اگر کارمندی همون بانک که حقوقت را میگیری میتونی دسته چک بگیری ولی باید یه نفر معرف که دسنه چک داشته باشه برات امضا کنهنقل قول:
اگر بازاری هستی پروانه کسب
اگر هیچکدام باید 6 ماه با حساب کار کنی تا بعدا بهت دسته چک بدن
Printable View
اگر کارمندی همون بانک که حقوقت را میگیری میتونی دسته چک بگیری ولی باید یه نفر معرف که دسنه چک داشته باشه برات امضا کنهنقل قول:
اگر بازاری هستی پروانه کسب
اگر هیچکدام باید 6 ماه با حساب کار کنی تا بعدا بهت دسته چک بدن
سلام یه سوال مهم
فرض کنید میخواین زمین یا خونه بفروشین. اگه بخوایم مطمئن باشیم که چک یا پول اوکی هست چه راه هایی غیر از چک معمولی وجود داره ؟ و نحوش چطوریه . مرسی
سلام . بگین چک رو تائید شده کنند یا چک تضمین شده بهتون بدند . دو سه صفحه قبل توضیح دادم انواع چک رو .نقل قول:
نقل قول:
توی قول نامه شماره حسابتون رو بنویسید و توی متنش بگین که تا واریز کامل وجه معامله به شماره حسابتون مامعله کامل نیست اینجوری وقتی مبلغ رو ریختن معامله تمام شده هست در غیر این صورت فسخ میشه به نفع شما
بهترین کار چک بین بانکی که فقط پول توی حساب شما می تونه بره و لا غیر. مطمئن ترین راههنقل قول:
این مهر اقتصاد همون حساب 6 ماه ویژه هست که 1 تومان باید ته حساب باشه دوست عزیز یا نه فرق داره ؟نقل قول:
دوستان خوبم کسی جواب این سوال رو داره؟نقل قول:
سلام !
چه جوری میشه فهمید چه شماره حساب یا شماره کارتی به کارت ما پول واریز کرده ؟ (( بانک ملی ...
هم از طریق اینترنت بانک میشه و هم پرینت از حسابت.نقل قول:
از همون اینترنت بانکنقل قول:
برای ملی کدوم قسمته ؟ بانکداری اینترنتی سبا یا خدمات صورتحساب ؟ بعد برای دریافت این رمزی که میخواد باید برم بانک ؟ ممنون خواهشا کامل راهنمایی کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به شعبه مراجعه کنید و درخواست اینترنت بانک رو بدین تا فعال بشه وقتی داخل محیطش شدین قسمت صورتحساب تاریخ رو میزنین و براتون نمایش میده.نقل قول:
بله ! از همون قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توتید مشاهده کنید !نقل قول:
فقط باید فعالش کنید !
اولش یه اکانت می سازید توی همون قسمت که توی اون اکانت هرچی حساب داشته باشید و فعال کرده باشید میاد و نمیخواد برای هر حساب یه اکانت جداگونه بسازید !
بعدش شماره حسابی رو که میخواید صورتحسابش رو ببینید یادداشت میکنید و به همراه کارت ملی حتماً به همون شعبه ای که حساب توش افتتاح شده می روید و به مسئول باجه میگین که رمز فعال سازی خدمات اینترنتی برای این حساب رو میخوام !
مسئول باجه بعد از تطبیق مشخصات شما رمز رو که ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و عدد هست رو بهتون میده ( معمولاً به صورت پرینت شده از سیستمش ) و شما اول میاید با اکانتتون وارد سیستم میشین و اون شماره حساب رو توی قسمت عملیات حساب و تسهیلات متمرکز اضافه می کنید بعدش کنار اون حساب یه علامت کلید ظاهر میشه که معنیش اینه که باید فعال بشه و روی اون کلید کلیک می کنید و یه صفحه دیگه براتون باز میشه که چند خط توش توضیحات هست و دستور العمل ! داخل این دستور العمل لینکی به نام فعال نمودن حساب متمرکز وجود داره که خیلی معلوم نیست که لینکه چون داخل خود متنه ! روی اون کلیک می کنید و یه صفحه دیگه باز میشه که ازتون رمز فعال سازی رو میخواد و شما رمزی رو که مسئول بانک بهتون داده با عایت حروف بزرگ و کوچک وارد می کنید و حساب فعال میشه !
و از اون به بعد میتونید صورتحساب حسابتون رو چک کنید !
البته این صورت حساب آنلاین نیست !!!! :n24:
سلام
یک سوال
از کارت بانک ملی به کارت یک نفر دیگه پول زدم اون فیش رو الان خیلی نیاز دارم ولی رنگش رفته رفتم بانک درخواست گردش حساب ویژه دادم بهم داده ولی فقط به کارت طرف رفته رو داده و اسم طرف نیست میخواستم بیبینم راهی هست که هم انتقال ثبت شده باشه و هم اسم طرف باشه رو نشون بده مثل فیش کارت به کارت
فقط بانك انصار
مهر اقتصاد بانکه یا موسسه؟نقل قول:
===
پ.ن : فهمیدم بانکه اما روزشمارش انقد نیس!باتوجه ب پولت از 17 تا 19%!
کلا اگه بخوام 3ماهه پولمو بذارم کدوم بانک بیشتر از 19% سود میده؟ 27میلیون
سلام دوستان چه راهی وجود داره که بشه شماره شبای بانک کشاورزیمو به دست بیارم؟
بیشتر منظورم از راهیه که بشه اینترنتی گرفت
خدمت شما :نقل قول:
<p>
مرسی از شما ولی من شماره حسابی که واسه عابر بانکه رو وارد میکنم ولی همش میگه اشتباهه نوع حساب هم هر کدوم > چه سپرده چه تسهیلات وارد میکنم میگه شماره کارتت اشتباهه</p>نقل قول:
<p>
پ.ن: مثل اینکه الان یه شماره شبا بهم داد</p>
<p>
چطور میشه چک کرد که شماره شبا به نام چه کسیه؟</p>
اقا این فرمول سود چطوری حساب میشه؟؟
مثلا برای 60 ملیون ماهی چقدر سود میدن؟؟
اگر میشه فرمول را بنویسید ممنون
سلامنقل قول:
فرمول سود بانکی :
واحد اندازه گیریِ سود بانکی "درصد در سال " هست
مثال :
وقتی میگن سود روزشمار 20% یعنی به موجودی حساب در یک سال 20% سود تعلق میگیره
پس با تقسیمش بر 12 ماه میشه سود در یک ماه
و با تقسیم سود ماهیانه بر 30 روز , سود روزانه به دست میاد .
اطلاعات بیشتر :
اگر 60 میلیون در یک بانک یا موسسه که سود روز شمار 20% ( در سال ) میده پس انداز کنین سودش میشه
60000000×20%= سود سالیانه
سود سالیانه تقسیم بر 12 = سود ماهیانه
سود ماهیانه تقسیم بر 30 = سود روزانه
اگر سپرده بلند مدت 5 ساله با پرداخت سود در سر رسید ( بعد از 5 سال ) باز کنین , بعد از 5 سال پولتون رو بهتون میدن بعلاوه ی 167% سود ( در بانک پارسیان یا پاسارگاد )
درست مطمئن نیستم کدومشونه
سپرده های یک ساله و دو ساله و سه ساله هم هست
سلام یه سوال
مثلا گفتند 5 ساله 22 درصد سالیانه خوب الان باید چند درصد حساب کنیم
اینجوری درست هست ؟ اگر در 5 سال به پول دست نزنی؟ ولی پرداخت سود در سر رسید نباشه
1500000*22%=330000+1500000=
سال اول 1830000
1830000*22%=402600+1830000=
سال دوم 2232600
2232600*22%=491172+2232600=
سال سوم 2723772
2723772*22%=599230+2723772=
سال چهارم 3323001
3323001*22%=731060+3323001=
سال پنجم 4054061
ولی در بانک ملی حساب کردم این رو داد بهم
که در پایان دوره با پول اول سه میلیون و صد هزار تومان دارم
درست حساب کردم ؟
بله...........نقل قول:
دوستان کدوم بانک بیشترین سود 4 ساله رو میده؟
و اینکه میشه تو اینترنت بانک این بانک که میگم حساب باز کرد؟دستگاه رمز یاب هم میخواد؟
بانک مهر اقصاد
سلام .نقل قول:
مبلغ سپرده رو نمیشه افزایش داد .
نباید سود سال اول رو با اصل پول جمع کنین .
سودها رو میتونین در یک حساب پس انداز روز شمار بذارید تا بهش سود تعلق بگیره .
بانک سپه روزشمار با 16% سود سالیانه داره . کوثر 20% میده و آرمان 22% میده .
از بانکها و موسسه های دیگه خبر ندارم .
به هر حال مبلغ سپرده ی بلند مدت قابل افزایش و کاهش نیست یعنی اگر بلند مدت 5 ساله باز کنید دیگه تا 5 سال نمیشه پول رو دست زد و کم و زیادش کرد .
البته اگر به پولتون احتیاج داشته باشید میتونین بگیرینش اما درصد سود تغییر میکنه و مبالغی رو که براساس 5 ساله گرفتین از اصل پول کم میشه و بقیه اش رو بهتون میدن . یعنی اگر بعد از دو سال گفتین پولتون رو میخواین , سود دو سالی رو که زیادی گرفتین از پولتون کم میکنند چون شما به جای سود سپرده ی بلند مدت دو ساله , سود پنج ساله گرفته اید .
سلام .
نظرتون در مورد حساب گنجینه سپهر صادرات چیه ؟
بجز صادرات کدئوم بانکها چنین حسابی دارند ؟ (که ماهانه یه پولی بدی بعد از پنج سال یا بیشتر پول + سود رو بگیری ؟)
+
بیشترین سود روزشمار موسسه آرمان هست؟ (سرمایه گذاری در این موسسه مطمئن هست ؟)
بانک گردشگری روزشمار 22درصد هر لحظه هم لحظه بخواین میتونین بدون جریمه و کسر سود پولتون رو برداریدنقل قول:
بیشترین سود روزشمار موسسه آرمان هست؟ (سرمایه گذاری در این موسسه مطمئن هست ؟)
با سلام...
این موسسه آرمان رو من اولین باره میشنوم. اگه 22%باشه که خیلی خوبه!!!
از کی تا الان آمده؟ اعتبار داره؟ ...
من تو نت سرچ کردم. نتونستم شعبه هاشو پیدا کنم. فقط شعبه های مرکزی هر استان توش بود. یا شاید من پیدا نکردم!!! سایت اصلیش با شعبه های هر شهرستان رو اگه کسی میدونه قرار بده؟
ممنون
سلامنقل قول:
آرمان همون فردوسیِ سابق هست
مورد تائید بانکِ مرکزی هم هست
فقط مشکلی که دازه اینه که عابر کارت نداره ( ATM CARD ) .
اما کوثر داره . شعبه هاش هم زیاده . از ملت و سپه هم میشه برداشت کرد
در صفحات قبل جزئیات بیشتری نوشته ام
رمز عابر بانکمو چند بار اشتباه زدم تا رمز اصلی یادم افتاد حالا باید چیکار کنم؟:n03:
بستگی به بانکت داره اگه رمزت مسدود نشده باشه میتونی استفاده کنی اگه مسدود شده باشه باید بری دوباره فعالش کنی.نقل قول:
البته اگه منظورت رمز دوم باشه
سلامنقل قول:
نمیدونم ایران هم اینجوریه یا نه ؟
اگه در یک روز سه بار رمز اشتباه بزنین , دستگاه کارت رو توقیف میکنه .
باید به رئیس همون شعبه مراجعه کنین و با ارائه ی کارت ملی کارت رو پس بگیرین .
اگر اصلاً رمزش یادتون نیاد باید برید بانکتون و درخواست رمز جدید بدین
کارمزد هم داره و ظاهراً چند روز هم طول میکشه تا پاکتش برسه به دستتون
میتونین روزانه دو بار رمزهای مختلف رو امتحان کنین بدون توقیف شدنِ کارت
رمز کارت هرگز مسدود نمیشه مگر اینکه دارنده ی کارت به بانک خبر بده که به سرقت رفته یا گم شده .
یا از طریق اداره ی قانونی بانک حکم مسدود شدن حساب صادر بشه
نه فقط دوبار زدم کارت رو بهم داد بعد رسیدم خونه رمزش یادم افتاد اینا اصن 1 وضی:n03:نقل قول:
دو بار رمز اشتباه زدن در یک روز مشکلی به وجود نمیاره .نقل قول:
روز بعدش هم میتونین دو بار رمز اشتباه بزنین .
اما اگر شد سه بار در یک روز , بار سوم دیگه دستگاه کارت رو توقیف میکنه و پس نمیده تا شخصاً به شعبه مراجعه کنین و کارت رو پس بگیرین .
رمز کارت هم باطل نمیشه با رمز اشتباه .
این اقدامات برای اینه که اگر کسی کارت رو پیدا کرد یا دزدید نتونه ازش استفاده کنه .
اما اگر کارت توسط صاحبش باطل شده باشه اونوقت در اولین بار توقیف میشه
بعد از 2 روز رفتم کارت رو زدم با رمز صحیحش کارتم رو دستگاه گرفت:n03:اصن 1 وضی:n28:نقل قول:
یه رسید هم بهم داد حالا شنبه باید برم بانک چی بگم؟بگم رمزم رو عوض کنن؟:n03:
با کارت ملی مییری بانک کارتتو میگیری...خواستی بگو از همونجا موقت عوضش کنه بعد خودت دوباره عوضش کن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
توی رسیدی که بهم داده نوشته به علت موارد فنی مسدود و ظبط شدنقل قول:
مشکلی ندارهنقل قول:
شما با کارت ملی میتونید پس بگیریدش
فقط در مورد رمز من یه بار رمز کارتم رو کلا فراموش کردم و وقتی به بانک مراجعه کرم گفتن اون کارت باید باطل بشه و کارت جدید صادر بشه. بانک تجارت
تجربه بود دیگه گفتم بگم!
فک کنم همین بلا هم سر من بیاد هزینه داره تعویض کارت؟نقل قول:
بعد راستی میشه با کارت هدیه بانکی اینترنت رو آنلاین شارژ کرد؟
بهترین سود رو تا امروز بانک گردشگری 1 ساله 23.5 % و موسسه میزان ( وابسته به دادگستری) 5 ساله 27% میده .
بانک گردشگری وابسته به کجاست؟بانک مرکزی تعهد دراه در مقابل سپرده گذاراش؟نقل قول: