لینک چی خرابه ؟؟؟نقل قول:
لینک چی خرابه ؟؟؟نقل قول:
با سلام به دوستان
آقا ما تازه میخواهیم وارد دنیای :46: n-gage شیم اما به مشکل برخورد کردیم:41:
Gameloft Midnight Pool Cracked-BiNPDA.n-gage این اسم بازی که دانلود کردیم وریختیم تو رم گوشی در پوشه n-gage
بعد در n-gage گوشی نصب شده پیغام preparing installation نصب میشه بعد
پیغام file is corrupted delet now ?
yes|no میده
حالا چی کار کنیم
n-gage version 1.01
N82
----------------------------------
آقا اون قسمتی که گفتی بعد از Extract فایل ها رو در آدرس C:/sys/bin کپی کنیم. داخل فولدر sys اصلا فولدری به نام bin نیست که من بخوام کپی کنم؟!
دوستان من روی 6220 وقتی میخوام برنامه ی N-Gage 2 رو نصب کنم Unable To Install میده.
مشکل از چیه ؟
اینجا رو بخون :20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3457658&postcount=2042
سلامنقل قول:
خوش اومدید :10:
تاریخ گوشیتون درسته؟
هنوز کسی روش نصب و هک گوشی n93i رو پیدا نکرده؟
هر ورژنی باشه فقط نصب بشه.
تمام راههایی که گفته شد رو انجام دادم و متاسفانه جواب نگرفتم.
کمک کنید ممنون.
ببخشین.منn85دارم.تا اونجایی که میدونم،فقط با Hello Xهک میشه.اما من وقتی map drive رو نصب میکنم،اجرا نمیشه.البته اروری هم نمیده.وقتی باقی کارهارو هم ادامه میدم،نتیجه ای نمی گیرم.میشه کمکم کنید.قبلا N82 v20رو با binpda secmanagerهک می کردم و عشق می کردم.اما حالا... .کم کم دارم تصمیم می گیرم گوشیمو عوض کنم.آیا راهی هست؟آیا روش هک دیگه ای هم واسه این گوشی هست؟ممنون میشم اگه کمک کنین.
سلام بچه ها
نمیدونم این جا برای مطرح کردن سئوالم جای درستی هست یا نه؟
آقا من میخام چند تا بازی انگیج نصب کنم اولاً چیزی ازین بازیا و یا طریقه نصبش نمی دونم
دوم چند تا بازی کم حجم ( به علت اینترنت زغالی) و جالب بهم معرفی کنید
از راهنمایتون ممنونم
بالا خره خودم هکش کردم.نقل قول:
روشش رو میزارم.
sys باز میشه و فولدر BIN وجود نداره ؟؟؟نقل قول:
خودت BIN رو درست کن ...... :46:
گوشیت چیه ؟؟؟نقل قول:
این آموزش برای گوشیهای 9.1 و 9.2 :
اینم گوشیهای 9.3 :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
بازیهای کم حجم :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264623
کراش - رزیدنت اویل - متال گیر - Boom blox - فیفا 08 و 09 ، Bounce و ........
بابا چه سرعت عملی دارین شما:18::18::18::18:
گوشیم n95 معمولی هست
:دینقل قول:
خب همین آموزش رو مو به مو انجام بده :
مشکلی داشتی تو همین تاپیک مطرح کن ...... :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
سلام
من گوشیم 5700 هست کلاینت انگیج هم نصب کردم ورژن 1318 بازی وان و اسنیاکس و فیفا 08 رو ریختم ولی:
1.عکس تریال گوشه بازی ها هست.
2.بازی ها ارور های مختلفی مثل اکسایتد ویت ان ارور و ... میده موقع اجرا.
یه بار این پچ رو نصب کردم دیگه نرفت تو کلاینت. چرا؟؟؟؟؟؟؟
مال منم دقیقا همین مشخصات رو داره ولی این مشکلو نداره مال دوستم اینجوری شده.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام از همگی ممنون
15 تا بازی N-GAGE نصب کردم رو N93i چه بازی های با گرافیکیه.
خیلی حال کردم.
ممنون
مدل گوشی شما چیه و همینطور فریمور گوشیتون؟نقل قول:
مجید جان گمانم گوشیش هک نمیشه...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
شما گوشیتونو هک کردید؟باید از کلاینت ریپک شده استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?yzymtdm2yji
شما احتیاجی به هک ندارید زیاد...:13: از این تاپیک پیروی کنید..نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
یه بار گوشیرو مستر ریست کن و دوباره نصب کن..نقل قول:
ممنون میشم اسم روشش رو اینجا مطرح کنی..نقل قول:
شاد باشید:40:
این کارم کردم نشد:19::41:.نقل قول:
مشکل بازی ها روی N93i برطرف شد.
حالا مشکل ما روی گوشی بابام (5700) هست که همه چیز به خوبی پیش میره تا زمانی که بازی رو اجرا میکنم ارور میده.
ارور مثلاً : Asphalt 3 - Street Rules exited with an error
Phone Model no. : 5700
چطوری برطرف کنم این ارور رو؟
بازی نصب میشه همه چیز تا قبل از اجرای بازی خوبه اما تا بازی رو اجرا میکنم ...... .
ممنون
سلام دوستان.
من تازه يه N82 گرفتم. اين مراحل رو انجام دادم اما جواب نميده.اولين مرحله كه انتقال installserver.exe هست رو اولا به كدوم قسمت گوشي منتقل كنم؟ حافظه گوشي يا كارد؟ به چه فلدري؟
اين از مرحله اول كه اجرا نشد به هرحال. مرحله بعدي نصب سكمن بود كه نصب كردم و اجا كردم.ميگه كه ريبوت كنيد گوشيو. ريبوت منظور ري استارت هست ديگه؟ يعني بدون خاموش كردن؟ من گوشي رو خاموش كردم و دوباره روشن كردم اما هيچ اتفاقي نيوفتاد.دوباره برنامه رو اجرا كردم اما هيچ چيزي باز نميشه و اجرا نميشه.فقط دكمه اوكي رو نشون ميده. اين مرحله هم نشد پس D:
فايل كلاينت نصب شد. برعكس گفته ي اموزش هيچ سوال زيادي نپرسيد.و يك دقيقه بيشتر نكشيد.بعد از نصب برنامه ان گيج رو باز كردم و ديدم برنامش اپديت شده.
فيل پچ هم نصب نشد ( تو گام سوم ) ارور ميده.
در مورد اون پچ كه بايد به گوشي منتقل كنم، مموري يا خود گوشي؟ مموريه من فلدري به اسم 10202be9 نداره. تو اموزش گفته c:\private\10202be9 يعني درايو حافظه گوشي ديگه؟ اما گوشي اجازه نميده اصلا فايلي به اونجا كپي كنم. در ضمن همچين فلدري نداره تو گوشي. توي رم قسمت پرايويت من فلدر 10202be9 ندارم. بجاش 20001f63, 10203636, 102033E6, 101ffca9 و چنتا ديگه هست. تو كدوم بريزمش؟
من تازه گوشي رو خريدم.نكنه فرق داره نصبش؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. مرسي
سلام دوستان.
من تازه يه N82 گرفتم. اين مراحل رو انجام دادم اما جواب نميده.اولين مرحله كه انتقال installserver.exe هست رو اولا به كدوم قسمت گوشي منتقل كنم؟ حافظه گوشي يا كارد؟ به چه فلدري؟
اين از مرحله اول كه اجرا نشد به هرحال. مرحله بعدي نصب سكمن بود كه نصب كردم و اجا كردم.ميگه كه ريبوت كنيد گوشيو. ريبوت منظور ري استارت هست ديگه؟ يعني بدون خاموش كردن؟ من گوشي رو خاموش كردم و دوباره روشن كردم اما هيچ اتفاقي نيوفتاد.دوباره برنامه رو اجرا كردم اما هيچ چيزي باز نميشه و اجرا نميشه.فقط دكمه اوكي رو نشون ميده. اين مرحله هم نشد پس D:
فايل كلاينت نصب شد. برعكس گفته ي اموزش هيچ سوال زيادي نپرسيد.و يك دقيقه بيشتر نكشيد.بعد از نصب برنامه ان گيج رو باز كردم و ديدم برنامش اپديت شده.
فيل پچ هم نصب نشد ( تو گام سوم ) ارور ميده.
در مورد اون پچ كه بايد به گوشي منتقل كنم، مموري يا خود گوشي؟ مموريه من فلدري به اسم 10202be9 نداره. تو اموزش گفته c:\private\10202be9 يعني درايو حافظه گوشي ديگه؟ اما گوشي اجازه نميده اصلا فايلي به اونجا كپي كنم. در ضمن همچين فلدري نداره تو گوشي. توي رم قسمت پرايويت من فلدر 10202be9 ندارم. بجاش 20001f63, 10203636, 102033E6, 101ffca9 و چنتا ديگه هست. تو كدوم بريزمش؟
من تازه گوشي رو خريدم.نكنه فرق داره نصبش؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. مرسي
ورژن گوشیت چیه ؟؟؟نقل قول:
این کد رو وارد کن : ستاره مربع 0000 مربع ( *0000#* )
V 30.0.019
23-07-08
RM-313
Nokia N82 (08.01)
من راهی به ذهنم نمیرسه...:41:گوشیش آپدیته؟ آخرین راه هارد ریسته...اگه مطمئنی مثه گوشیه خودته همه چیش..:13:نقل قول:
نگفتی چجوری رو 93 نصب کردی...!؟نقل قول:
گوشی پدرت چیه؟
شما گوشیت هک نشده..از روش امضام هکش کن و دوباره آموزش رو انجام بده...به این تفاوت که قسمت اول رو انجام نده...نقل قول:
تو تاپیک مشکلت مطرح کردی چرا اینجا ادامه میدی دوست عزیز؟نقل قول:
چرا هیچکس دقت نمیکنه آخه؟:41:
تاریخ گوشی رو با دفترچه n-gage یکی کردم بازم جواب نداد تاریخ بروز هم دادم بازم نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
:41::41::41::41::41::41: مشکل از بازی نباشه دوستان
سلامنقل قول:
شما با چه روشی هک کردید؟ ورژن گوشیتون چنده؟
حق با شماست.شرمنده. اول اينجا سوال رو پرسيدم.بعد ديدم تاپيكي واسه مشكلات هست.بعد اونجا پرسيدم.اين دوستمون اينجا جواب داد بع پستم.منم همينجا جوابش رو دادم. بازم معذرت ميخوام
گوشیش 5700نقل قول:
ببخشید یادم رفت.فکر کردم نوشتم.
Phone Model : 5700
آموزش رو درست مطالعه نكردي ديگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت دوم و گام سوم.
با سلام
یه مشکلی واسه گوشی من ان 95---8گیگ پیش اومده اینکه من قبلا n-gageرو نصب کرده بودم وحدود 20 تا بازی رو داشتم اینو هم بگم که گوشیم ورژن 20هست و هک شده چند روز پیش با گوشی وارد منوی n-gageاونجایی که آّپدیت ان گیج نوشته بود رو وارد شدم یه فایل حدود 5/9مگ رو دانلود کردم و موقع نصبش موبایل این پیغامو دادم که ورژن 0/1موجود است با 01/1جایگزین شود که منم yesکردم چون فکر کردم ورژن جدیدترشه،بعد از اونم پیغام ریستارت گوشی اومد که منم ok کردم ؛ولی از وقتی که گوشیم اومد بالا دیگه ngageاون کار نمی کنه یعنی وارد نشده خارج میشه----از دوستان که اطلاعات دارند خواهش می کنم منو راهنمایی کنند
ممنون همه دوستان عزیز
سلامنقل قول:
پاکش کنید و ورژنی که تو آموزش هست رو نصب کنید.
آقا من نمی دونم گوشیم چه مرگش شده اصلا این دایرکتوری که میگین بعد از "آن" کردن سکمن هم به وجود نمیاد!
توی درایو "ای" دارم پوشه "سیس" رو ولی تو "سی" چنین چیزی به وجود نمیاد!!
سلام
من n85 ورژن 11 دارم. هنوز راه هکی نیومده براش؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما با این روش هک کن:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
سلام یونس جان.
من گوشیم 5700 هست ورژن 3.83 n gage رو طبق آموزش شما :دنبال کردم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
بازیه رو هم توی کلاینت نصب کرم(اسفالت و رزیدنت اویل) ولی وقتی میخام وارد بازی بشم (error-6) یا (error code-18 ) یا (exited with an error) یا (kern-exec.3) رو میده بعضی وقتام میخواد به اینترنت وصل بشه.
لطفا بگید چکار کنم ؟ آیا تو بعضی قسمتها ی نصب اشتباه کردم یا ....؟
ببخشید اگه زیاد شد ...
پست اول همين صفحه رو انجام دادي؟نقل قول:
شاد باشي:40:
سلام،
ببخشید روی 5800 بازی های انگیج نصب میشه؟
و یه توضیح کلی درباره ی بازی های انگیج بدین ممنون میشم. برای یکی از دوستان می خوام که چیزی از انگیج نمیدونه.
ممنون
نه .... روی 5800 نصب نمیشه .....نقل قول:
البته با ریلیز شدن N97 ، کلاینت n-gage برای گوشیهای s60v5 که تاچ هستن ، میاد .....