نرم افزار نميخوادنقل قول:
توي دفترچه گوشي نگاه كن يا يك فايل pdf در خود سي دي
توضيح داده
Printable View
نرم افزار نميخوادنقل قول:
توي دفترچه گوشي نگاه كن يا يك فايل pdf در خود سي دي
توضيح داده
با سلام دوستان من از اینترنت 64 شاتل استفاده می کنم . قبلا از مودم tp-link استفاده می کردم الان یک مودم D-link مدل DSL-2640T خریدم که وایرلس نیز دارد . وقتی وصلش میکنم هر طوری که تنظیمات رو انجام میدم به اینترنت وصل نمیشه. آیا دارای تنظیمات خاصی است برای اتصال به اینترنت از طریق lan خواهشا یک توضیح گامل بدهید
در ضمن چراغ status چشمک میزند
:31::20:نقل قول:
سلام:31:نقل قول:
شما اگه مودم را روی حالت pppoe تنظیم کرده باشی! دیگه نمیتونی از طریق کانکشن کانکت بشی چون خودش کانکت میشه!
وقتی status یا همون لینک چشمک زن باشه یا ثابت نباشه مشخصه که نمیشه کانکت شد!نقل قول:
شما اگه مودم قبلی را داری تست کن ببین با اون مشکلی نیست!
تنظیم کردم ولی نمیره بازم.
سلام دوستان
من یه چند روز مودم linksaysمدل wag200g خریدم ...مودمو رو bridge mode only تنظیم کردم هر کاری میکنم با وایرلس کانکت نمیشم?????/
اگه لطف کنید یه راهنمایی بفرمائید ممنون میشم...
دوست عزیز لطف می کنید پیشنهادتون رو بگید من که که دیگه گیج شدم.:19:((می خوام adsl2 رو هم پشتیبانی کنه))((در ضمن همونطور که گفتم ما دو خونه 2 تا سیستم داریم شایدم بشه 3تا))نقل قول:
من 2 سوال دیگه هم دارم:::
اول اینکه در صورتی که من مودم رو share کنم (یعنی یکی با لن و یکی با usb) آیا هم زمان می شه از اینترنت استفاده کرد؟؟
دوم فرق share کردن اینترنت با کابل شبکه(یعنی استفاده از یه مودمه یک پورته) و share کردن اون بصورت بالا چیه؟
احتمالا وقتی تنظیم میکنی یک قسمت دار به نام Save Settings که باید save کنی!نقل قول:
یا درست تنظیم نکردی!
پیشنهاد من asus am602هست!نقل قول:
یا
billion-level1-3com-zyxel-paradyn-usrobotic
شما یک مودم 4 پورت بگیری مثل am604 بهتره چون ممکنه 3 تا سیستم بشه!اگر هم که 4 پورت وایرلس بگیری مثل am604g که دیگه بهتره:31: چون ممکنه بعدا وایرلس لازمت بشه!
بی خیال ده بیست تومن اضافه بشو و برو یه مودم ایسوز بخر که بعدا اگه آی اس پی تو هم عوض کردی مطمئن بشی که با مودمت مشکلی ندارن.
من یه سوال دارم:
من مودم ایسوز آ ام 602 دارم. از دیروز که نصبش کردم خط تلفنمون نویز داره. اون تلفنی که با مودمم از یه پریز تغذیه میکنه یکم نویز داره با اینکه از این نویز گیر ها سر راهش نصب کردم.
تلفن دیگمون که نویز گیر نداره دیگه خیلی بد جور خش خش میکنه.
من باید چیکار کنم؟
یه نویزگیر دیگه برای اون یکی تلفنتون هم نصب کنید:دی
چرا همه پست ها رو جواب میدین غیر از پست منا:42::42:نقل قول:
اساتید محترم من یه سوال داشتم.
"" تو انجمن سرچیدم بصورت کامل مطلبی پیدا نکردم""
من یه مودم tp link8811 دارم.می خواستم بدونم از هر دو پورت (lan و usb) بطور همزمان میشه استفاده کرد؟
اگه میشه باید دوباره کانفیگ بشه؟کانفیگشو بلد نیستم.
آخه از ISP پرسیدم گفت این مدل نمیشه.یه مدل هست که 70 تومنه.
میشه راهنماییم کنید؟
مرسی.:11:
مشکلم حل شد تنظیمات VCI ,VIP رو درست انجام نداده بودم . اما حالا که به اینترنت وصل و تمام سایت ها رو می رم بازم چراغ status چشمک میزنه . مشکل کجاست ؟نقل قول:
اگر اشتباه نکنم نام دقیق مدلت DSL-2540B است...نقل قول:
مدل جالبی می یاد و از مشخصاتش و چیز هایی که داره بدرد کار شیر اینترنت می خوره ( بر اساس اطلاعاتی که خود dlink دادم )
رنگی که خود سایت سازنده اش گذاشته اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اخری نمی دونم:13:
یک نکته دیگر اینکه از کدوم شرکت می خوای adsl بگیری؟
خوب شما تست کن باید بشه!نقل قول:
نه فکر نمی کنم!
اگه میخوای وقتی یکی از سیستمها روشن نیست اون یکی جواب بده باید مودم را روی حالت pppoe کانفیگ کنی!
همیشه چراغ status چشمک میزنه؟! و مشکلی نیست توی باز کردن صفحات و....؟!نقل قول:
این چندتا سوالهای آخر من تو این بخش خواهش می کنم اینها رو هم جواب بدید:نقل قول:
دوست گرامی می خواستم بدونم اصلا می شه که یه مودمه یه پورته بگیرم و به بقیه سیستم ها از طریق کامپیوتر خودم اینترنت بدم یعنی اینترنت رو از طریق سیستم خودم شیر کنم؟(با هاب)
دوم قیمت اون دو تا مودم رو هم لطف می کنید بگید(am604 am604g)
سوم اینکه در صورتی که من مودم رو share کنم (یعنی یه سیستم با لن و یکی با usb) آیا هم زمان می شه از اینترنت استفاده کرد؟؟
سلام
اقا من یه مودم وایرلس دارم Siemens Gigaset SE568
بعد فریم ورش مشکل پیدا کرده و نمی تونم وارد C Panel بشم و بردم یه جا نشون دادم گفت باید بیاری اپگرید کنیم اما بعد از عید
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطور میتونم اپگریدش کنم با وجود اینکه وارد سی پنل نمیشه و نرم افزارش رو چطور و کجا میونم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان من تازگی به مشکل برخوردم و اون هم اینه که وقتی کامپیوترو روشن میکنم تا مودم adsl کارکنه اصلا به اینترنت وصل نمیشه در نتیجه چند بار مودم رو خاموش روشن میکنم و مشکل حل میشه و اینترنت سالم کار میکنه:18:
به نظر شما مشکل چیه؟؟؟؟
راستی چرا تو نظر سنجی alfex نیستش ؟؟؟؟یعنی مودم ما اینقدر شوته؟؟:23:
بازم خدا رو شکر یکی جواب دادنقل قول:
ممنون
من از فن آوا میخوام بگیرم
یه مدل دیگه م داره dsl2540t که از اون خاکستری هاست
سلام:31:نقل قول:
1) اگه شرکت ساپورتش میکنه خوبه!
2)بگردی یکی یا هر دو پیدا میشه:31:
3)منظورتان از شبکه برای انتقال فایل هست! فکر کنم بله :13:
اطلاع ندارم! ولی فکر کنم بخواید هاب بگیرید همون قیمت در بیاد!نقل قول:
am604 فکر کنم حدود 70 باشه و am604g هم فکر کنم حدود 95
من خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم اگه مودم را روی حالت pppoe تنظیم کنی وابسته به همدیگه نباشه!
همزمان هم احتمالا باید بشه چون اگه همزمان نشه استفاده کرد که دیگه بدرد نمیخوره!
سلام بر دوست عزیزنقل قول:
وقتی سیستم را روشن میکنی از قبل مودم روشن هست درسته؟! لینک مودم ثابت هست یا چشمک زن؟! با یک بار خاموش و روشن کردن درست میشه؟!
مسئله شوت بودن نیست:31: خوب اگه میخواستن اسم همه مودمها را بگذارن که نظرسنجی کل صفحه را میگرفت:31: یا کسی که تاپیک را زده اطلاع نداشته از این برندنقل قول:
جناب ahriman از شما و سایر دوستان صمیمانه بخاطر وقتی که گذاشتید بابت جواب به سوالات تشکر میکنم گرچه جواب تمام سوالاتم را نگرفتم ولی ممنون.
این فروم تنها جاییست در بین فرومهایی که من می شناسم(که تعدادشان زیاد است) که هر کسی می تواند جواب سوالاتش را در کمترین زمان ممکن بگیرد.
در آخر ببخشید که پست تشکر زدم.
نقل قول:
كي گفته tp-link شاتل ساپورت نميكنه. ميكنه. خوبم ميكنه.
با اجازه.نقل قول:
پشتیبانی میگه!
دوست عزیز ساپورت کردن یعنی مورد تایید شرکت بودن! وگرنه شما هر مودمی را استفاده کنی و تحت ساپورتش نباشه مشکلی نیست ولی اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست پس بهتره مودمی بگیره که تحت ساپورت یا همون مورد تایید شرکت باشه!
مودم خود من هم که از شاتل سرویس دارم تحت ساپورت شرکت نیست!
من خودم قبلا ازشون پرسيدم كه رفتم اين مودم رو گرفتم .
من مودم tp- link 8811 دارم. كارمند شاتل كه موقع نصب اومد توي فرم مخصوصش مودم من رو جز مودماه مورد تاييد شركت تيك زد.
در ضمن خود شاتل مودم tplink 8817 رو الان داره ميفروش با قيمت 45 تومن (البته توي شهر ما)
مودم هاي كه مورد تاييد نيستند هم روي يه كاغذ به ديوار چسبونده بود: dlink، linksys با يكي ديگه كه يادم نيست.
((دوباره مطرح کردم))نقل قول:
آقای "ahriman"راستش من وقتی از هر دو پورت مودمم میخام استفاده کنم یه اروری میده که محتواش مشابه بودن آی پی هادر هر دو سیستم منه.اون که اومد برام نصب کرد آی پی ها رو رو حالت اتوماتیک گذاشته.راستی مودم من tplink 8811.
یه جا خوندم میشه از هر دو پورت بصورت همزمان استفاده کرد.اما یکم گنگ بود واسم.نفهمیدم.گویا باید دوباره کانفیگ بشه .
دوستان کسی اطلاع داره؟
راستی توی تنظیمات مودم اگه بجای pppoe ما تیک MER رو بزنیم چی میشه؟
:19: کمک
راستش دیلینک مدلی به نام dsl2540t نداره ( مطمعنی نام مدل رو درست دادی؟) هر چی زیر و رو کردم و جستجو کردم بی نتیجه ( نظر شخصی : احتمالا مدلی که می دی یکم مشکوک می زنه :13:)نقل قول:
من eco128 رو از شاتل سفارش دادم
اما شاید بعدا از128 به 512 برم
یه مودم معرفی کنید که بعدا 521 رو هم ساپورت کنه ؟
خود شرکت tp link 8811 معرفی کرده میده 49 تومن که تو بازار در مشهد 40 تومن هم میدن
به نظر شما از شرکت بگیرم یا بازار ؟
tp- link جزء مودمهای تحت ساپورت شاتل تهران نیست! برای شهر شما اره! مثل smc که تحت ساپورت تهران نیست ولی تحت ساپورت شیراز هست و میفروشن!نقل قول:
منم یکجا خوندم باید سیستمی که با lan وصل میشه را DHCP کارت شبکه را فعال کرد! ولی دیدم بعضی از دوستان بدون اینکه کاری کنن درست هست!نقل قول:
حالا DHCP کارت شبکه کجاست را اطلاع ندارم ولی توی کانفیگ کردن مودم داره یک قسمت که DHCP زا فعال میکنی احتمالا منظورش همون بوده!
شما الان مودمت روی حالت bridge کانفیگ شده یا pppoe ؟
تیک MER هم ندیدم و خبر ندارم:31:
دوست عزیز با فونت معمولی و مشکی هم بنویسی جواب میدیم:31:نقل قول:
مودم ها 512 کیلو بیت که هیچ 8مگابیت برای مودم های ساپورت adsl و 25مگابیت برای مودم های adsl2+ را ساپورت میکنن:8:
خوب ببین اگه گارنتی یکسان داره از بیرون بگیر که 9 تومان هم کمتر پول بدی:31:
ضمن تشکر از Ahriman خدمتتون عرض کنم یه فایل آموزشی پیدا کردم واسه استفاده از هر دو پورت lan , usb مودم tplink 8811.
گذاشتمش اینجا:
اما چون کانفیگ کردن مودم بلد نیستم گفتم دوستانی که وارد اند بخونن کمکم کنن.راستی همونطوری که قبلا گفتم واسه من رو اتوماتیک آی پی تنظیم شده.از کجا آی پی بیارم واسه تنظیمات طیق این فایل؟
راستی آقای Ahriman323 منظورم از تیک MER اینه که تو عکس هست.
:20:کد:http://linktaz.persiangig.com/4.5.JPG
من این مودمو تهران خریدم 31 تومن.نقل قول:
خوب کاملا دقیق و کامل که توضیح داده و ای پی های tplink 8811 را هم که خودش داده اگه نداده بود هم میتونی بری توی run بعد cmd تایپ کنی و بعد توی پنجره جدید بنویسی ipconfig بعد ای پی های مودم را بدست میاری و توی تنظیمات وارد میکنی!نقل قول:
قیمت مودم adsl2+ چه قدره؟
دوست گرامی خوب بستگی به مارک و مدلش داره!!نقل قول:
من tp link8811رو 40000 تومن خریدم.
مرسی ahriman.دستور باحالی بود.
ببین منظورم این بود : توی فایل آموزشی نوشته بجای ارتباط pppoe باید MER رو انتخاب کنم.همون عکسه که گذاشتم.
آیا باید MER (MAC Encapsulation Routing) ,ISP ساپورت کنه یا اصلا ربطی به اونا نداره و به مودم مربوطه?
یه توضیح کوچیک هم در مورد DNS میدی که چطوری بفهمم DNS ام چه عددیه؟آخه با اون دستوره که دادی همه چیزو میده الا DNS.
بابت همفکریت ممنونم.
فکر کنم باید isp این پروتکل را ساپورت کنه! از isp بپرس!نقل قول:
ای پی dns را باید زنگ بزنی از پشتیبانی شرکت بپرسی!
نقل قول:
بله از قبل روشن هستش و لینک مودم هم ثایت هستش.
90 درصد مواقع با یه بار خاموش روشن کردن درس میشه.
من یه مدم D-link 2640 دارم که وصله به یک Splitter و اون هم وصله به خط تلفن هیچ مشکلی ندارم مگر وقتایی که فکس میاد یا کسی زنگ میزنه اینترنت یه لحظه قطع میشه بعد مدم شروع میکنه به چشمک زدن و Reconnect میشه.
میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟
آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه من مودممو وصل کردم و دو جای دیگه هم پریز داریم خونمون ، دو تا هم تلفون داریم
یه تلفونمون درست کار میکنه و در عین حال با مودم مشکلی نداره ولی اون یکی رو تا میزنم به پریز چراغ adsl شروع به چشمک زدن میکنه و چراغ alarm روشن میشه. نت قطع میشه خود تلفون هم خش خش میکنه.
ولی وقتی به splitter مودم وصل میکنم مشکلی نداره.
حالا به نظرتون من باید چه کنم؟
يه سوال؟ اين چراغ adsl مگه نبايد روشن باشه؟نقل قول:
آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه من مودممو وصل کردم و دو جای دیگه هم پریز داریم خونمون ، دو تا هم تلفون داریم
یه تلفونمون درست کار میکنه و در عین حال با مودم مشکلی نداره ولی اون یکی رو تا میزنم به پریز چراغ adsl شروع به چشمک زدن میکنه و چراغ alarm روشن میشه. نت قطع میشه خود تلفون هم خش خش میکنه.
ولی وقتی به splitter مودم وصل میکنم مشکلی نداره.
حالا به نظرتون من باید چه کنم؟
چون براي من هم روشنه.
من هم دقيقا مشكل شما رو دارم. شنيدم با يه اسپليتر ديگه مشكل حل ميشه. تا نظر دوستان چي باشه.