عزیز من مشکل همینجاست دیگه!نقل قول:
cydia نیاز به اینترنت داره و من ندارم!
چیزایی که دارم:
یه کامپیوتر
اینترنت دیال آپ
یه آیپاد
کابل آیپاد
Printable View
عزیز من مشکل همینجاست دیگه!نقل قول:
چیزایی که دارم:
یه کامپیوتر
اینترنت دیال آپ
یه آیپاد
کابل آیپاد
در این صورت کاری از دست من و بقیه بر نمیادنقل قول:
عزیز من مشکل همینجاست دیگه!
چیزایی که دارم:
یه کامپیوتر
اینترنت دیال آپ
یه آیپاد
کابل آیپاد
شما باید به وایرلس دسترسی داشته باشی
یه نوتبوک جور کن
ایپادم ۳جی هستش نرم افزار ها کرکهنقل قول:
یه مک بوک در دسترس دارم ولی اون هم اینترنت نداره.نقل قول:
راستی، میشه از وایرلس نوت بوک شیر کرد رو آیپاد؟
blackra1n رو دانلود کردم. رفته رو running و آیپاد هم در حالت ریکاوری هست. اما مدت زیادی گذشته و اتفاقی نیفتاده. blackra1n از اینترنت چیزی دانلود میکنه؟
Linux Learner جان، اگه تهران هستی یه سر برو یه جا که یک اکسس پوینت رایگان باشه بتونی به اینترنت کانکت بشی. فوقش 5 دقیقه کار داری با اینترنت وایرلس، دردسرش کمتره اگه بری یجا که اکسس پوینت هست. شهرای بزرگ دیگه هم میتونی پیدا کنی
موفق باشی
آره، همین کارو میکنم. تهران نیستم. میرم کافی نت که وایرلس داشته باشه.نقل قول:
نکته ای که تو امضات گفتی تایید میشه
من قصد خرید ipod tuch 32G 3g داشتم. ولی شنیدم قراره شهریور ipod 4 بیاد. به نظر شما چیکار کنم؟:13:
من قصد خرید ipod tuch 32G 3g داشتم. ولی شنیدم قراره شهریور ipod 4 بیاد. به نظر شما چیکار کنم؟:13:
مطمینا آیپاد ۴جی خیلی وسوسه انگیز خواهد بود:نقل قول:
من قصد خرید ipod tuch 32G 3g داشتم. ولی شنیدم قراره شهریور ipod 4 بیاد. به نظر شما چیکار کنم؟
- صفحه retina
- ژیروسگوپ
- دوربین احتمالا
- شاید تغییر شکل ظاهری
احتمالا آیپاد۴ در دو نسخه ۳۲ و ۶۴ گیگی به قیمت ۲۹۹ و ۳۹۹دلار بیاد
و آیپاد تاچ 3G فعلی نسخه ۸گیگش با قیمت ۱۹۹دلار بیاد به بازار
حدودا ۶ ماه طول میکشه تا بیاد ایران و کمی قیمتش افت کنه
اگه طاقتشو داری صبر کن
من بودم طاقت نمی آوردم!
۶ماه خیلی زیاده
دیروز رفتم پایتخت برای خرید لوازم جانبی، نتیجه:
1. قاب inCase سفید «20.000»
2. پک شارژر دو تایی (شامل کابل USB و تبدیل فندکی ماشین و تبدیل برق خونگی) «25.000»کد:http://www.goincase.com/products/detail/perforated-snap-case-cl56251/3
3. محافظ صفحه نمایش مات (ضد اثر انگشت!:46:) «15.000»
چقدر سریع پیش رفت تاپیک!
بجه ها یک سایت وی یی ان پیدا کردم که جالبه
توش میتونید رایگان اکانت 20 دقیقه ای بسازید
البته خودش هم قیلتر شده و باید از قیلتر شکن واسه باز کردن این سایت استفاده کنید.
h t t p : / / w w w . i t s h i d d e n . c o m
اکانت ساخته شده فقط 20 دقیقه اعتبار داره و DC میشه ولی خیلی راحت میشه دوباره ساخت. فقط کافیه یک username و password و یک email الکی بش بدید و submit کنید .درجا account قابل استفاده میشه.
من با این کلی برنامه free از apple گرفتم چون هنوز iOS4 جیل نشده
چند تا برنامه مجانی از آیتونز دانلود کردم و ریختم تو آیپاد ولی وقتی اجراشون میکنم، صفحه اول برنامه باز میشه و سریع از برنامه میاد بیرون و به صفحه home برمیگردم. چند دفعه هم ریستارت کردم، چیزی نشد! آیپاد 3.1.3 جیل شده
احتمالاً به خاطر نصب پکت های زیاد از Cydia یا Rock هستش.نقل قول:
سعی کن جدیدارو پاک کنی شاید مشکلت حل شه. من iOS4 دارم که جیل نشده و مشکلی هم ندارم به هیچ وجه
در نهایت اگه حل نشد با یک Restore راحت کن خیال خودتو
با نام خدا و سلام
دوستان اگر من از آبپادم بک آپ بگیرم و بعدش ios4 را بنصبم میتونم تمام برنامه های قبلیم را روی ورژن جدید بک آپ کنم یا نه . مثلن کلی برنامه های cydia که قبلن نصبیدم.
سلام دوستان فکر کنم یکی از مهم ترین پست ها این باشهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه
یه ایپاد دیدم که اندرویید بود اگه خواستید اپلود کنم ولی یه سرچ بزنی عکسش رو پیدا میکنید
میخوام ببینم ویندوز هم میشه نصب کرد یا مثلآ چند تا با هم ؟
کسی چیزی میدونه؟
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
کد:http://modmyi.com/forums/attachments/new-skins-themes-launches/419174d1263978663-release-android-widgets-iphone-ipod-android_widget_for_iphone_ipod_by_ecar.png
کد:http://www.anddev.org/images/android/news/android_on_ipod_touch/android_on_ipod_touch_1.png
پیدا میکنید!
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
میشه سه تا با هم کار کنند؟
یعنی مثل کامپیوتر هم ویندوز موبایل هم مک هم اندرویید؟؟؟:20::11:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
من اپل اندرویید میخوام مامانم اینا؟!!؟!:31:
3 4 تا با هم نمیشه ولی میتونی به جای مک آندروید بریزینقل قول:
فقط اندرویید؟نقل قول:
ویندوز چی؟؟؟
هیچ راهی نداره لا اقل 2 تا با هم بریزیم؟
مک و ویندوز مثلآ اخه این دو مکمل ان به نظر من؟
چجوری میشه والپیپر جدا برای لاک اسکرین و اسپرینگ برد تعیین کرد؟
نقل قول:
در مورد سایدیا نمیدونم ... یه برنامه خاصی بود ظاهرا ولی برنامه های ipa رو میتونی از خود ایتونز بک اپ بگیری که بعد از ریستور کردن برنامه ها رو ریستور بکنی .. البته باید جیلبرک شده باشه فریمور 4 ! ...
بچه گیشایی؟:دی ایول ...
---------------------
پارسا اون قدیم ها ما از وینتربورد این کارو میکردیم زمان شما رو من نمیدونم ... حالا یه تستی بکن ...
با وینتربرد ور رفتم، همچین چیزی پیدا نکردم!نقل قول:
پارسا اون قدیم ها ما از وینتربورد این کارو میکردیم زمان شما رو من نمیدونم ... حالا یه تستی بکن ...
سلام!
مثل اینکه امشب 4.0.1 میاد!:eh:
حدود 10 شب ایران!
(شاید هم شایعه باشه!)
10 گـــذشت!
آره!نقل قول:
مثل اینکه شایعه بوده!:jealous:
شرمنده!:mellow:
ولی زیاد در موردش گفتن!:eh:
تنها تغییر سیستم عاملی توی آیپاد (وآیفون) 1-2 ماه پیش بود که اندروید و مک با هم (dual boot) بالا آوردن و چون اندروید خیلی کامل نبود ، کمتر مورد استقبال قرار گرفت ...نقل قول:
فقط اندرویید؟
ویندوز چی؟؟؟
هیچ راهی نداره لا اقل 2 تا با هم بریزیم؟
مک و ویندوز مثلآ اخه این دو مکمل ان به نظر من؟
دشمنت شرمنده عزیز! چیز مهمی نیست که!:20:نقل قول:
آره!
مثل اینکه شایعه بوده!:jealous:
شرمنده!:mellow:
ولی زیاد در موردش گفتن!:eh:
میگم کسی که این والپیپر مجزا برای لاک اسکرین و اسپرینگ برد رو که بلد نبود! لااقل چند تا بازی Arcadeـِ باحال معرفی کنید، بازی های ظاهرا ساده ولی جذاب مثل Angry Birds!
دوست من برو تو Cydia برنامه Boss Paper رو نصب کن و از عکس مجزا گرفته تا Slide show رو بزار تو home screen و حالشو ببر.نقل قول:
Angry Birds
mega jump هم خیلی جالبه:10:
دوستان من iPod رو دادم یکی از بچه ها که به وایرلس دسترسی داره واسم Appsync و اون یکی فایل afc2add اسمشو یادم نیست واسم بریزه. فقط چیزی که هست یه راهنمایی بکنین وقتی رفت تو Cydia، چه کارایی بکنه تا این دو تا فایله اینستال بشن. ممنونم .
سلام!
من دیروز رفتم کافی نت و خواستم OS 4 رو دانلود کنم!:laughing:
رفتم نشستم دیدم سرعت طرفای 25 KB/S هست!:blink:
بعدش به کافی نتی گفتم میرم یه 3 ساعت دیگه میام!:mellow:
بعدش که اومدم گفت تموم شد:اینه!دیدم یه پوشس!:eh:
اومدم خونه،آیپاد بردم تو DFU !بعدش اومدم فایل رو وارد کنم دیدم قبول نمیکنه!:jealous:
فهمیدم که باید یه مدل دیگه باشه!:hmm:
دوباره رفتم کافی نت و همون قضیه!امروز صبح که رفتم بگیرمش دیدم یه فایل زیپ واسم آماده کرده و میگه:اییییییینه!:sad:
گفتم دوباره دانلود کن!ولی این بار فرمتش ipsw هست!دیگه فکر کنم درسته!حالا دوباره تا عصری!اینم از وضع کافی نت های اهواز!;)
آیپادم که فعلا تو DFU به سر میبره!
:question:میخوام ببینم مشکلی واسش پیش نمیاد؟؟؟؟
همون زیپ رو فرمتش رو تغییر بده به ipsw درست میشه، اونی هم که من دانلود کردم (دانشگاه با سرعت تقریبا 500kbps) زیپ بود!نقل قول:
دوباره رفتم کافی نت و همون قضیه!امروز صبح که رفتم بگیرمش دیدم یه فایل زیپ واسم آماده کرده و میگه:اییییییینه!:sad:
راستی مگه خبری از جیلبریک شده!؟
میشه فیرم ویر رو جدا دانلود کرد و بعد اورد خونه و ریخت رو آیپاد؟ اگه میشه توضیح بدید چجوری!
یه چیز دیگه اینکه: این فیرم ویر های کاستوم که برای 4 اومده و جیل شده، مشکلشون چیه؟ اون بریزیم فرقی هم میکنه؟
نه!:31:نقل قول:
ولی من دیگه بی خیال جیل شدم!
بازی و برنامه فری زیاد هست!
ولی میاد... چه عجله ایه!
تو کی رفتی تو OS 4؟من نفهمیدم!پس تو هم جیل نیستی!:happy:
ولی واسه همه چیز اومد به جز 3G!!!عجیبه!:eh:
اون کاستوم ها نمیدونم چین!نقل قول:
من هم رفتم OS4 رو دانلود کردم و بعد اوردم خونه!
اینطوری:
1-آیپاد رو به حالت DFU میبری!
آموزش بردن به حالت DFU:
1)آیپاد رو به کامپیوتر وصل کن!(صدای وصل شدن رو بشنوی)
2)دکمه هوم و پاور رو با هم 10 ثانیه بگیر تا صدای قطع شدن آیپاد از کامپیوتر بیاد!
3)حالا دکمه پاور رو ول کن و دکمه هوم رو همچنان تا 15 ثانیه دیگه بگیر!(تا دوباره صدای وصل شدن به کامپیوتر رو بشنوی!)
*در حالت DFU صفحه آیپاد سیاه است و خاموش است!
2-وقتی به کامپیوتر وصل کردی این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-حالا تو صفحه ای که تو آیتونز اومده شیفت(کیبورد) رو بگیر و دکمه restore(تو صفحه باز شده) رو بزن!و حالا فایل OS4 رو انتخاب کن!(از تو آیتونز 9.2)
به همین سادگی!
فریم.ویر کاستوم یه فیرم.ویره که از قبل جیلبریک و آماده شده، و وقتی روی دستگاه ریخته بشه، جیلبریک شده و نیازی به عملیات اضافی نداره!نقل قول:
میشه فیرم ویر رو جدا دانلود کرد و بعد اورد خونه و ریخت رو آیپاد؟ اگه میشه توضیح بدید چجوری!
یه چیز دیگه اینکه: این فیرم ویر های کاستوم که برای 4 اومده و جیل شده، مشکلشون چیه؟ اون بریزیم فرقی هم میکنه؟
من هنوز نرفتم iOS 4 ، برنامه ها و بازی های کرک شده زیادی هست که دوستشون دارم!:31:نقل قول:
نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من دیگه بی خیال جیل شدم!
بازی و برنامه فری زیاد هست!
ولی میاد... چه عجله ایه!
تو کی رفتی تو OS 4؟من نفهمیدم!پس تو هم جیل نیستی!:happy:
آره، این یکی خیلی نامردیه!:31: سخته!نقل قول:
ولی واسه همه چیز اومد به جز 3G!!!عجیبه!:eh:
برید از سایت زیر هر Firmware ی که می خواید Download کنید.
کد:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
آقایون لطفا کمک کنید!
من رفتم به OS 4 و بعد همه چی تموم شد و درسته ولی الان تصویر آیپاد زوم شده!:41:
یعنی همه چی رو از نزدیک نشون میده!منو و....!کلن انگاری زوم کردی!
تو رو خدا کمک کنید!
روشن خاموش و ... فایده نداشته!؟نقل قول:
آقایون لطفا کمک کنید!
من رفتم به OS 4 و بعد همه چی تموم شد و درسته ولی الان تصویر آیپاد زوم شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی همه چی رو از نزدیک نشون میده!منو و....!کلن انگاری زوم کردی!
تو رو خدا کمک کنید!
ته تهش یه Restore میکنی، حل میشه!
منظورت از خاموش روشن چیه؟نقل قول:
دوباره دارم ریستور میکنم!
واسه چی اینطوری شد!؟
تو accebility یه گزینه داره که زوم میکنه برو اونجا offش کننقل قول:
منظورت از خاموش روشن چیه؟
دوباره دارم ریستور میکنم!
واسه چی اینطوری شد!؟
ارور رو نذاشتی!نقل قول:
آیپاد من اصلا بالا نمیاد حالت عادی! تو خود آیپاد ایریزش کردم، دیگه بالا نمیاد. تو همون لودینگ که عکس سیب هست میمونه و این چرخونکش هم هی میچرخه.
و قتی کارایی رو که میگی رو تو همون لودینگ انجام دادم تو حالت ریکاوری میاد بالا
آیتونز من ارور 3194 میده که مربوط به تایید نشدن فیرم ویر 3.1.3 میشه از طرف اپل.
تغییر تنظیمات فایل host هم فایده نداده.
بعضیا تو فروم های خارجی میگن که با تغییر تو فایل فیرم ویر الآن ios4 جیل بریک شده دارن. کاری که انجام دادن (کاستوم) ایراد یا ضعفی هم داره؟ من میخوام همون کار رو بکنم اگه مشکلی نداره.