سلام
هیچ راهی برای برگرداندن اس ام اسی که پاک شده نیست؟
بک آپ فکر نکنم داشته باشم ازش یعنی ندارم
Printable View
سلام
هیچ راهی برای برگرداندن اس ام اسی که پاک شده نیست؟
بک آپ فکر نکنم داشته باشم ازش یعنی ندارم
سلام .
کسی تا بحال تونسته از GPS با Google Maps استفاده کنه ؟ تو این گوشی ؟
من که هی می زنم میگه Your current location is temporary unavailable .
میگم به خاطر تحریم گوگل علیه ایران نباشه ؟
آره من تونستم وصل بشم
نقل قول:
با ماهواره ها نه اینترنت ......
من هم مشکلی نداشتم.شما google map 5 به بالا رو بریز.کش هم داره برای استفاده آفلاین.
توی فضای آزاد تست میکنی یا توی خونه زیر سقف؟نقل قول:
با ماهواره ها نه اینترنت ......
دوستان یه قابلیت جالب که فکر کنم به کار همه بیاد استفاده از schedule برنامه backup & restore هست.
من خودم اومدم برای اس ام اس ها و کانتکتها مشخص کردم که هر جمعه سر ساعت 11:45 شب یه بک آپ از این اطلاعاتم بگیره.اینجوری همیشه یه بک آپ به صورت اتوماتیک گرفته میشه.به نظرم چیز بدرد بخوری هست.
بابا خنگ که نیستم:دینقل قول:
با ماهواره
البته توی فضای آزاد
من تو برهوت هم امتحان کردم جواب نداده . همین پیغام رو می ده .
Maverick هم که 50 کیلومتر اختلاف میده !
واسه من که به 10 متر هم اختلافش نمیرسه!!!نقل قول:
Maverick هم که 50 کیلومتر اختلاف میده !
منم از Maverick استفاده میکنم و حرف شما درست هست.نقل قول:
x10 آخر گوشی هست قیمتش هم مناسب.
دوستان من الان دارم باx10 براتون این پست رو مینویسم.
واسه GPs هم از اینترنت همراه اول زیاد استفاده کردم هزینش مناسب بود. اما با ماهواره حالش بیشتره.
دوستان سلام
من جدیدا یه X10 گرفتم و نمیدونم چرا با خط 912 نمیتونم راحت SMS بدم!
SMS Center رو هم عوض کردم ( همه اون 10 تا شماره +989110500تا 509 رو امتحانیدم) ولی اکثرا پیغام Could not Send بهم میده
بعضی وقتا از بعضی جاها SMS رو راحت میفرستم !! ولی اکثر اوقات همین قصه رو دارم
(با ایرانسل مشکلی نداره)
لطفا راهنمایی کنید :)
( آندروید 2.1 هستش)
واسه من 1.6 که بود این مشکل رو داشتم.از زمان آدیت دیگه نداشتم این مشکل رو.
سلام دوستان من مشکل انتن دارم از گوشی به بیرون نمیگیره هی انتن میپره .از بیرون هم وقتی گوشی رو میگیری مشغول میزنه .بلد نیستم اهنگامو پاک کنم .بلد نیستماس ام اس پاک کنم .
الان چنده این گوشی؟
frimware 2.1- update1
baseband 2.1.54
kernel 2.6.29 semcuser@semchost#1
bulid 2.1.a.0.435
مشکل آنتن رو نمیدونم
برای پاک کردن آهنگ فایل منیجر بریزید.
برای پاک کردن اس ام اس روی همون اس ام اس انگشتتون رو نگه دارید.منو باز میشه و گزینه دلیت رو بزنید.
کلا کار کردن با این گوشی زمان میبه اما وقتی راه بیوفتی خیلی عالیه.
به نظر من سیمبیان هیچ حرفی واسه گفتن نداره.
دوستان حتما آپدیت کنید این گوشی رو ببینید چی میشه.
عالی
نقل قول:
دوستان یکی راهنمایی کنه قضیه مسخره ایه نمیدونم چکارش کنم هیچکس مشکل منو نداشته؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من 5 4 روزی هست x10 گرفتم ....
ورژنش 2.1 هست و امروز دادم برام فارسی رو نصب کردن چون وقتی sms فارسی میومد مربع مربع نشون میداد ....
رنگ مشکیش رو گرفتم 450 تومن ...
.
دوستان من تا حالا با اندروئید کار نکردم ... میخواستم ببینم برای چی میگین گوشی باید root باشه ...؟ و اینکه از کجا میتونم بفهمم گوشیم root هست یا نه ..؟
دوستان تورو خدا یکی به من بگه چه جوری بازی ها و برنامه هایی که روی مموری کارت ریختم رو نصب کنم ..؟
اصلاً از چه طریقی میتونم وارد مموری کارت بشم و محتویاتش رو ببینم ...؟
مثلاً همین بازیهایی رو که گداشتین رو چه جوری میتونم نصب کنم ...؟
ماشالا چه فعالی شما ! همه جا هستی :46:نقل قول:
یه جای دیگه جواب دادم .
به نظر من PcSuite_for_Android بهترین راهه . البته همیشه باید یه فایل منیجر خوب رو گوشیت نصب باشه .
یه برنامه فایل منیجر مثله آسترو دانلود کن ! راحتترین راهش اینه که بریزی تو یه گوشی دیگه یا اگه پی سیت بلوتوث داره بلوتوثش کنی به گوشیت !نقل قول:
دوستان تورو خدا یکی به من بگه چه جوری بازی ها و برنامه هایی که روی مموری کارت ریختم رو نصب کنم ..؟
اصلاً از چه طریقی میتونم وارد مموری کارت بشم و محتویاتش رو ببینم ...؟
مثلاً همین بازیهایی رو که گداشتین رو چه جوری میتونم نصب کنم ...؟
بعد تو نتیفیکشن گوشیت فایل میاد ! از اونجا نصبش میکنی و بعدشم با استفاده از همون برنامه بقیه برنامه ها رواز طریق مموری کارت نصب میکنی!
چرا اتفاقا من تا اپدیت کردم به 2.1 اینطور شدنقل قول:
ولی الان که آخرین ورژن آپدیت کردم مشکل برطرف شده
سلام .
میگم میشه رو این گوشی یه سیستم عامل دیگه نصب کرد ؟
آره
سیستم عامل ubunto
موفق باشید
از اینا برای X10 نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برچسبشو من دیدم !
برای X10 باتری بهتری هست؟
البته همینطوری خیلی خوب نگه میداره ولی خب باشه که بهتره
سلام دوستان سال نو مبارک
از آپدیت جدید خبری نیست؟
اگه مال اس ام اس نیست شرمنده !!نقل قول:
دوستان یکی راهنمایی کنه قضیه مسخره ایه نمیدونم چکارش کنم هیچکس مشکل منو نداشته؟؟؟؟؟؟؟
منم مشکل اس ام اس داشتم اون اوایل مسیج سنترو عوض کردم درست شد !!
یادمه بردمش دفتر همراه اول طرف یه خورده با گوشی ور رفت آخرشم گفت نمیشه یه N95 8 Gb می گرفتی کارتو راه مینداخت !! :27:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
اگه مال اس ام اس نیست شرمنده !!نقل قول:
منم مشکل اس ام اس داشتم اون اوایل مسیج سنترو عوض کردم درست شد !!
یادمه بردمش دفتر همراه اول طرف یه خورده با گوشی ور رفت آخرشم گفت نمیشه یه N95 8 Gb می گرفتی کارتو راه مینداخت !! :27:
ببخشید دوستان می خوام با این گوشی به اینترنت وصل بشم تنظیماتش رو چجوری انجام بدم؟؟؟
(سیم کارت همراه اوله)
دوستان من میخوام از طریق مودم وایرلس به اینترنت وصل بشم .به مودم کانکت هم میشم ولی نمیتونم تو از اینترنت استفاده کنم .لطفا راهنمایی کنید.
آموزش حذف Timescape به صورت موقت یا دایم:
کد:http://www.xperiax10.net/2011/03/21/guide-to-removing-timescape-and-other-apps-from-your-x10/
شما نباید تنظیمات رو وارد کنید ، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست میکنید خود همراه اول براتون میفرسته .نقل قول:
ببخشید دوستان می خوام با این گوشی به اینترنت وصل بشم تنظیماتش رو چجوری انجام بدم؟؟؟
دقت کنید در آخر کار تا زمانی که اس ام اس تنظیمات رو برات نفرستاده دکمه "پایان" رو نزنید .
به سلامتی کرک کردن بوت لودر ایکس 10 هم به زودی انجام میشه.خیلی پیشرفت کردن:)
کد:http://www.xda-developers.com/android/progress-on-the-bootloader-cracking-for-xperia-x10/
دوستان عزیز سال نو مبارک .
من که با این گوشی خیلی حال کردم و دائم از طریق ADSL منزل و GPRS بیرون منزل آنلاین هستم.
وب گردی-چت-کارای مهندسی-عکس و فیلم HD -کلیپ های YOUTUBE و همه ...............
دارم استفاده میکنم و روزی که خریدم فکرشو نمیکردم چقدر امکانات بهم میده عالیه.
همین الان این پست رو با X10 نوشتم.
موفق باشید.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
نقل قول:
من دائم تو خونه دارم کار میکنم مشکلی ندارم.مودم وایرلسم TP-LINK8901G هست.خیلی عالیه.
گوشیتون رو چک بکنید تمام منوهای وایرلسش رو بعد مودم رو چک کنید.
اگه شده با یه گوشی دیگه چک کنید.
من مودمم روی حالت bridge هست. درسته ؟تومنو وایرلسو روشن میکنم بعد به مودم هم وصل میشم ولی نمیتونم اینترنت وصل بشم. دوستان لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
باید روی PPPOE تنظیم کنید و یوزر و پس اکانت اینترنتتون رو توی مودم وارد کنید تا بتونید با گوشی استفاده کنید .نقل قول:
من مودمم روی حالت bridge هست. درسته ؟تومنو وایرلسو روشن میکنم بعد به مودم هم وصل میشم ولی نمیتونم اینترنت وصل بشم. دوستان لطفا راهنمایی کنید.
به عبارتی باید با خود مودم کانکت بشید نه از تو ویندوز .
سلام و علیکم و ....
حالتون خوبه؟با عیدی هاتون خوش میگذرونین؟
اقا این اس ای خسته ام کرده از بس هی آرک وندو رو نمیده بیرون.میگم اگه این اندروئید 2.2 و مولتی تاچ میخوره برم بخرمش.نظرت چیه حامد؟خسته شدم.گوشی نداشتن هم سخته ها...
آرکم تا بیاد و قیمتش کم شه پیرم میکنه....الان شما ورژن چند اندروئید رو گوشیتونه؟
سلام داش مصطفی :دی
مولتی که داره تو همین 2.1 هم ! البته دوال تاچه ! یعنی بیشتر از 2 تا نقطه براش شناسایی نمیشه (بسه همین 2 تاشم :دی)
2.2 هم میخوره مثله باقلوا :دی خیلی هم استیبل هست رامش ! فقط مشکل فارسی داره ! مثلاً راست به چپ و ....
ولی 2.1 خود کارخونه فارسیساز داره هلوووووووووو :دی
الان که تو آخرین مراحل کرک بوت لودرن ! بوت لودر کرک بشه یه در جدید تو دنیای -- ایکس10 باز میشه :دی
زنده باد گوشی زیبا و پر ابهت XPERIA X10 رنگ مشکی
آقا یه عیدی برای دارندگان این گوشی از طرف کمپانی سونی اریکسون :
SONY ERICSSON CONFIRMS GINGERBREAD FOR XPERIA X10
ورژن 2.3 اندروید برای این گوشی میاد .... اینو امروز سونی اریکسون گفته برید متن کاملشو بخونید :
کد:http://androidcommunity.com/sony-ericsson-confirms-gingerbread-for-xperia-x10-20110325/