نوب به پرو میگه رو سیا :n02::n07::n08:نقل قول:
Printable View
نوب به پرو میگه رو سیا :n02::n07::n08:نقل قول:
وقتشه با حقیقت رویرو شی آریا:n27::n08:نقل قول:
نوب به پرو میگه رو سیا :n02::n07::n08:
حالا کی برد؟
حداقل نتایچ رو هم میذاشتید.
دیروز با پینگ 900 داشتم تو رنکد ساپورت میکردم با taric .آخر هم بردیم خیلی فاز داد.
واقعا اگه ما پینگ 30 و 40 داشتیم که همه رو میترکوندیم.
ولی به نظرم با پینگ بالا بهترین رول ساپورته
im losing elo becuse of noobs ...
today our nunu support : 0/7/1 i lost (-20)
now i really hate this game ... all the games unfair !
i dont ply lol anymore ... noob people ,full of trollers .
why should i Waste my time for such bad community ?
ساپورت بازی نکن ! هیچوقت!!!! اشتباه منه!!!!نقل قول:
منم دقیقا همینطوری بودم ساپورتم میرم یچی میرم برای خودم
برو جنگل تاپ مید ...
کسی فحش میده؟ فلیم میکنه؟ ایگنورش کن !
رو بازی خودت تمرکز کن!
بقیه رو ول کن میبینی رو adc فوکوس نمیکنن.... خودت بکن!
میبینی بد موقعی برای TEAMFIGHTـه تو برو عقب! نرو جلو! بذار اونام برگردن!
اینارو خودم میگم که تو این جهنم گیر کردم! میدونم شاید مسخره بنظر بیاد
ولی .....
بنظر من بازیکن Pro کسی هستش که بتونه همه Lane ها رو بازی کنه. من خودم ساپورت بازی کنم معمولآ Sona, nunu بازی میکنم. در حال حاضر Sona تنها چمپی هستش که باهاش تو رنک نباختم باهاش 5تا پیروزی دارم. تنها مشکل این بازی این هستش که هرچی ما خوب بازی کنیم یه نفر هست تو تیم که ضعیفه و فید میده. من خودم سبک بازیم All around یا همون همه فن حریف هست و تو همه Lane ها بازی میکنم ولی امان از دست این نوبا یعنی آدم رو کچل میکنن یعنی من کل بازی حواسم به اینه که بقیه Lane ها گند نزنن به بازی و تا اونجایی که یادمه من باعث باخت تیم نشدم.نقل قول:
اکانت من Lord Arbitron هستش تو سرور East هستم. پینگم معمولآ بین 180-250 هستش. اگه دوستان تو West بازی میکنن لطف کنن بگن پینگشون چنده چون میخوام یه اکانتم برای West بسازم چون شنیدم بازیکناش حرفه ای تر هستند.:n05:
دقیقا همینه ! مشکل من و توئه ساپورته که بخدا بدبختیم!!!!! جدی میگمنقل قول:
دیروز مجبور شدم kayle برم تاپ آقا رفتم فارممو کردم کیلامو گرفتم بعد دیدیم مید تا خرخره push شده
بعدش یهو دیدم adc ما اولین آیتم warmorg بسته هیچی دمیج نمیده adc اونا 11/3/4 بود ....
من بدبخت چیکار کردم آخه؟ :n15:
مشکل چی چرا از دیگه بهم ip boost نمی ده آخر هربازی میزنه not enable
:n29: این دیگه چه مدلی .....نقل قول:
مشکل چی چرا از دیگه بهم ip boost نمی ده آخر هربازی میزنه not enable
برو سایت بعد اون بالا ساپورتر اونجا موضوع اعلام کن.... اگر انگلیسی خوب .....
سلام
از دیروز وقتی میخام بازی رو اجرا کنم، لوگوش میاد و چند ثانیه روش می مونه بعدش ارور زیر رو میده :
PvP.net patcher Kernel is not Responding
ممنون می شوم من را راهنمایی کنید
مرسی
میگم که ، رفتم یه بازی من adc بودم ، یه ساپرته اومده بود تاریک بود ! دقیقه 5 ، 3 تا کیل داشتم لامصب آخرته ساپورت بود ! همه جا وارد میزاشت قشنگ میدونست کی بره کی بیاد کیل نگیره :| بعد ما با ساپورت میریم ، موقعیت که هیچ همه کیلامونم ks می کنه :| یه دونه واردم نمی زاره :| فارمم می کنه :| این جه زتدگیه من دارم آخه ؟ :|
میگم احیانا پژمان و که نمیگی؟ :n08:نقل قول:
1 بار بیشتر ساپورتت نیومدم اونم dc شدی :n27:
والا من زبونم مو درآورد بس که گفتم west هم پینگش بهتر هست هم بازیکناش.با فرهنگتر هم هستن.پینگ من تو west نسبت به east همیشه30-50 تا پایینتر هست.برا من که اینطوریه.الان صبانت دارم قبلشم که فن آوا داشتم همینطور بود.این 2 تا برا LOL عالی جواب میدننقل قول:
و من زبونم سبزه زده انقدر گفتم سرور های West و East دقیقا از یه ساختمونن و پینگاشون دقیقا یکی یه !
آقا کسی میدونه مشکل من کجاس ؟
الان موس رو اون قسمت خاکستریس تو عکس نشون نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باو فهمیدیم 14 تا کیلگرفتی نووب
خدایش چیزی ازت کم می شد اون متن رو هم می خوندی ؟نقل قول:
بردار من الان دو روز بهم ip boost نمی ده می گه not enable
دارم دیوانه می شم :45::45:تو میای می گی 14 تا کیل گرفتی ؟
به ساپورت نامه زدم جواب نداده اینجام می گم که ........ :n28::n28::n28::n28:
چرا باید ip boost بده؟نقل قول:
ip boost بعضی روزا فعال میشه.مثلا جمعه فعال شده بود و بعدش دوباره به حالت عادی برگشت.
مگر اینکه آیتم خریده باشی.آیتم boost خریدی؟
:O یعنی اینم پولی بود ؟؟:n30:نقل قول:
از اون اول بازی تا حالا میداد سه روزه که نمی ده
یعنی اینم پولی بود :(
:n14::n14::n14:
بچه ها سریع ترین راه خود کشی چیه ؟
حالا خوبه karthus آزاد کردم و گرنه این پست و نزاشته خود کشی می کردم
خوب بچه ها بهشت می بینمتون
فعلا
bb
من کاری ندارم که محل سرورها کجاست.میتونم تو یه لحظه به هر دو کانکت بشم و عکس بگیرم.اینو مطمئن باش West پینگ پایینتری میده. تو این 2-3 سالی که lol میزنم 4 تا ISP عوض کردم تو همشون همینطور هست و اصلا هم اتفاقی نیستنقل قول:
سلام
من تو west هستم لول 15 بازیم بد نیست اگر از دوستان اددم کنه ممنون می شم
surena20
راستی تو ردکال روم این بازی نداره؟
توی یه ساختمونند؟؟ عجب پس یارو دیونه بوده یکی را زده غرب یکی را زده شرق خوب میزد سرور 1 و سرور 2 پس چرا اسم گذاشته؟؟!!نقل قول:
بعد یه سوال جالب تری اینه که چرا بچه ها پینگاشون توی این دوتا سرور فرق داره؟؟ حالا جالبش اینه که سروری که دور تر از ایرانه پینگ پایین تری
میده:n13: ایرانه دیگه:n08:
آقا هیرو Kennen میارزه بخرم ؟
........................................
خواهشا تا وقتی که مطمئا نیستین حرفی نزنید
سرور Euw و Eune توی آلمان هست و سرور Na تو کالیفرنیا
.................................................. ....
بهترین سرور هم از نظر کیفیت euw هست به ترتیب به این شکل هستند . Euw>Na>Eune>Garena>Brazil
این چمپ MID هست همه چمپ در جای خودش میتونن مفید باشن هیچ چمپ به دیگری برتری نداره ولی ضد هم یا کانتر میشن ...نقل قول:
........................................
خواهشا تا وقتی که مطمئا نیستین حرفی نزنید
سرور Euw و Eune توی آلمان هست و سرور Na تو کالیفرنیا
.................................................. ....
بهترین سرور هم از نظر کیفیت euw هست به ترتیب به این شکل هستند . Euw>Na>Eune>Garena>Brazil
حتی ایتم کانتر یک چمپ میتونه بشه چمپ مچ هم دارن Ryze کانترش...
تو Top و bot میشه ازش استفاده کرد
passive میتونه stun کنه
ULT تو تیم فیگت عالی تقریبا شبیه Fidd
کلا سرور شرق یک سر گردن از وست بالاتر دیگه خود اریا تست کرده بود.... تو reply برید بازی ببنید متوجه میشید...نقل قول:
از کی تا حالا سرور نوب پرور East شده با کیفیت. این درسته که بازیکن بدو خوب همه جا هست اما درصد نوبها تو East خیلی بالاتر هست.من 2 سال و نیم East بودم الان یه چند ماهی هست اومدم West و واقعا تفاوت احساس میشه.از همه اینها مهمتر رفتار پلیرهاست که تو west زمین تا آسمون فرق داره و همین برام مهمترین اصل هست که منو موندگار کرده.نقل قول:
هم Ap و هم AD میتونی ببندی براش وخوب روش بازی با هر کدوم یه جور میشه.نقل قول:
اولین چیزی که باید باهاش تمرین کنی روشهای Stun کردنش هست.با چند نوع کمبو میتونی Stun کنی.حتما تو Mobafire برو ببین.
دومی و به نظرم مهمترین چیز تمرکز هنگام Ult زدن هست که خیلیا توجه نمی کنن. با ult فقط میتونی 3 نفر رو Stun کنی پس همیشه باید جای درست و زمان درست و رو پلیرهای درست Ult بزنی.مثل Fiddle نیست که همینطوری بپری وسط
خودم west منظورم شرق اسیا بودنقل قول:
از کی تا حالا سرور نوب پرور East شده با کیفیت. این درسته که بازیکن بدو خوب همه جا هست اما درصد نوبها تو East خیلی بالاتر هست.من 2 سال و نیم East بودم الان یه چند ماهی هست اومدم West و واقعا تفاوت احساس میشه.از همه اینها مهمتر رفتار پلیرهاست که تو west زمین تا آسمون فرق داره و همین برام مهمترین اصل هست که منو موندگار کرده.
از اون لحاظ که این غربیهای بدبخت چی میکشن از دست این چشم بادمیها.این فصل هم فک کنم از همین آسیا برنده نهائی باشه.99.9 % :n13:نقل قول:
نقل قول:
من کی تست کردم؟ کی گقته؟ اصلا من تو شرق نرفتم و نخواهم رفت!!!
من فقط یه مدتیه تو سرور چین بازی میکنم! همین.
من کی گفتممممممممممممممم سرور شرق اقا بخدا فارسی گفتم :19:نقل قول:
من کی تست کردم؟ کی گقته؟ اصلا من تو شرق نرفتم و نخواهم رفت!!!
من فقط یه مدتیه تو سرور چین بازی میکنم! همین.
منظورم شرق اسیا بود :34:
چین کره و.... دیگه
:32::32::32::32::32::24:
ببخشید هه هه هه :n08::n26::n04::n02:نقل قول:
وای دوباره پچ و آپدیت !
آقا یه آیتمی بود تو این بازی این رادیانس تو دوتا عمل می کرد
به صورت پستیو به اطرافیان دمیج میداد اسمش چیه الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم :(
Taimatنقل قول:
نارنجی رنگه و توی دمیج و Health Regen می تونی پیداش کنی...
پچ خوبی بود خوشم اومد
چندتا پینگ اضافه شد missing help assist on my way
بد نیست ولی الان مردم جوگیر شدن مث اسب هی پینگ بیخود میدن!
xin amumu نرف شدن :n02:
فقط :n17:Darius-Vi- نرف واقعا پتچه با حالیهنقل قول:
بیشتر باف کردن تا نرف.......... ZIX باید باف کن واقعا وضع تو جنگل که خراب .............