سلام اگه منظورتون اینه که میخوایین تو یه زمان تعیین شده خودش شروع به دانلود کنه باید زمان رو تنظیم کنین و بزارین همونجوری بمونه (Start رو نزنین) خودش تو همون زمان Start میخوره
سلام اگه منظورتون اینه که میخوایین تو یه زمان تعیین شده خودش شروع به دانلود کنه باید زمان رو تنظیم کنین و بزارین همونجوری بمونه (Start رو نزنین) خودش تو همون زمان Start میخوره
ممنون .مشکل حل شد.نقل قول:
با سلام دوستان idm من هی گیر می کنه stop میده حتی سی پی یو هم 100 % نمیشه اگه بشه یه نسخه با یه کرک خوب معرفی کنید ممنون میشم .
سلام
من یه سوال درباره اینترنت دانلود منیجر داشتم قبلا که روی هر لینکی کلیک میکردم به صورت خودکار صفحه دانلود اینترنت دانلود منیجر باز میشد ولی امروز هر لینکی که قبلا با این نرم افزار دانلود کرده بودم و کلیک میکنم دیگه به صورت خودکار صفحه دانلود این نرم افزار باز نمیشه و باید کلیک راست کنم و گزینه download with IDM رو بزنم تا صفحه دانلود این نرم افزار باز بشه! چرا اینطوری شده ؟ باید چکار کنم که دوباره مثل قبل بشه؟
سلام .نقل قول:
شما اول وارد اینترنت دانلود منیجر بشید .
در سربرگ Downloads>>Options کلیک کنید و باید ببنید مرورگر شما چیه. مثلا اگه موزیلا بود تیک موزیلا رو میزنید . مثل تصویر زیر . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مرورگر internet exploler استفاده میکنم . تمام تیک ها از قبل زده شده . عجیبه تا دیروز مشکلی نداشتم نمیدونم چرا اینجوری شده!نقل قول:
شما دوباره idm رو نصب کنید . ببینید مشکلتون حل میشه !:20:نقل قول:
ما این همه سوال کردیم بالا جواب نداشت ؟ عجبا
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من امروز یه فیلم رو دانلود کردم.اما چون درایوم جا نداشت. پیغامی اومد مبنی بر اینکه فایل در C:\Users\user\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\user\s1 16_mrleecher_com_384 ذخیره شده
وقتی به مسیر رفتم فایل فیلم رو دیدم اما هیچ پسوندی نداشت و type : file بود
چطوری میتونم فیلم رو به حالت اولش برگردونم
خواهشا کمک کنید
حجم فیلم خیلی خیلی بالاست!
ممنون
سلامنقل قول:
اگر فرمت فایل را میدونید (مثلاً mkv) و مطمئنید فایل کامله؛ اول کاری کنید اکستنشن فایل دیده بشه (در قسمت View تیک بزنید)
بعد فایل را rename کنید و پسوند mkv را به ان اضافه کنید.
دوستان سلام
من adsl دارم،بعضی موقع ها چراغ adsl مودمم برای چند ثانیه خاموش میشه(دیسکانکت میشم)،دانلودم قطع میشه،بعد دوباره چراغ adsl روشن میشه:sq_3: من از idm استفاده میکنم،میخواستم بدونم راهی هست که مثلا بعد از دیسکانکت شدن،بعد از چند ثانیه نرم افزار به طور اتوماتیک به دانلود ادامه بده؟
یا اگر نرم افزار دیگه هم هست لطفا معرفی کنید
ممنون
سلام
معمولاً همه دانلود منیجرها زمانی برای تلاش برای ادامه دانلود دارند. یعنی در صورت قطع، هر چند ثانیه یکبار تلاش میکنند دوباره وصل شوند.
اگر مدت قطع و وصل سیستم در همان محدوده زمانی باشد، مشکلی نیست و دوباره دانلود را ادامه میدهند.
برای تعیین تعداد تلاشها و زمان آن به تنظیمات بروید و دنبال کلماتی مثل attempt, connection بگردید. (من IDM ندارم؛ برای همین دقیق نمیدونم)
اگر صف تعیین کرده باشید میشه مقدار داد بهش که برای هر فایل در صورت قطع شدن ارتباط مثلا 10 بار تلاش مجدد بکنه برای برقراری ارتباط و اگر نشد بره سراغ فایل بعدی این مقدار رو تو تب file in the queue میتونید تعیین کنیدنقل قول:
سلام
من از idm 6.12 build 23 استفاده میکنم.از خود سایت گرفتم و از طریق فایل هاست،جلوی بازکردن سرورهارو گرفتم.
در کنار kaspersky internet security 2013
در آمار استفاده از اینترنت برای idm زده 2 گیگ دانلود و یک گیگ آپلود!!
این آپلودش از کجا اومده؟من از سرورهای مختلف و معمولا رایج برای دانلود استفاده کردم و اصلا آپلودی نداشتم اونهم با این نرم افزار دانلود!!مشکل از کجاست؟
سلام
این IDM یا مثل این نرم افزار ها چطور Connection میزنن؟ یعنی این کانکشن ها جریانش چی هست که هر چی بیشتر هست سرعت دانلود بیشتر میشه درسته؟
بستگی به سرور مقابل داره یا ISP خودمون این تعداد کانکشن زدن هاش>؟
چطور میشه محدودش کرد؟ که مثا 3 تا کانکشن بیشتر نزنه
برای محدود کردنش طبق شکل پایین برین درضمن این نکته رو بگم هر چی اون تعداد کانکشن بیشتر باشه مسلما سرعت دانلود شما هم بیشتر میشه تعدادشم بسته به اون سایتی که از اون دانلود میکنید بطور مثال سایتهای که یک قسمت به اسم vip دارن 8 تا کانکشن ساپورت میکنن یا بعضی از سایتهای دیگه
درود دوستان.
FlashGET رو زمانی که نصب میکنی یه گزینه ی |Default Downloader داره، میخواستم ببینم پس از نصبش هم یه چنین گزینه ای داره؟ من Option رو گشتم ولی چیزی نجوریدم. میشه یه جوری به Internet Explorer 8 حالی کرد که فایل دانلود میکنیم با IDM نگیره و با FlashGET بگیره؟ سپاس!
یه پرسش دیگه؟ FlashGET شما یهویی پس از یه زمانی چینی نمیشه زبانش؟
سلام . من تازه نرم افزار orbit downloader رو نصب کردم و با طرز کارش اشنایی ندارم . یکی اینکه میخواستم بپرسم چطور میشه کامپیوتر و اوربیت رو تنظیم کنم که ساعت 2 تا 7 روشن بشه و لینک هایی رو که برای دانلود گذاشتم دانلود کنه.
بعد هم برای همین کار اگر من لینک ها رو pause کنم خودش که شروع به دانلود کرد یکی که تموم شد لینک بعدی start میشه ؟ یا احتیاج به تنظیم داره ؟
اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم :)
دانلود و آپلود یه پروسه ی مداومه واسه همه همین طوریه ... ولی 1 گیگ !!!!! خب این عجیبه !!!! واسه هر 500 مگی یه 10 مگ ماله من آپلود میکنه ... اطلاعاتی که به سایت مبدا میفرسته،خود ویندوز و اینا ...نقل قول:
سلامنقل قول:
درست یادم نیست. ولی گمون کنم توی تنظیمات باید دنبال Schedule بگردید و ساعت شروع و پایان را بدهید.
و توی احتمالاً tools میتونید تعیین کنید که در پایان کار کامپیوتر را خاموش کند یا فقط برنامه را ببندد.
و در قسمت downloads یا limit تعداد jobs را روی 1 بگذارید تا در هر زمان تنها یک فایل دانلود کند. هر کدوم که تمام بشه میره سراغ بعدی. (به شرطی که لینکش باطل نشده باشه)
برای منم عجیب بود چون تا حالا همچین آپلودی نداشتم.واسه همین سوال کردم.این چند شب دانلودهام کمتر بوده و نسبت آپلودم معقولانه تر بوده.یه دانلود حجیم باید داشته باشم تا بفهمم دوباره اتفاق میفته یا نه.پس دلیل خاصی نداره و قاعدتا نباید اینجوری باشه!نقل قول:
سلام . ممنون از راهنماییتون .
یه سوال دیگه , من موقع نصب orbit تیک chrome رو نزدم !! ولی بیشتر از chrome استفاده میکنم! الان از chrome که استفاده میکنم توی گزینه های اون download with orbit downloader نیست!! لینک دانلود رو کپی میکنم توی اوربیت ! الان میتونم درستش کنم یا 2باره باید نصبش کنم و تیکش رو بزنم؟؟!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :)
سلام
نه، همین الان هم میتونید تیک را بزنید. ولی بازهم همه لینکها را نمیگیره.
اگه میخواهید تو منوی کلیک راست داشته باشید، باید افزونه DOWNLOADERS را برای کروم نصب کنید.
ممنون . خب چطور downloaders رو نصب کنم؟!
ba slam
chand roziye man nemitonam file tasvirio dar explorer az tarighe idm download konam
moshkel kojast?
mamnon
از کروم استور. ایکونش تو new tab هست.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان. من چند فایل رو برای دانلود در IDM قرار دادم. و برای resume کردن دانلود از من می خواد که آدرس رو refresh کنم. وقتی این کارو انجام می دم به صورت پیش فرض صفحه notepad باز میشه. من از ویندوز ۸ استفاده می کنم که قبلا وقتی آدرس رو refresh می کردم ازم سوال می کرد که می خوام از کدوم مرورگر استفاده کنم و لی الان خودش notepad رو باز می کنه. آیا می شه IDM رو طوری تنظیم کرد که با مرورگری که خودم می خوام آدرس رو refresh منه؟:n13:
سلام
من تازه روی کامپیوتر ویندوز 7 نصب کردم اما هر موقع می خوام فایلی رو باidm دانلود کنم ارور 0x80004002 میده خواهش می کنم کسی می دونه منو راهنمایی کنه.ممنون
سلام
مرور گر گوگل کروم رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و شورت کات و رو دسک تاپ هم نشون نمیده و موقعی که کلیلک میکنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته !! مشکل چیه ؟ (ویندوز سون و 32 بیتی)
چند بار با نرم افزار های مختلف امتحان کردم
ممنون
سلام
goo goo بروید در بخش برنامه ها ببینید اصلاً نصب شده؟ Computer>Change or remove a program
یا در فولدر Program files نگاه کنید.
جهت راهنمایی بهتر یک عکس از پیغام بذارید.نقل قول:
آخرین نسخه نرم افزار Net Framework. رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید.
سلام
من با idm دانلود میکنم و فقط مشکل بالا و درگیر شدن cpu رو دارم راه حل اساسی وجود داره ؟؟؟
ممنونم :n16:
توی یکی از نسخه هایی که چند هفته پیش منتشر شد این مشکل برای بار اول که IDM نصب میشد به وجود میومد ولی بعد از آپدیت شدن IDM مشکل حل شد.نقل قول:
به آخرین نسخه آپدیت کنید.
سلام دوستان . من با orbit دانلود میکنم . وسط دانلود pause رو زدم دوباره که خواستم ادامشو دانلود کنم , پرید و حالا از اول مگر اینکه دانتودش کنم!! میشه یه جوری از ادامش دانلود بشه؟! فایل دانلود شده ی نصفش هم توی فولدر دانلود ها نیست!! :(
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم :)
نقل قول:
سلام
goo goo بروید در بخش برنامه ها ببینید اصلاً نصب شده؟ Computer>Change or remove a program
یا در فولدر Program files نگاه کنید.
سلام
بله برنامه نصبه .. قسمت Program هم نشون میده .. حتی مرور گر تو نوار پایین هم میاد
ولی روش کلیک میکنم اجرا نمیشه
چند بار هم پاک کردم و برنامه رو تست کردم منتها بازم همون طور هست
حتی یه مرور گر کروم دیگه دانلود کردم و اونو نصب کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه :n27:
سلامنقل قول:
شما باید لینک جدید دانلود رو جایگزین لینک قبلی کنید
چجور میشه اینکار رو انجام داد؟!نقل قول:
من IDMدانلود کردم ولی نمیتونم اپدیتش کنم چون از کار میفته
رراه حل چیه؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید خودش اتوماتیک آپدیت میشه.نقل قول:
ممنون
ورژن جدید کجا هست؟
کرکش موقع اپدیت مشکل پیدا نمیکنه؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2