حالا گذشته از پیشنهاد دوستمون کسی میتونه راجب این تلویزیون سامسونگ بمن توضیح بده
که مارک خوبی هست که بخرمش یا نه
حالا گذشته از پیشنهاد دوستمون کسی میتونه راجب این تلویزیون سامسونگ بمن توضیح بده
که مارک خوبی هست که بخرمش یا نه
-من اين مدل led رو پيشنهاد نميكنم توصيه ميكنم سراغ lcd هاي سامي در اين رنج قيمت برين مثل c695نقل قول:
مدل C695 انصافا مدل خوبیه . کیفیت خوب ، طراحی خوب ، قیمت مناسبنقل قول:
اقا سلام من می خوام یه تلویزیون 32 اینچ LCD یا plasma تا سقف 800 تومن بخرم پیشنهاد شما چیه:
مدل EX500 سونی به نظرم بد نیومد اما نمی دونم شفافیت تصویر سامسونگ رو داره یا نه تویه سامسونگ و پاناسونیک چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنید با تشکر.
سلام.کسی از طرح زمستانه سام سرویس خبر داره؟
با سلامنقل قول:
میشه لطفا در باره LG LX6500 نظرتون رو بگین؟ یکی بود خیلی تعریفش رو میکرد میخواستم بدونم واقعا تعریفی هست؟ مثلا در مقابل C6900 سامسونگ یا C7000 سامسونگ؟
کدومشون بهترن؟
ارادتمند ::11:
ناصر
با سلام خدمت مهدی عزیزنقل قول:
مهدی جان حالا که حرف از پلاسمای ال جی زدین میخواستم نظرتون رو راجع به یه مدل دیگه از پلاسماهای ال جی بدونم:
میشه لطف کنین و درمورد PK760 از ال جی بگین؟ از کیفیت تصویر و صداش؟ از مصرف برق و حرارت تولیدیش؟
از وضعیت Burn-In تو این مدل ؟از کیفیت نمایش سیاهیش؟
بعدم اگه براتون ممکنه یه مقایسه ای با یکی دو مدل مطرح بازار مثل v20 پاناسونیک بکنین لطفا
معذرت از پرچونگی
ارادت ::11:
ناصر
یه خبر جدید ( البته بنظر من بعدا ضایع بازی نشه...!!!!؟؟؟؟)
دوستان ؛من همین دو دقیقه پیش با یکی تو شهرمون که تو کار واردات !!! تلویزیون از بانه تشریف دارن صحبت میکردم وایشون گفتن الآن یه مدل جدیدتر ال سی دی سامسونگ خرید و فروش میشه که از C650 جدیدتره و بهتره و قیمت 46 اینچیش رو تحویل شهرستان ما 1450 گفت
این مدل C6000 و ال سی دی هم هست .بهش گفتم از روی شماره مدلش این باد ال ئی دی باشه که اونم همین عقیده رو داشت و دوباره زنگ زد به طرف و اینو ازش سوال کرد که ایشون به تا کید گفتن که نخیر این مدل ال سی دی هستش شک نکنین؛ بعدشم گفت مغز خر تناول نفرموده ایم که یه ال ئی دی 46 اینچی سامسونگ رو بدیم 1450
نظرتون چیه؟ از این مدل اطلاع داشتین و تنها بیخبر معرکه من بودم ؟ یا شما هم مثل من این مدل براتون تازگی داره؟
کسی از امکانات این تی وی اطلاع درست درمونی داره ؟ مارو هم بی نصیب نذارین :31:
ارادت :
ناصر
آقا چند تا پیکسل سوخته تعویضه؟ امروز یارو اومد ال سی دی سامسونگ ما رو نصب کرد و 5 تا(کنار هم) سوخته داشت. خودش گفت نمیدونه چه جوریه فردا باید از تهران سوال کنه
ex500 مدل خيلي خوبيه در برند سوني در عين حال ميتونيد به c550 سامي هم فكر كنيد و البته c650 كه 32 رو نديدم هنوزنقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
-دقيقا اطلاع ندارم ولي بايد تعويض كنند حتما پيگير باشيننقل قول:
-مدل خوبيه منتها دقت داشته باشين كه مشابه داش بزرگش lx 9500 local dimming نيست و يك edge led هستنقل قول:
-داشتن قابليت 3d و 200 هرتز بودن ممكن باعث برتر بودنش نسبت به c6900 باشه ولي من شخصا c6900 رو بيشتر ميپسندم
-در مورد c7000 هم خوب غير از 3d بودن و 200 هرتز بودن چيزي از c6900 بيشتر نداره واز نظر كنتراست پايين تر هست نسبت به c6900 (و البته يادمون باشه c7000 صداي فوق العاد ه اي داره )
سلام
من یه ex713 40inch sony گرفتم میخواستم نظرتونو بدونم
بعد وقتی من external hard برای دیدن فیلم بهش وصل میکنم نمیشناستش
چی کار می توانم بکنم؟
سلامنقل قول:
ضمن تشکر و احترام نسبت به نظرات ارزنده هم شهری عزیز جناب آقای t_tanhayam ولی در سایت شرکت سامسونگ کنتراست c6960 مقدار 7.000.000:1 و در مدل c7770 مقدار 8.000.000:1 اعلام شده است.
ممنون:10:کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/index.php?cPath=45_61&osCsid=9c3mncic9qlt4c4vkqim849oj7
نقل قول:
سلام
با اجازه از استاد گرامی t_tanhayam
کد:http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN46C6900VFXZA-features
کد:http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN40C7000WFXZA-features
c7000 که در ایران عرضه میشه کنتراستش 2 میلیون به 1 هست .
سلامنقل قول:
ضمن تشکر
در آدرسهای ارائه شده کنتراست6500 که فکر کنم همان c6960 است مقدار 5.000.000:1 و در مدل7000 که همان c7770است مقدار 6.000.000:1 اعلام شده است که باز 7000 کنتراست بیشتری دارد.
کدامیک از موارد ارایه شده صحیح است؟
یعنی کنتراست اعلام شده در سایت سامسونگ ایران به عمد اشتباه ذکر شده؟
ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این 40c6960 ما گاهی تو تصاویری که از صدا و سیما(که در حد qvga هست:27:)میگیریم یه گیر کوچیک میکنه.مخصوصا تو فوتبال اذیت میکنه.جریان چیه؟!
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
شما 6800 رو 6900 و 120 هرتز رو 100 هرتز فرض کن.240 رو هم 200.نقل قول:
میشه یه زحمت دیگه هم بدم؟نقل قول:
اول : بین C7000 و C8000 چه تفاوتهای عمده ای هست؟ آیا کیفیت سه بعدیشون متفاوته؟ کلا کیفیت تصویر . صدا در کدوم یکی برتر و عالی تره؟
دوم : میدونم V20 یه پلاسماست ولی به هر دری زدم 50 اینچی شو تو ب ا ن ه نتونستم گیر بیارم و چون سایز بالا میخوام ناچار اومدم سروقت c6900 و C7000 و C8000 البته 47 اینچی LG LCD660 را هم نتونستم پیدا کنم حالا برام میمونه این سه انتخاب بعد از حذفاجباری دوتای دیگه. بین این سه تا با در نظر گرفتن قیمت و بدون در نظر گرفتن قیمت (البته قیمتهای ب.ا.ن.ه ) کدومیکی انتخاب بتر و عاقلانه تریه؟
C6900-1750
C7000-2100
C8000-2600
اینم اضافه کنم همگی ساخت مالزی هستن و فارسی رو هم ساپورت نمیکنن
درضمن اینا تیونر دیجیتال دارن دیگه؟ نه؟
با تشکر و ارادت تمام :11:
ناصر
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
دوستان؛ کسی V20سایز 50 اینچی تو ب.ا.ن.ه سراغ داره؟ اگه داره لطفا یه شماره پ . خ کنین
با تشکر
ناصر
سلام به همه دوستان میخواستم بدونم این tv تو ایران هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استادا یکی هم جواب منو بده ممنون میشمنقل قول:
اقا من یه چیزی فهمیدم ! این کنتراست های مدل های 2010 سامسونگ رو هر چیزی میشه اعلام کرد ! یعنی الان سامسونگ اعلام کنه 1 تریریلیون به 1 هم نمیشه ازش ایراد گرفت ! دلیل این که جاهای مختلف کنتراست های متفاوتی برای یک مدل میبینیم هم همینه .
دلیلش هم اینه که توی اکثر مدل های 2010 سامسونگ میشه کلا back light رو قطع کرد به خاطر همین روشنایی در تیره ترین حالت میشه صفر واحد ! و خوب اگر صفر رو ببریم تو مخرج کسر میشه بی نهایت :دی
اما موضوع اینه که این نوع کنتراست دینامیک اعلام کردن اصلا جالب نیست ! چون مثلا قطع کردن نور اونم به صورت کامل هیچ جنبه ی عملی نمیتونه داشته باشه و فقط یه قابلیت اسمی هست ! و بهعص میشه کنترسات دینامیک به طرز وحشتناکی بزرگ به نظر بیاد در حالی که اصلا مشخص نیست native اش چقدر باشه .
-متاسفانه عزيز اين مدل قابليت اجرا از روي هارد رو ندارهنقل قول:
نقل قول:
سلام
ضمن تشکر
در آدرسهای ارائه شده کنتراست6500 که فکر کنم همان c6960 است مقدار 5.000.000:1 و در مدل7000 که همان c7770است مقدار 6.000.000:1 اعلام شده است که باز 7000 کنتراست بیشتری دارد.
کدامیک از موارد ارایه شده صحیح است؟
یعنی کنتراست اعلام شده در سایت سامسونگ ایران به عمد اشتباه ذکر شده؟
-سلام و مرسي از لطفت عزيزم
c6960 رو همون c6800 در اين ليست در نظر بگيرين به precision dimming توجه كنيد كنتراست 1:7 هست ولي در c7000 كنتراست 1:6 هست
-متاسفانه سايت سامي ايران اشتباه اعلام ميكنه و فروشنده ها هم همين رو ميگن
-ناصر جان c8000 برتري داره به c7000 چه در كنتراست كه بيشتر بر ميگرده به داشتن همون precision dimming و چه در 3d و همينطور 2dنقل قول:
البته من در مورد صداي C7000 بيشتر شنيدم نسبت به c6900 منتها فكر ميكنم c7000 از نظر صدايي با C8000 برابري ميكنه
-در مورد ساپورت زبان فارسي بستگي داره بعضي از مالزيايي ها local set شون روي ايران هست ودر منو زبان فارسي وانگليسي رو دارين
در بعضي ديگه روي ايران نيست وتوي منو عربي رو دارين
-منتها در هر دو مدل شما مشكلي با تلتكست فارسي و زير نويس فارسي ندارين با گذاشتن روي عربي
-در مورد تيونر ديجيتال گويا اين قابليت وجود داره منتها در بدون گارانتي ها غير فعال هست ولي دوستاني كه با گارانتي گرفتند مي فرمايند كه ----t فعال دارند
-در مورد پيشنهاد هم اگر نميخواين براي 3d هزينه كنيد سراغ c6900 برين ودر غير اين صورت c8000 برتر هست
نقل قول:
ببخشید پانی دیگه کیه؟!!!!!
پانی شخصی هستند به نام پاناسونیک ! همون ناسیونال قدیم :دی
ممنون از جواب سریع و خوبتوننقل قول:
یه سوال دیگه: گفتی اگه نخوام برای 3D هزینه اضافه کنم برم سراغ C6900 ؛ یعنی صرفنظر از 3D نبودن این مدل از سایر جهات با C8000 یا C7000 میتونه برابری یا رقابت کنه؟ کیفیت صدا و تصویر این یکی با اون دوتای دیگه برابری میکنه؟
یه چیز دیگه: تو یکی از پستها از یکی از دوستان خوندم (درست یادم نیست در مورد ال جی 660 بود یا یکی از این سامی ها) که گویا با آپدیت نرم افزار ش براحتی میتونسته فیلمهای YOUTUBE رو ببینه و در توضیحش گفته بودکه بدلیل داشتن V..P..N داخلی تلویزیون میتونه این سایت رو باز کنه . خیلیم لابلای پستها گشت زدم ولی پیداش نکردم شما اطلاع دارین کدوم تلویزیون بود که این خاصیت رو داشت؟
یلدا مبارک؛هندونه و آجیل یلدا نوش جون :thumbsup::26:
ارادت :
ناصر
-در تصاوير 2d كاملا c6900 مشابه c8000 هست و از نظر كنتراست و تصوير بهتر از c7000 هستند هر دو مدلنقل قول:
منتها از نظر صدايي C7000 كيفيت بهتري داره نسبت به C6900
-در مورد اينترنت هم خوب اين مدل ها اينترنت tv دارند منتها من شخصا اطلاعي ندارم از كاركدش درايران چون اصلا نيازي نديدم دنبالش باشم
-اگر دوستان ديگه اي اطلاعي دارند خوشحال ميشيم بشنويم
-شب يلداي شما و همه دوستان خوب ديگه هم مبارك باشه :10:
مزایای sony ex700 نسبت به sony ex500 :
1- اولی نور ضمیمه LED دومی LCD درنتیجه مصرف 46 اینچ اولی 125 وات دومی 195 وات
2- اولی گیرنده --- یعنی گیرنده دیجیتالی داره دومی نداره
3- اولی پورت اترنت داره و شبکه بیسیم را سپورت می کنه دومی نه
4- اولی سنسور و کنترل اتوماتیک نور زمینه و چک حضور بیننده داره دومی نداره
5- اولی DLNA (شبکه زنده دیجیتال ) داره دومی نه
6- اولی photo map و عکس HD در صفحه بزرگ داره دومی نه
7- اولی XMB داره دومی نداره
8- اولی DIVX اجرا میکنه دومی نه
9-اولی internet video داره دومی نه
------------------------------------------------------------------------
اما سئوالات ایجاد شده::31:
1- موارد 5و 6 و7 را یکی توضیح بده یعنی چی؟؟؟
2- قیمت SONY EX500 چهل و شش اینچی با SONY EX700 چهل اینچی برابر است . با توجه به مزایای بالا شما پنل بزرگتر را انتخاب می کنید یا مزایای بالاتر ؟ (سالن ما 7 متری است).
3- آیا کیفیت تصویر این دو مدل تفاوت چشمگیر دارد؟
توضیح: 46ex500=40ex700 = یک میلیون و هشتصد هزار تومان با گارانتی= یک میلیون و پانصد هزار تومان قیمت بانه تحویل اینجا بدون گارانتی
ممنون از جوابای سریع و خوبتنقل قول:
این C8000 چندتا عینک تو کارتنش هست؟ دوتا یا سه تا؟ فیلم تری دی چی ؟ همراهش هست؟ دیگه چیا تو کارتنشه ؟ میخوام اگه خریدم کلاه سرم نره
ارادت
ناصر
-در مورد dlna خوب قابليتي هست كه hdtv تون رو با pc ميتونيد share كنيد واز اين طريق فايل هاي روي pc تون رو روي tv تون ويا هر دستگاه ديگه اي كه اين قابليت رو داره داشته باشيننقل قول:
-xrossmedia bar هم قابليت خاصي نيست تنها داشتن منوي متفاوت هست يك چيزي شبيه اين
-photo map هم قابليتي هست كه با اتصال به اينترنت ميتونيد مكان عكس هايي كه گرفتين رو
[HTML]http://www.sony-asia.com/microsite/bravia_i-manuals/GA/en/ex700/photomap.html[/HTML]
-اما از نظر تصوصيري با اينكه ex700 يك ال اي دي حاشيه اي هست با مشكلات ابري شدن تصوير ولي من بيشتر ميپسندم تصوير روشن تري داره با جزئيات بيشتر
-اينچ بيشتر هم كاملا وسوسه كنندست عزيز
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
-فكر ميكنم 2 عدد باشه داخل كارتننقل قول:
-يك فيلم 3d
-و كابل هاي رابط
-ناصر جان اينجا بحث رو ادامه بديم بهتر هست :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=55[/HTML]
من دیروز هر جا رفتم و LED رو با LCD مقایسه کردم BRIGHTNESS مربوط به LCD ها بیشتر بود ... . فقط مشکی LED ها به وضوح بهتر بود . البته من بیشتر مدل های سامسونگ رو دیدم که LCD هاش واقعا عالی بودند اما LED ها در مقابل LCD ها چندان جالب نبودند .
-مهرداد جان اگر c6900 side by side با c650 مقايسه كنيد كه يكي از بهترين هاست در lcd ها هم برايتنش بالاتر وهم كنتراست بالاتري رو ميبينيد در c6900نقل قول:
-همينطور اگر side by side دو مدل ex700 و ex500 رو ببينيد متوجه برايتنس بيشتر پنل هاي led ميشين
واقعا کسی نیس جواب سوال منو بده؟
سلام به همه دوستان میخواستم بدونم این tv تو ایران هست [URL="http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-viera-tc-p50g25/4505-6482_7-33957038.html"]Panasonic Viera TC-P50G25
اگه هست قیمت تهران چنده؟ ضمنا یه tv خوب حدود 1200000 تومان یکم بالا پایین واسه کاربرد خانگی ترجیها پاناسونیک فرقی از نظر تکنولوژِی ساخت واسم نمیکنه چه پلاسما یا lcd یا هر چی فقط تصویر خوب و دلچسب برام مطرح هست والبته دیزاین پنل چی میتونم بگیرم ضمنا سایز 40 یا 42 باشه فقط چون قصد خرید دارم اگه سریع تر راهنمایی کنید ممنون میشم.
:41:
سلام
ببخشید توی مدلهای پاناسونیک یا ایکس ویژن با محدوده قیمتی زیر 1.300 بین 37 تا 40 اینچ چه lcd هایی توصیه می کنید
من کنار هم دیگه دیدم . با این حساب فقط اون مدل هایی که من دیدم اینجوری بوده .نقل قول:
-مهرداد جان اگر c6900 side by side با c650 مقايسه كنيد كه يكي از بهترين هاست در lcd ها هم برايتنش بالاتر وهم كنتراست بالاتري رو ميبينيد در c6900
-همينطور اگر side by side دو مدل ex700 و ex500 رو ببينيد متوجه برايتنس بيشتر پنل هاي led ميشين
-من فكر ميكنم به d25 فكر كنيد بهترين گزينه ممكن هستنقل قول:
-مدل هاي اونيكس ايكس ويژن هم پيشنهاد ميشه
با سلام خدمت دوستان
با توجه به کوچکی فضا حداکثر سایز تلویزیونی که میتوانم داشته باشم 37 است. لطفا راهنمائی بفرمائید بهترین مارک و مدل در این اندازه بدون در نظر گرفتن قیمت ، چیست ؟
با تشکر
samsung c650نقل قول:
lg ld660
من آخرش تصمیم گرفتم سه بعدی بگیرم ! یعنی خودم که 2 بعدی بیشتر دوست داشتم اما بابام رفت رو مخم گفت یا نگیر یا اگه میگیری یه چیزی بگیر که از تکنولوژی عقب نباشه . ما هم گفتیم بریم سراغ همین vt20 . توی پیدا کردنش مشکلی ندارم . هر وقت بخوام میتونم گیر بیارمش اما من فقط موندم آیا میشه فیلم سه بعدی رو از pc و با hdmi روی پنل پخش کرد و آیا با این روش سه بعدی نشون میده ؟! چون خیلی ها گفته بودند نمیتونند مطالب سه بعدی رو از pc تماشا کنند .
میخواستم بدونم آیا برای دیدن فیلم یا عکس یا ... به صورت سه بعدی حتما باید از bd player استفاده بشه یا با pc هم میشه ؟
ممنون میشم جواب بدید . اگرم کسی vt20 رو داره و تست کرده ممنون میشم تجربش رو بگه . مخصوصا در مقابل c8000 سامسونگ بعد کسایی که vt20 گرفتند آیا توی جعبش عینک بوده ؟! کیفیت عینک پاناسونیک نسبت به سامسونگ چطوره ؟ ...