اره خب میدونم..براتون میل میشه...سوالم اینه که ایا جایی ایمیلتون رو دادین ک میل میشه ؟چطوریه در کل قضیش؟..سایتی سراغ دارین بزارن این کلیدها رو؟یا کلا روشهای مختلف بدست اوردن اینها رو اطلاعی ازشون دارین؟
Printable View
اره خب میدونم..براتون میل میشه...سوالم اینه که ایا جایی ایمیلتون رو دادین ک میل میشه ؟چطوریه در کل قضیش؟..سایتی سراغ دارین بزارن این کلیدها رو؟یا کلا روشهای مختلف بدست اوردن اینها رو اطلاعی ازشون دارین؟
اپدیت اولیش همین قدره اپدیت روزانش کمتراز2 مگ هستنقل قول:
مرسینقل قول:
فقط یه سوال
تنظیمات خاصی رو تغییر بدم تو نورتون که تازه نصب کردم؟
یا همون دیفالتش خوبه ؟
Download Insight چجوری باید ازش استفاده کنم ؟ کجاست اصلا؟:41:
سلام
کسی خبر نداره ورژن 6 ، 360 64 بیت اومده یا نه؟
نسخه کامل شو اگه بذارین ممنون می شم، بتا نمی خوام
نورتون تنظیمات خاصی نداره همون دیفالتش کفایت میکنه ولی این پست رو هم بخونیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5998156&postcount=1893
Donwnload Insight به طور پیش فرض فعال است و کار خاصی رو برای استفاده از آن نیاز نیست انجام بدین , خود نورتون فایل های جدیدی رو که وارد سیستمتان میشود را در شبکه خودش میزان شهرت یا اعتبار آن فایل را در میان کاربران نورتونی بررسی میکند که این فایل ها داراری 3 درجه بندی است :نقل قول:
Safe: یعنی فایل سالم است و شما میتوانید از آن استفاده کنید
Unsafe: فال هایی که از نظر نورتون مخرب هستند و میتوانند به سیستم شما آسیب برسانند که نورتون این فایل ها رو حذف میکنه
Unknown:فایل هایی که برای نورتون ناشناخته است که نورتون تصمیم گیری را بر عهده کاربر قرار می دهد
ضمنا با کلیک راست بر روی هر فایل گزینه Norton File Insight وجود دارد که میتوانید میزان اعتبار و تعداد یوزر های نورتونی که از آن برنامه استفاده میکنند را ببینید
برای همه ی این کارها نیاز است شما به اینترنت وصل باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
خیر هنوز در مرحله بتا استنقل قول:
سلام
تاپیک نورتون به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ میده و نکات مفید رو برای استفاده بهتر از محصولات آموزش میده.
خواهش میکنم از طرح سوالات نامرتبط پرهیز کنید.
الان 10 ساعته که آپدیت نشده وقتی زدم برا آپدیت 23 مگ آپدیتش شد !!
آپدیت خاصی داشته امروز ؟
شواهد نشون میده که آنتی ویروس به نسخه 19.2 ارتقا پیدا کرده.نقل قول:
شما احتمالا نسخه 19.1.1.3 رو نصب کرده بودید.
پس نگران نباشید.قرار نیست هر روز آپدیت 20 مگی دریافت کنید:46:
آپدیت اتوماتیک در شبانه روز 3 یا 4 بار انجام میشه.
من یه نرم افزار از سایت دانلودها دانلود کردم و از حالت فشرده درآوردم نورتون کرکش رو بلاک کردش حالا که میرم برشگردونم هیچی نیستش و حتی همون موقع که بلاک میکنه details میزنم قابلیت restore داشت ولی الان نداره. چیکار باید بکنم؟؟؟ چرا اینطوری شده؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اصلا سیمانتک به نظر من خوب نیست رو سیستم من به دو سه روزی سالم بند نمیشه، اتوران میگیره نمیدونم چرا
علـــی آقا بدجور زدی به برجک ما:31:نقل قول:
اگر از Norton استفاده میکنی این پست رو بخون :
اگر از سیمانتک(Symantec Endpoint Protection) استفاده میکنی پاکش کن و نورتون نصب کن ؛ بعد اون پست رو بخون.:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5854866&postcount=1703
بیتشر مواقع گندزدایی انجام میشه و پسمونده ها میمونن که اگر یه Malwarebytes' Anti-Malware بندازی تنگش حله.
این تنظیمات اینترنت سیکیوریتی نورتون:نقل قول:
کد:http://s2.picofile.com/file/7194935050/NortonFullSetup.rar.html
دوستان كسي هست جواب من رو بده منتظر هستم تا بتونم درستش كنم و كرك ها از بين نره. هر چي دانلود ميكنم سريع كركش رو پاك ميكنه ولي سوال مي پرسيد خيلي بهتر بود يا اين گزينه رو ميزاشتن.نقل قول:
کافیه از Setting وارد بخش ComputerScan بشید و قسمت LowRisk رو روی Remove تنظیم کنینقل قول:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
اگر کرک رو از رفتار شناسی تشخیص بده مشکوک عمل میکنه قرنطینه میشه و اگر بعد از اکستراک و انالیز فوق خطرناک باشه و واقعا الوده ریمو میکنهنقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی تنظیماتش رو یاد بگیری به نظرم یکی از بهترین آنتی ویروس ها همین نورتونه.نقل قول:
منم تازه نورتون رو نصب کردم کم کم دارم به قدرت این ابر آنتی ویروس پی میبرم.
با سپاسنقل قول:
یعنی فایلی رو که کاملا پاک میکنه مطمئن هست که اون خطرناک هست؟؟؟؟ فایل های کرک اکثرا برای نرم افزارها هست که از سایت های معتبر هم میگیریم خطرناک نیستن ولی این کاملا پاک میکنه. :41:
سلامنقل قول:
متاسفانه تو این مورد نمیشه کاری کرد.
مخربهایی که بلاک میشن قابل بازگردانی نیستن.
این یعنی حتما مشکل دارن که Auto-Protect حذفشون کرده.
در مورد تروجانها و مواردی که با دیتابیس شناسایی میشن و البته از نوع High Risk باشن این اتفاق میفته.
بهتره کرکها رو مثل من در یک پوشه مخصوص قرار بدید و ببرید تو لیست استثنائات.
این پست رو بخونید.البته بخش سومش رو چشم پوشی کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5475562&postcount=1324
مطمئن باش درست تشخیص داده من بعضی کرک هارو براش ارسال میکنم اگر مشکل داشته باشه بلوک توی اپدیت بعد ریموش میکنه اگر هم نباشه میگه فایل شما سالمه اخرین کرکی رو که ارسال کردم کرک سوپر انتی اسپایور و کیجن کورل بود+کرک اشامپو 2012 فقط کرک سوپر انتی اسپایور رو توی جواب مخرب شناسایی کرد و اون کرک های دیگر رو فایل سالم برای اینکه خیالت راحت تر بشه نورتون درست پاک کرده یا نه اون کرک رو در سایت VirusTotal اپ کن و اسکنش کن تا ببینی واقعا مخرب هست یا نهنقل قول:
یه فول اسکن زدم بعد تعداد 70 مورد که البته 54 تاش کوکی بود رو معرفی کرد
بعد خودش 60 تا پاک کرد و ده تا حدودا موند
عجله داشتم زدم فیکس ال بعد همینجوری وایسادم ، هیجی نکرد تا چند دقیقه مجبور شدم خاموش کنم البته با اند تسک!
وقتی بعدا روشن کردم فقط اون تعدادی رو که پاک کرده بود رو تو پرفورمنس نشون داد!
مجبور شدم برم فولدر سیستم ریستور ها رو دوباره اسکن کنم!
الان باز همون مشکه یعنی وقتی فیکس رو میزنم بعد چند لحظه دوباره فیکس رو میاره و نمی تونه دیلیتشون کنه!(البته بعضیارو دیلیت می کنه )
به SafeMode برو و ازاونجا فول سیستم اسکن رو انجام بده و در اخر یکم وقت بده تا دقیق پاکشون کنهنقل قول:
ممنون. البته باید اون کرک رو دوباره گیر بیارم به خاطر اینکه پاکش کرد. راستی من برنامه SUPERAntiSpyware Professional رو هم دارم و مانند نورتون قسمت فولدر نرم افزارها رو که میدونم کرک زیاد داره گیر میدن رو تو لیست سفید تعریف کردم نورتون دیگه گیر نمیده ولی این برنامه باز هم داخل فولدر نرم افزارها میرم کرک هایی رو گیر میده پاک میکنه. یا اجراش میکنم گیر میده پاک میکنه دوباره باید برش گردونم و این رو غیر فعال کنمنقل قول:
در ضمن نیازی به نصب Symantec Network Access Control و Symantec Endpoint Protection هست؟؟؟؟.
مشکل اینجاست که تو safe mode فولدر system value رو کلا خالی نشون میده و موقع اسکن 0 فایل میزنه!نقل قول:
البته تو سیستم مساله رو با ریستارت ظاهرا داره حل می کنه
اینه موردش:
اما مشکلی که الان بهش خوردم اینه موقع خاموش کردن یا ریستارت چند تا برنامه رو end now میزنه!کد:Full Path: h:\system volume information\_restore{060bbd39-4a81-4c65-b66b-3354358030ec}\rp82\a0076420.exe
On computers as of 2011/12/05 at 02:54:21 ب.ظ
Last Used 2011/12/05 at 02:56:21 ب.ظ
Startup Item No
Launched Yes
High
This file risk is high.
Source File:
a0076420.exe
Infected file: h:\system volume information\_restore{060bbd39-4a81-4c65-b66b-3354358030ec}\rp82\a0076420.exe
No fix attempted
Infected file: h:\system volume information\_restore{060bbd39-4a81-4c65-b66b-3354358030ec}\RP82\A0077430.exe
No fix attempted
Infected file: h:\system volume information\_restore{060bbd39-4a81-4c65-b66b-3354358030ec}\RP82\A0077526.exe
No fix attempted
Infected file: h:\system volume information\_restore{060bbd39-4a81-4c65-b66b-3354358030ec}\RP82\A0077779.exe
No fix attempted
Infected file: h:\system volume information\_restore{060bbd39-4a81-4c65-b66b-3354358030ec}\RP82\A0078044.exe
No fix attempted
File Thumbprint - MD5:
951bce055890f611d393d5fabec95b9c
این مورد قبلا نداشتم و بعد از نصب نورتون بهش خوردم!
نه! شما به عنوان کاربر خانگی نیازی به این برنامه ها ندارید.نقل قول:
ی System Volume به طور پیش فرض تو لیست چشم پوشی قرار داره و اسکن نمیشه !نقل قول:
احتمال آلوده شدن از اونجا خیلی کمــه.
بدترین کار اینه که موقع پاکسازی ویروسها سیستم رو به زور ریست کنید.باید کمی صبر داشته باشید.
برای حل مشکل End now مسیر زیر رو در رجیستری پیدا کنید :
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
حالا گزینه AutoEndTasks رو که از نوع DWORD هست با دابل کلیک باز کنید و مقدار 0 بهش بدید.
سیستم را ریست کنید.
پس یه سوالنقل قول:
همیشه تو سیستم های الوده بیشترین فایل آلوده تو همین پوشه هست
این پوشه تو نورتون به طور پیش فرض تو لیست چشم پوشیه
علت خاصی داره؟
یعنی شما که گفتین تحت کنتر سیستمه ، همین برای اطمینان کفایت می کنه و مارو دچار مشکل نمی کنه بعدا این فولدر؟
این برای System Restore به کار میره.
ویروسهایی که داخلش هستن نمیتونن اجرا بشن.
اگر از system Restore استفاده نمیکنید این پوشه رو حذف کنید.
میتونید بعدا دوباره فعالش کنید و مطمئن باشید که محتویاتش آلوده نیست.
هر چی که اونجا باشه و شناسایی بشه ، بعد از بازیابی هم میتونه شناسایی بشه.
پس دوباره کاری داریم و نورتون از این کار اجتناب میکنه!
نه عزیز نیازی به این دو نرم افزار ندارید این نرم افزار ها بیشتر برای کافی نت ها و اداره های کوچیک بدرد میخوره تا کاربر خانگی ضمنا سوپر انتی اسپایور هم گارد فعال نداشته باشه بیشتر برای اسکن ماهیانه ازون استفاده کننقل قول:
در سایت ایران ستاپ حجم فایل نورتون 2012 (ابنترنت سکوریتی نسخه 19.1.0.28)رو 125 زده الان گرفتمش.
ولی در سایت خود نورتون نسخه تریال رو برای دانلود گذاشته نزدیک 75 مگ...
فرق این دو چیه؟طریقه فشرده سازی میتونه اینقدر تو حجم اثر بزاره یا نسخه ها متفاوته؟
برنامه NetLim.P.3.0.0.10mihan downoad.com رو دانلود کردم فایل کرک رو پاک میکنه. میشه شما تستش کنید که چرا پاک میکنه؟؟؟ کلا با کرک ها مشکل داره. کاسپر زیاد گیر نمیده. از کجا میتونم نورتون رو غیر فعال کنم برنامه کرک کنم بعد فعالش کنم؟؟؟ یا اگه کرک رو عدد کنم داخلش همچنان فعالش کنم باز اون رو پاک میکنه درسته؟؟؟
من همین الان اینترنت سکوریتی رو کامل نصب کردم و 90 روز بهم مهلت استفاده داد.
سوال دارم:
آیا راهی برای دائمی کردن این نسخه هست یا باید همیشه از تریال ریست استفاده کنم؟
در حال حاضر روی یکی از سیستم هام امکان آپدیت از اینترنت نیست ..اگر از آپدیت آفلاین استفاده کنم بعدا که بخوام به اینترنت وصل بشم و آپدیت کنم آیا باید کل آپدیت رو بگیرم یا حجم کم میشه؟(دیدم بعضی از آنتی ویروس ها مثل نود اگر به صورت آفلاین آپدیت کنی بعدا بخوای دوباره به صورت آنلاین آپدیت کنی بازم باید همه فایل آپدیت رو بگیری و حجمی کم نمیشه)
همین الان اسکن یکی از درایوهام تموم شد و نورتون موفق شد 5 تروجان رو داخلش پیدا کنه که :کاسپر و نود و آویرا و آواست نتونسته بودن پیداش کنن !
عکسش رو میزارم
احتمالا بسته ها رو ریپک میکنن یا با اپدیت قرارش میدننقل قول:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
روی ایکون نورتون کنار ساعت راست کلیک کن گزینه DisableAntivirusAutoProtect رو انتخاب کن و در پنجره جدید که باز شده زمان غیر فعال بودن رو انتخاب کن و بعد از کرک کردن فعالش کننقل قول:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
ج.1=یا باید بخرید یا ازسریال و ریستر استفاده کنید.نقل قول:
ج.2=اصلا افلاین اپدیت نکن که از اول همه اپدیت دانلود میشه.با اون سیستمی که به نت وصل میشی لایو اپدیت کن بعد از تمام شدن اپدیت به این ادرس برو:
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28 از پوشه Defination کپی بگیر و روی اون سیستمی که نمیتونه انلاین بشه کپی کن.
ج.3=:7:
ممنون.
اگر فایل آپدیت رو روی اون یکی سیستم که فعلا به نت وصل نیست(لپ تاپه و با اج مودم وصل میشم سرعت خیلی کمه اصلا نمیتونه آپدیت کنه..ولی روی سیستم رومیزی ای دی اس ال 256 هستش راحت تر آپدیت میکنم)
نصب کنم بعدا که به نت وصل میشم ادامه آپدیت رو بروز میگیرم یا بازم باید از نوع همش رو دانلود کنم؟
و سوال دیگم اینه که من یه پوشه داخل سیستم دارم که توش برنامه هام هستند(نصب نشده)توش پر از کرک و کیجن و اینطور چیزهاست که نورتون اگر اسکن کنه همشو میترکونه طریقه اعتماد سازیش رو بلدم.
فقط سوالم اینه که باید دونه دونه همه فایل هارو بهش بدم یا کل پوشه یکجا بدم هم قبوله؟
اگر اپدیت هارو روی سیستم دوم کپی کنی همه رو از اول دانلود نمیکنه و چون با اج مودم هستی حتما گزینه SmartDefination رو ازتوی تنظیمات فعال کن.میتونی کل اون پوشه رو بهش بدی یا یک درایو یا یک فایل محدودیت ندارهنقل قول:
:11:
چند وقتی هست که خود به خود تو تنظیمات فولدر آپشن گزینه های زیر تیکش برداشته میشه نمیدونم به خاطر چی هستش نصب آنتی ویروس یا غیره؟؟؟ چون جدیدا اینجوری میشه .
Hide Extensions for know file types
Hide protected operating system file
در ضمن تیک دومی برداشته میشه یه سری فایلهای مخفی تو درایوها نمایان میشه که پاکم نمیشه. در صورتی که با اینکه گزینه نشان دادن فایل های مخفی باز هست این فایل ها نمایش داده نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دروود
وا قعل برام سوال شر کت سیما نتک با این تکنولوژی پیشرفته محصولات چه طوری می شه کلیدهای محصولات ان اونم نه 1 یکی
1دفعه هفته ای 50ویا.....در سا یتهای مختلف منتشر میشه.بر فرض اعتبار این کلیدها ایا شرکتی با اون سابقه و تکنو لژی نمی تونه
جلوی ابدیت شدن این سریال نا مبر ها رو بگیره چرا اجازه ابدیت شدن می ده؟ یا شایدم این سریال نا مبرها منتشر شده در سا یتها
مختلف باعث می شن تا محصول امنیتی واسه ابدیت شدن به سرور خواست منتشر کنندگان این سریال نا مبرها وصل شوند و یا اینکه
انها بتوانند تو سط انتشار این سریال نا مبرها راه نفوذ به سیستم شخص واسه اهداف خودشان داشته باشند؟
اصلا چه قدر می شه به این کی های منتشر شده در این سایتها اعتماد کرد؟
ایا فرقی بین ابدیت شدن و برقرای امنیت سیستم مثلا شخصی که از نورتون سکیوریتی با این سریال نامبر هاب منتشر شده و کسی
که از محصول اورجینال ان استفاده می کند وجود دارد؟
لطفا دوستانی که تجربه استفاده ابدیت شدن محصول خود با این کی های منتشر شده و تریال ریست و همچنین محصول اورجینال
نورتون سکیوریتی دا شتند بگن که ایا فرقی در قدرت شناسایی و تعداد و مقدار ابدیت شدن نورتون سکیوریتی وجوداره.؟
اگر کنار نورتون سکیوریتی از پا ندا کلود که دیتابیس ان در خود سرور پاندا هست استفاده شود.مشکلی ایجاد نمی کند؟
کار نورتون بوده ویروس پیدا کرده و بعد برای پاک کردن این دوگزینه تغییرکرده به صورت دستی درستش کن اگر خواستی مالوربایت هم نصب کن و در SafeMode اسکن کن تا خیالت راحت بشهنقل قول:
Norton Antivirus
Norton Internet Securityکد:VQ7V8RYJRDRJ6D7DTPFQMXW4W
VQJW8PT4WX246XM9XYFWY3BGY
VM6T6G68JXDMQWX6R9JHXR4XM
VJGYK6XVCK3DJ369FTBMTDRGT
VY9PV8JBFVFD6F3P2G2XFV3F2
VXJPWDTXG648VBYB9XKQM3WQB
V3CPBFGDV2D7RJ347VRHB8XRF
کد:JM4T4W63DGV2GJD472BB6VQ3H
J8CJG2BTTRRY8TY6BTRCFMH2Q
JJWHWRGHKMB6PJCG7CH78JD42
J3HVKMMBGYDD43HX8GFTY3PH4
Norton Internet Security
کد:
J3VYFRVVBC8DRB8H33WCYGHVX
JMQYWYBHWYWMT48RY238P7WJJ
JYWQ9KTGGY2Q7J3KX9RDVW6QH
JY3HJDQDF9YWKB3QPKJ3MB94K
JDKHR3DPCMRHYFC4YWH33YJJ4
JBYT6WC2FDC67BY4W378DHKC4
J37HBF4JV3VDMJ2DHQ63Y4938
JFC7WDRJG7HP6P2YYR2KJJBRM
JPRDG9WJJVHM297RDXQDDF2QK
JPVCKW6CRFRPTFV6FFBVYKHRH
JKFCYHGDMQ2W6PKFYR7G4DPMW
J6VPJX9H74JRP3GC9MDVTGVJ3
JVC4TMP27343W4CVHD7GWD74K
سلامنقل قول:
در این مورد چندبار صحبت شده و تابحال تفاوتی از این نظر پیدا نشده!
شاید سیاست خود کمپانی باشه که میخواد کاربران بیشتری رو در کشورهای مختلف داشته باشه.
اینم نوعی تبلیغ محسوب میشه. از نظر ما ضرر هستش اما اونا به سود بلند مدتش فکر میکنن.
این لیسانسها هم از نوع آزمایشی و محدود هستن.120 روز یا 180 روز.
به خاطر اینکه تعداد زیادی از این سریالها وجود داره راحت میشه برای یک سال از محصولات نورتون استفاده کرد!
البته در این حالت یک سری قابلیتها مثل پشتیبانی آنلاین و فضای اختصاصی آنلاین محدود میشن.
شرکت سیمانتک هم فعالیتهای گسترده ای داره و همش به محصولات خانگی که ما ازش استفاده میکنیم محدود نمیشه.
خیلی ثروتمنده و علاقه منده که از محصولاتش به صورت فراگیر استفاده بشه تا روی تهدیدات تسلط بیشتری داشته باشه.
در مورد بحث نفوذ هم مفصل میشه صحبت کرد و میشه به همه محصولات امنیتی و حتی خود سیستم عامل هم مشکوک بود!
سلام
1-فرق انتی ویروس نورتون و نو رتون سکیوریتی به جز فایروال چیه.ایا sonarو..در انتی ویروس نورتون هم وجود داره؟
2-می خوام از این ترکیب استفاده کنم به نظر دوستان با تجربه تداخل یا عدم هما هنگی رخ نمیده:
comodo firewall +norton antivirus +panda cloud antivirus
3-این جور که تو تستها دیدیم فاروال کمودو بسیار قوی تر از فایروال نورتون عمل کرده؟
4-دوست خوبم AMIR.KIK در مورد دریافت سریال نامبر محصولات نورتون در میل خود لطفا بند رو هم راهنمایی بفرمایید.چطوری
می شه تو میلم ارسال کنند؟