ببخشید کسی میدونه سری جدید مک بوک پرو کی ممکنه بیاد؟ با تشکر
Printable View
ببخشید کسی میدونه سری جدید مک بوک پرو کی ممکنه بیاد؟ با تشکر
دوست عزیز دقیقا معلوم نیست اما به نقل از منابع خبری در نیمه ی اول سال ۲۰۱۱ آپدیت میشن، و اپل در حال آماده سازی خود و مک بوک پرو های جدید هست.نقل قول:
ممنون شاهین عزیز.من میخوام 373 بگیرم به نظرت صبر کنم تا سری جدید بیاد یا همینو بگیرم؟
خیلی ممنون بابت برنامتون ولی این برنامه نشون نمیداد که تاحالا چند بار باطری در چه مدت شارژ و دشارژ شده.نقل قول:
خب دیگه تصمیم رو گرفتم که اپل بگیرم البته میخوام سال دیگه اواخر تابستون بگیرم چون اون موقع بیشتر به کارم میاد
پس سعی میکنم تا اون موقع بیشتر با مکینتاش اشنا بشم :46:
ولی یه سوال : اگه منتظر بمونم برای سال دیگه سری جدید میتونه چه قدر پیشرفته تر باشه مثلا با حدود چه کانفیگی رو به رو میشم ؟
اخه الان به کار من نمیاد و میخوام چیزی که بگیرم حدود 4-5 سالی برام کار کنه:46:
ممنونم از توجه و راهنمایی های شما دوستان:11::11::11:
با سلام
ببخشید من می خواستم MC374رو بخرم تو یه سایت دیدمش با گارانتی 1449500 شهرستانم هستم می خواستم ببینم اینو که تو این سایت هست بخرم یا اینکه بیام تهران یه جای دیگه بخرم؟
ممنون
خواهش میکنم.نقل قول:
عالیه همینو بخر، سری جدید رو حالا حالاها روش حساب نکن چون تا معرفی بشه و بیاد ایران(۲ ۳ هفته تا بیاد ایران) و قیمتش متعادل بشه وقت میبره، چون همونجور که میدونی اولش که وارد میکنن قیمتاش به دلیل تازگی بالاست.
نقل قول:برو تو این سایت بالا و برنامه شو دانلود کن، این یکی دیگه است ببین این نشون میده؟کد:http://www.batteryinfo.co.cc/downloads.html
اگه تا سال دیگه قصد خرید نداری که وایسا تا سری جدید معرفی بشه، حداقل اش اینه که باتری از ۱۰ ساعت به ۱۱ ساعت ارتقا پیدا میکنه.نقل قول:
مثلا میشه پیش بینی کرد کرد که کانفیگ ۳۷۳ یکی از مدل های ۱۳ اینچی اش باشه ولی همه ی اینها در حد حدس و گمانه و تا معرفی نشن هیچی معلوم نیست.
هیچوقت این حرف رو نزن که ۴-۵ سال برام کار کنه، سرعت پیشرفت تکنولوژی اونقدر بالاست که اگه بخوای با این سرعت پیش بری هر ماه باید یه لپ تاپ نو بخری اما اگه نه یه pc با رم ۱۲۸ هم جوابگو هست، شما باید بسته به نیاز هات کانفیگ مورد نظر تو خریداری کنی.
موفق باشی
راستی دوستان چون سوالات در مورد آپدیت مک بوک پرو ها زیاد شده از همه دعوت میکنم تا به این صفحه از تاپیک گفت و گو و تبادل نظر درباره ی محصولات اپل بروید و پست محسن جان رو مطالعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307019&page=112
اپل با 1200000 چی میشه گرفت
نقل قول:
MacBook MC516
خیلی ممنون بابت کمکتون ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه.ویندوزم 7 64bit.نقل قول:
چند تا سوال
1- در مک نرم افزار های تخصصی رشته برق هستند؟
2- من فقط pes بازی می کنم ، با مک میتونم تا 2014 بازی کنم؟
مرسی
از این بابت مشکلی نیست چون شما به راحتی میتونید در کنارش ویندوز نصب کنبد .نقل قول:
چند تا سوال
1- در مک نرم افزار های تخصصی رشته برق هستند؟
2- من فقط pes بازی می کنم ، با مک میتونم تا 2014 بازی کنم؟
مرسی
+
اکثر نرم افزارها تو نت ریخته . . .
سلام دوستای عزیز مکی!شاهین جان من حدود 2 هفته پیش هم اومدم و یک سری سوال از شما و اقا امید پرسیدم.راستش اون موقع می خواستم 373 بگیرم اما الان با توجه به هدف مندی یارانه ها(!) نظرم به 374 عوض شده.
می دونم تصمیم عجیبیست اما 373 واقعا گرونه!:18:
حالا چند تا سوال داشتم:
1-من دانشجوی فیزیک هستم.اوج نرم افزارهایی هم که استفاده می کنم Matlab , Offices , Starry night ,SPSS , Maple , و بقیه ی چیزای رایج خودمونه.حالا به نظر شما این کانفینگ 374 برای این نرم افزارها پایین نیست یا مثلا تا 3 سال دیگه پایین نمی یاد خیلی؟!طوری که اذیت بکنه یا کلا نکشه و ...:2:
2-به نظر شما کار معقولی هست که صبر کنم تا ورژن های جدید مک بوک پرو ها بیان؟با توجه به این که این روزا هم نیاز دارم به لپ تاب ولی می گم شاید با اومدن اون جدیدا وضعی پیش بیاد که 374 سال2010 کلا نسلش منقرض شه و مثلا تا 2012 بگن کلا OS های جدید مک روی374 نصب نمی شن!!!:41: امکانش هست؟!(چه سوال مزخرفی پرسیدم خداییش!!می دونم چرته ولی باور کنید که شک و تردیدی که الان دارم رو هیچ وقت تو زندگی نداشتم...به هر حال دارم کلی از پس اندازمو می دم!:20:)
3-این نرم افزار ویندوز مجازی در مک هم تو سایتتون machelp هست؟
بازم تشکر می کنم از محبتتون:11:
علت عوض شدن تصميمتون جالبه :31::31:نقل قول:
نه مشكلي پيش نمياد ولي عمر مفيد هر لپ تاپي 3 سال هست :13: همه ي اين برنامه رو هم اجرا ميكنه :13:نقل قول:
حالا چند تا سوال داشتم:
1-من دانشجوی فیزیک هستم.اوج نرم افزارهایی هم که استفاده می کنم Matlab , Offices , Starry night ,SPSS , Maple , و بقیه ی چیزای رایج خودمونه.حالا به نظر شما این کانفینگ 374 برای این نرم افزارها پایین نیست یا مثلا تا 3 سال دیگه پایین نمی یاد خیلی؟!طوری که اذیت بکنه یا کلا نکشه و ...:2:
تا تابستون كه خبري از OS جديد نيست :8: لپ تاپهاي 2011 هم اوايل با همين OS عرضه خواهند شد ! و مطمئن باشيد كه نسخه هاي بعدي مك براحتي روي 374 نصب ميشن ! از اين بابت نگران نباشيد :8:نقل قول:
2-به نظر شما کار معقولی هست که صبر کنم تا ورژن های جدید مک بوک پرو ها بیان؟با توجه به این که این روزا هم نیاز دارم به لپ تاب ولی می گم شاید با اومدن اون جدیدا وضعی پیش بیاد که 374 سال2010 کلا نسلش منقرض شه و مثلا تا 2012 بگن کلا OS های جدید مک روی374 نصب نمی شن!!!:41: امکانش هست؟!(چه سوال مزخرفی پرسیدم خداییش!!می دونم چرته ولی باور کنید که شک و تردیدی که الان دارم رو هیچ وقت تو زندگی نداشتم...به هر حال دارم کلی از پس اندازمو می دم!:20:)
همه چي هست با لينك مستقيم :31:نقل قول:
3-این نرم افزار ویندوز مجازی در مک هم تو سایتتون machelp هست؟
نقل قول:
بازم تشکر می کنم از محبتتون:11:
خواهش ميكنم :40:
یعنی واسه 64bit این برنامه نیست؟نقل قول:
میخواستم بدونم ویندوز 7 64 بیت روی mc374 چند ساعت شارژ میده ؟
بعد یک سوال دیگه اینکه Cpu MC374 , 375 به ترتیب 2.4 و 2.6 هست میخواستم بدونم این مقدار فرکانس بیشتر خیلی موثر است ؟
تفاوت MC374 ,375 در Cpu و Hdd هست درسته ؟
سلام خدمت دوستان
آقا يه سؤال دارم! الان ميصرفه كسي يه MacBook pro بگيره يا اينكه بهتره صبر كنه تا نسل بعديش بياد؟! اصلا سريه بعديش كي معرفي ميشه؟! إمكانش هست كه تو همين ces ٢٠١١ معرفي بشن يا نه؟!
مرسي مرسي خيلي زياد!!
نقل قول:
سلام به شما دوست عزيز
اگر عجله نداري صبر كن ولي اين صبر كردن حداقل 4 ماه زمان ميبره ها ! چون احتمالا اواخر فروردين سري جديد معرفي ميشن و تا قيمتشون به تعادل برسه زمان ميبره :13:
خير به هيچ وجه ! اپل كاري به اين نمايشگاهها نداره :31:نقل قول:
إمكانش هست كه تو همين ces ٢٠١١ معرفي بشن يا نه؟!
خواهش خواهش خيلي زياد :31::31:نقل قول:
مرسي مرسي خيلي زياد!!
البته من ۳۷۴ ندارم ولی چون باتری و اندازه صفحه نمایشم یکی هست جواب میدم.نقل قول:
اول از همه که بستگی به پرفورمنس سیستم شما داره یعنی با بالترین پرفورمنس طبیعتا کمترین میزان باتری رو خواهید داشت ولی حدودی خدمتتون عرض میکنم که بین بسته به نور صفحه بین ۴ تا ۶ و نهایتا نهایتا ۷ ساعت باتری خواهید داشت.
بله تنها cpu و هاردشون فرق داره، خیلی بیشتر که نه ولی هرچی بیشتر بهتر!!!!
بعد اسم مدل 15" با پردازنده cor i7 چيه؟!؟! ممنون ميشم اگه حدود قيمتش و هم بگيد!:)
MC373 با CPU ی COREi7 و قیمت حدودا 2500
با 1300000 تومن بودجه میشهیه لبت تاپ 13 اینچی اپل خرید؟
دوستان منم به اپلی هااااااا پیوستم
دیروز MC374 با یک سال گارانتی الماس ۱۴۳۰ گرفتم
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
بله عزیز با ۱۲۵۰ میتونی MC516 بگیرینقل قول:
سلام
آقا جون میخوام اپل بگیرم
1.زیاد نمخوام هزینه کنم میخوام بدم عزیزی از کانادا بیاره برام دس دوم هم باشه برام مهم نیست سرچ میزدم قیمتای زیر 500هم زیاد بود دست دومش .راستش دو تا سیستم دارم تو محل کار و خونه.به هیچ عنوان بازی انجام نمیدم 90 درصد کارم با کامپیوتر وبگردی وبعدش کار با نرم افزارای مختلف (کاربردی پزشکی آموزشی وغیره )کار گرافیک هم انجام نمیدم
2.من با لپ تاپ نداشتم تا الان . رو 14 و 16 اینچ دودلم علتشم اینه که متاسفانه تو اپل از 14 تا 16 تفاوت قیمت خیلیه.حمل ونقلش زیاد مهم نیست برام یا تو محل کارم یا خونه فاصلشم 5 دیقه میشه
حلا دوستایی که خوره لپ تاپن میشه بگن تو کارکردن باش بسته به کاربردم منو راهنمایی کنن .که چفدر فرق میکنه ویه تجربه و نتیجه از کارشون با 14 و 16 بگن
3.معیارای اصلیم یکی زیبایی (هرچی باریک تر باشه خوشگل تره؟) وکلاس دوم کیفیت صفحه نمایش سوم اینکه روش ویندوزم نصب کنم(خوب مثل اینکه باید اینتل باشه )
ببخشین پر ادعام. ببخشین بی ادبیه ولی میگم یه آدم زشت آبله رو کثیف پرت پیس بد دهن با لحن بدی به مخدره میگه یه قرون بت میدم بریم پشت این کوه صیغت کنم از لیلی جواب میاد آخه ......به این پول زیادت ... به این زبون خوشت... به این قیافه خوشگلت به ای راه نزدیکت.. .حالا حکایت منم همینه
راستی یه گوشی xperia دارم میخوام یه تبلت گالکسی(این یکی دیگه دس دو ومفت نداره کمش 550 و باید بدم )هم بگیرم (اگه یه گوشی hd2 ارزون ومفت از اون ور آب گیرم بیاد اونم اضافه کنین)ترکیب اینا خوبه؟ که تو تکنولو÷ی به ارگاسم برسم؟
تاکسی مرسی میشم اگه الاحقر را راهنمایی فرمایین بگین چی بگیزم.میبوسمتون بای
شما یکی از مدل های ۲۰۱۰ رو بگیر، فرقی نمیکنه کدوم مدل باشه چون انتظاراتت از لپ تاپ پایینه همه شون جواب میدن و روی همشون ویندوز نصب میشه. در مورد اندازه صفحه نمایش هم اگه بودجه ش رو داری ۱۵ بگیر چون هم کانفیگ بالاتری داره هم بزرگ تره. اما پرستیژ! همه ی لپ تاپ های اپل با کلاس هستن، این یه واقعیته! اما شما بسته به سلیقه ات انتخاب کن: مکبوک ایر (نازک ترین لپ تاپ جهان ۱۱ و ۱۳ اینچ ) مکبوک (لپ تاپ نمادین اپل به رنگ سفید ۱۳ اینچ) مکبوک پرو (لپ تاپ های حرفه ای اپل با جنس آلومینیوم ۱۳ ۱۵ و ۱۷ اینچ)نقل قول:
تبلت: چرا گلکسی؟ اگه میخوای به اوج لذت برسی یه مدت کوتاه صبر کن تا iPad 2 معرفی بشه و اون رو بخر.
موفق باشی
سلام شاهین جون یا محسن خان هر کدوم جواب دادین
من پوله واسه 371 جور کردم میخاستم ببینم فرقش با 372 چیه بهتر نیست حالا که داره جور میشه یه کم بزارم روش 372 رو بردارم.
دوستمون هم میخاد آخرین مدلش بگیره 373 بهتره یا اون مدل 17 اینچ؟
مرسی مرسی خیلی زیاد.
سلام به بهنقل قول:
به سلامتی پیشاپیش مبارکه.
صد در صد ۳۷۲ بگیر چون با این اختلاف قیمت کم (حدود ۱۰۰ تومن) cpu و هارد بالاتری نصیبت میشه.
درضمن محسن خان خودش ۳۷۲ داره و اونم موقع خرید سر همین دوراهی بود که ۳۷۲ گرفت و الان کاملا از انتخابش راضی ه. راستی ۳۷۲ خنک ترین لپ تاپ موجوده!:27:
در مورد دوستت هم ۳۷۳ کانفیگ بالاتری داره (بالاترین کانفیگ) و اون ۱۷ اینچی ه هم (MC024) به نظر من که خیلی گنده است!!!:19:
موفق باشی
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
سلام دوست عزیز
MC516 حدود ۱۲۰۰ هستش.
برای جلوگیری از تبلیغ نمیتونم اون ۲ تا رو بگم.اگه خواستین پ.خ بدین.
دست دوم هم توصیه نمیشه مگر اینکه آشنا باشه
سلام بچه ها
من یه سوال ازتون داشتم می خواستم ببینم اگه یه لپ تاپapple از خار ج از کشور مثلا سوِئد بخواهی بیاری چه قدر قیمتش فرق می کنه این که مشکلی نداره که مثلن فرق بکنه
و یه دونه مدل دیده بودم که الان پیداش نمی کنم 13اینچ cori7 هست هم چین چیزی ؟؟
مرسی اگه میشه تا امروز به من جواب بدین خیلی لطف می کنین .
قیمت ها تفاوت زیادی نداره البته شاید بعضی کشور ها گرونتر از ایران هم باشن! باید قیمت اون کشور رو بگین تا بررسی کرد.
اگه پارت نامبرش LL/a نباشه شاید کیبوردش فرق کنه، یعنی ترتیب چینش حروف متفاوته.
۱۳ اینچی ها core2dou هستن و corei7 مدل ۳۷۳ هست که ۱۵ اینچی ه.
موفق باشید
شاهین جان خیلی لطف کردی مرسی .
شاهین حان مرسی دارم بابت پاسخ واضح و صریحت .
راستی یه چیزی خوندم مشکل اپل با نرم افزار فلش چیه؟
یاطری رو زود خالی میکنه درسته میگن تو تو ورژن حدید مک از HTTP5 استفاده میشه.
خواهش میکنم.نقل قول:
اپل از قدیم الایام (!) با یه سری چیزا کنار نیومده که یکی از اونها فلش ه و یکی دیگه مثلا بلوری هست.
اینا چیزایی ه که دلیل روشنی براش نیست و منم اطلاعاتی در این باره ندارم پس هیچ نظری نمیدم ، ولی خب ظاهرا سایتهایی که توشون از محتوای فلش استفاده شده مشکل داره (ولی من تا حالا به مشکل بر نخوردم.).
سلام دوباره دوستان
آقا ما همین طوری داریم مدل به مدل میایم پایین تر! الان نظرم به مک بوک 516 تغییر یافت!:19:
حالا چند سوال داشتم از رفقا:
1- این سیستم عامل llion قضیه اش چیست؟ با مکینتاش خودمون فرق داره؟! اگه داره فکر می کنید رو مثلا همین 516 ما نصب می شود یا که باز هم دندون رو کبد بزاریم برای تشریف فرمایی این مدلای جدید؟!(تو رو خدا بگید آره نصب می شه حتی اگه خالی بندی باشه!من نمی تونم صبر کنم!:19:همین طوری پیش برم به مدل...مدل....هه مدل پایین تر نداریم دیگه!:18:)
2-فکر می کنید این آپدیت های جدید تا اوایل بهمن بیان تو ایران؟و این که کلا چقدر تو یک آپدیت چیزا عوض میشه؟فکر می کنید ارزش داره آدم چند ماه براش صبر کنه و با حسرت به ویترینای پایتخت نگاه کنه؟!:37::45::5:
3-آیا می شود نسخه ی هکینتاش را روی نوت بوک های معمولی با ویندوز هم ریخت؟و این که می گویند نسخه ی هکینتاش تا 60 %کارایی نسخه ی اصلی را ندارد یعنی چه چیزی ندارد؟ مثلا مرور گر و یا آفیس و این چیزای تابلو روش نصب می شود یا خیر؟ و می توان با آیپاد تاچ ارتباطش داد؟(مثلا از طریق mobileme) (بی ربط بود؟!ببخشید دیگه!:11:)
4-یک سوال برای اطلاعات عمومی: این آیمک های رویایی باطری هم دارند یا کلا با سیم اند؟!:25:اصولا قابل حمل هستند مثلا کیفی چیزی براشون هست؟! این که می گن اینا خیلی خفنن راسته؟!!:43:
دوستان ببخشید من زیاد حرف می زنم:11:
خیلی لطف می کنید پاسخ می دین خدا شما رو واسه این انجمن نگه داره!:42:
سلامنقل قول:
خب بر اساس نیاز ها انتخاب ها متفاوت میشه دیگه.
Lion سیستم عامل جدید اپل هست که فقط معرفی شده و تابستون عرضه میشه،و بعد از عرضه هر وقت به ایران بیاد روی همه ی مک بوک ها اعم از قدیمی و جدید نصب میشه مشکلی نیست.
آپدیت های جدید فکر نکنم تا اوایل اسفند هم تو امریکا معرفی بشن چه برسه به اینکه بیان ایران. نمیدونم چه چیزهایی قراره عوض بشه ولی اگه من باشم همین الان میرم میخرم!
تا حالا هکینتاش نصب نکردم ولی باهاش کار کردم، نرم افزار ها معمولا روش نصب میشن ولی کارآیی که رو اپل دارن اونجا ندارن اونم بیشتر به خاطر سخت افزاره. مثلا شما رو کدوم لپ تاپ ترکپد مولتی تاچ داری؟ اپل!!
آیمک؟ آیمک کامپیوتر رو میزی اپل ه، چه جوری قابل حمل باشه؟؟؟؟ ولی موس و کیبردش با باتری کار میکنه و بی سیم هستن. بستگی داره خفن رو به چی بگی؟ من که میگم باحال ه!
خدا ببخشه ما همه وسیله ایم.:5::27:
خوب دوستان عزیز
من نظرم عوض شده و تصمیم گرفتم مدل Apple MacBook Pro MC371LL/A رو به جای 374 بگیرم
CPu این 371 چطوره ؟؟ اینا که گفتن 2 هسته داره :-؟ پس با اون دو هسته ای ها چه فرقی داره ؟؟
یه سوال دیگه گرافیک باز 256 هست ؟؟نقل قول:
نوع پردازنده (Type) :Intel Core i5 تعداد هسته (Cores) :دو هسته ای (Dual-Core) شماره پردازنده (Processor Number) :i5-540M سرعت پردازنده (Base Clock Speed) :2.53GHz
و سوال خیلی مهم :31: الان بدون گارانتی چنده تو بازار ؟؟
ممنون:11: