کسی لینک مستقیم آخرین نسخه اوبونتو رو داره ؟؟؟
Printable View
کسی لینک مستقیم آخرین نسخه اوبونتو رو داره ؟؟؟
از سایت خودش یه سرور رو انتخاب کنید و روی Begin Download کلیک کنید تا لینک مستقیم رو دریافت کنید.نقل قول:
سلام دوستان.راستش من تازه میخوام از ویندوز کوچ کنم به گنو/لینوکس و میخوام با اوبنتو شروع کنم.آموزش نصب و ... رو هم خوندم ولی نمیدونم چرا هنوز واسه فایلهام نگرانم.بکاپ هم نمیتونم بگیرم چون حداقل (یعنی کم کم ) 100 گیگ فقط سورسهای برنامه هام هست.یعنی سلامتی فایلهام خیلی مهمه.حالا دنبال یک آموزش نصب(واسه نسخه 9.04) هستم که این نکته رو (سلامتی فایلها) تضمین کنه(گارانتی نمیخوام ها!!!).
با تشکر
دوستان آخرین نسخه ارسال رایگان پستی مثه دفعات قبلی داره ؟ آخه من اکثر نسخه هاش رو به صورت اورجینال گرفتم ، اینم میخوام داشته باشم ، گویا واسه من قفل شده !
آره من سفارش دادم گرفتم.نقل قول:
البته همين جوري نتونستم وارد اون قسمت سفارش رايگان بشم، با وي پـي ان تونستم سفارش بدم.
آموزش جیبی آبونتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده کتاب: Keir Thomas
انتشارات: CreateSpace
تعداد صفحات: ۱۶۱
زبان: English
نوع فایل: PDF
حجم: ۲ MB
لینک دانلود
کد:http://varnic.ir/download/dl/ubuntupocketguide-v1-1.zip
سلام
من پوشه Home رو chmod 777 کردم
الان هر بار که میخام لوگین کنم میگه این نباید 777 باشه باید 644 باشه
وقتی 644 هم میزنم دیگه اصلا بالا نمیاد از تو ترمینال برش گردوندم رو 777
حالا باید رو چند بزارمش؟
راه سادش استفاده از 755 هست:نقل قول:
ولی به طور دقیقتر فولدر ها باید 755 و فایلها باید 644 باشند ببینید شاید این دستور ها کمکتون کنه.نقل قول:
chmod -R 755 /home/
اول به دایرکتوری home برید با دستور cd
بعد :
کد:find ./ -type f -exec chmod 644 \{\} \;
find ./ -type d -exec chmod 755 \{\} \;
دویتان من پسورد روت رو ندارم -در واقع اصلا یادم نمیاد سیستم موقع نصب ازم پرسیده باشه ولی الان که پسورد همیشگیم و می زنم خطا میده- راهی هست برای بازیابیش یا باید دوباره نصب بشه؟
سلام
آقا من با VirtualBox یه دونه ubuntu desktop 9.04 توی یک پارتیشن واقعی نصب کردم بوت لودرش هم تو درایو C نصب شده که هم میتونم از تو ماشین مجازی لودش کنم و هم به عنوان سیستم عامل اصلی!
اما این میز کارش سرع میپره که! یعنی به بهانه های مختلف مثلاً با یه بار هنگ کردن ماشین مجازی دفعه بعدی که بخوام وارد میز کارش بشم لوگین میکنه ولی بعدش یه صفحه سیاه نشون میده. وقتی که با ubuntu بوت کنم خوب میشه احتمال داد که فرکانسش با مانیتور سازگاری نداره ولی از تو ماشین مجازی هم همینطوره!
نظری راه حلی چیزی برا این به ذهنتون نمیرسه؟
اگر لیست موجود در پست اول این تاپیک رو دیده باشید , سوالتون قبلا جواب داده شده:نقل قول:
سلام
من می خواستم ubuntu 7.1 رو نصب کنم ولی همون اولش یه پیغام می ده و میگه که گرافیک رو نشناخته . چند تا گزینه داره که یکیش میگه باید تو حالت low ادامه بدی و قتی تو این حالت میام یه صفحه سیاه میاد و هیچی نشون نمیده . تو یکی دیگش می گه درایور گرافیک رو مشخص کن که گرافیک من تو اون نیست . البته مندرایور اونو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور بهش بشناسونم . آخریش هم می گه که کامپیوتر رو خاموش کنم .
گرافیکم nvidia 9400 هستش .
دنبال خرید لینوکس از تو مغازه هم رفتم ولی ماشالله اینجا از این جور چیزا گیر نمیاد . فقط یه فدورا گیر اوردم که اونم مال یکی دوسال پیشه .
تو سایت هم خواستم بخرم که بقدری توزیع داره که نمی دونم کدوم رو بگیرم و یا مثلا مخازن محلی و ... که اصلا ازشون سر در نمیارم .
من هم کارت گرافیک شما رو دارم و هیچ مشکلی با کوبونتو/اوبونتو ۹.۰۴ ندارم. نسخه ای که شما استفاده می کنید خیلی قدیمیه. بهتره نسخه ی جدید رو از لینک زیر تهیه کنید:نقل قول:
کد:http://www.sito.ir/product_info.php?cPath=26_198&products_id=823
سلام دوستان
من امروز اوبونتو رو عوض کردم و اوبونتو جدید ریختم
قبل اینکه بخام عوض کنم از پوشه /var/cache/apt از کلیه پکیج هام کپی گرفتم
الان هم بعد از تعویض اوبونتو دوباره همونجا کپی کردم و مخازن هم به روز کردم
الان دوباره وقتی میخام مثلا smplayer رو نصب کنم میگه باید 11 مگ دانلود کنی
و همچنین برای بقیه برنامه ها
ممنون میشم کمک کنید
پدرم در اومد بس که دانلود کردم
شما باید از فایلهای تنظیمات مدیریت بسته های apt هم که در مسیر etc/apt/ هستش کپی می گرفتی
یعنی این یک گیگی که کپی گرفتم الکیه ؟نقل قول:
من قبلا با aptoncd هم بک آپ گرفته بودم ولی تاثیری نداشت
شما خودتون چطور بک آپ میگیرید که بعدش این مشکلات رو ندارید ؟
من که توزیع دبیان بیس کار نمی کنم ولی همونطور که گفتم شما باید اون فایلهای تنظیمات رو هم بک آپ بگیری
حالا کاری که می تونی بکنی اینه که یه مخزن محلی بسازی و به مخازنت اضافه کنی
اونو دیگه خودت بگرد پیدا کن
اره ممنوننقل قول:
با ساخت مخزن محلی 98٪ مشکلم رفع شد
:11:
سلام
من یک اشتباهی انجام دادم و بوت لودر ابونتو را با استفاده از دستور sudo gedit /boot/grub/menu.lst
غیر فعال کردم
حالا موقع بوت شدن ، فقط صفحه تست رم و... مونده و بوت اصلی لینوکس پاک شده
چطور باید این مشکل را برطرف کنم؟(با استفاده از این دستور مشکلم حل نشد)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2921306&postcount=1821
یعنی در فایل boot/grub/menu.lst/ تغییرات ایجاد کردی؟
خوب با یه cd زنده بوت کن سیستمو و بعد درستش کن
یعنی در فایل boot/grub/menu.lst/ تغییرات ایجاد کردی؟
خوب با یه cd زنده بوت کن سیستمو و بعد درستش کن
با سی دی اومدم بالانقل قول:
وارد درایو لینوکس شدم و فایل menu.lst رو پیدا کردم و اجرا کردم
هر تغییری انجام میدم سیو نمیکنه
لطفا دقیقا بگید من چیکار کنم..................:41:کد:http://marmolak.net/images/zicc22q6hsyce7pue9.jpg
باید با سوپر یوزر وارد شی اول تا اجازه دسترسی و سیو تغییرات رو داشته باشی...
super user kojast??نقل قول:
تو ترمینال بزن sudo و بعد پسوورد تا دسترسی بگیری و بعد همون کارا و سیو
سلام
۱-توی محیط kde چطور میتونم کامپیوتر و سطل آشغال و فایرفکس را بیارم روی صفحه دستکتاپ ؟!
۲-بعدش من وقتی ری استارت میکنم و میخوام برم توی درایو ها برای باره اول ازم پسورد میخواد ولی بعدش دیگه پسورد نمیخواد
چطور میتونم این پسورد را غیر فعال کنم ؟
۳- در قسمت دستکتاپ ستینگ روی گزینه گت نیو وال پیپر کلیک کردم و یه سری عکس اینستال کردم ولی نمیدونم این عکسها کجای هارد کپی شده و نمیتونم ازشون استفاده کنم
۴- چطور میتونم اسم برای درایوهام بذارم.. آخه اینطوری خیلی بده درایوها رو به اسم c , d ,....نمیشناسه و یه کم گیج کننده است!
1 . یه پنلی تو kde هست به نام widget... در بالا گوشه سمتراست و پایین گوشه سمت چپ این ابزار وجود داره که از اونجا میتونی trash و... رو اضافه کنی...
2. باید واسش تعریف کنی در fstab که همیشگی وارد بشه تو این انجمن بگرد نمونهش هست...
3. اصولا باید بره تو قسمت wallpaper های سیستمت... تو system setting ...
1- فقط trash را پیدا کردم اما کامپیوتر و دیگر چیزها نبود! من میخوام شرت کات کامپیوتر و فایرفکس و خلاصه هر چی که بخوام را بیارم روی صفحه دستکتاپنقل قول:
۲- گشتم نبود! میشه توضیح بدید؟
۳- توی قسمت سیستم ستینگ گزینه ای به نام وال پیپر نبود!
۴- پاسخ سوال ۴ را ندادین
:11:
سلام
من تازه امروز به جمع لينوكسي ها پيوستم :) Ubuntu 9.04
دو تا مشكل دارم:
1. امروز دو سه بار وقتي وارد ابونتو شدم ديدم كليك راست كار نميكنه، وارد هيچ بخشي از فايل ها هم نميتونستم بشم،
مثلا براي ورود به home يه مقدار براي باز كردن wait ميكرد و بعد هم باز نميشد، پيغام خاصي هم نميداد.
البته هميشه اينجوري نيست.
2.زدم پنل بالاي صفحه رو Delete كردم! :sad: (بلد نيستي مجبوري با همه چي ور بري؟!)
الان پنل بالايي رو ندارم، با ctrl + alt + del شاتدان ميكنم. چجوري برش گردونم؟
ممنون
نقل قول:
1. اولا که اون کامپیوتر تو میز کار گنوم هست بعدش هم میتونی یه پوشه home رو بیاری تو دسکتاپ که از اونجا هم به پارتیشن های ویندوزی هم لینوکسی دست رسی داشته باشی.
در مورد بقیه نرم افزار ها هم خیلی ساده هست. وقتی میری توی منوی kde و هر بخشی ... مثلا در اینجا از گزینه Internet روی firefox راست کلیک کن و add to desktop رو انتخاب کن تا یه نسخه در دکستاپ هم به وجود بیاد.
2. در این مورد چون من اوبنتو کار نیستم چندان راهنمایی واضحی نمیتونم بهت بکنم.. ولی باید در تنظیمات فایل fstab در شاخه /etc/fstab یه سری چیزا رو خودت تعریف کنی...
من خودم واسه فدورا یه نمونه نوشتم(البته اگر درایو های ویندوزیت ntfs هست) :
شما به جای دوتا کد اول این دو تا دستور رو وارد کن :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3310081&postcount=1360
کد:sudo
3. System setting از یکی از سربرگ ها بود... دقیقا یادم نیست.کد:apt-get install ntfs-3g
4. در این مورد میتونی وقتی رو پارتیشن ویندوزی رفتی( البته با فایل منیجر خود kde یعنی Dolphine تو قسمت سمت راست پنجره add comment رو بزنی و مثلا بذاری Drive c برای درایور c.
راجب سوال ۲
همه اون کارهایی که گفتید را انجام دادم و در آخر کار گفته بودید که توی ترمینال بنویسید
#mount –a
که وقتی اینو زدم پیغام زیر اومد
[mntent]: line 15 in /etc/fstab is bad
[mntent]: line 16 in /etc/fstab is bad
[mntent]: line 17 in /etc/fstab is bad
[mntent]: line 18 in /etc/fstab is bad
mount: can't find –a in /etc/fstab or /etc/mtab
و مشکلم حل نشد!
اول از همه تو مشکل شمار ه3 یا wallpaper هست یا background ... اگر wall نبود background.
در این مورد هم نظر خاصی ندارم!
مشکل شماره ۲ شما هر چی هست از etc/fstab/ هستش
باید اجازه های دسترسی رو بهش بدید
چیزهایی که توی fstab نوشته شده را میذارم اینجا:نقل قول:
خوب به نظر شما چه تغییری باید بهش بدم تا مشکلم حل بشه؟ :18:نقل قول:
# /etc/fstab: static file system information.
#
# Use 'vol_id --uuid' to print the universally unique identifier for a
# device; this may be used with UUID= as a more robust way to name devices
# that works even if disks are added and removed. See fstab(5).
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
proc /proc proc defaults 0 0
# / was on /dev/sda3 during installation
UUID=23075868-ae7c-4c9d-9a09-ed0a6481fcc3 / ext4 relatime,errors=remount-ro 0 1
# swap was on /dev/sda4 during installation
UUID=c42835b7-0d37-471a-8275-57e97470267d none swap sw 0 0
/dev/scd0 /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto,exec,utf8 0 0
/dev/fd0 /media/floppy0 auto rw,user,noauto,exec,utf8 0 0
۴ تا درایو ntfs دارم
سلام
من تازه می خوام با ubuntu کار کنم .
بهترین کتاب الکترونیکی که تو این زمینه دیدید چی بوده ؟
اگه لینکش رو بزارید ممنون می شم .
فرض را بزارید بر این که من تا به حال لینوکس کار نکردم .
یک نکته وقتی می خوای مونت کنی باید با دستورنقل قول:
sudo mount -a
یا
su
mount -a
استفاده کنی
شما درایو ریشه رو با ext4 فرمت کردید؟
اگر می خوای مشکلت حل بشه می تونی این رو بخونی به فارسی
ببیبن.کد:http://open-document.blogspot.com/2009/06/blog-post_16.html
نقل قول:
اگر مشکل انگلیسی ندارید می تونید از تاپیک
چند تا کتاب مثل کتاب سادهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=312106
http://totia.persiangig.com/document/Ubuntu%20Kung%20Fu.pdf
سلام
من با وجود اینکه مخابرات یاهو مسنجر رو باز کرده هنوز نمیتونم با pidgin لوگین کنم دلیلش چیه؟
خیلی از کاربران با نصب نسخه ی جدید pidgin مشکلشون حل شده ! نسخه ی 2.5.8 رو نصب کنید. اگر مشکلتون حل نشد سعی کنید از سرورهای دیگه یاهو استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://www.getdeb.net/app/Pidgin
من همیشه همه چیز رو آپدیت میکنم از طریق اون آپدیت منیجر ابونتو که خیلی وقتا برای pidgin هم آپدیت بودهنقل قول:
نصب هومنا کافیه؟
حالا چطور از سرورای دیگه استفاده کنم؟