دوستان شرمنده که این سوالو میکنم ، ایشالا که همتون مثل خودم ورزشکار باشین .
اوضاع دخانیات تو آموزشی چطوره ؟ (مخصوصا مالک اشتر اراک)
Printable View
دوستان شرمنده که این سوالو میکنم ، ایشالا که همتون مثل خودم ورزشکار باشین .
اوضاع دخانیات تو آموزشی چطوره ؟ (مخصوصا مالک اشتر اراک)
تو یگان که خیلی راحته تو اموزشی هم میشه با زرنگ بازی کشید.نقل قول:
من یه رفیق داشتم تو یگان میگفت تو کل اموزشی لب به سیگار نزدم ولی اومده بود بیرون شروع کرده بود به کشیدن.
میشه کشید ولی به چشم یه توفیق اجباری اگه نگاهش بکنی میتونی سیگارو ترک کنی
آقا من یه بار دنبال این طرح رفتم، بعد یکی گفت باید حتماً عضو باشگاه پژوهشگران (یا نخبگان) باشی و دو تا مقاله ISI داشته باشی و ضمناً 5-6 ماه هم به اتمام تحصیلت مونده باشه. شما در جریان هستین که این حرف چقدر درسته؟نقل قول:
برای من که مثلاً اول شهریور اعزامم، الان برم دنبالش جواب میده یا باید بیخیال شم؟
بعد فرض کن شما یه پروژه ای برات تعریف شد، انجام دادی چهار ماه از خدمتت کم شد. بعد بقیه اش چی میشه؟ باید بری دوباره پادگان؟
در کل این بهتره یا امریه شدن؟
ممنون از پستت.
همچین خبری نیست من خودم رفتم اونجا لیسانسم و سابقه کار دارمنقل قول:
آقا من یه بار دنبال این طرح رفتم، بعد یکی گفت باید حتماً عضو باشگاه پژوهشگران (یا نخبگان) باشی و دو تا مقاله ISI داشته باشی و ضمناً 5-6 ماه هم به اتمام تحصیلت مونده باشه. شما در جریان هستین که این حرف چقدر درسته؟
کمتر از 20 روز کارم انجام شد و نامه ام رو هم گرفتم نه نخبه ام نه عضو این باشگاه
در مورد تحصیلاتشم مطمئن نیستم رفیق اما معمولا کساسس که درسشون تموم شده بود میومدن اونجا یا آخراش بود
برو رفیق من اول تیر اعزامم رفتم ناممو گرفتم در حین خدمت بتونم پروزمو انجام بدمنقل قول:
برای من که مثلاً اول شهریور اعزامم، الان برم دنبالش جواب میده یا باید بیخیال شم؟
اگر در حین خدمت بتونی انجام بدی که میدی و اخر هم ازش کم میشهنقل قول:
بعد فرض کن شما یه پروژه ای برات تعریف شد، انجام دادی چهار ماه از خدمتت کم شد. بعد بقیه اش چی میشه؟
باید بری دوباره پادگان؟
اگر هم که نه اول پروزه رو انجام میدی و خود اونا برات خدمت رو عقب میندازن
کارت که تموم شد میری خدمت منتها اون کسری ات هم از ته اش کم میشه
اخه دو تا چیز سواست چی شو بهت بگم؟؟نقل قول:
در کل این بهتره یا امریه شدن؟
بچه ها من دفترچه رو گرفتم منتها مال سال 88 هستش. آیا لزومی داره دفترچه رو عوض کنم و مال سال 90 رو بگیرم؟
تو دفترچه سال 88 نوشته به عکس 2*3 نیازه ولی تو سال 90 زده 3*4 . کدوم درسته؟
همچنین تو دفترچه سال 90 تو صفحه 26 گزینه داره شما تاریخ پیشنهادی و ارگان پیشنهادی (سپاه ,ناجا,ارتش) رو میتونید انتخاب کنید. این تاثیری داره؟
راستی تو دفترچه با خودکار نوشته شده حساب بانک سپه به نام متقاضی. حتما باید حساب بانک سپه باز کنم؟
همچنین برا معاینه کجا باید مراجعه کنم؟ هر دکتری باشه مشکلی نداره؟
اگر دانشجوی انصرافی باشیم آخرین مدرک تحصیلی رو باید از مدرسه بگیریم یا دانشگاه؟(وضعیت تحصیل تو دفترچه رو چی بزنیم؟)
دست رو دل ما گذاشتی داداش !!!نقل قول:
من موندم اون حالت عصبی و وحشی بودن ترک سیگار رو هم که بتونم تحمل بکنم ، لعنتی اضافه وزنش رو چیکار کنم . بین 15 تا 20 تا میره رو وزن !
یه هفته گذاشتم کنار 3 کیلو رفتم بالا !!!
فکر کنم بعد از آموزشی یه خرس برگردم !
دوست ما که عجب شیر افتاده بود و ترکونده بودنش ، 4 کیلو کم کرده بود . ما که از شانس افتادیم سپاه چه بکنیم خدا می دونه !!!
من نمی خوام خرس بشم :41:
پ.ن : الآن با سیگار و کم شیرینی خ%D
وای من که فکر کنم تو آموزشی از کمبود نیکوتین تلف بشم:41:
منطقش اینه که باید دفترچه 90 رو بگیری و بر اساس اون مدارکت را اماده کنی....نقل قول:
بعید میدونم انتخاب ارگان پیشنهادی تاثیر خاصی داشته باشه به نظر فرمالیته میاد!!(اخه اینجوری همه میزنن سپاه بعد ارتش و ناجا نیرو کم میاره!!:31: به نظر که فرمالیته س)
بله باید بانک سپه باشه البته الان عجله نکن وقتی وارد یگان اموزشی شدی اونجا با 1000 تومن برات حساب بانکی باز میکنن
دکتر هر پزشک عمومی که شد میتونی بری..... فرقی نداره فقط مهر نظام پزشکی بخوره ته برگت
احتمالا باید بزنی دیپلم دیگه!!!
نقل قول:نترسین بابا کسی تا حالا از کمبود نیکوتین تلف نشده:18:نقل قول:
بعدشم بیشتر پادگانها حداقل از هفته دوم مرخصی میدن (حالا یا مرخصی روزی یا ساعتی)
میشه جبران کرد.....
من البته سیگاری نیستم ولی تو آموزشی 3-4 کیلویی کم کردم تو یگان خدمتی هم نزدیک 10 کیلو کم کردم تا 74-75 هم رسیدم:18::31:! الان که اومدم تهران خدمت میکنم داره وزنم میره بالا(رسیدم به 84):19:
تو دفترچه 90 هم 2*3 زده . من 1 ماه پیش فرستادم با همون 2*3 .نقل قول:
تو صفحه 26 دفترچه سال 90 همین چیزی نداره . انتخاب اولویت ارگان خدمت مال سال 88 به قبل بود . الان دیگه نیست . بنابراین باید جدید بگیری که به دردسر نخوری . من سر همین عکس 3*4 دادن ، 2-3 روز وقتم تلف شد . حتما عکس 2*3 ببر . عکس فوری (از اینایی که با این پرینتر کوچیکا چاپ میکنن) به هیج وجه استفاده نکن چون کیفتش پایینه موقعی که پلیس + 10 میخواد ازش اسکن بگیره به مشکل میخوره . ولی برا چسبوندن رو ورقه ها اشکال نداره .
حساب بانک سپه هم حتما یاید قبل از فرستادن دفترچه باز کنی . همون شماره ای که روز باز باز کردن حساب بهت میدن برا فرستادن دفترچه کافیه .
برا معاینه هم هر جا بری فرقی نداره . اگه مشکل خاصی نداری برو همونجایی که واکسن میزنی (حالا درمانگاه یا ...) دکتر هم معمولا هست .
سوال آخرتو نمیدونم ولی فکر کنم باید بری دانشگاهتون .
نقل قول:
البته دوستان من سیگاری نیستم . تفننی هفته ای یکی دوبار فقط . ولی اونجا چون عصرها بیکاریم برا اون سوال کردم . نظرتون در مورد قلیون چیه ؟:27: دوسیب یا شیرقهوه؟نقل قول:
وای من که فکر کنم تو آموزشی از کمبود نیکوتین تلف بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنماییت ممنونم.نقل قول:
رفیق اینو دانلود کن:
اولش زده دفترچه سال 90. توش گفته شده عکس باید 3*4 باشه. صفحه 26 رو هم نگاه کن.کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Regulation&ID=f18cba1d-64e4-401f-93e3-c071371cec79&LayoutID=22db8b36-d5c7-4214-bf46-bd8962af9b06&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
دوستان من تا یکماه دیگه که دانشگام تموم میشه و اگه لیسانس قبول نشم باید برم سربازی البته 2 سال پیش دفترچمو ارسال کردم که بتونم برم دانشگاه الان باید دوباره دفترچه بگیرم و هزینه های اضافه و واکسن بزنم یا اینکه فقط به پلیس +10 خبر بدم کافیه یا اینکه از طرف دانشگاهمون بهشون نامه میدن که درسم تموم شده و باید اعزام بشه؟
این اخری رو موقعی که من باید روز اعزامم رو میرفتم سربازی رفتم دانشگاه که تا اخر ترم اول هر یکماه درمیون یک نامه از طرف نظام وظیفه مبنی بر اینکه من اضافه خوردم و باید در تاریخ فلان برای اعزام حاضر باشم که دانشگاه خبر دادم و اونها نامه زدن و نامه هم دیگه نیومد:31:
یعنی این خدمت هر چقدر که بدی داشته باشه و زوری و اجباری باشه و توش آدم رو تحقیر کنن و هزار تا مصیبت دیگه ولی یه خاصیت و خوبی داره اون هم اینه که محل خوبی هست برای آدم های سیگاری تا به اجبار هم که شده ترک کنند . که اون رو هم شما می خواهید دور بزنید :41:
والا من تا حالا کسیو ندیدم که سیگار رو تو خدمت ترک کنننقل قول:
برعکسشو زیاد دیدم کسانی که اومدن خدمت و سیگاری شدن!!!!
البته ما سیگاری نیستیم و تا به حال لب به سیگار نزده ایم!:20:
سلام دوستاننقل قول:
من 1/10/89 اعزام شدم به سربازی .آموزشی رو تو عجبشیر سرد تموم کردم و از اون به بعد هم تو شهر خودمون تو نیروی زمینی ارتش دارم خدمت میکنم اینی که شما میگی اشتباست علاوه بر اینکه اجباری برای ترکش نیست حتی اگه هم نباشی ممکنه بشی ....
اتفاقاً اينجايي كه من خدمت ميكنم قسمت قرارگاهش مواد ميكشن. مشروب ميخورن و حتي يه بار دختر آوردن تو آسايشگاه . :| (بعد از تايم اداري و شب بود تقريباً)
خيليا هستن كه به خاطر فشار سربازي طرف دود ميرن و اونو مثلاً باعث آرامششون ميدونن.
ولي اونايي كه تايم اداري هستن مشكلي از اين بابت ندارن.
خدمت هيچ سود و منفعتي نداره.
چرا سود که دارهنقل قول:
اون دفترچه بیمش خیلی سوده
دوستان از من به شما نصیحت تا میتونید از دفترچه استفاده کنید
دندانپزشک و چشم پزشک و گوش پزشک و بیماری کلیوی و .... هرچی دارید و ندارید برین استفاده کنید
چون مفتیه خیلی حال میده :5:
آقا دندانپزشکیش چیزای گرون مثل عصب کشی و پرکردن دندون و اینجور چیزا داره؟:5:نقل قول:
اگه داشته باشه 500 تومنی هزینه رو دستشون میزارم:31:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
یادم رفت عینک هم میدن مجانی؟
دوستان ، اینجا انقدر زود به زود پست میدید که پستم عقب افتاد بدون اینکه جوابی بدید. لطفا سریع تر جوابم رو بدید.نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما درست میگی تو دفترچه ی دانلودی اینجوریه ولی در نهایت شما باید کاغذهایی که از دفترچه ی خریداری شده از پلیس + 10 کنده شده رو با خودت ببری سربازی (کاغذ واکسن و معاینه و ...)نقل قول:
شایدم تو این یه ماهه دوباره تغییر کرده . یه دفترچه از پلیس + 10 بگیر ببین از کدوماست . به احتمال 90 درصد عکس 2*3 میخواد . چون اینا هنوز دارن دفترچه های چاپ 86 رو میفروشن . مال من یه بار خراب شد ، مجبور شدم دو تا دفترچه بخرم . 2 سال پیش هم تو فاصله ی بین کاردانی تا کارشناسیم پست کردم ، اونم عکس 2*3 میخواست (تنها فرقش همون قسمت اولویت ارگان بود که فقط تو قدیمیه موجود بود)
بله باید دوباره تمام این کارها رو انجام بدی . وضعیت منم همینجوری بود تقریبا . دوبار دفترچه فرستادم . تنها فرقمون توی کاردانی و کارشناسیمون هست . مشکل اضافه خوردن رو منم داشتم ولی من هم پیش مشمولین دانشگاه رفتم (که گفتن مشکلی نیست) هم رفتم نظام وظیفه اطلاع دادم و اونا هم یه نامه بهم دادن ، ولی برا دفعه دوم (بعد از اتمام کارشناسی) که دفترچه فرستادم با اینکه اطلاع داده بودم و خودشون هم بهم نامه داده بودن ، بازم زده بود 90 روز اضافه به خاطر غیبت . چند روز بعدش رفتم نظام وظیفه حدود 1 ساعت و نیم تو صف وایسادم و وقتی رفتم تو ، یارو دو تا دکمه تو کامپیوتر زد گفت غیبتت رو پاک کردم ، فردا برو پلیس + 10 یه برگه سبز المثنی بگیر . به همین راحتی درست شد .نقل قول:
فقط برگه ی واکسن قدیمیت رو اگه داری با خودت ببر درمانگاه (یا هر جا که رفتی) بهشون نشون بده ، احتمالا فقط مننژیت رو میزنه . چون دیفتیری کزاز واکسنش 10 ساله هست . مال من که اینجوری بود .
من خودم دندان بالا سمت راست شماره 4 رو عصب کشی و پر کردم فقط 1000 تومن پرداخت کردم برای ست و..نقل قول:
بله عینک هم میدن ولی نه رایگان بلکه یه تخفیفی داره تا اونجایی که میدونم 10 هزار تومن را سازمان پرداخت میکنه و بقیش رو هم از جیب مبارک
داداش به خدا فایده داره ولی چیزی که هست اینکه قبلا کسی که میرفت خدمت یه چیزهایی یاد میگرفت که تو زندگی بعد خدمتش به دردش میخورد و به اصطلاح مرد میشد ولی متاسفانه العان تو پادگانها اونقدر محیط بد شده که بچه های مردم اکثرا چیزها ی یاد میگیرن که برا یه جوون ضرر داره و احتمال اینکه طرف بعد از خدمت هم بره دنبالش زیاده.نقل قول:
البته همه چیز به جنبه ی خود ادم بستگی داره. یکی با یه چای شیرین مست میشه ولی یکی جنبش بیشتره.
با کمال شرم ساری من اولین پک سیگار رو تو همین سربازی کشیدم وبعدش کلی توبه کردم. جریانش هم این بود که داشتیم با یکی میرفتیم سر کار از یه جاده بین دار ودرختا رد میشدیم که میون بر بود. یه نخ مالبرو در آورد داشت میکشید و گفت بکش (( یاد اون کلیپه افتادم که میگفت تو که هر روز کتکه رو میخوره . بیا اینو هم بکش )) { :31: }
:41:
ولی خداییش راست میگن. من خودم دلم نمیخواد تغییر کنم و دوست دارم همینطوری که هستم بمونم. با اینکه خدمت یه سری چیزها رو توی آدم تغییر میده.
مثلا من توی خدمت از بهترین دختر زندگیم که باهاش بودم گذشتم. فقط واسه اینکه حس میکردم حوصله اش رو ندارم با اینکه قبل خدمت 24 ساعته با هم بودیم و بهترین عشق و حالا رو کردیم با هم!!!!!!!:41:
نقل قول:
در مقابل اين همه حمالي كه براشون انجام ميده سرباز اگه بخوان يه بيمه رد نكنن كه ديگه بايد بريم بميريم.
اين بيمه هم از حقوق سرباز كسر ميشه برادر. پس لطف ِ اونا نيست كه شاملمون ميشه!
براي كارهاي دندانپزشكي توصيه ميكنم اصلاً سراغش نريد. چون افتضاح و فرماليته كار ميكنند. البته تو بيشتر موارد. (استثناء هم هست)
ولي خوب من خودم همين هفته ي پيش زانومو عمل جراحي كردم. كل ِ هزينه اي كه كردم 15 تومن بود. :27:
البته اينم اضافه كنم كه مشكل زانوم تو آموزشي به وجود اومد.
اره خوب کم میکنن ولی به هر حال کلی حال میده استفاده ازشنقل قول:
نیروی انتظامی تهران(فاتب) دندانپزشکیش خوبه (میدان انقلاب پشت پلیس پیشگیری) من خودم اونجا دندونم رو درست کردم خیلی خوب کار کرد و تا الان هم مشکلی دیگه نداشتم
بقیه شهرستانها رو نمیدونم
مثلا قم که بودم اصلا به درد نمیخورد دندون پزشکیش هرکی رفته بود شاکی بود ولی الان تهران که هستم راضی بودم از کارش:20:
البته کارایی که سرباز تو خدمت انجام میده گاهی از حمالی هم یه چند درجه بالاتره....اسمشو نمیشه گذاشت حمالی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول بگو کدوم گردان و گروهان بودی شاید شناختمت !نقل قول:
من یکی از دوستانم که با هم توی یه گروهان بودیم از روز اول آموزشیمون تا روز 22 دی که اولین مرخصی رو رفته بودیم این بابا اصلا سیگار نکشیده بود. خودش میگفت که چند سال بوده که سیگار می کشیده و این 22 روز تنها روزهایی بود که سیگار نکشیده بود ( از ترس دژبان و تجدید دوره و ... ) بعد روز مرخصی که داشتیم با هم برمی گشتیم تهران کنار جاده وایستاده بودیم و این بنده خدا رفت سیگار بخره. من ازش پرسیدم الان بدنت نیاز به سیگار داره؟ اون گفت نه . یعنی واقعا هم بدنش سم زدایی شده بود و به ترک واقعی کرده بود. خلاصه از من اصرار که آخه تو واسه چی دوباره می خوای سیگار رو شروع کنی؟ الان کلی آدم سیگاری دارن حسرت تو رو می خورن که شده حتی به زور هم بدنشون عادت سیگار کشیدن رو ترک کنه.
آخرش هم خود احمقش دوباره سیگار کشیدن رو شروع کرد و جالب اینجا بود که بعد از اولین پک چنار به سرفه افتاده بود که انگار به یه بچه دادی سیگار بکشه.یعنی حتی ریه این آدم هم بازسازی شده بود و به سلامتی رسیده بود.واقعا براش متاسف شدم و مطمئنم وقتی که به سن بالا برسه و بیماری های قلبی و عروقی و سرطان و هزار کوفت و زهرمار دیگه سراغش بیان حتما یاد اون روزی که دوباره سیگار رو شروع کرد می افته و حسرت میخوره.
خلاصه اینکه منظورم اینه که سیگار کشیدن جز حماقت شخص و فرد هیچ دلیل دیگه ای نداره و همه این بهونه هایی که دارید میارید هم فقط برای گول زدن خودتونه و فرافکنی. والا پس من چرا سیگاری نشدم؟ به من تا به حال 1000 بار تعارف زدن چرا من قبول نکردم ؟ اونی که از روی تعارف و رودربایستی و یا حس کنجکاوی و یا هر دلیل دیگه ای سیگاری میشه براش فرق نمی کنه که توی خدمت باشه و یا توی خونه اش. اینها بهونه هست.
ببخشید که از موضوع منحرف شدیم.
کسی جوابی برای سوال من داره ؟ آقا حیاتیه اگر میدونید جواب بدید
نقل قول:
سلام دوستان
من باید ساعت 6 صبح دوشنبه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...به نظرتون اگه 3-4 ساعت دیرتر برسم اشکال نداره؟!؟
سلام بچه ها
من افتادم عجبشیر - 1/4 هم اعزامم
1. کسی اطلاعاتی از پادگان عجبشیر داره؟
2. شبی که خشم شب میزنن چه غذایی میدن؟
3. وقتی روز اول اعزام میریم بهمون مرخصی میدن؟
4. میتونیم مرخصی هامونو جمع کنیم یکجا بریم؟
سلام بچه ها
من افتادم عجبشیر - 1/4 هم اعزامم
1. کسی اطلاعاتی از پادگان عجبشیر داره؟
2. شبی که خشم شب میزنن چه غذایی میدن؟
3. وقتی روز اول اعزام میریم بهمون مرخصی میدن؟
4. میتونیم مرخصی هامونو جمع کنیم یکجا بریم؟
سلام...نقل قول:
واقعیت و بگیم یا دلداری بدیم...؟:31:
پادگان آموزشی عجب شیر...
نزدیک شهر مراغه از توابع استان آذربایجان شرقی...
میگن پادگان سختی ه
عوضش میگن با وجود سختی خیلی قانونمنده...
یه چیزم یادت باشه فقط 2 ماهه و بعد اون اونجوری که من شنیدم کسایی که اونجا میوفتن توی تقسیم بندی جای خوبی میوفتن...
البته بقول یکی از دوستان همه ما باید توی این دو ماه آموزشی، سبک زندگی گذشته مون رو فراموش کنیم.....
دوستان من اعزامی 4/1 هستم (لیسانس نیروی انتظامی- میدونم پاره میشم:41:)
بعد از کلی فکر و کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم که الان نرم:8:
میتونم برم 2 ماه عقب بندازم دیگه؟
لیسانس؟ نیرو انتظامی؟نقل قول:
غمت چیه؟؟
اگر دیپلم داشتی و قرار بود بیافتی نیرو زمینی ، بهت پیشنهاد میکردم اصلاً فراموشش کنی ولی با این وضعیت فکر نمیکنم کمتر از گل بهت بگن! :46:
سلاماقایون من کف پام صاف است کفش بپوشم بعد از 2 روز نمیتونم راه برم.
اما دکترا کمیسیون پزشکی قبول نکردن اما سرهنگه میگفت تو خدمت احتمال معافیت بالاست.
متولد 29.07.1371
حدود 5 ماه دبیگه فکز کنم باید برم.
من اگر بخواد 2 سال وقتمو بگیره نمیرم.
تروخدا راهنمایی کنید.
معاف میکنند یا معاف از رزم میشم؟
من شش ماه پیش آموزشی اونجا بودم . سخت نیست فقط خدا رحمتت کنه :18:نقل قول:
درباره اش میام می نویسم.
سلاماقایون من کف پام صاف است کفش بپوشم بعد از 2 روز نمیتونم راه برم.
اما دکترا کمیسیون پزشکی قبول نکردن اما سرهنگه میگفت تو خدمت احتمال معافیت بالاست.
متولد 29.07.1371
حدود 5 ماه دبیگه فکز کنم باید برم.
من اگر بخواد 2 سال وقتمو بگیره نمیرم.
تروخدا راهنمایی کنید.
معاف میکنند یا معاف از رزم میشم؟
از آموزشی نمیترسم از بعد از اون میترسمنقل قول:
میترسم بیفتم راهور، توی چهارراه جریمه نویس بشم:19:
دوستان میگن با عذر موجه میشه انداخت...نقل قول:
ولی چرا میخوای عقب بندازی...؟
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
حالا اگه 2 ماه عقب بندازی مطمئنی راهور نمیشی؟ از کجا مطمئنی اگه الان بری راهور میشی...؟
اگرم بشه بدون فققط عمرت رو حروم کردی...هرچی زودتر بری به نفعتهنقل قول:
حالا اینقد از راهور بدت میاد
به نظرم تو نیروی انتظامی بهترینش راهوره
اسمش اینه که 12 ساعت باید سرپا وایستی ولی در عمل کمتر از ایناس طرف میگفت بعضی روزا میشد تو 6 ساعتی که باید وای میستادم حتی نیم ساعت هم وای نمیستادم.....
راه پیچوندن زیاد داره
ضمن اینکه عزت و احترامی که به راهور میشه به هیچکدوم از سربازای نیروی انتظامی نمیشه
همون لباسایی که میپوشی کلی احترام بهت میزارن و کلی مزیت داره
اصلا با همه اینا از کجا معلوم راهور بیوفتی؟؟:دی