دان استریم من فقط کم شده!!!
Printable View
دان استریم من فقط کم شده!!!
واسه من یکی که فرق نکردهنقل قول:
نسبت به قبل هم با ثبات تر شده
چه قدر شده؟نقل قول:
خط نویز پیدا نکرده؟
!!! ثبات را که داره. البته من مرکز پاگلی هستم شما چطور؟نقل قول:
نصف قبل از 2000 به 1000! به جاش آپ استریم را زیاد کردن!!نقل قول:
نه نویز و SNR و ... زیاد فرقی نکرده در همون رنجه
دان استریم طبیعی هست؟نقل قول:
مثلا اینجوری نیست؟ 1532
یا اینجوریه دقیق: 2048
کدوم؟
1020 هست قبلا 2044 بوده خوب کمش کردن کیفیت خطم که تغییری نکرده!نقل قول:
آپ اسنتریم را از 508 به 1021 افزایش دادند!
اینم نویز
اینم نویز سابق:کد:DSL Upstream Rate: 1021500
DSL Downstream Rate: 1020000
Down up
DSL Noise Margin: 11.0 dB 30.40 dB
DSL Attenuation: 25.5 dB 50.0 dB
DSL Transmit Power: 15.7 dBm 12.3 dBm
یعنی مشکل از منه؟ مخابرات کم نکرده!کد:DSL Upstream Rate: 508300
DSL Downstream Rate: 2044600
Down up
DSL Noise Margin: 28.0 dB 16.20 dB
DSL Attenuation: 24.5 dB 50.5 dB
DSL Transmit Power: 17.3 dBm 12.1 dBm
سرعتت هم کم شده؟نقل قول:
آره دیگه اگه نشده بود که چیکار به دان استریم داشتم. کل دان استریم باز بوده بازه از 200 کیلو شده 100نقل قول:
به پشتیبانی گفتی؟نقل قول:
موفق به تماس نشدم. هرچی تماس گرفتم نفرات صف کم نمی شد! فوقش یک نفر شمارمم ثبت شده خودشون هنوز تماس نگرفتم!نقل قول:
بالاخره موفق به تماس شدم گفت ما دست نزدیم! تغییر هم نمی دیم فقط نویز را چک می کنیم با این اعداد! پس مشکل از من هست خطم ایراد پیدا کرده؟ راه حلی هست یا دست خودشونه فقط؟نقل قول:
(البته اطلاعاتشون اینقدر زیاد بود که می گفت دان استریم دو رقمیه؟ رقمی که می گید اشتباهه! فکر کنم نویز دانستریم را با دانستریم ریت اشتباه گرفته.)
امروز از ساعت 5 تا 7.30 دقیقه صبح که بیدارم بودم وصل میشد ولی اصلا دانلود نمیشد کرد فقط هم ورزش 3 باز میشد
سلام
این داون استریم و اپ استریم رو از کجا می تونم ببینم؟
برای 512 چقدر باید باشه؟
توی پنل مودم قسمت Status یا مشابه.نقل قول:
برای 512 حداقل همون 512 ولی مخابرات اراک معمولا دان استریم حدود 2048 و آپ استریم هم حدودا یا 512 یا 1024.
بچه های اراک چطوره وضعشون ؟
فعلا دارای ثبات هستیم و مشکلی نداریم
کلا وقتی کسی تاپیک اراک نمیاد یعنی وضع خوبه:n02:
متاسفانه سرعت اتصال به سرورهای خارجی بسیار پائین و در اکثر مواقع با پکت لاست همراهه .
امروز بهم ریخته دوباره کلا سایتهایی که روی اینترانت هستند باز میشه این پی سی ورلد هم بعد کلی آی پی عوض کردن باز شد
تایید میشه . :n27:نقل قول:
درسته، دیروز افتضاح بود برای همین منم دیدم نمیصرفه کامی رو خاموش کردم رفتم دنبال کارهای دیگه:n02:
البته بچه ها میگفتن باید دی ان اس بدی که درست بشه منم الان لهش دی ان اس دادم درست شده ببینیم چی میشه.
دی ان سی که بهت گفتند چی بود؟
خدا لعنت کنه این ساتیا رو :دی همین دیروز من یک گیگ ترافیک خریدم چون داشت تموم می شد.. همین الان پیامک داده به مناسبت میلاد امام رضا یک گیگ ترافیک هدیه به شما تعلق گرفت! :دی
تا الان دو گیگ ترافیک هدیه داده !! میشه حدود 10 تومن..
راستی دوستان برای کسی احیانن فیــــ س بوکش رفع چیلتر نشده ؟ خیلی میگن درست شده ولی برای من که تغییری نکرده !
در بعضی مناطق کشور و برخی isp ها رفع فیلتر شده. اما طبق اخرین خبر : گفتن مشکل فنی باعث این رفع جیلتر شده و در حال بررسی این موضوع هستن تا بزودی رفع کنن.نقل قول:
پاینده باشید . :n16::n16:
:n16::n16::n16::n13:
- سرعت من کم شده .. کاملا احساس میشه از دیروز . کسی این مشکل رو داره /؟
برای من کم شده
نقل قول:دان استریم توی مودم تغییری کرده؟ سرعت دانلود چند شده؟ اسپید تست هم بگیرید بگذارید.نقل قول:
دان استریم و آپ استریم هیچ تغییری نکرده اما سرعت دانلود بالاتر از 60 نمیره ..نقل قول:
چند تا فایل با هم بزار ببین به نهایت سرعتت میرسی یا نهنقل قول:
واسه من صبح ها خیلی عالیه اما بعدش باید چند تا لینک بزارم که از همه سرعت استفاده کنه:thumbsup:
اما پسر راحت شدم دیگه شب ها هیچی دانلود نمیکنم:n02:امیدوارم همیشه همینطوری بمونه تا دست کم کمتر حرص بخوریم:n02:
مشکلم حل شد
درست شده انگار دان استریم و اینا تغییر پیدا نکردهنقل قول:
یه سوال داشتم نمدونی چطور میشه این سایت پیوندها را مسدود کرد؟
قبلا این را 127.0.0.1 peyvandha.ir به فایل host ویندوز اضافه کرده بودم و جواب میداد ولی جدیدا مسدود نمیکنه!حالا شاید آدرس عوض شده؟
مثلا آدرس زیر را که میزنم صفحه پیوندها میاد البته به لطف noscript صفحه هم ریدارکت توی internet.ir نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم شب تا صبح وصل نمیشد
امروز ویرانگـــر بود قطعی از صبح تا شب قطع بود . از کار و زندگی افتادیم پاک ...
سرعت فوق افتضاح!!! IP هم جدید شده!
پیام ساتیا :
البته الان سه چهارساعتی میگذره..نقل قول:
مشترک گرامی، به اطلاع می رساند اینترنت به علت خرابی روتر مرکزی اداره دیتای شرکت مخابرات استان مرکزی قطع می باشد و زمان تقریبی رفع مشکل از طرف دیتای استان 2 ساعت دیگر اعلام شد.
برای من هم آی پی جدید گرفته هم Default Gateway گرفته که آدرسش مثل همون dns هایی که با 78
شروع میشد هست حالا این دیگه چه نوعیش هست نمیدونم
این پیوندها را چطور مسدود کنم؟
بعد از این قطع و وصل شدن سرعت دانلود از 70 80 به 150 160 رسید.
فقط سایت هایی مثل Uploadbaz باز نمیشن ...:n27:
پینگ هم به طور فاحشی با سرور های داخلی پایین اومده و خارجی بهتر شده.
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پنل مشترکین مخابرات باز نمیشه ....