همه چیش خوبه ولی باتریش خوب نیست.نقل قول:
Printable View
همه چیش خوبه ولی باتریش خوب نیست.نقل قول:
سلام
میخوام برم برم گوشی بگیرم
بین S3 , HTC one x + plus موندم
کدومو بگیرم بهتره به نظرتون
سلام دوستان من گوشیمو میخوام عوض کنم،دنبال اکسپریا زد هستم به نظرتون گزینه خوبیه؟ضمنا گوشیم اکسپریا اس ال هست که فوق العاده تمیزه،برو بکس مشهدی اگه خواستن بگن :دی
14 عیب بزرگ اکپریا زد:نقل قول:
سلام دوستان من گوشیمو میخوام عوض کنم،دنبال اکسپریا زد هستم به نظرتون گزینه خوبیه؟ضمنا گوشیم اکسپریا اس ال هست که فوق العاده تمیزه،برو بکس مشهدی اگه خواستن بگن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من بازم حاضرم بابطش پول بدم
در ضمن خواهشا جواب من هم بدید!!دوستــــــــــــــــ ـــــــان!!:دی:
یه سوال توی رنج قیمتی xperia u گوشی بهتری هست؟؟البته galaxy fame هم هست البته می گن کیفیت صفحش پایینه!!
هواوی جی 600 یکم گرونتره.اون خیلی بهتره از یو.
یو یک پروژه شکست خورده سونی شده. نمیدونستیم تا زمانی که گفت جلی بین خبری نیست
منظورت چیه پروژه ی شکست خوردس ولی همه که ازش راضین!!
در ضمن شما تا حالا باHuawei کار کردید دقیقا چجوریه!!
اخه محل اصلی شرکتشونم چینه در ضمن این طور که من مقایسه کردم امکانات سخت افزاری Huawei بهتر از یو هستش ولی امکانات نرم افزاری یو بیشتره مثل پاناروما!!مثل مرورگر قویتر در ضمن صفحش هم ضد خشه ولی دوربینHuaweiهشته بولوتوثش قویتره تازه یو مولتی تاچ و تشخیص چهره و لبخند ولی با این حال سی پی یوش ضعیف تره من که کاملا با دیدن این مقایسه گیج شدم کمکم کنید!!!
http://-------------/default.aspx?Page=Compare&Products=Mobile&Compare= Mobile-Sony-Xperia-U,Mobile-Huawei-Ascend-G600
جای چند تا نقطه digikala بنویسید!!:دی
یو ؟ آپدیت خاصی براش نمیاد
دو هسته ای هست با رم 512
کلی لگ و مشکل.
اشتباهه خریدش
گوشی چینی خوب داریم. که میشه هواوی
البته به xperia tx و xperia v هم فکر میکنمنقل قول:
میشه دقیق تر توضیح بدین!:n27:نقل قول:
یو ؟ آپدیت خاصی براش نمیاد
دو هسته ای هست با رم 512
کلی لگ و مشکل.
اشتباهه خریدش
گوشی چینی خوب داریم. که میشه هواوی
نقل قول:من الان یو دارمنقل قول:
رام رسمی 4 روشه.اصلا هنگ و اینا نداره خیلی هم خوب کار میکنه
رام کاستوم 4.1 از p و go براش پورت شده
fxp هم رام 4.1.2 رو براش زده
سیانوژن براش 4.2.2 رو زده
البته دو تا آخری یکم باگ داره هنوز ، چون کامل نشدن
اما در مورد کندی ، باید بگم که باید بلد باشی چجوری گوشی رو ادیت کنی ( یعنی رام رسمی که نصب میکنی بعدش روت کنی و توییک بزنی - برنامه های اضافی رو پاک کنی - کرنل کاستوم بزنی و ......)
من اینایی که گفتم رو انجام دادم هیچ مشکلی ندارم.
البته شکی نیست که خیلی گوشیهای بهتری هم هست ولی اگه بودجتون نهایت تا 600 تومنه بهترین گوشی همین یو هست
سئوالی بود در خدمتم
منم تقریبا همین کارهارو کردم و حرف شما کاملا تایید میکنمنقل قول:
البته میتونین کاستوم رام هم نصب کنین ولی باید بوت گوشیتون باز باشه ( اگه باز کنین گارانتی میپره )
گلکسی اس3 بهتره. صفحه نمایش بهتر، لنز دوربین باکیفیت تر و ساپورت بهتر سامسونگ نسبت به اچ تی سی. البته وان ایکس پلاس هم خوبه ولی اس3 رو بیشتر توصیه میکنم.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
بچه ها بین این دو کدوم بهتره؟
XPERIA TX و XPERIA SL
من احتمالا برای تغییر رام بدم یه جای مطمئن چون میگم ارزش نداره خودم بهش ور برم!!
در ضمن من اتفاق هایی که معمولا باعث کندی سرعت میشه خوندم مثل باز بودن برنامه های زیاد و.... بازم یه دنیا از همتون تشکر میکنم!!
سلام
بعد از مدت ها كه گوشي بازي رو كنار گذاشتم يذره كه عكس ها و ويدئو هاي اين گوشي رو ديدم به فكر خريدنش افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان بين اين گوشي و اس4 و آيفون 5 كدوم بهتره؟
رابط كاربري اولين ملاكم خواهد بود كه قطعا آيفون5 از بقيه بهتره ولي آيفون خيلي مد نظرم نيست هم گرون تره و هم نمايشگرش كوچيكه. (اندازه نمايشگر گوشي فعليم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بين گلكسي و وان كدوم بهترن؟ 1% هم كه وان بهتر باشه انتخابم اونه چون عاشق طراحيش شدم.
ممنون
گلگسی اس4 مدل 05 به نظر من از همه بهتره!نقل قول:
توی سخت افزاری و قدرت پردازش و همینطور نرم افزاری اس4 سرتره.
ولی از لحاظ طراحی (هر چند زیبایی سلیقه ایه!) کیفیت ساخت و کیفیت باندها وان بهتره. در کل اس4 بهتره
ببخشید بنظرتون ارزش داره که 200 تومن بیشتر خرج کنم و xperia p به جای xperia u بگیرم!!
LG L9 بگیر تمام فاکتور های یه گوشی متوسط رو داره. 800 تومنه.نقل قول:
اما اگه بودجت کمتره میتونی Huawei G600 بگیری با چیزی حدود 650-700 تومن.
آخه چینیه!!!!در ضمن آخه گوشیبا با این امکانات این قیمت؟؟؟؟کسی داشته از دوستان!!!نقل قول:
LG L9 بگیر تمام فاکتور های یه گوشی متوسط رو داره. 800 تومنه.
اما اگه بودجت کمتره میتونی Huawei G600 بگیری با چیزی حدود 650-700 تومن.
از اکسپریا U بهتره. مطمئنم باش جز جنس های خوب چینی هست. فقط برا بعضی مدل هاش لوازم جانبی کم گیر میاد.نقل قول:
اگه براش یه قاب ژله ای یا کیف بخرید عالی میشه.
xperia u یا p چینی هم که باشه ناظر های سونی روش به شدت نظارت دارن ولی هاووی چند ملیتی و اصلیش چینیه خوب نظارت جای خاصی جزء چین روش نیست من خودم معتقدم گوشی چینی خوب هم هست ولی هاووی با این امکانات و این قیمت؟؟؟آدم شک میکنه شما دلیل قانع کننده بیارید من اگه قبول نکردم!!!!
منم میگم گوشی چینیه خوب هست ولی یو و پی هایی که در چین ساخته میشه تحت نظارت سونیه ولی هاووی تحت نظارت چینه!!! اصلا این هیچی مریضن گوشی با این امکانات رو به این قیمت بدن!!!!!!!!!!
از اکسپریا U بهتره. یه مدل 500-550 تومنی داره ولی باتریش ضعیفه.
موقع خریدن فقط چند لحظه با G600 کار کن اگه خوشت اومد بعد بخرش.
میشه جواب مارو لطفا بدید؟نقل قول:
به نظر من T از TX بهتره و SP از SL!نقل قول:
بین T و SP، SP بهتره.
معلومه Xperia TX به دلیل نسل جدیدتر پردازنده (Krait در مقابل Scorpion) و گرافیک قوی تر (Adreno 225 در مقابل Adreno 220) و صد البته دوربین بهتر. در کل TX یک نسل جلوتر از SL هست گول پردازنده 1.7 گیگاهرتزی SL رو نخور! از نوع Scorpion هست و قدیمی (1.7 گ.هرتز Scorpion قدرتی برابر با 1.2 گ.هرتز Krait داره، در حالی که TX پردازنده اش 1.5 گیگاهرتز Krait هست یعنی قویتره)نقل قول:
نقل قول:
اگه توی کار سونی هستی XPERIA TX بهتره برات ...
من خودم گوشی های سامسونگ رو بیشتر می پسندم بخاطر همین پیشنهاد من به شما گالاکسی اس 4 هستش ...نقل قول:
ارزشش رو دارهنقل قول:
LG L9 بگیره بهتره.نقل قول:
حرف شما هم درسته ولی من خودم کللن از LG خوشم نمی یاد ....نقل قول:
اندروید 4.3 برای sp هم میادنقل قول:
ببخشید دوستان میشه نقاط ضعف xperia p رو بهم بگید تا بتونم خوب تصمیم بگیرم!!!:n29:
به نظرم نقطه ضعف p فقط رم نخوردنش هست و باتریش که فکر کنم بیرون نمیادنقل قول:
در بقیه موارد در حد قیمتش کامل هست
به نظرم L بهتر از P هست
اگه شما P میخواین بگیرین به نظرم L بگیرین خیلی بهتره
حدود یه ساله Xperia P دارم. گوشی واقعاً خوبی هست. سایزش جمع و جوره و بدنه فلزیش فوق العاده است. با اینکه اصلاً کاور و گارد براش نزاشتم، هیچ خشی بهش نیفتاده.نقل قول:
با آپدیتهایی که شده باطریش خیلی بهتر شده.
عیبش به نظر من
1. سایز و وضوح صفحه برای وبگردی هست . خوندن نوشته های صفحات یه مقدار باهاش سخته. یه مدت روی S 3 وبگردی کردم Xperia P بدجور دلمو زد.
2. ضخامت گوشی یه خرده زیاده و گوشیها الآن نازک تر شده اند.
دوست عزيز شما چرا هر چي كه ارزون هست رو خرابش ميكنيد 100 تا علت وجود داره. الان ماشين پاجيرو هم تو ايران نسبت به دودفرانسيل و suvبودنش از بقيه برندها ارزان تر بود دليل بر آشغال بودنش هست؟؟؟ شما برو تحقيق كن در مورد هر چيزي. هواوي الان رتبه سوم دنيا هستش تمام تجهيزات مخابراتي و شبكه انگليس و بخشي از اروپا و ايران رو هواوي تامين ميكنه تمام مودم هاي وايمكس توليد شركت هواوي هستش. اگر ارزان هست به خاطر اين هست تو ايران تازه وارد شده و شناخته شده نيست. ضمن اينكه مردم ايران 90 درصدشون فوق العاده متعصب هستن در هر زمينه اي در گوشي هم همينطور. در تمام انجمن ها ميشه اين موضوع رو فهميد. من تبلت هواوي دارم حرف نداره صفحه نمايش از تبلت سامسونگي كه دارم خيلي واضح تر و شفاف تر هست. هواوي با برندهاي معتب رو قديمي داره رفابت ميكنه و در اروپا فروش بالايي داره. چون مثل ما متعصب نيستن و به كيفيت و كاربردش نگاه ميكنن و خيلي هم اقتصادي هستن.نقل قول:
اون xperia u هستش!!نقل قول:
به نظرم نقطه ضعف p فقط رم نخوردنش هست و باتریش که فکر کنم بیرون نمیاد
در بقیه موارد در حد قیمتش کامل هست
به نظرم L بهتر از P هست
اگه شما P میخواین بگیرین به نظرم L بگیرین خیلی بهتره
یه سوال آبدیت هاش توی ایران گیر میاد قطعاتش چی؟؟؟؟؟؟در ضمن بدنه ی آلمینیومی داره و صفحه ی نمایش گرش خیلی باکیفیت تره و جون من بچه ی کویرم از نظر باز تاب نور خیلی برام مناسبه!!!!نقل قول:
دوست عزيز شما چرا هر چي كه ارزون هست رو خرابش ميكنيد 100 تا علت وجود داره. الان ماشين پاجيرو هم تو ايران نسبت به دودفرانسيل و suvبودنش از بقيه برندها ارزان تر بود دليل بر آشغال بودنش هست؟؟؟ شما برو تحقيق كن در مورد هر چيزي. هواوي الان رتبه سوم دنيا هستش تمام تجهيزات مخابراتي و شبكه انگليس و بخشي از اروپا و ايران رو هواوي تامين ميكنه تمام مودم هاي وايمكس توليد شركت هواوي هستش. اگر ارزان هست به خاطر اين هست تو ايران تازه وارد شده و شناخته شده نيست. ضمن اينكه مردم ايران 90 درصدشون فوق العاده متعصب هستن در هر زمينه اي در گوشي هم همينطور. در تمام انجمن ها ميشه اين موضوع رو فهميد. من تبلت هواوي دارم حرف نداره صفحه نمايش از تبلت سامسونگي كه دارم خيلي واضح تر و شفاف تر هست. هواوي با برندهاي معتب رو قديمي داره رفابت ميكنه و در اروپا فروش بالايي داره. چون مثل ما متعصب نيستن و به كيفيت و كاربردش نگاه ميكنن و خيلي هم اقتصادي هستن.
عیبش بزرگش عملکرد ضعیفه باتریشه!نقل قول:
بقیه عیب هایی رو که دوستان گفتن (مثله رم نخوردن یا باتری غیر قابل تعویض) میشه باهاشون کنار اومد ولی با ضعیف بودن باتریش زیاد نمیشه کنار اومد! :n02:
چی برای U هست؟نقل قول:
باتری P در نمیاد
U داداشم داره باتریش در میاد
ببخشید دوستان پس با این اوضاع نمیتونم از xperia p استفاده کنم دوستان پیشنهاد بهتری نداری!!برای نمایشگر و کیفیت ساخت خیلی مهمه!!!