از لحاظ کیفیت کدوم بهتره؟ در ضمن اگه مدل بهتری تو این رنج قیمت می شناسید راهنمایی کنید ممنون میشمنقل قول:
Printable View
از لحاظ کیفیت کدوم بهتره؟ در ضمن اگه مدل بهتری تو این رنج قیمت می شناسید راهنمایی کنید ممنون میشمنقل قول:
آقای rayan به داد من برس.
این بلوری پلیری گه میگین چیه دقیقا؟
و اینکه میشه مثلا اون فیلیپسی که شما خیلی هم بهش علاقه داری با یه بلوری پلیر ست کرد؟
فیلیپس مدل حرفه ای نداره.همه مدل هاش normal هستند.فقط مدل 5550 هستش که مدل سال 2010 هستش و قیمتش هم دقیق یادم نیست ولی حدود 500 تومن الی 600 تومن هستش.
مدل 3578 هست که از مدل های 2009 هست و حدود 500 الی 550 قیمت داره.[/QUOTE]
این 5550 رو که دارم و میخوام عوضش کنم تنظیمات و کنترل خیلی پایینی داره میخواستم 3578 بگیرم اما اگه این نهم مثل 5550 باشه که واقعا من نمیدونم چرا تو این فروم از فیلیپس تعریف شده.
کسی هست که 3578 داشته باشه ؟آیا اکولایزر دستی داره ؟
بلع دوست عزیز و واقعا هم عالی دکود می کرد دقیقا فرق بین صدای دالبی با دی تی اس رو تو این سینمای خونگی حس می کردینقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
اگر می خواین پولتونو دور بریزید برید این سینما خونگی رو بخرید البته بی احترامی به نظر دوستمون نشهنقل قول:
امروز یکی موبایلم زنگ زد و راهنمایی در مورد سینمای خونگی سونی می خواست بنده خدا همون اشتباهی رو کرد که من برای اولین بار مرتکب شده بودم می گفت چرا صدای زیر و بمش خوب نیست ؟
اینجوری که می گفت تمام تنظیماتشو درست انجام داده بود ولی خود صداش همونه که هست عینه صدای رادیو های لامپی قدیم رو میداد تازه حالا مارکش هم سونیه به قول خودش :31:
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
نقل قول:
این 5550 رو که دارم و میخوام عوضش کنم تنظیمات و کنترل خیلی پایینی داره میخواستم 3578 بگیرم اما اگه این نهم مثل 5550 باشه که واقعا من نمیدونم چرا تو این فروم از فیلیپس تعریف شده.
کسی هست که 3578 داشته باشه ؟آیا اکولایزر دستی داره ؟[/QUOTE]
نه عزیز من بنده یکبار برای شما توضیح دادم
مدل 5550 کلا طراحی و ساخت چینی داره و تنظیماتش هم نرماله حالا چرا شما تنظیمات دستی می خواهید بماند که بنده نمی دونم
فیلیپس 3578 صدای خوبی داره ولی تنظیماتش معمولیه
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم
برادر جان اگه بدنش از چوب گردو بود حداقل قیمتش 5 برابر اینی که شما فرمودین می شد.نقل قول:
اگر می خواین پولتونو دور بریزید برید این سینما خونگی رو بخرید البته بی احترامی به نظر دوستمون نشه
امروز یکی موبایلم زنگ زد و راهنمایی در مورد سینمای خونگی سونی می خواست بنده خدا همون اشتباهی رو کرد که من برای اولین بار مرتکب شده بودم می گفت چرا صدای زیر و بمش خوب نیست ؟
اینجوری که می گفت تمام تنظیماتشو درست انجام داده بود ولی خود صداش همونه که هست عینه صدای رادیو های لامپی قدیم رو میداد تازه حالا مارکش هم سونیه به قول خودش :31:
ممنون که جواب دادی فکر می کنم باید برم خودم یه گشتی تو جمهوری بزنم. یه نکته دیگه هم اینه که یه DVDplayer جدا و دو تا بلند گوی جدا بگیرم که اونم معلوم نیست صدای سیستم آخرش خوب باشه احتمالا یه amplifire بخواد وقیمتش یه طرف ست شدن سیستم و عملکرد این مجموعه یه طرف دیگه. راستی من بعضی مدلهای philips رو از نزدیک دیدم به نظر ساخت خوبی نداشتن این طوره؟
کسی هست که 3578 داشته باشه ؟آیا اکولایزر دستی داره ؟[/QUOTE]
مدل 5550 کلا طراحی و ساخت چینی داره و تنظیماتش هم نرماله حالا چرا شما تنظیمات دستی می خواهید بماند که بنده نمی دونم
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم[/QUOTE]
بازم ممنون که جواب دادید :40:
متاسفانه من محدودیتی دارم که حتما باید فیلیپس انتخاب کنم.
منظورم از تنظیمات دستی بیشتر به خاطر تنوع موسیقیه که گوش میکنم
از محلی تا متال
نیاز به دستکاری دارم
من میتونم سیستمو با یه سیستم دیگه فیلیپس تعویض کنم به نظر بهترین انتخاب همون 3578 باشه درسته؟
سلام.نقل قول:
اول از همه عرض کنم که با توجه به اینکه من تا حالا این سیستم رو از نزدیک زیارت نکردم اصلا نمی تونم در مورد کیفیت صدای بلندگوهاش نظر بدم،کیفیت ساختش هم همینطور.
در مورد آمپلی فایر هم قبلا خدمتتون عرض کنم مجددا هم میگم که ریویوهای جالبی در موردش نوشته نشده و قیمت بالای اون رو با توجه به عملکرد و کاراییش به عنوان یک ضعف محسوب کردن همینطور کیفیت صدای راضی کننده ای در بین هم کلاسهای خودش نداره.
آمپلی فایر هم که از HDMI 1.4 گویا پشتیبانی نمی کنه.
به نظر من شما با بوجه 1400 می تونید سیستم بهتری تهیه کنید.
منتهی نظر شما مهمه چون خودتون می خواید ازش استفاده کنید و لذت ببرید پس اگر دلتون با همین سیستمه پس همین رو تهیه کنید.
تا اونجایی که من دیدم نه نیست.نقل قول:
این مدل توی ایران اصلا نیست.نقل قول:
بلوری پلیر یه دستگاه پخش پلیر دیسک بلوری هستش دیگه.نقل قول:
من به فیلیپس علاقه ندارم فقط عرض می کنم تو قیمت خودش مناسبه.بلوری پلیر رو می تونید به سینماهای معمولی که ورودی اپتیکال دارند وصل کنید ولی صدای HD نخواهید داشت.
اگر قبلا با هم در این مورد صحبت کردیم لطفا پست آخر من رو نقل قول کنید چون واقعا من یادم نمیمونه که با کدوم یک از دوستان و در مورد چه چیزی صحبت کردم.
---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:14 AM ----------
دوست من از سیستم های تو این سطح اینجور انتظارات رو نداشته باش.اینا سیستم های سینمایی هست و به نوعی فقط Hometheater هست.اینایی که شما مد نظرت هست مربوط به سیستم های صوتی و یا آمپلی فایر های کلاس متوسط هستش.نقل قول:
در مورد تعویض سیستم عرض کنم که 3578 به نظر من از 5550 صدای بهتری داره ولی باز فکر نکنم شمارو ارضا کنه.در حال حاضر هم 3569 فیلیپس دیگه گیر نمیاد،میتونی بگردی اگر گیرت اومد 3569 رو تهیه کن از بقیه مدل های فیلیپس صدای بهتری داره.
دوست عزیز رادیوهایی که بجای ترانزیستور از لامپ استفاده می کنند صدای خیلی جالبی دارن البته به خاطر محدودیت هایی مثل عمر کم لامپ ها و اینکه برای روشن شدن رادیو ، لازم بوده که لامپ گرم بشه تا به قول معروف سیستم راه بیافته... جاشون رو به ترانزیستور دادن.. ولی به هیچ وجه فکر نکن که صدای رادیو لامپی ها :40: بد هست اگر هم بد باشه به خاطر بلندگوشه نه آمپلی...مضافا اینکه اگه الان بخوای یه آمپلی لوکس و نوستالژیک بخری و البته حاضر باشی چند میلیون ناقابل هم بدی هنوز که هنوزه آمپلی های لامپی به قیمت خیلی بالا وجود دارن.نقل قول:
ارزون ترین لامپ فکر کنم 1m تومن باشد.
بچه ها گیرنده های بلو سنس قابلیت پخش MKV داره . حالا میخام بدونم MKV های حجم بالا ( حدود 4 گیگ ) با کیفیت 720p هم خوب پخش میکنه ؟
بله همون 519 پایونیره . اما دیدم جواب نمیده یه سیستم دیگه گرفتم که تو پست بعدیم نوشتم (انکیو 308 و جامو 426)
من سیستمم رو انتخاب کردم و خریدم :
onkyo 308 + jamo 426
فکر کنم یکی دو تا از بچه ها این سیستم رو دارن . لطفا به من ریویو بدید .
اول می خواستم با آمپ 519 پایونیر بخرم اما دیدم انگار خوب جواب نمیده .
نظر و راهنمایی یادتون نره
ضمنا فعلا پلیر ندارم و باید از خروجی HDMI لپ تاپ استفاده کنم . به نظرتون اشکالی ایجاد می کنه ؟
نقل قول:
اگر تنظیمات دستی می خواین باید سری تودوروکی پایونیر رو بخرید کلا چه انتظاری از سینمای خانگی دارید بگید تا بهتر راهنماییتون بکنیم[/QUOTE]
از محلی تا متال
نیاز به دستکاری دارم
من میتونم سیستمو با یه سیستم دیگه فیلیپس تعویض کنم به نظر بهترین انتخاب همون 3578 باشه درسته؟[/QUOTE]
جهت اطلاع عرض کنم که سری تودوروکی پایونیر هم تنظیمات دستی ندارند . من چون خودم آمپ پایونیر گرفتم و آمپهای تودوروکی رو بررسی کردم تا اونجایی که میدونم تنظیم دستی ندارند . آمپ خودمم که 819 هستش تنظیم دستی نداره . فقط یک سری مد تعریف شده مثل راک و پاپ و کلاسیک و از این چیزا داره که من کلا هیچوقت با این پیش فرض ها نتونستم ارتباط برقرار کنم و از صداشون خوشم نمیاد ( چه در آمپ سیستم خونه چه ماشین چه سافتورهای پخش موزیک کامپیوتر) پایونیر اگه اشتباه نکنم مدل 1019 (1020) به بالا میشه تنظیمات دستی انجام داد که قیمتش گرونه . اما من قبلا گفتم بازم میگم که من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر به صورت دستی پیدا نکردم . بیشتر هم موزیک گوش میدم و سیستمم هم استریو هستش . ماکزیمم باس یا تریبل رو اگه فکر کنم لازم باشه تغییر میدم که همون هم خوب و کافیه و نیازی به تغییر اکولایزر نداشتم تاحالا ( با توجه به اینکه من خودم کرم انگولک کردن و ور رفتن با اکولایزر رو دارم) حالا شما چرا فقط باید فیلیپس استفاده کنید ؟؟
اساتید محترم به ویژه جناب رایان و پژمان
لطفا نظرتان را درباره این مجموعه (بر اساس مشخصات ذکر شده و شناخت تان از برند میشن) بفرمایید. آمپلی مناسب برای این سیستم که HDMI 1.4 را هم ساپورت کند، چه می تواند باشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
جهت اطلاع عرض کنم که سری تودوروکی پایونیر هم تنظیمات دستی ندارند . من چون خودم آمپ پایونیر گرفتم و آمپهای تودوروکی رو بررسی کردم تا اونجایی که میدونم تنظیم دستی ندارند . آمپ خودمم که 819 هستش تنظیم دستی نداره . فقط یک سری مد تعریف شده مثل راک و پاپ و کلاسیک و از این چیزا داره که من کلا هیچوقت با این پیش فرض ها نتونستم ارتباط برقرار کنم و از صداشون خوشم نمیاد ( چه در آمپ سیستم خونه چه ماشین چه سافتورهای پخش موزیک کامپیوتر) پایونیر اگه اشتباه نکنم مدل 1019 (1020) به بالا میشه تنظیمات دستی انجام داد که قیمتش گرونه . اما من قبلا گفتم بازم میگم که من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر به صورت دستی پیدا نکردم . بیشتر هم موزیک گوش میدم و سیستمم هم استریو هستش . ماکزیمم باس یا تریبل رو اگه فکر کنم لازم باشه تغییر میدم که همون هم خوب و کافیه و نیازی به تغییر اکولایزر نداشتم تاحالا ( با توجه به اینکه من خودم کرم انگولک کردن و ور رفتن با اکولایزر رو دارم) حالا شما چرا فقط باید فیلیپس استفاده کنید ؟؟[/QUOTE]
متاسفانه در شهرستانی که من زندگی میکنم پایونر گیر نمیاد بعد از اینکه 5550 فیلیپسو خریدم و ازش ناراضیم با صحبتی که کردم فروشنده حاضر شد با یه مدل دیگه برام تعویض کنه.من دنبال اون خلا که پشت سر باس موزیکه هستم
که این سیستم اصلا ارضام نمیکنه دلم هم نمیاد به کسی بفروشم.
شما این آلبومو گوش بدین ببینین من حق دارم بخاطر اعتمادی که کردم به خاطر مدل جدیدتر عصبان باشم!کد:http://www.megaupload.com/?d=KU9QB9EP
yaray جان این لینکش هیتلره ! نتونستم دانلود کنم. اما خوب شما هم حق داری . ولی باید موقع خرید یک موزیکی که خودت میدونی چجوریه میبردی برای تست سیستم . اما خوب باز جای شکرش باقیه فروشنده حاظر شده با یک سیستم دیگه عوض کنه . اما به نطر من باز هم اگه خواستی عوض کنی موزیکتو ببر و اون سیستمی رو که میخوای به جاش بگیری تست کن . باز به نظر من اگه راضیت نکرد یه درصدی رو کم کن و به فروشنده پس بده سیستمت رو و به جاش یک سیستم دیگه از جای دیگه بگیر . میتونی عجله نکنی و وقتی اومدی تهران بری جمهوری و سیستم هارو تست کنی و اونی که به نظرت صداش خوب هست رو بخری . یا با توجه به تجربیات دوستان عزیزی مثل رایان و پژمان و یا دوستانی که سیستمهای دیگه اینجا جمع کردن و ریویوش رو نوشتن اقدام به خرید کنی . سایت چاره هم فروش اینترنتی داره و سیستمهای خوبی رو هم داره . ارسال به شهرستان هم داره . اینجا دوستان سیستمهای خوبی جمع کردن . از انکیو و دنون گرفته تا پایونیر و باندهای جامو و غیره (متاسفانه یادم نیست کدوم یکی از دوستان کدوم سیستم رو گرفته بودن) .میتونی با توجه به تجربه دوستان سیستم مورد نظرتو به صورت اینترنتی خرید کنی . اما اینم در نظر بگیر سلیقه ها متفاوته . مثلا یکی بیس خشک میپسنده یکی از بیس نرم خوشش میاد.نقل قول:
متاسفانه همه تو ایران تحت تاثیر برند های شناخته شده و معتبر و گران قیمت هستند اگر من الان بهتون بگم آمپلی فایر پایونیر که تو ایران 500 هزا تومانه رو از کانادا برام 130 خریدن با یک کابل اچ دی کسی باورش نمیشهنقل قول:
در هر صورت تو سایتش در مورد اون اسپیکر اگر هم اینو نوشته بود حالا راست یا دروغ نمی دونم چون من مثل خیلی ها تحت تاثیر ریویو ها و نوشته ها قرار می گیرن نیستم در هر صورت چیزه محشری بود الانم می گم من صدای تودوروکی هم شنیدم ولی از نظر وضوح به پای این اسپیکر تا الان چیزی نشنیدم
در ضمن بنده گفتم چوب گردو نگفتم از جنس طلا بود که :31:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
نه اینطور نیست مدل های خوب هم دارهنقل قول:
مثل 3378 3578 و یک مدل دیگه که بانداش چوبیه
این 5550 مزخرفه
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
نقل قول:
از محلی تا متال
نیاز به دستکاری دارم
من میتونم سیستمو با یه سیستم دیگه فیلیپس تعویض کنم به نظر بهترین انتخاب همون 3578 باشه درسته؟[/QUOTE]
بله 3578 خیلی خوبه
یک مدل دیگه هم هست که کمی از اون مدل گرونتره الان مدل یادم نمیاد بانداش چوبیه خیلی صداش خوب بود
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
منظور بنده هم همون صداش بود چون خودمون یکی از همون رادیو های قدیمی رو داریمنقل قول:
خوب 3578 بگیر یا اون مدل چوبیه که بازم الان یادم نیست اون مدل چوبیه ارضات می کنهنقل قول:
کلا دوستان باید بهتر بدونید که برای هر چیزی باید وسیله همان چیزی رو خرید یعنی برای گوش دادن موسقی باید سیستم های مینی های فای و یا سیستم استریو خانگی با باند و آمپلی جمع کرد
ata_webmaker جان نگو که دلمون کباب میشه ! نمیدونم اینجا چرا قیمتها اینقدر ناجوانمردانه هست ! منم سایتهای فروش خارجی رو میدیدم قیمتهای خیلی خوب بود ! اما خوب چه کنیم که ما اینجا زندگی میکنیم و مجبوریم با این قیمتها بسازیم ! راستش منم به سرم زده بود بگم از اونور برام سیستم بیارن ! اما خوب هم از گمرکیش یکم ترسیدم که گیر بدن هم اینکه از نظر وزنی سنگین میشد ! مثلا خود آمپ 819 نزدیک 12 کیلو وزنشه ! حالا دیگه اگه باند و ساب و اینا هم بخوای بگیری که حداقل اندازه یه آدم وزنش میشه !! از نظر حجمی هم که ماشالا یه وانت میخواد برا حمل نقلش !! راستش من پدرم یک سیستم Driving Wheel logitech G25 از کانادا گفتم آورد تو فرودگاه کلی گیر الکی داده بودن بهش و نیم ساعت سه ربعی الکی معطلش کرده بودن . حالا دیگه چه برسه به سیستم! واسه همین دیگه روم نشد به اقوام بگم برام سیستم بیارید !نقل قول:
برای اینکه اونور قانون داره، یعنی حداکثر پول دلالی و سود ناخالص 30% است نه بیشتر (300%).
سیستم خوبیه نسبت به پولی که بابتش پرداختی.نقل قول:
این مدل اونکیو بهتره، پایونیر همچین یکمی ضعیف است.
یکمی در مورد سیستمت بگو، صداش چگونه است، ساب ووفر خریدی؟ یا اصلن احساس نیاز میکنی به یک ساب ووفر؟
امیدوارم به سلامتی و خوشحالی ازش سود ببری.
این لینک البومی که دوستمون داده پسورد میخواد به هر حال پسورش اینه :
این لینکم هیتلر نیست...کد:www.darkmetal-doom-gothic.blogspot.com
اینجام آپش کردم...کد:http://wwws.megaupload.com/?d=KU9QB9EP
کد:http://www.interupload.com/files/G6MQR3R3/www_leechking_com_empyrium__5b20065d_a_retrospective.rar_links
منم توی سیستم صوتی تازه کارم.الانم دنبال یه سیستم متوسط میگردم با شفافیت صدای خوب و قیمت مناسب.
بیشتر کارم هم واسه بازی و فیلم میخوام.
سیستمش طوری باشه که یه چیدمان خوب رو بده و صدای به قولی دالبی داشته باشه
برند خاصی و بهترین مدل مد نظرم نیست-زیاد هم پر توقع نیستم و میخوام جوری باشه که اقلا 4 سال جواب کارای خیلی عادی رو بده
قیمت هم زیر 500 تومان باشه.
براي چندمين بار ميپرسم بين اين دوتا مدل كدوم از نظر كيفيت بهتره؟ برام 3D بودنش مهمه
,کد:http://www.sony.co.ir/product/bdv-e970w
کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/home-theater/home-theater/HT-C6950W/HAC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
سلام
والا من خودمم بین این 2 مدل مونده بودم دوست عزیز اخر سرم تصمیم گرفتم سونیه رو بگیرم!
اخه از دوستان میگفت این پلیرهای سامسونگ زود خراب میشن البته خب نمیشه زیاد اطمینان کرد به این حرف ها...
در مورد این سونیه از mr_rayan پرسیدم که ایشون این رو جواب داد:
در هر صورت من از همون جایی که تلوزیونم رو خریدم (جوانرود) دارم این مدل رو سفارش میدم که طرف گفت 48 ساعته از دبی میاره ! البته واسه قیمت و ایناش گفت تا 1شنبه صبر کنین چون مثل اینکه دبی تعطیله یا یه همچین چیزی که من دقیق متوجه نشدم...نقل قول:
مشخصاتش که استاندارده و چیزی کم نداره.دیزاین قشنگی هم داره،منتهی من صداش رو نشنیدم و در مورد اون نمی تونم نظری بدم.
من یه سرچی هم کردم و دیدم تو خیلی از سایت های خارجی به این نکته اشاره کردن که قیمتش با توجه به کاراییش خیلی مناسبه منتهی نمی دونم اینجا چنده.
سلام eloy عزیز . آقا مبارکت باشه :11:نقل قول:
artam راست میگه یکم از سیستمت برامون بگو . مخصوصا باند هات . بدون ساب bass ش برای مثلا آهنگهای راک و بلوز مناسبه یا نه ؟ کلا صدا چجوریه. :8:راستش منم بدم نمیاد چند وقت دیگه 426 رو بگیرم . البته قبلش حتما تست میکنم ببینم اگه از اسپیکر های خودم بهتره میگیرمش . راستش قصد دارم این اسپیکرهای که الان استفاده میکنم که برای یک ست 3 تیکه سونی قدیمی هستش ( آمپ + رادیو + کاست پلیر) رو دوباره با ست خودش وصل کنم و یه جفت اسپیکر (حالا شاید هم سنتر و سارند بدون ساب بگیرم ) و اینارو وصل کنم به این 819 . این صداش خوبه الان اما خب کلا خیلی دوست دارم 2 تا ست جدا از دو نسل مختلف رو کنار هم داشته باشم .راستی شما سارند و سنتر هم گرفتی ؟
فکر کنم با سنتر و سوراندش گرفته باشه چون اینا که پکیج هستند فروشنده خردش نمیکنه، کلن برای صدای سینمایی و فیلم دیدن خوب چیزی هستن.
بلندگوی استریو برای فیلم دیدن چندان لذت بخش نیست.
اون بلندگوها فکر کنم خودشون صدای بم رو هم ایجاد میکنند.
نقل قول:
پس اگه از قیمت مطمئن شدی یه خبری بده.در ضمن من یه سوالی برام پیش اومده اونم اینه که سونی و سامسونگ از استاندارد های واحدی برای پخش فیلمای سه بعدی استفاده میکنن یا نه؟
چون من تو جاهای مختلفی خوندم که کیفیت نمایششون با هم خیلی متفاوته . مردد شدم نکنه پلیراشون فقط با تلویزیونای خودشون مچ باشن. چون من یه 40c7000 سامسونگ دارم به نظرتون با سونی خوب مچ میشن؟
والا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد اخه این شرکت ها بین المملی هستن و باید از یه استاندارد واحد پیروی کنن...
نقل قول:
دوستان
محض یاداوری....
کسی جواب این سوال من رو نداد.... اینجا مثل این که تازه واردا نامرئی هستن...
سلام عزیز... این سیستمی که شما انتخاب کردی مشخصه خاصی نداره که قابل گفتن باشه...من به شخصه خودم این سیستم رو چک نکردم اما از روی مشخصاتی که دیدم می شه گفت که نباید صدای خیلی جالبی داشته باشه مضافا اینکه حدود 600 هزار تومن هم قیمت داره... برای انتخاب آمپ هم باید بودجه و احتمالا برند مورد نظرت رو بگی تا دوستانی که اینجا اطلاعاتی دارند بتونن بهت کمک کنند.نقل قول:
نقل قول:
عرضم به حضور شما، قصدم از این سوال این بود که کیفیت کلی برند میشن رو بدونم.... این رو تو سایت چاره دیدم و با خودم فکر کردم یه سری از این بلندگو ها رو که کامل هم هستن با یه آمپ حدود 500 تومن ترکیب کنم واسه فیلم و موسیقی.... برند آمپ برام مهم نیست، می تونه مارانتز باشه یا اونکیو یا دنون یا هرچیز دیگه (یاماها، پایونیر، ...) مهم این بود که خوب با هم ست بشن و کار من رو راه بندازن... پس به نظر شما مجموعه جالبی نیست؟ می شه بفرمایید چرا؟ من هم یه چیزی یاد بگیرم...
ممنون
خود برند میشن یه 30 سالی هست که پا به عرصه سیستم های صوتی گذاشته پس از بابت قدمت و سابقه نباید مشکلی داشته باشه... تا اونجا که من می دونم یه 10 سالی هم هست که تبدیل به یه برند جهانی شده اما اینکه چرا خیلی شناخته شده نیست در کشور ما باید بگم خیلی برندهای مطرح دیگه دنیا که خیلی قوی تر هستند از این میشن هم شناخته شده نیستند... اما اینکه چرا گفتم به نظر من مشخصاتش خیلی جالب نیست... چندتا علت داره که بعضی هاش:نقل قول:
Sub-woofer
Enclosure Type: Reflex loaded
Frequency Response 3db: 38Hz - 125Hz
Amplifier: 100W (PPMS)
اول از همه مشخصات ساب این دستگاه چنگی به دل نمی زنه کمترین فرکانسی که می تونه تولید کنه 38 هرتزه که برای یه ساب اصلا چیز جالبی نیست مضافا اینکه قدرت چندانی نداره.
2
Satellite
Enclosure Type: Sealed cabinet
Frequency Response 3db: 125Hz to 20kHz
Sensitivity SPL/m/2.83V: 88dB
Nominal Impedance: 8 Ohms compatible
Amplifier Power: 25 - 100 W/Ch
مشخصات این ها رو هم که نگاهی می اندازی می بینی بازهم از خیلی از هم قیمت های امروزیش پایین تره و در نهایت تو مشخصاتش نوشته که پایه ها به صورت استاندارد همراه پکیج نیست و باید جداگانه خریداری شود که خوب این یعنی یه هزینه مضاعف
Note: Floor Stands not included as standard. Additional accessories available via your retailer
در هر حال باز هم تاکید می کنم اظهار نظر من براساس مشخصات روی کاغذ هست منطقی ترین راه اینه که از نزدیک صدای این اسپیکرها رو تست کنی و ببینی با نیاز و سلیقه ات جور در میاد یا نه یه وقت می بینی اون چیزی که از نظر من مورد قبول نیست از نظر شما چیز خیلی عالی و درخور توجهی باشه یا برعکس. د رهر حال چیزی که مشخصه اینه که جنابعالی مبلغی نزدیک به 1 میلیون 100هزار تومن بودجه در نظر گرفتی با این پول می تونی انتخاب های دیگه رو هم بررسی کنی.
موفق باشی
چون می خوام تو خونه جدیدم استفاده اش کنم هنوز درست و حسابی وصلش نکردم . یک هفته دیگه که وصلش کردم و زیر و بمشو در آوردم یه ریویو می ذارم . اما تا الان به نظرم میاد که بیشتر به درد موزیک لایت و فیلم می خوره .اگه اهل ترنس و موزیک باس دار باشی شاید لازم باشه یه ساب ووفر بهش اضافه بشه اما من نیاز ندارم . من از این جامو با آمپ مارانتز هم تو مغازه تست گرفتم اما به نظرم با انکیو صداش تمیزتر شد .
سلام
یه مدل پایونیر دیدم ( فکر کنم 787 ) یه تو فروشگاه راستین قیمتش 510 تومن بود. تست صداش هم نسبت به برندهای تجاری بهتره . تو هایپر استار همین مدل رو تخفیف زده بود 490 تومن می داد ( اگه هنوز باشه) . فکر کنم تو این رنج قیمت انتخاب خوبی باشه
سلام و ممنوننقل قول:
برای بلوز که همینجوریش عالیه و اگه از راک منظورت متال سنگین نباشه برای اون هم خوبه و نیاز به ساب نداره . جامو 426 پکیجه یعنی دو تا فرونت ، دو تا ریر و یه سنتر و انگار بعضی ها یه ساب هم بهش اضافه می کنن که من نیاز نداشتم ( پولشم نداشتم!). اما با همه این اوصاف اگه راک بازی و می تونی 300 بیشتر هزینه کنی جامو 606 حجم صداش بالاتره . آمپش هم مارانتز یا انکیو بسته به نظر خودته . من از جفتش تست گرفتم و انکیو رو بیشتر پسندیدم .
ضمنا من هم می خواستم اول یه 519 پایونیر باهاش ببندم که از تست انکیو خوشم اومد . میگن 519 باهاش جواب نمیده 819 رو نمی دونمنقل قول:
بالاخره يه پرو ويژن T7 گرفتم
مشكلي خاصي نداشت فقط زير نويس فارسي را ساپورت نميكرد گه كه فكر كنم با آپگريت حل بشه ولي هيچ
آپديتي پيدا نكردم براش كسي سراغ داره ؟
اگه قصد داری اینقدر هزینه کنی جامو 426 و 606 رو هم یه تست بگیر .نقل قول: