براي من هم از همين SMS اومدهنقل قول:
خوب شد گفتي ، دستكاريش نكنم بهتره !!!
نميدونم آقا فرزين كجاست ؟؟؟ ، اينجور چيزها رو خوب ميدونست و خوب راهنمايي ميكرد.
Printable View
براي من هم از همين SMS اومدهنقل قول:
خوب شد گفتي ، دستكاريش نكنم بهتره !!!
نميدونم آقا فرزين كجاست ؟؟؟ ، اينجور چيزها رو خوب ميدونست و خوب راهنمايي ميكرد.
در مرکز شهر هم به شدت افت آنتن بوجود اومد ولی روی سرویس تاثیری نذاشته، 4 آنتن من شده 2 تا....نقل قول:
ببینید نباید مشکلی پیش بیاد، من ویندوزم ایکس پیه و مشکلی پیش نیومد و این راهنما از قبل تو سایت ایرانسل بود ولی نمیدونم چی شد که یه دفعه تصمیم گرفتن با اس ام اس اطلاع بدن؟!نقل قول:
من فایل مربوط به ویندوز 7 رو دانلود میکنم تا ببینم چه فرقی با ایکس پی داره و اطلاع میدم بهت.
اطلاعات کافی ندارید جواب ندید ٫ خود اپراتور ایرانسل گفت که این یه ریسکه که خودت با مسئولیت خودت انجام میدی و اگر پوشس نداشته باشه باید حالا حالاها دنبال پولت بدویینقل قول:
دوست عزیز درود..نقل قول:
من 4 تا از این مودم های معیوب BM635 تعویض کردم با هیچ کدام به نتیجه ای نرسیدم..
و از آنجایی که با تجهیزات شبکه وایرلس کار میکنم، این امر (ریست شدن) کاملا نامطلوب بوده و تحت هیچ شرایطی نمیشه دلیل منطقی براش آورد (کاری 707 میکنه و 1001 دلیل میاره برای موجه نشون دادن ریست شدن ها.. حتی به من دلایل مثل پارازیت ماهواره ای نزدیک دیوار بودن و ...... )
و هر شرایطی که شما بگی من تست کردم حتی جا بجا کردن آنتن ها تو ریتم ریست شدن تاثیر داره..
من حتی خیلی دنبال فریم وار مودم گشتم تا با آپگرید کردن ببینم مشکل حل مبشه یا نه ولی چون گارانتی داشت گفتم با اینکار حتما ایرانسل دبه میکنه.. که منصرف شدم..
تنها راه کار اینه که سریش ایرانسل شین بابا 100تومن پول یه مودم خراب دادیم..
در صورتی که BM632W با قیمت ارزانتر (20تومن) قابلیت های بسیار بالا تری داره..
تنها نکته نداشتن هاب سویچ هست که اگر نیاز بود با 15 تومن حله.. در عوض رنج n وایر لس و مصرف برق کمتر و سایز بسیار مناسبتر و آنتن دهی بهتر..
دوست عزيز بنده حتما اطلاعات كافي دارم كه حرف ميزنم ، يكي از دوستانم ثبت نام كرد و اومدند و آنتن دهي ضعيف بود و همان جا در خواست بازپرداخت رو داد و بعد از دقيقا 3 روز پول به حساب برگشت داده شده.نقل قول:
اطلاعات کافی ندارید جواب ندید ٫ خود اپراتور ایرانسل گفت که این یه ریسکه که خودت با مسئولیت خودت انجام میدی و اگر پوشس نداشته باشه باید حالا حالاها دنبال پولت بدویی
اگر به حرف هاي اپراتور بخواهيم توجه كنيم كه بايد همين طور سرگردان باشيم ،اپراتور به من گفت منطقه شما پوشش ضعيف داره ولي الان بهترين آنتن رو دارم.
حرف از رو هوا نميزنم كه بقيه گمراه بشوند،خودم هم يك زماني كلي مشكل داشتم و با كمك بچه هاي اينجا حل كردم.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
هميشه يك شرايط يكسان براي همه جا حكم فرما نيست !
دوست عزیز شما ابتدا چک کنین در این مسیرنقل قول:
Basic > WAN
این باشه Mode route
و گزینه پایین تیک خورده باشه
DHCP Auto get IP address from ISP
و در ادامه در مسیر
WiMAX > Security > Security
PKM: PKMv2_EAP
Authentication: TTLS
Inner EAP: MSCHAPv2
NAI>mac address@mtnirancell.com
مک آدرس رو میتونین از روی جعبه یا از مسیر Status > Device
اعداد و حروف WAN MAC رو بدون :(دو نقطه) در باکس NAI وارد کنین و بعد حتماmtnirancell.com@ رو به آخرش اضافه کنین..
User ID>wimax id@mtnirancell.com
wimax id هم که همون شناسه وایمکس هست و حتماmtnirancell.com@ رو به آخرش اضافه کنین..
User Password>your Password
اینم که پسوردتون هست بدون هیچ اضافه و کم..
**دقت کنین در مد TLS که حالت اولیتونه در حالتی که وارد پورتال میشه..
irancell.ir هست که باید به mtnirancell.com
تبدیل شه..
سلام آقا فرزين خوب هستين ؟؟:31:
يه سوال داشتم اساسي
اگه من يوزر و پسورد رو داخل مودم ذخيره كنم جوريكه ديگه ديگه پورتال نره ، بعد مودم به سرقت بره اونوقت سارق ميتونه با اون مودم با پسورد خودم connect شه ؟؟؟ مودم ourdoor دارم
درود ممنون.. :10:نقل قول:
متاسفانه بله دوست عزیز..
ولی نمیتونه از پسوردتون مطلع بشه چون اولا پسورد کنسول ست آپ مودم رو نداره اگه داشته باشه هم و بتونه وارد کنسول شه پسورد وایمکس شما نقطه چین هست..
ولی شما با یک تماس با 707 و گفتن شناسه و باقی اطلاعات مک مودم وارد لیست سیاه شده و مودم تحت هیچ شرایطی کانکت نمیشه..
بله پول رو پس میدن ولی تنها در صورتی که خود ایرانسل زنگ بزنه و تایید کنه که کلا پوشش دارین نه در صورتی که سرخود بدون این که مننظر زنگ بمونین پول رو واریز کنین ٫ در ضمن شما اگر دوست دارین میتونین بدون اینکه اونا زنگ بزنن پول رو واریز کنید ولی نمیتونی به کس دیگه بگی که همون کار رو بکنه ٫ اگر بعدا یک مشکلی پیش بیاد و سر برگردوندن پول دبه در بیارن جنابعالی میخوای پول ایشون رو بدی؟ بنابراین سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن وقتی که خود ایرانسل داره یه چیزی میگه این دیگه مسئله نامحدود و محدود نیست که فوقش محدودت کنن مسئله ۲۰۰ ۳۰۰ تومن پولهنقل قول:
شما هم كاملا درست مي فرماييد.ممكنه يك كاربر سر همين مسئله به قول شما پولش رو از دست بده،من منظور شما رو درست متوجه نشده بودم و يك گام جلوتر رو داشتم مي گفتم.،در نتيجه بهتره كاربران منتظر زنگ ايرانلسل بمونند.نقل قول:
با تشكر فراوان از شما
....................
ایول به ایرانسل:دی
سیستمش قاطی کرده بود تونستم تعرفه را به 512 تغییر بدم:دی
منم همه این کارها رو کردم و تمام این مطالب تو راهنمایی که از خود سایت ایرانسل دانلود کرده بودم نوشته شده ولی با این وجود بعد از این تغییرات مودم اصلا نمیتونه وصل بشه و چراغهای مربوط به انتن مدام صفر میشه و پر میشه!!نقل قول:
نمیدونم ایراد کار کجاست!
ایراد کار که دوست قبلی هم که جواب شما رو داد ننوشت! اینه که اولا باید با کابل مودم به سیستم وصل بشه، دوما باید برای کارت شبکه سیستم IP ست کنید و بعد برید اون مراحل رو انجام بدید و بعد از انجام تنظیمات دوباره IP ست شده رو غیر فعال کنید...!نقل قول:
من به فرض اینکه شما این کار رو نکردید، این مطلب رو نوشتم...
ببینید دوست عزیز اصلا به نقشه ها و گفته های ایرانسل توجه نکنید، اولا که خودشون گفتن نقشه به روز نیست و دوما اصلا جایی نیست تو تهران که تحت پوشش نباشه! من مودمم رو هر جا میبرم حتی با 1 خط آنتن هم به خوبی کار میکنه، بنابراین اصلا احتمال اینکه کار به پول پس گرفتن بکشه نیست...نقل قول:
دوست خوبم، شما استاد ما هستید و کارتون درسته ولی شما کاری رو که من گفته بودم حداقل آزمایش میکردی!نقل قول:
مودم BM635 من، اصلا مجال کارکردن نمیداد! هر 1 دقیقه ریست میشد، ولی حالا مثل تراکتور داره کار میکنه، والا چرا من میخوام این مودم را داشته باشم؟! چون یک مزیت بزرگ داره و اون هم قابلیت نصب آنتن با برد بالا است، به خاطر Removable بودن آنتن هاش میشه هم برای گیرنده و هم فرستنده آنتن گذاشت.....
سلام
آيا از دوستان كسي هست كه در حصارك كرج از سرويس ايرانسل استفاده كرده باشه؟
من براي يك كافي نت احتياج به سرويس پر سرعت دارم، ايرانسل حداكثر 512 داره ولي با مبين نت ميشه از سرويس 1گيگ استفاده كرد. حالا موندم از كدوم سرويس بگيرم، ايرانسل يا مبين نت؟
البته ايرانسل رو ثبت نام كرده بودم براي طرح ويژه دهه فجر اما به من از طرف ايرانسل زنگ زدن گفتن سرويس با تاخير يك ماهه ارانه ميشه و من ميتونم از سرويسم انصراف بدم. حالا موندم كه چه كنم. لطفا راهنماييم كنيد.
اين ايرانسل چرا اينقدر كند عمل مي كنه ؟ الان من 25 ساعت هست كه پول شارژ ماهانه رو پرداخت كردم ولي هنوز موجودي حساب 0 صفر است ،در صورتي كه نوشته حداكثرتا 24 ساعت اعمال ميشه ، ! جالب اينه كه از اون طرف sms ميده كه تا فردا پر داخت نكنيد سرويس قطع ميشه !!!!!!!
در قسمت "رسيد پرداخت بانكي هم اين تراكش من ثبت شده و هيچ مشكلي نيست ! نمي دونم چرا اينطوريه
به شدت موافقم، سیستم گردش مالی ایرانسل خیلی خیلی خیلی ... کنده.نقل قول:
مودمتون bm632w هست آره؟ اگر آره که منم این مشکل رو دارم همش آنتن میره و میاد , یک ثانیه هم ثابت نمیمونه , زنگ زدم ایرانسل گفت مشکل از شبکه هست حالا دیگه نمیدونم راست گفت یا دروغنقل قول:
جواب نمیده . نصاب ایرانسل گفت(4 روز پیش البته). باید از پورتال سایت فقط رفت.نقل قول:
خیلی ببخشید نصاب ایرانسل حرف مفت زده!نقل قول:
با تشکر
بحث نصاب شد يك چيزي جالب يادم اومد.
وقتي اومده بود نصب كنه وايمكس من رو با مروگر فايرفاكس وقتي مي خواست وارد پرتال بشه پيغام security مي داد(چون شبكه جديد بود بايد certified رو تاييد مي كرد) و مي گفت مرورگر مشكل داره ولي رفت با اينترنت اكسپلورر كارش رو انجام داد و اونجا كلي خنده ام گرفت ! :)
باز برای شما که خوبه برای من داشت توضیح میداد که اینترنت چی هست و باهاش میشه چیکار کرد :31:نقل قول:
خوب ياد گرفتيد؟ :18::31:نقل قول:
باز برای شما که خوبه برای من داشت توضیح میداد که اینترنت چی هست و باهاش میشه چیکار کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله توضیحاتی دادن ایشون که طی این 8 سال اصلاً نمی دونستم.:31:نقل قول:
واقعا؟ خوب چیا گفت؟نقل قول:
داشت توضیح میداد که Google چی هستنقل قول:
Internet Explorer چیکار میکنه
از اینجا می تونید به اینترنت وصل بشید
کلاً توضیحات ساختاری می دادن ایشون
از دیشب ایرانسل تو منطقه پونک مدام در حال قطع و وصل شدن هست.
این مشکل در جای دیگه هم وجود داره؟
شما هم امروز مشکل داشتین؟
تازگی ها که یه مودم یو اس بی دیگه گرفتم نصابه میخواست نصب کنه نصب نمیشد. کسپرسکی چند دفعه برای درایورها هشدار داد مونده بود چیه! وقتی هم فایرفاکس رو باز کرد برای وارد شدن به پورتال، master password که میخواست اونرو هم نمیدونست چیه! اینجا بود که گفت: "لپ تاپت خسته است!" این رو که گفت داشتم منفجر میشدم:angry:. طرف خیال میکرد چون ایرانسل اسم کارشناس رو روی نصابای مودمهاش گذاشته واقعا کارشناسه و از همه چی سر در میاره!نقل قول:
جالبیش اینه که بعد کلی ور رفت با لپ تاپ و حتی روی سیستم دیگه ای که نصب نشد، گفت که سیستمهاتون اشکال داره ، من بهش گفتم ریستارت نمیخواد؟ گفت نه نمیخواد! ری استارت کردن همانا نصب شدن مودم همانا و ایضا ضایع شدن نصاب!!!
به نظر من در حد یک پیک هستند که مودم رو بدن به کاربر و فقط در حد نصب یک مودم اطلاعات کامپیوتری دارند.
دوستان خیلی مسخره است. من شنبه ثبت نام کردم و منتظر تماس کارشناسان ایرانسل هستم که دستور بدن تا پول رو به جیبشون حواله کنیم. پریروز یک اس ام اس اومد که 28 روز دیگه ثبت نامتون کنسله و در کمال مسخرگی امشب یه اس ام اس دیگه اومد که گفت 2 روز دیگه ثبت نام شما کنسله. واقعا مسخره اس نه؟ واقعا تا وقتی مجبور نیستین سراغ ایرانسل نرید.
اتفاقا اون نصابی که رفته بود برای دوستم نصب کنه تا ساعت 12 شب ور رفته بود اخرش نتونسته بود نت رو راه بندازه. که دیگه رفیقم اومد پیش من.منم بعد از یک ساعت ور رفتن یکبار ریستارت دادم درست شد!نقل قول:
سلام دوستان.
دیروز نصاب آمد و مودم منو نصب کرد.البته مودم من امانی و از اون کله قندی ها.
نصاب گفت مودم که سفارس دادید wifi دو هفته دیگه به دستتون میرسه.
خدا را شکر مشکلی از نظر آنتن دهی ندارم.
فقط یک سوال این مدارک کی به دست ایرانسل می رسه؟؟؟
با تشکر
"لپ تاپت خسته است!"نقل قول:
عجب جمله ی حکیمانه ای. نپرسیدی این سخن ارزشمند از کیست؟
آقایون شما مشکل کند شدن سرعت و یا قطع و وصل ندارید؟
الان 2 روزه که مدارم قطع و وصل میشه و سرعت هم به شدت کم شده!!
من تو پونک هستم
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره یا نه؟
حضرت ایرانسل لعنت الله علیه!!!کد:عجب جمله ی حکیمانه ای. نپرسیدی این سخن ارزشمند از کیست؟
نقل قول:
اگر عصر يا شب اومده باشه تا صبح روز بعد تاييد ميشه ، كلا بيشتر تا 12 ساعت آينده تاييد ميشه.بعدش يك پيامك ميده"به دنياي وايمكس خوش آمديد."
سلام.
الان 24 ساعت از زمان نصب مودم گذشته اما هنوز حسابم فعال نشده....
برای شما هم همین قدر طول کشید....
خدا لعنطتشون کنه.
سلام.نقل قول:
دوستان خیلی مسخره است. من شنبه ثبت نام کردم و منتظر تماس کارشناسان ایرانسل هستم که دستور بدن تا پول رو به جیبشون حواله کنیم. پریروز یک اس ام اس اومد که 28 روز دیگه ثبت نامتون کنسله و در کمال مسخرگی امشب یه اس ام اس دیگه اومد که گفت 2 روز دیگه ثبت نام شما کنسله. واقعا مسخره اس نه؟ واقعا تا وقتی مجبور نیستین سراغ ایرانسل نرید.
منم که شنبه ثبت نام کردم SMS اون 28 روز اومد چند روز پیش ولی 2 روز هنوز نیومده..؟!
واقعا مسخره کردن اینا..!
یک چیز بگم ببینید چقدر از دنیا عقبیم..!
من یک سال و خورده ای که خارج از کشور بودم از یک سرویس اینترنت به نام izzi استفاده میکردم که 1M/B بود و یک چیز تو مایه های این Waimax بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دستگاه خیلی کویچک دقیقا اندازه یک گوشی N73 که با کابل USB متصل میشد به سیستم...! (عکسش رو بالا گذاشتم)
باورتون نمیشه که ثبت نام و تحویل این سیستم 30 دقیقه وقت مارو نگرفت :دی از این جرفا نبود که ثبت نام کنید زنگ بزنند بگن فلان..! ما تقریبا اطراف شهر بودیم اینترنت با لینم مستقیم و IDM حدودا180KB سرعت دانلود داشتیم اونم بدون محدودیت ماهی که حساب میکردیم حدودا 20 تومن میشد به پول ایران..! فقط اگر روزی 2GB بشیتر میشد به صورت پشت سره هم سرعتت به طور اتوماتیک به 7KB کاهش پیدا میکرد..و روز بعد به حالت عادی بر میگشت...!(پیلترینگ هم نداشت) توی این یک سال و خورده تاحالا نشد این سیستم قطع بشه..!! یعنی اصلا قطعی نداشت یا مشکل فنی براش پیش نمیومد..! گارانتی هم که ماشالا عالی بود....یک بار دستگاه من سوخت در عرض 5 دقیقه عوض کردند برام!!!
اونوقت ما باید منت ایرانسل و اینجور شرکت هارو بکشیم؟!
بچه ها به نظر شما من چیکار کنم وضعیت مبین نت چطوره؟