من هم شبانه رایگان دارم ولی چه فایده سرعتش 20 تا بالا نمیره:13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
Printable View
من هم شبانه رایگان دارم ولی چه فایده سرعتش 20 تا بالا نمیره:13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
بازم به شما من فردا دوباره اگه شد و خدا خواست عاضم اونجام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من 1مگ داشتم سرعتم روی 220 بود، الان 60 بالاتر نمیره، واسه شبانه هرکار شده میکنم، حتی حاضرم توی تهران هم اگه لازم بشه پیگیری کنم.
میرم توی تاپیک سایر isp ها فقط حسرت میخورم.. تا به کی؟
انگار بقیه سرعتشون یکم رفت بالا راضی شدن دوستانی که فک میکنند این وضعیت اینترنت درخوره لیقتشون به همین روال ادامه بدن
البته حالا اینطوری بزارید چند وقت بگذره ببینند بیشتر می تونند تو پاچه یوزر کنند بازم میکنند اون موقع شما میایید میگید بیایید بریم اونموقع دیگه کسی نمیاد به حرف شما گوش بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که هیچ عکس العملی نشون نمیدن دارن به خودشون و بدتر از اون به بقیه خیانت میکنند
منم گفتم تهران وضعیت به این منواله گفت خوب برید تهران گفتم برو د.... بزار البته گلاب بروتون
دوستان پس چرا پیگیری نمیکنید کم کم دارم قاطی میکنما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا اگه ناراضید بگید دیگه و برید من حسابی صبح زدم تو برجکشون
اول میگم چرا شبانه رو ورداشتین مردک الاغ میگه مخابرات ضرر میکنه میگم مگه بقیه که دادن ضرر کردن میگه مخابرات یه جوری کار میکنه که خیلی پول بره تو جیبش (شبانه اونتوری کسی نمیره گیگ بخره 2500تومن ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه تنها چیزی که من نتونستم جوابشو درست حسابی بدم اینه که میگه همه راضین (همینطورم هست انگار سرعت بهتر شد همه به همین قناعت کردن)ولی بازم من گفتم یه نظر سنجی درست درمون تو سایتتون بزارید ببینید چند نفر راضیند و چند نفر ناراضی
در هر صورت اگه بقیتونم موی دماغشون شیم حتما جواب میگریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هستم هر وقت بگی من میام.
من به هیچ عنوان با این سرعت راضی نمی شم .
دوباره امروز سرعت اومده پایین.
بگیرید سرعت بره روی 300 کیلوبایت وقتی شبانه نداریم و هر چی دانلود کردیم باید پولشو بدیم س به نفعشونه سرعت رو هر چی می تونند بالاتر ببرند تا ما زود به زود حجم تموم کنیم.
انیشتین جان ما خوب رفتیم منم که میگم اگه تا هفته ی دیگه درست شد یعنی تا شنبه اگه درست نشد دوباره شنبه ساعت 11 میریزیم اونجا:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19:نقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
نقل قول:
من سرعتم روزا خوبه ولی شبا همون 20 کیلوبایته:41::41::41::41::41::41:
یعنی حالم به هم خورد!
نمی دونم چی بگم! اخه می خواین یکی را استخدام کنید اول یادش بدهید مثل ادم حرف بزنه! انگار نشسته داره فیلم می بینه! (از همون فیلم ها! ) حال طبیعی نداره!
پنل رو هوا! سرعت رو هوا! پشتیبانی هم رفته هوا!
منم تماس گرفتم گفت 2 یا 3 روز دیگه بر میگرده به حال طبیعی خودش
حالا این طبیعی خودش چیه را خدا داند
خیلی :angry: هستم
این سیاست در کشور ما همیشه خوب جواب داده که با پنبه سر می برند !!
همیشه وقتی یه امکاناتی هست ناگهان از بین می ره بعد با کلی منت گذاشتن یه مقداری از همون امکانات رو بهتون می دن و ما هم مثل .... کیف می کنیم ( البته بلانسبت بعضی دوستان ) نمونشم زیاده بنزین ، آب ، برق ، یارانه ، سهام عدالت ، سرعت اینترنت و ....
البته برداشت سیاسی نکنین چون من اهلش نیستم ولی بدون اعتراض نباید بمونه !
رفیق حتما رو زبونش نچرخیده 2 3 ماه رو گفته 2 3 روز.به ما از این 2 3 روزها زیاد گفتن:27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
vpi و vci مخابرات 8 و 35 یا 0 و 35
0 و 35نقل قول:
.....
من اینترنتم الان قطعه تماس گرفتم با پشتیبانی میگم قطعه کلی حرف زدن که پینگ بگیر دوباره کانفیگ کن بعد گوشی را داد به همکارش اون یکی هم دوباره یه چی گفت بعد دوباره داد به همکارش حساب کنید من تمام این حرف ها رو برای سه نفر زدم که اینترنتم قطعه پینگ می گیرم چه اروری میده کانفیگ هم کردم آی پی هم داد و ...
بعد دیدم طرف تلفونو قطع کرد ! دوباره تماس گرفتم طرف دوباره همون چیزا را پرسید دوباره گفت گوشی حضورتون بعد دوباره قطع شد :31:
دوباره تماس گرفتم و گوشی دست به دست چرخید تا رسید به نفر آخری که من باهاش حرف می زدم گفت که شما اعتبارتون تموم شده باید صبر کنید که بیاید روی خط آنلاین ، گفتم من دیروز تماس گرفتم همین حرفا رو تحویلم دادید گفت منم نمی دونم من تنها کاری که می تونم بکنم اینه که شمارتون رو بدم برای پیگری ... میگم حداقل یه ریست روی خط من بزنید میگه ما اینجا پنل نداریم :31: بهش میگم 20 گیگ برای دو ماه گذاشتید به این زودی تموم شد ؟ میگه نه شما هنوز روی خط قبلی هستید و تازه کی گفته 20 گیگ و 2 گیگ شما هر چی خواستید مصرف کنید نامحدوده ... میگم تو سایتتون نوشته میگه حالا شما 2 3 روزی تحمل کنید ...
باور کنید الان حال خودم رو نمی فهمم گیج می زنم اینا کین گذاشتن برای پشتیبانی ؟ ... تازه میگه کادر مجرب پشتیبانی:39:
اینترنت مخابرات درست شدنی نیست من که بی خیال اعتراض و پی گیریش شدم جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره از فردا میرم برای گرفتن وایمکس ... گور بابای مخابرات و برنامه هاش
سرعت مخابرات128 اسمی و 1 مگ واقعی هستش.نقل قول:
به نظرم همون صبانت رو نگه دارید من که چند ماه ازشون سرویس داشتم خیلی راضی بودم اما هنوز 1 ماه نشده از مخابرات سرویس گرفتم ناراضی ناراضی ام.
به نظر من که اگه مخابرات زنگ زد قبول نکنید.
درباره مودم هم بله این مودم ها رو قبلا که داشت اما به نظرم اگه از بیرون بخری ارزون تر در میاد
اگه این سوال رو هم پاسخ بدید ممنون می شمنقل قول:
مودم رو روشن می کنم ولی شراغ adsl چشمک می زنه و بعد خاموش می شه!
مشکل از کجاست؟
سیم تلفن رو هم مستقیم به مودم وصل کردم ولی درست نشد از دو شاخه ضد برق هم استفاده نمی کنم!
زنگ میزنم به پشتیبانی هی میگه یه لحظه گوشی دستتون تا برم بپرسم بعد میگه مشکل شما را ثبت کردم تا رسیدگی بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان دیدین گفتم اینا فقط بلدن بگن 2 3 روز دیگه.:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:: 27::27::27::27:نقل قول:
اگه خططتون رانژه شده باشه( آماده وصل شدن شده باشه)، باید چراغ adsl روشن بمونه، اگه رانژه شده اما خاموش میشه بخاطر تغییراتیه که دارن میدننقل قول:
سلام دوستان گل
طبق بررسی های انجام شده اگه روز شنبه بریم بهتره و کار حل حلکی نشه ودوستان خودشونو آماده کنند و دیگه بهونه نیارن
فعلا که هفت هشتا هستیم باید تا شنبه ساعت 11 تعدادو حداقل به 15 نفر برسونیم قطعا جواب میگیریم تا اون موقع یک سری چیز ها رم من آماده میکنم تا حسابی خرمون بره
پس قرارمون روز شنبه به دوستان خود هم بگید اگه شده دادش و همسایه ..بلاخره هر کی تونستید بگید بیاد بریم
ساعت چند؟
صبح زود بریم مثلا 8
منم میام ساعت 11 بقیه هم هرکس میاد یک تشکر بزنه!نقل قول:
منم که تا حالا هرچقدر برنامه ریختیم گفتم ساعت 11 پس منم میام
من که هنوز شبانم داغونه.16 تا 20 کیلوبایت
نت من چند دقیقه قطع شد! از شما چطور؟
من سه چهار روز نبودم، کلا قطعه
ماله من که اصلا قطعی ندراه
مال من هم قطه!!!!!!!
من زنگ زدم گفتن کلا قطعه
ولی مل من وصل روز به روز هم بهتر از دیروز می شه که خیلی عجیبه ....
سلام ساعت 7:10 عصر هم آمدم خونه و الان هم سرعتش در حد 128 کیلو بیتی هست و میتونم باهاش WOW بازی کنم و تا ساعت 10 یا 11 خیلی خراب میشه
پس مودمت رو اصلا خاموش نکن :)نقل قول:
منم اون موقعِ که اساماسه اومد و همه قطعی داشتند انگار بهشت بود سرویسم، خاموش کردم کلا مُرد
فکر کنم دارند مرکز به مرکز خط رو به قول خودشون برگردون(!) میکنند، برا همین یه سریها اون موقع قطع شدند یه سریها الان...
واسه من که از دیروز قطعه هنوزم وصل نشده!
پشتیبانی شون که خیلی بی سوادن!!!
زنگ می زنن میگن خطوطون وصله بعد مودم رو وصل می کنی چراغ adsl روشن نمی شه می فهمی که خط قعطه!!!
زنگ می زنی پشتیبانی میگه خططون وصله!!
حالا چکار کنم
قضیه این قعطیا چیه؟ تا کی ادامه داره؟
ماله من که اصلا قطع نشده مودمم همیشه روشنه:31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
نقل قول:
موضوع مهمی نیست چیز تو چیزه رفع میشه
ما که قطعی ندارینم
پیش شماره تلفنم 669 است مرکز آزادینقل قول:
کسی از این مرکز هست، وضعیت خطش چه طوره؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه خطا داره به روز می شه بعضی خطا قعطه،تا 24 ساعت دیگه درست می شه البته این حرف باسه 2 روز پیشه!
واسه منم قطعه، بازهم صبر کنید،نقل قول:
البته وقتی هم وصل بشه آش دهن سوزی نیست! نه شبانه و نه سرعت بالا :13:
زنگ زدم پشتیبانی بهش گفتم من 3 ماهه شارژ کردم ولی از شارژم کم نمیشه ، داره ازش کم میشه نمی فهمم یا اینکه میاد رو قبض تلفن ؟
یه دختره با اشوه گفت حمـــــــــــیـــــــــــ ــــد این چه جوریه ؟
اونم گفت تبرکه ...:31:
خاک بر سرو نمی دونم از کدوم دهاتی اورده بودن ، حتی پنل نداشت ببینه اوضاع چجوریه
میگم من 7.4 گیگ دارم میگه اینطور که من میبینم بیشتر دارید 9 گیگ دارین :13:
گفتم حالا چی میشه ؟ میگه فــکـــر کنم از ش باید استفاده کنین تا تموم بشه
بعدش میره رو سرویس جدید
آخرش هم نفهمیدیم این 27 تومن ما چی میشه ؟ آیا ما شبانه رایگان داریم ؟ آیا خرمشهر را خدا آزاد کرد ... :41:
از مخابرات سپاه! انتظار بیشتر از این نیست.... واقعا مملکته داریم ؟!
..........
آقا ببخشید الان شبانه رایگان داریم یا نه تموم شد دیگه؟
منهدم شد، گفتن هر ساعت شبانه روز هرگیگ 2500 هست بنابراین...نقل قول:
لطفاً باز نپرسید فقط باعث میشه اعضاب من یا دیگران خراب بشه.. من اینترنت کم سرعت نمیخوام ، کی رو باید ببینم!!؟ :19: