ممنون دوستان عزیز من منظورم این هست که مثلا میخوام فیلم پسر آدم و دختر حوا رو که 1 dvd هست تبدیل به 2 تا cd بکنم
حالا این کار رو با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟
اگه نرم افزار رو معرفی میکنید نحوه کار و تبدیل باهاش رو هم توضیح بدید
ممنون:11:
Printable View
ممنون دوستان عزیز من منظورم این هست که مثلا میخوام فیلم پسر آدم و دختر حوا رو که 1 dvd هست تبدیل به 2 تا cd بکنم
حالا این کار رو با چه نرم افزاری میشه انجام داد؟
اگه نرم افزار رو معرفی میکنید نحوه کار و تبدیل باهاش رو هم توضیح بدید
ممنون:11:
اگه میخواهید که یک DVD به دو تا cd تبدیل بشه اینکار امکان پذیر نیست جز تبدیل کردن dvd به فرمت های تصویری دیگر مانند VCD یا Avi.نقل قول:
اگر دستگاه پلیر خانگی DVD دارید بهتره تبدیل به AVI کنین که در این حالت میتونین حتی به یک cd با حجم 700 مگ تبدیل کنین که هم قایل پخش در دستگاه خانگی هست و هم کیفیتش بمراتب بیشتر از VCD دو سیدی هست.
برای اینکار میتونین از نرم افزاری که در پست زیر معرفی کردم استفاده کنین:
برای تبدیل به vcd هم میتونین از همین نرم افزار هم استفاده کنی که قابل پخش هم در DVD پلیر و هم VCD پلیر هست.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5901996&postcount=5
روش کار هم ساده هست: خود برنامه در کادر وسطش بصورت شکل مراحل رو توضیح داده. فقط برای تبدیل به AVI از پروفایل Xvid Avi و برای تبدیل به ویدئو سیدی پروفایل MPEG VCD رو انتخاب کنین.
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
بعد از تبدیل Avi رو با برنامه نرو بصورت ISo روی سیدی و VCD رو با انتخاب گزینه Video CD در نرو قایل پخش در دستگاه خانگی بکنین.
اینکار با برنامه هایی نظیر Staxrip یا Auto Gordian Knight یا MeGUI انجام میگیره. یه سرچ توی گوگل بزن پیدا میکنی.
برای مثال :
نسخه 1.1.7.0 بتا رو دانلود کن.کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/StaxRip.shtml
سلام نیما جاننقل قول:
بایوس فکر نکنم نیاز باشه
اخه مادربورد خیلی جدید هست
giga 890GPA-UD3H
البته تنظیمات زیادی تو بایوس داره
درایور ؟ چه درایوری ؟ گرافیکم بروزه برد هم درایورهاش که جدیده و حتما بروز
ویندوزم سون سرویس پک 1 هست
قبلش 64 بیتی بود
الان 32 بیتی
الان سی پی یو 6 هسته ای من فقط زمانی قدرت خودشو نشون میده که بخوام چندین فیلم را کانورت کنم
در غیر این صورت یعنی برای کانورت 1 فیلم قدرتش مثل سی پی یوهای 1 هسته ای 70 تومنی هست :41:
خیلی ممنون بله من میخوام همین کار رو بکنم که این طوری که شما گفتید میتونم این کار رو بکنمنقل قول:
واقعا از همه دوستان بایت راهنمایی ها تشکر مبکنم:11:
دوستان عزیز سلام
لطفا یه کانورتر ویدئو رایگان که امکان
wmv-->mpeg4
dat-->mpeg4
داشته باشه.
لطفا فقط نرم افزار free معرفی کنید.
سلام اسماعیل جاننقل قول:
بـــــروز رسانی بایوس و درایـــور ها و اســــتفاده از ویندوز سون و ویستا روی سیستم در زمینه متمرکــــز کردن فعالیت تمام هسته های CPU چهــار هسته ای جواب میـــده ولی تا حالا تو 6 هستـــه تست نکـــردم !
حالا اگــــه شما احساس می کنی که بایوس و درایورهای بردتون نیاز به بروز رسانی دارد اینکار رو انجام بدید .
موفق باشی:11:
سلام دوست عزیــــزنقل قول:
از این تاپیـــک http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224541 ورژن مورد نظــرت رو دانلود کن .
:11:
سلامنقل قول:
از کجا بدونم نیاز داره به اپدیت یانه ؟
بعید میدونم با اپدیت بایوس چیزی بهتر بشه
فکر کنم باید برنامه ها خوشونو اپدیت کنند برای سی پی یوهای 6 هسته ای
البته بایوس تنظیمات بسیاری داره
میشه هر هسته را خاموش کرد و ....
شاید هم از تنظیمات همین بایوس بشه یه کارهایی کرد که مقداری تخصصی میشه
من که موندم چیکار کنم
با سلام
من میخواستم یک کانورتور خوب بهم معرفی کینی که wmv رو به فرمت قابل استفاده در دی وی دی پلیرها تبدیل کنه با حفظ کیفیت. این فرمت رو ی دی وی دی پلیر من به صورت صوت نشون داده میشه و تصویر نداره:41:
احتمال داره کدک تصویری شما تو اون فرمت فایل تصویری H264 باشه که خیلی از دستگاه ها قابلیت پخشش رو ندارن و باید تبدیل شن به فرمت دیگه اینقل قول:
از نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate 6 استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنونم . امام ن با برنامه avi ... که کار می کنم فیلم رو که می کشم توش و استارت می کنم میگه not found video strem!
نمی دونم مشکلش چی هست.
من تنها می خواهم زیر Avi زیر نویس بندازم و بعد هم حالا با یک برنامه ای اون رو به dvd تبدیل کن م. ممنونم .
سلام دوستان.یه برنامه تبدیل می خواستم که بشه باهاش یه فایل MKV رو بدون ذره ای افت کیفیت به MPEG یا AVI چیز دیگه ای تبدیل کرد.
یه فیلم FULL HD 1080p دانلود کردم ولی پلیر خونمون MKV نمی خونه متاسفانه.
لطف کنید اسمش رو هم بگید کافیه.ممنون.
خوب از محيط نرم افزار مسير فيلم رو با Browse بهش بده. زيرنويس رو که همنام فيلم کردي؟ هم فيلم و هم زيرنويس بايد يکجا داخله مثلا يه پوشه اي باشند.نقل قول:
فیلم رو که می کشم توش و استارت می کنم میگه not found video strem!
ديگه لزومي نداره که به dvd تبديل کني ، پليرخانگي قابليت پخش Avi رو هم داره.نقل قول:
و بعد هم حالا با یک برنامه ای اون رو به dvd تبدیل کن م. ممنونم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
نـــــرم افــــــزار Xilisoft MKV Converter رو پیشنهاد میکنـــم .
دانــــلود در پست اول .
:46:
نمی دونم مشکلش از چی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش هاي زيرو امتحان کن :
1- اول از همه مسير فايل ذخيره رو بهش بده چون تو شکل Output Folder خاليه.
2- در بخش تنظيمات 2 تيک گزينه اول يعني Upack Pack Stream رو بردار و امتحان کن.
3- گزينه زيري اون يعني تيک Use .avi for output files رو بزن و يکباره ديگه امتحان کن .
البته پيغام ميگه که فرمت تصويري پيدا نميشه. شما کدک تو سيستم نصب کردي؟ اگه نه حتما مجموعه K-Lite رو نصب کن
روش هاي زيرو امتحان کن :
1- اول از همه مسير فايل ذخيره رو بهش بده چون تو شکل Output Folder خاليه.
2- در بخش تنظيمات 2 تيک گزينه اول يعني Upack Pack Stream رو بردار و امتحان کن.
3- گزينه زيري اون يعني تيک Use .avi for output files رو بزن و يکباره ديگه امتحان کن .
البته پيغام ميگه که فرمت تصويري پيدا نميشه. شما کدک تو سيستم نصب کردي؟ اگه نه حتما مجموعه K-Lite رو نصب کن
اگه میخوای زیرنویس بچسبونی پیشنهاد میکنم از Jetaudio استفاده کنی.
من با این نرم افزار که عکسشو گذاشتی کار کردم... زیاد جالب نیست.
Jetaudio رو نصب کن و Convert Video رو بازش کن. بعد زییرنویس رو هم همنام با فیلمت کن بزار کنارش.
خودش پیداش میکنه و میزاره روی فیلمت. خیلی عالیه.
یکسری فیلم نویز دار دارم
باهندی کم گرفته شده اما نویز محیط خیلی زیاده چطور میتونم نویزش رو بگیریم
البته یکسر هم باپسوند flv اما فرقی ندارد اگر با avi باشه بهتر
سری به این تاپیک بـــزن :نقل قول:
نرم افزاری در زمینه ی کار بر روی فایل های ویدئویی ◄◄http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5715407
خوب نبود نویز رو خوب نمیگیره نرم افزار دیگری؟نقل قول:
کلاً نـــر افزار هایی کـــه بدین عنــوان معرفی شدن زیــاد مستــــمر نبودن !!نقل قول:
پیشنهــــاد میکنم با پریمیر و پلاگین Neat Video کــــار کنید .
البـــته راه دیگه ای هم هست اون هـــم پایین آوردن کنتراســــت فیلمه کـــه زیاد جالب نیست و با افــت کیفیت مواجه خواهی شد !
موفق باشی :11:
برام مهم اینکه صداش خوبه بشه حالا اگر نرم افزاری پیشنهاد میدین که نویز صدا رو بگیره بهتر تصویرش مهم نیست صداش رو جدا میکنم یه نرم افزار نویز گیر صدا باشسه
از Adobe Audition یا Sony Sound Forge استفــــاده کن .نقل قول:
Adobe Audition :
http://www.p30world.com/archives/009312.php
Sony Sound Forge :
http://www.p30world.com/archive/multimedia/audio_video_editor/download_sony_sound_forge_pro_full.php
سلام
دوستان من آخرین ورژن این برنامه رو میخواستم.ممنون.
سلام دوستان من با تبدیل فرمت فیلم های ضبط شده توسط گرینده دیجیتال usb ایکس ویژن که از طریق usbبه کامپیوتر وصل میشود مشکل دارم این گیرنده برنامه ها را با فرمت mpg ضبط میکند که در سایر نرم افزار ها صدا ندارد به غیراز vlcو خود نرم افزار دستگاه
برای تبدیل فرمت نرم افزار های مختلفی را تست کردم اما متاسفانه این کار را انجام ندادند بلاخره نرم افزار TMPGEnc XPress Retail Version 4.7.6.304 را دانلود کردم وبه وسیله ان تبدیل را انجام دادم تبدیل فرمت انجام شد ولی مشکلی که دارد صدا وتصویر با کمی تاخیر هستند وکاملا بر هم منطبق نیستند
برای رفع این مشکل باید چکار کنم ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید
اگر کسی قبلا با نرم افزار دیگری توانسته
این فرمت را به خوبی تبدیل به فرمت دیگری کند ممنون میشوم اگر راهنمایی کند
با تشکر از تمامی عزیزان
سلام دوستان
یه نرم افزار میخواستم که بتونم باهاش سر کلاس های اینترنتی ( جلسات انلاین ) صدا رو رکورد کنم. توجه کنید که فقط صدا رو میخوام رکورد کنم. اگه چنین نرم افزاری هست. بهم معرفی کنید. به همراه لینک دانلود . ممنون
سلام دوستـــ عزیز
نرم افـــزار AD Audio Recorder از بهتـــرینها هستش :
لینکـــ دانلود :
http://s2.farashare.com/users/531/soft/media_editor/AD_Sound_Recorder_5.0.1_incl_serial-%5Bp30download.com%5D.zip
دانلود پرتابــل نرمـ افزار :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5868844
محتوای مخفی: پســ ـــوورد و منبــ ــع
سلامنقل قول:
دوستـــ عزیز همینــ لینکــ که گذاشتین آخرینــ ورژن برنــامه ستــ .:46:
پیشنـــ هــــاد من XiliSoft Video Converter Ultimate هستــــش .نقل قول:
+
نـــرم افـــزار هـــای پستــ اول رو امتحــان کردی ؟!
درود
یه کانورتور خوب برایه این فرمت ( که فرمت ضبظ از ----- هستش ) می خوام.
نقل قول:
MPEG-TS Vdeo File
ممنون بابت جوابنقل قول:
پیشنـــ هــــاد من XiliSoft Video Converter Ultimate هستــــش .
+
نـــرم افـــزار هـــای پستــ اول رو امتحــان کردی ؟!
بله اولین نرم افزاری که امتحان کردم XiliSoft Video Converter Ultimate
بود ولی متاسفانه جواب نداد دوروز انقدر نرم افزار های مختلف نصب کردم که مجبور شدم امروز ویندوز عوض کنم نرم افزار TMPGEnc XPress Retail Version 4.7.6.304 تونست فرمت رو عوض کنه ولی تنها مشکل تاخییر صدا وتصویر است البته اگر فایل کم حجم و زمانش هم کم باشد تاخییر در صدا وتصویر زیاد محسوس یس وومیشه گفت تقریبا وجود ندارد ولی با افزایش زمان وحجم فایل با مشکل تاخییر صدا وتوصیر مواجه میشوم راهی برای حل این مشکل وجود ندارد البته میخواستم فایل را به چند قسمت تقسیم کنم سپس تبدیل فرمت کنم که این هم یک پروسه وقت گیر هست اگر بشه نرم افزاری یا راه حلی برای این نرم افزار پیدا کرد که بدون تاخییر صدا وتصویر فرمت رو عوض کنه خیلی خوب میشه
نقل قول:
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام من یه نرم افزار می خوام که مثل یه کتاب و در واقع آلبوم بتونم یک طرف صفحشو عکس بزارم صفحه روبروروشو یه تیکه فیلم اسمشم بدونم ممنون میشم من اینو واسه درست کردن یه آلبوم فیلم های سیتمایی می خوام یعنی بشه یک طرفشو پوستر بزارم طرف دیگشو تریلر
با درود
دوستان من یک فیلم رو با توصیه دوستان با jet Audio تبدیل می کنم که زیر نویس زیرش باشه اما مشکل من اینه که
کیفیت فیلم پایین میاد و کیفیت بالا که انتخاب می کنم هی فیلم لرزش داره
چه کنم ؟؟ ممنونم .
دوستان برای ویرایش ابتدا و انتها و احیانا اواسط یک فایل تصویری که فرمتش mpeg هست بهترین برنامه چیه؟ طوری که کیفیت رو پایین نیاره و از طرفی هم سریع این کار رو انجام بده. ممنون
VideoReDo Plus بهترین هستنقل قول:
ضمن تشکر آخرین ورژن این برنامه چه نسخه ای هست؟ لینک دانلودشو دارید؟نقل قول:
من خوشحال میشم کمک کنم ولی شما هم لطفا کمی سرچ کنید: :31:نقل قول:
موفق باشی :10:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5599686&postcount=332
برای اینکه بتونم از طریق برنامه مدیا پلیر فایلهای تصویری با فرمت mpeg رو ببینم باید چیکار کنم؟
وقتی با کارت تی وی دیجیتالم فایلی رو ذخیره می کنم با فرمت mpeg ذخیره می شه ولی با مدیا پلیر قابل نمایش نیست راه حلش چیه؟ممنون
دوستان من سیستمم زیاد با فایلهای تصویری با فرمت mpeg جور نیست طوری که وقتی با کارت تی وی دیجیتالم فایلی رو ذخیره می کنم با فرمت mpeg ذخیره می شه ولی با مدیا پلیر قابل نمایش نیست و برنامه های مبدل هم چون این فایل ناشناخته هست نمی تونن تبدیل رو انجام بدن باید چیکار کنم تا این مشکل رفع بشه؟ ممنون می شم کمک کنید.