جواب منو کسی نمیده؟نقل قول:
جواب منو کسی نمیده؟نقل قول:
ببخشید یه خورده بیشتر توضیح میدین آیکون های بالای صفحه ی اصلیش یعنی کدوما؟ اصلا شما لینک یوتیوبش رو بذارنقل قول:
اون آیکون های آبی الان توی ورژن اصلی به صورت سه مربع پشت سر هم شده که نشان از سه تا بک گراند و صفحه اصلی هستنقل قول:
سلام
آقا من یه تیکه فیلم از یوتیوب دیدم در مورد همین گوشی که آیکنهای بالای صفحه ی اصلیش آبی رنگ و سه بعدی بودن، میخواستم بدونم این کدوم نسخه ی فرموره؟ اصلا فرمورش نسبت به این آخرین فرموری که اومده(روسی) بدرد میخوره؟ اگه بدرد میخوره و کسی لینک دانلودشو داره بیزحمت بذاره. خیلی خیلی ممنون
جوب منو نداداین؟نقل قول:
کیفیت اسپیکرش از ال جی ارنا بهتره؟
نقل قول:
این مدل 260 هم دادم اس ام اس اومد که باز شد ولی بازم صفحه سیاه اومد که چیزی دیده نمی شد.
و قابل save کردن نبود.
حسام جان این گوشی هیچ عیبی نداره البته باز سلایق فرق داره ولی کسی رو پیدا کنید که از خرید این گوشی ناراضی باشه و نتونه خاسته هاشو براورده کنه پیدا نمیکنید.نقل قول:
جوب منو نداداین؟
کیفیت اسپیکرش از ال جی ارنا بهتره؟
کیفیتی اسپیکرش هم فوق العاده عالی هست
نقل قول:
مرسی
فقط میخواستم مطمعن بشم
چرا پیدا نمیشه ؟:31:نقل قول:
تو این چند روز که تو یه منطقه با سیگنال ضعیف بودم
پی بردم که آنتن دهی این گوشی تو این مناطق
بسیار نا امید کننده بود
نکته بعدی این بود که مدام آنتن خالی میکرد و دوباره سرچ میکرد
تا این که پدر باتری در اومده
82 ام رو هم برده بود
واقعا یه سر گردن هم کیفیت صداش هم آنتن دهی اش سر تر بود
علی جان کاملا تایید میشه متاسفانه به علت پایین بودن sar اکثر گوشیهای سامسونگ این مشکل انتن دهی ضعیفتر نسبت به برندهایی مثل سونی یا نوکیا هنوز هم وجود داره البته داخل شهر به ندرت متوجه این مشکل میشیم و خودشو توی جاده ها یا کوه و بیابون نشون میده و چون گوشی در این جور مناطق داره جون میکنه تا سیگنال قویتری داشته باشه باتری هم به سرعت خالی میشه مثل بیشتر گوشیهای سامسونگ البته نه همشوننقل قول:
n82 sar=1.35
i8910 sar=0.42
مسلما انتن دهی n82 در مناطق با سیگنال ضعیف خیلی بهتره و چون هنوز n82 هم دارم کاملا متوجه منظورت هستم
البته خدای نکرده قصد ناراحت کردن دوستانی که 8910 دارن رو ندارم ولی این تجربه من که چند مدل گوشی سامسونگ داشتم و همینطور اطرافیانم بوده البته باز هم میگم در مدلهایی از سامسونگ که sar بالا دارن این مشکلات وجود نداره
کیفیت صدای i8910 در اسپیکر نمیدونم چطوریه و نشنیدم ولی در مورد n82 باید بگم که تا به حال کیفت صدایی بهتر از n82 ندیدم نه n95 8gb و نه satio که خودم دارم نه هیچ گوشی دیگه همچین کیفیتی ندارن چون n95 8gb در ولوم های بالا خرخر میکنه و مثل n82 دلچسب نیست و satio که تک اسپیکره و زیبایی stereo رو نداره
یه مشکل برای گوشیم پیش اومده
بعد اینکه 3 دقیقه hd فیلمبرداری کرد بعد از بیرون اومدن از محیط دوربین گوشی هنگ کرده و روی بک گراند مونده و صفحه خاموش هم نمیشه و دکمه ای هم کار نمیکنه و تاچ هم همینتور.
اینم بگم باتری خط آخر بود.
چیکارش کنم. میترسم باتری رو در بیارم مشکلی بدتر پیش بیاد
فریمور هم IF6 هست
شما چند تا کار انجام بدهنقل قول:
1.یه جی بی تسک من نصب کن
2.فریمور گوشی ات رو آپ کن
که کمتر بر بخوری به این مشکلات
هر چند در آوردن باتری کار درستی نیست
ولی من به شخصه با همین8910 بارها این کارو انجام دادم
بلایی هم سرش نیومده
پس با خیال نسبتاراحت(البته نه100% بلکه 99%) باتری اش رو بکش بیرون
:46:
علی جان تمامی بروبچز8910 دار خدارو شکرنقل قول:
کاملا منطقی هستند و از این تعصب الکی ها ندارن که فکر کنن
گوشی شون بهترین گوشی دنیاست!!
واسه همینه کسی میاد تو این تاپیک بیشتر مشکلات رو مطرح میکنه و راه حل هاشو با هم به اشتراک میزاریم
و در اکثر موارد راهی پیدا میشه :8:
تا این که بشینیم بگین به به 8910 بهترینه :27::31:
صدای اسپیکر 8910 از 82 ورژن 30 بلندتره
کیفیتشون هم برابره
البته من احساس میکنم
بیسش بهتر از 82 هستش
راستی در مورد آنتن دهی به این نتیجه رسیدم که
اگه سرچ شبکه رو از روی حالت اوتوماتیک بصورت سرچ دستی
بگذاریم تاثیر محسوسی در کمتر شدن مصرف باتری در نقاطی که
شدت سیگنال ضعیف هستش داره
راستی بچه ها این فریمور های جدید که ریلیز شدن کسی استفاده کرده ؟
چطور از آب در اومدن ؟
من میخوام از 1.3 اسپید ادیشن آپ کنم
سلام
نرم افزار چراغ قوه واسه این گوشی میخوام
اگه هست لطف کنین لینک دانلودشو بدین
منتظرم
بدیش اینه که دوربین فول اچ دی نیست . صفحش 5 اینچ نیست . دوربین 14 مگاپیکسل نیست . یه بدی دیگه ای که داره اینه که 4 تا اسپیکر نداره 2 تا داره . در کل خیلی بدی داره !!! :31:نقل قول:
من پنج شنبه دارم میرم دنبالش بخرم.
توصیه دیگه ای نداریم برام؟میخوام از سونی اریکسونw810 به سامسونگ i8910 ارتقا بدم . حرف آخری ندارید؟فایلهای فلشswfرو میخونه؟
الان گوشی ها ی تو بازار دیگه خودشون آپدیت شده هستند یا باید خودم دوباره وقتی خریدم آپدیتش کنم؟من تو این کارها وارد نیستم ها.. . .
در ضمن : آخرین ورژن فیرمور رسمی سامسونگ برای این گوشی که زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه(فکر کنم بهش میگن ورژن خاورمیانه ای ، درسته؟)رو از کجا میشه دانلود کرد؟نسبت به ورژن IF6 چه مزیتها و معایبی داره؟آموزش انتقالش به گوشی برای آپدیت تو کدوم پسته؟
مبارکهنقل قول:
فکر نمیکنم مشکلی مونده باشه که تو این تاپیک در موردش بحث نشده باشه
آخرین موردش هم میزان سار گوشی بود
فایل های فلش رو میخونه ولی نه تمامی فایل ها رو
اکثرا رو باید آپدیت کنی
فعلا هم فقط یه فریمور اصلی بازبان فارسی واسه این گوشی موجود که اونم همون فریمور اولیه اس !
منظورتون IF6 ـه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله...
:10:
خب اونوقت همین IF6 مشکل خاصی نداره که نیاز به آپگریدش داشته باشه؟
از کجا میشه ورژن فیرمورش رو فهمید؟
اون کدی که هنگام خرید گوشی برای تست قسمتهای مختلف بهش میدادیم چی بود؟
از همه مهمتر فیلمبرداریش که صدای ضبط شده اش چیزی در حد افتضاحه
اون کد هم به ترتیب
ستاره مربع صفرستاره مربع
هستش
؟خب به نظر شما کدوم فیرمور رسمی از همه بهتره و این مشکلات رو کمتر داره؟نقل قول:
با اجازه علی آقا:20:نقل قول:
تو این فریمورهایی که من تا حالا تست کردم XXII1-eBoy-r1 از همه بهتر بوده....اگه تسک منجر سه بعدی واست مهم نیست و سرعت بیشتر و فون مموری بیشتر می خوای HX1.4 اسپید ادیشن هم عالیه.
این 2 تایی که گفتید کوک شده اند یا رسمی ؟ sms فارسی میخونن؟چه مشکلاتی رو رفع میکنن؟مشکلات دیگه ای ندارن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
هر دو تا کوک شده هستن
چون اگه دقت کنید تو اولی اسم eboy رو می بینید دومی هم که نسخه اسپید هست که کوک شده هستش...
پشنهاد میشه از کوک شده ها استفاده نکنی چون ممکنه بوت گوشی بپره و اونوقت :41:
البته جدیدا میشه تو ایران هم تعمیر کرد ولی هزینه داره...
آقا فرمور رسمی از همه بهتره ، منم کوک شده ریختم نزدیک بود بوت گوشیم بپره ، آخه نمیدونم کوک شده چی داره که آدم ترجیح بده به رسمی ،شما هرکدوم از این فرمور های اخیر ، مثل XEJA 1 یا XXJB1 رو بریزی عالیه (البته اولی یعنی XEJA1 مصرف باتریش بده). تمام فرمور ها بلا استثنا اس ام اس فارسی رو میخونن.نقل قول:
پس بر طبق گفته های شما فیرمور XXJB1 از همه ی فیرمور ها بهتره درست میگم؟مشکلات خاصی نداره؟راسته میگن در JB1 فضای حافضه داخلی آزاد گوشی خیلی کم شده ؟نقل قول:
نظرتون راجع به II2 چیه؟کوک شده است یا رسمیه؟
ساین کردن برای برنامه های پولی کـ ـرک شده است یا برنامه های آزاد و مجانی هم نیاز به ساین کردن دارن؟
کاری با گفته دوستان ندارم...اجباری هم ندارم حرفم رو به کرسی بنشونم ولی تا حالا 30 بار فریمور گوشیم رو عوض کردم ...به هیچ مشکلی هم بر نخوردم:46:
در XXJB1 هفده مگ فون مموری دارید...اس ام اس فارسی هم دریافت می کنه ولی کیبرد فارسی نداره.
XXJB1 رو راستش نریختم نمیدونم . فضای آزاد گوشی کلا توی فرمور های جدید کم شده اما مشکلی تو سرعت ایجاد نمیکنه.نقل قول:
من هم نگفتم فرمور زیاد عوض کردن بده ، گفتم فرمور غیر رسمی نریزین ، آخه فرمور کوک شده باید یه حسنی داشته باشه که به ریسکش (ولو یک درصد ریسک) بیارزه.
نه ، ساین کردن دقیقا مساوی با برنامه ی پولی نیست ، حتی بعضی تم ها هم نیاز به ساین دارن ، در کل درصد بالایی از برنامه ها و بازی ها نیاز به ساین دارن.
II2 رسمیه ، و فکر کنم از نسل جدید (کینتیک برازینگ) نیست.
من این گوشی رو تازه خریدم.و توی خونه هم شبکه wifi دارم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمی تونم بهش وصل بشم.کسی میتونه کمک کنه؟
کینتیک برازینگ چیه؟
یه خورده بیش تر توضیح بدین دقیقا چه اتفاقی می افته که نمیتونین استفاده کنین،تو مسیر ستینگز ، کانکتیویتی ، وایرلس لن که میرین بعد از سرچ روش کلیلک میکنین چه اتفایق می افته؟نقل قول:
یعنی مثل آیفون (و خیلی از گوشی های دیگه) وقتی توی یک صفحه که بغلش اسکرول بار داره هستی ، مثل قسمت کانتکت ها یا گالری، میتونی انگشتت رو روی صفحه بذاری و به سمت بالا هل بدی و اینجوری صفحه رو به سمت پایین اسکرول کنینقل قول:
پس تو فیرمور II2 چه جوری صفحه اسکرول میشه؟
اگه بخوایم فلشش کنیم و فیرمورشو عوض کنیم نرم افزارهای پیشفرض خودش مثل asphalt هم پاک میشن؟
راستی تو II2 فون مموری آزاد چقدره؟
XXII2 بهترین فریم ویر رسمی سامسونگ تا الان
صدای دالبی در اسپیکر هوش هرکسی رو که کنارت صداشو بشونه میبره
دقیقا از همین مسیری که گفتید میرم.که بعد از سرچ پیغام no wlan network found رو میده.بعد ازم میخواد که اسم شبکه وایرلسمو وارد کنم که منم نام شبکه که broadcom هست رو بهش میدم ولی باز همون پیغام قبلی رو میده.خیلی عجیبه آخه من با وایرلس لپ تاپم راحت میتونم کانکت بشم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمیشه
دقیقا از همین مسیری که گفتید میرم.که بعد از سرچ پیغام no wlan network found رو میده.بعد ازم میخواد که اسم شبکه وایرلسمو وارد کنم که منم نام شبکه که broadcom هست رو بهش میدم ولی باز همون پیغام قبلی رو میده.خیلی عجیبه آخه من با وایرلس لپ تاپم راحت میتونم کانکت بشم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمیشهنقل قول:
هنگام فلش کردن و نصب فیرمور جدید اگه فقط فیرمور کوک شده باشه برنامه های خود گوشی پاک میشه یا فیرمور های رسمی مثل ii2 هم آسفالت و نرم افزارهای اصلی رو پاک میکنن؟
سلام به همه دوستان
منم این گوشی رو خریدم
فوق العاده هست
بخرید ، پشیمون نمیشید
2 تا سوال دارم
1. می خوام آپ کنم به ورژن II2 . این فریمور اصلی هست دیگه ؟ لطفا لینک دریافت رو بدید ؟
2. صفحه بر اثر تماس دست کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . اگه دستمال رو به الکل یا اتانول آغشته کنم و صفحه رو تمیز کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون با دستمال یا پارچه به تنهایی کاملا تمیز نمیشه . اگه راه حل دیگه ای هست لطفا بگید .
ممنون
این دوربین جلوش از کجا فعال میشه؟تو قسمت camera که چیزی در موردش ننوشته.در ضمن مشکل من با wifi هنوز هم پا برجاست.کمک پیلیز
بالاخره خریدمش!
خیلی بیشتر از چیزی بود که تصور میکردم.حتی با اینکه فیرمور IF6 رو که کلی ایراد ازش میگرفتن رو داره هنوز به مشکلی برنخوردم!
بازی آسفالت فقط آیکونش هست و میگه خودشه باید برید از سایت سامسونگ دانود کنید.خبری از آپرا و اون دیکشنری هم نیست
قطب نما ش رو چه جوری باید استفاده کرد؟
مبارک باشه...نقل قول:
منظورت از استفاده چی هست؟
menu-tools-compass
بعد یه چند بار اینور و اونور ببری کالیبره میشه...:31:
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
برین تو قسمت شماره گیری اینو بزنیننقل قول:
ستاره مربع صفر ستاره مربع
بعد cif cam رو انتخاب کنید بعد رو صفحه که کلیک کنید عکس میگیره...