دوست عزيز اين تاژيك جاي اين مباحث نيست...نقل قول:
بحث خود را در بخش متفرقه ادامه بديد... ممنون
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تنظيمات شيكه 2تا كامپيوتر رو انجام دادي؟نقل قول:
Printable View
دوست عزيز اين تاژيك جاي اين مباحث نيست...نقل قول:
بحث خود را در بخش متفرقه ادامه بديد... ممنون
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
تنظيمات شيكه 2تا كامپيوتر رو انجام دادي؟نقل قول:
آره انجام دادم همه چی درسته ولی نمیدونم چرا لپ تاپ من این پیغامو میده؟نقل قول:
یعنی ممکنه مشکل از کارت شبکه باشه؟
میشه بفرمایید شما چه پستی تو سایت دارید که برای ما تعیین تکلیف میکنید ؟!نقل قول:
اتفاقاً جاش همین تاپیکه
دوست عزیز قصد بی احترامی به شمارو نداشتم...در ضمن دانستن قوانین وضوابط به داشتن تعداد پست های بسیار مربوط نمیشه....قوانین برای همه محترم است .همه آن را میدانندو آن را رعایت میکنند....شما باید قوانین هر انجمن را رعایت فرمایید.تعجب میکنم شما با تاریخ عضویت تقریبا 2سال پیش....نقل قول:
من هم به ضمن تاکیید به شما گفتم.اگر باعث شدم ناراحت بشید شما من را به بزرگواریه خودتون ببخشید.
موفق باشید دوست عزیز
دوست عزیز یکی از این 2تا کار به احتمال زیاد جواب میدن:نقل قول:
1-نصب ویندوز غیر از ویندوز فعلی خودتون(احتمالا ناقص است)
2-کارت شبکه تون رو آپدیت کنین
:40:دوست عزیز همه فایل هارو دانلود کردم همه آموزش هارو هم طبق گفته ی خودشون انجام دادم همه چی درست مثل گفته خودشون بود....ولی الان که play onlineرو میزنم نمیره....همش connect to...نقل قول:
20مین هم منتظر موندم ولی هیچی نشد...مشکل از کجاست؟
:40::11:
خواهش میکنمنقل قول:
منم فقط سوال کردم اگر از لحاظ تأکید گفتید دلسوزیتون برای سایت قابل تقدیره منتها منظورم از پست مقام و مسئولیت خاصتون بود یعنی آیا کاربر هستید یا مدیر
ولی دوست عزیز برای بحث درباره کالاف آنلاین فقط تو همین تاپیک میشه بحث کرد اگرم میگید تاپیکی اختصاصی بزنیم که انجمن به اندازه کافی خلوت شده و همین تاپیکم گاهی دو روز یه بار پست میخوره !
راجع به بدترین مپ خودم نظرم overgrown هست کلاً خاطره خوشی ازش ندارم :27:
یه سوالاتی(!!) هم از اساتید داشتم :
والا ما که هیچوقت دنبال تقلب نرفتیم ولی خیلی کنجکاوم درباره نحوه چیت زدن مطلع باشم یعنی اینم یه جور فایل اجراییه که وقتی اجراش میکنی مثلاً تیرها بهت نمیخوره و جا خالی میدیو این حرفا ؟ این چیتا پولیه یا تو وبلاگا میشه رایگانشو پیدا کرد کسی اصلاً تا حالا امتحانش کرده و شده کسی بزنه و بنش نکنن ؟؟؟
بعد به نظر دوستان ممکنه بعضی سرورا آیدی جعلی بسازنو خودکار بازی کنه ؟ مثلاً مثل یاهو باشه که در واقع با ربات بازی کنیم نه انسان ؟؟؟ :46:
:40:دوست عزیز من فکر کردم جای این سوال شما اینجا باشه(البته با عرض معذرت):نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280634[/HTML]
حالا که شما میگین اینجا جاشه من هم بدترین mapرو میگم:من اون مپ تانک رو اصلا دوست ندارم.(اسمش یادم نیست):40::11:
سلام من میخام mw2 با لن بازی کنم ولی وقتی تو کنسول بازی کانکت + آی پی رو وارد میکنم مینویسه
uknown cannected to ip دلیلش چیه تمام مراحل کار را هم در ست انجام دادم
کسی میتونه بهم کمک کنه؟ بابا دارم دق میکنم از بس تو کف mw2 موندم
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
باید چکار کنم که به سرور وصل بشه و این پیغامو نده؟
خواهش میکنم خیلی فوری کمکم کنین ممنون میشم
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
از شما هم منون بابت راهنمائی مشکل قبلیم ویندوزمو مجدد نصب کردم درست شد ولی حالا این یکی مشکلو چکارش کنم؟
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
از شما هم منون بابت راهنمائی مشکل قبلیم ویندوزمو مجدد نصب کردم درست شد ولی حالا این یکی مشکلو چکارش کنم؟نقل قول:
دوست عزیز من همچین مشکلی رو ندیدم ولی احتمالا ipهرو کامپیوتر رو رست تعریف نکردین.نقل قول:
اگه نمیدونی چجوری اینکارو بکنی بهم بگو تا راهنماییت کنم.:40::11:
"بعد از شناساندن بازی به ایکس فایر دائما دچار ارور دایرکت ایکس میشم این رو به شخصه تجربه کردم "
کسی دیگه ای هم هست که چنین مشکلی داشته باشه و بعد از ^ با مینیمایز کردن بازی ارور بگیره؟
سلام دوستان
1مشکل اساسی پیدا کردم
داشتمcod 6 بازی میکردم یهو پینگ رفت بالا اومدم بیرون .بعد که خواستم برم دوباره تو بازی یهو 1 برنامه اومد بالا همزمان با اجرا شدن بازی شروع کرد به دانلود کردن.بعد که رفتم تو بازی دیدم بن شدم
چی کار کنم؟؟1 کپی دیگه هم از بازی داشتم اونم باز همینطوری شد و هر کاری کردم که مجددا اپدیت نشه ولی شد و اونم بن شد؟؟چرا یهو اینطوری شد تا 10 دقیقه پیش داشتم راحت بازی میکردم:41:
راستی من از این نسخه کرک شده بازی میکنم
زیاد سخت نگیر اگه چیت نردی درست میشه اگر هم چیت بزنی بعد 3 روز درست میشه اینه که بعد از هر آپدیت یه هو از 170-80 بازی کن ایرانی مثل الان 9 تا توی 11 سرور دارن بازی میکنن
همه اشتباها بن شدن احتمالا که هیچکی نیست توی سرور ها و بعضی ها کلا سرور هاشون رو داون کردن ((:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام منو با یه مشکلی روبرو شدم.داشتم بازی می کردم درست بود (تا حالا چیتم نزدم) بعد اومدم بیرون دوباره رفتم تو دیدم نوشت You are banned from mw2 چیکار کنم؟
صبر کن.یا 3 روز یا کمتر
ممنونGRANDOLDERWOLF جان.{این دکمه تشکر نیستش!!!!!!!!}
دستت درد نکنه دوست گلم.ایشالا درست شه.حالمو بدجور گرفت
از چیت که استفاده نکردم ولی از همون اولی که گرفتم {از رو سیستم 1کی از دوستام کپی کردم } رنکم 70 بود :31: ولی تو این چند ماه بازی برام مشکلی درست نکرده بود
---------- Post added at 03:30 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------
انگاری همه دارن بن میشن!!:31: خوشحالم که خودم تنها بن نشدم:31::31::31::31:
احتمالا کاسه ای زیر نیم کاسه ست:31:
---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:30 AM ----------
منم همین طوری بن شدم:41:نقل قول:
این بار 15 هست که دارم میرم تو mw ببینم درست شده یا نه.خدا کنه درست بشه:20:نقل قول:
فعلا که فکر نکنم درست بشه.بذار تا فردا.منم تا الان چند بار رفتم درست نشد...خودتو خسته نکن:46:نقل قول:
1کاری میکنن ادم جو گیر بشه بره ارجینال بخره:8::8:
اخه میری با کی بازی کنی؟ 4 نفر توی کل سرور های ایران هستند همین الانی که این مطلب پست میشه.:10:
منم با آپدیت شدن آلتر بن شدم.:41:
فکر کنم درست انجام دادم آ mw1 رو به راحتی شبکه بازی میکنیمنقل قول:
ولی میشه خواهش کنم شما هم توضیحات خودتونو در این باره برام بدین (به طور کامل)
ممنون.:42:
نقل قول:پس این بیگانه ها چی هستن؟؟؟میزنیم اونا رو نابود میکنیم:31::31:نقل قول:
MrDevil شمام بن شدید؟؟؟چه بد همه دارن تک تک بن میشن:41:
ولی دوستام الان دارن راخت بازی میکنن.موندم چرا اونا بن نشدن.خودم بهشون cod 6 انلاین دادم ...اینم از شانس ما
------------------------------------
===================
دوستان خبر خوب .من همین الان رفتم مثل اینکه از بن در اومدم:8::8::8::8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا شمام در بیاید:31::31::31:
با این اوصاف بن شدن باید مپ های جدید رو تست کنین که بسی زیباست:
کد:http://mw2.blogsky.com/1390/09/27/post-47/
آخه چشه این آخه .... :(
آپدیتش 10 کیلو بر ثانیه است .... اینجوری خیلی طول میکشه
کسی نقشه های بازی رو جداگانه برای دانلود نداره ؟!
یه مشکلی هستش !
من وقتی کارای آنلاینشو انجام میدم این ارور رو میده !
This Build of Modernwarfare 2 is no longer valid for online play
کسی میدونه ؟!
آقا سعید قرار شد منو راهنمائی کنی... لطفا!:31:نقل قول:
ببخشید دوست عزیز این 2روز نبودم...حق دارین ناراحت بشین.نقل قول:
من خودم میتونم توضیح بدم ولی بحث تخصصی میشه بنا براین به این ÷ست میفرستمت اگه بازم مشکلت حل نشد من در خدمتم:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199089[/HTML]
مممنون دوست عزیز میرم بررسی میکنم ببینم درست میشه یا نهنقل قول:
فقط بهم بگو وقتی تو کنسول بازی cannect ip رو میزنیم اگر همه چیز درست باشه دقیقا چه اتفاقی میفته؟
بازم ممنون که بهم کمک میکنی.:11::10:
هنوز میشه از پست اول استفاده کرد؟!:دی
اگه نشد هم جاهای خیلی زیادی توضیح داده شده.جوینده یابنده است.
سلام بر همه ..
دوستان در لود مپ salvage ارور میگیره و قفل میکنه ...و وارد بازی نمیشه و بازی بدجور قفل میکنه و حتی سیستم هم قفل میکنه ...
لطفا خواهش میکنم کمک کنید.
خیر به این وبلاگ مراجعه فرماییدنقل قول:
[HTML]http://iranianmw2.blogsky.com/1389/06/19/post-2/[/HTML]
ببین فایل mp_compact هر 2 فایلشنقل قول:
mp_compact.ff
mp_compact_load.ff
رو توی پوشه دی ال سی داری یا نه اگه نداری از امضائ من دانلود کن.جفت این فایل ها مپ salvage رو تشکیل میده.
من قبلا پینگم تو سرورای ایرانی دورو بر 60 بود و راحت بازی میکردم
الان رفته رو 500 !
دوستانی که سرور دارن لطف کنن بدون دلیل کیک نکنن حداقل قبل کیک کردن یه توضیح 2 کلمه ای بدن
سرورای خارجی که بخاطر پینگ نمیتونیم بریم ایرانیاشم که زرتی کیک میکنن انگار ...
باز دمه خارجیها گرم که بخاطر پینگ کبک نمبکنن مرامشون 100 برابر هموطن خودته تازه طرف میبینه که ای پی ایران داری
دوست عزیز آخه پینگ 500 بسیار زیاده...نقل قول:
اونا هم کیک نکنن خودتون نباید وارد بازی شین...
مرسی ولی جفتشو دارم...نقل قول:
دلیل دیگه ای نداره؟ :11:
عکس پوشه dlc:
داداش گلم من تنها خودمو نمیگما خیلیای دیگم همچین مشکلیو دارن که به خاطر پینگ بالا تو هیچ گیم انلاینی نمیتونن برن من میگم تو سه تا کلمه به طرف بگن که شما پینگت بالاسنقل قول:
گرچه اون موقعیم که پینگم 60 بود تا 4 نفرو میکشتم کیک میشدم
تا حالا هم هیچ مدل -- و باتی استفاده نکردم
حجم فایل هات درسته اون پوشه رو پاک کن و توی دی ال سی فقط 20 تا فایل بزار بمونه که برا 10 تا مپ هستند.بعد خودت تنهایی تو پریویت مچ استارت کن مپ سالویج رو اگه بتونی از اررور عکس بگیری خیلی کمک میکنه.
مرسی از راهنمایی :11:..نقل قول:
پاک کردم اون پوشه رو ولی بازم درست نشد تو پریویت تست کردم همونجوری ارور میده..از ارورش نمیشه
عکس گرفت
این تنها عکسی بود که تونستم بگیرم:
با MW3 نميشه آنلاين بازی کرد ؟