سلام
یه ماشین تا سقف 17/5 میلیون چی پیشنهاد میکنید؟
هیوندا ورنا 1600
پژو 206 تیپ 6
ریو
سمند
که هم نرم و راحت باشه-هم به صرفه باشه-شتابش و سرعتش و از همه مهمتر ایمن باشه
یه ماشین تا سقف 17/5 میلیون چی پیشنهاد میکنید؟
هیوندا ورنا 1600
پژو 206 تیپ 6
ریو
سمند
که هم نرم و راحت باشه-هم به صرفه باشه-شتابش و سرعتش و از همه مهمتر ایمن باشه
پژو 206 اس دی v9 ولی اگه اس دی دوست نداری تیپ 6!نقل قول:
پارس هم خوبه و توصیه میشه!
ممنونم
نطرتون راجع به تیپ 2 چیه؟
حالا اگر از شاسی بلند بودن بگذریم چی بهتره با این پول؟نقل قول:
راستی سانتافه چنده؟
ماشین خوبیه ولی موتورTu5 یه چیز دیگست!نقل قول:
کمری-آزرا-هیوندای کوپهنقل قول:
54 تومن!
سانتافه 54 تومن گفتی راستی چطور ماشینی هست ؟ارزشه پولی که میدی رو دارهنقل قول:
فط پارتی میخواد من الان پارتی دارم از دبی تا کیش که آزاد هست مشکلی نداره از کیش راحت میارم تهران میبرم شماره گذاری :46: شیرینی فایده نداره بازم باید خوب شیرینی بدی.نقل قول:
پست 2665 رو جواب ندادین که . منتظر هستم مرسی ی ی ی ی
ماشین خوبیه ولی یکم(یکم بیشتر از اینی که گفتم!:31:) تنبله! این بدنه موتورش تقریبا با توسان و کوپه یکیه! البته یه موتور 3300 هم داره که تو ایران عرضه نمیشه! غیر از مشکل راه رفتنش مشکل دیگه ای نداره و ماشین نرم و خوبیه!نقل قول:
من یه سوال برام پیش اومدهنقل قول:
گفتین سانتافه 54 تومن هست؟؟
نمیشه 3300 رو وارد کرد؟؟؟
اصلا تو ایران کسی همچین کاری کرده؟
قیمتش چقدر گرون تر در میاد؟:46:
من از نظر دوستان استقبال میکنم ها به نظرتون این دوست ما چی بخره بالاخره که باهاش حال کنه ومن و شما رو دعا؟:46:نقل قول:
یه مزدا 3 براش بگیرید بقیه اش رو هم بذارید تو بانک خواست زن بگیره پول واسه خونه داشته باشه!نقل قول:
نه بابا کی به این زن میده حالا بزارین ماشین سواریش و بکنهنقل قول:
من مزدا 3 ها رو دیدم ولی چنگی به دل نمی زنه امکاناتشم که خیلی کمه:27:
اگه بخوای خودت وارد کنی و منظورت از 12-15 همون میلیون تومان باشه حدودای 35-45 باهات میره.نقل قول:
پوریا جان پیشنهاد های کاملی دادن.نقل قول:
اگه میخواد suv بخره همونطور که پوریا هم گفت میتونه یه کیا سورنتو بگیره.
اگه سواری میخواد و صفر هم میخواد میتونه آزرا، کمری، سوناتا 6 سیلندر و ... بگیره که من از بین اینا آزرا رو بیشتر قبول دارم.
اگه هم به قول خودتون کره ای نمیخواد یکم دیگه بذاره روی پولش و یه bmw 320 2005 بگیره. تازه کمری ها هم ماشینای توپی هستن و کره ای هم نیستن.
آره امیر میشه. طرف میاد یه ماشین وارد میکنه که نمونش توی ایران نیست. سانتافه با اون همه نمایندگی و برادر که دیگه سهله.نقل قول:
به نظر من با معیار هایی که گفتی تیپ 6 بهتره .نقل قول:
:12:
bmw 320 2005 چنده؟نقل قول:
فرشاد آخه مساله قیمت هم هستنقل قول:
میخوام اینو بدونم که می ارزه سانتافه 3.3 وارد کرد؟؟؟(فقط و فقط از نظر قیمت با رقیباش منظورم هست)
تو حول حوش این قیمت 3.3 بهترم هست یا نه؟:11:
سلام دوستان.نظرتون در مورد پژو slx چیه؟ قیمت دقیقش در حال حاضر چنده؟
320 درمیا حدودا 54 الی 55 تومن!(318 که من گفتم 45 در میومد! 325 هم که میره روی 63-64 تومن!)نقل قول:
اینم یه کلاه برداری دیگه از ایران خودرو!نقل قول:
اونهایی که میخوان جی ال ایکس بخرن رو مجبور میکنه برن اضافه تر پول بدن اس ال ایکس بخرن!
همونطور که پوریا گفتن:نقل قول:
البته قیمت پوریا مال تهرانه. شما اگه توی یه شهر کوچیک و حتی متوسط بخوایید اینو بخرید ممکنه چون کم باشه قیمت 60-65 هم بهتون بدن. ولی اونا رو زیاد جدی نگیرید نگیرید.نقل قول:
آها... از اون لحاظ میگی.نقل قول:
راستش چون دقیق نمیدونم چقدر تموم میشه نمیتونم دقیق هم بگم که خوبه یا نه. ولی مثلا اگه 60 تومن بشه خوبه. البته Limited AWD
نقل قول:دوستان این ماشین ها نسبت به ازرا چه امکاناتی دارند یا ندارند؟نقل قول:
بی ام و؟؟نقل قول:
بزرگترین برتریش نسبت به آزرا اینه که آزرا هیوندای هستش اما 320 بی ام و!:31:
از نظر تجهیزات از آزرا کمتره اما خوب خیلی ها لذت رانندگی بی ام و (حتی مدل های قدیمی!) رو باصد تا ماشین لوکس امروزی عوض نمیکنن!
به نظرت کدوم به درده این دوسته ما میخوره؟نقل قول:
چه امکاناتی نسبت به ازرا نداره؟
به نظر من آزرا! چون خرجش کمتره و لوازم بی ام و سخت گیر میاد!نقل قول:
کلا کلاسشون با هم فرق میکنه 320 یه سدان معمولیه ولی آزرا رده سدان لوکس هستش!
با سلام به دوستان.
دوستان من می خوام یه پراید 132 دوگانه سوز بگیرم.
استفاده معمولی خونه تا محل کار
به نظرتون مدل بنزینی بخرم یا گازسوز؟
میگن گاز سوز هزینه تعمیرات داره تا چه حد درسته؟
اول از همه چرا 132؟ مگه پراید معمولی چشه که شما میخوای 132 رو بگیری؟نقل قول:
واسه استفاده معمولی همون بنزین سوز بهتره!
اینم که میگن هزینه تعمیرات داره تا حدودی درسته چون گاز cng بعد از یه مدت باعث کاهش راندمان موتور میشه و موتور رو از بین میبره!
سلام
آقا فرق پژو پارس با پژو elx چیه؟
که قیمت elx بیشتر از پژو پارسه!!
elx موتور بهتری روشه!(اصطلاحا میگن موتور زانتیا روشه! که درسته!)ABS داره AirBag داره Trip Computer داره
سلام آقا پوریا.
اگه من گفتم 132 چون موتورش پایه گازسوزه و برای cng ساخته شده یعنی اصلأ هدف از تولیدش کاهش مشکلات سوخت رسانی cng در اون هستش. ولی پراید معمولی همون موتور با سر سیلندر قدیمیه که دوگانه سوز شده.( این طور که خود سایپا میگه)
هر جور میل خودتونه! اینجا واسه مشاوره همین مسائله دیگه!نقل قول:
ولی من نظرم باز روی پراید معمولیه! چون به نظرم اگه بخوایم همینطوری این فیس لیفتهای مسخره سایپا رو بخریم بدتر اون رو به انجام دوباره این کار ترغیب کردیم!
ولی همونطور که گفتم اگه واسه استفاده معمولی میخواید پراید بنزین سوز بهتره بزرگترین مزیتش هم اینه که بابت هر بار سوختگیری 1.5 ساعت تو صف cng الاف نمیشید!
دوستان ازرا بهتره یا اوپیروس لطفا قیمتای روزم بگید (اگر میشه باجزییات مقایسه کنید یعنی کلی گویی نکنید)؟
پوریا جان air bag نداره :41:نقل قول:
صندلی های برقی هم میشه اضافه کرد
رینگ آلومینیومی و ترمز های عقب دیسکی و موتور 16 سوپاپ 1800(همونی که روی زانتیا هم هست) و کامپیوتر سفری و ......
به نظرم اون زمان که پارس حدود 14500 و15 تومن و هرکی یه دونه از اینا از نمایندگی ثب نام میکرد و براش در میومد حدود 17 تومن شایدم کمتر ارزش داشت ولی الان :13:
امیر جان الان فهمیدم حق با توئه! من یادمه سری اول که پارس اومده بود و ما ثبت نام کردیم ایربگ داشت اما امروز ماشین یکی از رفقا که صفر تحویل گرفته رو دیدم با کمال تعجب اثری از ایربگ نبود و وضعیت چوبکاری داشبورد (یا همون طرح چوب) افتضاح و در حد فاجعه بود!نقل قول:
بازم بستگی به خیلی چیزها داره! یکیش اینه که کی میخواد از ماشین استفاده کنه؟ یه جوون 20 ساله یا یه فرد 50 ساله؟ ماشین رو واسه خودش میخواد یا خانواده؟ چجور رانندگی ای رو میپسنده؟(اسپرت و سریع یا آروم و راحت!) فکر میکنم اگه مشخص کنی راحت تر بشه تصمیم گرفت! ولی در کل اگه بخوای به نظر من اوپیروس چون ماشین به اصطلاح تک تری هستش! موتور قوی تری داره! راحتی فوق العاده ای داره! ترمز های فوق العاده بهتر و قوی تر نسبت به آزرا داره! سیستم صوتی معرکه ای داره! فضای سرنشینان عقبش هم بزرگتر از آزراست!نقل قول:
این پرشیا رو که تازه تحویل نگرفته؟؟؟نقل قول:
چون elx دیگه تولید نمیشه
بله طرح چوبش خیلی خیلی افضاح هست
سر دنده ماشین ما دیگه رنگش رفته و از طرح چوب به مشکی تبدیل شده
قاب کامپیوتر سفریش هم ترک برداشته (الکی) و .....
اتفاقا صفر از کارخونه گرفته جزو آخرین موجودیهای انبار ایرانخودرو بوده!نقل قول:
طرح چوب این ماشین رو میدیدی خنده ات میگرفت خودش داشت گریه میکرد!رنگ چوبش کرم بود! کاملا معلوم بود درست رنگ نشده! چقدر هم بیچاره رو دست انداختیم!
شما لطفا در کل مقایسه کنید راستی قیمتا هم یادتون رفت ولطفا پرادو رو هم به اینا اضافه کنید(راستی این درسته که امکانات اوپیروس خیلی کمتر از ازراست)؟نقل قول:
Elx تو ایران دستکاری شده؟یا از کمپانی دست نخورده میاد؟
poria_mc جان اگه اطلاعات در مورد پست 2665 هم داری ممنون میشم جواب من رو هم بدی. مرسی
کلا بخوای مقایسه کنم اوپیروس بهتر از آزراست!نقل قول:
پرادو هم که کلا کلاس کاریش جداست و قیمتشم بالاتره!
نه! کی گفته آزرا امکانات بیشتری داره؟:18:
elx ساخت ایرانه! و در واقع یه فیس لیفت روی پژو 405 هستش که در ایران تولید شده!:27:نقل قول: