1تا 8 صبح عزیزمنقل قول:
Printable View
1تا 8 صبح عزیزمنقل قول:
همین الان یه زلزله اورمیه رو تکون داد :18:
واسه اینکه اسپم نشه ، شبانه ترکانت از یک تا هشته یا هشت و نیم؟:31:
---------------
بله بله اینجا ارومیه هست و ما همچنان آنلاین زلزله شدیدی بود میز کلا یه 4 ثانیه ای حرکت میکرد کم مونده بود مونیتور بیافته :19: خیلی ترسیدم :27:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
نترس طوری نمیشه فکر کنم یه 5 ریشتری بود کم مونده بود مونیتور نازنینم بیافته و من رو داغدار کنه :31: لوستر هم کلا تکون میخورد حتی زمین زیر پام هم حرکت میکرد یه لحظه فکر کردم پاهام ایراد پیدا کرده :27: من برم یه آبی بخورم :34:نقل قول:
عجب زلزله ای بوووود :19:نقل قول:
کاتالوگ نوشته 8:30 ولی من محض احتیاط میزارم تا 8 :31:
قوشچي، آذربايجان غربي به بزرگی 4.1
به به . الان تا یه ماه می***نن به نت بعئ میگن تقصیر زلزله بود :31:
همگی خوبین که ؟ یه تست بزارین بفهمیم زنده این یا نه :27:
ولی خوبیه این مهاباد اینه که چون دورتادورش کوهه تو تاریخش زلزله به خودش ندیده
من که خونه نبودم، هیچی نفهمیدم. اه! حیف شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر نویس شبکه خبر دیدم نوشته بود قوشچی
از 1 ماه پیش زلزله داره بصورت کاتدار کل ایران رو میچرخه :31: هفته قبل هم مازندران رو لرزونده بود
خدا کنه دیگه زلزله نشه چون خیلی وحشتناکِ
کورش جان این جمله ت منو یاد یه خاطره انداخت:نقل قول:
سال 87 تبریز زلزله شدیدی اومد. من و دوستم خونه بودیم. من زود فرار کردم حیاط. دیدم از دوستم خبری نشد، یه لحظه نگران شدم که این دیوونه چرا نمیاد بیرون پس، 10 ثانیه بعد از تموم شدن زلزله دیدم همخونه م مانیتورش رو بغل کرد و با خودش داره میاره حیاط ( سپید فام ال جی ) و زیر لب هی فحش میده فلان فلان شده پیچش باز نمی شد !!!( دو تا پیچ سر کابل گرافیک رو میگفت ) :16::16:
تا این صحنه رو دیدم زدم زیر خنده اونقدر بهش خندیدم که داشتم می مُردم
آی گفتی ، از امشب اینترنت رو تعطیل میکنن دلیلش رو هم وقوع زلزله 4 ریشتری در قوشچی اعلام میکنن که باعث شده کابلهای مسیر جاسک - فجیره قطع بشن و 1 ساعت بعد عکسهاش هم از TV پخش خواهد شد !!! :31:نقل قول:
کلا جنوب استان از نظر زلزله خیز بودن جز کم خطرترین نقاط ایران محسوب میشن
پس کلا صحنه رو از دست دادی :27:نقل قول:
یه وضعی بود :31: من فقط مراقب مانیتور بودم نمیدونم چرا پایش لق شده نمیگرفتم سرنگون میشد و خسارات مالی به بار میاورد :21:
ولی خودمونیم ها چه کیفی کردیم کلا حالت روحیمون عوض شد تا باشه از این زلزله های 4 ریشتری بی خطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:نقل قول:
وای مردم از خنده خدا
من اولین بار که تو عمرم زلزله اومده بود تو تبریز تو حیاط خونمون خواب بودم که ساعت حدود 8.30 یا 9 صبح بود فکر کنم
ولی دومین بار که شدیدتر ، طولانی تر بود بیرون بودم دیدم همه دارن میخورن به هم
عجب صحنه ای شده بود:13::13:
داشتم ناهار کوفت میکردم :31: نمیدونم چرا به اون صورت شدید حس نکردم شاید چون خونمون بلنده
یا من حواس 5 گانم درست کار نمیکنه :31:
گوگل - یاهو - بینگ - گیم اسپات ورزش 3 و 70 % سایتا برام بالا نمیاد ! امیدوارم این شرایط پیدا نکنه وگرنه من یکی شرمنده همشون میشم :21:
دوستان من به عنوان یک شهروند ایرانی دیگه دارم بالا میارم از این اینترنت
این همه شرکت عوض کردم والا دیگه داره حالم به هم میخوره از این زیر ساخت و مخابرات و وزیر و هر کوفت و زهر ماری که مربوط به اینترنت میشه:41:
بامبول جدید مخابرات رو تو تاپیک تبریز گفتم دوستانی که حال دارن برن بخونن
ایرانسلمم تموم شد
موندم چیکار کنم!!!!!!!!
دیگه دارم سفهلیرم:31::31::31::31::31::31:
لامصب ترشح ناگهانی آدرنالین بدجوری فاز میده :31: کاملا موافقم حال روحی خیلی تغییر میکنه البته اگه بقول خودت بی خطر باشهنقل قول:
من که از شیفت شب اومده بودم خواب خواب بودم از صدای کمد کتاب ها که درست بالا کلم بود داشت ویبره می زد چشامو وا کردم بعد 3 ثانیه که مغرم کار کرد و فهمیدم زلزله بوده با خودم گفتم اوه نکنه پیش زلزله باشه! :18:الانه که همه چی شپلخ بشه!:18: باید فرار کنیم بیرون! ولی خداییش انقد خوابم می اومد که گفتم ولش کن هممون یه روزی می میریم بگیر بخواب! خوابیدم:31:....
سعید مشکلی نیست (f1)
okeye:27:
یه چند روزه موقع وب گردی بعضی سایتها بالا نمیاد باید رفلش کنی تا بلکه........
dns گذاشتم 8.8.8.8 درست شد!!!!!!!!!!
برام جای تعجبه وقتی زلزله میاد لااقل باید شبکه استانی اطلاع رسانی کنه یه زیر نویسی لااقل بنویسه که به جاهای امن برید شاید اصلا این پیش زلزله باشه شاید خدای نکرده زلزله شدیدتری تو راهه من درست بعد از زلزله شبکه استانی رو نگاه کردم دیدم یه فیلم داره میده اصلا هشداری هم نداد ! بعد میان مانور زلزله هم میزارن به خیال خودشون :2:
آره یه بحث جدید داغ تو خونه ها باز شد با هر کی حرف میزدم از لحظه زلزله میگفت و گاف هایی که داده بود عجب چیز باحالیه این زلزله بی خطر :31:نقل قول:
لامصب ترشح ناگهانی آدرنالین بدجوری فاز میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا موافقم حال روحی خیلی تغییر میکنه البته اگه بقول خودت بی خطر باشه
اینم جهت اسپم شناخته نشدن پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری ؟ منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
لطفا بیشتر توضیح بدین :10:
نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یا 8.8.8.8 و یا 8.8.4.4 وارد کن
دوستان میشه از 3G ترکسل تو تبریز استفاده کرد
میخوام یه ترکسل بخرم استفاده کنم
با استفاده از نسل 3 رایتل میشه استفاده کرد یا نه؟؟؟؟
سرعت دانلود ترکسل 47 مگه
با آپلود 6 مگ
لطفا زود نظرتونو بگید
داداش سن بیدنه isp آش اوزوین:31:نقل قول:
اینم یه نظره برای خودش:31:
ولی بی شوخی
تا دو روز دیگه میخوام یکی بخرم
================================================== ====نقل قول:
Xpan:
چون تبریز تا ترکیه یکم فاصله داره ، شما چند تا کار میتونی انجام بدی:
1- کل قضیه رو بیخیال شی.
2- لب مرز ، تو سرو یا بازرگان یه زمین بگیری و توش ساختمون بسازی و به اونجا نقل مکان کنی تا از ترک سل آنتن داشته باشی (البته با اون میزان سیگنال لب مرز 48 مگ نمیده) .
3-صبر کنی تا اپراتورهای کشور خودمون 3g را بندازن (عمر نوح داشته باشی).
4-در ماه مبلغ 26 میلیون تومان بزاری کنار تا از یکی از isdp ها 48 مگ پهنای باند بگیری.
در ضمن الان دارن تو سویس روی یه پروژه کار میکنن که تا آخر 2013 اینترنت gig رو بستر موبایل بدن . یعنی 1024 مگابیت در ثانیه با موبایل .ظرف 8 ثانیه فیلم با کیفیت dvd دانلود میکنه.شاید اون موقع انگیزت بیشتر شه که کوچ کنی لب مرز.
---------- Post added at 05:37 AM ---------- Previous post was at 05:33 AM ----------
================================================== ========
[QUOTE=fanoostalaei;6777838]:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
فلان فلان شده پیچش باز نمی شد !!!( دو تا پیچ سر کابل گرافیک رو میگفت
================================================== ========
xpan:
aga chokh batarideeee
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16
یکی می گفت سلماس آنتن میده، البته از 46 مگی که شما میگید یه کم کمتره...نقل قول:
در جواب جناب ایکس پن
چون اینجا رایتل تجهیزات نسل سه رو نصب میکنه نیازی به کوچ کردن به لب مرز نیست و همینجا هم میشه از نسل سه ترکسل استفاده کرد
در ضمن اصلا 47 مگ نباشه برای من 2-3 مگش کافیه من که ندید بَدیدم همینم برام کافیه به خدا
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
دوستان دیگه نظرشون چیه؟؟؟؟
من که جونم به لبم اومده از بس به این آشغالا این همه پول بابت این اینترنت مزخرف دادم دیگه نمیخوام پولمو دور بریزم
:31:
خب نسل سه ای که اینها میگن هم واقعی نیست! دقیقا مثال بارزش مثل این هست که خط adsl شما رو روی 8 مگ میبندن ولی ترنسفر شما بیشتر از 120 کیلوبایت نمیشه! سیم کارت ترکسل در بستر پیشرفته کشور ترکیه که برای هر bts یک گیگابیت (برفرض مثال) یا بیشتر اختصاص میدن با سرعت بالا کار میکنه نه اینجا که شاید 4-5 مگ برای هر آنتن تعلق میگیره!نقل قول:
با این اوصاف یعنی بیخیال بشم؟
راستی از هزینه هاش کسی اطلاع نداره؟
دیروز من یه نگاهی تو سایتش انداختم متوسط بود
خیلی ممنوننم
تو تاپیک تبریز هم راهنمایی خواستم هر کدوم اومده یه چرت و پرت گفته
ولی اینجا خوب راهنمایی کردید ممنونم از همتون
کنترلهای امنیتی عامل اختلالات اینترنت
شما" نام جدید اینترنت ملی
وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه هماکنون پهنای باند اینترنت بینالملل کشور 270 stm1 (معادل 270 ضربدر 155 مگابیت بر ثانیه) است از آزادسازی پهنای باند داخلی و افزوده شدن آن به اینترنت کشور با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
رضا تقیپور در پاسخ به این سوال که آیا در شبکه ملی اطلاعات دسترسی به سایتهای خارجی مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه. :13:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت؛ اما برای دسترسیهای داخلی، این شبکه همچنان از ویژگیهایی برخوردار است.
تقیپور گفت: مدنظر ما بیشتر مزیتهای شبکه ملی اطلاعات، از جمله کاهش هزینه، افزایش سرعت و افزایش امنیت است و بیشتر روی جنبه اثباتی این طرح در حال سرمایهگذاری هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ضمن اینکه مشوقهایی نیز پیشبینی کردهایم تا کسب و کارهای زیادی بتوانند در داخل کشور فعال شوند؛ از جمله کسب و کارهای فروش الکترونیکی.
خبرنگار فارس پرسید: پهنای باند فعلی اینترنت کشور چقدر است و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات از منظر آمار و ارقام، چه تاثیری بر هزینههای مصرفی در بخش اینترنت خواهد داشت؟
تقیپور در این خصوص، گفت: هماکنون پهنای باند داخل کشور 470 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند اینترنت بینالملل 270 stm1، (معادل 270 ضربدر 155 مگابیت بر ثانیه) است که برای پهنای باند بینالملل به خارجیها اجاره میدهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات بخش زیادی از پهنای باند اینترنت بینالملل که درگیر دسترسی های داخلی است، آزاد میشود و بنابراین این ظرفیت، با هزینه قبلی، در اختیار کاربرانی که نیاز به اینترنت (پهنای باند بینالملل) دارند، قرار میگیرد.
خبرنگار فارس گفت: نامی که برای شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده، از نگاه کاربران عادی تا حدی امنیتی و اطلاعاتی است و شاید همین نام است که دیدگاه ها را نسبت به این پروژه، حساس کرده است.
تقیپور در این خصوص گفت: واژه های اطلاعات و سرویس های اطلاعاتی، متفاوت هستند و بهتر است از رسانهها بخواهیم که در این زمینه فرهنگسازی کنند تا بین Information (اطلاعات) و Inteligence (سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی) تفاوت قائل شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: ضمن این که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیش از 90 کشور، به همین نام است.
وی ادامه داد: انشاءالله با توجه به اینکه نام شبکه ملی اطلاعات، در قانون برنامه پنجم نیز آمده است، مختصر نام شبکه ملی اطلاعات، "شما" یک برند خواهد شد و جا خواهد افتاد.
خبرنگار فارس پرسید: وعده افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی به کجا رسید؟
تقیپور در این خصوص، گفت: افزایش پهنای باند تا حدود 10 تا 12 برابر در شبکه ملی اطلاعات اتفاق خواهد افتاد.
وی گفت: با راهاندازی این شبکه، پهنای باند در اختیار کاربر خانگی افزایش خواهد افتاد؛ اما هنوز زمان تحقق این وعده فرا نرسیده است.
اوضاع مکس اصلا خوب نیست :41:
نگا سرعت آپلود 2 برابر دانلود ! من نمیدونم مهندسای این شرکت مکس چه غلطی میکنن اونجا :27:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=329ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=281ms TTL=244
اوضاع مکس اصلا خوب نیست :41:
نگا سرعت آپلود 2 برابر دانلود ! من نمیدونم مهندسای این شرکت مکس چه غلطی میکنن اونجا :27:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=328ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=329ms TTL=244
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=281ms TTL=244
================================================== =================نقل قول:
================================================== =================
================================================== =================
من منظورتون رو از مهندس نفهمیدم ؟ کودوم مهندس ها؟ یا اصولا مهندس کیست؟چه بود مهندس؟ چه شد مهندس؟
اگر منظورتون مهندسین شبکه هست که عزیز دل برادر، به کسی که زیاد بدونه که قدرت و پست و مقام و ارزش نمیدن .
چه شرکت خصوصی چه سازمان دولتی.قدرت بدن که بعدن کلفت میشه و نمیشه کنترلش کرد.
همه رئیس روئسا برادرزاده و خواهر زاده و داداششونو میارن سر کار تا کسی دورشون نزنه!!!
مهندسم کجا بود بابا گرفتی مارو.Kefin saz di haaa
کسی که کار بلده نباید بیاد سر کار.
میخوای خیلی از این شرکتهای خصوصی که بعضا PAP های تهران هم هستن اسم ببرم که کسانی که اهل فن هستن و متخصص و اهل کار شدن سرپرست شبکه ، بقه شدن مدیر و جالبه مدیران از سرپرستان راهنمایی میگیرن.
اگه مهندس سر کار بود که اوضا این نبود.
منظورم همین بود :41:
اون روزم به بچه ها گفتم این آقای Xpan همش دعوامون میکنه . باو خوب همه میدونیم مملکت اینطوریه ! وقتی اینا با بیحیایی تمام یه خوونواده رو میارن میکنن رایس دستگاه قضا ، مجلس و اونم دیگم یادم نیست ! ، دیگه مشخصه که تو سزحای پایین تر اوضاچ چطوریه.
دوستان یه سوال کمی عجیب و غریب !
ISP ی هست که هزینه رانژه، راه اندازی و از این حرفا رو نگیره؟ منظورم اون 15 - 10 تومنی هست که اول میگیرن رو نگیره
بله ترکانتنقل قول:
سعید جان مکس نت هم از من چیزی نگرفتنقل قول:
انا هم نمیگرفت
الانو خبر ندارم
پارس هم یکی از نمایندگی هاش (اون اصلیه نه اونی که الان سر خ خیام بالای بانکه کنار کتابخونه انزلی) یه پسره بود که مخش زدم گفتم خودم نصب می کنم گفت پس 5 تومن می گیریم به جا 10 تومن .... ولی نمایندگی اصلی اش هر کاری کردم گفت نمی شه که نمی شه!نقل قول:
دوستان یه سوال کمی عجیب و غریب !
ISP ی هست که هزینه رانژه، راه اندازی و از این حرفا رو نگیره؟ منظورم اون 15 - 10 تومنی هست که اول میگیرن رو نگیره
نمایندگی اصلی که به من گفتن اولا پورت خالی نداریم - دوما چون مرکز ایثار مرکز مخابراتی منتخب نیست طرح ستاره دار نمی تونم انتخاب کنم - سوما هزینه راه اندازی هم 15 تومنه که از همه گرفتیم و خواهیم گرفت!!!نقل قول:
الان میفهمم که مورد اول و دوم زر اضافی زدن ولی سومی رو نه
خاک بر سرشون کنم یکی نیست به اینا بگه از سر شکم سیری کلاس گذاشتنتون چیه آخه!
بی خود و بی جهت واسه آدم افه میان که بله مثلا ما پورتهامون پره و ...
همین موضوع باعث شد من کاملا پشیمون بشم چون بهم گفتن 1 هفته طول میکشه سرویستون وصل بشه
منم که طاقت 1 هفته بدون نت موندن رو نداشتم با همین مخابرات ... تمدید کردم
امکان نداره ! بار اول که هیچ 10ت ازم گرفت ! بار دوم که فقط پورت رو انتقال دادم بازم 10 گرفت !نقل قول: