دوستان الان سرعت شبانه رایگان صبانت چنده ؟ چند مگ میشه دانلود کرد؟
Printable View
دوستان الان سرعت شبانه رایگان صبانت چنده ؟ چند مگ میشه دانلود کرد؟
بسته به شهر و منطقه مخابراتی شما تغیر میکنهنقل قول:
..................
منظور شما رو متوجه نشدم مگه سرویس 9 ماهه هم داریم ؟ جهت گرفتن هدیه باید تماس بگیریدنقل قول:
در ضمن خبر بنده در سایت درج شده به لینک زیر مراجعه نمایید:
کد:http://sabanet.ir/pages/news/157.html
سلام یه سوال مهم
من الان مخابرات هستم زرت و زرت اینترنت قطع میشه..مثلا یکدفعه دو ساعت کامل قطعه.
آیا صبانت هم اینجوری هست ...یعنی کلا وقتی اینترنت مخابرات تهران قطع میشه..اینترنت صبانت و شاتل در تهران هم قطع میشه یا نه ؟
اشتباه تایپی بود منظورم همین 6 ماه بودنقل قول:
پس من شارژ کردم همون موقعه بگم 2 گیگ اضافه می کنن دیگه
بله فقط قبل از شارژ با دفتر مرکزی فروش هماهنگ کنیدنقل قول:
خانم یا آقای niyosha2010 شما که ازکارکنان محترم شرکت صبانت هستید یک کمکی به من و همه ی دوستان بکنید : بفرمایید که اگه یک نفر تو فلان منطقه ی مخابراتی سرویس 128 . 256 و.... رو بگیره سرعت دانلودش شبا به چه صورت هست
مثلا همین دوست من که الان میخواد سرویس بگیره توی منطقه مخابراتی شهدای گمنام تهران اگه 128 بگیره سرعتش برای دانلود شبانه چند میشه ؟؟؟؟
شما کلا بفرمایید سرویسارو چجوری میبندید؟نقل قول:
سلام خدمت خانم/اقای nyosha2010
میخواستم بدونم هیچ برنامه ای جهت ارائه سرویس در مرکز مخباراتی استقلال ( تهران ) ندارید ؟ اینجا رو هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه ( یعنی پرت خالی ندارند -{ شاتل و داتک هستند فقط } )
با تشکر
سلام دوستان
کسی مشکل با کانکت شدن نداره ؟
مال من ارور 691 میده.پشتیبانی هم که تعطیله.
اقایون سرعت من رو تو شبانه دیشب ببینید
شبانه 128 صبا(به جون خودم من که صبح خودم دیدم شاااااااخ در آوردم):18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر دانلود کردی؟نقل قول:
میشه از این به بعد از اینا نزاری.بابا به خدا ما هم دل داریم.خوب بغضمون میگیره دیگه:41:
ینی چی؟نقل قول:
منظورون رو متوجه نمیشم؟
با شما نیودم:31:نقل قول:
میخواستم هم حرف شما رو تائید کره باشم هم سواله خودمو پرسیده باشم با نماینده صبانت بودم.
اشتباه از من بودم .معذزت میخوام:11:
سلامنقل قول:
در سرویس شبانه رایگان تهران بدلیل اینکه شما با یوزر و پسورد جداگانه متصل میشوید و اینکه سرویس ها اشتراکی هستند سرعت دانلود نوسان خواهد داشت و بین 30 تا 100 خواهد بود. البته سرویس کاربران شهرستان را به هیچ وجه با تهران مقایسه نکنید زیرا پهنای باند کاربران شهرستان خیلی بیشتر از تهران میباشد و آن استان ها نسبت به تهران کاربران کمتری دارند در نتیجه ممکن است روز و شب سرعت خیلی بالایی را تجربه کنند که نمونه آن شهر تبریز میباشد. در این شهر همه کاربران 2M بسته شده اند و حتی شبانه هم سرعت 2M دارند.
در رابطه با مرکز شهدای گمنام بنده اطلاعاتی ندارم و بهتر است که از کاربرانی که در آن منطقه سرویس گرفته اند بپرسید.
نقل قول:
سلام
بله این مرکز تو برنامه کاری صبانت هست و حتما راه اندازی میشود ولی تاریخ دقیقی نمیشه برای آن تعیین کرد.
یعنی شما میفرمایید شبانه 128 با شبانه 1mb در تهران برابر؟نقل قول:
من الان 128 دارم و با 70 دانلود میکنم(شبانه) یعنی افرادی هم که 1مگ دارن هم فوقش با 100 دانلود میکنن؟
آخه من زنگ زدم پرسیدم .گفتن سریسهای 1مگ رو در تهران 2 مگ میبندیم
ممنون:11:
پس چرا سرعت شبانه کاربران قمی مدت هاست روی 128 محدود شده است؟نقل قول:
سرعت شبانه برای همه سرویس ها در شب یکسان میباشد و فرقی ندارد چون همه کاربران با یوزر و پسورد مشترک وصل میشوند و از پهنای باند بصورت اشتراکی استفاده میکنند ولی در سرعت روزانه تفاوت وجود دارد و سرعت کاربران 1M بیشتر میباشد.نقل قول:
در تهران من ندیدم پروفایل کسی رو 2M بسته بشه چون خطوط تهران نویز بالایی دارند و پهنای باند کمتر از شهرستان ها میباشد.
این سوال من هم هست. سرعت دانلود مشترکین قمی در همه مناطق مخابراتی بیش از 16 کیلوبایت در ثانیه (128kb ) نیست. :41:نقل قول:
ولی downstream تون بیشتر از اینهاست و دانلودتون حالت Burst داره، درسته؟ (شبانه)نقل قول:
تقریبا هم نمیدونید ؟ حدودی :31:نقل قول:
نقل قول:در حال حاضر به خاطر کمبود و محدودیت پهنای باند قم این مشکل پیش اومده و به زودی به حالت اولیه باز خواهد گشت.نقل قول:
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
نه متاسفانه شرمندهنقل قول:
سوال اینه که قبلا چرا اینجوری نبود یکدفعه این اتفاق افتاد؟؟!نقل قول:
بعد همه یوزرها که دانلود شبانه ندارن که؟
حالا تا کی باید منتظر باشیم ؟
دانلود شبانه توی قم تقریبا تعطیله یعنی به پول برقش نمیصرفه!!!
ما که اینجا صدامون به هیچ کحا نمیرسه شما که اون بالایی صدای ما رو برسون.
اقای نیوشا یا خانوم صبانت چرا برای تهران سرعت 2 مگ ساپورت نمیشه ؟
سرعت دانلود یک مگ صبانت در تهران چقدر است؟تهرانپارس؟
نقل قول:نقل قول:
سرعت شبانه توی قزوین قبلا بین 100 تا 110 بود ولی از بعد از عید به زور به 30 میرسه میشه بگید موقتیه یا دائمی اینطور شده یا مثل قم که گفتین مشکل پهنای بانده یا یه دفعه همه هجوم اوردن برای دانلود شبونه که پهنای باند کم آورده 1؟
من که واقعا از پشتیبانی صبا نت شاکی هستم
1000 بار زنگ میزنی 1 بار جواب میدن
بلعکس شما.من خیلی از پشتیبانی صبانت راضیم.تاحالا نشده زنگ یزنم بر نداره.فعلا از سرعت شبانم ناراضیم
مشکل با login شدن در صفحه (ریز مصرف کاربران) صبانت
بچه ها صفحه ریز مصرف کاربران صبانت انگار ه ک شده و نمیشه واردش شد .خیلی مشکوکه ... درسته؟ 10 روزه که اینجوری شده .
مال شما هم اینجوری شده؟
برای من که تاحالا فقط سرعتش خوب بوده وگرنه من به خدمات صبانت 1 هم نمیدم
من انصافا خدمات شاتل رو بیشتر ازهمه دوست دارم
برای من که تاحالا فقط سرعتش خوب بوده وگرنه من به خدمات صبانت 1 هم نمیدم
من انصافا خدمات شاتل رو بیشتر ازهمه دوست دارم
سلامنقل قول:
والا من حدود 2.5 سال هست عضو صبانت نت هستم و بعلت اینکه مشکل خاصی با شرکت نداشتم نه شماره پشتیبانی رو میدونم و نه شماره دفتر مرکزی فروش رو.
البته بگم من از ظریق امپراطور عضو صبانت شدم.
همیشه هم فقط از طریق شارژ الکترونیکی اقدام میکردم.
میشه منو راهنمایی کنید چطور اقدام کنم. نیاز هست که حضوری شرکت برم یا نه مثل بقیه کارها روی روال هست؟
83852 شماره صبانت
82200 پارس آنلاین
23099 شاتل
دزدی علنی صبانت
امرروز صبح 1.5 گیگ که از دیشب داشتم 0 شده بود
خدا لعنت کنه صبانتو
خانم نیوشا
توحید پورت خالی داره ؟
من از adslصبانت استفاده می کنم
مودمم را تازه عوض کردم وd-link 2640uگرفتم
از طریق Bridgeراحت کانکت میشم امااز طریق PPPoEاصلا کانکت نمی شم
چرا؟؟؟
به پشتیبانی زنگ زدم راهنمای درستی نتوانست بکند
کسی می تواند راهنمایکند منرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درباره تنظیمات wirelessهم کسی می تواند راهنمای کند می خوام با موبایلم کانکت شم
گوشی موبایلمn8هست کجا باید تنظیمات را وارد کنم
ویندوزمxp sp3هست
با تشکر فراوان
دیشب سرعت دانلود افتضاح بود (تهران ) دوستانی که تست کردن برای شما هم همینجور بود؟
صفحه ی ریز مصرف صبا نت برای من خطا میده، دوستان مشکل مشابه دارند؟!
من هم همین مشکل رو دارم:41:نقل قول: