از قسمت سرچ Start تایپ کن System information و همون بالا که سرچ شده رو اجرا کنید!نقل قول:
یه راه دیگش هم اینه که از طریق داس تو همون صفحه ی سیاه رنگ داس تایپ کنید SystemInfo تا تمام اطلاعات نرم افزاریتون رو بده.
Printable View
از قسمت سرچ Start تایپ کن System information و همون بالا که سرچ شده رو اجرا کنید!نقل قول:
یه راه دیگش هم اینه که از طریق داس تو همون صفحه ی سیاه رنگ داس تایپ کنید SystemInfo تا تمام اطلاعات نرم افزاریتون رو بده.
اگه نسخه ی اختصاصی درایو ویندوز 7 یا همون ویستا هم روش میفته, نصب کنید مشکلتون حل میشه!نقل قول:
درایو رو هم میتونید از سایت مودمتون پیدا و دانلود کنید.
سلام بچه ها
من اتوکد 2010 رو 7 نصب کردم ولی برای کرک کردن این ارور رو می ده:
make sure you can write to current directory
در ضمن چرا تو 7 همه ی فولدر های برنامه ها read only هستند؟ چطور می شه اینو عوض کرد؟
چون من هر دفعه عوض می کنم میگه:
you will need to provide administrator permission to change this attribiutes
اکانت منم administrtator
Azerbayçan عزیز، مودم رو توی xp به اسم best data data fax modem میشناسه ! برای پیدا کرد درایور باید دنبال چی باشم ؟
دوستان وقتي ويندوز 7 را در شبكه دامين ميكنم ،نميتوانم به يوزرهاي دامين و حتي Everyone دسترسي فول به درايو ويندوز را بدهم و روي اكثر فولدرها پيغام Access is deny ميايد ،در حالي كه در XP اينطور نبود . لطفاً راهنمايي بفرماييد چه كار كنم ؟؟؟
برای پچ کردن یه نرم افزار توی 7 بهتره ( باید ! ) UAC رو خاموش کنید ! :5:نقل قول:
( توی قسمت سرچ ویندوز UAC رو بزنید و اوون بیل بیلکشو بزارید روی پایین ترین حالت و ویندوز رو ریست کنید ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاگین winamp رو نرم افزارتون ریختید !؟نقل قول:
1- تیک این گزینه رو بردارید شاید درست شه ....
2- uac رو خاموش کنید !
3- نرم افزار رو دوباره نصب کنید !
دوستان ویندوز من نسخه 7200 هست و یه مشکلی که باهاش دارم و خسلس اذیتم میکنه اینه که مثلا وقتی وارد کانکشنم میشم و یوزر و پسم رو وارد میکنم دکمه سیو رو هم میزنم ولی دفعه های بعدی بازم باید یوزر و پس رو دستی وارد کنم یعنی به هیچ عنوان توی تمامی کانکشن ها پسورد رو ذخیره نمیکنه.......اگه میشه راهنمایی کنید
در ظمن میخواستم ببینم نسخه اصلی و فاینال ویندوز سون الان چی هست و ایا میشه اون رو روی این ویندوزی که دارم اپگرید کنم و نخواد این رو پاک کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
برای پیدا کردنش هم باید به سایت شرکت سازنده مودمتون برید که سایتش رو میتونید از روی قوطیه مودم و همینطور به احتمال زیاد داخل CD داریوش که واسه XPیه پیدا کنید و از سایتش درایو نسخه ی ویندوز 7 و اگه نبود درایو ویستا رو دانلود کنید و نصب کنید.نقل قول:
سلامت باشید♥
سلام دوستان
یه مشکل
ویندوز من card reader رو شناسایی نمیکنه
از قدیمی هاست . سیم دار
راه حلی دارید؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
قابلیت جدیدی نیست .
منظورت Shake هست ؟! :5:نقل قول:
دوستان یه قابلیت جالب جدید پیدا کردم شانسی از ویندوز 7 .
وقتی چنتا پنجره بازه و دوست دارید همه پنجر ها پشت اون پنجره ای که در نظر دارید جمع بشند . کافیه اون پنجره رو کوچیک کرده
نشانگر موس رو روی نوار بالا پنجره قرار داده چپ کلیک رو نگه دارید و پنجره رو تکان بدید یا بلرزونید تا همه پنجره ها جمع شند.
دوست عزیز، در صفحات قبلی اشاره کرده بودم که شما می تونید با کرک Windows 7 Loader v1.7.5 یا ورژن های دیگر اون ، هم ویستا و هم 7 رو کرک کنید و بدون مشکل از اونها با هم استفاده کنید ، هرچند که با وجود ویندوز 7 ، استفاده از ویستا بی معنی است.نقل قول:
سلام،
وقتی روی برنامه باز روی TaskBar راست کلیک میکنم گزینه Pin this program to taskbar وجود نداره!
کسی از دوستان راه درست کردن اون مشکل کانکشن رو نمی دونه
وقتی کانکشون می سازی همون لحظه حذف می شه!!!
سلامنقل قول:
سوالتون را درست نفهمیدم؟!
بی زحمت یه بار دیگه بگو
دوست عزیز من وقتی یک کانکشن جدید می سازم بعد همون موقع که میزنم کانکت بشه (مثلا جای پسود و یوزر و خالی کذشتم فقط خواسم کانکشن بسازم که بعد یوزر و پس رو وارد کنم) بعد که ساختم تموم شد زد کانکت بشه وقتی ارور مثلا اشتباه بود پسورد و یوزد داد بعد از اون که اونو می بندم بعد میرم می بینم که کانکشن پاک شده!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
از این طریق کانکشن می سازم (عکس زیر)
کسی نیست به پست2690 ما جواب بده؟
سلام
من نسخه ی N , 7 رو دارم . چند وقتیه خیلی گیر می کنه برنامه ها زیاد not responding میدن بعضی موقع ها قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد درایو ویندوز رو چک دیسک می کنه برا خودش و ...
مشکل از چیه ؟ (خیلی وقت نمیشه نسخه n رو نصب کردم روی rtm که قبل داشتم زیاد مشکل نداشتم )
اینو هم بگم که KIS 2010 دارم و فکر نمی کنم مشکل ویروسی باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری درستش کنم !:20:
من همین نسخه ی n را نصب کردم هیچ مشکلی ندارم مثل موشک ویندوز داره کار میکنه...البته من روی لبتاپ نصب کردم مثل xp داره کار میکنه بیشتر از اوننقل قول:
سیستمم ویندوز 7 هستش روش Xp نصب کردم ولی بعد اینکه ریستارت میشه تا به نصب اصلی ویندوز بره نه ویندوز 7 و نه نصب ویندوز xp بوت نمیشه
مشکل چیه ؟ من باید چیکار کنم ؟ لطفا سریع راهنمایی کنید ؟
(البته محل سئوالم رو اشتباه پرسیدم اینجا پست زدم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4422114#post4422114
من دوبار ویندوز هفت نصب کردم ولی هردوبار انقدر اذیتم کرد که بیخیالش شدم.
هنگ میکرد و دائم مجبور بودم ریستارت کنم.کسی میدونه چیکار باید بکنم اخه خیلی دوس دارم ویندوز هفت داشته باشم.
سلامنقل قول:
شما روش نصبت غلت بوده بهتره ویندوز ها را فرمت کنید.
اول xp نصب کنید و بعد 7/
موفق باشید
سلامنقل قول:
شما مشخصات سیستم را بده/
مترجم پارسو چطوري روي سون نصب كنم ؟
این مترجم روی ویستا هم نصب نمیشه چه برسه به سون؟نقل قول:
شما از ویندوز اکس پی مجازی استفاده کن شاید کار کرد!
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم وبعداز نصب ورژن کارت صدای مادربرد منو عوض کرد وبالاتر برد تو پخش صدا هیچ مشکلی ندارم ولی قبلا از دو لاین صدا میتونستم استفاده کنم یکی سبز ویکی مشکی ولی در این ویندوز فقط سبز هستش که فعاله و برای هدست که قبلا از مشکی استفاده میکردم غیر فعاله از روی سی دی درایور صدا رو هم نصب کردم ولی بی فایده بود مادر برد من مدل ایسوز P5KC هستش دوستان لطفا راهنمایی کنید راهی هستش که از هر دو لاین همزمان استفاده کرد
متشکرم
سلام . شما برنامه کارت صدا رو باز کنیئ و اسلوت مشکی رو به خروجی اسپیکر تبدیل کنید.نقل قول:
ماله من اینطوری که مثلا میتونم اسلوت قرمز و لایتن این هم به خروجی صدا تغییر بدم از داخل همون برنامه
کارت صدا .
کمک ...
این سون چرا اینجوری شده هر جاشو دست میزنی یه جای دیگش خراب میشه . visual studio 2008 روش نصب نمیشد اومدم آپگرید کردم حالا نصب شد ولی سرچ ویندوز دیگه کار نمیکنه . یعنی هر چی توش تایپ میکنی بی اثره و هیچ عکس العملی نشون نمیده تو سرچ استارت منو هم تاثیر گذاشته یعنی وقتی تو استارت منو اسم برنامه نصب شده ات رو میزنی چیزی پیدا نمیکنه . خواهشا این سری کمک کنید تا مثل سری قبل نشه برم آپگرید کنم باز یه جای دیگش خراب بشه / تماس فرت
چرا الکی رو 7 عیب میزاری :4:نقل قول:
کمک ...
این سون چرا اینجوری شده هر جاشو دست میزنی یه جای دیگش خراب میشه . visual studio 2008 روش نصب نمیشد اومدم آپگرید کردم حالا نصب شد ولی سرچ ویندوز دیگه کار نمیکنه . یعنی هر چی توش تایپ میکنی بی اثره و هیچ عکس العملی نشون نمیده تو سرچ استارت منو هم تاثیر گذاشته یعنی وقتی تو استارت منو اسم برنامه نصب شده ات رو میزنی چیزی پیدا نمیکنه . خواهشا این سری کمک کنید تا مثل سری قبل نشه برم آپگرید کنم باز یه جای دیگش خراب بشه / تماس فرت
من 2008 و 2010 روش نصب کردم مشکلی نداره.
:39:نقل قول:
تماس فرت
دوست عزیز سیستم شما به احتمال زیاد ویروس داره!نقل قول:
با آنتی ویروس بروز چک کنید.
کسی نمی دونست؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز Episode شما همنمی دونی؟
سلام دوستان.من نسخه 7600 سون رو دارم .این نسخه مدیا پلیر 12 و اکسپلورر 8 داره ولی جایی نیست که بفهمم دایرکت ایکس 11 توش نصبه یا نه.راهی هست که بشه فهمید؟؟؟
تو Run بزن dxdiag و بعد ورژن دایرکتت رو ببین.نقل قول:
سلام دوستان.من نسخه 7600 سون رو دارم .این نسخه مدیا پلیر 12 و اکسپلورر 8 داره ولی جایی نیست که بفهمم دایرکت ایکس 11 توش نصبه یا نه.راهی هست که بشه فهمید؟؟؟
سیستم ویستا و 7 اینطوره؛ کانشکن شما رو توی بار اول تست میکنه، اگه ok شد اون کانکشن رو ثبت میکنه و اگه نه حذف.نقل قول:
dvd drive من lite-on24x مدل iHAS324 هستش.بعد از نصب 7 درایو رو میشناخت ولی از فرداش دیگه نه!
میفهمه iHAS324 به سیستم وصله ولی کار نمیکنه!
درایورشو باید از کجا پیدا کنم؟ یا اصلآ باید کار دیگه ای بکنم؟
تم هاش چقدر كمــه
سلام دوستان
ویندوز 7 درایو c من رو نمیشناسه (همون درایوی که توش xp نصبه )
به نظرتون مشکل از کجاست
والا من ویندوز 7 رو نصب کردم از روز اول دارم باهاش حال میکنم حتی یکدونه مشکل ندارم
سلامنقل قول:
درایو را مشناسه منتها به نام دیگه.
چون 7 درایوی که خودش توش نصب هست را ارجع میدونه و اسمش را میزاره c .
موفق باشید