نقل قول:
خوده iOS 5 این امکان رو داره !
Setting > General > Accessibility > Assistive Touch ...
Printable View
نقل قول:
خوده iOS 5 این امکان رو داره !
Setting > General > Accessibility > Assistive Touch ...
دوست من شما فریمورت 4.3.1 هست و تنها راه برای بستن برنامه ها همون دکمه ی هوم هستنقل قول:
اگه فریمورت بالای 5 باشه همون مسیری که دوستمون گفتن رو باید طی کنی
activator رو نصب کردم و به رحتی وقتی روی taskbar تاچ میکنم از برنامه خارج مشم. 90 درصد کارهایی که با هوم میکردمو روی بقیه ی جاها گذاشتم
سلام دوستان:هزینه آنلاک کردن چقدره؟این گوشی رو از امریکا دارن برام می فرستن با قیمت 450 هزار تومان می ارزه؟
راستی یه سوال :چه قدر شارژ نگه می داره؟
و این مشکلات آنتن دهی واقعیه؟
یه سوال دیگه:می شه سیستم عاملشو آپدیت به سری 5 کرد؟
ممنون.
نقل قول:
قیمت 450 هزار که خیلی خوبه و 350 تومن با اینجا حدودا فرق داره
با عرض معذرت :با این گوشی بلوتوث نمیشه کرد؟تو یکی از سایتا خوندم:13:
اگه میشه یه خورده سریعتر جواب بدید.ممنون
با سلامنقل قول:
شارژ که زیاد نگه میداره. بستگی داره چقد و چجوری ازش استفاده کنید.
در حالت نرمال اندازه ای نگه میداره که کاربر رو راضی کنه.
مشکل آنتن دهی هم تا حدی هست و خود اپل هم این موضوع رو رد نکرده.
بله سیستم عاملش رو هم میتونید به راحتی به ورژن 5 ارتقا بدید.
موفق باشید.
با سلام.نقل قول:
بله نمیشه بلوتوث کرد مثه گوشی های دیگه. اما اگه گوشی رو جیلبریک کنید با نصب نرم افزارهای خاصی میتونید این امکان رو تا حدودی داشته باشید. با این روشها، اما گاهی جواب میده گاهی هم جواب نمیده.
موفق باشید.
جیل بریک به گوشی آسیب نمی رسونه؟ اینو هم تویه سایت دیگه خوندم که مشکلات زیادی رو برای دستگاه به وجود میاره؟
هزینه جیل بریک و انلاک کردن چقدره؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
والله من که الان 2 ساله گوشیم رو جیلبریک میکنم و روش کلی نرم افزار و سورس نصب میکنم اما تابحال هیچ مشکلی واسش پیش نیومده.
جیلبریک کردن به صورت نرم افزاری هست و شما خودتون هم میتونید توی خونه این کار رو انجام بدید. فقط باید آموزشش رو مطالعه کنید و انجام بدید. اگه هم بیرون بدید واستون این کار رو کنن معمولا نرم افزار هم میریزن و 40-50 تومنی میگیرن.
موفق باشید.
این گوشی تا کی ساپورت میشه ایا ایرس برای این هم میاد ؟
اپل هنوز هم 3GS رو ساپورت می کنهنقل قول:
ایرس ؟!
انفجار یک آیفون 4 در داخل هواپیما و نگرانی های امنیتی درباره موارد مشابه
گروه خبری GSM: مسافران پرواز منطقهای لیزموز به سیدنی به شماره Express ZL319 در استرالیا روز جمعه با یک سورپرایز غیرمنتظره روبرو شدند وقتی که گوشی آیفون ۴ یکی از مسافران همراه با نور قرمز و دود شدیدی که از آن متصاعد میشد شروع به شعلهور شدن کرد تا آنجا که با دخالت کادر پرواز بلافاصله گوشی خاموش شد.
بنابر گزارش فارنت، این حادثه اگر چه هیچ مجروحی بر جای نگذاشته است اما اداره امنیت پروازهای استرالیا اعلام کرده که تحقیقات لازم را در این خصوص انجام خواهد داد و در همین حال تنها تصویر منتظر شده از آیفون فوق حاکی از مشکل باطری در آن است.
اگر چه محصولات آیفون به ایرادهای کم سختافزاری شهره هستند اما اعلامیه ماه گذشته اپل در خصوص فراخوان نسل اول محصول آیپاد نانو به خاطر مشکل باطری نگرانیهایی را در خصوص بروز این مشکل در سایر محصولات اپل افزایش داده است.
تا آنجا که سایت دنکستوب در گزارش خود آورده است که برخی کاربران آیفون پیش از این از تجربه انفجار و مشتعل شدن آیفون خود در هنگام استفاده سخن گفتهاند و همانند همین گزارش از داغ شدن بیش از حد گوشی پیش از مشتعل شدن آن خبر دادهاند.
در حالی که اپل هنوز از مشکل کاهش سریع شارژ باطری جان سالم بدر نبرده اگر این حادثه تصادفی بوده نباشد، مشکل آتش گرفتن آیفون این شرکت را با بحران جدیتری روبرو خواهد کرد
.
.
.
.
به نظر من این از سمت رقیبان آیفونه و چون خود آیفون اعلام کرده چندتا از محصولات ایراد دارن اونا
هم سو استفاده کردن و....
تا الان آیفون 4 که از این مشکلات نداشت
نظر شما چیه؟
من هم موافقم ولی نباید احساسی رفتار کرد .این به دسیسه دشمنان به نظر می یادنقل قول:
ولی نباید از خرابی محصولات اپل نیز غافل شد(که خودشم اعلام کرده بود)
یکم اخبارت منسوخ شده ها...
بالاخره Siri برای آیفون 4 و آیپاد تاچ 4 اومد :
آموزش نصب (توسط سیدیا ، بدون سیدیا) :کد:http://www.redmondpie.com/install-fully-working-siri-on-iphone-4-ipod-touch-4g-using-h1siri-albeit-legally-questionable/
موفق باشین ;)کد:http://senseipod.com/iforum/showthread.php?64-Guide-How-to-Install-Siri-on-iPod-Touch-4G
زن یا مرد؟نقل قول:
سلام
یه برنامه ای هست که بدون نیاز به چیز پی ان به به فیس بوک رفت؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
منظورتون مرورگر اپرا مینی هست؟
موفق باشید.
زن :دینقل قول:
فعلا که ترافیک سرورشون ترکیده ، باید منتظر انتقال به سرور جدید باشیم...
آقا این ارور 3194 بابامو در آورد.هر کاری که تو نت گفته بودن کردم ولی نمیشه(ویندوز 7 64 بیت بودن تاثیر داره؟؟؟؟)
کــــمک کنــــــــید
با سلامنقل قول:
برای چه کاری این ارور رو به شما میده؟؟
جیلبریک کردن؟ آپدیت کردن؟ سینک کردن؟
موفق باشید.
من میخوام از 4.3.5 به ios5 آپدیت کنمنقل قول:
گوشی رو هم تا به حال جیلبرک نکردم
چقدر شارژنگه می داره؟:5:
با سلامنقل قول:
زمان مکالمه : 14 ساعت
زمان جانشين : 300 ساعت
موفق باشید.
چجوری فرق بین ایفون 4 اس و اینو بفهمیم ؟
با سلامنقل قول:
از روی مشخصات سخت افزاریش که از داخل گوشی میتونید ببینید باید متوجه بشید.
موفق باشید.
mikham vasl sham be wifi tozih bedin
سلام
ببخشید من دوستم یک آیفون داره
بعد وصل کرده به آیتونز اپلیکیشن هاش پاک شده
مشکل از کجاس؟!
به آیتیونز دستگاه خودش ؟نقل قول:
بله ..نقل قول:
وصل میکنه پاک میکنه نرم افزار ها رو
مرسی:)
البته فکر کنم با دستگاه دیگه هم چک کرده
مشکلی پیش میاره؟!
مثلا اگر با آیتونز دستگاه من چک کنه چی میشهه؟!
بچه ها قضیه این آیفون 4 هشت گیگ چیه ؟ مثل اینکه تو بازار اومده !
سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست.ولی گفتم شاید دوستان اپل باز بهتر بدونن...
من MP3 Player Apple Nano Touch دارم...
هدفون سمت راستیم متاسفانه دچار مشکل شده///نمیدونم چرا اینجوری شدا...ولی صداش نسبت به چپیه خیلی خیلی خیلی ضعیف شده و اون کیفیت سابق رو نداره اصلا...
الان براش باید یه هدفون جدید بخرم ظاهرا...نه؟؟؟
ازین هدفون سوزنی ها میخوام که خوب تو گوش جا بگیره و زود در نیاد...اپل هم زده...نه؟؟
اینو میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت اینا شنیدم بهتره...اره؟؟؟ارزش داره یکی از اینا بخرم؟؟قیمتش چنده؟؟
بله باید هدفون جدید تهیه کنید و من توصیه می کنم از اپل نخرید چون کلا قیمتشون نسبت به کارایی بالاست.. هدفون های خوب از برندهای دیگه تهیه کنید همه سازگاری کامل دارن و حتی بعضی ها ریموت سازگار با آیپاد هم دارن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام، من یک سوالی داشتم. من میخواهم یک iphone ۴ بگیرم، والی چون عادت دارم که با اینترنت زیاد کار کنم کمی نگران باطری آن هستم . به طور کلی چند ساعت میتوان با iphone ۴ در اینترنت کار کرد ؟
من یک سوال ایتدایی دارم
اونم اینکه وقتی یکی زنگ میزنه چطور میتونم شماره اون شخص رو از تو Call Histoy پاک کنم ؟
میرم پاک کنم پیغام میده همه رو میخوای پاک کنی ، در صورتی که من نمیخوام همه رو پاک کنم و فقط میخوام یک مورد رو پاک کنم
ممنون
هدفون من تا موقعی که iOS 5 بتا بودم یه دکمه روش برای Pause / Play جواب میداد... ولی از وقتی رفتم iOS 5 نهایی دیگه جواب نمیده :-؟ چرا؟؟؟ چه راهی براش هست؟؟؟
خب اگر داده باشه براش بیرون نرم افزار ریختن مشکل پیش میاد ، کلا باید به یه آیتیونز وصل بشه سینک بشه اگر وصل بشه به آیتیونز سیستم دیگه لایبری خودش رو جایگزین می کنه آیتیونز و باید از نو مجدد اقدام به نصب کنهنقل قول:
احتمالا دستگاهتون iOS 5 روش نصب نیست ، نصب کنید درست میشه ، می تونید تک تک ریمو کنید :46:نقل قول:
هدفونتون چی هست ؟نقل قول:
هدفونی که الان دارم راجع بهش میگم هدفون گوشی موتورولا ــمه : ))نقل قول:
هدفونتون چی هست ؟
به ساپورت اپل ایمیل بزنید و قضیه رو بگید (همراه مدل دقیق هدفون و اینکه در چه نسخه هایی کار می کرد)، احتمالا در نسخه های بعدی درستش می کنن.نقل قول: