اینم برنامه ساخت والپیپر خدمت شمانقل قول:
در مورد فریمو هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم احتمالا هنوز آپدیت نداده واسشکد:http://chomikuj.pl/chomik1909/S5230WallpaperCreatorSetup.msi
هر وقت چیزی پیدا کردم براتون میزارم
Printable View
اینم برنامه ساخت والپیپر خدمت شمانقل قول:
در مورد فریمو هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم احتمالا هنوز آپدیت نداده واسشکد:http://chomikuj.pl/chomik1909/S5230WallpaperCreatorSetup.msi
هر وقت چیزی پیدا کردم براتون میزارم
همين الان يه مطلبي توي صفحه ي 93 اين تورا خوندم .:41: كلا مايوس شدم استار بگيرم :37: چون گفته شده بود pdf بالاي 15 mb رو error ميده ؟ :45:
من هم كه كارم كارم همش با pdf :17: ميخاستم فردا برم بگيرم اما .............
يكي از بچه ها راست ميگفت . هرچي پول بدي ......:37:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
راستي بچه ها اگه كسي گوشي مي شناسه كه قابليت هاي قبلي رو داره ( pdf و اينارو ... ) بيزحمت يه راهنمايي بكنه ما رو
متشكر از همه ----------- --------
عزیزان وبجت راحت نصب میشه .در ضمن یادمه بعضی از دوستان خوبم از حافظه کم این گوشی برای نصب بازی و برنامه رنج میبردن واسه همین جا داره یه خبر توپ بدم که با آپدیت فریمور این مشکل رفع میشه(فریمور جدید اومده)
درضمن روش نصب منوی فلاش رو هم اختراع کردم اما متاسفانه فعلا روی فریمور روسی این کار انجام پذیره
دوست من همه میدونن ویجت نصب میشه ولی روش نصب رو لازم دارن اگه میشه کامل توضیح بدین نه اینکه آره نصب میشه خوب نصب میشه راحت نصب میشه واز اینا:31:نقل قول:
اگه زحمتی نیست کامل نصبشو توضیح بده و بگو تو کدوم فریمورها نصب میشه تا استفاده کنیم ممنون:46:
G900 از سونی اریکسون. فکر کنم راست کار شما باشهنقل قول:
راستي بچه ها اگه كسي گوشي مي شناسه كه قابليت هاي قبلي رو داره ( pdf و اينارو ... ) بيزحمت يه راهنمايي بكنه ما رو
سلام دوستان
من یک گوشی 5233 دارم و فریمور اون s523AJPIE9 هستش.
می خواستم ببینم جدیدترین فریمور برای گوشی من چیه؟
لینک دانلود هم بدید ممنون میشم.
دوست من تازه ترین فریمور که فارسیو ساپورت میکنه S5233AJPIK3 هستش که مال نوامبر 2009 هستش و جدیدترین فریمور هم که فارسیو ساپورت نمیکنه S5233DQJC1 هستش که مال ماه می سال 2010 هستشنقل قول:
ولی در کل اگه فارسیو میخواین گزینه اولی واسه شما خوبه:27:
من یه نظری دارم. اگه میشد یه جوری اطلاعات رو توی پست اول وارد کرد خیلی خوب میشد. من نمیدونم پست اول رو کی زده و آیا هنوز هست یا نه! ( که بعید میدونم!) اگه بشه یکی بیاد و پست اول رو بتونه ادیت کنه خوب میشه.
مثلا آخرین فریمور ها که بچه ها هر روز میان میپرسن رو بگذاریم.
اشتباههایی که شده. انواع گوشی استار عکس و چیزای دیگه.!
البته اگه بشه...
خوب بیشتر بچه هایی که اومدن تازه وارد هستن و سخته این 270 صفحه رو بگردن واسه جوابشون!
من یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی با گوشی عکس میگیرم یه سری فایل مزخرف رو مموری کارت ساخته میشه که قابل پاک شدن هم نیستن و کل حافظه مموری کارت رو پر میکنن. وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم اونا رو نشون میده ولی نمیتونه پاک کنه و انگار که اصلا این فایلها وجود ندارن که بخواد پاکشون کنه.
وقتی هم تو لینوکس مموری کارت رو باز میکنم همین اتفاق میفت پس ویروس نیست. و تنها راهش اینه که چه تو ویندوز چه تو لینوکس فرمتش کنم. یه چیز جالب اینه که تو لینوکس سایز کل این فایلها رو 13 گیگ!!! میده در حالی که مموری من 4 گیگه.
شما چی فکر میکنید؟من خودم فکر میکنم مشکل از رم گوشیه. از اولش هم درست حسابی نبود و تو اتصال به کامپیوتر مشکل داشت که تو همین تاپیک مطرحش کردم.
آیا امکان داره به خاطر نصب برنامه خاصی دچار مشکل شده باشه؟ (که البته با توجه به جاوا بودن گوشی بعیده)
در آخر هم فکر میکنید رم رو عوض کنم یا لازمه ببرمش نمایندگی تا اونا یه کاریش کنن؟
نقل قول:
سلام. این مشکلی که شما گفتی نه تنها فقط برای مموری گوشی بلکه توی فلشها سی دی و دی وی دی هم موجود هست!
دقیقا هم اینطوری هست که یه فولدری و بعضی وقتا یه فایلی بیش از ضرفیت مموری وجود داره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد!
تنها راهش پاک کردن. البته اینم بگم. دلیل اصلیش بخاطر خطا در کپی شدن هست که به طور کامل کپی نمیشه!
ولی اگه شما میدونی فایلت مثلا 200 مگابایته و میزنه مثلا 20 گیگ همون 200 مگابایت رو گرفته!
در کل با یه فرمت ( بهتره فول فرمت باشه ) مشکل حل خواهد شد.
البته سر علما اختلاف بود که شاید یه نوع ویروس باشه!! ولی من که بعید میدونم!!!:20:
واسه کنجکاوی خودم چی بود فایلت؟ مثلا عکس یا فیلم یا برنامه ؟.بیشتر روی عکس این اتفاق می افته!
salam
kasi bazie FARM FRENZY baraye samsung staro dare ????
mamnun misham
salam
kasi bazie Fram Frenzy baraye samsung GT5233A staro dare?????
mamnun misham
شهرام عزیز بهتره بدونی که جدید ترین ورژن فریمور فارسی K5 هست که نمایندگی مشهد 8 تومن می گرفت و جدید میکرد خانومه هم گفت زیاد تفاوتی نمیکنه منم نصب نکردمنقل قول:
با تشکر
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
فکر میکنم که این جدید ترینش باشه چون این گشی تازه اومده البته میتونی زنگ بزنی پارس مایکروتل و بپرسی.نقل قول:
در ضمن جدید ترین قیمت تی وی 180 تومن و معمولی 150 تومن قیمت مشهده با گارانتی پارس مایکروتل.
با تشکر
آآآ يه چيزي ميخواستم بپرسم ؟ كسي از بچه ها marvel 5 mega pixel و diva رو تا حالا تست كرده ؟ :5:
چه فرقي با استار داره ؟ غير از دوربينش ؟ اگه لطف كنيد كامل توضيح بديد ممنون ميشم .
چون تو gsm.ir هيچي نبود:41:
تو سايت هاي ديگه و توي قسمته خودشون هم چيزي به درد بخوري نبود:13:
نقل قول:
من گفتم که وقتی عکس میگیرم این اتفاق میفته. اگر بخوام کامل بگم اینجوریه که من گذاشتم عکسها مستقیم برن رو مموری کارت. از دو سه روز پیش این مشکل رو دارم که وقتی یه عکس میگیرم عکس گرفته شده قابل دیدن نیست. (ظاهرا پسوندش همون JPEG هست.) اما تمام فضای مموری رو میگیره به طوری که وقتی میخوام یه عکس دیگه بگیرم میگه دیگه جا نداره. ضمن اینکه یه سری فولدر با اسمهای مزخرف ساخته میشه رو مموری (مثلا تو اسمش علامت سوال و مربع و اینجور چیزا میاد) و همینها هم کلی حجم دارن. معمولا هم پاک نمیشن. فقط اون عکسه که اول گفتم پاک میشه که یادمه اولین بار که پاکش کردم هر چی آهنگ و فایل نصب نرم افزار و بازی رو مموری کارد بود هم حذف شد. این اتفاق هم فقط وقتی مموری تو گوشیه میفته و مثلا وقتی مموری رو به PC وصل میکنم بعد از فرمت مشکلی نداره.
حالا من از این میترسم که مشکل ربطی به مموری نداشته باشه و اشکال از گوشی باشه. البته همونطور که گفتم من از اول با این مموری مشکل داشتم مثلا وقتی با خشابش به رمریدر وصلش میکردم نمیخوندش و مجبور شدم یدونه از این رمریدر های مخصوص MicroSD و M2 بگیرم و قبلا هم تو این تاپیک گفتم وقتی با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل میکردم و حالت Mass Storage رو انتخاب میکردم کامپیوتر هنگ میکرد و بعد از کندن کابل دیگه گوشی رم رو نمیشناخت و بعدش که رم رو میزدم به PC (با رمریدر) میگفت باید فرمت شه.
البته من امیدوارم مشکل فقط از رم باشه و خود گوشی چیزیش نباشه. شما فکر میکنید ممکنه این ایراد مربوط به گوشی باشه؟ یعنی گوشی رو باید بدم تعمیر؟
فکر نکنم از گوشی باشهنقل قول:
رم رو از داخل گوشی خارج کن با گوشی عکس بگیر ببین عکسی که ریخته تو مموری داخلی بازش می کنه یا مثل رم میشه
این کار رو کردی خبرش رو به من بده
نقل قول:
با مموری داخلی مشکلی نداره و من حتی همه 30 تا عکس ممکن رو باهاش گرفتم.
اگر به نظر شما مشکل از رم هست پیشنهاد میکنید چه رمی بگیرم. من این رم (SanDisk) رو از همون مغازه ای گرفتم که گوشی رو بهم فروخت و نماینده پارس مایکروتل تو نصف جهان شما بود بود. :31:
:question:نقل قول:
الو ..... . . . . hellllloooo ..... الوووووووو
كسي چيزي نميدونه ؟ آيا ؟
:18::17:
شما اگه می خوای PDF درست حسابی بخونی باید یه گوشی سیتم عامل دار مثلا ویندوز موبایل بخری diva و marvel و اینجور گوشیا به نظر من به کارت نمیاد و فقط به درده استایل می خورن و خیلی کاربردی نیستن.:27::5:نقل قول:
کسانی که علاقه به بازی موبایل دارن میتونن فایل زیر رو دانلود کنن همشون فول تاج هستن و به خوبی نصب میشن.
کد:http://rapidshare.com/files/357059312/100__FullTouchScreen-Games_for_S5230.rar
اقا به خدا ببخشید. آخه من همون روز داشتم با بچه ها تو شرکت سر همین بحث میکردیم منم دیدم شما اومدی پرسیدی گفتم جواب بدم بهت. یه مورد دیگه هم هست. اینکه توی دوربین ها و کلا زمانی که عکس میگیره وقتی عکس درست سیو نشه به این صورت فایلها غیر قابل باز کردن میشه و به صورتی فرمتش بهم میریزه.نقل قول:
احیانا شده گوشیت یهو ریست بشه؟
اگه گوشیت ریست شده باشه این موضوع بیشتر خودش رو نشون میده.
SANDISK مموری خوبه ولی خوب مال من ترنسند هست. تو 2 تا گوشی هم بوده یه چیزی حدود 2 سال هست داره کار میکنه واسم.
اینکه میگی فرمت های عجب غریب میسازه تو همون فولدر عکسهاست؟؟؟
اگه اینطوریه احتمالا یه یه سیستمی ویروسی بوده گوشیت رو زدی بهش ویروس گرفته.
درسته که جاوا ویروس رو نمیتونه اجرا کنه ولی خوب توی بعضی موارد عملکرش رو از دست نمیده. مثلا همین پخش شدنش. اینکه فایلهای فرمت عکس بهم میریزه!
اگه میتونی مموریت رو فول فرمت کن بعد وصل کن به گوشیت و با گوشیت به حالت همون pc STUDIO گوشیت رو به سیستم وصل کن مموری داخلیت هم یه چک بکن با آنتی ویروس!
ببین گوشیت رو اولین بارکجا زدی که بعدش این اتفاق افتاد!
منم قبلا یعنی 2 ماه پیش یه فلدری اومد تو گوشیم که تمام پوشه ها رو پر کرده بود. وصل کردم به سیستمم سیستمم هم ویروسی شد. مجبور شدم فول فرمتش کنم مموری رو . بعد سیستمم هم با آخرین آپدیت آنتی ویروس چک کنم که درست شد!
مموریت گارانتی داره میتونی عوضش کنی! فکر کنم خیالت هم راحت میشه اینطوری!!:31:
دوست من اینم بازی که گفتین از لینک زیر دانلود کننقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1319511/?view=download
نقل قول:
تا بحال که وبجت ها روی فریمورهای فارسی نصب نشده و روی فریمورهای خارجی که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن نصب میشه
طریقه نصبشم از این قراره که هر وبجت یه فایل HTML باید کنارش داشته باشه که هم نام وبجت هست
وقتی دوتاشون رو باهم داخل گوشی بریزیم و روی فایل HTML بزنی میبینی که نصب میشه
اگه فایل HTML کنار وبجت وجود نداشت یه فایل HTML ایجاد کنید و اونو با برنامه ی NOTPAD ویندوز باز کنید
اگه کدی هست کلا" پاک کنید و مختصات زیر را وارد کنید:
html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0; url=Browser.wgt">
</head>
</html>
بجای نوشته قرمز رنگ نام وبجت مورد نظر را همراه با پسوندی که در بالا میبینید وارد کنید و صفحه را ذخیره کنید
به یاد داشته باشید که فایل HTML را حتما" همنام وبجت کنید اما بدون پسوند
فریمورهایی که وبجت جواب میده:
S5233DQJC1
S523WXXJC1
... و دیگر فریمورهای انگلیسی دیگر
ممنون ، من هم به بچه ها گفتم که فقط روی فریمور های انگلیسی نصب میشه ! ولی هیچ کدوم گوش نکردن !نقل قول:
سلام دوستان
من قصد دارم این گوشی رو برای روز مادر برای مادرم بگیرم
ولی قبلش یه چند تا سوال دارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
اختلاف قیمیت بین S5233 Star TV و S5233 معمولی یه چیزی بین 20 هزار تومن هست
حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره
اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
بعد اینکه موقع خرید من از کجا بدونم فریمورش جدید هست یا نه؟
چه خوب مبارک باشه. کار خوبی میکنی!نقل قول:
الان استار معمولی 160 تومن هست با تلویزون 180. همون 20 تومنی که گفتین!
مثل هم هستن تفریبا ولی اینطوری که دوستان تی وی دار گفتن به نظر میرسه تی وی فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی فریمور فارسی نداره!
ولی اگه فریمور فارسی اومده باشه بعله . بری تو قسمت تنظیمات میتونه یا کلیدها رو فارسی کنی یا زبان گوشی رو.
در مورد کار کردن با گوشی هم گفتی. من نمیدونم والا. ولی مادر من که خوشش میاد از این مدل گوشیا ولی نمیدونم اگه داشته باشه میتونه کار کنه یا نه. خوب چون اینا فینگر تاچ ضربه هست باید یکم فشار بده.
نسب به نوکیا بهتره چون آیکن ها و کلید های بزرگی داره تقریبا!!
در موردفارسی ساز کردن گوشیهای سامسونگ اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم بشه! معمولا باید سیستم عامل داشته باشه!
در مورد فرمور هم همون آپدیت نرم افزاری سیستم کلی گوشیه که یه سری خصوصیات بهش اضافه میشه! من خودم هنوز آپدیت نکردم ولی بچه ها که آپدیت کردن خصوصیات خوبی گفتن. مثلا سرعت گوشی تو خوندن فایلهای PDF بیشتر میشه. ظرفیت داخلی گوشی بیشتر میشه! بلوتوث زمانی میشه! و چیزای دیگه ...
در مورد کدهایی که بشه فرمور گوشی رو تست کن من 2 تا کد کلیدی میگم.
1- سریال نامبر گوشی رو نشون میده
#06#*
2- فرموری که روی گوشیت نصب شده رو نشون میده و ورژنش رو
#1234#*
سلام.چقدر خوب..انگار هم سلیقه ایم آخه منم واسه روز پرستار واسه مامانم starخریدم....از ظاهر گوشی خیلی خوشش اومد و خیلی راحتم باهاش کار میکنه و فقط موقع مسیج نوشتم از قلمش استفاده میکنه....از اونجایی که چشم های مامانم دوربینه و موقع مطالعه یا کار با موبایل باید عینک بزنه star خیلی واسش مناسبه چون هم آیکون های منوش بزرگه و هم مسیجی که واسش اومده رو میتونه با دکمه های کم وزیاد صدا که در کنار گوشی هست بزرگ کنه و بدون عینک هم به راحتی باهاش کار کنه.tvداشته باشه که خیلی خوبه ولی یه ایراد بزرگ اینه که خیلی باتری مصرف میکنه.....من روز پرستار 147000تومن (داخل کارتون هم قلم داشت هم کیف)(ازگرگان)خریدم...بدون گارانتی...بازم سوال داشتی بپرس بچه یا خودم جوابتو میدیم!!!:5:نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی توننقل قول:
پس به نظر شما S5233 Star TV رو بگیرم بهتره دیگ
این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
ساپورت کنه درسته؟؟
بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
فردا احتمالا اونجا هستم و نزدیک ترین جای که میتونم برم
نقل قول:
از شما هم ممنون بابت راهنمایی تون
پس انگار مشکلی نیست این گوشی برای مادران عزیز:31:
چون خودتونید بهتر میدونید دیگه مثلا پدر یا مادر مثه ما جونا خیلی حوصله ور رفتن با گوشی رو ندارن
چون من هم میخواستم یه گوشی خوب برای مادرم بگیرم هم از یه طرفم میترسیدم که کار کردن براش سخت باشه
که انگار این جوری نیست
ممنون از همه دوستان
راستی موقعه خرید به چی چیزای باید هواسم باشه؟
مشکل romantic دقیقاً برای منم پیش اومد. اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کسپراسکای 2010 آپدیت شده هم اسکنش کردم. هیچ فایل مشکوکی پیدا نکرد.
نقل قول:
شما رمتون مدلش چیه؟ قبلا با این رم مشکل نداشتین؟ چند وقته گوشی رو خریدین و از کی این مشکل پیدا شد؟
دارم کم کم نگران میشم که گوشیم یه چیزیش هست:41:
رم منم عین شما سن دیسکه.4 گیگ هم هست. قبلاً یه چند باری این مشکل پیش اومده برام و هر بار هم مجبور شدم رم رو از نو فرمت کنم.نقل قول:
میگم که، دقیقاً وضعیتش عین مال شماست. با خود گوشی رو حافظهی داخلی عکس میگیرم مشکلی نداره. اما وقتی میخوام عکسها روی کارت حافظه ذخیره بشه این مشکل پیش میاد.
گوشی رو هم یه دو ماهی تقریباً میشه که گرفتم.
سلام
دوستان سایتچطوری میتونم زبان انگلیسی سایت پیدا کنمکد:www.s5230.net
عزیزم این سایت روسی هستش و زبان انگلیسی براش نزاشته شما میتونید از مترجم گوگل کمک بگیرید کهنقل قول:
واقعا کمک میکنه خودم دارم استفاده میکنم
اما در کل سایت خوبی نیست چون همه برنامه هاشو به زبان خودش یعنی روسی نوشته
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
دوستان کسی با برنامه TKFile_Explorer برای استار کار کرده اعلام کنه کمک میخام
من یبار تونستم با این برنامه به گوشیم وصل شم بعدش ویندوز نصب کردم هنوزم که هنوزه نتونستم کانکت بشم
راستش میگن که فارسی رو ساپورت نمیکنه. واسه خرید گوشی هم تو جمهوری هم میتونی بری علائدین هم میتونی یکمی بیای پایین تر بری بازار مبایل ایران!نقل قول:
بازارمبایل بهتره میتونی گوشیا رو هم ببینی اونجا گذاشته تو ویتروین. من 2 روز پیش اونجا بودم. اگه واقعا قصدت خرید باشه بری اونجا دست خالی برنمیگردی! دقیقا هم بخوای آدرسشو بدونی خیابون حافظ بعد از جمهوری.
نقل قول:نقل قول:
من استار تی وی(s5233t) دارم و به نظر من این اختلاف قیمت ارزشش رو داره و اگر با گارانتی پارس مایکروتل بگیری از هر جهت خیالت واسه فارسی بودن گوشی مطمئن هست(تمام منو ها فارسی میشه حتی منشی تلفن هم فارسی میشه - اس ام اس فارسی-تشخیص دست خط فارسی ) و تقریبا به زبان فارسی روان ترجمه شده و فکر نمی کنم مادرتون باهاش مشکلی پیدا کنه و در ضمن آخرین فریمور واسه استار تی وی با گارانتی روش نصبه.:40::11:
از بابت باطری عالیه ولی وقتی تلویزیون نگاه کنید خب قطعا خیلی بیشتر باطری مصرف می کنه.(راجع به این گوشی هم تو صفحه 265 و 257 هم یکم چیز میز نوشتم:31:)
من پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی پارس مایکروتل بگیرید مزایاش رو تو صفحه 264 نوشتم و مطمئن باشد اون پول اضافی که واسه گارانتی دادید بی ارزش نیست. و البته تو بازار گارانتی پارس مایکروتل تقلبی هم وجود داره.
1.پارس مایکروتل اصلی جعبش پولومه
2.کارت طلایی داخل جعبه هولوگرام داره(رو خود جعبه هم هولوگرام داره
همه گارانتی ها چرت و پرت هست (تجربه خودم و دوستان)به غیر از مایکروتل که اونم واسش دلیل دارم و از رو تعصب نمی گم .در ضمن صاجب فعلی مایکروتل همون صاحب قبلیه شرکت ایراتل هست که زمان خودش بهترین بود.:40:
.تا حالا دوبار تعویض تاچ (هر بار 65 تومن) و 5 بار تعویض ویندوز داشتم( هربار 17 تومن) که همه این خدمات مجانی انجام شد.اینم اسکن یکی فاکتور های رسمی شرکت پارس مایکروتل برای تعویض مجانی تاچ I900 خودم :
اینم لینک اسکن زیر :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files/eb7fc4819d2d4dca80c4.jpg
برای خرید هم شما برید بازار موبایل ایران طبقه همکف .شماره234 و235.فروشگاه ادافون(نماینده رسمی پارس مایکروتل هست) و تنها فروشگاهی هست که می تونید اونجا با استار معمولی از نزدیک کار کنید.چون بقیه فروشگاه ها ندارن.
ولی اگر می خوای 5-6 هزار تومن پول کمتر بدی،برای دیدن گوشی به فروشگاه ادافون و برای خرید برید علاءالدین.طبقه 6.واحد 675.فروشگاه کاویانی( اینم نماینده رسمی پارس مایکروتل هست). این دو تا مغازه واسه آشنا یا واسه بابام نیشت فقط از روی تجربه دارم می گم.:31:
من پیشنهاد می کنم استار تی وی مشکی دور قرمز بخرید و بعد از خرید هم می تونید یه در طرح دار خوشگل واسه گوشی بگیرید(5-12 هزار تومن) که روز مادر تکمیل کنید. و ایشالا که مادر گرامیتون خوشحال بشن !!!:11:
فکر کنم گوشی خوبی باشه من طالب شدم بگیرمش
استار تی مثل گوشیهای چینی به راحتی تلویزیون نشان میدن یا مثل ان96 نوکیا هستش که فقط در تهران نشان میده؟
قابلیت ضبط کردن از تی وی رو داره؟با چه کیفیتی؟
mersi shahram_s8
دوستان کسی با برنامه TKFile_Explorer برای استار کار کرده اعلام کنه کمک میخام
من یبار تونستم با این برنامه به گوشیم وصل شم بعدش ویندوز نصب کردم هنوزم که هنوزه نتونستم کانکت بشم[/QUOTE]
سلام من باهاش کار میکنم راحت هست شماره پورت گوشی بدی راحت وصل میشه و همه فایل های سیستم توی گوشی رو نشون میده ویندوز من XP هست البته
دوستان من هم فریمور رو عوض کردم وهم تم استار رو ولی چیزجالبی در نمیاد عوض کردن فریمور بد نیست ولی تم خوب کار نمیکنه یا بهتر بگم گوشیتون یکمی بهم میریزه:
ولی در فریمور جدید کارکردن با تاج گوشی راحتر میشه در نوشتار اس ام اس تغییرات به وجود میاد بازیهای گوشی زیاد میشن و ویجت ها هم زیادتر میشن ولی در کل تغییراتی تو منو به وجود نمیاد و کلا ایکن ها همون قبلیها میمونن مهمترین مشکلم که تو فریموری که من نصب کردم به وجود اومد از دست دادن زبان فارسی بود و اینم بگم در فریمور فارسی برنامه ها راحت نصب میشن ولی تو این فریمورها این طوری نیست
خلاصه:بهترین فریمور فریمور فارسی هستش و آخرین فریمور فارسی تا الان S5233AJPIK3 هستش