سلام دوستان
پورت شدن اندرويد روي ويو تقريبا به پايان رسيده
و به زودي ميتونيد اندرويد رو روي ويو تجربه كنيد
اينم خبر يكي از كساني كه روي پروژه كار ميكنه
Android port nor FOTA H.a.c.k is finished.
So "normal" users like me have to wait
سلام دوستان
پورت شدن اندرويد روي ويو تقريبا به پايان رسيده
و به زودي ميتونيد اندرويد رو روي ويو تجربه كنيد
اينم خبر يكي از كساني كه روي پروژه كار ميكنه
Android port nor FOTA H.a.c.k is finished.
So "normal" users like me have to wait
با اینکه دلم نمیاد بادا رو از دست بدم ولی با این وضعیت فک میکنم اندرویید بهتر باشه.
سلام عزیزان میشه به سوالاتم پاسخ بدید
1-این گوشی با ضمانتنامه اصلی چنده ؟
2-made by samsung اصله یا made by chin
3-آیا زبان و کیبورد فارسی رو بدون نیاز به آپدیت ساپورت میکنه ؟
4-آیا gps رایگان و در ایران قابل استفادست ؟
5-خرابی چقدر داشته ؟
1.ديگه اين گوشي با ضمانتنامه اصلي وارد نميشه بدون گرانتي قيمتش 350 تومنهنقل قول:
2. فرقي با هم ندارند هر دوتا يكي اند فقط made in china تو چين زير نظر سامسونگ ساخته ميشه
3.بله ساپورت ميكنه
4.بله يه برنامه GPS جديد واسه بادا اومده و هك شده كه نقشه هاي ايران هم آفلاين ساپورت ميكنه
5.نميدونم
می شه اسم این برنامه GPS رو که -- شده بگی یا آدرس لینک دانلودش رو بزاری .نقل قول:
دوستان من این گوشی رو به یکی از دوستانم توصیه کردم بخره ... از اونطرف شنیدم این گوشی محدودیت تو ذخیره اس ام اس داره !!! درسته؟ این دوست من خوراکش اس ام اس بازی و ... است .
به هیچ عنوان محدودیت نداره ولی حافظه اس ام اس رو باید بزاری رو کارت حافظه .نقل قول:
اسمش Navitel Navigator 3.5.1 كه تو سامسونگ اپز موجوده ميتونيد دانلود كنيدنقل قول:
بعد از دانلود بايد شما گوشي رو در حالت Mass Storage به كامپيوتر وصل كنيد
و از لينك زير فايل رو دانلود كرده و فايل exe رو جايگزين فايل exe خود برنامه كنيد
و فايل txt رو هم تو قسمت data برنامه كپي كنيد
اين هم نقشه شهرهاي ايران براي Navitel Navigatorکد:https://rapidshare.com/#!download|734l34|461571136|bada_navitel_3_5_1.rar|2788|R~0
اين نقشه ها رو بايد در مموري كارت كپي كنيد
بعد به Setting > Maps مسير رفته فايل مورد نظر رو انتخاب كرده و گزينه Create atlas رو انتخاب كنيد.
کد:https://rapidshare.com/#!download|642l36|461577329|Iran_Routable_Map_2.7.0_For_Navitel_by_perfect.man.rar|29910|R~0
دوستان در این گوشی به جز حالت های از پیش تنظیم شده اکولیزر آیا امکان تنظیم دستی و دلخواه اکولیزرها هم وجود داره؟
کیفیت صدای پخش کننده موزیکش با هدست چطوره؟ در حد 5800 نوکیا هست؟
تنظیم دلخواه نداره ولی گزینه های (اپشن ها ) متعددی داره که میتونه به ایده ال شما نزدیک باشه .نقل قول:
از نظر کیفیت قابل قیاس با 5800 نیست . من که خیلی بیشتر پسندیدم:27: :8:
1-دوستان در کل ویوی چطوره؟
2-الان قیمتش بدون گارانتی چنده؟
3-صداش چطوره؟
4-به آخرین ورژن بادا آیا آپدیت میشه؟
5-کارکرده 270 چطوره؟تمیز
1.اگه کلی بخوای حساب کنی عالیه به نسبت قیمتشنقل قول:
2.حدود370,380
3.صداش معرکست خلی بلند وباکیفیته
4.بله بادا2
5.اگه تمیز باشه قیمت خوبیه
سلام
به نظر شما ويو1 نوش گير مياد البته در اصفهان و هنوز هم توليد ميشه يا توليدش قطع شده؟
فکر کنم هنوز گیر میاد یعنی من تو شیراز زیاد دیدم اصفهانم باید باشهنقل قول:
گوش هایی که گارانتی مایکروتل دارند یه کیف چرمی خیلی زیبایی دارند . این کیف رو از کجا میشه تهیه کرد؟
من گوسیم رو حدودا 10 ماه پیش با گارنتی مایکروتل گرفته بودم ولی الان کیفش خراب شده . نماینگی ها این کیف رو برای فروش ندارند؟
سلام
1- اگه ويو 1 گير بياريم ورژن بادا آن 1.2 است يا 1 منظورم اينه كه در توليدات جديدش ورژن بالاتر نريختن؟
2- نرم افزارهاي دانلودي از سايتهاي متفرقه را ميشه راحت نصب كرد يا داستان و دردسر داره و حتما بايد به سايت سامسونگ وصل شد؟
برتری های Wave II نسبت به Wave
- آخرین نسخه سیستم عامل بادا یعنی نسخه v1.2
- قابلیت درج متن T9 Trace که مشابه Swype است
- امکان به روز رسانی نرم افزاری به صورت مستقیم از خود گوشی
- صفحه نمایش لمسی بزرگتر 3.7 اینچی
نظرتون چیه؟
swype نداره این گوشی؟
تنها برتریش به نظر من صفحه بزرگترشه که اونم با توجه به با کیفیت بودن ویو 1 تو اینم برابر میشننقل قول:
سوییپ هم در 1.2 به ویو 1 اضافه شده
دوست عزيزنقل قول:
شما ميتونيد ويو1 رو به بادا 1.2 فلش بزنيد و تمامي اين قابليت هارو در ويو 1 داشته باشيد البته به جز صفحه 3.7 اينچ
فارسي هم كامل ساپورت ميكنه
خوشم میاد بچه های ارسنالی حاضر جوابن:40::11:نقل قول:
آيا مدل هاي بدون گارانتي كه تو بازار هستش ، داراي باداي فارسي 2.1 هستند يا اينكه خودمون بايد فلش كنيم ؟
سلام
من از اصفهان 345 گرفتم و در حال حاضر 2 مشکل دارم(کارت حافظه فعلا ندارم و با رم داخلی کار میکنم)
1- وقتی روی فیلم برداری اچ دی میروم مینویسد امکان حداکثر 5 دقیقه فیلم برداری و عکس حدود 120 با کیقیت 5 مگ
و من که انتظار 2 گیگ رم را داشتم که امکان عکس و فیلم بیشتری را به من بدهد به قسمت مموری استاتوس رفتم در قسمت common memory اینطور نوشته
available 541m برای مالتی مذیا و ایمیل
available 298m.b برای my files
available 647mb برای bada apps و games خلاصه 296 مگابایت مانده (البته 122 مگ فیلم و عکس برداشته ام)
یعنی آیا از 2 گیگ حافظه داخلی 422 مگ برای استفاده مانذه
2- چه مارک کارت و با چه حجمی بخرم
3- در حالت mass storage به کامبیوتر با ویندوز 7 وصل شدم ولی نشناخت که بتوانم ببینم آیا واقعا 2 گیگ حافظه داخلی دارم یا نه و حتی با استفاده از نرم افزار kies هم نتوانستم به کامبیوتر وصل شوم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
روی هیچ کدام از گوشی های S8500 که خریداری می کنید بادا 1.2 نصب نیست . البته روی بعضی از گوشی های s8500 بادا 1.0.2 نصبه و برای فارسی بودنش هم می تونید امتحان کنید که فارسی داره یا نه
سلامنقل قول:
سلام
من از اصفهان 345 گرفتم و در حال حاضر 2 مشکل دارم(کارت حافظه فعلا ندارم و با رم داخلی کار میکنم)
1- وقتی روی فیلم برداری اچ دی میروم مینویسد امکان حداکثر 5 دقیقه فیلم برداری و عکس حدود 120 با کیقیت 5 مگ
و من که انتظار 2 گیگ رم را داشتم که امکان عکس و فیلم بیشتری را به من بدهد به قسمت مموری استاتوس رفتم در قسمت common memory اینطور نوشته
available 541m برای مالتی مذیا و ایمیل
available 298m.b برای my files
available 647mb برای bada apps و games خلاصه 296 مگابایت مانده (البته 122 مگ فیلم و عکس برداشته ام)
یعنی آیا از 2 گیگ حافظه داخلی 422 مگ برای استفاده مانذه
2- چه مارک کارت و با چه حجمی بخرم
3- در حالت mass storage به کامبیوتر با ویندوز 7 وصل شدم ولی نشناخت که بتوانم ببینم آیا واقعا 2 گیگ حافظه داخلی دارم یا نه و حتی با استفاده از نرم افزار kies هم نتوانستم به کامبیوتر وصل شوم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
گوشی S8500 wave در کل 2G حافظه ی داخلی داره . از این 2 گیگ ، 1 گيگابايت فضا براي ذخيره سازي نرم افزارهاي Bada و 550 مگابايت فضا براي ذخيره سازي پيام ها پیشفرض گذاشته شده و توی کامپیوتر نمایش داده نمیشه و 390 مگابايت حافظه در دسترس که کاربر می تونه از اون استفاده کنه .
سلام،دو تا سوال...!
1. آیا با آپدیت به bada 2.1 کاملا مثل WaveII میشه (سرعت و مثلا اینکه نرم افزار هاش از داخل گوشی آپدیت بشن...) یا نه...؟:13:
2. مثل اینگه دیگه با گارانتی رسمی تو ایران نیست. بدون گارانتی گرفتن ریسک نداره؟ چه نکاتی رو موقع خرید باید توجه کرد (تست کرد) ؟؟
سلام
لطفا یه کمکی بدهید
من مموری کارت هنوز ندارم و به هیچ طریقی نمی توانم به کامبیوتر وصلش کنم حتی با نرم افزار kies هم مدل گوشی را در بالای نرم افزار نمی نویسد
ممنون
سلامنقل قول:
1. با نصب بادا 1.2 کاملا شبیه به wave II میشه و اون برتری که Wave II نسبت به wave داشت هم برطرف شده و می تونی از برتری های بادا 1.2 نسبت به 1.0 مثل ( سرعت و آپدیت نرم افزار ها از داخل گوشی ،بهینه شدن شارژ گوشی ، برطرف شدن بعضی از مشکلات مرورگر اینترنت گوشی ( دولفین ) ، اضافه شدن قابلیت درج متن T9 Trace که مشابه Swype است و ... ) استفاده کنید.
2. الان بیشتر گوشی های بازار بدون گارانتی هستن و این بستگی به شانس خود آدم هم داره ولی خب چیزهایی که موقع خرید باید توجه کنید
1. دوربین گوشی سالم باشه
2. در زیر باتری گوشی روی کیت گوشی باید عبارت made in korya by samsung نوشته شده باشه که نشونه ی سری اول این گوشی هاست که اگه این طور باشه معلومه آدم خیلی خوش شانسی هستی ولی اگه نبود باید یکی از دو عبارت دیگه یعنی made in china by samsung و یا made by samsung درج شده باشه
3. زبان فارسی رو حتما ساپورت کنه
4. برای اطمینان از اصل بودن گوشی هم می تونی شماره IMEI گوشی رو توی سایتوارد کنیکد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
5. با فروشنده هم شرط کن که اگه مشکلی داشت ازت پس بگیره یا عوضش کنه.
6. نکته 5 رو هیچ وقت فراموش نکنید.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
سلامنقل قول:
جدید ترین نسخه keis رو نصب کنید یا اینکه گوشی رو در حالت mass strong به pc وصل کنید.
ممنون از توضیحات،:20: یه سری سوال دیگه ::31:
1. آپدیت نرم افزار ها از داخل گوشی یعنی frimware و OS هم می شه از داخل گوشی آپدیت کرد؟ --
2. بعد از آپدیت به 1.2 MKV هم می خونه؟
3. این که گفتید موقع خرید فارسی داشتع باشه، مگه اگه نداشته باشه نمیشه با آپدیت OS فارسی ، درستش کرد؟
3. الان بادا 1.2 فارسی بدون مشکل برای این گوشی اومده؟
نقل قول:
سلامنقل قول:
1. آره هم نرم افزار ها و هم firmware رو از داخل گوشی آپدیت کرد البته من خودم firmware رو امتحان نکردم ولی توی قسمت تنظیمات آخرین گزینه برای آپدیت گوشیه .
2. بله KMV رو هم میخونه البته بادا 1.0 هم KMV ساپورت می کرد.
3. چرا میشه با فلش و فریمور فارسی گوشی رو فارسی کرد ولی من برای کسانی گفتم که نمی تونند ، نمی دونند یا دوست ندارند که گوشی رو آپدیت کنند.
4. بله وجود داره می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید . آموزش آپدیت و فلش کردن گوشی s8500 همراه با لینک جدیدترین فریمور های bada 1.2 فارسی
جدید ترین فریمور فارسی بادا 1.2 ، S8500JPKE1 هست که باید قبل از اون گوشی رو به فریمور بادا 1.2 JPKC1 ارتقاع بدید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481646
اینکه فرمودید جدیدترین نسخه کیس را نصب کنم مگه نباید نسخه قبلی هم گوشی را بشناسه(همون که سی دی همراه گوشی است) و برا دریافت جدیدترین نسخه به کجا بروم ممنوننقل قول:
2- من فیلمهای mkv و divx را اجرا کردم رو گوشی ولی زیرنویس نه srtو نه sub را نشان نمی داد لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
1- می تونید برنامه keis 2 رو از samsungapps.com دانلود کنید . گوشی رو در حالت mass strong به کامپیوتر وصل کنید می تونید از حافظه گوشی استفاده کنید
2- برای نشان دادن زیر نویس فارسی حتما باید برنامه napiplayer رو از سایت samsungapps.com دانلود کنید فکر کنم حجمش 400 KB باشه
دوستان بالاخره پروژه پورت آندروید روی این گوشی به کجا کشیده؟
تموم شد ه یا بیخیال شدند.
خیلی وقت پیش شنیده بودم آخراشه....
دوست عزیزنقل قول:
پروژه رو به پایانه بیشتر کارا رو انجام دادن
گفتن که حدود 4 تا 8 هفته دیگه نسخه اولیش میاد.
سلام
برنامه هايي كه نصب ميكنيم چه جاوا و چه از سامسونگ آپز رو چجوري آن اينستال كنيم در سيمبين خودش قسمت آن اينستال داشت ممنون
راستي اين ويدجتهايي كه نصب ميكنيم خيلي سي پي يو را درگير ميكنند؟
سلامنقل قول:
تو منوی گوشی گزینه ادیت که زیر آنتن هست رو بزن بعد هر کدوم رو میخوای دیلیت کن!
تو قسمت جاوا هم که خودش دیلیت داره!
ویجت ها هم بستگی داره!
ولی اکثرا مشکلی نداره.
ویجت رو باز کن و برو توی ستینگ->گزینه آخر->سیستم اینفو->تب سوم
نشون میده Cpu چه قدر درگیره کلا!
دوست عزیز ایشون فرمودند اینستال نه ان انیستالنقل قول:
آيا از طريق نرم افزار kies ميشه گوشي هاي ( گارانتي غير اصلي) رو به باداي 1.2 فارسي ارتقا داد؟
سايت سامسونگ به گوشي هاي گارانتي غير اصلي سرويس ميده ؟ و ميتونه آپديت باداي فارسي رو بده ؟
بله :46:نقل قول:
بله :46:
ممنون ببينيد من برنامه napiplayer را براي مثال از سايت سامسونگ نصب كردم حالا ميخواهم آن را حذف كنم(uninstall) چكار كنمنقل قول:
اول وارد منو میشی بعد ایکن تصحیح که زیر نماد آنتن هست رو می زنی بعد روی علامت کوچک قرمز رنگ که سمت راست و بالای هر برنامه وجود داره رو می زنینقل قول:
به همین سادگی