دوستان تفاوت n43ns و n53sn در چیه؟البته جز صفحه نمایش؟
دوستان تفاوت n43ns و n53sn در چیه؟البته جز صفحه نمایش؟
ايسوس اونايي كه الان تو بازار هستن گرافيك هاي قوي ندارن من نديدمنقل قول:
شايد يكي از قوي تريناشون همين x42jy باشه با كارت گرافيك ati 6470 و ram dd3
پيشنهاد ميكنم hp dV6 6050 رو يه نگاه بتدازي، واقعا تو دلم موند بخريدمش وگرنه:
cpu i5 2.3 Sandy Bridge
ati 6770 ddr5
FSB1333
من خودم X42JY دارم. بازي CALL OF DUTUY WORLD AT WAR بدونه مكث انجام اجرا ميكنه
=======================
دوستمون كه با نرم افزار شيمي كار ميكني گه گرافيك بالا و پردازنده بالا ميخوايي HP DV6 6070 رو يه نگاه بنداز.
من اگه HP نگرفتم فقط بحث گارانتيش بود !!!
ايسوس هم كه گرفتم تو خونه تا از جهبه در اوردم روشن كردم بايوسش پريد كه گارانتي نه چندان دلچسب ويستا 10 روزه بهم دادن اونم با كلي پيگيري!
شنيدم گارانتي امرتات HP رو هم جديدن وارد كرده. اگه اينطور باشه خيلي خوبه
نظرم اینه صبر کنی N55 کامل بیاد اونو بگیرینقل قول:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
N43 مدل خیلی خوبیهنقل قول:
N53SV هم میتونید بخرید
دوستان عزیز اینجا تاپیک تبادل نظر هست نه مشاوره خرید
واسه گرفتن اطلاعات بیشتر باید به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
موفق باشید
کسی نمیدونه تفاوتشون در چیه؟؟؟نقل قول:
اگه متفاوت نیستن چرا n43 ارزون تره؟
ِسلام یه سوال داشتم از صاحب نظرا
مدل n55 به نظرتون خوبه کسی مشکلی داشته با این مدل؟
تو ایران full hd هست ؟
قیمتش چنده؟
لب تاپ x59sr
سلام دوستان
تو سایت سازگار بعضی این مدل ها هست مدلش رو ننوشته مثلا نوشته
Asus x4gsn-vx037v
asus x5msv-sx167x
[HTML]http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=asus&p_group=notebook[/HTML]
حالا می خواستم ببینم مدل این دو تا لپ تاپ چیه ؟ چه سری هستند ؟ ممنون میشم کمک کنید
سلام اقا كسي n55sf داره ديروز رفتم سراغش به نظرم كيفيت بدنش خيلي پايين تر از مدل هاي قبل از خودش مثل n53sn هستش به نظر شما چطوره با توجه به قيمتش ارزشش رو داره؟
سلام :20:
من امروز ASUS N53SN رو به قیمت 1500 خریدم...(گارانتی مادیران)
دوستان نظرتون در موردش چیه؟!
سلام به همه....
من میخوام یه asus k53sv با مشخصات:
core i5
ram 4g
gpu GT 540 2g
HDD 640
واسه کارای گرافیک نسبتا سنگین هم میخوامش خوبه یا نه؟
سلام بچه ها!
من یه Asus K43 S گرفتم
یه ماهی میشه
همه چیش ردیفه
ولی الان میزنم به شارژ
میگه :
Plugged in , not charging
یعنی شارژ نمیکنه ، همون درصد باتری میمونه
مشکل کجاس؟
دستتون درد نکنه!
سلامنقل قول:
معنیش این هست که در حال استفاده از برق شهر هست و از باطری استفاده نمیکند .
دقیقتر بخوام توضیح بدم برای لپتاپ من که asus n61jv هست تنها زمانی شروع به شارژ مجدد میکنه که سطح شارژ باطری به زیر 95 درصد برسه تا از شارژ کردن مکرر خودداری بشه .
به محض اینکه کمتر از 95 درصد بشه شروع به شارژ میکند تا به 100 درصد برسه .
فکر نمیکنم لپتاپتون مشکلی داشته باشه .
یه سوال:
وقتی داریم از برق شهری استفاده می کنیم باید باتری رو دربیاریم یا نیازی نیست این کار رو بکنیم؟!
بعضی ها میگن در بیار ولی من اینکار رو نمیکنم .نقل قول:
تا حالا چندین بار برق خونمون قطع شده اگر نبود این باطری نمیدونم به لپتاپم چه آسیبی وارد میشد.
سلام اقا كسي در اين مورد نظري نداره كسي اين مدلو نداره راهنمايي كنه؟نقل قول:
یک Review از Asus n55 sfنقل قول:
کد:http://www.gamingrig.com/asus-n55sf-review-multimedia-gaming-805/
سلام دوستای عزیز
من الان حدود 2 هفته هست واسه خرید لپ تاپ بین 2 مدل خیلی گیر کردم
1.asus N53 sn
پردازنده intel Corei7 2630QM 2.0GHZ با شش مگابایت cache l2
640 گیگابایت هارد ، 8 گیگابایت RAM ، کارت گرافیک Geforce GT 550 با 2 گیگابایت حافظه
صفحه نمایش 15 اینچی ، وزن 2.7 کیلوگرم
2.asus N55 sf
پردازنده Intel Corei7 2630QM 2.0GHz، شش مگابایت Cache L2
750 گیگابایت هارد ، 8 گیگابایت رم DDR3 ، کارت گرافیک GEFORCE 550 با 2 گیگابایت حافظه
صفحه نمایش15.6 اینچی ، وزن 2.9کیلوگرم
من داشتم n55 می خریدم ولی دوستم گفت speaker بالاش خیلی زشته از طرفی خیلی علامت دست روش می مونه .
تو رو خودا کمکم کنید زودتر بخرم
ممنونم
من خودم بیشتر از N55 خوشم میادنقل قول:
و امکانات و کانفیگ و کیبورد بهتری هم داره
صفحه نمایشش هم خیلی بهتر شده
سلام دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکه لب تاب k43sv تاچ پدش مولتی تاچ هست؟یعنی به صورت 2انگشت یا 3 انگشت کار میکنه؟
تو خود سایت ایسوز زده کهIntuitive Multi-touch touchpad هست ولی یکی از دوستان میگفت که نداره؟ کسی اطلاع داره؟
ممنون
سلام دوستان من رو راهنمایی میکنید؟
بین مدل های زیر به نظر شما کدوم خوبه و چرا؟
لیستی گرفتم با این مدل ها و مشخصات با گارانتی مادیران
k53sv-sx048 قیمت 1050.......cori5...ram4....nvidia 540 2gig
n53sv-sx295 قیمت 1280.....cori7....4gigram....nvidia540 1gig
b53j-so164 قیمت 1350....cori5..
p53sj-so019 قیمت 1030........cori5
از اونجا که میدونم دوستان این مدل هارو میشناسند و اطلاعات فنی خوبی دارند از درج اطلاعات کامل خودداری کردم.
ولی اگر لازمه مشخصات دقیق بنویسم.
بین اینها کدومش ارزش خرید بیشتری داره؟سی پی یو اینها سندی بریج هستش؟
میشه لطفا زودجواب منو رو بدید من دیگه از انتخاب لپتاپ خسته شدم دست روی هرچیزی میزارم یه ایرادی داره.
من n53 دارم، عکسهایی که از n55 دیدم فرقی بین صفحه کلیدش ندیدمنقل قول:
تنها تفاوت توی گرافیک و تعداد بیشتر usb3 و طراحی ظاهری هست
صفحه نمایش هم فکر نکنم تغییر زیادی کرده باشه
دوست عزیز من خودم k53 دارم و تنها فرقش با k43 اینه که k53 دکمه های ماشین حساب داره و 15.6 هستنقل قول:
k53 هم مولتی تاچ هست که تا 3 انگشت رو جواب میده
نقل قول:
اقا مرسی...خیالمو راحت کردی...دمت گرم...
سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.
سلام.
ميخواستم k43 sv بگيرم با قيمت 1150000 كانفيگش از نظر من با اينكه usb3 نداره خيلي خوبه.
cpu: core i7
gpu: GF 2G dedicated
نظر شما چيه... آخه يه سري چيزايي شنيدم كه ميگن بدنه اش برق دزدي داره و اينا !!!!
با اين كانفيگ فكر نكنم تو هميچين قيمتي پيدا بشه... اگه هست پيشنهاد كنيد.
صفحه کلیدش دکمه هاش بزرگتر شده و روکش تزئینی هم داره من یه جا خوندم سطح دکمه هاش بالاتر هم اومدهنقل قول:
خودم از نزدیک هنوز ندیدمش راستش
N53 شما ساب ووفر جدا هم داره؟
سه نوع صفحه نمایش گلوسی ، نیمه گلوسی و میت واسش ارائه شده با سه رزولوشن
کیفیت هم بالاتر بوده
وگرنه اگر به صرف کارت گرافیک بود همون N53 رو با گرافیک بالاتر میزد
سلام
من یه لب تاپ مدل Asus K52JU RED دارم مدتی هست که صفحه آبی میاره به نظرم مشکل از ویندوز 7 هست البته ویندوز 7 اورجینال نیست و یکی تو شرکت برام نصب کرده کاملا معلومه که از ویندوزش هست حالا میخوام ویندوز 7 جدید نصب کنم میخوام ببینم ویندوز 7 مخصوص لب تاپ باید نصب کنم یا فرقی نمیکنه ؟ ویندوز 7 که من دارم و خودم از اینترنت از جای مطمئن که نوشته بود بدون دستکاری هست اینه پسوند فایلش هم iso هست :
Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail
برای کرکش هم میخوام از این استفاده کنم چون یه بار روی کامپیوتر مجازی نصب کردم خوب بود
Windows Loader 1.9.3 x86-x64 by Daz
:40:
بچه ها ببخشید تاپیک رو اشتباهی زدم باید در بخش مشکلات میزدم
:40:
سلام امیدوارم خوب باشین..
لطفا کمکم کنید..
من یه n53s دارم که تا دیروز خیلی خوب کار میکرد یه دفعه هنگ کردم و من دیگه هیچکاری نمیتونستم بکنم اونم به خاطر اینکه یکی از نرم افزارهاش به اسم tender اگه درست نوشته باشم چون الان یادم نمیاد که چطوری بود فعال کردم و سیستمم هنگ کرد ..
مجبور شدم از ریکاوریش استفاده کنم دی ویدیای ریکاوری رو گذاشتم و تا اخر ادامه داد و گفت ریکاوری در اینقدر دقیقه به اتمام رسیدم وقتی okکردم سیستم ریسیت شد و اومد بالا ولی ویندوزش بالا نیومد ارم ویندوز اومد ولی صفحه هیچ چیزی رو نشون نمیداد و فقط یه صفحه طوسی ظاهر شد من دو بار ریکاوری کردم ولی هر دوبار اینطوری شد و اصلا سیستم کار نمیکردم و ویندوز اجرا نمیشد...:37:
کمکم کنید تا بتونم سیستممو راه بندازم ..:41:
ممنون از لطفتون :41:
یه جون مرد منو کمک کنه....:31:نقل قول:
:10:
سلام دوست من ..من هم یه مدتیه میخوام لب تاب بگیرم و همه مدلهای لب تاب ایسوزرو چک کردم و بهترین مدل برای من همون k53sv بود هم قیمتش مناسبه هم ظاهرش از اون 3تا برام قشنگتره..و سی پی یوشم سندی بریجه.(البته من خیلی از ظاهر سری n خیلی خوشم نمیادالبته وزنش هم بالاست).....البته مدل p53sj و n53 هم سی پی یوش سندی بریجه ولی اون b53 نه....k53 از نظر من 2تا ایراد کوچیک داره یکی اینکه صداش از n53 کمتره و همینطور usb3 نداره که البته خیلی برای من مهم نیست...نقل قول:
موفق باشی
خیلی ممنونم
انتخاب منم همین بوده تا الان
هم به نظرم قشنگ اومد هم کانفیگ مناسبی داشت.
اما از نزدیک تاحالا ندیدمش
از نظر کیفیت تصویر چطوره؟
فرق مانیتور این مدل در چیه ؟color shinیاهمچین چیزایی یعنی چی؟
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی برو بخرشنقل قول:
اینو نمیدونم چی هست:31::31:نقل قول:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
مرسی عزیز...فردا با کله میرم بخرمش...:31:نقل قول:
k53sv خیلیم مدله خاصی نیست ک ادم بخواد با کله بره سراغش ب خصوص تو این ی ماه ک قیمت لپ تاپا کشیده بالا ب علت بالا رفتن دلارنقل قول:
من خودم قصد خرید z470 لنوو رو داشتمو و خیلی جدی میخواستم برای خریدش اقدام کنم(اخه الان 2 ماه دارم تحقیق میکنم:31:) ک متوجه شدم تکنولوژیهای جدیدی قراره وارد بازار بشه ک ب شدت باعث کاهش لپ تاپ های حال حاضر میشه:
از جمله سی پی یو نسل جدید amd ب نام بولدزر ک گویا قراره غوغا کنه و سندی بریج اینتل رو لوله کنه
از اون طرف هم اینتل برای اینک از amd عقب نیفته سی پی یو های ای وی بریج خودشو برای عرضه اماده کرده
و از همه اینا مهمتر عرضهاولترا بوک هاست ک من رو مجاب کرد دست نگه دارم
با عرضه این دستگاهها ب بازار افت شدید قیمتهای دستگاههای حال حاضر رو شاهد خواهیم بود.
پس اگه عجله ای برای خرید ندارید پیشنهاد من صبر کردنه البته زمان این صبوری مشخص نیست ک تا کی ب طول خواهد انجامید ولیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517701
:8:گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی:8:
حال دیگه هرجور خودت صلاح میدونی
ممنون دوست من..والا حقیقتش اینه که من حدود 3-4 ماهی هست که منتظر موندم بیبنم این بازار لب تاب چجوری میشه..هر دفعه به یه طریقی پوله تو دستم پر کشیده و رفته:31:...نقل قول:
.اگر هم قرار باشه تکنولوژی های جدید بیاد معلوم نیست قیمتش چقد بالا باشه..
.برای سی پی یو بولدوزر هم که خستمون کرد 3 ماه پیش گفتن میاد که نیومد...گفتن 1 ماه دیگه میاد اینقد صبر کردیم بولدوزر هم که نیومد هیچ تراکتورش هم نیومد..:31:
این بولدوزر یه بلایی سرش اومده که هنوز نرسیده:27:
.
به هر حال باید دیگه لب تابو بخرم...
و حلوا رو هم میخورم:27:
N53SV بهتره.نقل قول:
بخاطر ظاهر - صدا - USB 3.0 !
بی شک همینطوره ...اما تولیدمحصولات جدید همیشه اتفاق میوفته و یک روند همیشگی برای کارخانه های سازنده هستش و اگر بخوایم به امید جدید و جدیدتربشینیم ممکنه ماهها از کارهامون عقب بیوفتیم و همیشه در انتظار یه مدل بمونیم و تو انتخاب سردرگم بشیم.نقل قول:
ز جمله سی پی یو نسل جدید amd ب نام بولدزر ک گویا قراره غوغا کنه و سندی بریج اینتل رو لوله کنه
از اون طرف هم اینتل برای اینک از amd عقب نیفته سی پی یو های ای وی بریج خودشو برای عرضه اماده کرده
و از همه اینا مهمتر عرضهاولترا بوک هاست ک من رو مجاب کرد دست نگه دارم
با عرضه این دستگاهها ب بازار افت شدید قیمتهای دستگاههای حال حاضر رو شاهد خواهیم بود.
بلاخره باید یه چیزی رو در حال حاضر انتخاب کرد و استفاده کرد.
:10:نقل قول:
.اگر هم قرار باشه تکنولوژی های جدید بیاد معلوم نیست قیمتش چقد بالا باشه..
بعد از کلی گشتن میون برندها و مدل های مختلف بلاخره به خاطر کیفیت قطعات و صفحه نمایش(که البته به تعریف دوستان این سایت بود)مدل K53SV با کانفیگ cori5 را انتخاب کردم.و سفارش دادم.(نمیدونم دقیق کی به دستم میرسه)
روی کاغذ به نظرم ایرادش عدم تجهیز به پورت usb3 هستش که برای من راستش مهم نیست.
و در بعضی امکانات مثل بلوتوث و صدا هم یه مقداری ضعیف به نظر میرسه(از مدلهای مشابه در برند های دیگر) که راستش بازم اصلا برام مهم نیست.
چون انتظار من تنها کیفیت قطعات و کیفیت صفحه نمایش و کانفیگ مناسب بوده و پردازش گرافیکی مناسب.
امیدوارم زودتر بدون ایراد به دستم برسه تا بتونم تجربه کاملی ازش بنویسم
:15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :15:نقل قول:
سلام دوست من يه asus n43sn گرفته كنار تاچ پدش ليبل FHD خورده اما وقتي وارد كنترل پنل مي شي و قسمت مربوط به DISPLAY رو باز مي كني نهايت رزولوشنش در حدHD هستش يعني 1366*768 هستش مي خواستم ببينم ما مسيرو اشتباه مي ريم يا اين ليبل الكي هستش كه بعيد مي دونم چطور مي شه اين موضوعو كشف كرد؟