شما invert موس رو روشن کردی برو به قسمت option توی control و invert mouse رو خاموش(no) کن...نقل قول:
Printable View
شما invert موس رو روشن کردی برو به قسمت option توی control و invert mouse رو خاموش(no) کن...نقل قول:
من فعلا act 3 هستم به نظر من همه چي بازي خوبه فيزيك گرافييك خيلي از cod 4 جذاب تر شده
فقط چند تا ضعف كوچولو داره كه اگه تو نسخه هاي بعدي برطرف بشه خيلي عالي ميشه
1 نميشه تو بازي كاور گيري كرد
2 وقتي سپر دستته نميتوني تيراندازي كني
3 با همه ي اسنايپر ها نميشه زوم كرد
4 نميشه خفه كنه اسلحه هارو بازو بسته كرد
و.....
ولي در كل خيلي از cod 4 و cod 5 بهتر بود :20:
خیلی از دوستان سوال کرده بودن چه بلایی سر makarov اومد این دوستان اگه به مکالمه capitan price با makarov داشت در مرحله بعد از کشته شدن ghost:41:میفهمن که makarov چه شد و shpherd چرا مارو میخواست بکشه
یکی از دوستانم گفته بود بازی موضوع نداره و cod5 موضوع داشت:27:این دوستمون اگه تعریفی از موضوع تو ذهنش داره به ما بگه تا ما هم بفهمیم موضوع یعنی چی
راستی اینم لین عکس یادگاری اخر بازی گفتم بزارم شاید بعضی دوستان نداشته باشنش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا یه سوال
تو یکی از مراحل بازی که از فرودگاه شروع میشه و ما ملت رو به رگبار میبندیم قبل از شروع این مرحله یه پیغامی چیزی میاد که نمیدونم ممکنه این قسمت از بازی روی بعضی افراد تاثیر بذاره یا یه چیزی تو این مایه ها ( نتونستم درست ترجمه کنم ) و دو تا گرینه هم گذاشته یکی SKIP یکی هم CONTINUE . خواستم ببینم معنی این پیغام چی میشه و کدوم گزینه مرجله رو به طور کامل میاره
نقل قول:مضمونش اینه که چون ممکنه برخی از افراد از این مرحله خوششون نیاد و ناراحت بشن، میتونی این مرحله رو انجام ندی و به مرحله بعدی بری. چون شما در این مرحله به کشتن افراد غیر نظامی طی یک عملیات تروریستی می پردازید.
دوست عزيز. شما كه پيغام رو رد كردي رفتي تو مرحله ، همرو چك و لگدي كردي، تازه بعد از چاي خوردن و خستگي در كردن ميگي پيغام چي بود؟نقل قول:
آقا یه سوال البته ببخشید اگه تکراری هستش ......
من با پی سی این بازی رو انجام میدم و اینترنت 512 هم دارم و می خوام که بازی رو آنلاین بزی کنم و اون پچ اولیه هم که منتشر شد رو نصب کردم ولی هنوز هم وقتی به بخش مولتی پلیر می رم از بازی میاد بیرون و این ارور رو میده
.................................................. .................................................. ............................................
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: unable to load eq filter.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 85 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
Ignoring asset 'coop_lobby' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'leave_lobby_warning' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_video' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_advanced_video' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'apply_picmip_popmenu' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_audio' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_controls' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'pc_options_voice' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics_texture' of type menu, between fastfiles patch and ui
Ignoring asset 'options_graphics_defaults' of type menu, between fastfiles patch and ui
Video memory for device: 499 MB.
Rounded video memory size: 512 MB.
Available DirectX texture memory: 1200 MB.
DirectX reports 512 MB of video memory and 1200 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Using reported available texture memory: 496 MB.
Picmip is set manually.
Using picmip 1 on most textures, 1 on normal maps, and 1 on specular maps
------- sound system initialization -------
------- sound system successfully initialized -------
GamerProfile - Updating for controller #0 without saving.
Reading profile for controller 0
GamerProfile - Updating vars for controller #0.
GamerProfile - Updating vars for controller #0.
GamerProfile - Updating for controller #0 without saving.
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2
Socket error: select, 10093
Couldn't resolve iw.net ip server hostname.
Found no UPNP devices to query
Save Message First Frame Shown: 6297
quitting...
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
----- CL_ShutdownOnceForAllClients -----
-----------------------
Ignoring asset 'options_graphics' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'options_graphics_texture' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'options_graphics_defaults' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_video' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_advanced_video' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'apply_picmip_popmenu' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_audio' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_controls' of type menu, between fastfiles patch and common
Ignoring asset 'pc_options_voice' of type menu, between fastfiles patch and common
Unloaded fastfile common
Unloaded fastfile ui
Unloaded fastfile patch
Unloaded fastfile code_post_gfx
Unloaded fastfile patch_code_pre_gfx
Unloaded fastfile code_pre_gfx
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
(null)(0x80041002 )
............................................... تورو خدا یکی به ما کمک کنه بفهمیم ایراد کار کجاست ........ همه حال این باری به چند نفره بازی کردش هست
دقيقا منم همين مشكلو دارم
از يكي پرسيدم گفتش كه بايد براي بازي آنلاين كرك اصلي رو داشته باشي يا بهتر بگم اين كرك مشكل داره
.................................................. .................................................. ..................نقل قول:
خوب چه باید کرد ؟؟؟؟ هیچ راهی نداره برای این مشکل...........
اینجوری که می مونیم تو خماری که !!!!!!!!!!!!!
نمي دونم والله
من اتفاقا دو تا كرك هم دانلود كردم كه تست كنم اون قسمت چند نفره رو اما بازم نميشه
همين خطارو ميده
چقدر مرحله اخر جالبه وقتی چاقو میخوریم.....چقدر جالب درستش کردن که وقتی میخوای چاقو رو از بدنمون در بیاریم خون جلو چشماشو میگیره برای نشون دادن درد.......راستی سرنوشت ماکاروف چی شد؟؟؟
ماکاروف موند برای مدرن وار فر 3نقل قول:
سلام رفقا
یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
بنده یه مرحله ای رو رد میکنم که توی هلیکوپتر هستیم و سقوط میکنیم . بعدش من رو نشون میده که همونجا گیر کردم و همون لحظه یه هلیکوپتر دیگه میاد بالا سرمون و همون لحظه که روی من نور میندازه تصویر سفید میشه و وقتی که داره لود قسمت بازی انجام میشه یهو بازی گیر میکنه و مجبورم بیام بیرون . مشکل از چیه؟
جریان اون بمب اتمی چی بود؟؟ رایس نتونست خنثش کنه که شلیک شد؟؟ ماهواره ها چرا نابود شدن؟؟؟منظورم اینکه برای چی تو جو ترکید؟؟و اون فضانورد
دوستان ارور DISK READ EROR چیه و چه جوری باید رفعش کنیم؟
مثل این که قصد گذاشت شلیک بشهنقل قول:
و خارج از جو منفجرش کرد تا سرباز های روسی و ادواتشون زمین گیر بشن
اون فضا نورد هم امریکن بود که به شهادت رسید تو سفینه اش:31:
دوستان من بازی modern warfare2 رو خریدم!متاسفانه نوشته هیچ راهی جز نصب steam ندارم!نصبش کردم اینترنتی هم اپدیت شد!حالا میخوام بازی رو نصب کنم ولی activation code میخواد که هیچ جا پیداش نکردم!در ضمن فایلهی نصب بازی پسوندشون .sid هستن!خواهشا بگید چیکار کنم!بازی در 3 دی وی دی بود!در ضمن من ایران نیستم!بازی هم کپی هست!دوستان در قسمتهای دیگه هم سوالم رو پرسیدم ولی کسی جوابی نداشته!!خواهشا کمک کنید!
نقل قول:
بچه ها میلاد درست میگه این ارور رو روی کامپیوتر منم می ده اخه مشکلش چیه؟
چی کار کنیم
نه اگه توجه کنین هدف اصلی اون موشک همون ماهواره ها بود و دیدین که بعد از انفجار کل چیزایی که رو هوا بود افتاد و برق همه چیز در امریکا از کار افتادنقل قول:
اگه به سخنان مکاروف با پرایس تو مرحله بعد از کشته شدن قوسط توجه کنی میفهمی که نرفت برا سهنقل قول:
ما که اصلا جریان این بازی رو نفهمیدم فقط کشتیم رو رفتیم جلو . ماکاروف دیگه کیه ؟ :d
اگه میشه یه مقاله ای چیزی بدید من بخونم ببینم چرا این همه دعوا و کتک کاری کردیم . اصلا چرا بعضی از جنگ ها توی آمریکا جلو کاخ سفید بود ؟
ولی خدایشش آزادی بیانشون رو میبنید ؟ cia آمریکا رو کشوندن زیر بازی . تمام اطلاعات سری آمریکا رو نشون دادن . خداییش چه قدرتی تمام زیر دریایی ها و مشخصات توش و تمام عملیات های غیرمجاز هسته ای زیر زمین و ... رو زیر نظر داره آدم اینجا متوجه میشه که اگه آمریکا نبود واقعا دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد . حساب کنید بمب اتم می افتاد زیر در این طالبان و ....
بازی جالبی بود . الان دارم ستاره هاشو میرم . خوبیش اینه که 10 تا ویندوز هم که پاک کنی بدون کپی کردن سیو اصلا سیوهات پاک نمیشه حتی اگه ویندوز ایکس پی داشته باشی پاک کنی ویستا بریزی .
محض اطلاع سال 1945 امریکا 2 بمب اتم روی دو شهر ژاپن منفجر کرد و 100 ها هزار نفر کشته شدند.نقل قول:
اگه آمریکا نبود واقعا دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد . حساب کنید بمب اتم می افتاد زیر در این طالبان و ....
نکنه اینجا رو با تاپیک بحثهای سیاسی و امور بین الملل قاطی گرفتی؟ چقدر هم هیجان زده شدی. جالب اینجاست که خودت میگی اصلا از جریان این بازی چیزی متوجه نشدی. حالا چطوری به این تحلیل ها رسیدی؟ واقعا فکر کردی اونا اینقدر ببو گلابین که اطلاعات سریشون رو بریزن تو یه بازی؟نقل قول:
امیدوارم که دیگه بعد از این تاپیک به این بحثهای حاشیه ای کشیده نشه.
نقل قول:
:5:
نمی خوام بحث رو اینجا ادامه بدم چون که خلاف قوانینه به هر حال
شما درست میگی من از حرف حق نمیگذرم اینجا فقط باید در مورد
بازی بحث بشه ولی ایشون هم بی ربط نمیگن یک جورایی دارن بطن بازی
رو توصیف میکنن که تونستن توی این بازی کشورشون رو مخصوصا کاخ سفید رو در
نابودی و یک جنگ ویرانگر به تصویر بکشن که این یک آزادی عمله دیگه ادامه ندید
چون که سیاست با اخلاق ما جور نیست ما روح لطیفی داریم:31: در ضمن پیغام
بازی تقریبا همه سریهای COD محکوم کردن هر جنگی و نشون دادن چهره زشت
و ویرانگر اونه موفق باشید.
فكر كنم اين patch مشكل بازي رو برطرف كنه.
بچه ها حرف سياسي نزنيد. سنگ ميشينا.
نقل قول:
http://rapidshare.com/files/315235303/CODMWF2_PATCH.exe.html
این پچ رو ریختم قبلا ولی مشکل همچنان پابرجاست
سلام
دوستان ایا این بازی شباهتی با سری اسپلینتر سل داره؟
نهنقل قول:
.................
به تنها بازی که ربط نداره splintel celleنقل قول:
اولا که از این cia که میگی به جز مرحلهای که تو فرودگاه همرو میکشتیم چیزی ندیدیم با اینکه دل و روده موضوع بازی ریختم بیرون.بقیه چیزا هم که تجهیزات جنگیشون بود.شما یه زره زبانتو تقویت کن عین بازی قارچ خورم نزن دموها بره بشی نیگاه کن به مکالماتم توجه کن ایشالاه میفهمی موضوع چی بودنقل قول:
انصافا عجب بازی حقی بود. واقعا چنین تجربه ای رو تا حالا با یک بازی نداشتم.
و اما داستانش که خیلی جالب و جذابه یکی از نقاط قوت بازی های call of duty شده.
من هم اولش همین احساس رو پیدا کردم. اما بعد از کمی فکر متوجه اهداف دیگه اش هم میشید.نقل قول:
تونستن توی این بازی کشورشون رو مخصوصا کاخ سفید رو در
نابودی و یک جنگ ویرانگر به تصویر بکشن که این یک آزادی عمل
وقتی که امریکا سالانه میلیاردها دلار خرج ارتشش تو عراق و افغانستان میکنه، اون هم به بهانه مبارزه با تروریسمی که از موقعی که اونها اومدن کمتر نشده که بیشتر هم شده، باید با این اثرات زیبا در دنیای بازی و یا دنیای سینما ، مردم خودش و تمام مردم دنیا رو به این باور برسونه که واقعا تروریسم هست.
همونطور که وقتی بازی رو تموم میکنیم ، احساس خطر میکنیم تو دنیای واقعی از تروریسم.
در ضمن همیشه یک اصل رو یادتون نره. وقتی که در یک کشور تهدید خارجی وجود داشته باشه، لاجرم مردم اون کشور بیشتر احساس نیاز به متحد شدن میکنند و همین نیاز امروز امریکاست. یعنی حمایت مردمش از جنگ.
به هر حال من بعد از فکر کردن به این مسائل ، یه مقدار از call of بدم اومد به خاطر حس سفارشی بودن این بازی.
و اما از داستان بازی که بگذریم. واقعا گیم پلی این بازی محشر بود. تو hardend پنج شیش ساعته تمومش کردم. الان هم دارم تو vetern ادامه اش میدم.
راستی اون قسمتی که قفل هست باید بازشون کنی ( چلنج) یک سری از مراحل نسخه قبلی بازی رو هم داشت. مثل چرنوبیل.
یه سوالی هم برام باقی مونده.
سرنوشت کاماروف و گروهش چی شده؟ آخه کاپیتان پرایس دست اونها بوده. و بعدا چه جوری زندانی شده؟
من هنوز نتونستم با سپر شلیک کنم تو یه دستمم کلت و اون یکی سپر هست
درسته. من هم هرچی سعی کردم نشد.نقل قول:
یعنی جنابعالی با اتمام یک بازی کامپیوتری به این نتیجه رسیدی که اگه آمریکا نبود دنیا تو بد وضعیتی گیر میکرد؟ خسته نباشی!نقل قول:
بله. پیام بازی محکوم کردن هر جنگیه مگر جنگایی که امریکا در اون دخیله!نقل قول:
این تاپیک برای بازی هست نه بحث های سیاسی
لطفا تمومش کنید میان درشو میبندنا:41:
ما یه بار ندیدیم تو تالار بازی یکی بیاد یه کمک درست حسابی بکنه
همه از تنبون اقدس خانم و سایز کمر اوباما حرف میزنن
همه ي اينا موند واسه نسخه 3 از بازي MW از سري محبوب CODنقل قول:
يه سوال هم داشتم : ماكاروف چه نسبتي با زاخائف داشت ؟
نسخه 360 MW2 پرفروشترين بازي امسال در US هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس اطلاعاتNPD ، نسخه ي 360 مدرن MW2 پرفروشترين بازي امسال US هست.
نينتندو تقريبا تمام ده بازي پرفروش امسال رو در اختيار داره فقط نسخه هاي 360 Madden , ODST در بين ليست ده بازي پرفروش ديده ميشن هيچ بازي انحصاري PS3 تو ليست نيست!
1. Call of Duty: Modern Warfare 2 (360)
2. Wii Fit (Wii)
3. Wii Sports Resort (Wii)
4. Mario Kart Wii (Wii)
5. Wii Play (Wii)
6. Halo 3: ODST (360)
7. Pokemon Platinum (DS)
8. Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3)
9. Madden NFL 10 (360)
10. New Super Mario Bros. Wii (Wii)
Source:
کد:http://www.vg247.com/2009/12/15/360-mw2-is-biggest-selling-game-in-the-us-this-year/
سلام .
من بازی رو خریدم تا مرحله بعد آزاد کردن کاپیتان پرایس که به واشتنگتن حمله میشه رفتم . میخواد بره مرحله بعد توی لودینگ گیر میکنه . 50 بار هم تست کردم گیر میکنه یه ارور میده . فقطم میشه CTRL+ALT+DEL کرد که میاد بیرون و نه میشه اون ارور رو دید نه بازی کرد .
ویندوز من هم ویستاست . تا اینجا مشکلی نداشتم یهو اینطوری شد
منم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول: