حرفتون درست ولی اگه همین جوری باخودت بخوای بازی کنی تیم خنگی هست !:31:نقل قول:
اگه فرد کاربلدی مقابلتون چلسی برداره امکان نداره به این راحتی ها بتونید ببریدش
Printable View
حرفتون درست ولی اگه همین جوری باخودت بخوای بازی کنی تیم خنگی هست !:31:نقل قول:
اگه فرد کاربلدی مقابلتون چلسی برداره امکان نداره به این راحتی ها بتونید ببریدش
پیمان ما رو به چالش کشیدی:31:
والنسیا 3
بارسلونا 1
Legendary
والنسیا منم :46:
البته قبول دارم کار تو باارزش تره رئال خیلی وحشتناک بازی میکنه ولی این بارسا هم واقعا تیم شاخی هست توی درجه Legendary واقعا مسی جادو میکنه و پویول از دو تا دروازبان هم بیشتر می ارزه اصلا ریموت کنترل میکنه مهاجم رو
امروز که باید بازار این تاپیک خیلی گرم باشه ناسلامتی آپدیت اسکواد اومده کسی آپدیت نکرده؟ پلی استیشن 3 خورها و ایکس باکس خورها معطل چی هستید؟ من توی شرکت نشستم دارم جوش می زنم برم خونه آپدیت کنم شماها چی کار می کنید. اولین کارم بعد آپدیت چک کردن ترکیب شالکه 04 هست :31:
مـن وصـل شدم یه آپـدیت 5 مـگی گـرفت ولی ربطی به ترنسـفر نداشـت..نقل قول:
دوباره چک میکنم ببینم چجوریاست.
این روستر آپدیت قرار نیست برای PC هم منتشر بشه؟!
دوستان من ایکس باکس و ps3 دارم به اینترنت وصل نمیشم بخوام آپدیت کنم چکار کنم
باید به لیو یا psn وصل بشی..
میدونم آیا روشی دیگه هم هستنقل قول:
مثلا یکی دانلود کنه بعد سیوش رو بریزه واسه من
یا مثلا شما بزاری روی سایت تا ما هم دانلود کنیم
خیر این امکان وجود نداره چون فایل اسکواد فیفا جزو سیو فایل پروفایلی محسوب میشه حتی شما این فایل اسکواد رو نمی تونی از یک پروفایل به پروفایل دیگه حتی روی یک کنسول واحد منتقل کنی...نقل قول:
این رو هم بگم دقایقی پیش چک کردم ولی خبری از آپدیت اسکواد نبود:41:
خاک بر سر گروه که مسئولیت ساخت این فایل آپدیت رو بر عهده گرفتن با این Date دادناشون خوب هر موقع آماده شد بگید دیگه چرا سر کار میذارید مردمو یه ماه منتظر 23 فوریه هستیم الانم که داره تموم میشه هنوز خبری از آپدیت نیست
بهزاد جان ظاهرا قراره پچ اکسترنال بیاد برای PC چون از داخل بازی بخوای آپدیت کنی CD Key اورجینال می خواد که واقعا مسخره اس واسه یه آپدیت ساده حتی توی ایکس باکس لازم نیست اکانت سیلور داشته باشی با ممبرشیپ رایگان هم میتونی از لایو دانلود کنی چون این سرویس آپدیت رایگان هست... واسه همین در قالب یک پچ گفتن که برای PC میاد این آپدیت ترانسفر زمستانی
ممنون آرمین جان
حالا این پچ چه زمانی قراره منتشر بشه؟!
خودم یک سری نقل و انتقالات رو با Creation Master انجام دادم
ولی واقعا خسته کننده است و دست تنها خیلی سخته...گفتم همون پچ رو بگیرم خیلی بهتره که متاسفانه هنوز منتشر نشده
اگه تاریخ انتشارش رو میدونی بگو تا روزشمار ما هم راه بیفته :31:
بازی امشب رو یه شبیه سازی کردم و یک بر صفر زدم اینتر رو
گل رو هم توماس مولر زد :40:
چند وقتی بود رو حالت manual بازی نکرده بودم و خیلی سخت بود.
پ.ن: حسین مردی بیا بریم گیم سنتر بزنم لولت کنم : دی
دوستان یکیتون برین ترکیب لیورپول و قدرت کارول و مارتین کلی رو نگاه کنید و بگید بهم،نمیتونم منتظر پچ فیفا واسه پی سی باشم...........
بینهایت ممنون میشم:11:
سلام
بهزاد جون پست قبلیم رو کامل نخوندیا شیطون...:31:
توی پست قبلیم قبل جوابم خطاب به تو داشتم در مورد همین پچ ترانسفر صحبت می کردم... تاریخش که برای 23 فوریه Dta شده بود یعنی دقیقا امروز منم از دیشب هی دارم چک می کنم ولی هیچ خبری از اپدیت اسکواد نیست! برای PC هم احتمالا همین روزا منتشر بشه... مثلا قرار بود برای کل فیفا 11 چه کنسولی چه کامپیوتری 23 فوریه که امروز باشه اپدیت اسکواد بیاد.
راستی اگه با کریشن مستر فیفات رو دستکاری کردی احتمال این هست که پچ رسمی جواب نده شرمنده این تیکه به تاپیک ربط نداشت.:31: ببخشید....
راستی بلای دیشب رو که به سر بارسا آوردم امروزم سر رئال آوردم
والنسیا 3
رئال مادرید 1
Legendary
ولی به نظرم دیشب بارسا خیلی محکم بازی کرد فقط دقایق پایانی بنزما اذیتم کرد واقعا مهار نشدنیه پدرسوخته :31:
هر 4 گل این مسابقه با ضربه سر به ثمر رسید که گل ویسنته که در دقیقه 90 وارد دروازه کاسیاس کردم بهترین بود و تنها گلی که روی سانتر بود نه کرنر 3 گل دیگه این مسابقه از ضربه کرنر به دست اومد.
Viva Valencia
این پابلو هرناندز اعجوبه اس من وقتی PES 2009 بازی می کردم هم این بازیکن رو عجیب می دیدم با اینکه توانایی هاش زیاد هم نبود توی PES 2009 ولی به محض اینکه صاحب توپ میشد یه چند تا دریبل کار درست می کرد بازیکنانم رو :31:
آقا بریم دوباره چک کنیم ببینیم چی شد این آپدیت لعنتی خبری شد میگم... فعلا
آرمين جان تو اين والنسا از اين 3 تا بازيكن هم خيلي استفاده كن ... هم جوونن! و هم خوب :نقل قول:
Viva Valencia
Jordi Alba
Pablo.Fernandez
Foghouli
پابلو هرناندز رو که میذارم کنار خط بابای همه رو در میارهنقل قول:
خوردی آلابا وفغولی برای بازی های سنگین جواب نمیدن به اون صورت خوآکین و ویسنته و ماتا فوق العاده محکم و قدرتی و کم اشتباهن... من تعویض طلائیم دومینیگز هست که به محض اومدن به بازی یک گل حتما میزنه قیچی برگردون زدناش هم که زبان زد عام و خاصه این پدرسوخته :31: خیلی دوسش دارم پدرسوخته رو و همیشه به بازی میاد در نیمه دوم اصلا انگار وقتی در نیمه دوم میاد فرق داره با بقیه از ابتدا هم آدوریز رو میارم میدان چون با دو مهاجم بازی می کنم و سولدادو واقعا عضو ثابت خط حمله اس چون اعجوبه اس!
کسی چک نکرده ببینه اومده آپدیت؟ من تو شرکتم برم خونه ببینم چیکار می تونم بکنم
دوستان یکی میتونه روش وصل شدن به اینترنت با ایکس باکس و ps3 cfw 3.55 به من پ.خ کنه ممنون میشم
حال کردین شبیه سازی رو
فقط زننده گل اشتباه بود : دی
خبر خبر داغ داغ جای اعلی حضرت سرد سرد چایی اعلی حضرت گرم گرم :31: کجاست این مستشار:31:
آقا این آپدیت پدرسوخته هم اومد بالاخره... آخ جون اول از همه علی کریمی:
مشخصات فنی علی کریمی در فیفا 11
Positions : CAM/RM/LM/CM
Traits : Flair
Attacking Work Rate : Medium
Weak Foot 4/5
Skill Moves 4/5
Ball Control 82
Dribbling 83
Overall 73
واقعا ضد حال خورد 73 خیلی کمه! البته بازیش حرف نداشت 3 بر صفر توی Legendary بردم منتخب جهان رو با همین شالکه سیستم رو به هافبک هجومی تکی تغییر دادم تا کریمی تک بازیکن CAM باشه و جالب اینجاست که به صورت پیش فرض کریمی توی لیست ذخیره هاست به هر حال من به این بازیکن اعتماد کردم و بازی خوبی انجام داد خودشم که Flair هست و شیرین کاری می کنه... ولی کلا شالکه تیم شاخیصت! شدید شاخ بازیکنای فوق العاده ای داره رائول گونزالز - هونته لار - فارفان - دروازبانشم که مانوئل نوئر جون خودمه:40: خیلی دوسش دارم من از فیفا 07 عاشق این پدرسوخته هستم اون موقع همیشه منیجر مود که بازی می کردم نوئر رو می خریدم و اونم رشد میکرد تا 91
خوب اینم از آپدیت وقتشه که دیگه تا اومدن فیفا 12 بریم سراغ کریر مود می خوام از بازیکنی شروع کنم چون کاملا شروع از صفر محسوب میشه
اول بازیکن هستی بعد مربی بازیکنی بهت پیشنهاد میشه و وقتی از بازیکنی کناره گیری میکنی فقط مربی میشی می خوام این مسیر رو طی کنم به امید خدا فقط با :40:فیفا 11:40:
فیفا می خوریه ام :8: چه نقاشی بکشیه ام از این فیفا :31:
آقا ملخصیم... موفق باشید... فعلا...
ارمین گفتم که همین مقدارمیشه....علی کریمی تو دوران اوجش چی بود کلا که بخواد حالا تو یه تیم اور امتیاز انتظار داشت.:31:
کیه....نقل قول:
فیفا می خوریه ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه نقاشی بکشیه ام از این فیفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپدیت نقل و انتقالات کامله دیگه؟!
منظورم اینه که همه نقل و انتقالات تا روز آخر رو داره؟!
امیدوارم برای PC هم منتشر بشه ( هر چه زودتر)...مردیم از خماری :31:
بدون روستر آپدیت منیجر مود اصلا حال نمیداد
مـنم گرفتـــم.. هـــم ترکیب تیــم ها و هـــــم ترنسفـرها و هم قدرت ها آپدیت شدن ( قدرت رونــالدیــنیو شده 82 ! یا مثــلاً پــدرو شده 83 ... )
دمـشون گرم
آره؛ کامــله. تمــام نقــل و انتقال هـــایی که تو ژانــویه انجــام شد رو داره..نقل قول:
این اپدیت نقل و انتقالات کامله دیگه؟!
منظورم اینه که همه نقل و انتقالات تا روز آخر رو داره؟!
دقیقا موافقم با بهزاد منم به همین دلیل کریر قبلیم رو بیخیال شدم و تا الانم شروع نکردم منتظر آپدیت بودم... بودن آپدیت خیلی جالب نیست نه به خاطر ترانسفر هاش بلکه منتظر بازیکنانی بودم که توی فصل ترانسفر جدیدا از تیم های گمنام میان به جهان فوتبال مثل همین علی کریمی یا مثلا دیگه رونالدو (برزیلی) وجود نداره! چون کناره گیری کرد از فوتبال چند هفته پیش... به لحاظ کامل بودن هم بله دیگه همین بیانیه چند وقت پیش هم همین رو بیان کرده بود که : ما از این بابت متاسفیم که آپدیت خیلی دیر میاد ولی قصد ما این بود که این آپدیت کامل و بی نقص باشه و اینکه ما بتونیم دیتابیس این همه تیم کوچیک و بزرگ رو برسی کنیم و ترانسفر ها رو ریز و درشت اعمال کنیم کار سنگین و زمان بری هست
متن بالا رو 22 فوریه منتشر شده بود که فکر کنم پیمان انگلیسیش رو گذاشته بود صفحه قبل شایدم توی تاپیک PC دیدم این متن انگلیسی رو...
توی PES2010 یادم نمیره که آپدیت ترانسفر زود اومده بود و با اینکه تعداد تیم ها و بازیکنان موجود در اون یک دهم فیفا هم نبود تقریبا نصف ترانسفر ها و تغییرات اعمال نشده بود که واقعا مضحک بود!
در مورد اضافه شدن و آپدیت قدرت ها هم بیان شده بود که به روز رسانی میشه قدرت بازیکنانی که توی همین مدت کم رشد واقعی داشتن در جهان فوتبال مثل مسی پدرو و حتی کریس رونالدو که بهتر از فصل پیش بازی می کنه این فصل و دقیقا واسه همین آپدیت شده البته خودم چک نکردم ولی اونجا به نام رونالدو هم اشاره شده بود.... حالا لذت فیفا 11 بیشتر میشود:5:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
کلی 73
کارول 79
نقل قول:
اتفاقا این روزا من دارم حسابی MANUAL تمرین میکنم . کریر مودو با تیم ویارئال شروع کردم و دارم با همین حالت دستی بازیهامو انجام میدم الان هم که هفته سی و یکمه و من در رتبه ششم قرار دارم ( از خدا که پنهون نیست از شمام نباشه با جون کندن فعلا تیمو توی این رتبه نگه داشتم دی: ) . خلاصه فعلا هوس بازی کردن با من به سرت نزنه که این روزا حسابی روی فرمم .
با بچه های گیم رنجر هم بصورت موقتی خداحافظی کردم تا تمرکزم روی حالت منوال و فیفا 11 کنسولی باشه تا هم مجدد مهارت سانتر و پاسکاریمو بالا ببرم و هم اینکه کم کم خودمو آماده کنم برای مسابقات آنلاین نسخه 12 پی سی که همین نسخه 11 کنسولیه به هر حال باید از الان روی گیم پلی نسخه کنسولی کار کنم تا بعدا نسخه 12 پی سی اومد جلو بچه ها کم نیارم .
......................
صحبت از کنترلهای دستی شد به نظرم رسید در مورد این کنترلها مواردیو اینجا بنویسم تا بچه ها بیشتر متوجه جذابیت این بخش بشن .
من نمیدونم اینجا چند درصد از گیمرها دستی بازن اما حدس میزنم تعداد این گیمرها خیلی کم باشه . من خودم از نسخه 10 به این طرف که کنترل 360 درجه به گیم پلی بازی اضافه شد بازیو با کنترلهای دستی اجرا میکنم . علتهای زیادی باعث شد تا من بسمت این کنترلها کشیده بشم که بعضی از اونا رو اینجا مینویسم امیدوارم شما هم با خوندن این موارد بیشتر به این نحوه بازی علاقمند بشید .
قبل از هر چیزی این مطلبو بگم که حالت دستی فقط برای افرادی جذابیت خواهد داشت که بیشتر به فوتبال شبیه سازی شده علاقه داشته باشن . همونطوریکه که میدونید شرکت EA توی نسل نکست سری فیفا اصول ساخت بازیو بر اساس مدلسازی و الگو برداری از واقعیت قرار داده و اساس کارشو بر مبنای شبیه سازی بنا کرده و در نقطه مقابل شرکت کونامی عمدا سیاست ساخت بازی فوتبال بصورت فان و سرگرمی رو انتخاب کرده چون بازار هدف این دو شرکت یعنی گیمرها , دو دسته میشن یک عده بیشتر دوست دارن بازی بسیار ساده باشه و راحت بتونن به تمام رویاهای خودشون توی فوتبال برسن و یک عده بیشتر از خود بازی و جزئیات شبیه سازی شده اون لذت میبرن و کمتر بدنبال خیال پردازی و مسائل فان هستن .
خب من به خاطر موارد زیر علاقه مند به کنترلهای دستی شدم
1- به چالش کشیده شدن مهارت گیمر و همچنین رقم خوردن نتیجه بازی بر اساس مهارت گیمر .
یکی از مهمترین موارد در این کنترلها اینه که در حالت دستی این گیمره که با مهارت خودش نتیجه بازیو رقم میزنه و در درجه بعدی تواناییهای بازیکنان داخل زمین قرار داره در صورتیکه در حالت کمکی مهارت خود گیمر نقش بسیار کمتری در کسب نتایج داره . شاید بشه گفت در حالت دستی بیش از 80 درصد از موفقیت یا ناکامی در کسب نتیجه به مهارت خود گیمر بر میگرده و در حالت کمکی شاید مهارت خود گیمر نهایتا 50 درصد در کسب نتیجه موثر باشه چون در حالت کمکی شما کافیه فقط دکمه پاسو دائم فشار بدید تا توپ براحتی به بازیکن هم تیمیتون برسه .
2- واقعی تر شدن بازی .
حالت دستی بازیو از جهات مختلف بشدت به واقعیت نزدیک میکنه . از جمله این موارد میشه به درصد اشتباهات بازیکنان اشاره کرد . بدلیل اینکه در حالت کمکی خطای پاس گیمرو کامپیوتر تصحیح میکنه درصد پاسهای اشتباه در بازی بشدت کمه . اگه به آمار درصد پاسهای درست در پایان بازی نگاه کنید میبینید در هر بازی چیزی نزدیک به 90 درصد پاسهاتون درست بوده در صورتیکه آمار درصد پاس درست بهترین تیمهای دنیا چیزی در حدود 65 تا 83 درصده . در حالت دستی بدلیل اینکه خطای پاسها رو کامپیوتر تصحیح نمیکنه این ضریب در بهترین حالت به 80 الی 85 درصد میرسه ( این آمار حد بالای درصد پاسهای درستیه که من معمولا در بهترین حالت دارم ) . در حالت دستی درصد دقت پاسهای من که یکساله دارم دستی بازی میکنم بین 65 تا 85 درصد متغیره اما در حالت کمکی این درصد به بالای 90 هم میرسه که اصلا طبیعی نیست .
علاوه بر واقعی تر شدن درصد پاسهای درست , بازی از جهت مالکیت توپ هم متعادل تر میشه . در حالت کمکی یک گیمر با مهارت متوسط به بالا معمولا بیش از 65 درصد از مالکیت توپو در یک بازی به خودش اختصاص میده در صورتیکه در فوتبال واقعی این درصد متعادل تره . در حالت دستی درصد مالکیت توپ به آمارهای واقعی فوتبال بسیار نزدیک میشه . علاوه بر مساله عدد و رقمیه درصد مالکیت , همین که مالکیت توپ بین گیمر و حریف کامپیوتری خودش متعادل تر میشه بازی جذابیت تر بیشتری پیدا میکنه . در حالت کمکی بیشتر زمانهای بازی توپ در اختیار گیمره و مدت زمان کوتاهی کامپیوتر صاحب توپه که این مساله موجب میشه کم کم از جذابیت بازی کم بشه چون بازی به قول معروف یک گله میشه .
یکی دیگه از مواردی که موجب طبیعی تر شدن بازی میشه اشتباهات فردی گیمر بخاطر سهل انگاری شخصیه گیمره . در فوتبال واقعی میبینیم بعضی وقتا بازیکنان اشتباهات بسیار عجیب و ساده میکنن مثلا مدافع در حالتی که اصلا تحت فشار نیست تصمیم میگیره یک پاس رو به عقب به دروازه بانیا یکی از بازیکنان خودی بده که بعضی وقتها در کمال تعجب میبینیم توپو بقدری آروم پاس میده که مهاجم حریف توپو میگیره و یک موقعیت خطرناک بوجود میاد در حالت دستی این اتفاقات بارها برای من پیش اومده که میخواستم یک پاس ساده بدم اما در عین ناباوری با سهل انگاری قدرت پاسو به حدی کم میگیرم که توپ به راحتی در اختیار حریف قرار گرفته و بعضی وقتها موقعیتهای بسیار خطرناکی هم بوجود اومده . این اشتباهات در حالت استرس و فشار زیاد هم خیلی اتفاق میفته همونطوریکه در فوتبال واقعی رخ میده . مثلا در دقایق پایانی که در یک بازی حساس یک گل از حریف جلو هستیم بخاطر فشار زیاد حریف و استرسی که روی گیمر وارد میشه درصد اشتباهات در منطقه دفاعی خودی بشدت بالا میره که خود این مساله استرس مضاعفی بر گیمر وارد میکنه . این حالت واقعا هیجان انگیزه باید خودتون تجربه کنید تا متوجه حرفم بشید ( بدلیل اینکه در حالت دستی احتمال لو رفتن توپ وجود داره بر خلاف حالت کمکی که خیال گیمر برای به مقصد رسیدن توپ در منطقه دفاعی راحته ) .
از موارد دیگه میشه به وادار کردن بازیکنان به حرکت در مسیر دلخواه اشاره کرد . در فوتبال واقعی اگه دقت کنید میبینید که بسیاری از پاسهای بازیکنان با زوایای مختلف نسبت به یار مورد نظر و یا با قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه که موجب میشه یاری که توپ براش فرستاده میشه به حرکت در بیاد ( علت اینکه پاسها با زاویه های مختلف و یا قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه اینه که دهنده پاس تشخیص میده اگر توپ در یک نقطه مشخصی به یار خودی برسه اون بازیکن در موقعیت بهتری صاحب توپ خواهد شد ) . در حالت دستی اینکارو بصورت کامل میشه در بازی به اجرا گذاشت . این مساله برای گیمرهای خلاق میتونه بسیار کارا و مفید باشه همونطوریکه که پلی میکرهای خلاق دنیای واقعی فوتبال هم از این مساله به بهترین نحو در پاسهای کوتاه و بلند و سانترها استفاده میکنند در صورتیکه در حالت کمکی پاسها بصورت مستقیم و با قدرتی مناسب برای نقطه ای که یار خودی در اونجا قرار داره به یار خودی داده میشه هر چند که با پاس تودر تا حدودی میشه این نقصیه رو بر طرف کرد اما به هیچ وجه آزادی عمل پاسهای دستی رو نمیشه با پاسهای تودر تجربه کرد .
توی تصاویر زیر مواردی از این مساله رو میشه مشاهده کرد :
در تصویر بالا میبینید که بازیکن صاحب توپ با چه زاویه ای اقدام به دادن پاس میکنه
در این تصویر میبینید که مسی پس از دریافت یک از اینیستا , در چه زاویه , با چه میزان قدرتی
و در چه نقطه ای مجددا اینیستا رو صاحب توپ میکنه
از جمله موارد دیگه ای که موجب واقعی تر شدن بازی میشه تعداد گلها در یک بازیه . در حالت کمکی یگ گیمر با مهارت متوسط به بالا در یک زمان 10-15 دقیقه ای تعداد زیادی گل میتونه به ثمر برسونه که چندان طبیعی نیست اما در در حالت دستی آمار تعداد گلهای به ثمر رسیده کاهش چشمگیری پیدا میکنه .
توی تصویر زیر درصد مالکیت چند تیم مختلف و همینطور تعداد گلهای به ثمر رسیده اونها رو در فوتبال واقعی میتونید ببینید :
3- جذابیت بیشتر بازیها بدلیل سخت تر شدن بازی .
هر نسخه از فوتبال کامپیوتری که منتشر میشه بعد از چند وقت گیمرها روی گیم پلی اون نسخه مسلط میشن و کم و کم این تسلط به حدی میرسه که گیمر میتونه حتی با تیمهای ضعیف تیمهای بزرگ دنیا رو هم با گلهای زیاد شکست بده و این شکست ناپذیری کم کم جذابیت بازیو برای گیمر از بین میبره . حالت دستی یک ویژگی بسیار خوبش همینه که هیچ وقت نمیشه روی این کنترلها بصورت کامل مسلط شد و علی رغم تمرینات بسیار زیاد باز هم درصد خطا وجود خواهد داشت دقیقا مثل فوتبال واقعی که بهترین پاسورهای دنیا هم در یک بازی مرتکب اشتباه در پاس و ارسال سانتر میشن .
سخت تر شدن بازی بدلایل مختلف بازیو بشدت جذاب میکنه که بعضی از این دلایل میشه به این موارد اشاره کرد :
الف - در حالت کمکی بازی به حدی برای گیمر راحته که دنبال راههای بهینه کردن بازی خودش نمیره چون احتیاجی به این کار نداره چون شکیت دادن حریفان کار مشکلی نیست اما در حالت دستی به خاطر اینکه نتیجه گرفتن بسیار مشکله گیمر مجبوره برای نتیجه گیری از تاکتیکها و استراتژیهای موجود در گیم پلی بازی استفاده کنه . همچنین در کریر مود و منیجر مود در کوران مسابقات لیگ و باشگاههای اروپا برای تقویت تیمش مجبور به جذب بازیکنان بهتر میشه که این مساله خودش موجب جذابیت بیشتر این مود بازی میشه . در صورتیکه در در حالت کمکی با بازیکنان عادی و بدون استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای مختلف هم میشه عناوین قهرمانیو بدست آورد .
در حالت دستی بازی کردن در مقابل تیمهای بزرگ واقعا سخته به حدی که اگر در یک بازی مثلا یک گل جلو افتادید بدون تردید ترغیب میشد که سیستم تیمو دفاعی تر کنید و بازیکنانی با خصوصیات دفاعی بیشتری رو با بازیکنان داخل زمین تعویض کنید این مساله واقعا برای من جالب به نظر اومد , قبل از اینکه به حالت دستی سوویچ کنم بدلیل اینکه شکست حریفان برام خیلی راحت بود اصلا این کارها رو نمیکردم اما الان بدون استثناء در تمام بازیهام بسیاری از اصول فوتبال واقعی رو در بازی به اجرا میذارم چون در غیر اینصورت به احتمال بسیار زیاد نمیتونم نتیجه لازمو از بازی بگیرم .
ب- در حالت کمکی بدلیل راحت بودن بازی گیمر میتونه تقریبا تمام عناوین قهرمانی همینطور آقای گل و عنوان بهترین پاسور لیگهای مختلف و همینطور بهترین بازیکن رو به راحتی کسب کنه و این مساله بعد از یکی دو فصل جذابیت خودشو از دست میده چون حالت عادی پیدا میکنه اما در حالت دستی بدلیل سخت بودن شرایط کسب هر کدوم از این عناوین بشدت سخت و مشکله و این مساله سبب میشه یک انگیزه بسیار خوب برای چلنج و مبارزه طلبی در جهت کسب عناوین مختلف در گیمر ایجاد بشه .
ج- نامشخص بودن نتیجه بازی و استرس گیمر برای گرفتن امتیازات بازی رو هم میشه از جذابیتهای حالت دستی بازی قلمداد کرد . در صورتیکه در حالت کمکی نتیجه بازیها ار قبل معلومه . این یکنواختی و عدم فراز و نشیب در کسب امتیازات بازیها هم از معایب حالت کمکیه .
اینها تجربیات من در طول یکسال بازی کردن در حالت دستی بود . اگر شما هم تصمیم دارید به حالت دستی سوویچ کنید اینکارو کم کم و به مرور انجام بدید تا براتون خیلی سخت نباشه . مشکلترین بخش کنترلهای دستی پاسهای دستی هستن و بعد از اون سانترها و شوتها . به نظر من کسی که میخواد به حالت فول منوال لول آپ کنه حداقل دو ماهی فقط پاسهای عادیو دستی کنه و بقیه کنترلها همون حالت کمکی باشند .
عجب ضد حاليه واسه من ...
با اين توصيفايي كه دوستان از آپديت جديد دارن ...
من كه لايو ندارم كه آپديت كنم
ممنون حسین جان بابت مطلب خیلی خوبت.
من یکی دو بازی اول پاس ها رو گذاشتم رو حالت کمکی اصلا احساس کردم یه محدودیتی تو بازی اعمال شده...اونطور که می خواستم پاس نمی داد..کلا اصلا حال نداد بهم و زودی رفتم رو دستی گذاشتم.
من خودم تو حالت دستی وقتی پاس بلند از دفاع میدم توی عمق و میرسه مثلا به ریبری خیلی حال میکنم. یه جور احساس میکنی که واقعا خودت اون پاس رو دادی.
+
همین بالا رفتن اشتباهات هم خودش بازی رو خیلی واقعی میکنه.
به هزار زحمت یه موقعیت میسازی و وقتی خراب میکنی واقعا حالت گرفته میشه ولی اگه گل بشه اندازه 100 تا گل که رو حالت کمکی بزنی خوشحال میشی.
کلا کسائیکه دنبال شبیه ساز فوتبال هستند بازی کردن رو حالت کمکی یه جور وقت تلف کردنه.
آقا اینجا کی بود قبلا میگفت فیفا 11 آسون تر از فیفا 10 شده؟ حسین تو بودی؟ :31:
من یه آمار از کری یر مودم با آرسنال بذارم حال کنی..
فصل 2010/2011 :
42 بازی -- 20 برد -- 13 مساوی -- 9 باخت .توی لیگ ششم شدم که باید دوم میشدم.توی FA کاپ و لیگ کاپ هم حذف شدم.
فصل 2011/2012 تا به اینجا:
17 بازی -- 10 برد -- 2 مساوی -- 5 باخت .توی لیگ چهارم هستم که باید دوم بشم.توی FA کاپ و لیگ کاپ هم حذف شدم.در مسابقات یورو لیگ در مرحله گروهی در چهار بازی ، 2مساوی و 2 باخت ،آخر هستم.
سیستم بازی در حالت کمکی !
وقت هر بازی 7 دقیقه
درجه سختی بازی روی لجندری
تازه من فیفا 10 رو هیچ وقت کمکی نمیرفتم چون ساده بود.و همینطور فیفا جام جهانی رو
ولی جالبه اگه یه بازی دوستانه مثلا با بارسا بذارم در حالت کمکی حتما با اختلاف شکستش میدم ولی توی کری یر مود عجیب بازی سخت میشه اونم در لیگ انگلیس که مدعی زیاد داره.
همه اینا باعث شده امسال روی حالت دستی تمرکز نکنم چون واقعا درجه سختی بازی خیلی خوبه.
یادش بخیر یه زمانی دنبال یه پچ برای کم کردن سرعت بازی در PES میگشتیم تا بلکه بازی سخت تر شه.حالا ببین فیفا چطوری تونسته توانایی های گیمر رو به چالش بکشه.....
بله توی کریر مود شدیدا بازی سخت تر از بازی دوستانه هست من الان با والنسیا میرم بابام در میاد هر بازی جون می کنم تا بتونم برنده بازی بشم هنوز با هیچ کدوم از بارسا یا رئال هم مسابقه ندادمنقل قول:
سلام امین جان خوبی ؟نقل قول:
وقتی دموی بازی اومد من گفتم این نسخه روی دفاعش خیلی کار شده اما در زمینه حمله نسبت به نسخه قبل ضعیف تر شده الانم نظرم همینه واقعیتشم همینه .
توی این نسخه گل زدن خیلی سخت تر شده اما نسبت به نسخه قبل کامپیوتر کمتر میتونه دروازه ما رو باز کنه به چند دلیل .
اول اینکه روی ساختار دفاعی توی این نسخه خیلی کار شده که موجب میشه گل کمتری به ثمر برسه ( حتی در حالتی که دو نفر انسان رو در رو با هم بازی میکنن ) .
دوم اینکه بخش حمله نسبت به نسخه قبل ضعیف تر شده به چند دلیل :
- توی نسخه قبل کامپیوتر خیلی زیاد پاسکاری میکرد و پاسها و سانترهای کامپیوتر خیلی دقیق بود به همین خاطر راه نفوذ بیشتری برای گلزنی بوجود میومد . دقت پاسها و سانترها و همینطور میزان پاسکاری توی نسخه قبل از حالت طبیعی یک فوتبال واقعی خیلی بیشتر بود که یک نقص محسوب میشد چون در این زمینه افراط شده بود اما در این نسخه باز از اون طرف افتادن به این شکل که تعداد پاسها و میزان پاسکاریها بشدت کم شده و بازیکنا خیلی تکروی میکنن که این مساله بازیو تا حد زیادی غیر طبیعی کرده و البته مقابله با این سبک هم قلق داره و راهش استفاده از پرس دو نفرس دکمه های پرس دو نفره زمانیکه در برابر کامپیوتر بازی میکنیم خیلی بازیو آسون میکنه چون در این حالت بیشتر مواقع توپو از بازیکنانی که همش سعی در دریبل زنی دارن راحت میشه گرفت و به این شکل درصد تملک ما نسبت به سی پی یو بشدت بالا میره که این مساله هم طبیعی نیست ( من به شخصه یک قرار با خودم گذاشتم که اصلا از دکمه های پرس دو نفر توی این نسخه استفاده نکنم ) .
- دقت شوتهای کامپیوتر توی نسخه قبل بشدت بالا و تا حد زیادی غیر طبیعی بود به شکلی که تقریبا 90 درصد تک به تکا گل میشد و شوتها و هدهایی که زده میشد خیلی دقیق بود اما توی این نسخه در این زمینه بشدت تفریط شده و خیلی از تک به تکا گل نمیشه حتی خیلی از مواقع دیده میشه که توی ریباندها مهاجمین دروازه خالیو نمیتونن باز کنن که خیلی این مساله آزار دهندس . علاوه بر اینها کلا سیستم شوتزنی هم فرق کرده که به نظر من خیلی طبیعی شده یعنی مثل فوتبال واقعی خیلی از شوتهای راه دور در حالتی که مهاجم تحت پرس مدافعینه یا زاویه خوبی نسبت به دروازه نداره یا با پای غیر تخصصی شوت میکنه شوتش در چارچوب دروازه قرار نمیگیره که خیلی خوب روی این مورد کار کردن .
این دو مورد اخیر بزرگترین نقصهای این نسخه به شمار میان (1- دقت کم مهاجمین در محوطه 18 قدم , تک به تکها و ریباندها 2- تکروی بیش از حد بازیکنان حتی مدافعین , استفاده از انواع دریبلها که خیلی از بازیکنان عادی هم استفاده میکنن و میزان پارسکاری بسیار کم بازیکنان ) در مقابل دهها نکته مثبتی که به این نسخه اضافه شده .
راستی امین تو چطوری با آرسنال فصل اول ششم شدی و اخراجت نکردن چون باید با آرسنال اول یا دوم بشی و حد نهایی اخراج نشدن رتبه چهارمه ( من متوجه شدم میشه تا دوبرابر اون رتبه ای که از مربی خواسته شده توی لیگ قرار گرفت بیشتر از این حد مربی از تیم اخراج میشه مثلا اگه ازت خواسته شده اول تا چهارم بشی تا رتبه هشتم جا داری تا اخراجت نکنن تجربه شما در این زمینه چیه ؟ آیا این نظر درسته ؟ )
اینکه الان در رتبه چهارمی با آرسنال و در حالت کمکی شاید از این باشه که مهارت کافی توی این بازی پیدا نکردی وگرنه من الان با تیمهای ضعیف تر از آرسنال و در حالت دستی ( البته بجز شوت که کمکی گذاشتم ) در رتبه های پنجم تا هفتم قرار میگیرم . و با تیمهایی مثلا همین آرسنال مطمئنا رتبم بهتر هم میشه البته شاید مهارت من در حد بالایی قرار گرفته چون سه چار ماهی میشه هر شب دو سه ساعتی با بچه ها فیفا 11 پی سی رو بازی میکنم و در کنارش کری یر موده کنسولی رو هم بازی میکنم ( حریف میطلبیم نفس کش :33: دی: ) .
منم در تعجبم که چرا تا بحال اخراج نشدم.اخیرا هم مورد ارزیابی قرار گرفتم که پاسخ همه در مورد ادامه کارم مثبت بوده.نمیدونم شاید از تیپم خوششون اومده دی:نقل قول:
راستی امین تو چطوری با آرسنال فصل اول ششم شدی و اخراجت نکردن چون باید با آرسنال اول یا دوم بشی و حد نهایی اخراج نشدن رتبه چهارمه ( من متوجه شدم میشه تا دوبرابر اون رتبه ای که از مربی خواسته شده توی لیگ قرار گرفت بیشتر از این حد مربی از تیم اخراج میشه مثلا اگه ازت خواسته شده اول تا چهارم بشی تا رتبه هشتم جا داری تا اخراجت نکنن تجربه شما در این زمینه چیه ؟ آیا این نظر درسته ؟ )
یا اینکه فصل قبل که ششم شدم یه نتیجه جالب کسب کردم و تونستم چلسی رو 6 بر 1 در هم بکوبم که سالهای سال در خاطر طرفداران و مدیران باشگاه بمونه.
بله در مورد توانایی های شما هیچ شکی نیست:27:نقل قول:
حریف میطلبیم نفس کش :34:
در کل چیزی که برای من اثبات شده اینه که کری یر مود فیفا11 سخت تر از میجر مود فیفا10 شده. و اینکه درجه سختیی بازی فوق العاده عالیه.
راستی حسین اگه تو تیمی مثل چلسی یا من سیتی رو برداری میتونی توی لجندری و حالت دستی در لیگ اول بشی؟
+
این آپدیت نقل و انتقالات که اومده کفش ها رو آپدیت نمیکنه؟ مثل pes ؟
اگه فول منوال بازی کنم که با بهترین تیمهای دنیا هم حتی چهارم هم نمیتونم بشم اما اگه بجز شوت بقیه کنترلها رو دستی کنم با توجه به اینکه با تیمی مثل ویا رئال بعد از 30 بازی در لیگ تونستم رتبه ششم جدول باشم فکر میکنم با تیمهای قویتر بتونم یکی از چهار سهمیه جام باشگاههای اروپا رو کسب کنم . حالا چرا گفتی من سیتی ؟نقل قول:
توی نسخه قبل درجه سختی پروفشنال هم خیلی سخت بود اما توی این نسخه نمیدونم چرا این درجه رو اینقدر آسون طراحی کردن . یک بازی در این درجه بکن متوجه میشی چی میگم . درجه سختی لجندری هم با ورلد کلس خیلی تفاوت نداره . یعنی در واقع ما دو در جه سختی داریم درجه سختی لجندری و ورلد کلس در یک رده هستن و اون سه درجه دیگه در یک رده . ایکاش این موردو هم بهش دست نمیزدن چون پارسال توی نسخه قبل من وقتی در برابر تیمهای بزرگ دنیا بازی میکردم برای اینکه قدرت اون تیمها بیشتر ملموس باشه درجه سختی بازیو روی لجندی میذاشتم و در برابر تیمهای درجه دو سطح ورلد کلس و در برابر تیمهای معمولی پروفشنال بازی میکردم تا شبیه سازی بیشتر و ملموس تر باشه اما توی این نسخه مجبورم تیمها رو به دو دسته تقسیم کنم در برابر تیهای درجه یک دنیا لجندری و در برابر بقیه تیمها ورلد کلس بازی میکنم .
یک نکته هم بگم شاید جالب باشه . از اونجایی که توی فیفا و در مود کری یر بازیکنان مسن کم کم بازنشست میشن و کم کم تمام تیمها پر میشن از بازیکنای ناشناخته که موجب بی مزه شدن بازی میشه من تصمیم گرفتم بازیکنان معروف و بزرگ دنیا رو که حدود 600 تایی میشن همه رو به یک نسبت و به میزان 5 سال سنشونو کم کنم ( بقیه بازیکنا اینقدر ناشناخته هستن که بازنشست شدنشون چندان اهمیتی نداره ) این کار در واقع مثل این میمونه که ما بازیو از سال 2005 شروع میکنیم, بازیکنان هم که بصورت طبیعی به یک نسبت با هم رشد میکنن . با این کار میشه حدود 10-15 سال کری یر مودو با بازیکنان شناخته شده و فعلی دنیا بازی کرد . با این کار علاوه بر اینکه میشه کریر مودو حدود 10-15 سالی با بازیکنان شناخته شده بازی کرد یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که تیمهای مطرح و بزرگ فعلی دنیا حدود 10-15 سال دیگه هم قوی باقی خواهند موند چون بازیکنان این تیمها حتی بازیکنان جوونشون 5 سال کوچیک تر شدن و با توجه به اینکه در سنین کم قدرتهای نسبتا زیادی دارن ( نسبت به بازیکنان جوون سایر تیمها ) وقتی به سنین بالا میرسن با توجه به رشد تواناییهاشون جزء بهترین بازیکنان دنیا میشن بنابراین در 10-15 آینده هم این تیمها جزء تیمهای بزرگ دنیا باقی خواهند موند . متاسفانه در این زمینه فیفا برعکس pes خیلی خوب کار نکرده .
راستی توی روز روشن در ملا عام شکلک منو عوض کردیا تحریف گر متقلب !
حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی
من سیتی با بازیکنانی که به خدمت گرفته خیلی قوی شده دیگه ، با من یونایتد و چلسی هم سطحه.نقل قول:
حالا چرا گفتی من سیتی ؟
میگیم حسین شد یه بار یه بازی فوتبال رو بدون دستکاری بازی کنی؟ یادته چه بلایی سر pes آوردی قدرت همه بقازیکنا رو زدی نابود کردی حالا زورت به فیفا رسیده میخوای مثلا مسی رو 13 سالش کن که دیگه پیر نشه :31: (شوخی)نقل قول:
یک نکته هم بگم شاید جالب باشه . از اونجایی که توی فیفا و در مود کری یر بازیکنان مسن کم کم بازنشست میشن و کم کم تمام تیمها پر میشن از بازیکنای ناشناخته که موجب بی مزه شدن بازی میشه من تصمیم گرفتم بازیکنان معروف و بزرگ دنیا رو که حدود 600 تایی میشن همه رو به یک نسبت و به میزان 5 سال سنشونو کم کنم ( بقیه بازیکنا اینقدر ناشناخته هستن که بازنشست شدنشون چندان اهمیتی نداره ) این کار در واقع مثل این میمونه که ما بازیو از سال 2005 شروع میکنیم, بازیکنان هم که بصورت طبیعی به یک نسبت با هم رشد میکنن . با این کار میشه حدود 10-15 سال کری یر مودو با بازیکنان شناخته شده و فعلی دنیا بازی کرد .
ولی فکر خوبی کردی :دی
یعنی تو سه ساعت بازی حسین یه بار برد؟ همش میباخت؟ یعنی در کل فقط یه بار تونست بایرن رو شکست بده؟ :31:نقل قول:
حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی
ببین حسین داره تقلب میکنه سن بازیکناش رو تو شناسنامه تغییر میده.ای تحریف گر متقلب!
ای کم جنبهنقل قول:
5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
وقتی به آمار بازی نگاه میکردیم چند درصد بازی دست من بود چند درصد دست تو ؟ بیشتر بازی دست من نبود ؟ گلای تو چطوری به ثمر میرسید غیر از این بود که بیشترشو روی ضد حمله میزدی ؟ بعد که من بهت میگفتم بیشتر روی ضد حمله گل میزنی از این روشت دفاع میکردی .
بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "
من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم :20: .
بازی اول که سه بر هیچ باختینقل قول:
ای کم جنبه
5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
بازی دوم رفتی بارسلون رو برداشتی و منم آرسنال که 4 بر 3 بردی
بازی سوم رفتی رئال رو برداشتی که 3 بر یک باختی
بازی چهارم رفتی بارسلون رو باز برداشتی که دو بر یک باختی
بازی پنجم که نیمه اول دو بر هیچ عقب بودی گفتی ریست کن بازی رو
بازی آخر هم من منچستر بودم و تو بارسلون که مساوی شد.
اونکه همون اول گفتم منچستر تیمش یه جوریه نمیشه بازی کردن باهاش... اصلا هافبک های گوش خوبی نداره ( در مقابل روبن و ریبری)نقل قول:
بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
تیم ملی آلمان تو تو یورو 2004 تو گروهش آخر شد... اینکه دلیل نمیشه... مهم اینه که تو تورنومنت بعدیش حتی همه بازیهام رو بردم.نقل قول:
حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "
بابا دفه قبل این سری هم که رفتیم بازی کردیم بازم همش رو باختی... این پنج بر یک مال زمان شاه هست حتما : دی
با اینکه یادم نمیاد ولی باز هم آلمان از انگلیس تو مقدماتی 5 بر یک باخت ...
این نتیجه که میگی اگرم بوده شانسی بوده چون سالی یه بار اتفاق میوفته.
جون حسین کلا تو هر دفه که رفتیم بازی کنیم مجموعا 5 تا گل بهم زدی؟! : دی
خوب من از یه ماه قبل امتحانا ( دی) تا همین دیشب سر هم 10 ساعت هم فیفا رو بازی نکرده بودم.نقل قول:
من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم .
نگفتم همه بازیشون متوسطه ولی اکثرا اینطورین...
تمرین میکنی پاس ها رو هم رو دستی بزار که دفه دیگه یه جدال کاملا حرفه ای داشته باشیم. اینطوری پاس ها رو کمکی باشه افز نمیده...
+
حالا جدا از این حرفا گل های منتخب این هفته ی FIFA 11 رو ببینید یکم حال کنید:
بعضیاشون خوب قشنگ بودنکد:http://www.ea.com/soccer/videos/13-gotw-01
+
راستی اونا که آپدیت کردن اورال Gareth Bale چند شده؟
مسعود جان انگار حافظت یک مقدار ضعیف شده . دفه قبل که رفتیم فیفا زدیم همین کلوپ طبقه پایینش بود اون شب کلا 5 تا بازی کردیم بازی اوی صفر صفر مساوی شد از چار تا بازی بعدی دو تاشو تو بردی دو تاشو من حتی شرایط بازی یادمه که پاسها هم بصورت کمکی بود .نقل قول:
اون 5-1 هم زمان شاه نبود چون فیفا 11 کلا 5 ماه بیشتر نیست اومده این شکست سنگینو دوماه و نیم یا نهایتا سه ماه پیش از خودت به یادگار گذاشتی .
توی اون تورنمتو هم که رفت و برگشتش ازم باختی اونجا پاسها رو بصورت دستی گذاشته بودیم و سهراب با چلسی هم کمکی بازی میکرد .
به هر حال بازیه دیگه یک روز آدم میبازه یک روز میبره . خدا نکنه تو یک روز از یکی ببری :31:.
بهت میگم بیا گیم رنجر اونجا بعضی از بچه ها خیلی بازیشون خوبه که میگی نه هیچ کی بازی بلد نیست واقعا عجیبه که فکر میکنی بازیت از همه بهتره اگه بهتر بود توی اون تورنمت اون افتضاحو رقم نمیزدی . گیمر هم خاکیش خوبه :20:.
منکه گفتم آلمان هم میاد تو تورنومنت تو گروهش آخر میشه..خوب الان آلمان با این نتیجش ضعیف شد؟!
چرا بقیه تورنومنت ها رو نمیگی که اول شدم.. چسبیدی به همون؟
+
آخه میدونی چیه.
تو هر بازی که همون اول دو سه تا می خوری میزنی ریست میکنی ولی من تا آخرش بازی میکنم چه 10 تا بخورم و چه 10 تا بزنم
سلام به 2 دوست عزیز!نقل قول:
البته من که شاهد این اتفاقاتی که بین شما افتاده نبودم ولی حق با حسینه :31:
آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم :31:
حسین جدیدا یه ساعتای میای که کمتر می بینیمت. دیگه این شد که گفتم حضوری خدمت برسم!
چه کری بازاریه اینجا :31:
البته کلا من یه چیزی رو بگم توی فیفا یه بدی وجود داره توی حالت Versus بین دو تا هوش انسانی و اون اینه که تیمی که کلا به یک بازی دیدنی و کم اشتباه و منطقی می پردازه و سعی نمی کنه از باگ ها بهره ببره معمولا جلو کسی که میاد و از سوراخ سمبه ها نتیجه می گیره کم میاره! دقیقا مثل من و پسر خالم... شما یه بازی بذار اون مقابل AI بازی کنه یه بازی رو بذار من مقابل AI بازی کنم مثلا توی Legendary و تیم های ثابت یا اصلا یه نیمه یکی بازی کنه یه نیمه اون یکی هرکسی که بازی هر دوی ما رو ببینه میگه که من بهتر و حرفه ای تر و چشم نواز تر بازی می کنم و بهتر فوتبال خوب رو ارائه می کنم و اتفاقا می تونم با بازی منطقی AI رو اسیر تفکرات پویا و ابتکاری خودم بکنم ولی پسرخالم که فقط سعی می کنه از سوراخ سمبه ها و روش های به اصطلاح N00B به AI ضربه بزنه کم میاره در حالیکه وقتی میاییم مقابل هم بازی می کنیم اون بعضا می تونه برای من شاخ بشه گرچه تا حالا سابقه نداشته که بتونه من رو شکست بده ولی تا مرز پیروزی میره بعضا... حالا واقعا نمیشه توی فوتبال مقابل هم بخصوص فیفا رقابت بین دو نفر رو دید و با نگاه کردن به نتیجه گیمر حرفه ای تر رو مشخص کرد! من به شخصه اگه بخوام پارتنر انتخاب کنم بین چند نفر ازشون می خوام تا در بالاترین درجه سختی مقابل AI بازی کنن کسی که از روش های مختلف و مبتکرانه استفاده کنه و متکی به قدرت بخشی از تیمش نباشه رو انتخاب می کنم و می پسندم! کتاسفانه توی فوتبال ها ما شاهد بهره گیری گیمرها از باگ ها و سوراخ سمبه های کشف شده N00B هستیم برای همین زیاد توی نخش نمیرم چون ممکنه باعث بشه بازیم ضعیف بشه و نتونم از بازی کردن لذت ببرم کماهی اینکه این اتفاق در PES2010 افتاد توی کلوپ می رفتم PES 2010 بازی می کردم یا خیلی تازه کار بودن که اصلا حرفی برای گفتن نداشتن یا کسانی بودن که از بس بازی کرده بودن مقابل هم کاملا مشکلات و باگ های حالت Versus رو می دونستن و خیلی N00B معابانه گل می زدن و بازی بیشتر از اینکه شبیه فوتبال بشه شبیه هاکی روی یخ میشد!
من بخوام بین مسعود و حسین قضاوت کنم ترجیح میدم بازی هرکدوم رو مقابل AI ببینم توی لجندری چون محک بهتری هست... مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.
+
راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟:31:
یادش بخیر توی فیفا 07 منیجر مود این بازیکن رو میخریدم اونم همچین پیشرفت می کرد عین دینامیت