از reboot now استفاده کنید بدک نیست.برای بستن برنامه های در حال اجرا.ولی خوبیش اینه که با یه کلیک مموریو آزاد میکنه.......ولی طبق معمول بعدا بازم خود بخود برنامه ها ران میشن
Printable View
از reboot now استفاده کنید بدک نیست.برای بستن برنامه های در حال اجرا.ولی خوبیش اینه که با یه کلیک مموریو آزاد میکنه.......ولی طبق معمول بعدا بازم خود بخود برنامه ها ران میشن
خیلی ممنون اسماعیل جان والا من رنگ مشکی gloss black خریدم!:31: بدون گارانتی میخواستم که برام با گارانتی کامتل فرستاد! البته دیگه همینو برداشتم قیمت هم شد 570.نقل قول:
خیلی ممنون سلامت باشی!:10: این soft jacket رو از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمتش چقدره؟نقل قول:
اون که دمای باتری نشون میدهنقل قول:
من همون روز اول یه برچسب گرفتم 7000 تومن مغازه دار میگفت زد خش از دوبی اوردم الان یک ماه استفاده میکنم هیچ خشی روش نیفتاده:46:نقل قول:
یک برنامه برای روت کردن arcs بفرمایید
من از Z4root استفاده کردم جواب نداد!
,وضمنا روت کردن و آپدیت به آندروید 2.3.5 چه معایبی داره؟؟ مگه نمیشه unroot کرد؟؟
با سلام
این هم از تصاویر سونی اریکسون arc :
اوه.چه مقاومتی میکنید در برابر روت:دینقل قول:
صحبت از روت نکن
منتظر 2.3.5 هستم که قرار اکتبر بیاد
یعنی همین ماه
روت و موارد مربوط به usb otg را بعد از 2.3.5 نصب میکنم
بدون روت روشی هست برای کیل کردنشون ؟
اکتبر گذشتا حاجی:دی
ها.آپدیت جدید که میاد توی همین ماه ایشاله.
شاید باشه .من بلد نیستم :)
پس گرون درومد براتنقل قول:
عیب نداره با گارانتی خیالت تخت تره :31:
مگه اپدیت اصلی برای 2.3.5 اومده ؟نقل قول:
روت کردن فکر نکنم عیب خاصی داشته باشه
چون همه چی کار میکنه
اون باز کردن بوت لودر هست که بعضی قیمتهای گوشی از کار میفته و ادیت هم نمیشه
راستی من روشی بسیار ساده برای روت ARC یافتم
و فوری روتش کردم
الانم دارم USB otg را تست میکنم
برنامه هاشو نصبش کرده ام ولی هنوز جواب نداده برام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون برنامه قدیمی هست و کار نمیکنه دیگه.نقل قول:
یک برنامه برای روت کردن arcs بفرمایید
من از Z4root استفاده کردم جواب نداد!
,وضمنا روت کردن و آپدیت به آندروید 2.3.5 چه معایبی داره؟؟ مگه نمیشه unroot کرد؟؟
آپدیت که مشخصه.امکانات جدید اضافه میشه
با روت هم دسترسی به فایلهای سیستمی پیدا میکنی.
روت با یه آپدیت میپره.یعنی الان روت کنی و بعد گوشیت رو آپدیت کنی برای نسخه جدید هم باید روت کنی.خودش یه نو unroot هست.
از چه برنامه ای روت کنم؟نقل قول:
2 تا پست بالاتر اسماعیل توضیح داده!نقل قول:
از چه برنامه ای روت کنم؟
سلام، سه تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین:
1.بهترین پلیر(میخوام تمام فرمتها رو پخش کنه) واسه آرک اس چیه؟
2.بهترین نرم افزار جی پی اس واسه آرک اس چیه؟
و سوال سوم:
من یه نرم افزار pc suite واسه آرک اس میخوام که این قابلیت رو داشته باشه که بشه گوشی رو با بلوتوث(نه با کابل) به کامپیوتر وصل کرد.
واقعا ممنون.
با سلام
اگه می شه از شما دوستان عزیز مخاوهم که چه طور می شه نرم افزارها یا بازی ها را در sd کارت موبایل نصب کرد. نام موبایل : speria x8. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید:40:
نه هنوز نیومدهنقل قول:
بسیار عالی گوشیم روت شد...اما یه سری برنامه های در حال اجرا مثل setup guide,market,data manitor,... رو تو gimini نشون نمیده...چطوری بلوک کنم>؟
سلامنقل قول:
ویتال پلیر به نظر میرسه بهترین هست
برای جی پی اس maverick به نظر شخصی من بهترینه
ولی گوگل مپس که خود گوشی داره + ناویتل نیز خوب هستند
برای سومی
my phone explorer دقیقا این کارو میکنه
سلامنقل قول:
شکا از app 2 sd pri استفاده کنید
بعضیها را میتونه انتقال بده
بعضیها را نمیتونه
هنوزخودم تست نکردمنقل قول:
استادش حامد هست
حامد ؟ :31: (حمید ... ؟ :31:)
خیلی هم خوب.setup guide رو من کلا پاکش کردم رفت.با برنامه system app remover راحت میشه پاک کرد یکسری برنامه های طاید رو:دی...ولی به هیچ وجه سر خود نباید پاک بشن.یسری برنامه ها تا نباشن سیستم بالا نمیاد.نقل قول:
نه هنوز نیومده
بسیار عالی گوشیم روت شد...اما یه سری برنامه های در حال اجرا مثل setup guide,market,data manitor,... رو تو gimini نشون نمیده...چطوری بلوک کنم>؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
اسماعیل با Gemini همه برنامه ها رو میتونی منتقل کنی به SD Card.خیلی خوبه:)
یعنی بعد از روت اینطوری شد؟نقل قول:
خب اینطوری که عالیه
مصطفی کجایی بیا روت کن فوری :31:
آره دیگه.این همه من خودم رو پشت رو کردم:دی واسه همین بود.نقل قول:
یعنی بعد از روت اینطوری شد؟
خب اینطوری که عالیه
مصطفی کجایی بیا روت کن فوری
یه برنامه دیگه یافتمنقل قول:
دارم با این کار میکنم
move2sd enabler
که نیاز به روت هم داره طبق روال
اکثر مغازه ها دارن . من از علادین گرفتم .نقل قول:
روت کردیم و کلی مسروریم :31:نقل قول:
یک سری برنامه انتقال دائم هست دنبال اونم . که دیگه کلاً رو sd نصب کنه .:31:
برنامه که زیاده Force 2 SD هم هست.خوب همون جمینی وقتی انجام میده چه کاریه:دینقل قول:
یه برنامه دیگه یافتم
دارم با این کار میکنم
move2sd enabler
که نیاز به روت هم داره طبق روال
الان من برنامه ها رو از طریق خود گوشی بدون هیچ نرم افزاری به sd میریزم
البته ناگفته نباشه که یکسری از برنامه ها نمیشه ولی اکثراً میشه الانم حدود 180 مگ خالی دارم
گیم و نرم افزار هم زیاد دارم....
-================================================== =========-
من گوشیم 2.3.4 هست که گوشیم رو هم روت کردم
الان اگه 2.3.5 بیاد میتونم با فلش تولز آپدیت کنم یا اینکه باید آنروت کنم بعد آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
مهم نیست که روت باشه یا نباشه.راحت آپدیت میشه.
یه سوال من تا حالا با وایرلس کار نکردم
چطوری میشه استفاده کرد برای کانکت شدن به اینترنت
مثلا تو تنظیمات وایرلس برم اونوقت یک شبکه رو انتخاب کنم و اگر قفل بود رمز رو بدم و بعد کانکت روبزنم بعدش چی؟؟؟؟؟
لطفاً مفصل توضیح بدید
دقیقا همینطوره.خودش سرچ میکنه و پیدا میکنه.شما کانکشن رو انتخاب میکنید اگه رمز هم بخواد وارد میکنید و خودش وصل میشه..
شما وای-فای گوشیتو روشن کن خودش به صورت اتوماتیک سرچ می کنهنقل قول:
بعد اون شبکه ی مورد نظر که تو لیست اومده رو انتخاب کن اگه که پسورد داشته باشه ازت پسورد می خواد اگه هم نه با انتخاب شبکه خودش دیگه وصل می شه و از اینترنت استفاده کن
چطور میشه قابلیت discoverable رو تو قسمت bluetooth setting بصورت دائم فعال کرد؟
من هرکاری میکنم بعد از 120 ثانیه دوباره غیر فعال میشه و ارتباطم با برنامه my phone exploler قطع میشه!
ارتباطی با اون نداره که قطع میشه.نقل قول:
چطور میشه قابلیت discoverable رو تو قسمت bluetooth setting بصورت دائم فعال کرد؟
من هرکاری میکنم بعد از 120 ثانیه دوباره غیر فعال میشه و ارتباطم با برنامه my phone exploler قطع میشه!
شما اگه گوشی رو با سیستم pair کنی دیگه حتی discoverable هم نباشه به بلوتوث سیستم وصله.در ضمن توی setting برنامه قسمت کانکشن یه گزینه داره disable automatic connect/disconnect هم فعال کنید.
من آن روت کردم .:41:نقل قول:
به طور افتضاحی سرعت گوشیمو اورد پایین :41: روش دیگه روت نیست ؟
حامد جام اون برنامه رو که میگی لینک بده بی زحمت سرچ کردم نبود .
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
چرا بلوتوث !! از wifi و کابل خیلی بهتره . چون سرعت بلوتوث اصلاً مناسب نیست . و اذیت هم داره !!!نقل قول:
اصلا ارتباطی به روت نداره!!نقل قول:
من آن روت کردم .
به طور افتضاحی سرعت گوشیمو اورد پایین روش دیگه روت نیست ؟
حامد جام اون برنامه رو که میگی لینک بده بی زحمت سرچ کردم نبود .
کدوم برنامه؟
مودم وایرلس نباشه نمیشه!نقل قول:
چرا بلوتوث !! از wifi و کابل خیلی بهتره . چون سرعت بلوتوث اصلاً مناسب نیست . و اذیت هم داره !!!
من روت کردم همه صفحه ها گیردار حرکت میکردن ! 50 % کند شده بود الان دوباره رون و خوب شده !! علتش از چیه !نقل قول:
برنامه جیمینی !
بله بدون وایرلس نمیشه ! من منظورم ترتیبش بود یعنی اول wifi نبود کابل نبود بلو توث .:46:
بعد از روت ریستارت کردین؟عجیبه.همچبن چیزی نشنیده بودم
بفرمایید.اینم برنامه:
اینم ویجت تسک کیلرش:کد:http://www.apktop.com/gemini-app-manager-1-9-8.html
کد:http://www.apktop.com/gemini-taskiller-widget-ad-free-1-1-3.html
ممنون .نقل قول:
خودمم تجعب کردم . و ضد حال خوردم .
من مودم وایرلس ندارم و چون کامپیوترم مشکل داره نمیخوام با کابل وصلش کنمنقل قول:
ببخشید اگه من زیاد سوال میکنم:
نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم فایلهای توی کامپیوتر رو از طریق بلوتوث(توسط نرم افزار my exploler phone) انتقال بدم.
واسه نمونه من میخوام فایل دیتا بازی Asphalt_6Asphalt_6 رو به مموری گوشی انتقال بدم ولی نمیشه
باید کلاینتش هم روی گوشی نصب کنید:نقل قول:
نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم فایلهای توی کامپیوتر رو از طریق بلوتوث(توسط نرم افزار my exploler phone) انتقال بدم.
واسه نمونه من میخوام فایل دیتا بازی Asphalt_6Asphalt_6 رو به مموری گوشی انتقال بدم ولی نمیشه
کد:http://www.mediafire.com/?ek6o53rq7404m7j
برنامه روی کامپیوتر اجر کنید.کلاینت هم روی گوشی اجرا کنید بعد بلوتوث هم روشن بشه.دکمه F1 رو بزنید تا کانکت شه:
تمام این کارا رو انجام دادم و کانکت هم میشه، حتی فایلهای توی مموری و گوشی رو هم میتونم ببینم ولی فایل نمیتونم انتقال بدمنقل قول:
طریقه انتقال فایل چطوریاس؟
مثلا وقتی فایلی رو از تو کامپیوتر کپی میکنم و وارد مموری گوشی میشم و راست کلیک میکنم گزینه past نمیاد و . . . کلا کپی نمیشه
دوستان دلیل این که می گویند بدنه گوشی زود لک می شه و خش بر میداره چی هست ساختار خاصی بدنه گوشی داره ؟ یا صیقلی هست ؟
عزیز این که زده بدون گارانتی 574 هزارنقل قول:
کد:http://www.-------------/?Page=List&Products=Mobile&Brand=Sony-Ericsson