با مثلثات انتشارات مدرسه می شه روی مثلثات مسلط شد؟؟روان توضیح داده؟؟نقل قول:
با مثلثات انتشارات مدرسه می شه روی مثلثات مسلط شد؟؟روان توضیح داده؟؟نقل قول:
١ همون كافي و كامله!نقل قول:
٢ براي فيزيك ٣ فقط كتاب سفيد مبتكران (دكتر كمانگر)
خلاصه + تستهاي آموزشي + تستهاي تمريني + آزمون پايان فصل
اين كتاب ضميمه هاي رياضي و روشهاي سريع رو داره!
براي فيزيك پيش هم كه اگه انديشه سازان قديم گير آوردي بگير! من گاج گرفتم ولي اشتباه كردم چون جواباش درست حسابي نيست (بدليل حجم بسيار زيادش) و هم خيلي مباحث رو ريز كرده!
اصلا سراغ كتاباي كانون نرو ! مفت نمي ارزن!!!
والا امیر جان من کتاب تست رمزینه رو ندیدم ولی در مورد اندیشه فائق بگم فقط توش تست های درست حسابی و مادر هست مثلا نیومده الکی از یه مبحث 20 تا تست شبیه به هم بیاره مثلا چندتا دونه درست حسابی اورده که حلشون کنی بقیه رو هم میتونی حل کنی البته اضافه کنم پاسخنامه زیاد جالبی نداره یعنی فقط تست حل کرده رفته نیومده بگه نکته این تست این بوده بلکه خودت باید پیدا کنینقل قول:
در جواب سوال دومتون هم خوب معلومه که کمه تو واسه سینماتیک دینامیک 1000 تا تست هم بزنی !!! باز تو کنکور نمیتونی جواب بدی :31: (شوخی کردم) ولی خوب باید خیلی تست بزنی من که با قلمچی گاج... که دسته بندی کردن تست ها رو یا به قول خودشون درخت دانش میکرو طبقه بندی... حال نکردم اگه میتونی اندیشه سازان قدیمی بگیر یا دنبال کتاب هایی برو که اینجوری دسته بندی نکرده باشن یعنی تست ها قاطی باشه برای فیزیک3 هم همون اندیشه سازان کفایت میکنه اصلا از اندیشه سازان کامل تر نمیشه پیادا کرد
راستی حالا که 40% تخفیف داره یه بارکی کتاب زرد قلمچی رو هم از الان بگیر
کتاب زبان کنکور میخوام که تستای قوی داشته باشه! کانون اینا قوی نیستن خیلی ... یعنی اصلا با تستایی که گزینه2 میده قابل مقایسه نیست.
سلام
بچه تو شهر ما کتابای رمزینه پیدا نمیشه
چکار کنم؟
كتاب جامع زبان انگليسي "كتاب سبز"نقل قول:
اين كتاب فقط تستهاي تاليفي داره و مولفش (دكتر پرويز بيرجندي) مولف كتاب درسيه!
درسنامه+تست+واژگان+نكات مهم
سلام
نمیدونم جریان چی بود که خدا ما رو پرت کرد تو این شهر نفرین شده
اقا نه کتابفروشی درست و حسابی داره نه کتابخونه ای. ههچی اقا،هیچی
اصلا نمیدونن رمزینه و.... چیه
فقط 2 سالانه دارن
4 تا معلم خوب داره که قیمتاشون بالاست.جلسه ای 70 تومن
پولم کجا بود.اگه پول داشتم که درس نمیخوندم
خلاصه اومدم ببینم از این بچه ها که ماشاا.. وضعشون خوبه میرن کلاس کنکور امکانش هست با جزوهاشون یه حالی بدن
انشا ا.. که بتونیم جبران کنیم
رشتمم که ریاضیه
الو؟؟؟نقل قول:
آموزش هندسه 1 و 2مبتکران تالیف فرهاد ابوالقاسمی بدرد کنکور می خوره یا امتحان کتبی؟؟
نقل قول:
کتابهای هستند که بطور کامل مباحث رو آموزش میدن هم برای کنکور خوبه هم برای امتحان ولی بیشتر جنبه
کنکوری بودنش مطرحه.
کتاب دیفرانسیل 2 رمزینه نیومده؟؟؟؟کی بود میگفت 2 هفته دیگه؟؟؟؟
ايا براي فيزيك 1و2 انتشارات فار تست منتشر ميكنه به نظرتون براي فيزيك 1و2 چه كتابهاي خوبند؟
بهترین کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان هستش که اخرین چاپش برای سال 84 توسط مبتکران بوده(همون اندیشه سازان قدیم).خیلی مفهومیه و تست های سطح بالایی داره.انتشارات فار فیزیک پایه رو چاپ نکرده.نقل قول:
بچه ها كسايي كه كنكور سراسري رياضي ميدن ولي هنوز كلاس سوم هستن چجوري ميتونن برن ثبت نام كنن ؟
اگر براي رشته هاي كارداني يا كارشناسي شبانه قبول شده باشن ميتونن برن ؟
كتاب جامع براي عربي و زبان فارسي 3 چي خوبه ؟
من به كتابهاي دست دوم دسترسي ندارم:41: ممنون ميشم اگه كتاب ديگه اي معرفي كنيدنقل قول:
عربی=ایاد فیلی(عربی به زبان ساده)+ترجمه نشر الگو(هر دو رو باید بگیرید)نقل قول:
زبان فارسی=صبر کنید تا برای دکتر سبطی بیاد.
مطلب نقل شده از mehdi_7070 عزیز:نقل قول:
●● فیزیک ●●بودجه بندی سوالات سال 88 که برای رشتهی ریاضی 45 تست هست.
اول: 4 تست
دوم: 5 تست
سوم: 13 تست
پیشدانشگاهی: 23 تست
الف) فیزیک پیش
◄ آموزش: قطعا یکی از بهترین کتابهای موجود، کتاب کلاس رمزینه هست. البته حجم کتاب فیزیک (1) اون یه خورده زیاد هست و نذارید برای بعدا. ولی سعی کنید دقیق بخونید و سریع از کنار مطالب رد نشید.
این هم قسمتی از کتاب فیزیک1 پیش و فیزیک2 پیش:
کد:
http://www.ramzine.org/books/phisycs-p1(ramzine).pdf
کد:
http://www.ramzine.org/books/phisyc-p2(ramzine).pdf
کتاب انتشارات فار هم یه نگاهی بکنید (من ندیدم!)
◄ تست: اینجا کتاب آبی کانون خیلی خوب عمل کرده. به نظر من جزء بهترین کتابهای بازار هست.
ب) فیزیک پایه
◄ آموزش: اگر صرفا کتاب فیزیک سوم دبیرستان نیاز دارید، کتاب اندیشه سازان واقعا کتاب خوبی هست. هم اولش آموزش تقریبا کامل داده و هم تستهای کنکور و تالیفی داره.
اما اگر کل فیزیک پایه را خواستید، کتاب خوشخوان را تهیه کنید. هم مفهومی آموزش داده، هم مثالها و تمرینهای جالبی داره. این هم کتاب خیلی خوبی هست.
◄ تست: کتاب آبی کانون
شما فیزیک چه سالی رو می خواید؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی کسی نیست جواب ما را بده؟؟؟:41:
بچه ها من از شهرستان کتابای رمزینه گیرم نمیاد.چکار کنم
شماره انتشاراتش چنده؟
ممنون از جوابتون تست فيزيك 1و 2 را ميخواستم در ضمن براي قبولي تو رشته هاي پزشكي بايد زمين شناسي هم خوند؟نقل قول:
زمين شناسي كنكور (خیلی سبز) در 168 صفحه با قیمت 40000 ریال منتشر شد.
برای قبولی توی رشته پزشکی لازم نیست ولی برای داروسازی دولتی نیازه . البته اگه منظور شما دانشگاه آزاده. حتی داروسازی هم زمین ندارهنقل قول:
خیر.همون خیلی هم خوبه.در ضمن واسه فیزیک گاج و فکور خوبن:27:نقل قول:
واسه زبان فارسی چی خوبه؟
کتاب مشترک کانون و همگاماننقل قول:
واسه زبان فارسی چی خوبه؟
بسنگی داره چجوری بخوای بخونی....مثلا اگه وقت کم داری و میخوای تست بزنی آبی کانون عالبه مخصوصا که تیپ بندی هم داره.ولی اگه وقت زیاد داری.گاج سفید خوبه ولی خیلییییییییییی تست داره.آدم بعضی مواقع حالش بهم میخوره.نقل قول:
نه نه ،اصلا...اگه خیلی اصرار داری 1 کتاب دیگه بگیری برو کتاب هامون سبطی رو بگیر.نقل قول:
درسته خيلي زياده :31: اما درسنامه هاش هم كامله من فقط همونا رو ميخونم و كتاب درسي !نقل قول:
اما بهتره تعداد تست ها كمتر باشه ولي با كيفيت بالاتر !
من آبی کانون رو دارم خوبهنقل قول:
سلام
بچه ها من از شهرستان زنگ زدم تهران که کتابای رمزینه رو واسم بفرستن
من تا حالا کتابارو ندیدم.همه تعریف میکنن منم میگم لابد خوبه
ولی نمیدونم چه کتابایش واسه رشته ریاضی خوبه.کمکم کنید.شما که استفاده میکنین کدوماش خوبو مفهومیی؟
سلام.نقل قول:
به نظر من کتابای خوبش ایناست:
1.دیفرانسیل و ریاضی پایه
2.فیزیک پیش
3.هندسه تحلیلی و هندسه 1و2
4.گسسته
اینجا کسی از هندسه 1 رمزینه استفاده کرده؟ به نظرتون خوبه یا نه؟ من نمیدونم اشکال از منه یا از کتاب فکر میکنم فقط باید یه سری نکته حفظ کنم اگه دوستان از این کتاب خوششون اومده میشه بگن چجوری این کتابو میخونن؟
در آخر دنبال هندسه 1 و 2 میگشتم آخرش رسیدم به منشور دانش:
هندسه 1:
هندسه2:کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643661644/ref=sr_1_1000_12/657-8688836-1980293
اگه کسی از این کتابا استفاده کرده نظرشو بگه من فقط به خاطر عنایت الله کشاورزی(مولف تحلیلی رمزینه) فکر کنم کتاب خوبی باشه ولی از سایر مولفین چیزی نمیدونم:11:کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643661652/ref=sr_1_1000_7/657-8688836-1980293
براي قرابت معنايي ادبيات كتاب انتشارات كتاب سبز بهتره يا قرابت معنايي هامون سبطي ؟؟
حجم زبان فارسي همگامان چقدره ؟(چند صفحه اس ؟)
کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی به طور خاص به این موضوع پرداخته و خیلی هم جامع و کامل هست. به نظر من (و احتمالا خیلیهای دیگه!) بهترین کتاب در این زمینه هست و قابل مقایسه با اون کتاب نیست نیست:31:نقل قول:
زبان فارسی همگامان 260 صفحه است.
قیمت این کتابا چنده؟نقل قول:
غیر قابل مقایسست کتابای سبطی با بقیهنقل قول:
وحشتناک قرابتش عالیه محشره
بقیه ی کتب برای قرابت ها یک عالمه بیت نوشتن مگه میشه حفظ کرد؟اگر هم بخوای صرفا به گوشت اشنا بشه
که هیچی همرو با هم قاطی میکنی یه درس گذاشته 100 تا بیت
ولی کتاب سبطی انچنان قدم به قدم یادت میده خودت هم متوجه نشی
اصلا از خیرش نگذر اگه توانایی تهیش رو داری:11:
شنیدم زبان فازسی هم میخواد بده...
سلام:11:نقل قول:
برو اینجا
[HTML]http://ramzine.org/index.php?option=com_content&task=view&id=178&Item id=1[/HTML]
اون پایین نوشته لیست کامل کتابها یه کلیک روش بکنی یه فایل پی دی اف باز میشه
بود و نبود کتابها رو تو یه جدول درست حسابی با قیمت و اینا زده
جدول توپ و تمیزیه نگاهش بکن
به هر دلیلی نتونستی باز کنی بگو من برات بگردم تو لیست پیدا کنم
سلام
ببخشید من دو سه کتاب خوب و مفید برای رشته کاردانی آی تی میخواستم
تا در فرصتی که دارم (حدود شش ماه) بتونم بخونم
تا کمکم کنه در دانشگاه کم نیاورم
نمیخوام
در ضمن کتبی باشه که تو خود دانشگاه هم تدریس میشه
ممنون
بین دین و زنگی نشر الگو و همگامان کدومش بهتره