کجای شیراز واسه خرید انتخاب کردی؟منو هم راهنمایی کن؟!!!نقل قول:
کجای شیراز واسه خرید انتخاب کردی؟منو هم راهنمایی کن؟!!!نقل قول:
سلام،پاساژ کامپیوتر ملاصدرا، تقریبا همه بین 1250 تا 1300 میگند.نقل قول:
موفق باشی
سلام
من حدود 1200000 تا 1400000 تومن دارم.
یک لپ تاپ میخوام برای کارهای فنی-مهندسی. نرم افزارهای تخصصی(مثل autocad و catia و...) که هم cpu قوی میخوان و هم ram زیاد مصرف میکنن و گرافیک سنگینی دارند.
ترجیحا lcd اون 15 به بالا باشه ضمنا رفلکس باشه چون معمولا تو فضای باز استفاده میشه.
از لحاظ بدنه هم چون تو محیطهای کارگاهی استفاده میشه، با دوام باشه.
باطریش هم دوام خوبی داشته باشه، یعنی مجبور نباشم ساعت به ساعت شارژش کنم.
لطفا راهنمایی کنید چی بخرم؟
چند مدل Sony، ASUS، DELL و Toshiba رو دیدم. نظر شما چیه؟ کدوم برند؟ کدوم مدل؟
سلام دوستان
میخواستم من رو راهنمایی کنید که از بین دو مدل زیر کدوم رو و به چه دلایلی انتخاب کنم.
کار من . نرم افزارهای مهندسی مکانیک- گرافیک در حد فتوشاپ و 3d - اتوکد- دیدن فیلم - وب چرخی - بازی در حد فیفا و تنیس.
1- dell vostro 1510
cpu: c2d 2.5 6m fsb 800
hard: 320
ram: 3gig
display: 15.4"TruLife WXGA+ 1440x900
vga: 1.5GB Nvidia GeForce 8400M GS /256D
وزن :2.7
6 CELL/BLUETOOTH/WiFi/WEB CAM1.3/READER/USB/CARRY/MOUSE
قیمت :1350000
2- hp 2860
cpu:2.5 6m fsb 800
hard:320
ram:4 gig
display: 14" Brite Veiw -wxga 800*1280
vga:Geforce 8400
وزن :2.5
قیمت : 1500000
آیا زیبایی و 200 گرم وزن و 1 گیگ رم اضافه ارزش 150 اختلاف قیمت رو داره؟
آقا یکی جواب ما رو بده !نقل قول:
اینم جواب قانع کننده......XPS 1530 فوق العادس:46:نقل قول:
میدونم تموم شده و تا اواسط شهریور براشون میرسه و با کانفیگ های مختلف....نقل قول:
الان فعلآ تو dell یکی از بهترین ها که از لحاظ گرافیکی و قدرت در سطح بالاست xps 1530نقل قول:
با اینکه تفاوت زیادی بین این دو نیست ولی 100% NVIDIAنقل قول:
nvidia هم در رندر کردن خوبه و هم برای بازی
رجیستر عزیز چه جوریه این امیتاک میگه من نماینده رسمی هستم IranHp هم میگه من!!! کدوم بالاخره؟
راستی دیروز خیلی اتفاقاتی توی پایتخت یک special edition اچ پی رو البته دسته دوم توی ویترین برای فروش دیدم.
نقل قول:
هیچ نماینده رسمی در ایران اچ پی نداره ... اگر داره چرا اسمش توی لیست reseller ها نیست ؟ چرا وقتی میری قطعه ندارند ؟ مدلهای روز و special کجاست ؟ و موارد دیگر
اینا فقط شرکت گارانتی کننده و وارد کننده چند مدل هستند به صورت محدود ... اما خوب، سرویس های خوبی میدهند نسبت به باقی شرکت ها
نماینده رسمی چیه ؟ توی این مملکت نماینده رسمی نداریم اونم برای نوت بوک :31:
فقط ایران رهجو هست که توی لیست سونی هست که اونم مزخرفه ! :2: البته نه توی سرویس توی ارائه مدلها :2:
3 سوال از حرفه ای ها
1.
xps 1530 هیچ مدل یا بقول بعضیا کانفیگ! دارای کارت TV منظورم همون تیونر TV هست داره؟
1730 یا سایر مدلای دل و HP و توشیبا و سونی هم که سخت افزارهای مشابه 1530 دارند هم اگه تیونر دار هستن معرفی کنین
یک کارت تی وی کپچر اکسترنال FlyTV بقیمت 85 تومن چند ساله خریدم کیفیت خوبی برای کپچر نداره و موقع ضبط و پخش هم گاهی کم گاهی زیاد قفل میکنه و الفاتحه
2.
کدوم مدل های لپتاپ بازار ایران مخصوصا مارک دل دارای پردازنده ی Centrino2 که تازگی اینتل داده بیرون هستن؟ اصلا توی بازار ایران اومده یا نه صبر کنیم اون بیاد بعد خرید کنیم؟باس 1066 سنترینو2 کجا باس 800 سانتاروزا کجا!!
3.
Asus یک سری مدلهای گرون قیمت و مجهزش از سری W قدیما دیدم همه چی داشت نظر کسانیکه باهاش کار کردن چیه؟مخصوصا اینکه نمایندگی رسمی تعمیرات توی ایران داره برعکس بقیه ی مارکها که نمایندگی رسمیشون توی دبی هست معمولا
نقل قول:
dell latitude D830 منا سب شماست :
1- صفحه LCD خوبی برای کارکرد در فضای باز داره (آینه ای نیست)
2- بدنه قوی و ضد خش و آب و ضربه و نه زیاد سنگین
3- فول پورت و امکان اتصال انواع سیستم های قابل برنامه ریزی مثلا تراش CNC
4- قیمتش مناسبه برای شما
5- امکانات اش عالیه و گرافیکش هم خوب و قوی (بجز برای بازی های جدید)
6- عمر باتری اش فوق العاده است
برای دسته ای از کاربران ارزش پول دادن رو داره ... خود رم 1 آپگرید اصلی اش که به صرفه باشه حدود 70 تومان هست ... حالا زیبایی ، پورت HDMI و درایور LS و مدیاکنترل و ... رو هم اضافه کننقل قول:
کلا 14 اینچی ها انتخاب کسانی هست که محدودیت حمل و فضا دارند
شما که کاراتون گرافیکی هست به نظرم همان دل مناسب تر است برای شما ... صفحه LCD رزولوشن بیشتری داره و محیط بیشتری رو به شما میده
گرافیک dell هم قوی تر هست ... 256 چیپست 8600 قوی تر است از 128 مگابایتی 8400
موفق باشید
avecina.ir
سیستمهای مجهز به Centrino2 هنوز به بازار ایران وارد نشده اند ولی بزودی وارد خواهند شد.
در برتری این سری از پردازنده ها بر سری Centrino Duo و Centrino Pro (سانتاروزا) شک نکنید زیرا معماری ارتقا یافته و بسیار توانمندتری دارد و اگر عجله ای ندارید چند ماهی تأمل کنید پشیمان نخواهید شد.
بقیهی سوالهای شما را هم دوستان بازاری مثل رجیستر شاید بتوانند پاسخ بدهند.
سلام
مهندس فرق t5870 با t7250 چیه ؟
هر دو 2g 2m cache هستند
یه لینکی داده بودید که cpu های لپ تاپ اولیت بندی کرده بود ..
xps 1530 در هیچ کانفیگی دارای کارت tv نیست یا به اصطلاح tv tuner ندارهنقل قول:
1730 xps هم فعلآ تو هیچ کدوم از کانفیگ هاش این امکانات رو نداره....:8:
سوال از رجیستر:
آیا D830 با بالاترین کانفیگ از xps 1530 با بالاترین کانفیگ از همه لحاظ بهتره؟
موفق باشی
دوستان سلام.
آقای registered user شما هم سلام و خدا قوت.
تقریبا نیمی از مطالب این انجمن را خواندم. ولی هنوز نتونستم به انتخاب درست برسم خصوصا اینکه آقای registered user ظاهرا خیلی با سونیها میونه نداره. تصمیم به خرید یک لپ تاپ با حدود قیمت 1400 را دارم. چیزایی که برام مهمه گرافیک بالا و بهترین کیفیت ال سی دی و حد اقل:
cpu:c2d 2M
3m cash
3 ram
200 hard
15 اینچ
بهترین گزینه ای که تا الان بهش رسیدم فقط sony fz440 هست که گارانتی امرتات هم فعلا ازش نداره.
با توجه به اینکه شنیدم کیفیت ال سی دی سونی در مقایسه با بقیه کاملا سرتر هست من سونی را انتخاب کردم. لطفا بفرمائید انتخاب بهتری می تونم داشته باشم یا خیر.
نقل قول:
دقیقا یه بحثی توی نوت بوک ریوو بچه ها راه انداخته بودند در مورد همین ... اطلاعات خوبی بهت میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سری های قبل اینطور بوده :
Core 2 Duo T5850, 2167 MHz, 2048 KiB, 667 MT/s, 13x 1.0375 - 1.3 V 35 W Socket P March 2008 OEM
Core 2 Duo T7250, 2000 MHz, 2048 KiB, 800 MT/s, 10x 1.075 - 1.175 V, 35 W Socket P September 2, $209
خوب من توی بازار ایران دسته بندی کردم ... هنوز توی بازار خاورمیانه هم centrino 2 عرضه نشده ... این سی پی یو ها قوی تر و بسیار سریعتر و با پلت فرم جالب تری طراحی شدند اما خوب گران هم هستندنقل قول:
اینجاها بیشتر بخونید ... لوگوش هم فوق العاده زیباست :
کد:http://www.intel.com/products/centrino/index.htm
کد:http://www.intel.com/pressroom/archive/releases/20080715comp_sm.htm
کد:http://www.gcn.com/online/vol1_no1/46647-1.html
این سری برعکس کواد ها روی لپ تاپ بصورت گسترده عرضه میشه بزودی !!!کد:http://www.sol-sd.com/news/119/ARTICLE/3214/2008-07-17.html
نقل قول:
از لحاظ بدنه و کارکرد در محیط خشن و باز ... و اگرحملش نمیکنید چون سنگینه ... کلا لپ تاپ خرکاری هست و مولتی مدیا نیست
اما من خودم با کانفیگ برابر XPS M1530 رو ترجیم میدم چون کارم اون نیست :31:
نه اتفاقا من خودم یک N350 و FZ180 داشتم و خیلی به سونی علاقه داشتم ... اما وقتی HP رو دیدم و تخصصی بررسی اش کردم دیدم که واقعا لپ تاپ چیه ... اینم عکسش :5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میدونی سونی ها واقعا یوزرهای خودشون رو دارند ... خیلی ها ترجیح میدن لپ تاپ خیلی شیک و انحنا نداشته باشه و ظریف و ساده و تخت باشه و همچنین گرافیک بالا براشون اهمیت نداره یا تعویض سیستم عامل و دانگرید و ... اما کیفیت LCD و قطعات و همچنین کانفیگ متویط با بودجه ای که دارند براشون مهمه
به نظرم سونی چیزی نیست که بدون گارانتی اش خراب بشه یا حتما باید با گارانتی امرتات باشه
انتخاب خوبی داشتی و قوی هست ... هرچند من میگفتم HP چون امکاناتشو قدرتش بالاتره تا 1.500 اما خوب شما سونی رو انتخاب کردی
امیدوارم پشیمون نشی چون کاربران خریده اند و مشکلاتی داشتند :
1- سیستم نرم افزار دانگریدی که مشکل داشته
2- باتری ضعیف
3- داغ شدن بیش از حد سیستم در پرفرومانس های بالا ( و در بعضی موارد حتی رایت چند تا دی وی دی که اینو من تجربه کردم)
4- سرعت پایین سیستم با وجود کانفیگ بالا ... دوست خودم SZ760 خریده بود ویستا 3 دیقیه سول کشید تا اومد بالا ... این واقعا افتضاحه !!! در پروسس های بالا سرعت هاردش اعصاب خورد کنه و لود ها رو طولانی میکنه :2:
موفق باشی
registered user عزیز
از پاسخ خوبت ممنونم.
انتخابم هنوز روی سونی قطعی نیست و برای همین اینجا اومدم.
قیمتش هم تا 1500 بالا بره مهم نیست.
با شرایطی که گفتم بین لپ تاپهای Hp کدوم را توصیه می کنی؟
در ضمن کیفیت تصویر یک لپ تاپ سونی در کنار یک لپ تاپHP با کانفیگهای تقریبا مساوی را چگونه ارزیابی می کنی؟ امکاناتیکه روی HP هست و سونی نداره را هم بدونم بد نیست.
سلام،
به نظرتون با بودجه 1.250 کدام یک از دو لپتاپ زیر مناسبتر است؟
برای کارهای محاسباتی سنگین مهندسی و برنامه نویسی میخوام.
1-Dell Vostro 1500 :
cpu:C2D 2.5 GHz 6 meg
Ram: 2 G
H.D.D: 160 G
VGA:8600 GT
15.4
WT: 2.8 kg
2- HP DV6855ea :
Turion TL68 2.4 GHz
Ram:3 G
H.D.D:320 G
VGA: 8400
15.4
قیمت هردو بین 1250 تا 1300 است.
ممنون
من هر چقدر توی کامپیوتر های معمولی (غیر لپ تاپ) تخصص و اطلاعات دارم
توی کامپیوتر های لپ تاپ تقریبا صفر هستم
یه راهنمایی کنید
من بیشترین کارم نرم افزار و استفاده بسیار زیاد از اینترنته
با بودجه 1 میلیون چه لپ تاپی بخرم که بتونم تقریبا همه کاری مثل بازی (کمی حرفه ای) ، اینترنت ، کار با نرم افزار ها و غیره انجام بدم ؟
در ضمن بدم هم نمیاد برای کلاس و کل کل با رفقا همراه خودم ببرم
منظورم اینه که به فانتزی بودنش هم علاقه دارم
اصلا تاپ ترین ها رو معرفی کنید (اون هایی که خیلی طرفدار دارند)
مخلصیم
نقل قول:
کیفیت عالیه ... البته رنگ های سونی و همچنین شفافیت بخاطر Xbrite HI-colore کیفیت نمایش بهتری داره (برای فیلم) اما خوب مصرفش هم میره بالا
امکانات HP :
دکمه های کنترل صدا و تصویر لمسی
دکمه خاموش کردن touch pad
درایو light scribe
پورت HDMI (البته سونی هم ممکنه اون مدل داشته باشه)
پورت Dock-in
USB بیشتر
باتری قویتر
کنترل بسیسم mediacenter
سیستم ریکاوری فوق العاده سریعتر
اسپیکرهای فوق العاده با کیفیت altec lasting
در کنار دوربین ، داشتم میکروفون استریو قوی
طراحی بسیار شیک
اسکنر و قفل اثر انگشت
مدل HP pavilion DV6680 بهترین انتخاب جایگزین شماست ... در موردش هم حدود 50 صفحه قبل خیلی بحث شده و با سرچ کوتاهی در اینترنت میتونید در موردش بیشتر بخونید ... این لپ تاپ با فناوری intel Peryn 45 نانومتری عرضه شده که فوق العاده است
کدوم مدل 14 اینچی اچ پی 8400 gt داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اولی مناسبتر کار شماست و پسند بچه های مهندسی ... dell vostro 1500 با کانفیگ بالا بسیار قوی هست
دومی AMD هست و هرچند لپ تاپ قوی هست اما برای کار شما که مهندسی و برنامه نویسی هست اینتل مناسب تره
AMD برای گرافیک کارها و گیمر ها مناسب تره
موفق باشید
نقل قول:
خوب زیاده ...
HP هست مدلهای pavilion dv با سی پی یو AMD
دل با CPU intel core2 dou سری ووسترو 1500
ایسر هم هست
پسند باید با خودت باشه اما به نظرم با این بودجه سراغ کانفیگ های متوسط با سی پی یو core2 dou- 2MB cache که به T7250 معروفند برو ... ترجیحا سری های مختلف از دل ووسترو (vostro ) و inspiron 1525
هیچ کدوم از مدلهاش نداره ... چه 14 و چه 15 اینچینقل قول:
HP فقط روی GS کار میکنه بجز مدلهای HDX و DV5t و DV7t جدید که ایران ازشون نیست ... البته اولی GS اش هست :27:
البته یک سری تست و آزمایشی زد که من یکیشو دارم استثنائا ... 8600 GT هست با 256 مگابایت گرافیک GDDR3 ... تولیدش به خاطر اشکالاتش کنسل شد اما خوب فعلا مال من مشکلی نداشته !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سری dv4t به نظرت کی وارد ایران میشه؟
من چه میدونم ... حالا مگه لپ تاپ special که مال یه سال پیش بیشتره اینجا گیر میاد ؟!!! :5:نقل قول:
نقل قول:
با تشکر از شما
نظرت در مورد سیستم dell vostro 1510 با مشخصات زیر چیه؟
cpu cor due 2.5G 6M cashe
ram 2G
HDD 320+
vga geforce 8400 256M
LCD 15.4 WXGA
webcam/6cell battery
win vista home basic
قیمت 1.350.000 تومن با یکسال گارانتی زیگورات
با ا میلیون و 400 یا 500 هزار تومان میشه لپ تاپ خوبی گرفت؟!
میخوام قطعاتش جدید باشه و بازی های جدید هم روش اجرا بشند.
دوستم شک نکن.امکاناتی که dell بالاتر بود.اما اگه زیبایی مهمه برو سراغhp با اون کانفیگی که گفتی.وگرنه پایین تره:46:نقل قول:
اگه میتونی 100 تومن اضافه کن xps 1530 بگیرنقل قول:
با ابن بودجه خبری از عند سیستم نیست.یکم دیگه بذار روش تا لااقل بتونی dv6880-dv2860یا از سری XPs های dellرو یه چیزی بخری.اما واسه شیکی و کلاس بهتره بری دنبال hp ها که گفتمنقل قول:
سلام،
من نوت بوک از 15 شهریور میخوام، به نظر شما الآن بگیرم قیمتش مناسبتره یا بذارم 10 روز دیگه؟ تا اون موقع قیمتش ارزونتر میشه یا ممکنه به خاطر نزدیکی به شروع دانشگاهها گرون بشه؟
ممنون
به نام خدا
در مورد نوت بوک های ایسر به راهنمایی بیشتری نیاز دارم.
آیا واقعا میشه روی مدل های این برند حساب کرد ؟ من الان مدل های 5920 یا 2920 یا 4720 که به ترتیب 15 و 12 و 14 اینچ هستند.
من یک لپ تاپ سگ جون میخوام شاید روزی 5-6 ساعت یا بیشتر بخوام از لپ تاپ کار بکشم ، بیشتر برای برنامه نویسی بهش نیاز دارم ، و نیاز دارم ویژیوال استودیو 2008 به راحتی روش اجرا بشه ، آیا این سری لپ تاپ ها می تواند نیاز من را مرتفع کند ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرماید!