بله همونه و مشکلی ایجاد نمیشه !نقل قول:
بله همونه و مشکلی ایجاد نمیشه !نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید
من برج 7 سال 93 تصادف کردم و بخاطر اینکه تصادف مجروح داشت گواهینامم ضبط شد و گفتن 6 ماه ضبط میمونه
مازندران زندگی میکنم یادمه انگار گفته بودن باید بعد 6 ماه برم مرکز استان یعنی ساری برای دریافت گواهی نامه
الان شنیدم از طریق پلیس +10 هم میشه گواهینامه رو دریافت کرد
شروع کردم به تشکیل پرونده تو مرحله آخر مسئولش گفت احتمالا بدلیل ثبت تخلف باید دوباره دوره های آموزشی رو تو موسسه ها بگذرونم.
به نظرتون درسته ؟ من چون فاصلم از مرکز استان زیاده خیلی سخته بخوام تا اونجا برم
چکار باید کنم ؟
سلام برای اخذ گواهینامه همچنان کارت پایان خدمت نیازه؟این مصوبه مجلس مبنی بر براشته شدن پایان خدمت از کی اجرایی میشه؟
سلام
برای گرفتن گواهینامه پایه دو باید امتحان آیین نامه رو باز بدیم ؟ یا فقط امتحان شهر و تپه داره ؟ هزینه اش(هزینه آموزشگاه ) رو کسی خبر داره چقدره ؟
ممنون
داشتم صفحات قبل رو میخوندم این پی نوشت چشمم رو گرفت
الان مال ما صدوره ی ماه پیشه شامل میشه یا نه؟:n02:نقل قول:
سلام بچه ها.
ممنون میشم سوالمو جواب بدین.
من کاردکس پزشکم اخر شهریور صادر شد ولی چشم پزشکی رو اوایل دی رفتم به خاطر دانشگاه و اینا.
الان تاریخش از روز معاینه حساب میشه؟(روی قبض ویژه پزشک تاریخ هفت دی خورده)
من معاینه چشمو با دردسر گذروندم و رانندگی با عینک هم برام زده ولی با عینکم در واقع دیدم کامل نیست.
ممنون.
---
۲۷ اسفند اگه امتحان برقرار باشه میرم و اگرنه میوفته بعد عید.
داخل گواهینامه من که تازه گرفتم اعتبار زده ده سال . پس محدودیت یکساله برداشته شدهنقل قول:
Sent From My XPERIA M4
این نوشته شدن 10 سال ربطی به محدودیت نداره زمان ما ک محدودیت 1 ساله داخل شهر بود هم گواهینامه به همین شکل میدادن فقط میگفتن تو جاده حق نشستن نداریننقل قول:
اخه به حرف نیست که . باید داخل گواهینامه بنویسه اعتبار یک سال ، بعد از یکسال بریم واسه تمدید ده ساله. بعضی دوستام که سالهای قبل گرفته بودن نوشته بود یکسالهنقل قول:
Sent From My XPERIA M4
سلام دوستان
من یک سوال دارم
ایا کسی که بیماری صرع (تشنج)داره شرایط گواهینامه گرفتن چطوریاست؟
البته نا گفته نماند که این بیماری هفت هشت سالی هست با دارو خوردن داره کنترل میشه(یعنی در هفت هشت سال اخیر حمله بهش دست نداده با خوردن داروهاش)
پ.ن:منم میدونم برای بیماری صرع گواهینامه ممنوع هست
اما با شرایط بالا چطور؟
اصلا چطوری میشه رفت کمیسیون پزشکی راهنمایی فقط و فقط همین مسئله را پرسید (یا ازمایش داد)؟قبل از همه کارها؟
ممنون میشم یکی جوابم را بدهد
دوستان دیه خرد شدن ساق پا چقدر هست پلاتین هم زدن؟
لعنت به این گواهینامه
چهار پنج سال بدون گواهینامه پشت موتور بودیم دو روز از گرفتن گواهینامه نمیگذره تصادف کردم ساق پام پلاتین خورد راننده ماشین از فرعی به اصلی اومد گواهینامه اش یک ماه توقیف شد دوستان من 17 این ماه تصادف کردم اما 13 افسر قبول شدم بهم برگه رسید دادن الان گواهینامه ام صدورش 18 بود به نظرتو مشکل برام پیش نمیاد؟
سلام دوستان
کسی که بیماری صرع داره ولی صرعش کنترلشده هست یعنی با قرص دچار حمله نمیشه
میتونه گواهینامه بگیره؟بهش میدن
کارت معافیت دارن؟ چون منم همینجوریم و فعلا با گواهینامه ای ک تو دوران مدرسه گرفتم دارم رانندگی میکنم.ظاهرا باید 2-3 سال حداقل بگذره از زمان گرفتن کارت معافیت و اینکه ظاهرا نمیدننقل قول:
ینی باید اگ طرف اوکی باشه بهش گواهینامه بدن ولی سختگیری میکنن و میپیچونن
آره معافیت پزشکی دارندنقل قول:
ولی تو اینترنت هم خوندم طبق شرایط خاصی میدن ولی سخته،پزشکش هم گفته با این شرایط نمیشه رانندگی کنه چون اگر رعایت نکنه و قرص نخوره ممکنه دچار حمله صرعی بشه
الان اگر پزشک متخصص نامه بده باز اجازه رانندگی میدن یا نه؟
سلامنقل قول:
من رفتم حضوری سوالم کردم گفتند باید بری کمیسیون پزشکی خود راهنمایی تا دقیق مشخص بشه
که به منم گفت بعد از 14 بیام تا نامه کمیسیون پزشکی را بگیرم
دوستان عزیز میگن برای گرفتن گواهینامه پایه دوم دیگه کارت پایان خدمت نمیخوان درسته؟:n19:
سلام یکی به من کمک کنه لطفا . من تازه گواهی نامه گرفتم و مجبورم بیرون از شهر برم یه شهری که ۲۰ دقیقه فاصله ست .اگه افسر جلوی منو گرفت چکار کنم ؟ چکار کنم که گواهی نامه رو ندم ؟ هر چی میشه بشه فقط گواهی نامه رو نگیره که باطل کنه . ممنون میشم راهنماییمکنید
- - - Updated - - -
:n40:سلام یکی به من کمک کنه لطفا . من تازه گواهی نامه گرفتم و مجبورم بیرون از شهر برم یه شهری که ۲۰ دقیقه فاصله ست .اگه افسر جلوی منو گرفت چکار کنم ؟ چکار کنم که گواهی نامه رو ندم ؟ هر چی میشه بشه فقط گواهی نامه رو نگیره که باطل کنه . ممنون میشم راهنماییمکنید
سلام کسی میتونه به من کمک کنه ..من تازه گواهی نامه گرفتم و مجبورم تا محل کارم.که یه شهر دیگه ست برم . فاصله ۲۰ دقیقه ست . میخواستم ببینم اگه افسر جلوی منو گرفت چکار کنم که گواهی نامه م رو نشون ندم ؟ چی بگم بهش ؟ اگه نشون ندم چکار ميکنه ؟ یه راهی بگین که گوآهی نامه ام رو نگیره . اگه گرفت باطل میکنه به خاطر رانندگی بیرون شهر؟
افسر برای چی باید گواهینامه شمارو بگیره!؟ وقتی گواهینامه داری دیگه چرا نگرانی؟!!نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
گفتن که "تازه گرفتن"نقل قول:
تا یکسال نمیتونن طبق قانون بیرون از شهر رانندگی کنن.
این یکسال کی گفته؟ منم تازه گواهینامه گرفتم ولی اعتبارش ده ساله هست. قبلا اعتبار یک ساله بود و بعد از یکسال باید تعویض میکردن به ده ساله.نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
متوجه نشدید ، تا یکسال نمیتونید خارج از شهر رانندگی کنیدنقل قول:
ربطی به تمدید نداره.
اگه اینطوریه پس چرا در زمان آموزش این موضوع نگفتن؟! حتی روی گواهینامه هم چیزی ننوشته . پس من الان خارج شهر میرم غیر قانونیه؟؟نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
کم کاری از سوی آموزشگاه شما بوده ، هنوز این قانون برقرار هست. اگر بگیرن باید دوباره دوره تئوری رو بگذرونید و تا اون زمان گواهینامه رو پس نمیدن.نقل قول:
خوب من الان چکار کنم اگه گفت گواهی نامه بده چی بگم ؟ اگه ندم ماشین رو میبره پارکینگ ؟ اگه برد چکار کنم ؟ میشه یه اسم دیگه بگم بعد اون بره ماشین رو بگیره ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
خوب من الان چکار کنم اگه گفت گواهی نامه بده چی بگم ؟ اگه ندم ماشین رو میبره پارکینگ ؟ اگه برد چکار کنم ؟ میشه یه اسم دیگه بگم بعد اون بره ماشین رو بگیره ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اصولا اگه تخلفی نداشته باشید پلیس با شما کاری ندارهنقل قول:
ولی اگر هم شما رو گرفت ، اصلا مهم نیست
گواهی نامه و کارت ماشین رو بهشون تحویل بدید
بیشتر پلیس ها هم کاری باهاتون ندارن ، به شخصه خود من رو تا الان 2 بار توی جاده گرفتن و کاری هم نداشتن
نه گواهی نامه ام رو باطل کردن و نه ماشین رو بردن پارکینگ
فقط مواظب باشید که تخلفی نداشته باشید و تصادف نکنید چون متخلف محسوب میشید و در اون صورت گواهی نامه تون اعتبارش 1 ساله میشه و فقط امتحان شهر رو باید دوباره بدید
درود
دوستان من ب1 دارم
گرفتن ب2 خیلی داستان داره؟
چقدر هزینه داره؟
کلا مشکلاتش چیه؟
سلام دوستان من سال 92 گواهی نامه گرفتم از این 10 ساله های آبی رنگه... الان ب1 هست... بخوام برم ب2 بگیرم شرایطش چجوریه؟؟ نیاز به معافیت تحصیلیه یا کارت پایان خدمتی چیزی...؟ ب2 به بالا شرایطش چجوریه؟؟ ممنون
سلام یک سوال فوری
بعد از گرفتن لیسانس یک سال مهلت داریم برای معرفی به نظام وظیفه حالا نمیدونم اسمش معافیت تحصیلیه یا ...
در این مدت یک سال که فارغ التحصیل شدیم و نمیتونیم گواهی اشتغال به تحصیل بگیریم با گرفتن چه مدرکی و از کجا میشه گواهینامه گرفت؟ مثلا باید از پلیس +10 معافیت گرفت یا از دانشگاه یا ...
یا اصلا نمیشه در این مدت گواهینامه گرفت؟!
تاکید کنم بعد از پایان دوره کارشناسی و گرفتن لیسانس منظورمه نه بعد از اتمام دبیرستان
ممنون
سلام
من باید گواهینامه رو تمدید کنم و فکر کنم حدود 100 تومن خرج داره. به دلایلی بعد از عید می خوام برم ثبت احوال و قصد دارم تغییری در نام فامیل بدم. اون موقع که نام فامیل جدید وارد شناسنامه شده و می خوام گواهینامه رو عوض کنم باید دوباره همین مبلغ 100 تومن رو خرج کنم یا کمتر؟ مراحلش دوباره رفتن به پلیس + 10 است؟ البته اینو می دونم اون موقع دیگه نیازی به معاینه چشم نیست:n02:
ممنون
من چند ساله مدت اعتبار گواهینامه م گذشته. فکر کنم تا سال 91 یا 92 معتبر بوده.
الان میشه تمدید کرد یا مجدد باید گواهینامه جدید بگیرم؟
دوستان عزیز اونایی که پایان خدمت ندارند و برای خرید خدمت اقدام کردن چه نقدی و چه قسطی میتونن از امروز 1 شنبه 25 مهرماه 1395 برای اخذ گواهینامه رانندگی اقدام کنند عکس بخشنامه+متن
قابل توجه افرادی که برای خرید خدمت اقدام نموده اند :
با احترام،برخی از متقاضیان دریافت گواهینامه که از نظر خدمت نظام وظیفه دارای غیبت بوده و اقدامات مربوط به خرید خدمت خود را از سازمان نظام وظیفه انجام داده اند، با ارائه برگه "تایید دریافت مدارک درخواست جریمه مشمولان "ممهور به مهر دفاتر پلیس+10 برای ثبت نام گواهینامه رانندگی به آموزشگاه های رانندگی مراجعه می نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیگیریهای تسنیم نتیجه داد
سردار مهری:حذف شرط سربازی برای اخذ گواهینامه تا پایان سال اجرا میشود
شناسه خبر: 1229079 سرویس: اجتماعی
۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئیس پلیس راهور ناجا در پاسخ به پیگیری برای چرایی اجرایی نشدن قانون حذف شرط سربازی از شروط اخذ گواهینامه، از اجرایی شدن این قانون تا پایان سال همزمان با تکمیل آییننامهها و دستورالعملهای اجرایی قانون مذکور خبر داد.
به گزارش خبرنگار انتظامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار تقی مهری صبح امروز در حاشیه رونمایی از پلاک جدید و ملی خودروهای سیاسی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پیگیریهای تسنیم در خصوص چرایی اجرایی نشدن قانون «حذف شرط سربازی از شروط اخذ گواهینامه رانندگی» اظهار کرد: در سال جاری قانون مرتبط با بیمه شخص ثالث که توسط مجلس تصویب شده بود از سوی دولت ابلاغ شد و بر اساس آن، در یکی از بندها، عنوان شد کلیه کسانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت نباشند میتوانند برای دریافت گواهینامه اقدام کنند اما به دلیل اینکه اجرای این قانون نیازمند تدوین دستورالعملها و آیین نامه بود، اجرای آن به تاخیر افتاد.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه جزئیات این قانون برای سربازان فراری و غایب نیازمند بررسیهای دقیقتر بود افزود: با توجه به اینکه دستورالعملها و آییننامههای اجرایی این قانون در حال تدوین است، قطعاً این قانون در سالجاری اجرایی خواهد شد.
وی در مورد معاینه فنی موتورسیکلتها نیز با تاکید بر ضرورت اخذ معاینات فنی برای موتورسیکلتها خاطرنشان کرد: داشتن معاینه فنی برای تمام وسایل نقلیه از جمله موتور سیکلتها و تمام خودروها الزامی است و در حال حاضر نیز مراکزی در تهران و سایر شهرهای کشور وجود دارند که تستهای معاینه فنی موتورسیکلتها را نیز انجام میدهند.
مهری با اعلام خبر شناسایی 5400 نقطه حادثهخیز در معابر برون و درون شهری نیز گفت: امسال نقاط پر حادثه مجدداً شناسایی شد که از میان این نقاط حادثهخیز، 3400 نقطه در برون شهرها و 2000 نقطه در درون شهرها شناسایی شد.
وی با تاکید بر ضرورت رفع مشکلات این نقاط حادثهخیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر از میان حدود 8 هزار نقطه حادثهخیز شناسایی شده در سنوات قبل، تنها 5400 نقطه باقی مانده که تلاش برای آشکارسازی این نقاط و رفع مشکلات آن در حال انجام است.
رئیس پلیس راهور ناجا در پایان در پاسخ به سوال دیگر تسنیم درباره تخلفات خودروهای سیاسی و دیپلمات نیز گفت: پلیس راهور همواره واردات و تردد خودروهای خارجی اعم از سیاسی و ترانزیت را رصد میکند و با هرگونه تخلف این خودروها برخورد قانونی را انجام خواهد داد؛ البته با نصب پلاکهای جدید سیاسی نیز میزان نظارت بر این خودروها بیش از پیش انجام خواهد شد.
البته اوندسته از افرادی که غایب هستن به مدت طولانی و همچنین فراری باید برن پلیس+10 تعیین تکلیف بشن یا خدمت رو بخرن یا برن سربازی و نه تنهاگواهینامه به این دسته افراد نمیدن بلکه تحت پیگیری و تعقیب قرار میگیرن و بازداشت میشن:n40:
سلام برادر.نقل قول:
همچین چیزی دیگه وجود نداره و منسوخ شده . خودم بارها از خوده مامورین پرسیدم گفتند که قبلا این طور بوده ولی دیگه برداشته شد . در ضمن ملاک کتاب راهنمایی و رانندگی است که در آن هم همچین بندی بیان نشده
سلام
دوتا سوال دارم:
1- برای تمدید گواهینامه ب1 ، نیازی به معاینه چشم هست؟
توی سایت پلیس+10 نوشته :
نقل قول:
- براي تعويض گواهينامه گروه ب موقت، انجام معاينه چشم نياز نيست و ارائه يک قطعه عكس كافيست.
2- می خوام برای گرفتن گواهینامه پایه 2 اقدام کنم، البته هر موقع که وقت شد. به نظرتون وایستم تا اون گواهینامه رو بگیرم و برای تمدید گواهینامه فعلی ام نرم یا اینکه گواهینامه فعلی مو تمدید کنم و هر موقع که شد برم دنبال پایه 2 ؟
الان رانندگی با گواهینامه منقضی چه مشکلاتی رو به وجود میاره؟
نقل قول:
برای تمدید گواهینامه برگ معاینه چشم الزامی هست
حتی برگ نعیین گروه خونی هم میخواد
شما الان گواهینامه رو تمدید کنید بعد برید شراغ بعدی
رانندگی با گواهینامه که تاریخش تمام شده مثل وقتی هست که گواهینامه نداری
و مشکلات خودش رو داره
نقل قول:
ممنون از جوابتون :n16:
- پس اون چیزی که نوشته برای گروه ب لازم نیست چیه؟
- برای گروه خونی فک می کنم اجباری نیست، یعنی اگه خودتون بگید که گروه خونی تون چی هست قبول می کنن ازتون
- یعنی اگر من الان تصادف کنم، مثل کسی که بدون داشتن گواهینامه پشت رل نشسته برخورد می شه و مقصر شناخته می شم؟
اگه اینجوری باشه بیمه هم قبول نمی کنه که خسارت رو بده؟
اگر گواهینامه نداشته باشید و تصادف کنید بیمه هیچگونه مسئولیتی در قبال تصادف شما نداره و دستتون به دادسرا و پارکینگ و این چیزا بند میشهنقل قول:
سعی کنید گروه خونی رو در گواهینامه درج کنید بودنش مزیتی هست