فکر کنم مالیبو باشه.:20:
Printable View
فکر کنم مالیبو باشه.:20:
این ماشین رو gm کاران تو خیابان سراج درست و جم کرده.قیمت گداشته بود 25م یا 30م. مجوز هم داره،هم رنگ و هم کروک مجوز داره.اگه اشتباه نکنم کاپریس باید باشه(مدل و سالش رو بهم گفته بود اما یادم رفت).
تودوزی و داخلش فابریکیه، اما خیلی تمیز نیست.
آهان یادم رفت که بگم، در عقبش رو خودش جوش داده و کورش کرده(خیلی هم بد این کار انجام شده چون موج دار شده)
در مورد 2676 چیزی نگفتی رضا جاننقل قول:
اما اگه در مورد آمریکایی ها اطلاعات میخوای که اطلاعات خودت خیلی از من بیشتره
چیزی که هست من فقط یه خورده در مورد اصول اولیه بازسازی اطلاعات دارم
ببین 2 حالت وجود داره
یا ماشین برای بازسازی هست
یا ماشین برای استفاده هست و هیچ بهسازی صورت نمیگیره
اگه برای استفاده هست میشه گفت اون کامارو قرمزه خوبه یا بهتره بگم متوسط هست و البته قیمتش زیاده
ولی اگه برای بازسازی باشه بهتره ماشین دست نخورده باشه
چون ماشینی که اسم بازسازی بیاد روش باید لخت بشه و اکثر قطعات به صورت نو تهیه بشن و ماشین به آهن بیفته و بیشتر قطعات اوراق بشن و دوباره سر هم بندی بشن و تعمیر یا بعضی هاشون تعویض بشن
امیر مطمئنی بازسازی اینجوری باید باشه؟
یا من متوجه منظورت نشدم؟
اصولا بازسازی روی ماشینی انجام میشه که خیلی از پا افتاده باشه
برای ماشینهایی که اصولا سر پا هستن بهسازی یا تبدیل به کلاسیک انجام میشه
ممثلا یه ماشین که چند وقت زیر بارون برف خوابده و داره کم کم به پوسیدگی میرسه و یا کلا ماشین چند وقتی خواب بوده و الان میخوایم به حالت اولیه برگردونیم موترو قابلیت تعمیر داره بدنه تا حد زیادی سالم هستش فقط رنگ میخواد و تزئینات باید نو بشن
مثلا کار روی کامارو محمد حجازی خودمون یک بازسازی به حساب میاد
ولی به فرض ایشون بخواد همون کامارور بعد از بازسازی کردن بدنه مورد تقویت از هر نظر قرار بده مثلا براش کاررات بهتری نصب کنه و یای بهسازی هایی روی موترو انجام بده تا پرفورمنس موتور افزایش پیدا کنه اون میشه بهسازی .
البته لازم نیست بازسازی روی یه ماشین خیلی داغون باشه یکی میتونه یه ماشین نسبتا تمیز رو هم برای اینکه تمام قطعات مصرفی و مصطحلک ماشین مثل کمک فنر ها یا لاستیکهای زیر اتاق و دسته موتورها رو تعمیر یا تعویض کنه و یه دستی رو سر گوش بدنه و شاسی هم کشیده باشه تا عمر مفید ماشین بیشتر بشه میشه گفت یک بازسازی هستش
سلام
كسي حدس نزد خودم ميگم يه سورپرايز توپ!!!!!!!
پونتياك ترنس ام 1974 8 اتومات با دماغه 1973 واي!!!!!
ماشين كامل لخت شده برا بازسازي اما طرف حدود 1 سال هست كه همونطور ولش كرده زير يه سقف واي ترنس ام با دماغه كوسه اي:26::26::26:
منتظر عكساش هستم گرفتمشون سريع ميذارمشون اينجا
خوب من کلا حرفی در مورد بهسازی نگفتمنقل قول:
بهسازی خوب همونطورم که خودت توضیح دادی اسمش با خودشه برای اینکه بشه بهتر از ماشین استفاده کرد
ولی با اون حرفت در مورد ماشینی که خیلی افتاده باشم قبول ندارم
اونطور ماشینی فقط 2 حالت داره
اینکه خیلی خیلی تک باشه و صاحبش یه جیب پر پول و عشق به اون ماشین
وگرنه مطمئنن اگه ماشین به سمت ماشین سالم تری و حتی اگه یهخورده رگونتر خریده بشه ولی بازم ارزشش رو داره
خودت میدونی ماشینی که تصادف(نسبتا سنگین) داشته باشه دیگه هیچ وقت ماشین بشو نیست
کافیه یه خورده شاسی ضربه بخوره دیگه تا ابد گیج میشه!
ماشین برای بازسازی از نظر من باید حداقل بتانه رو داشته باشه
جلو و عقب پلمب باشه
اگه جایی بتانه داشته باشه تا حد ممکن عوض بشه(در - گلگیر)
74 با دماغه 73؟نقل قول:
اون دماغه رو از کجا پیدا کرده اون مسله هستش
چون واقعا گرونه مثلا یه دماغه سالم 73 1-1.5 قیمت داره در کل تنها تفوت عمده 74و 73 توی بدنه دماغه و سینی چراغهای پشتی هستش
ولی بازم خوبه اگه واقعا خوب جا زده بشه زیبا میشه ولی خب بازم من طرفدار اصالت ماشین هستم تا خوش ضاهر بودنش البته 74 خودش قیافه بسیار زیبایی داره
در مورد تصادف سنگین راس میگی ولی منظور من ماشینی بود که از رنگ و رو افتاده باشه و تا حدودی بدنه و شاسی سالمی داشته باشه نه اینکه چپی یا تصادفی باشهنقل قول:
ماشین تصادفی شاسی میخواد بدنه درست حسابی لازم داره
و به قول خودت ماشین خیلی داغون باید تک باشه که آدم بیاد روش وقت و هزینه صرف کنه .
مثلا یه الدرادو 57 یا یه کوروت c3 باشه تا اینقدر بشه براش خرج کرد .
در ضمن اون روزا یه ایمپالا 65 دیدیم دو در سرمه ای واقعا ماشین زیبایی هستش کمیاب ولی با ارزش .
سلام
رامين جان دماغه خودش همون 74 هست ميگم اگه من بگيرم حتما 73 روش ميذام اينم عكاش حالا دوستان نظر بدن قيمت هم3.5
در مورد كاپوت هم نميدونم اما طوري كه گفت لوازمش باز شده به احتمال زياد برا اينكه موتور خراب نشه اينو گذاشتن
يا فاير برد هست؟؟؟ گلگيرها كه هواكش دارن باله عقب رو هم كه داره(فايربرد نداره درسته؟) راستي سقفش هم رنگ فابريكه درسته؟؟؟
چند ميارزه؟ موتور 400 روشه يه موتور 350 هم جدا گانه داره دوتا گلگير جلو هم اضافه داره بعد هر دو تا موتور ها باز شده هستن بايد سرويس بشن بعد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس هارو توی سایت tt گزاشتم گفتم اینجاهم بزارم عکس ها نمایشگاه ماشین در قزوین
کادیلاک و شورلت 1950 اینطور که گفته شد بازسازی شدن و واقعا مثل 0 هستند الان !
عکس های دیگم دارم ولی صفحه سنگین میشد بزارم همین ها هم عظمت این ماشینارو نشون میده
سلام
در مورد تصادف ماشین و صدمات وارده به شاسی توضیح مفصلی داره که مینویسم..تجربه هایی که داشتم و نه تنها تئوری و نظریه..
در مورد این پونتیاک که اینجا هست این یک فایر برد فورمولا است که ظاهرا تحویل داده شده برای اوراقی.
ماشینهایی که برای اوراقی تحویل داده میشوند اگر اسناد آنها باطل نشده باشه امکان بازسازی دارند اما در اینجا این خودروها به محض ورود به پارکینگ اسنادشون باطل شده و تمام شماره های شناسایی و پلاک آنها برداشته میشه تا دوباره استفاده نکنند.مگر اینکه با پارتی بازی و ندید گرفتن و این جور کارها که اونهم غیر قانونی بوده و بعدها دردسر زیادی بوجود میاره..
اگر کسی قصد خرید این جور ماشینها را داره باید بدونه که فقط و فقط میتونه از قطعات اون استفاده بکنه و نه چیز دیگه چون به محض سر کار پیدا کردن با راهنمایی و رانندگی نه تنها ماشین توقیف میشه بلکه ممکنه مشکلات بدی برای صاحبش بوجود بیاد
پس قبل از هر کاری خوب دقت کنید و از اصالت مدارک و خودرو مطمئن بشید.
اون ایمپالای قدیمی که خیلی بکر و تمیز مانده متاسفانه پلاک ایران شده و این از ارزش ان کم میکند..اصولا این ماشینها با این شرایط نباید دستکاری شده و پلاک شوند چون نیازی به حرکت انها نیست..اینها تنها جنبه کلکسیونی دارند و نه اینکه با یک پلاک ایران و کارت سوخت در صف بنزین بایستند و در جلوی آنها یک پراید و پشت سرشان یک سمند منتظر بنزین زدن باشه..
صاحب آن شورلت کار بسیار اشتباهی کرد و پلاک فابریک و اصلی ماشین را از بین برد.
این بیوک لسابر استنقل قول:
سلام ودرود
آیا کارخونه های آمریکایی مثل کادیلاک امکان داره ماشینهای قدیمی رو دوباره تولید یا باز سازی بکنن؟
فکر نکنم مگر سفارشی بگیرن که سود آوری داشته باشه و سیاست کلی شرکت و وضعیت بازار این اجازه را بده که من تا الان ندیدم اینجور باشه...
سلام
آقا علي اون پونتياك فك نكنم فايربرد باشه چون فاير برد باله عقب و هواكش هاي روي گلگير جلو رو نداره
نظرتون چيه؟؟؟؟!!!
چون كسي بهم گفته كارش بازسازي ماشين امريكايي هست !!!!!
تا اینجایی که من جستجو کردم دیدم هر دو مدل فایر برد و ترانس ام هردو رم ایر بغل دارند و در بعضی دیگه ندارند..شاید بسته به نوع وین کد اونها باشه و شایدم تعویض گلگیر..اما رم ایرهای روی کاپوت نشان از این میده که یه فایر برد فورمولا است..باله عقب هم در هر دو مدل دیدم که بعضیها دارند و بعضی دیگه نه..بعد از اینهمه سال معلومه که زیاد نمیشه روی این چیزها تکیه کرد چون خیلی راحت نصب میشه و یا عوض میکنند..
اینجا اطلاعات خوبی هست..اما بازهم اولین کار اینه که ببینی اصلا این ماشین چطوری قراره فروخته بشه وقتی سر از اوراقی در آورده و احتمالا اسنادش باطل شده؟؟
سلام .نقل قول:
من تازه عضو شدم . امیدوارم منو بین خودتون قبول کنین.
راستی رضاجان اون کادیلاک کنار پونتیاک فروشیه ؟؟؟
سلام ودرود به همه
من عاشق ماشینهای آمریکایی به ویژه کادیلاک هستم قرار بود قبلا چند عکس بزارم ..
به خاطر حجم زیادش پوزش.مدل این ماشین Cadillac DeVille Convertible_1965
سلام
راستي آقا علي اون پونتياك هم سند و.... سالم و موجوده اما مثل اينكه زير 3.700 نميده به نظر من گرونه شما چي ميگيد؟
گرونه خیلی زیاد..!!یارو داره میده اوراق کنن حالا میگه 3.700؟؟؟ از اب گل الود ماهی گرفتن هم حدی داره..بهش بگو نهایتا 1600 اگر ندی نمیخرم و ماشینو اینجا 1.5 هم نمیدن اگر هم بدن 100 تومان ضرر کردی
سلام
درسته آقا علي همين خوبه تا 1.700 هم ميگم ببينم راضي ميشه يا نه راستي سر فرصت عكساي نمايندگي خودمون رو تو پروفايلتون ميذارم
اينم يه ترنس ام 74 هست اما مورد جنايت قرار گرفته در مورد فروشي بودن نميدونم اما سعي دارم اگه به قيمت مناسب بدش بگيرمش چطوره؟؟؟؟؟
این عکسو خیلی وقت پیش فکرم و مشغول کرده بود الان که گذاشتمش دوباره رفتم تو نخش داره اذیتم میکنه:41:این مدل تو ایران اصلا اومده و یا هستش؟:13:نقل قول:
مثل همیشه یه فرمول واحد داریم:
چک آپ کامل خودرو از نظر فنی و اصالت و مدارک...مشخص شدن حدود هزینه های تعمیرات و بازسازی...تعیین سطح قیمت از طرف خودمان و فروشنده...و در نهایت رسیدن به نتیجه کلی که آیا امکان معامله هست یا نه؟
این مراحل را که به دقت و صحیح و کامل طی کنید خیلی راحتتر به نتیجه میرسید..
در مورد شاسی خودرو و اینکه تعمیراتش چطوریه و از تجربه ها بگم
شاسی خودروهای سواری که الان تولید میشه معمولا یک بخش از اتاق ماشینه و بصورت قاب فضایی با تمامی ساختارهای ماشین و بدنه در ارتباطه و اگر تغییری در یکی از این قطعات بوجود بیاد( بر اثر تصادف یا تغییرات بدنه) ممکنه روی شاسی هم تاثیر بگذاره و یا برعکس نمونه بارز اون هم پیکان بود که وقتی گلگیر سمت راست جلو تصادف میکرد در سمت راست عقب از رگلاژ میافتاد!!
توی پراید هم اینجوریه و بخشی از بدنه به صورت قوطی شکل شاسی را تشکیل میده و خیلی راحت در تصادفات معمولی میتونه صدمه ببینه..تصادفاتی که برای یه آمریکایی حکم نیش پشه را داره برای ماشینهای امروزی مثل تبر مرگ میماند!! اما شاسی های آمریکایی که ما بیشتر در شورلت دیدیم مانند دو تیر آهنی است که بسته به شکل ماشین ممکنه سر تاسری تا دوتکه باشه(مثل نوا و بیوک و کامارو و...) اینها بر اثر تصادف به راحتی تغییر شکل نمیدهند و در واقع کمی حالت فنری هم دارند و مقداری از ضربه را در خودشان هضم میکنند..
اینکه چطوری شاسی را تعمیر میکنند احتمالا اکثرا دیدین و یا میدونید اما من تجربه خوبی روی یه کاپریس 83 داشتم که مال یکی از دوستان بود و باشدت از سمت چپ جلو تصادف کرد و شاسی هم کج شد و فرمان از تنظیم افتاد.
با صافکار مربوطه که وارد بود ماشین از چند نقطه شاسی با زنجیر به ستون و پایه و زمین محکم کردیم.بعد با وینچ کم کم شروع به کشیدن اون کردیم و همزمان محل خم شدن که تقریبا بین محل نصب جعبه فرمان و پایه بالایی طبق بالا بود را گرم کردیم البته نه آن اندازه که سرخ بشه بلکه تا حدی که انعطاف پذیری بیشتری پیدا بکنه.شاسی کم کم به جای اولش برگشت اما با توجه به خم شدگی و مقدار فاصله این که بین دو مرکز چرخهای عقب و جلو بود (با یه نمونه سالم مقیسه کردیم) فهمیدیم که حالت فنری بیشتری داره و کمی بر میگرده.بنابر این بیشتر کشیدیم و کمی طول شاسی کشیده تر شد البته در حد نیم سانت..وقتی تمام شد برای حدود نیم ساعت با ماشین در خیابانهای پر دست انداز که کم نداریم راندیم تا به شاسی ضربه ملایم وارد بشه و در نهایت با اندازه گیری مجدد متوجه شدیم که آن نیم سانت اضافه به جای اول برگشته و کاملا با استاندارد کارخانه تناسب داره..!!این یکی از تجربه های جالب من روی شاسی آمریکایی بود..
این پونتیاک بازسازی کامل شده و واقعا کار بسیار تمیزی انجام داده..
سلام
آقا علي اين پونتياك متعلق به آقاي وحيد گودرزي بود كه الان به قيمت 17.5 ميليون تومان به فروش گذاشته شده!!!!
یه مورد دیگه
این فایربرد معلوم نیست دقیقا چه مدلی هستش یه عده میگن اصل ترانس am هستش ولی بعضی ها هم به خاطر سقف چرمی اون میگن بیس و یه مورد جالبتر بعضی ها یگن چن روی سقفش قبلا بریده شده و سانروف گذارتن بعدا آوردن چرم کشیدن تا آسیبدیدگی سقف معلوم نشه.هر کس از vin code ماشین خبر داشته باشه میتونه دقیقتر نظر بده
خب ..من این سوال را از یک آمریکایی که دارای وبلاگ در مورد پونتیاک هست پرسیدم..اگر جواب بده حتما اینجا مینویسم..
سلام
والا رامين جان تا جايي كه من ميدونم اين برا آقاي گودرزي هستش وقتي باز سازي كرده خودش زدن چرمش كرده و ههيچ ايراد ديگه اي نداشته
البته خدا عالمه!!!!!!!
من فقط شنیده ها حرف و حدیث ها رو گفتم خب هر چیزی امکان داره.
اگه Vin باشه که کل کارمون راحت میشه .
کلا بدنه خوبی داره که احتمال کیت گذاشته شدن رو کم میکنه و مالک خوش ذوقی داره که قدر ماشینش رو میدونه
سلام
رامين جان يه خواهش و تمنا دارم يه ترنس ام سبز بود كه كاپوتش هم سياه بود مثل اينكه طرفدار تيم تراكتور(ترختور)سازي بود
چون مثل اينكه هر موقع بازيش بود اون ترنس ام هم بودش
آمارشو ميگيري؟؟؟؟؟ مورد خوبيه برا من فك كنم 3 يا3.5 هم بده
كوچيكتم كمكم كن!!!!!
پونتیاک ترانس آم 1978 متعلق به آقای david merricks که بازسازی شده و وبلاگی هم در این مورد و کلا پونتیاکهای نسل های اول و دوم و بلاتر داره..
ترانس آم 1989 متعلق به همان شخص..فرم بدنه هنوز خطوط طراحی نسل دوم را با خودش داره..همینطور داشبورد و صندلی ها
یادم میاد کدوم رو میگی ولی به نظرم ترانس آ ام نبود و فقط کاپوتش اونطوری بودنقل قول:
بازم میگردم از چند تا تعمیرکار میرم میپرسم .چون من ورزشگاه نمیرم .
احتمال میدم کجاها باید باشه
خدا کنه اونطوری که فکر میکنم بلایی سر ماشین ناورده باشن .
سلام
منظورت چيه رامين؟؟؟؟؟ يعني اسقاط؟؟؟؟ دارم ميميرم تو رو خدا بعد از ظهري وقتي برو پيگير باش ديگه دارم نا اميد ميشم:41::41::41:
بخشی از پارکینگ کمپانی شورلت و کاماروهای مدل 2009 تولید شده.
مراحل سوار کردن مجموعه کامل موتور و گیربکس اتوماتیک و اکسل جلو دوج چارجر در پارکینگ خانگی یکی از اعضاء کلوپ دارندگان پونتیاک ترانس آم در امریکا.
نمای داخلی دوج چارجر بازسازی شده و قسمت زیر موتور..اگزوز و منی فولدهای هدرز.همینطور دیسکهای ترمز جلو .