ممنون از راهنمایتوننقل قول:
میخواستم بدونم فن سیستم درحالت کار سبک بی صداست؟
ضمنا bluray drive قابلیت رایت dvd داره
ممنون از راهنمایتوننقل قول:
میخواستم بدونم فن سیستم درحالت کار سبک بی صداست؟
ضمنا bluray drive قابلیت رایت dvd داره
عجب !!نقل قول:
ترجیح میدم بحث نکنم در این مورد !نقل قول:
شرکتهای NEC و Eizo چند مدل از این مانیتورها عرضه کردهاند مانند ColorEdge CG221 با قیمت حدود 4000 دلار و NEC Multisync 2180WG با قیمت 3000 دلار.
سامسونگ نیز با معرفی Samsung Syncmaster XL20 به این جمع پیوسته است (+) اما با یک مزیت مهم و آن هم قیمت مناسب حدود 1500 دلار در بازار جهانی است.
//
بنده هم امروز asus n61jq رو خریداری نمودم با گارانتی سازگار، به قیمت 1,380
با هارد 640 و دارای blu-ray ..
قیمتش خیلی عالی شده !
[ عرض تشکر ویژه از جناب Biostar بابت معرفی این مدل.. ]
نقل قول:
خوب شما باید در vaio control center قابلیت battery care function را فعال می کردید ، که در این صورت شارژ شما تا به 50 نمی رسید ، شارژ نمی شد.
نقل قول:
سری latitude برای کار های مهندسی و سنگین بسیار مناسب هست و همچنین باتری بسیار خوبی دارد ، اما برای کار های گرافیکی مناسب نیست.
دو مدل سونی هم برای کار های مولتی مدیا و همچنین کار برد های خانگی مناسب هستند تا کارهای سنگین و مهندسی...
پیشنهاد من به شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من حدود 1100000 پول دارم و 5شنبه میخوام برم یه لپ تاپ بخرم.
لطفا بهترین گزینه ها رو معرفی کنید ، بیشترین استفادمم هم بازیه و فیلم نگاه کردن
نقل قول:
SONY FW 590 FYB
CORE2DUO-2.2-T6600
4096 DDR2
320 HDD
ATI 4650 512 GDDR3
16.4"
BLUE-R
WIN 7H
2.9Kg
USA
1,110,000
SONY CW 2 HGX
CORE I3-2.13-350M
2GB DDR3
320 HDD
NVIDIA 310M
14" LED
DVD-RW
WIN 7P
2.4Kg
USA
1,110,000
HP DV6-2130
CORE I3-330M-2.13
4GB DDr3
500
NVidia G105 512
15.6" led
DVD RW
win 7HP
2.8Kg
1,100,000
ASUS U50VG
CORE2DUO-2.5-P8700
4096
500 hdd
NVidia GT 105M 512
15.6" led
DVD-RW
VistaHP
BAG
2.6Kg
1,100,000
بابت لپ تاپت مبارک باشه.امیدوارم که لحظات شادی رو باهاش بگذرونی.:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
مرسی.من به این مسئله توجه نکرده بودم.:46:نقل قول:
خيلي داره جالب ميشه دوست عزيز IT World اعلام كردن مدل 61 خريداري شده توسط ايشون بلو ري داره در صورتي كه ديگر دوستان مي گن نداره اين از كجا ناشي ميشه با يه گارانتي و يه قيمت دو كانفيگ كه حداقل بايستي 50-60 تومن اختلاف داشته باشن ..:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا مبارک باشه، چرخش براتون بچرخه!!
بعد هم اگه میشه بفرمایید از کجا با این قیمت تهیه کردید؟
در ضمن من بالاخره نفهمیدم این مدل بلوری داره یا نه؟
اگه ممکنه مدل لپ تاپتان را بطور کامل بنویسید
سوال من بي جواب مونده اآ!؟نقل قول:
.
من ديروز نمايندكي رهجو بودم، ليست قيمتاشو ديدم
جندتا سوال؟
1)از لحاظ كيفيت سري هايzزابني جطورند نسبت به usaوchina ؟
2)حدود1.5تا1.8 بودجه هست
اينا رو شنيدم خوبن كه مدنظرمه
Z720Db)japan)
f111
f11egx
f115
f116
f117
كدوم مناسب تره؟اكه كانفيكشون رو هم بذاريد ممنون ميشم
اكه مدل وايو بهتري هم سراغ داريد بكيد.بازم ممنون
نقل قول:ممنون از شمانقل قول:
------
والا من از مشهد گرفتم، به چند تا از نمایندگیها سپرده بودم.
که دیروز یکیشون گفت 2 تا آوردیم با گارانتی سازگار، یکیش فروش رفت. اونیکی رو میخوای؟ که منم رفتم گرفتم..
قیمتش 1400 بود که 20 تومن هم تخفیف داد.
این اختلاف قیمت به خاطر سیاستهای متفاوت شرکتهای مختلف ه ! که عموما سازگار ارقام قیمتهای متعادلی داره.
علت تفاوت کانفیگ هم وجود سفارشهای مختلف شرکتهای داخلی هست!
این مدلی که من گرفتم Blu-ray داره، هرچند برای بنده پارامتر مهمی نبود!نقل قول:
در ضمن من بالاخره نفهمیدم این مدل بلوری داره یا نه؟
N61JQ - JX014Vنقل قول:
اگه ممکنه مدل لپ تاپتان را بطور کامل بنویسید
فن این لپتاپ حتی در حالت کار سنگین هم بی صداست.البته باید دید که بی صدا از نظر شما چیه.اما در مقایسه با خیلی از لپ تاپ های هم رده صدای کمی داره.نقل قول:
اینم مشخصات درایو:
Blu-ray ROM with DVD RW Super Multi Double Layer :46:
سلام بروبکس
hp dv3 2170 touch
sony cw 21fx
dell studio 1557
sony fw
کدوم بهتره؟من برای کار گرافیک و اتوکد و بازی میخوام!
فقط یه چیزی اینکه این دل 1557 مگه ویندوز 7 نیست؟رو این دستگاهی که تو مغازه یارو بود زده بود ویندوز ویستا بیسیک!
قضیه از چه قراره؟
اولین ابزار مورد نیاز برای کارهای گرافیکی و گیم صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت است.که بین مدلهای شما سری FW سونی این قابلیت رو داراست.سه مدل دیگر به دلیل داشتن کارت گرافیک نامناسب و صفحه نمایش کوچک برای گیم مناسب نیستند.نقل قول:
سلام به همگی
من n61gq رو گرفتم لبتاب خوبیه ولی به نسبت سونی fw که قبلا داشتم حرارت خیلی بیشتری رو تولید میکنه برای همین میتذسم که بدرد گیم میخوره یانه
سلام
این مدل N61JQ - JX014V که شما خریدید آیا usb 3.0 هم داره؟
................................نقل قول:
lمرسی دوست عزیز.فقط یه چیزی اونم اینکه این سونی اف دابلیو ویندوز ویستا روش نصبه!کارت گرافیکش هم ای تی آی بود.سی پی یو هم سنترینو بود.فکر نمیکنی یه کم پایینه کانفیگش؟
خیر سری FW مدلهای خیلی خوبی داره.شما اگر بوجه خرید خودتون رو بگید قضاوت راحتتر خواهد بود.:20:نقل قول:
من تا 1200000
من خودم اچ پی دوست دارم
سری اف سونی خیلی وسوسه کنندست ولی زورم انگار بهش نمیرسه
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
منم میدونم کانفیگ های خیلی بالاتر هم هست ولی مساله اینجا بود که مجبور بودم از مغازه یکی از آشناها خرید کنم و اون فقط همین ها رو داشت که بدرد بخور بودن.الان دیگه منتفی شد.میخوام از دبی بگیرم.یه چیز خوب بگو داداش.اونجا یه 200 تومن ارزونتره.
نظرتون راجع به 2190 و 2300 اچ پی چیه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_rh ]
با سلام خدمت اساتید .می خواستم یه لب تاپ حدود 1000 تا 1300 بخرم
مورد استفاده ام بیشتر اینتر نت و تماشای فیلمه(کیفیت مانیتور برام مهمه). اصلا اهل بازی نیستم برام جدید بودن سری نوت بوک یا اینکه سی پی یو چقدر قوی باشه رمش چقدر باشه اهمیتی نداره همینطور وزنش چون زیاد جابجا نمیشم
بی صدا بودنش برام حیاتیه چون ممکنه مجبور باشم تو اطاقی که بقیه خواب هستند ازش استفاده کنم
ضمنا ترجیحا میخواستم با کمترین بودجه این نیازها رو برآورده کنم
با این تفاسیر فکر کنم باید از سری f یا fw سونی انتخاب کنم
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن
مخصوصا دوستانی که خودشون نوت بوکی با این ویژگی ها دارند
دوست عزیز من یک مشکل دیگه هم دارم راستش بعضی از برنامه هایی که باهاش کار میکنم فقط تو xp اجرا میشه و شنیده sony با نصب xp خیلی مشکل داره. پس تصمیم گرفتم لپ تاپی بگیرم که cpu ش از xp mode پشتیبانی کنهنقل قول:
با این حساب با بودجه من باید سراغ fw550 یا fw590 fvb/h برم
میخوام بدونم درباره این مدلها اطلاعی دارین یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنید
یه بابایی بود که خودش فروشنده بود.میگفت جیفورس جی تی 230 از جیفورس 330 قویتره!
دوستان کسی میتونه تخصصی کمک کنه؟
آقای وایومن یه اظهارنظر تخصصی بکن که هلاکتیم
ایشان کاملآ در اشتباه هستند.330 از 230 قویتره اما نه خیلی زیاد.به هر حال تفاوتشون تو گیم محسوسه.شما لینکهای زیر رو چک کن همه چیز دستگیرت میشه. البته باید به این نکته اشاره کنم که در عمل مقایسه دو کارت گرافیک به بقیه سخت افزارها هم بستگی داره.:46:نقل قول:
در این لپ تاپ از CPU Core i7 استفاده شده که مقدار کمی تولید حرارتش بیشتر از CPU C2D است.اما این مسئله اینقدر مهم نیست که شما احساس نگرانی کنی.درضمن از لپ تاپتون روی یک جای صاف استفاده کنید تا تهویه به خوبی صورت بگیره.:20:نقل قول:
من درست متوجه سوال شما نشدم.این دو مدل که نام بردین فقط CPU اونها قویتره در بقیه سخت افزارها با 460 کاملآ یکی هستند.:23:نقل قول:
سلام یه لپ تاپ تا 1200 اگه میشه معرفی کنین برای خواهرم میخوام
وزن کم مد نظرشون هست
بیشتر با برنامه های مهندسی مثل etabs و autocad و ... کار میکنه
به vaio علاقه مند ولی اگه از مارک های دیگه مثل del و hp و toshiba و ... هم باشه فرقی نمی کنه براش
پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم
دوست عزیز فکر کنم این مدل مناسب باشه:نقل قول:
sony CW 2 KGX
core i3-330m-3m
4096 DDR3
hdd 640
NVIDIA 310M 512 UP 1.7GB
14"
DVD-RW
win 7pro
2.1Kg
USA 1,210,000
نقل قول:فقط بعضی از سی پی یو های اینتل اجرای xp mode رو در ویندوز 7 پشتیبانی میکنند مثلا در مورد fw460 سی پی یو t6700 هست که این تکنولوژی رو پشتیبانی نمیکنه ولی fw490 سی پو یو p8700 هست که ساپورت میکنه
2190 hp
cpu i7 6 mg cash
ram : 4
grafic : gf 1 gig
hard 500
price: 1.290
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
دوستان یکی ممکنه به من بگه 2190 مانیتور led داره ؟ فقط back light LED هست؟
فقط Back light LED داره.:46:نقل قول:
سلام.
من یه لپ تاپ میخوام با حداقل مشخصات زیر:
CPU:CORE i3-i5-i7
RAM:4G DDR3
HARD:500G
GRAPHIC:1G
قیمت حداکثر 1200
واسه کار محاسبات میخوام.بازی هم میکنم.DELL هم نباشه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
نقل قول:
HP DV6-2150
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
HDD 640
NVIDIA GT230 1G DDR3
15.6"
DVD RW
win 7HP
2.8Kg
1,250,000
سلام بچه ها
دیشب بیکار بودم نشستم درایورای جدید برای لپتاپم f116fgدانلود کردم و بعد نصب کردن درایورا گذاشتم از نظر سرعت ویندوز یه چک بکنه و نتیجه این شد:
این قبل از نصب درایورای جدید::20:
processor:7.0
ram:7.4
graphic:6.5
gaming graphic:6.5
hard disk:6.4
و این بعد از نصب درایورای جدید::5:
processor:7.0
ram:7.4
graphic:6.7
gaming graphic:6.7
hard disk:6.5
همینطور که میبینید graphic و harddisk مقدارش بیشتر شده جالبه که درایور اینقدر تاثیر داره:8:
شما هم درایورای لپتاپاتونو به روز کنید نتیجه رو مثل من ازمایش کنید ببینید چه قدر فرق میکنه
موفق باشید:20:
ممکنه بگید فرق led و led back light در چی هست؟
من تازگی 2190 خریدم یارو سرم کلاه گذاشت گفت ال ای دی هست
اما فقط از روبرو تصویر واضح میبینم
لطفا تفاوت این 2 سیستم رو بگید و اینکه من شنیدم فقط سایز های کوچک رو ال ای دی میزنن درسته؟
سوال دیگه اینگه ایا این مدل های جدید ایسوز با قیمت 1.3 فکر کنم ان 61 هست ال ای دی کامل هست؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
فرق led با backlite led در اینه که به طور خلاصه در led هر pixel مانیتور که شامل 3 تا subpixel به جای کریستال از led های بسیار ریز برای ترکیب 3 رنگ اصلی استفاده میکنه و خود led ها نور پس زمینه رو به وجود میاورند و نیازی به لامپ نیست.
ولی back lite led همون lcd که به جای لامپهای ccfl از led برای روشن کردن نور پس زمینه استفاده میکنه.
led ها زاویه دیدشون نسبت به lcdها بهتره البته این تو لپتاپها به اندازه تلوزیونها محسوس نیست
و در مورد سوال دوم تو هر سایزی میشه از led استفاده کرد....ولی تو سایزهای کوچیکتر یه مقدار بهتر جواب میده ولی خیلی محسوس نیست و بستگی به نوع و کیفیت ساخت اون کارخونه داره که اون لپتاپو میسازه:31:
ASUS N51Vf-X1 این مدل asus به طور مثال led هستش...
این مدل asus-n61 که شما معرفی کردید backlite led و led نیست...
موفق باشید:31:
دوست عزیز من لپ تاپم الان روبروم و صفحه نمایشش هم LED است نه بک لایت.مدل لپ تاپم هم تو امضام هست.تا جایی که من اطلاع دارم صفحه نمایش سری N اسوس همگی LED هستند.:20:نقل قول:
دوست عزیز من با لپتاپ شما کاری ندارم.دوستمون لپتاپ asus-n61 رو گفتننقل قول:
و این مدل backlite led نه led.
به این سایت مراجعه کنید:20:
در قسمت panel size همینطور که مشاهده میکنید backlite led هستش این مدل.کد:http://event.asus.com/au/2010/n61series/Spec.htm
موفق باشید:31:
دوست عزيز جناب Kiss you نمرات مربوط به لپ تاپ شما رو با اجازتون به اين فروم انتقال دادم ....
راستي لپ تاپ فوق آيا با مشخصاتي كه بنده اعلام كردم هم خواني داره در صورت صحيح بودن شما از كجا و چند خريديد ..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4864478#post4864478
آقای وایومن عزیز آیا اچ پی لپ تاپی داره که کارت جیفورس 330 رو استفاده کرده باشه در اون یا بالاتر باشه!
شاید باشه من که تا حالا ندیدم.:20:نقل قول:
فکر کنم اج پی dv6 2300t داره