آره والا منم اصلا" این مشکلا رو ندارم! من ویندوز اصلی خود دستگاه روشهنقل قول:
هم درایورا سازگاره هم مشکلی ندارم
Printable View
آره والا منم اصلا" این مشکلا رو ندارم! من ویندوز اصلی خود دستگاه روشهنقل قول:
هم درایورا سازگاره هم مشکلی ندارم
سلام
چند سوال :
1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي كه گفتينقل قول:
خوب شد كه نرفتم اون همه حجم رو الكي دانلود كنم :11:
سلام
دوستان برای تغییر این تم hotkey چکار میشه کرد؟
مثلا صدا که کم و زیاد میشه نشانگرش روی صفجه خیلی ساده و بیروح هست.
اولا حتما وقتی شارژر به لپ تاپ وصله بازی کن ، روی باتری یه مقدار با افت فریم مواجه میشی و راه حلش رو تو صفحه اول قسمت بازی ها گفتمنقل قول:
ثانیا آپدیت های بازیه black ops رو حتما نصب کن(تا آپدیت 4 اومده)، کلا black ops اوایل یه مقدار از این مشکلات داشته ، و مطمئننا گرافیک شما باید در بهترین حالت این بازی رو اجرا کنه
دوتا بازی دیگه هم باید اجرا شه
درایور گرافیک رو نصب کردی؟
من خودم black ops رو هم با 32 بیت و هم 64 بازی کردم، اون قفل کردن ها هم مربوط به بازی میشه و مشکل گرافیک نیست
با این برنامه ، گرافیک لپ تاپت و جزییاتش رو ببین
وارد لینک بالا شو و روی یکی از لینک ها کلیک کن تا شروع به دانلود کنهکد:http://www.techpowerup.com/downloads/1930/mirrors.php
من مشکلی با NEED FOR SPEED ندارم .
CALL OF DUTY هم خوبه اجرا شد.
گرافیکم 5650 هست.
نمیدونم دوستان چقدر مشکلات گرافیکی و وایرلسی دارن.
دوستان این مدل ویندوز اصلی همراش هست؟
میشه یه لیستی از وسایل همراش برام بنویسید ممنون
نقل قول:
منم وقتی بازی رو خریدم و نصب کردم همچین مشکلی داشتم،تصویر داغون بود همش گیر می کرد.اصلا بهم حال نمی داد.تعجب کرده بودم که یعنی گرافیک این لپ تاپ اینه؟
بعد اینقد باهاش ور رفتم تا فهمیدم فایل ها ی مربوط به دایرکس نصب نشده.چون دی وی دی هایی که می دن اصل نیستن و کپی ان.بعضی فایل های دستوریشم پاک شده و الا خودش باید همراه نصب بازی دایریکس رو هم نصب می کرد.
بعد نصب بازی برو تو قسمته همون جایی که بازیو نصب کردی،بعد بورو به پوشه ی Redist. بعد هم برو به پوشه ی DirectX. اونجا یه عالم فایل های فشرده هست به اونا کاری نداشته باش اما همراه اینا یه برنامه هست به نامه DXSETUP. روی این دوبار کلیک کن ونصبش کن.
من بعد اینکار وقتی بازی کردم واقعا لذت بردم از تصویر.
گفتم بهتون بگم شابد مشکل شما هم از همین باشه. من ویندوزم 32 بیته
نقل قول:
وسایل که چیزی نیست باهاش نیست.
من طرف آشنا بود یه کیف با موس بهم داد.
ویندوز هم نداره خودم نصب کردم و اگر خریدی فقط ویندوز 7 64bit رو نصب کن.
64 بیت و 32 بیتش رو مگه پردازندش تعیین نمیکنه؟منظورم اینه پردازندش 64 ه یا 32؟خب اگه پردازندش 64 باشه یقینا 64 نصب میکنم.نقل قول:
ویندوز 64 بیتی همراهش هست که قیمتش با مدل بدون ویندوزش 80 تومن تفاوت داره ولی دی وی دی درایور روی دستگاه با ویندوز هست که روی بی ویندوزا نیست. دیگه هم اینقدر مشکلات وقتو بی وقت پیدا نمیکنیدنقل قول:
دوستان از کجا میشه فهمید رم عوض شده یا نه؟
اولی که ویندوزت میاد بالا F2 رو بزن.اونجا میتونی ببینی 1066 هست یا 1333.
"مواظب باش چیزیو اینجا دستکاری نکنی"
ضمنن یه برنامه هست به نام CPU-Z و یکی دیگه به نام Speccy که تو همین فروم هم میتونی پیداش کنی.با استفاده از این برنامه هاهم میتونی نوع رم و باسش رو پیدا کنی.
واسه مقایسه هم باید سرویس تگ رو تو سایت دل Support وارد کنی و از سربرگ Configuration مشخصات لپ تاپت رو از لحاظ سخت افزاری ببینی.
نقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
نه با F2 زدن و از بایوس نمیشه این موضوع رو چک کردنقل قول:
چون اونجا برای رم های کسانی که 1333 هست هم 1066 نشون میده که این بدلیل اینه که cpu یا شاید هم mainboard سرعت بیشتر از این رو ساپورت نمیکنه
حتما باید با یکی از برنامه هایی که اینجا
معرفی شده یا آسونتر اینه که با خود dell support center سرعت رم رو چک کنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5611623&postcount=1669
در support center روی دکمه detailed system information کلیک کنید و از سمت چپ روی Memory کلیک کنید و در سمت راست عبارت مقابل memory type نشون میده که سرعت رمتون چنده (توجه کنید اگه چند رم روی لپ تاپ دارد در همون قسمت برای همه رم ها memory type جداگانه وجود داره)
در cpu z سربرگ spd رو باز کنید عبارت مقابل max bandwidth (اونی که داخل پرانتز نوشته) نصفه سرعت رمتون رو نشون میده ، یعنی باید اون رو در 2 ضرب کنید تا سرعت رم رو متوجه شید(البته مطمئن نیستم به اعداد 1333 یا 1066 سرعت رم بگن، اگه اشتباه گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید:31:)
خب وقتی میرم لپتاپ رو از نمایندگی بگیرم چیکار کنم؟به یارو بگم وایسا برم خونه چک کنم بینم اصله یا نه؟
میشه بگید که بهش دقیقا چی بگم؟
روی خود جعبه ی دستگاه SERVICE TAG رو زده بهش میگی که سریال رو ی جعبه رو توی سایت دل بزنه و بعد با مشخصاتی که بهت گفته مقایسه کن اگه همه چی مطابقت داشت که مطمئن میشی چیزی عوض نشده البته برای کارت گرافیک حتما باید ویندوز روی دستگاه نصب باشه که متوجه بشی نوع کارت گرافیک چیه . اگه ویندوز نصب نبود، حتما طی کن که اگه گرافیکش چیز دیگه ای باشه پس میارینقل قول:
برای منم اتفاقا موقع خرید گفته بودن 5470 هستش ولی وقتی توی سرویس تگ دیدم زده 550 به طرف گفتم اولش گفت نه ، امکان نداره بعد که خودش روشن کرد و چک کرد و دید که 550 هستش ، 50 تومن ارزونتر داد .
قبل از خرید من همه ی این صفحه های تاپیک رو خوندم درسته که وقتگیره ولی واقعا ارزش داره که چند روز اینجا رو بخونی و نکات مهم رو یادداشت کنی که با دست پر بری بخری
نقل قول:
ببین حتما سرویس تگ رو چک کن چون یکی از دوستانه من مشکل براش پیش اومده بود.حتما یادت نره ها.
من با استفاده از برنامه SIW که خیلی کامل هست و هم خود dell support center چک کردم رم رو میزنه 1333 مارک هیوندا
اما توی setup 1066 نشون میده.
واقعیت این هست رم همون 1333 هست ولی این cpu تا 1066 میتونه استفاده کنه.
sheytoon001 ممنون از پاسخت...اشتباه من این بود که با نرم افزار speccy چک کردم که رم رو 532.2 نشون داده بود که ضربدر 2 کردم شد 1066 اما نمیدونستم که این به cpu هم مربوط میشه.با CPU-Z سربرگ SPD و دل ساپورت چک کردم و خداروشکر هردو باس رمم رو 1333 هیوندای الکترونیک نشون داد.
.
ولی واقعن چرا cpu i5 گرافیک بیشتر از 1066 استفاده نمیکنه و چرا شرکت دل اومده و از رم با باس 1333 استفاده کرده؟ 1333 چه مزیتی داشته واسش؟
.
خوب شد تو هستیا!:31:
خواهش میکنم:31:نقل قول:
اما با speccy هم نباید فرقی داشته باشه، من یادمه برا خودمو چک کرده بودم
نمیدونم اما خوب بجز cpu قسمت های دیگه هم با رم در ارتباطن مثل گرافیک ، شاید به این خاطر باشه ، بازم مطمئن نیستم
من گاهی لپتاپو که روشن میکنم کیبردش کار نمیکنه(که مثلا بخوام ویندوزمو انتخاب کنم یا alt+ctrl+delete بزنم)
خلاصه اینکه کیبردش کار نمیکنه مگر اینکه دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه که دوستان هم فرمودن با دکمه پاور خاموش کردن
ضربه بزرگی به هارد میزنه.اگه هم دکمه پاور رو نزنم باید باطری رو بیرون بکشم که این خطرش نسبت به اینکه با دکمه پاور
خاموش کنم بیشتره.
خواستم بدونم مشکل چیه که کیبرد کار نمیکنه تا اینکه دو سه بار بار دکمه پاور روشن خاموش کنم؟
دوستان از نرم افزار های جانبی که میشه رو این لپ نسب کرد چیه؟
من dell dock رو نصب کردم جالب بود.
خیلی dell نرم افزار جانبی کم مبده
این نرم افزار روی ویندوز های اورجینال بودنقل قول:
رم من 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 Samsung هست یعنی عوض شده ؟:13:
با چی تمیز کنیم مانیتور و بدنه رو؟
سلام عزیز.خود شرکت دل می دونه که core i5 باس های 1066 رو ساپورت می کنه.ولی در عوض این cpu برنامه ی turbo boost رو ساپورت می کنی.یعنی در حالت عادی این cpu تا فرکانس 1066 رو ساپورت می کنه ولی چون کاره turbo boost افزایش فرکانسه در واقع به 1333 می رسه.واسه همینه که این رم رو روی این cpu گذاشتن.نقل قول:
یه اسپری هایی هستند مثل برف شادی میمونن مخصوص تمیز کردن مانیتور های ای سیدین 5 تومن قیمتشونه و میشه همه جای لپتاپو باهاشون تمیز کرد:40:نقل قول:
نقل قول:
موس هم کار نمی کنه؟ اگه که کار می کنه با موس خوب خاموش کن.
اگه موست کار نکرد دگمه ی سمته راسته F12 رو بزن و دوباره امتحان کن.
اما کیبرد که اصلا دگمه ی قفل کردن نداره.شایدم دارهو من نمی دونم.ممکنه هم مشکلت از کیبرد باشه.به نمایندگی یه سر بزن.
منتها هر مشکلی که هست بهتره دیگه لپ تاپتو زیاد روشن نکنی مگه اینکه مشکلت حل شه چون همونطور که گفته شده هاردت آسیب می بینه.
داخل سایت dell مشخصات لپ تاپت رو چک کردی؟ فکر نمیکنم رم شما تعویض شده باشه چون معمولا رمی که میزارن 1066 باید باشهنقل قول:
احتمالا شما مشخصات در سایت رو با سخت افزار لپ تاپتون مقایسه نکردید
رم های همه 5010 ها از یک کمپانی نیست، منظورم اینه که ممکنه رم های لپ تاپ من هیوندای.. باشه و برای شما سامسونگ در مورد هارد هم همینطوره:46:
کار دکمه Fn چیه ؟:31:
با تشکر از دوستان طرفدار N5010
این بخش یکی از بهترین های این انجمن هست.
تشکر از همه دوستانی که به هم کمک میکنن.
خود من خیلی استفاده می کنم از این مطالب.
با تشکر از آقایان sheytoon و HAMID MCI
Fn در واقع دو کارایی به دکمه های F1-F12 میدهنقل قول:
فرضا ترکیب Fn و F3 پنجره ی جستجو رو باز میکنه اما F3 تنها میزان شارژ باتری رو نشون میده :46:
نقل قول:
ببینید دوستان ؛در واقع من دوتا ویندوز دارم.وقتی روشن میکنید میاد همون اول که ویندوزتون رو با کیبرد انتخاب کنید تا اون ویندو رو لود کنه.درست در همین اول کار که میخوام ویندوزمو انتخاب کنم،بعضی وقتها کیبرد کار نمیکنه نه بالا و پایینش که ویندوزمو انتخاب کنم نه کنترل +آلت+دیلیتش
موس هم که کلا این مرحله که توی هیچ ویندوزی کار نمیکنه.که بعدش هم مجبورم با دکمه پاور خاموش روشنش کنم.
حالا خواستم بدونم این مشکلی که گاهی رخ میده دلیلش چیه؟
با تشکر
سرعت انتقال داده ها تو هاردتون چقدره؟ واسه اندازه گیری و تست هارد از چه برنامه ای استفاده کنیم؟ فکر کنم بد نباشه با همدیگه مقایسه کنیم:8:
ضمنن کسی در مورد هارد اکسترنال چیزی میدونه؟ پورت Esata تا چه سرعتی رو ساپورت میکنه؟ می خواستم در آخر بدونم فلش با حجم بالا(مثلن 16 گیگ) بگیرم یا برم یه هارد اکسترنال بگیرم؟سرعت کدوم بهتره؟ کدوم مارک رو می پسندین؟ حدود قیمت چقدره؟:11:
در کامپیوتر های نوت بوک به دلیل توجه به کاهش وزن که یکی از پارامتر هاش جمع و جور شدن دستگاه هم هست و به خاطر اینکه از تجمع چندین دکمه بر قسمت پایینی دستگاه اجتناب بشه اومدن کلید های F رو که کاربرد آنچنانی نسبت به بقیه کلید ها ندارن چند منظورشون کردن. برای اینکه این چند منظورگی بتونه کارایی داشته باشه اومدن یک کلید به نام FN گذاشتن که وظیفش سوئیچ کردن بین دو حالت دکمه های F هست. مثلا شما میتونی توی این مدل با زدن دکمه f2 وایرلس رو روشن کنی و با زدن دکمه FN+F2 از خود دکمه F2 به طور انحصاری استفاده کنی.:40:نقل قول:
سلام dوستان
يه دنى وقته با طرافيكم مشكل ىارم قبلا باؤي كا اف ىيوتي بلك اوبس رو با تنئيمات بالا مث اب خورىن اجرا ميكرىى البته بعضي جاها افت فريم ىاشتم البته خيلي كم 10 ثانيه شايىم كمتر ولي دنى وقته كه همون باؤي رو با هون تنؤيمات با افت فريم بسيار بالا اجرا ميكنه به نؤ ىوستان مشكل اؤ كارت طرافيكمه 550 v
اينجا كسي مدل آلومينيوم اين لپ تاپ رو داره!من واسه يكي از دوستام با گارانتي زيگورات خريدم باتري 6 سلوليش در كمتر از 45 دقيقه خالي ميشه.با اون كانفيگ اين طبيعيه يا نه؟!!
سلام دوست من،نقل قول:
در مورد ESATA چیزی نمیدونم ولی بهت مارک وسترن دیجیتال رو معرفی میکنم و بهت میگم در غیر اینصورت مضرور میشی( رو حساب تحقیقات فراوان) معمولا هم این هارد نصبت به هاردهای دیگه 5000 تومن گرونتره ولی کاملا ارزش داره، اگه یو اس بی 3 بتونی بگیری که بهتر چون در آینده نه چندان دور جای یو اس بی 2 رو میگیره.
قیمت حدود 900000 تومن هستش اگه تهران هستی که پاساژ ایران طبقه زیرزمین گارانتی سازگار ارقام مرکز پخشش هست. قیمت حدودش رو از سایت digikala میتونی بگیری، برا من 500گیگ هست و کاملا راضی هستم.
منتها این برند یه مدل داره که از لحاظ ظاهری فرقی نداره ولی ESATA رو ساپورت میکنه.
فراموش نکن که فقط وسترن بگیر.
اگه هم فلش مموری میخوای ترنسند خوبه منتها هارد بدرد پخش ماشین نمیخوره.
موفق باشی.
نه طبیعیهنقل قول:
سی پی یو بالا و بدنه ی تمام رسانا کاملا" دلایل قانع کننده ای هست که برق دزدی رو توی دستگاه زیاد کنه:40:
دل 5010 سیم کارت میخوره؟