آخر بدون تایر توی فرودگاه بغداد لندینگ کردم :5:
هواپیمام قطع برق کرد:18:
Printable View
آخر بدون تایر توی فرودگاه بغداد لندینگ کردم :5:
هواپیمام قطع برق کرد:18:
آقا کسی این برنامه jeppesen simchart رو نداره؟
لینک سرویس پک 1 FSX رو لطف کنید خواهشا...
چخ ممنون :31:
سلام دوستان.بالاخره sp1 نصب شد.مشکل از خودش بود.یه بار دیگه dl کردم حل شد.fspasenger هم نصب کردم.مشکلی نداشتم.اما یه بار uninstall کردم دوباره install کردم.crack هم شد.اما وقتی پرواز میکنم یه مدت که میگذره مسافران محترم غیب میشن.
no passenger board.
تو نوار سب بالا هم مینوسه wrong authorization
حالا این که گفته یعنی چه؟:20:
آقایون عزیز لینک این سرویس پک رو به ما هم بدید دیگه! :42:
راستی بچه ها sp2 نصب کنم چه جوری میشه .خوبه یا نه.direc x 10 یا 11 ساپورت میکنه؟
این 2 تا فرقی تو کل بازی ایجاد میکنن؟
واقعاً این سرور GameSpy عجب خر تو خره! :31: طرف از تو Parking با 747، Take Off می کنه! :31:
نقل قول:
یه نگاه بندازید بیبینید در عقب هواپیما بستست؟ :31:
ماشاالله دوستان در تعطیلات هم همچنان فعالند...
خوش به حالتون که تعطیلید...
پروازهای آنلاین دوباره راه افتاد؟
نقل قول:
بابا اینکه هیچی نیست من تو پارکینگ بودم طرف با هلیکوپتر بلند شد ،فقط دور خودش میچرخید!!!!! که یه دفعه با ملخ کوبیدش سر زمین.
سلام به همگی
آقا من بعد از نصب سرویس پک 1 رفتم FSP رو هم نصب کردم و ایرلاین رو هم تاسیس کردم ولی وقتی میخوام پرواز کنم میگه این نسخه شما نسخه DEMO هست و فقط از چند تا فرودگاه تو آمریکا میتونید TAKE OFF بکنید...
چیکار کنم درست بشه..؟؟
دوستان یه مشکل اساسی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی میرم توی مولتی پلیر و گزینه Free Flight رو انتخاب می کنم این ارور رو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احتمالاً FSX رو کرک نفرمودید.نقل قول:
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
خیلی گلی. دست گلت درد نکنه. :40:نقل قول:
راستی اگه من به جای Service Pack 1، بخوام SP2 نصب کنم، احتیاجی به نصب SP1 هست؟
ظاهراً مشکل از ارتباط اینترنت شماست. از DialUp که استفاده نمی کنید؟!نقل قول:
شاید هم Ping تون بالاست.
نقل قول:
خیر از ADSL
شما چند دقیقه بیا تو FSX. سشن Iran.نقل قول:
محسن جان الان log شدم و بالا هستم ولی الان قسمت Loby رو Airlines انتخاب کردم چون اگه برم Free Flight رو انتخاب کنم
همون ارور رو میده.
آقا من یه بدبختی جدید پیدا کردم...
از وقتی برای کار با FSP سرویس پک 1 رو نصب کردم FSX موقع شروع پیغام میده و میگه این نسخه رو باید فعال کنی...
یعنی شماره سریال بدی تا فعال بشه...
منم وقتی شماره سریال میدم علیرغم اینکه اینترنت پر سرعت 512 دارم ولی نمیدونم چرا ارور میده و میگه نمیتونه به سرور وصل بشه..
وقتی هم با کلی مسافر در FSP پرواز میکنم یهو از کل محیط میپره بیرون و میگه نیم ساعت تموم شد !! برو FSX رو اکتیو کن...
بدبختی گیر افتادیم... زهر مارمون شد این پرواز...:41:
یکی کمک کنه ببینیم چیکار باید بکنیم...
اینو خوندی؟نقل قول:
دیشب حدود 2 ساعت مشغول شدیم که با جناب "Kharg Island" بپریم. نشد که نشد!
من Session می ساختم ایشون نمی تونست وارد بشه. ایشون می ساخت، من نمی تونستم وارد بشم. رمز نمی ذاشتیم، اما رمز می خواست! آخرش هم آب پاکی رو ریخت رو دستمون گفت گفت Version های FSX شما یکی نیست (چون من Acceleration Pack نداشتم.)
حالا جالب اینجاست که اگه هر دومون به یه Session دیگه وارد می شدیم، قاعدتاً نباید مشکلی پیش میومد. اما تا من می خواستم وارد بشم، ایشون DC می شد و تا ایشون می خواست وارد بشه، من DC می شدم! :42: من که نشستم حسابی به بدشانسی خودم گریه کردم! :37:
جالب اینجاست که من قبلاً تو حالت Multplayer، اصلاً DC نداشتم! :31:
دوستان اگه من به جای SP1 بخوام SP2 رو نصب کنم، احتیاجی به SP1 دارم؟ یا حتماً باید اول SP1 رو نصب کنم بعد SP2 ؟
نقل قول:
باید اول سرویس پک 1 رو نصب کنید بعد 2.
سلام
محبت میکنید کرک fsx SP1 +SP2 رو ؟
لینکهای قبلی رو تست کردم متاسفانه فایل ها از رو هاست پاک شدند
دوستان گلم من هرچی هواپیما درست حسابی برای fsx دانلود میکنم مشکل داره
فوکر 100 1.12 گیگی رو دانلود کردم از بیرون خوبه ولی پنل داخلش مشکل داره از دید داخل ریپ هم میزنه
ایرباس A320 رو هم همینطور از بیرون خوبه پنلش خاموشه فقط
خلاصه کلافه شدم این پرواز های تحت شرکت های آنلاین هواپیما های خاصی رو در نظر میگیرن که جز هواپیماهای دیفالت نیست
چی کار کنم؟
از این 3 هواپیما هر کی رو fsx نصب کرده مشکل نداشته و کامل بوده به منم بگه از کجا دانلود کنم ممنون میشم
1- فوکر 100
2- بوئینگ 737-900
3- ایرباس A320
بله کاملا درکتون ميکنم" چون همين داستان هم براي من و يکي از دوستان افتاد که يه4 ساعتي وقتمون رفتنقل قول:
براي پرواز توسط gameSPY بايد ورژن و مخصوصا sp يکي باشه. اين هم يکي از بدي هاي gameSPY هست ديگه...
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
روبرت جان شما هر کاري بخواي بکني بايد کرکش رو داشته باشي" fsx کرک ميخواد "sp1 ,sp2 هر کدوم کرک ميخوان" ACC کرک ميخواد" يه ليوان آب خوردن هم کرک ميخواد:31:. ولي خوشبختانه کروز جان همه ي اينها رو در صفحه اول قرار دادند که دستشون هم درد نکنه...نقل قول:
دوستان الان کسی نیست یه پرواز آنلاین داشته باشیم؟؟؟؟
سلام
محبت میکنید کرک fsx sp2 رو بذارید ؟
لینکهای صفحه اول رو چک کردم متاسفانه فایل ها از هاست پاک شده بودند
ممنون
بله همینطوره..نقل قول:
کرک رو پیدا کردم و دانلود کردم..سه تا فایل dll بود... ریختمش تو فولدر FSX ... درست شد..!!!:31:
بفرماييد:نقل قول:
[PHP]http://good.net/_Vhz4vjUWx[/PHP]
سلام به همگی
اینو چجوری درست کنم...؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره FsPassengers رو کرک کن.نقل قول:
سلام دوستان.بالاخره sp1 نصب شد.مشکل از خودش بود.یه بار دیگه dl کردم حل شد.fspasenger هم نصب کردم.مشکلی نداشتم.اما یه بار uninstall کردم دوباره install کردم.crack هم شد.اما وقتی پرواز میکنم یه مدت که میگذره مسافران محترم غیب میشن.
no passenger board.
تو نوار سب بالا هم مینوسه wrong authorization
حالا این که گفته یعنی چه؟:20:
مشکل از کرک هست.
SP1 ساپورت CPUهای چند هسته ای رو میکنه و کلی تغییرات Performance داره.نقل قول:
راستی بچه ها sp2 نصب کنم چه جوری میشه .خوبه یا نه.direc x 10 یا 11 ساپورت میکنه؟
این 2 تا فرقی تو کل بازی ایجاد میکنن؟
SP2 هم کلی تغییرات Performanve و رفع مشکلات و اینطور چیزهاست. DirectX 10 با نصب SP2 ساپورت میشه.
شما هم FSPassengers رو دوباره کرک کنید.نقل قول:
سلام به همگی
آقا من بعد از نصب سرویس پک 1 رفتم FSP رو هم نصب کردم و ایرلاین رو هم تاسیس کردم ولی وقتی میخوام پرواز کنم میگه این نسخه شما نسخه DEMO هست و فقط از چند تا فرودگاه تو آمریکا میتونید TAKE OFF بکنید...
چیکار کنم درست بشه..؟؟
کرک از صفحه ی اول بردار و بریز.نقل قول:
آقا من یه بدبختی جدید پیدا کردم...
از وقتی برای کار با FSP سرویس پک 1 رو نصب کردم FSX موقع شروع پیغام میده و میگه این نسخه رو باید فعال کنی...
یعنی شماره سریال بدی تا فعال بشه...
منم وقتی شماره سریال میدم علیرغم اینکه اینترنت پر سرعت 512 دارم ولی نمیدونم چرا ارور میده و میگه نمیتونه به سرور وصل بشه..
وقتی هم با کلی مسافر در FSP پرواز میکنم یهو از کل محیط میپره بیرون و میگه نیم ساعت تموم شد !! برو FSX رو اکتیو کن...
بدبختی گیر افتادیم... زهر مارمون شد این پرواز...:41:
یکی کمک کنه ببینیم چیکار باید بکنیم...
خلاص.
بله ترتیب لازمه.نقل قول:
دوستان اگه من به جای SP1 بخوام SP2 رو نصب کنم، احتیاجی به SP1 دارم؟ یا حتماً باید اول SP1 رو نصب کنم بعد SP2 ؟
اما Accelerator هر دوی اینها رو نصب میکنه.
صفحه ی 1 لینکها سالمند.نقل قول:
سلام
محبت میکنید کرک fsx SP1 +SP2 رو ؟
لینکهای قبلی رو تست کردم متاسفانه فایل ها از رو هاست پاک شدند
FsPassengers رو کرک کن دوباره.
کرک کنی این دیگه نمیاد.
گفت نه برای پسرم خریدم. (پسرش 8 سالشه)
کلی خوشحال شدم که زمینه ی فکری یک پسر 8 ساله رو داره به طرف هواپیما میبره. گفتم اگر خواستی بیا تو فروم ما عضو شو.
یک نسخه از آموزش هم بهش دادم کلی خوشحال شد. میگفت فکر نمیکردم اصلا کسی باشه که علاقه داشته باشه.
گفتم شما بیا عضو شو ببین علاقه که هیچی. دست و پا میشکنن بچه ها وسط تاپیک.
با سلام
بعد مدت ها Acceleration رو دانلود کردم. واقعا عالی بود. برنامه از این رو به اون رو شد.
همین!!
موفق باشید!
دوستان کسی texture شرکت هواپیمایی هما یا kish air رو نداره.
سلام
من 2 روز هست که این بازی رو شروع کردم-آموزش صفحه اول رو خوندم رسیدم به مرحله آموزشی- اولین مرحله آموزشی رو اجرا کردم ولی چندتا مشکل دارم که در صفحه اول نوشته نشده:
1- من الان ارتفاع 6000 هستم یه دفعه مربی میگه برو تو ارتفاع 2200 rpm من چجوری این کارو بکنم اگر با سرعت برم پایین تا به اون ارتفاع برسم که سقوط میکنم!!
2-وقتی میگه سرعتت رو کم یا زیاد کن من کردم ولی چجوری بعد از رسیدن به سرعت طبق مربی ثابت نگه دارم؟ همچنین ارتفاع؟
ضمنا با کیبرد بازی میکنم!.
قربان 2200 دور موتورته...باید تروتل را تنظیم کنی تا به دور موتور 2200 برسینقل قول:
در مورد سرعت هم باید دماغه را تنظیم کنی
ebicross جان ممنون حق با شما بود:11:
directx 10 باید خودم نصب کنم یا خودش داره ؟چون موقع نصب sp2 نوشت updating directx
قربان من تازه 2 روز شروع کردم:دی. تروتل چیه؟!:31:نقل قول:
من نفهمیدم rpm مگه ارتفاع نیست؟ اگر سرعته پس knots چیه؟
من چرا نمیتونم سرعت رو ثابت نگه دارم؟ حتی ارتفاع هم نمیتونم ثابت نگه دارم!
راستی این pull back چیه؟ و کدوم دکمه است؟
آقا ایم FS passenger بمن اجازه نمیده از فرودگاه مهرآباد بلند بشم و میگه فقط و فقط باید از سان فرانسیسکو
تیک آف بکنی و بعدش هرجا خواستی میتونی بری...!!
یه کرکی چیزی بدید درستش کنم...!!
نقل قول:
تروتل اهرم گازته که در هواپیماهای مختلف فرق میکنه ولی با f2 کاهش و با f3 افزایش پیدا میکنه..
واحد سرعت نات هستش در هواپیما یعنی 1.85 مایل
در مورد ثابت نگه داشتن سرعت و ارتفاع باید دماغه را تریم کنید..و تمرین!!!!!!!!
سلام. خوب ببین اون rpm رو که میگه، در واقع همون دور موتور هست. همون دور موتوری که تو ماشین ها وجود داره، اما این بار برای موتور هواپیماست. یک نمایشگر داره که درست وسطش RPM نوشته، شما باید تراتل یا همون گاز رو با استفاده از f2 و f3 تنظیم کنی تا به دور موتور مورد نظر برسی.نقل قول:
واحد اندازه گیری ارتفاع در سیمولاتور معمولا Feet یا همون "پا" هست.
- یک تفاوت بسیار مهمی که "هواپیما" با سایر وسایل نقلیه داره، غیر ثابت بودن و در واقع معلق بودن اون در هواست. میزان این تعلیق بستگی به استفاده ، در مدل های مختلف فرق می کنه. اصولا برای اینکه چیزی رو در پرواز ثابت نگه دارید (سرعت، ارتفاع و...) باید یک هماهنگی کامل بین اجزا هواپیما صورت بدید.
در بخش آموزشهای فایل پی دی اف که در ابتدای همین تاپیک دوستان زحمت کشیدند و گذاشتند نیروی بالابرنده یا همون برا، نیروی گرانش یا جاذبه، نیروی پسا یا درگ، و نیروی جلو برنده یا همون قدرت موتور معرفی شده. شما باید در مورد اینها مطالعه کنید تا در مراحل بعد درک پروازی بهتری داشته باشید اما خلاصه این هست :
برای نگه داشتن یک سرعت ثابت، باید بدونیم وضعیت دماغه به چه شکلی هست. پایین ، سرعت افزایش پیدا می کنه، و بالا سرعت کاسته می شه. میزان سرعت هم خیلی مهمه. بسیاری از هواپیماها زیر سرعت 60 نات قابلیت تعادلی ندارند. بکارگیری فلپ ها در سرعت پایین بسیار موثر هست . که هر کدوم از این حرفها توضیحات خودش رو می طلبه که باید در همون فایل آموزشی مطالعه کنید و عجله نکنید. پرواز صرفا "با تمام گاز به سمت آسمون" نیست.
در مورد ثابت نگه داشتن ارتفاع یا level پرواز کردن هم همین بحث وجود داره. شما باید از "تریم" استفاده کنید. بالچه های بسیار کوچکی که در بالچه های هواپیما (elevators) قرار دارند. در کیبورد با استفاده از Num1 و Num 7 می تونید تریم رو انجام بدید و هواپیما رو کمی رو به بالا و یا کمی رو به پایین هدایت کنید (در واقع در یک ارتفاع مشخص تعادل رو بسته به سرعت و میزان و جهت باد حفظ کنید).
pull back هم که یعنی یوک (همان فرمان هواپیما) رو به سمت عقب (سمت خودتون) بکشید. شما با کیبورد کافیه کلید (Down Arrow) یا همون فلش رو به پایین رو بزنید. pull back وقتی گفته میشه که شما خیلی نزدیک به زمین هستید یا از ارتفاع مشخص شده پایین تر اومدید.
توصیه : به نظر من شما این فایل آموزشی رو بخونید حتما. با Cessna 172 هم بصورت تمرینی زیاد پرواز کنید و با نمایشگر ها و میزان عملکرد هر کدوم از فرامین خوب آشنا بشید و بعد برید سراغ درسهای شبیه ساز :10:
ثابت نگه داشتن سرعت با کلیدهای F2 و F3 خیلی ساده هستش و برای متعادل نگاه داشتن هواپیما حتما اون رو تریم کنید.نقل قول:
سلام
من 2 روز هست که این بازی رو شروع کردم-آموزش صفحه اول رو خوندم رسیدم به مرحله آموزشی- اولین مرحله آموزشی رو اجرا کردم ولی چندتا مشکل دارم که در صفحه اول نوشته نشده:
1- من الان ارتفاع 6000 هستم یه دفعه مربی میگه برو تو ارتفاع 2200 rpm من چجوری این کارو بکنم اگر با سرعت برم پایین تا به اون ارتفاع برسم که سقوط میکنم!!
2-وقتی میگه سرعتت رو کم یا زیاد کن من کردم ولی چجوری بعد از رسیدن به سرعت طبق مربی ثابت نگه دارم؟ همچنین ارتفاع؟
ضمنا با کیبرد بازی میکنم!.
DirectX10 پیش فرض روی ویندوز ویستا و DirectX 11 روی ویندوز Seven موجوده. شما برای این دو ویندوز حتما DirectX 9 رو نصب کنید.نقل قول:
directx 10 باید خودم نصب کنم یا خودش داره ؟چون موقع نصب sp2 نوشت updating directx
همچنین روی ویندوز XP نباید DirectX 10 های دستکاری شده رو نصب کنید. اگر مفید بود قطعا مایکروسافت خودش این کار رو میکرد.
در ابتدای مقاله ی آموزشی واحد ها توضیح داده شدند.نقل قول:
قربان من تازه 2 روز شروع کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تروتل چیه؟!:31:
من نفهمیدم rpm مگه ارتفاع نیست؟ اگر سرعته پس knots چیه؟
من چرا نمیتونم سرعت رو ثابت نگه دارم؟ حتی ارتفاع هم نمیتونم ثابت نگه دارم!
راستی این pull back چیه؟ و کدوم دکمه است؟
حتما یک دور کامل مقاله رو بخونید چون ممکنه بعضی سوالاتتون در صفحات آخر جواب داده شده باشه.
بعدش سوالی بود در خدمتیم.
Pull Back یعنی عقب بکشید. حالا اگر میگه Pull Back yoke یعنی فرامین هواپیما رو عقب بکشید. یک اصطلاح نیست. یک کلمه هستش.
در ضمن. کنترل با کیبرد اصلا توصیه نمیشه. از دسته استفاده کنید.
کرکش توی صفحه ی اول موجوده. مقاله ی اموزشی FSP هم آموزش کرک کردن رو داره. از صفحه ی اول دانلود کنید.نقل قول:
قا ایم FS passenger بمن اجازه نمیده از فرودگاه مهرآباد بلند بشم و میگه فقط و فقط باید از سان فرانسیسکو
تیک آف بکنی و بعدش هرجا خواستی میتونی بری...!!
یه کرکی چیزی بدید درستش کنم...!!
RPM مخفف Revolutions Per Minute یعنی دور در دقیقه است. سرعت رو با همون ثراتل یا اهرم گاز تنظیم کنید. موفق باشید. :40:نقل قول:
2 تا فیلم از فرود خودم از زاویه بال براتون گذاشتم دوست داشتید دانلود کنید و لذت ببرید مخصوصا اولی که در جواب اعراب جاهل هست:5:
https://www.opendrive.com/files?6274131_WRksK (بوئینگ 737 فرودگاه دبی)
https://www.opendrive.com/files?6274711_wPTSE (بوئینگ 747 فرودگاه دالاس)