سلامنقل قول:
تو دفترچه نوشته درب رادیاتور باز کنید و بزارید دما موتور به حالت عادی برسه و چند گاز بدید
بعدش اگر نیاز داشت اب رادیاتور اضافه کنید و بعد درب رادیاتور ببنیید .
این روش چی؟
Printable View
سلامنقل قول:
تو دفترچه نوشته درب رادیاتور باز کنید و بزارید دما موتور به حالت عادی برسه و چند گاز بدید
بعدش اگر نیاز داشت اب رادیاتور اضافه کنید و بعد درب رادیاتور ببنیید .
این روش چی؟
بسیار مممنونم از شما دوست عزیز.حدس شما کاملا درست بود و مقدار کمی آب هنوز توی باک بود.نقل قول:
امروز از طریق شلنگ بنزین دوباره بنزین رو کامل تخلیه کردم.برخلاف دفعه قبل که یه مقدار توی باک موند اینبار کاملا تخلیه اش کردم.و مجددا بنزین زدم و حدود99 درصد مشکل حل شد.واقعا بد کار میکرد ماشین نمیدونستم مقدار خیلی کمی ناخالصی در سوخت تا این حد روی کارکرد موتور تاثیر میزاره.بازم از راهنماییتون سپاسگزارم.
سلام بر شمانقل قول:
سلام.فشار پمپ بنزین رو بده اندازه گیری کنند ببین پمپ مورد دار نشده؟ریل سوخت هم باید تمیز بشه حتی ممکنه اب انژکتورها رو هم داغون کرده باشه.(این کمجون بودن استارت ربطی به اب داخل باک نداره احتمالا در اثر استارت زیاد باتری کم اورده.)
خوشبختانه مشکل حل شد.استارت ضعیف به خاطر آب بود که به جای بنزین از انژکتور پاشیده میشده به هر حال ممنون.
فقط یه موردی هستش که عجیبه واسم روی باطری یه مقداری رسوبات سفید رنگ دیدم که توی همین یکی دو روز پیدا شده .علت این رسوبات چیه؟
سلام به همه ی اساتید محترم
من 8-9 ماهی میشه یه پراید هاچ بک مدل 87 گرفتم و الان با ترمزاش مشکل دارم ...
روزای اول ترمزش عالی کار میکرد ( نسبت به یه پراید ) هیچ مشکلی نداشت ولی حدود 2 ماه پیش احساس کردم ترمزاش خوب نمیگیره به طوری که هر چقدر پدال ترمز رو فشار میدادم بازم ماشین به حرکتش ادامه میداد و خیلی دیر متوقف میشد ( مخصوصا در سرعت بالا ) و اگر هم با فشار زیاد تا اخر پدال رو میچسبوندم ، چرخ ها قفل میکرد و انگاری داشتی رو یخ لیز میخوردی ....
اول فکر کردم واسه لنت هاست با تعویض لنت های عقب و جلو ( کره ای انداختم ) متوجه شدم همه لنت هام تغریبا سالمه به جز لنت جلو لا شاگرد که تمام شده بود ، خلاصه بعد تعویض هم همین جوریه ....
در هین تعویض لنت های عقب به علت در امدن خار یه خورده شل شده بود چرخ ها و مکانیک گفت علتش همون بوده تا چند روز اینده درست میشه ...
وقتی درست نشد بازم بردم پلو مکانیک که بعد کلی ور رفتن باهاش گفت دیسک هات لبه داره ( در انتها و بالای دیسک یه لبه 1-2 میلی متری هست ) که باید بدی تراشکاری ، تراشکاری که بردم گفت الکی داری هزینه میکنی و درست نبودن ترمز بخاطر این لبه ها نیست ....
خلاصه چند بار این ور اونور بردم نتیجه نگرفتم . هواگیری هم کردم
گفتم اینجا مطرح کنم که شما اساتید و دوستان گرامی نظر بدید و کمکم کنید .
خیلی منون و ببخشید که توضیحات طولانی شد :n16:
با تشکر
دوست عزیز ایراد میتونه از بوستر ترمز باشه! در ضمن بوستر قابل تعمیر هم هست اما ماله پراید ارزونه فکر کنم عوض میکنن!نقل قول:
بوستر دقیقا کدوم قطعه میشه ؟ :n01: ممکن هست از لبه دیسک باشه ؟ دیگه چه احتمالاتی هست ؟ میشه کل احتمالات رو بگیدنقل قول:
لطفا همه کمک کنند
خیلی ممنون :n16:
دوستان تو سرعت بالا فرمون میلرزه قبلا اینطوری نبود امروز فهمیدم
مشکلش چیه؟
تو سرعت های بالای 150 تا 170
ماشین هم 405
به احتمال زیاد از جلوبندی ماشین هستنقل قول:
فکر کنم سیبک ها لق شده باشن
ببرید تعمیرگاه یه نگاهی بهش بندازه
احتمال زیاد برای بالانس نبودن چرخهای جلو هستش. چرخها رو باد بزن بعدش بده یه جای حرفه ای برات بالانس درجا بزنه اگه درست نشد از جلوبندیهنقل قول:
سلامنقل قول:
حالا کجا با این عجله ؟
:20:
همونطور که دوست عزیز جناب ناظر انجمن گفتند ممکنه از بالانس نبودن چرخهای جلو باشه و باید روی ماشین بالانس بشه با این دستگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تجربه ی بنده با لرزش در سرعت بالای صد کیلومتر , بالانس نبودن چرخهای عقب بوده .
اگه میخواین خیالتون راحت بشه که چرخها درست بالانس شده , اونها رو روی ماشین بالانس کنین نه با دستگاه .
باید برید جائی که از این دستگاهها دارند
گاهی وقتها هم لاستیکها جنسش خوب نیست و در سرعت بالا یه قسمتش باد میکنه و باعث میشه لاستیک به لرزش بیافته مثل توپ بسکتبالی که نزدیک زمین باهاش بازی کنین و با سرعت بللا پائین میپره .
خودتون هم توی خونه میتونین بالانسش کنین
جزئیاتش در صفحه های قبل هست
در ضمن اگر لاستیکها ارزان قیمت هست و ساخت کشورهای بی در و پیکر مثل چین , رانندگی با سرعت زیاد ریسک زیادی داره چون امکان کنده شدن پوست و عاج لاستیک هست و بعدش ترکیدنش .
سلامنقل قول:
چیزی که باعث میشه تایر در سرعت بالای 60-70 کیلومتر بلرزه بالانس نبودن تایر هست اما همونطور که گفتین لق بودن قطعاتِ جلوبندی باعث شدیدتر شدن لرزش میشه .
معمولاً میشه از نوع لرزش فهمید که تایرهای عقب مشکل داره یا تایرهای جلو .
در بیشتر ماشینها بالانس نبودن تایرهای جلو باعث لرزش فرمان تو دست راننده میشه .
لرزش تایرهای عقب معمولاً در سرعت صد به بالا احساس میشه بدون لرزش فرمان .
بهترین کار بالانس کردن هر چهار تایر روی ماشین هست البته باید با دقت و حوصله انجام بشه و گاهی کمی طول میکشه اما نتیجه عالی هست .
====================================
بالانس نبودن تایرهای ماشین خیلی راحت و ارزان برطرف میشه اما اگر راننده بهش نرسه همون لرزشها به مرور زمان میزنه جلوبندی و کمکها و سیستم فرمان و لاستیکها و بلبرینگ ها و حتی اتاق ماشین رو داغون میکنه .
بهتره شش ماه یک بار چرخها بالانس بشه یعنی چک بشه
همینطور موازی بودنِ چرخهای جلو .
این چک خیلی ارزان و حتی مجانی هست اما کلی پول میریزه به جیب صاحب ماشین .
سلامنقل قول:
حرف جناب total_overdose درسته .
اون مکانیک هم که گفته لبه داشتن تاثیری نداره حرفش درسته .
دیسک ترمز به مرور زمان خورده میشه و لبه دار میشه چون لنت روی لبه دیسک قرار نداره .
لبه ی دیسک حتی اگر نیم سانتیمتر هم باشه هیییییچ ربطی به قدرت ترمز نداره پس فراموشش کنید .
یک شیلنگ از موتور به تقویت کننده ی ترمز booster وصل شده .
ببینین سالمه , درست نصب شده ؟
اگه ترمز ماشین سنگین شده و وقتی خاموش هست با وقتی روشن هست هیچ فرقی نداره , یا شیلنگ بوستر در اومده یا مکانیک یادش رفته نصبش کنه یا بوستر مشکل داره
چون عضلات پای انسان قدرت کافی برای فشار دادن لنتها رو نداره , بوستر با گرفتن قسمتی از قدرت موتور ,باعث تقویت فشار ترمز میشه .
سلامنقل قول:
اگه درست متوجه شده باشم , مشکل از رگلاژ درب عقب هست که خوب کیپ نمیشه به لاستیک دور درب عقب وهوا میکشه تو سرعت به خاطر کم فشار شدنِ هوای توی ماشین و بیرون .
یا اینکه لاستیک دور درب عقب خراب شده و درست نمیچسبه به در
بهتره یه نفر بشینه عقب و گوش بده ببینه صدا دقیقاً از کجا هست
سلام
بنده چند مدل جارو برقی ماشین رو امتحان کردم .
بعضیهاشون که عین اسباب بازی بود یعنی پَر رو هم زورکی میکشید .
مارک معروف هم باز اونی که میخواین نیست خیلی هم داغ میشه .
بنده از جارو برقی خونه استفاده میکنم الان که کارش حرف نداره
اما باید از این برس استفاده کنین تا حسابی همه جا رو براتون تمیز کنه
یادتون باشه قبلش زیر صندلیها و بین صندلیها رو خوب بگردین تا مطمئن بشین چیز به درد بخوری نیافتاده و بره تو جارو برقی .
آشغالهای بزرگ رو هم با دست بردارین تت نره تو جارو برقی و تو لوله گیر کنه .
این برس همه جا رو تمیز میکنه
سقف , درها , صندلیها , زیر صندلیها , بین صندلها , داشبورد , فرمان , زیر پائیها , زیر زیرپائیها , صندوق عقب , داخل داشبورد و خلاصه همه جا .
شاید احتیاج به سیم رابط داشته باشین تا بتونین جارو رو ببرین کنار ماشین
سیم رابط رو خودتون درست کنین ( تو تاپیک تجربه ها توضیح دادم که به درد مسافرت هم میخوره )
5 متر سیم برق به ضخامت خودکار بیک , یک دوشاخه و یک سه راهه هم اونطرفش وصل میشه .
همه جا به دردتون میخوره .
اگه کیسه ی جارو برقی هم خالی باشه خیلی بهتره
دوستان سلام.ماشین من پژو405 مدل 82 انژکتور1800هستش پس از 4الی 5 دقیقه پس از گرم شدن درحین حرکت وقتی پام رو از روی گاز برمیدارم یه صدای انفجار یا ترقه شدید از اگزوز بیرون میاد و بوی بد اگزوز تو ماشین می پیچه ... اگزوز هم تازه عوض کردم خیلی رو مخم داره راه میره 3 تا برق کار نشون دادم هرکس یه تز داده :n13::n27:لطفا منو راهنمایی کنید:n29:
طريقه آزمايش بوستر ترمز
موتور بايد خاموش باشه،
پدال ترمز رو چندين بار فشار بديد تا ترمز پر شده و پدال زير پا سفت بشه و بيشتر از اون پايينتر نياد، مثل زماني كه قصد هواگيري ترمز داريم.
در همين حالت و بدون اينكه پا رو از روي پدال ترمز برداريد، ماشين رو روشن كنين.
اگر با روشن شدن ماشين، پدال ترمز زير پاي شما پايينتر رفت، بوستر سالمه.
اگر پدال ثابت ماند و يا بالاتر آمد، بوستر خرابه.
معمولا ايرادات داخل بوستر از كش آمدن و يا پاره شدن ديافراگم بوستر بوجود مياد و بعد خرابي نمكداني بوستر( سوپاپ يكطرفه) و بقيه اجزاء
تعميرات بوستر رو هرگز به تعميركار و مكانيك معمولي نسپاريد چون تجربه كافي ندارن( بارها تست كردم)
تعمير اونها رو فقط به بوستر ساز بسپاريد كه هم تعمير ميكنه و هم خودش وسائل لازم رو داره ( البته اونهم بايد وارد باشه)
خیلی ممنون از همه ی دوستانی که جواب دادن
قراره ببرم بالانس کنم
یه مشکل دیگه لاستیک عقب یکیش احساس میکنم روبه داخلش ساییده شده این یکی به نظرتون مشکل از چیه؟
تا بحال چرخ ها رو عوض کردین؟ یعنی مثلا چرخ جلو با چرخهای عقب عوض شده باشه؟نقل قول:
اگه مطمئن هستید که چرخ ماشین از ابتدا ثابت بوده اکسل عقب ماشین مشکل داره. یعنی ضربه خورده. یعنی احتمالا ماشین از عقب یا بقل عقب تصادف کرده و اکسل عقب کج شده. باید بدین شاسی کشی معتبر براتون با جک صافش کنه. ولی اگه چرخ جلو بوده و ساییدگی داشته باشه با میزان فرمون و تنظیم جلو بندی درست می شه.
سلام.من دوتا تجربه تقریبا شبیه به این دارم براتون پست میزنم امیدوارم بدردتون بخوره.یکبار صدای تقه چندبار پشت سرهم میومد اخرش تو نمایندگی ایران خودرو فهمیدند رطوبت به سوکتهای ecuنفوذ کرده که با شستشو درست شد.یکبار دیگه بحدی قوی بود که فیلتر هوا پاره میشد که با تعویض شمع درست شد.البته ماشین دوگانه سوز بود.امیدوارم مشکلتون حل بشه.به هر حال به هر طریقی ماشین رو درست کردی لطفا اطلاع بده تا دوستان از تجربه شما استفاده کنند.با تشکرنقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییینقل قول:
من همونطور که توضیح داده بودی چک کردم ولی ظاهرا مشکل از بوستر نیست ! :n15:
سلام . ماشین شما ABS هم داره ؟ اگه بله امکان داره از اون باشه . اگر بشه موقتاً از کار بندازینش و چک کنین بد نیستنقل قول:
نه abs نداره مدل 87 هست . دیگه چه احتمالاتی وجود داره که من چک کنمنقل قول:
این عکس که گذاشتین مربوط به چیه ؟ اون چیزی که خط دورش کشیدی چی هست
یکی از در ها رو بخاطر شاهکار ایران خودرو وقتی میبستم با بدنه فاصله داشتنقل قول:
رگلاژ کردم درست شد میتونه از همون باشه؟
چیکار باید بکنم؟
نه چرخ هارو تا به حال با هم عوضشون نکردمنقل قول:
بس از همون اکسل باید باشه
سلامنقل قول:
این عکس رو بنده از تو نت پیدا کردم و فقط خواستم اون لبه ی دیسک رو بهتون نشون بدم که سابیده نمیشه و زنگ زده هم هست
اون دایره ی قرمز رو صاحب عکس کشیده تا پبچ هواگیری رو نشون بده .
در ماشین شما چون همه ی چرخهای یک مشکل داره پس مشکل نمیتونه از قطعاتِ ترمز روی چرخها باشه
به احتمال 99% بوستر ماشین شما مشکل داره و باید تست بشه و اگر تعمیر بخواد باید باز بشه یا تعویض بشه .
چیزی که به شما کمک میکنه تا عیب رو سریع پیدا کنین اینه که :
از کی ماشین اینجوری شد ؟
آیا تعمیری چیزی انجام دادین ؟
آیا تصادف کردین ؟
آیا یک دفعه اینجوری شد یا تدریجاً ؟
توی یک خیابون خلوت با سرعت 50 برونید و ترمز کنید بعدش همون آزمایش رو با موتور خاموش در سرعت 50 کیلومتر انجام بدین .
اگر در هر دو حالت نتیجه یکی بود یا تفاوتش خیلی کم بود بوستر مشکل داره .
پدال ترمز رو هم چک کنین از توی اتاق ببینین همه چیز طبیعی هست ؟ مشکلی نداره ؟
این تست رو حتماً تویِ خیابون خلوت یا زمین باز انجام بدین و برای خاموش کردنِ ماشین تو حرکت هرگز سوئیچ رو تا آخر برنگردونین تا فرمون قفل نشه.
سلامنقل قول:
حالا امتحان کنین تو حرکت اگر هنوز هوا میکشه , باز هم باید رگلاژ بشه تا در بیشتر به لاستیک بچسبه اما اگر درست نشد لاستیک ایراد داره مثلاً میتونه کهنه یا له شده باشه و به در نمیچسبه
سلام .
هوا داره گرم میشه کم کم در بعضی مناطق هم از 40 درجه گذشته .
باد لاستیکها رو باید برای هوای گرم تنظیم کنید یعنی کمی بادش رو بکشید وگرنه ممکنه بترکه .
اگر تویِ محل زندگیتون چاله چوله زیاده یه مقدار کم باد لاستیکها رو بیشتر خالی کنید تا به کمکها و جلوبندی و شاصی و اتاق و دستِ موتورها و موتور کمتر ضربه وارد بشه .
به نفع شماست
سلامنقل قول:
ماشین برای 1 ساله امکان داره از لاستیک ها باشه؟
یه سوال دیگه تازگیا ترمز زیاد سفت میشه مشگلش از چیه به نظرتون؟
وقتی سفت میشه فشار بدم انگار به یه چیزی گیر میکنه و رد میشه
سلامنقل قول:
تستِ سالم بودن لاستیک دور در :
لاستیک کاملاً خشک باشه .
با یک اسفنج خیس همه ی جاهائی رو که لاستیک بهش میچسبه رو خیس کنین
درب رو ببندین و باز کنین
اگر جائی از لاستیک خیس نشده معنیش اینه که با درب ماشین فاصله داره .
یا درب ماشین کج هست یا بدنه ضربه خورده یا لاستیک له شده .
در موردِ ترمز , اول پدال رو چک کنین ببینین وقتی فشارش میدین به چیزی گیر نمیکنه
اگه از پدال نبود به احتمال زیاد از بوستر هست .
منم با ماشینم همین مشکلو دارم. اط وقتی در ماشین رو دانشمندای ایران خودرو عوض کردن اینطوری شده. 100 بار هم درو بردم رگلاژ کردن و لاستیکشو عوض کردن فایده ای نداشته.نقل قول:
پس اگه لاستیک سالم باشه و بدنه هم ضربه نخورده باشه یعنی درب کج هستش؟ حالا چطوری باید در کج رو درست کرد؟ قاعداتاً عوض کردن در که کلی هزینه داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
با اسفنج خیس تست کنین تا معلوم بشه عیب از چی هست .
تشخیص نصفِ علاج هست .
بله . در بیشتر موارد در ماشین له شدهنقل قول:
سال 1370 یکی از دوستان بنده پیکان صفر خرید موقع شستن آب میومد تو ماشین از سمت راننده
معلوم شد بالای لچکی کج هست به سمت بیرون و به بدنه نمیچسبه .
ماشین رو پارک کردیم نزدیک دیوار و یک تکه تخته رو پیچیدیم تو پتو !!! گذاشتیم روی قسمتِ قلمبیده و با جک ماشین آروم آروم صافش کردیم
البته اگه پائین در باشه ممکنه جک باعث له شدن در از بیرون بشه
اونموقع دیگه کار صافکاره
در رو باز میکنه با پرس درستش میکنه
شاید هم بتونه با ضربه درستش کنه .
جدیدا اینطوری شده قبلا اینجوری نبوده که هوا بکشهنقل قول:
صداش زیاد نیست ولی خب نمیشه ندید گرفت
در هم تا حالا ضربه نخورده
خطرناک هست؟
ماشین از 1-2 ماه پیش که فکر میکردم به خاطر لنت هاست که اون طوری نبودنقل قول:
هیچ تعمیری انجام ندادم
تصادفم نکردم
تا اون جایی که یادم هست طی 1-2 هفته به این حالت در اومد
باشه اینم تست میکنم و نتیجه اش رو میگم بهتون بازم ممنون :n16:
سلام دوستان
ماشین من پرشیا مدل87 دوگانه هست
راستش چند وقته بعضی وقتا که نیم کلاچی میخای راه بیفتی زیر کلاچ یه صدای تپ تپ میاد تا ماشین راه بیافته تقریبا مثل اینه که ماشین بکسل باد کنه.بیشترم وقتایی که یخورده بخاد زور بزنه اینجور میشه.بیشترم از سمت لاستیک جلویی سمت راستا احساس میکنم باشه.
بردمش میکانیک گفت به احتمال زیاد ماله دسته موتوره و دسته موتوره سمت راست را تعمیر کرد ولی الان بازم همونجوره...
خودم احساس میکنم از دیسک و صفحه باشه ولی خوب اخه تقریبا 1.5 ساله دیسک و صفحه عوض کردم ماشینم 30000کارکرده.
نمیدونم چطور بگم ولی تقریبا وقتی اینجوری میشه مثل اینکه یه چیزس زیر پات ضربه بزنه ها....
کمکم کنین
راستی زیرو بند ماشینم زیاد جالب نیست ولی فک نکنم از زیروبند باشه.
یه مورد دیگه رو هم چک کنید که در 405 خیلی ریجهلاستیک آبگیر شیشه عقب معمولا خراب میشه و دیدی هم نداره که نشون بده شما می تونید با دست از سالم بودنش خبردار شید و یا روی شیشه درب عقب آب بریزید اگر صدای ریختن آب به داخل درب رو شنیدید بدونید که تو دری هم در معرض خرابیه و باید اونو عوض کنیدنقل قول:
یه سوال من یه سمند مدل88 دارم که جلو بندی کار ها می گن اکسلت یکمی کج شده می خواستم بدونم کج شدن اکسل را باید حتما درست کنم ویا مشکلش در دراز مدت چییه؟
خب استهلاک بالا میرهنقل قول:
در کل درستش کنی بهتره:n09:
اگه حالت ضربه زدن زیر پات مثل اینه که با ترمز ABS ترمز گرفته باشی یعنی صفحه شل کرده و باید بدی گیربکس رو پایین بیارن و بازدیدش کنن. و یااگه بهش فشار آوردی احتمال رد کردن یک دنده از فراویل گیربکست هست و اونم باز باید باز بشهنقل قول:
درست نکردن اکسل باعث می شه خودرو شما لاسیک سابی پیدا کنه و لاستیکاتون داغون شه. علاوه بر اینکه هندلینگ ماشین هم بسیار ضعیف می شه.نقل قول: