نقل قول:
دادا میخواستیماساژت بده ، نون بخره غذا درست کنه چایی دم کنه؟
والا زن آدمم دیگه اینکارا رو نمیکنه!
Printable View
نقل قول:
دادا میخواستیماساژت بده ، نون بخره غذا درست کنه چایی دم کنه؟
والا زن آدمم دیگه اینکارا رو نمیکنه!
edited...
please delet this post....
سلام دوستان
یه شمکلی واسه ان82 من پیش اومده ، موقعی که میخوان بلوتوث رو روشن کنم این ارور رو میده:
unable to perform bluetooth operation
ریست هم کردم ، مشکل حل نشده ، میخوام ببینم بدون فلش مشکل حل میشه؟
ببخشید شما میخواستید گوشیتون چی کار کنه ؟ منم جای شما بودم n79 می خریدم ولی گوشی بجز تو ظاهر و سیمبین و SMART theme و FM transmitter چیز بیشتری از 82 نداره ، پس اگر 82 نمیتونه شمارو راضی کنه ، حتما 79 هم همینطور خواهد بود ضمن اینکه ngage فعلا براش کار نمیکنه .نقل قول:
آقا واقعأ من پشیمون شدم از خرید این ان 82
می خوام بفروشمش , یه ان 79 بخرم
کسی خریدار سراغ نداره؟؟؟
گوشی سالمه فقط نیاز به یه تعمیر جزئی داره (بلندگو)
حالم را بهم زد این ان 82
قبل از اینکه بخرمش خیلی تحقیق کردم ولی چه فایده ای هیچ کسی نگفت که نسبت به این پولش هیچ کاره خاصی نمی کنه
بلنگوشم که خراب کردی !!! توصیه میکنم اول دفترچه راهنمارو کامل بخون ، بعد یه سر بیا پی سی تو قسمت برنامه های کاربردی ببین طیف برنامه ها و کارایی که میتونن بکنن بعد بگو این گوشی کاری نمیکنه .... (یه توصیه اون 30 تومنی که برای فروش میخوای ضرر کنی + تفاوت قیمتی که با 79 داره رو سه قسمت کن یه قسمت برا یه خدمت کار بزار کنار ، یه قسمت برا تعمیر گوشی یه قسمت هم برا مترجم دفترچه ی 82 ( اگر با انگلیسی مشکل داری ) )
نه عزیز این کارا را نمی خواستم بکنهنقل قول:
می خواستم حداقل بعد از 6 ماه خراب نشه
می خواستم اینقدر ناز نباشه
می خواستم اگه 2 بار افتاد زمین چیزیش نشه
می خواستم اگه ................
می خواستم یه 6630 باشه با خصوصیات جدید و بهتر (دوربین بهتر-جی پی اس و ... )
اما.....
چشم آقا ............نقل قول:
6630 يه گوشي خفن كار ( يا يه جورايي بگم خر كار) و جانشين مناسبي واسه 3310 از اين نظره !!!:31:نقل قول:
ضمن اينكه قابش به راحتي تعويض ميشه ( در رنگ ها و طرح هاي مختلف !!) و ارزون هست . N82 يه جورايي فانتزي و ظريفه و با اينهمه دم و دستگاهي كه داره عجيب نيست بعد از زمين خوردن آسيب ببينه .
البته مال من تا حالا 2 بار افتاده و طوريشم نشده .
واسه من بعد از حدود 11 ماه مشكلي نداره...نقل قول:
ناز از چه نظر؟ رنگش بره؟ خب بره مگه چيه...اصل كاري كه با گوشي انجام ميشه...
واسه 4 بار رو سراميك و 2 بار رو آسفالت افتاده...چيزيش نشده...
ديگه گوشي اونجوري نميبيني...چون هر چي كارايي بيشتر ميشه ظرافت كار بيشتر ميشه...:46:
این رو مورد توجه قرار بدید که معمولا روی n82 های جدید فریمور جدید نصبه که هک نشدنیه و ngage2 خبری نیست !!!نقل قول:
البته مشکل sign را میشه با cer/key حل کرد ولی ngage2 رو فعلا باید ببیوسی بزاری کنار و روش زیاد حساب باز نکنی.
من خودم اولا زیاد باهاش حال نکردم ولی الان که 4 هفته گذشته کم کم دارم بهش عادت میکنم و باهاش حال میکنم.کمی طول میکشه که از سیستم های سیمبیان بی دردسر (ساین و ...) به سیمبیان جدید عادت و مهاجرت کنی.
نه عزيز اينم حل شد !نقل قول:
برو اينجا :
htt p://ww w.m obilestan.net/showthread.php?p=740215#post740215
سلام برنامه های شتابسنج رو گوشی ان82 نصب شد ولی جواب نیئیده کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
سلام
دوستانی که ورژن 30 دارند به این تاپیک مراجعه کنند لطفا":20:
ممنون شاد باشید:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
پلاگین شتاب سنج رو نصب کردی ؟؟نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------
مشکل دیگه ای داشتی ، تو تاپیک خودش مطرح کن ........:46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219981
دوست من میگم اگه اروری چیزی میده بگو تا بهت بگیم اخه امکانش هست که عیب از شتاب سنجو گوشی و...نباشه...نقل قول:
سلام برنامه های شتابسنج رو گوشی ان82 نصب شد ولی جواب نیئیده کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
بچه ها هر کدام از شما که 82 داره فرق نمیکنه چینی باشه یا فنلاندی اگر ممکنه چند عکس از لیبل پشت گوشی بگیرید و اینجا قرار دهید چون میخواهم با هم مقایسه کنم و ببینم فرقشون چیه؟
با تشکر
سلامنقل قول:
دادا خیلی با حرفایی کی زدی خندیدم جمعه شبی
سلام
کسی explorer و ویروس کش خوب سراغ داره
منظورت از explorer چیه ؟؟؟ فایل منیجر یا مرورگر اینترنت ؟؟؟نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------
به آنتی ویروس احتیاجی نیست ...... اما :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240576&highlight=kaspersky
چون هر ویروسی هم که باشه رو موباایل اثری نداره وبرای کامپیوتره مگر بعضی ویروسهای طراحی شده که من بعید میدونم بگیره گوشیتون...نقل قول:
به آنتی ویروس احتیاجی نیست ......
آره منظورم همون فابل منیجره.
چرا به آنتی ویروس احتیاج نیست.
بعد هم یک سوال دیگه چرا برخی برنامه های sisروی گوشی نصب نمیشن؟
دوستمون جواب این سوال شما رو تو پست قبلی گفتن.نقل قول:
هنگام نصب ارور میده ؟؟؟نقل قول:
بعد هم یک سوال دیگه چرا برخی برنامه های sisروی گوشی نصب نمیشن؟
البته ممکنه برنامه ها رو ساین نکرده باشید .......
-----------------------------------------------------------------------------------------
اینم فایل منیجر :
کد:http://legend.parsaspace.com/X-plore.rar
دوست من اگه مشکلت ساین باشه برو به اینجا(*99 درصد ساینه...)
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
با تشکر از دوستان
زمانی که می خواهم برخی فایلهای sisرو نصب کنم پیغام not supportمیده
ايها فايل هاي sis ي هستن كه واسه گوشي هاي قديمي تر ساخته شده اند و به گوشي شما نميخورن .نقل قول:
راستي مجيد جون ، اون ارور file corupted يادت مياد ؟ من فكر ميكردم مشكل از دانلود ناقص باشه ولي چند وقت پيش يه 3250 رو هك كرديم و بعدش همش همين پيغام رو ميداد . هيچي روش نصب نميشد .نقل قول:
ممكنه اين ارور ناشي از هك اشتباه گوشي باشه ؟؟
ممنون .
اگه فایل installserver ریخته باشید ، ممکنه اونو اشتباه انتخاب کردید ...... چون فایل installserver 3250 با بقیه فرق میکنه .......نقل قول:
دقيقا" درسته .
فايل installServer رو اشتباه ريخته بودم .
پس اگه توي گوشي هاي ديگه هم اين اشتباه تكرار بشه ميتونه منجر به همين پيغام بشه .
ممنون .
چطوری ميتونم يه Theme رو حذف يا UnInstall كنم؟
توی راهنمای گوشی نوشته كه بايد روی Theme برم و كليد C رو بزنم، اين كارو ميكنم و هيچ اتفاقی نميفته!
مرسی.
اگه دوستان یادشون باشه گوشی N73 بالا سمت چپ یه LED داره که برخی مواقع روشن و خاموش میشه (داشتن Miss Call و یا داشتن SMS جدید) من هر چی گشتم تو N82 مورد مشابهی هست اما نمیشه فعالش کرد. اگه ممکنه راهنمایی کنید تو این گوشی هم میشه همچون قابلیتی رو نصب کرد؟
با تشکر
از App.Manager حذف کن .....نقل قول:
ان82 این قابلیت رو نداره ......نقل قول:
دوست من اون led برای یادآوری miss called و یا sms نیست ... اون چراغ موقعی که حالت sleep mode روشن باشه فعال میشه .... و ربطی به میس کال و یا sms ندارهنقل قول:
بدون ان82 شدم هی هی!سحر نازو بردن هی هی!!!!خاک وچوک!!!
بدبخت شدم هی هی!!
اسپیکرش به .. رفت!!!
امروز بردم گارانتی!
فعلا گرفتن ازم!گفتن تا فردا خبرشو بهت میدیم!!!!فقط مشکل اینه که :یادم رفت ان گیج رو پاکش کنم اگه بفهمند احتمالا از گارانتی خارج میشه!!یونس خدا بگم چیکارت نکنه اگه ان 82مو درست نکنند!!با این ان گیجت!!دی:
سلام دوستان
خواستم ببینم این گوشی های نوکیا که در چین تولید شده و پشتش نوشته ساخت فنلاند سیستم عاملش چیه ایا جاوا داره؟
سلام دوستان
خواستم ببینم گوشی های نوکیا ساخت چین که پشتش نوشته ساخت فنلاند سیستم عاملش چیه ایا جاوا داره؟
بابا اقا امین این قضیه میشه تقصیر خودت یه جورایی تازه اونا اگه بگردن تو گوشیت میفهمن................
یونس که بنده خدا کار خیر کرده.......
ولی اگه این ان گیج نبود کیف ان 82 نصف میشد.........
نه فوقش همونجا گوشی رو ریست میکنند تا فایلها پاک بشه ولی میترسم مثل گارانتی اپل اگه فایل کرک شده ببینند پس بفرستن و گارانتی گوشی رو هم باطل کنند!!من برای ایپاد تاچم قبلش کامل همه چیز رو پاک کردم چون قبلش تو نت خونده بودم که یه بنده خدایی تو انگلیس گارانتی و وارانتی ایفونش رو به خاطر داشتن cydia و اینستالر که مخصوص دانلود رایگان گیم و نرم افزار در ایپاد تاچ و ایفون هستند باطل کردن!!!!
نقل قول:
اسپیکرش چی شده مگه؟
قر قر میکرد!قطع و وصل میشد!!!فجیع!!!
\پس خدا کنه باطلش نکنن....
خدا رو شکر درستش کردن!البته اول کمی نویزی بود دوباره تا میخواستم نشونش بدم خوب شد!گفت اسپیکر بالایی رو عوض کردن!
نقل قول:
خب خدا رو شکر. چی شده بود؟ زمین خورده بود؟