وقتی چراغای کوچییک ماشین روشن میکنم مشکلی نیست. لامپ نسوخته! ولی وقتی ترمز میگیرم مثلا تو روز چراغ خطر سمت راست و وسطی روشن میشه ولی سمت چپ نه!نقل قول:
Printable View
وقتی چراغای کوچییک ماشین روشن میکنم مشکلی نیست. لامپ نسوخته! ولی وقتی ترمز میگیرم مثلا تو روز چراغ خطر سمت راست و وسطی روشن میشه ولی سمت چپ نه!نقل قول:
من پرایدم را جدیدا" گاز سوز کردم کسی اطلاع داره برای کارکرد مناسب موتور چه کاری انجام بدم بهتراست؟
لامپ اون قسمت چراغ 2کنتاکه هستنقل قول:
و یکی از پلهاش سوخته و اون یکی نسوخته
یه لامپ 2کنتاک بخرید و با اون لامپ تعویض کنید
پایدار باشید
روی سوختتون مدیریت داشته باشیدنقل قول:
یعنی گاز مصرف که میکنید در کنارش از بنزین هم استفاده کنید تا آسیب کمتری به موتور وارد بشه.
پایدار باشید
سلام دوستان چند تا سوال در مورد کارت سوخت دارم..یک ÷راید دارم وقتی خریدم کارت سوخت اژانس داشت و تو کارت اسم و شماره ÷لاک ماشین طرف قید شده:
1)در چه صورات این کارت میسوزه؟
2)اگر بخوام ماشین رو بفروشم میتونم این کارت رو نگه دارم و درخواست الم÷نی بدم و کارت جدید که به اسم خودم هستش بدم؟
تا وقتی که المثنی نگرفتید این کارت سوخت کار میکنه.نقل قول:
بله در خواست میدید این کارتو میسوزونند و یه کارت با مشخصات صاحب جدید بتون میدن.
پایدار باشید
دوبار که گاز استفاده کردی یه باک پر بنزین بزن اینطور کمترین اسیب به موتوره ماشینت وارد میشه+تو سربالایی ها با بنزین برو بهش فشار نیادنقل قول:
سلام
ماشین من بدون اینکه مشکل روغن سوزی داشته باشه روغن کم میکنه.
هیچ مشکلی نداره. عین ساعت کار میکنه. ولی روغن کم میکنه.
کاسترول میریختم کم نمیکرد.
اما الان بهران سوپر پیشتاز- تکتاز- و کاسترول میریزم توش کم میکنه.
روغن هم بشدت سیاه میکنه.
مدل 88. و 149000 تا کار کرده.
دوست عزیز مشخص بگین چقدر کم میکنه مقدار کمش طبیعیه شما مقدارش رو بگین تا بهتر بشه راهنمایی کردنقل قول:
در ضمن سیاه کردن روغن هم عیب حساب نمیشه هر چند وقت روغن عوض میکنین؟
هر 2 یا 3000 کیلومتر نزدیک 2 لیتر کم میکنه.نقل قول:
هر روغنی میریزم کم میکنه. اصلا به وقت عوض مردن روغن نمیرسه. روغن میرسه به وسط گیج روغن بعد 3000 کارکرد:41:
در سوپاپت خراب نیست بخار بشه شایدنقل قول:
2 تا مشکل دارم
1 - دمای موتور وسط به بالاست و فن هاش زیاد روشن می شه مخصوصا وقتی درجا کار میکنه
2 - وقتی ترمز می زنم صدایی مثل خالی شدن با د میاد ولی درست ترمز می کنه و مشکلی نیست
مدل 83
تازه خریدم
1:منظورت از در سوپاپ همون در هستش که بازش میکنیم و تو موتور روغن میریزیم؟نقل قول:
2:یا در فلزی که باز میشه تا فیلر گیری انجام بشه؟
اگه منظورت مورد 2 هستش باید بگم که واشر در سوپاپ احتمالا خرابه و همیشه دور در سوپاپ نشتی روغن داره.
سلام دوستان
داشبورد پرایدم چند وقتیه که سر و صداش زیاد شده .. چی کار کنم ماشین کم سر و صدا بشه
با تشکر
بدید داشبورد را کامل براتون باز میکنند بعد داخلش رو فوم گذاری میکنندنقل قول:
سلام
من داشبورد ماشینم خوبه فقط تو در ها مخصوصا سمت راننده اعصابم رو خورد میکنه
بردم نمایندگی باز کرد پیچاشو سفت کرد ولی بازم همون مشکل رو داره
ایدفعه گفت این صدای سیم شیشه بالا بر هست که برخورد میکنه از تو و اصلا نمیشه کاریش کرد
چیکار کنم؟
سیم شیشه بالابر رو میتونید با یه سیم مفتولی یا پارچه به یکی از جای پیچ های روی در مهار کنید.نقل قول:
یا اسنکه دورش ابر بپیچید که در اثر برخورد صدا نده
این کار نایندگی نیست ,کاریه که باید روش وقت بذارید و خودتون انجام بدید
آخه باز کردن در خیلی سخت بود دیدمنقل قول:
و بستنش
وگرنه اونکار پیشنهاد خوبیه که میتونم خودمم
نه کار زیاد سختی نیست به نظظر سخت میادنقل قول:
یکم وقت و البته حوصله میخواد
روزدری های جدید خیلی راحتر از قبلیا باز میشن
سلام
من یک پراید 83 دارم که 51000 کار کرده تنظیم موتور چند ماه پیش رفتم ولی شتابش خیلی پایینه نسبت به بقیه ی پراید ها با اینکه شنیدم اینها چند اسب بخار بیشتر دارن می خواستم بپرسم احتمالا از شمع نیست؟ جون می خوام دوباره بدم تنظیم موتور گفتم شمع ها رو هم عوض کنم می خواستم بپرسم شمع خوب الان چی هست که مصرفش پایین + شتاب خوبی داشته باشه؟ الان حدود 7.5-8 اگه خوب رانندکی کنم و تو ترافیک نروم هست
با سپاس
بچه ها من یک پراید 88 دوگانه کارخونه ای دارم
چند وقتیه که وقتی رو گاز هست یهو میره رو بنزین و دوباره هر وقت خودش خواست میاد رو گاز
این مشکل رو از وقتی ماشین رو بردم تنظیم موتور و سوزناشو شستم برام پیش اومد
یارو خودش میگفت مشکل از ecu گازت هست،الان یعنی باید ecu رو عوض کنم؟
در ضمن مشکل استارت خوردن هم دارم،وقتی استارت میزنم فقط چراغای کلیومتر خاموش میشه و اصلا استارت هیچ عکس العملی نشون نمیده
اینقد باید باهاش ور برم تا استارت بخوره
مشکل از استارت هست یا باطری؟
سلام
می خواستم بپرسم باتری 74 امپر میشه گذاشت روی پراید مشکلی ایجاد نمی کنه? باتریه ۴۰۵ه
نه نمیشه دوست عزیز اگر میخوایید این کار را انجام بدید باید دینام را هم عوض کنیدنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
چرا باید دینام رو عوض کنم? یعنی نمیتونه شارژش کنه? امروز رفتم باتری سازی گفت بزار فقط جاش نمیشه باید جای باتری رو جلوش رو ببری گفت قویتره بهترم هست چون ولتاژ یکیه میشه من شک داشتم به حرفش گفتم اینجا هم بپرسم
با سپاس
سلام
رو پرایدم (88) باتری اتمیک دارم. چراغ نشون دهنده شارژ بودن باتری که باید رو سبز باشه تا نشون بده شارژه، الان سفید شده. این یعنی باتری دیگه خرابه؟ جای باز کردن هم نداره که اب و اسید بشه ریخت! تو استارت زدن خوبه ولی بعضی وقتا خوب استارت نمیزنه... میشه هنوز ازش استفاده کرد یا عوضش کنم؟
اگر سفید شده یعنی قدرت تولید الکتریسیتش پایین اومده ببرید آب باتریش رو عوض کنید و یه شب تا صب بزارید زیر شارژ تا 80 درصد درست میشه .نقل قول:
وقتی چراغ مشکی بشه یعنی باتری خراب شده و از بین رفته .
بله دینام نمیتونه شارژ کنه و بعد از مدتی باتری میخوابهنقل قول:
بازم ممنوننقل قول:
پس واسه ماشین مشکلی ایجاد نمی کنه؟ اگه اینطوری باشه که فقط شارژ نکنه که خب میشه راحت تست کرد و اینطور که من میدونم اگه با امپر پایین شارژ کنیم فقط دیرتر شارژ میشه و مشکلی پیش نمیاره (در مورد باتری های گوشی موبایل)
با سپاس
نه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه باتری کامل تخلیه بشه دیگه به این راحتی دینامتون نمیتونه باطری را شارژ کنه و باید برید بدید دوباره براتون شارژش کنندنقل قول:
در حالت معمول هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
ولی اگه قراره میزان برقی که از ماشین گرفته بشه بیشتر بشه راهکارش استفاده از باتری امپر بالاتر به تنهایی نیست و بهتره دینام را هم عوض کنید و امپر بالاتر بندازید
این باتری ها اسیدی نیستند و اب باتری ندارند احتمال زیاد باتری مرخص شده ولی میتونید بدید براتون شارژش کنند شاید هنوز چند روز/ماه به عمرش باقی مونده باشهنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه چون من چیز خاضی ندارم که برق زیادی مصرف کنه فقط پخش رو عوض کردم که سی دی و فلش بخوره باند هم همون فابریکه هیچی اضافه ندارم کاربرات هم هست که برق کمتری می خواد اینطوری اگه باشه باطری همیشه فول شارژه اون درصدی هم که خودش کم می کنه رو در حرکت باید شارژ کنه دیگه و اگر هم امپر رو ظرفیت حساب کنیم پس با 55 امپر می تونیم بگیم در مورد شارژ کردن فرق نمی کنه فقط از ظرفیت کمتری استفاده میشه که اگر باتری رو خالی نکنم همیشه فول شارژ میشه که زود خراب نشه
از چیزهایی که فهمیدم اینها رو استنباط کردم حالا نمی دونم درسته یا نه
یک سوال دیگه
از کجا میشه فهمید دینام چند امپره؟
با سپاس
اره مشکلی ندارهنقل قول:
دینام روش برچسب باید داشته باشه(اگه کنده نشده باشه) با یک تکه پارچه دینام را پاک کنید اگه برچسبش هنوز باشه روش زده(45 55 65 یکی از ایناست :31: احتمالا 45 هست)
یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده؟نقل قول:
سلام به همه د.ستان یه سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
به پراید مدل89 دارم چند وقت که صندلی سمت شاگرد وقتی تو دست انداز میفتم صدا بدی میده ولی وقتی کسی رو صندلی میشنه اصلا صدای ازش در نمیاد
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
مشکل استارت شما رو بنده هم داشتم , تا اینکه متوجه شدم سر باطری ها شل شده بودن با سفت کردنشون مشکلم حل شد . البته اگه رسوب دیدن حتما با اب جوش شستشو بدین .نقل قول:
شاید پایه صندلی پیچ هاش شل شده و یا ریلش خراب شدهنقل قول:
پیش تشک فروشی بردم گفت باید باز شه امکان درست شدنش هم 50 و 50 هستش . یه جا دیگه بردم گفت خودت بگیر کلش رو گریس کاری کن خوب میشه منم این کار رو کردم ولینقل قول:
متاسفانه درست نشد .
ممنون از راهنمایتون
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
پراید صندوق دار مدل 83 دارم وقتی ماشین درجا کار میکنه یا در حال حرکت هستم در هر حالت رو دور موتور 2000 تا 2200 با هر دنده ای که میرم یه صدای خر خر از داشبورد میاد انگار که یه پیچ یا یه مهره رو بندازی تو یه جای بسته و بهش باد بزنی،و اون پیچ یا مهره هی به بدنه جعبه بخوره... یه همچین صدایی از داشبورد ماشین میاد.... کاپوت رو هم بالا زدم ولی صدا از تو داشبورده...
ماشین رو تازه از دست خریدم و ظاهرآ از جلو تصادف داشته و زیر رادیاتور کلآ تعویضه... ضمنآ یه بنده خدایی از آشناها که نشست تو ماشین گفت جلوبندی هم ایراد داره و ببرش به جلوبندی ساز نشون بده....
حالا من که با جلوبندی مشکلی ندارم و مشکلی هم نمیبینم وقتی تو ماشینم،منتهی همین صدای خر خر حالم رو گرفته و نمی دونم مشکل از کجاست.... ضمنآ روی دور موتور 2000 تا 2200 یا 2300 فقط این مشکل هست در بقیه حالت ها و با دور موتور دیگه ماشین بی صدا کار میکنه....
دوستان نظری دارن؟ لطفآ راهنمایی کنین.
با تشکر
منم همین مشکلو دارم . اگه دوستان جواب بدن ممنون می شم.نقل قول:
سلام. دیروز پشت چراغ قرمز استاده بودم، یهو ماشین شروع به لرزه کرد و ماشین خاموش شد( رو بنزین بودم)... چند بار استارت زدم ولی ماشین روشن نشد که نشد. پیاده شدیم هول دادیم ماشینو یه گوشه اونور خیابون پارک کردم. رو گاز گزاشتم بعد از چند تا استارت روشن شد! جالب اینجاس رو بنزین میزاشتم خاموش میشد دوباره، ولی با گاز روشن میشد. مشکل از کجاست؟؟؟ پراید مدل 88 صبا هست. صافی بنزین رو هم چند وقت پیش عوض کردم...
سلام
یه پراید مدل 80 کاربرات دستم رسیده که صاحب قبلیش ادعای تقویت موتور ( در حد قانونی :n02:) میکنه
یه مقدار باهاش گاز بازی کردم . واقعا ماشین خوب دور میگرفت .
منم فیلم گرفتم تا شما هم ببینیدو نظرتونو بگید !
تو این کلیپ فقط دنده 1 و 2 و 3 بوده و فقط یکی دوبار 4 میرم !
از 120 هم بیشتر نرفتم چون جاده دوربین داشت :n02:
لینک دانلود با حجم 6 مگ