کش 8؟؟نقل قول:
جواب این سوالمو که ندادین.
نظرتون راجع به dell studio 1558 چیه؟
در کل بهترین لپ تاپ با کش 8 چیه با بودجه 2 میلیون .
1558 به درد این قیمت نمیخوره!
یا 3061 بگیرید یا 3052 که قیمتش کمی بهینه تر هم هست..
کش 8؟؟نقل قول:
جواب این سوالمو که ندادین.
نظرتون راجع به dell studio 1558 چیه؟
در کل بهترین لپ تاپ با کش 8 چیه با بودجه 2 میلیون .
1558 به درد این قیمت نمیخوره!
یا 3061 بگیرید یا 3052 که قیمتش کمی بهینه تر هم هست..
با عرض سلام خدمت اساتید عزیز.
بعد از پیشنهادهای زیادی که بهم شد بالاخره میخوام این هفته لپ تاپ رو بخرم.
یه بار دیگه میگم بودجم حدود 2 میلیونه.و کارم از لپ تاپ اجرای نرم افزار و رندر در سریع ترین زمان ممکنه.
پیشنهاد ها اینا بودن:
1.Sony VGN-F 127 HG/B با کش 8 و رم 8 سی پی یو core i7-820 QM گرافیک G 330M
2.MSI GX640 با کش 3 و رم 4 سی پی یو CORE I5 2.26-2.53 گرافیک ATI 5850
3.Sony VPC‐F12 CFX/B با کش 6 و رم 4 سی پی یو Core™ i7‐740QM 1.73 GHz گرافیک G 330 M
4.Sony F123 با کش 6 و رم 6 سی پی یو Core i7 2.86 GHz - BUS 1333 MHz گرافیک G 330M
5.Sony F126 با کش 6 و رم 6 سی پی یو Core i7 740QM FSB 1333 گرافیک G 330M
6.Sony VPC‐F11GGX/B با کش 8 و رم 4 سی پی یو Core™ i7‐820QM 1.73 GHz گرافیک G 310M
7.HP Pavilion dv6-3061ee با کش 6 و رم 6 سی پی یو Core™ i7-720QM 2.8 GHz گرافیک ATI 5650
8.HPPavilion DV6-3052 NR با کش 6 و رم 6 سی پی یو Core i7-720QM 2.8 GHz 1333 گرافیک ATI 5650
9.Dell Studio 1558-D با کش 6 و رم 6 سی پی یو Core i7-720QM 2.8 GHz 1333 گرافیک ATI 5470
10.Asus-N61JQ با کش 6 و رم 4 سی پی یو Core i7-720QM 2.8 GHz گرافیک ATI 5730
لطفا این مدل ها رو طبق معیار من و تجربیات و دانش خودتان اولویت بندی کنید.
ناگفته نماند که حتما رم لپ تاپمو ارتقا خواهم داد یعنی 2 گیگ به هر رم اضافه خواهد شد.از امرتات پرسیدم قیمتش 127 تومن بود.
ممنونم از حسن توجهتان
دوست عزیز اگر قیمت برای شما مهم نیست ( در برخی مدلها تا 600 تومن هم تفاوت وجود داره) . .میشه اینطوری :نقل قول:
لطفا این مدل ها رو طبق معیار من و تجربیات و دانش خودتان اولویت بندی کنید.
1-Sony VGN-F 127 HG/B ( بی شک )
2-.Sony VPC‐F11GGX
3- Sony F126
4-Sony F123
5- بقیه. . .
.
..
.
.
کلا اگر قیمت هم برای شما مهم هست که باید ببینیم کدوم میصرفه
سلام دوستان
ميخوام بدونم كه آيا امكانش هست كه hard يه لپتاپ از سري f را كه sata هست با يه هار ssd عوض كرد ؟
نقل قول:
نسبت به هزینه ایی که میکنید که نمی ارزه ، انا امکانش هست ، هارد های SSD هم sata می تونند باشند و هم IDE
اما امروزه اکثرا sata II هستند
دوستان نظرتون در مورد این مدل VPC-F12GFX چیه ؟
تو این رنج قیمت ارزش خرید داره ؟
مدل بهتری میتونید پیشنهاد بدید ؟ (سونی اولویت بیشتری داشته باشه )
سلام
دوستان بنده قصد خرید یه لپتاپ رو داشتم که شرایطزیر رو داشته باشه
اجرای گیم های جدید ارتقا ندادن سیستم بمدت 1الی 2سال!
خودم نظرم رو اینه که رایان صبا زده:
SONY VAIO F Series VPC F125
قیمت : 1680000
نظر اساتید چیه؟؟ مدل بهتری اگر تو همین رنج قیمت سراغ دارین پیشنهاد بدین!
بودجه هم : 1.6 تا 1.7 میلیون تومان هست!
منتظرم
سونی f133 قیمت 27-7-89 پایتخت: 1630000 بدون گارانتی ...1710000 گارانتی هوشمند الماس
سری vaio VPC F1
جدیدتر از f12
core i7 740
geforce 425M (dirctX 11)
4GB ram
Bluray disk
HD screen
full keyboard + num pad
ساپورت usb3
eSata
16.4"
ایراد: باتری 1.45 دقیقه روی Power Saver
از شانس ما کسی نبود یعنی؟؟؟نقل قول:
سلام
یک و هشتصد پول دارم و یه جنسی تو مایه های F134 سونی میخوام... البته گرافیکش نباید Nvidia باشه...
ممنون میشم اگر یک مدل از سونی معرفی کنید.
سلام . . .
سری F جدید هم با 425 جیفورس ارائه میشه . . و ATI در کار نیست..
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
سلام..نقل قول:
از شانس ما کسی نبود یعنی؟؟؟
لینک فارسی ممنوع هستش ... پس پاک کنید تا پاکش نکردیم:31:
مدل خوب و کاملی هستش..
نقل قول:
2gig ram و hard
باز هم سلام
من سه شنبه شب دستگاه توشیبا R630-11L رو خریداری کردم .( البته بعد از چند روز سریال بازی کردن فروشنده برای این که قیمت رو باز هم بالاتر ببره!!!!) با هزار منت به قیمت 1640!(اون هم دستگاهی که تا 20روز پیش قیمتش 1420 بوده!)
شرکت رایان بدر الکتریک دستگاه رو تموم کرده بود و به من گفت یکی از فروشگاه های پایتخت ازشون خریده و نماینده شون هست و میتونم با خیال راحت ازشون خرید کنم.
زمان خرید فروشنده با یه حرکت سریع کارد و بدون نشون دادن برچسب آکبند جعبه رو باز کرد !ویندوز برای اولین بار بالا اومد و برچسب های رایان بدر الکتریک که شرکت گارانتی کننده ی دستگاه هست روی جعبه موجود بود و من هم که اولین بار بود دستگاه می خریدم با خوش باوری دستگاه رو برداشتم آوردم خونه و زدم به شارژ .
و چهارشنبه شب تازه وقت کردم یه نگاهی به دستگاه بندازم .
اول خواستم 60 روز تریال آفیس 2010 رو که روش بود فعال کنم . داخل خود آفیس راهنمایی کرده بود و عکس برچسب پشت لپ تاپ که باید PRODUCT KEY رو از روش می دیدم رو هم انداخته بود .
من هم PRODUCT KEY رو وارد کردم ولی پیام داد که اشتباهه !
این بار که با دقت بیشتری به پشت دستگاه نگاه کردم متوجه شدم یکی از هولوگرام های رایان بدر الکتریم که روی یکی از در های پشت دستگاه بود نصفش از بین رفته! به طوری که کاملا مشخص بود در این قسمت باز شده!!!!!
زنگ زدم به فروشگاهش و در کمال ناباوری از فروشنده شنیدم که هولوگرام که اصلا مساله ای نیست! بیار این جا یکی برات می چسبونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با دقت بیشتر متوجه تعداد زیادی خش پشت دستگاه و رفتگی پایه های کوچیک دستگاه ( به طوری که فلز به رنگ نقره ای پیدا بود) شدم!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که به برچسب آکبند رایان بدر الکتریک که شفافه دقت کردم متوجه شدم که یه قطعه چسب نواری پهن به طول روی برچسب رایان بدر الکتریک قرار گرفته به طوری که فقط با لمس دست قابل احساسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته 2-1 میلیمتر از اون از یک طرف برچسب بیرون زده و اومده روی برچسب زیری که مربوط به آکبند توشیباست(آکبند توشیبا توسط خود رایان بدر الکتریک برای چک کردن دستگاه باز می شه) !!
تشخیصش هم انقدر مشکل بود که 5 دقیقه طول کشید تا وقتی به مادرم نشونش می دادم متوجهش بشه !!
امروز صبح پاشدم رفتم رایان بدر الکتریک ولی متوجه شدم که تعطیله و دوباره به فروشگاهی که ازش خرید کرده بودم برگشتم . اون هم هزار تا بهانه ی مسخره آورد که یه بچه هم قبول نمی کرد!
حالا چند تا سوال دارم:
چه طوری می شه فهمید ویندوزش اصله و با PRODUCT KEY برچسب ویندوزی که پشت دستگاهه مطابقت می کنه؟
آفیس باید با همون PRODUCT KEY ویندوز فعال بشه؟
( در ضمن CD ویندوزش رو هم به من ندادند!!)
آیا از نظر قانونی راهی دارم که بتونم پسش بدم؟؟؟؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید
دارم از نگرانی می میرم!
تابلوه که یا دست دوم یا زمین خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کار می تونم بکنم؟
از راهنماییهاتون خیلی خیلی ممنونم
راستی
یادم رفت بگم
تو سایت توشیبا رجیسترش کردم ولی وقتی ازش خواستم با شماره سریال و مشخصات و مدل دستگاه رو detect کنه ارور داد و این هم لینک ارورشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41::41::41:نقل قول:
احتمالا جنس استوک هست و نوت بوک شما پشت ویترینی بوده و به عنوان یک جنس نو به شما دادند.نقل قول:
باید با دفتر اصلی رایان بدر تماس بگیرید و بهشون اطلاع بدین و نه خود فروشگاه.
هرچند که دیگه کاری نمیشه کرد و هیچ بهونه ایی هم برای پس گرفتن نوت بوک ندارند.
کارت گارانتی تاریخ خورده؟ یا اینکه فروشنده برای شما تاریخ زده ؟
در ضمن این لینکی هم که گذاشتین واضحه که کار نمی کنه که !
کارت گارانتی تاریخ خورده
فاکتور هم تاریخ خورده .
البته وقتی باهاشون دوباره تماس گرفتم ، گفتن که خودشون دستگاه رو تموم کردن و شنبه به آقای آقامیری تو رایان بدر الکتریک می گن که اگه موجود دارن دستگاه رو عوض کنن (البته می دونم که شرکتش تموم کرده بود).
یعنی انقدر شهر هرته که دیگه هیچ کاری نمی شه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان کسی اطلاعی از قیمت این مدل سونی وایو داره؟:
VPCF134FX/B
سلام بر همه
یه سوال فنی. میشه بعدا DVD/RW رو با BLUE RAY عوض کرد؟
سلام
ميخواستم sony vpc f13 qfx را بخرم ، قيمت حدود 1550 به نظر شما دوستان كارشناس ميارزه ؟
سوال ديگه كه دارم اينكه اين مدل از اونايي كه روش usa زده يا چين ؟
سلام...نقل قول:
سلام
ميخواستم sony vpc f13 qfx را بخرم ، قيمت حدود 1550 به نظر شما دوستان كارشناس ميارزه ؟
سوال ديگه كه دارم اينكه اين مدل از اونايي كه روش usa زده يا چين ؟
بله میارزه
سوال دوم؟؟؟
سلام
دوستان از مدلهای جدید سونی سری 13 F چینی یا آمریکایی آیا مدلی هست که Full HD باشه و تو ایران موجود باشه؟
من مدل F 136 FM/B رو دیدم با قیمت 1,900 ولی معلوم نبود Full HD هست یا نه؟:45:
به نظر شما اگه Full HD باشه به این قیمت می ارزه؟
با سپاس
میخواستم نظرتونو در مورد Sony Vio F11 GGX/B بدونم. به نظرتون چه جور لپ تاپیه؟؟؟؟
سلام
یه لپتاپ میخوام سری f13 یا f12 قیمتش تا 1.950 باشه آمریکایی بلوری داشته باشه و full hd باشه
پیشنهادی دارین ؟
(البته core i7 740 qm و گرافیک 330 m)
تو رو خدا کمک کنین
آره به منم اتفاقا همین مدلو پیشنهاد دادند بلوری داشت و به گفته اونا full hd بود منتها چینی بود راستش من از چینی خوشم نمیاد میگفت 1.950نقل قول:
ولی میگن شارژشون کم میره ولی مزیت نسبت به سری f12 داره usb 3 و وب کم با قابلیت تشخیص چهره و ...
سلام خدمت همه دوستان
ي سوال دارم ميخوام بدونم نظرتون درباره 121 تا 137 سري f چيه ؟ چون نميدونم چيني هست فردا مشكل پيدا نميكنه ؟ كسي از اين سري داره كه باهاش با مشكل مواجه شده باشه يا نه؟
سلام..نقل قول:
چون نميدونم چيني هست فردا مشكل پيدا نميكنه ؟ كسي از اين سري داره كه باهاش با مشكل مواجه شده باشه يا نه؟
تفاوتی در کیفیت نیست...
و اینکه الان سری جدید از F اومده و بهتره که کمی صبر کنید تا ارزونتر شه..
ميخوام واسه يكي تا خدود 1.700 لپ تاپ بگيرم يه چيزي كه از نظر پردازش و گرافيك خوب باشه و حالاها جوابده .
تو اين قيمت بيشتر چه برندهايي بهتره ؟
ديدم اينجا بيشتر sony پيشنهاد ميشه چرا؟ دوستم زياد از sony خوشش نمياد dell يا hp بيشتر ميپسنده.
چند مدل معرفي كنيد بررسي كنم ببينم كدوماش بدردش ميخوره...
نقل قول:
HP DV6-3061
CORE I7-1.6-720QM
6GB DDR3
640 HDD
ATI 5650 1G
15.6"
DVD RW
WIN 7
2.7 Kg
-Remote Control
نقل قول:
خیر مشکلی ندارند....
از سری جدید بخرید که خیلی بهتره....
F13LGX هم خوبه !
نقل قول:
دوست عزیز چینی و امریکاییش هیچ فرقی با هم ندارند..........
کیفیت هر دو یکیه و از این بابت هیچ نگرانی نیست...
سری جدید مسلما بهتره ، مخصوصا کارت گرافیکش
FM ؟؟ مدل FG داریم اما FM نداریم !نقل قول:
مشخصات بالایی هم نداره که بخواد تا این حد قیمت داشته باشه.
فول اچ دی هم نیست.
مدل F13LGX فول اچ دی هست
ممنوننقل قول:
چه مدلهايي از sony و dell با گرافيك بهتر از 5470 پيشنهاد ميشه؟
چرا کسی نظرشو در مورد Sony Vio F11 GGX/B نمیگه ؟؟؟:41::19:
سلام به دوستان عزیز ، من عمران می خونم و برای ارائه پروژه سر کلاس نیاز به یه مینی لپ تاپ دارم ( وضع مالی خرابه ! :31::13:) که بتونه برنامه هایی مثل اتوکد ، آفیس 2009 ، ایتبس و... رو ساپورت کنه ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین
در مورد کارت گرافیک گفتینقل قول:
اتفاقا سری f13 کارت گرافیکشون 425 m هست که نسبت به 330 m (سری f12)از لحاظ عددی یه چیزاش پایینه یه چیزاش بالا.خودتون مقایسه کنین
330m : pixel shaders: 48 ,core speed : 575 ,shader speed : 1265 , memory speed : 1066
425m : pixel shaders: 96 ,core speed : 560 ,shader speed : 1120 , memory speed : 800
memory bus هر دو 128 هست
directx تو سری جدید 11
سری قبلی 10.1
از لحاظ مشخصات 3d کارت گرافیک 425 بهتر از 330 بود البته 3d1 میگم ولی 3d2 و 3d3 رو مطمئن نیستم
اینو واسه کسایی گفتم که تو باز کردن صفحات مقایسه کارت گرافیک (notebookcheck.com) مشکل دارن
چون خیلی دیر باز میشه صفش
نقل قول:
شما داری به ما منبع نوت بوک چک میدی ؟؟؟؟؟؟:31:
از 6 سال پیش تا حالا یکی از منابعیه که دارم استفاده میکنم !
در هر صورت گرافیک 425 بهتره و حرفی هم روش نیست !
نقل قول:
جیگرتو نت بوک که در این محدوده قیمت نیست !
باید در تاپیک زیر 600 پست می دادی
نقل قول:
گرافیکش ضعیفه و به درد شما نمی خوره.
از طرفی پردازندش زیادی قویه و باز به درد شما نمی خوره!
نقل قول:
از دل که چیزی نیست....
از سونی هم سری F هست و مثلا مدل F134 هست با قیمت 1640
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product/VPCF134FX/B
نقل قول:
ممنونم دوست عزيز از راهنمايتون ميخواستم بدونم سريf13 بهتره يا f133 به بالا و فرقش چيه و كدوم گرونتره؟:11: