صبانت هم شده دیال آپ . تماس گرفتم میگه خط مشهد تهران مشکل داره .
میگه همه شرکت ها مشکل دارند . معلوم نیست چرت میگه یا ؟
Printable View
صبانت هم شده دیال آپ . تماس گرفتم میگه خط مشهد تهران مشکل داره .
میگه همه شرکت ها مشکل دارند . معلوم نیست چرت میگه یا ؟
بابا اینا چرت میگن. از شانس بد ما چرا همش باید خط مشهد تهران به مشکل بخوره ؟!
خدا ازشون نگذره !
نقل قول:درسته و حقیقت داره ، دهه فجر بهره برداری از طرح بهبود مسیر ارتباطی تهران مشهد بود که به دلیل مشکلات فنی از همون موقع اینترنت مشهد بسیار مشکلدار شده ، همه شرکتها .:41: نه فقط اینترنت بلکه شبکه های ادارای مثل بیمه نیروهای مسلح و حتی بانکها به مشکل خوردن ، اوج این قضیه اوائل اسفند بود ، مسئله کاملا فنی هستش و ربطی به مسایل سیاسی نداره. ( یادتونه همون موقع ها فیبر جاسک فجیره هم قطع شد ! فقط کم مونده بود از آسمون پیانو بیافته! )نقل قول:
سلام
من بعد از کلی جست و جو ِ شرکت لابزر رو انتخاب کردم . به نظر من نسبت به بقبه بهتره . سرعت واقعی تون رو بهتون میده. چتد تا سرویس هم داره که بسته به نیازتون می تونید بگیرید . بد نیست . خوبه به امتحانش می ارزه.
ببینید بدترین چیز همینه که سرعت واقعی رو بهتون بدن.نقل قول:
سلام
من بعد از کلی جست و جو ِ شرکت لابزر رو انتخاب کردم . به نظر من نسبت به بقبه بهتره . سرعت واقعی تون رو بهتون میده. چتد تا سرویس هم داره که بسته به نیازتون می تونید بگیرید . بد نیست . خوبه به امتحانش می ارزه.
یعنی شما وقتی 128Kbps بگیرید میشه 16 کیلوبایت.
سرعت واقعی یعنی اینکه شما با سرویس 128 بتونید با حدود 14 کیلوبایت دانلود کنید.
ولی سرعت غیر واقعی شرکتهایی مثل صبا و یا شاتل اینه که با سرویس 128 بتونید تا سرعت 250 کیلوبایت دانلود کنید.
250x8=2000 یعنی شرکتهایی که سرعت واقعی میدن اگر ازشون سرویس 2 مگ رو بگیرید با سرعت 250 شاید بتونید دانلود کنید.
برای همین همیشه حواستون باشه که شرکتها میگن سرعت واقعی. راست میگن صبا یا شاتل سرعت واقعی اصلا نمیده. خیلی خیلی بیشتر از سرعت واقعی بهتون میده. ولی بعضی شرکتها همچین میگن مثلا شاتل سرعت واقعی نمیده که شما فکر کنی کمتر میده در حالیکه حدود 5 برابر بیشتر میده.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من بار اولم نیست که دارم adsl می گیرم من تحقیقات زیادی انجام دادم و اطلاعات بسیاری جمع آوری کرده ام. من به شخصه دوست دارم که سرعت واقعی ام را به من بدهند حتی در ساعات اوج ترافیک! باید خدمت شما دوست عزیز بگم که با توجه به قانون 1به 10 شرکت هایی مثل صبانت و شاتل داران فقط سود می کنند. من هم یک زمانی خیلی دوست داشتم که از این دو شرکت بگیرم اما واقعا بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم که این ها مشتری داران جذب می کنند. مثلا چه فایده داره اینترنتی که تو ساعات اوج مصرف(ترافیک رایگان) سرعت صفر بشه! اینها سیاستشون اینکه کاربر در غیر ساعات رایگان از اعتبار خود استفاده کند و بعد از اتمام دوباره شارژ کند! قانون 1 به 10 یعنی اینکه یک خط مثلا 128 رو بین 10 نفر تقسیم می کنند.حالا هر کی پهنای باند اون یکی رو گرفت مهم نیست! قبلا مثلا صبانت 1به 4 و اواخر 1به 8 بود اما حالا.... شاتل هم همین طور.... در ضمن اینها اطلاعات کاربران را cache می کنند یعنی شما اگر یک فایل مانند mozilla firefox رو دانلود کنید سرعت بالایی دارد اما اگر فایلی که می گیرید جدید باشد احتمالا با افت سرعت مواجه می شید!:18: همانطور که در شبکه های peer2peer واضح است.
بعد هم اصلا چه معنی دارد که زنگ میزنی به بخش فنی میگی سرعت پایینه میگن تازه ما پورن 2 مگابیت یا 1 مگابیت به شما دادیم. کلا با شعور مردم دارن بازی می کنند. هیچ کدومشون اطلاعات درست ندارن!
اگر دقت کرده باشید سایت google از همین روش استفاده می کند.
مطمئن باشید در شدید ترین ترافیک سرعت شما بالای 16 کیلوبایت برای سرویس 128 هستش و سرعت بین 50 تا 150 شناور هست. باز هم 4 برابر سرعت واقعی شما.نقل قول:
من به شخصه دوست دارم که سرعت واقعی ام را به من بدهند حتی در ساعات اوج ترافیک
خیر اصلا اینطور نیست. در سرویس شبانه فقط این عمل انجام میشه.نقل قول:
قانون 1 به 10 یعنی اینکه یک خط مثلا 128 رو بین 10 نفر تقسیم می کنند.حالا هر کی پهنای باند اون یکی رو گرفت مهم نیست
در روزانه هرکس افت سرعت داره بگه. حتی اگر کل کاربرها هم دانلود کنند ولی از سرعت قرار دادتون یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه کمتر نمیشه.
این کار اول اینکه خلاف قوانین هستش. دوما کدوم سروری هست که به ازای هر کاربر روزانه 100 مگ ذخیره کنه برای رضای خدا؟ (مینیمم رو حساب میکنم) سوم اینکه بر فرض اینکه کش کنه. کش کردن در گوگل برای رسیدن به نتیجه های بهتر هستش ولی وقتی مثلا سرعت دانلود یک فایل از سرور خودش خیلی بالاست چه لزومی داره فایل کش بشه و چطوری وقتی شما تقاضای دانلود از یک سایتی رو بدی شرکت ارائه دهنده در عوض اون سایت به شما فایل بده.نقل قول:
در ضمن اینها اطلاعات کاربران را cache می کنند یعنی شما اگر یک فایل مانند mozilla firefox رو دانلود کنید سرعت بالایی دارد اما اگر فایلی که می گیرید جدید باشد احتمالا با افت سرعت مواجه می شید!:18:
این کار میشه تجاوز به حریم خصوصی و جرمه که شرکت شما از اطلاعات شما کپی بگیره.
شبکه ی P2P کاملا متفاوته.نقل قول:
همانطور که در شبکه های peer2peer واضح است.
سرویس روزانه این مشکل رو نداره و شبانه هم با تمام فایلها مشکل داره. جدید و قدیم سرش نمیشه.نقل قول:
اما اگر فایلی که می گیرید جدید باشد احتمالا با افت سرعت مواجه می شید
به هر حال موفق باشید
ببخشید ولی کدوم شرکت همچین حرفی رو میاد بزنه؟نقل قول:
ببخشید دوست من ...نقل قول:
من بیشتر از 1 ساله مشترک شاتل هستم اصلا چنین چیزی که شما میگین نه در مورد سرویس های آرت و نه
درباره سرویسهای اکو درست نیست ! سرویسهای ارت شاتل سرعت واقعی و ثابت با کیفیت خوب وپینگ
تایم پایین هست و 24 ساعته سرعت واقعی میده
سرویسهای اکو کیفیتش کمتره و سرعت دانلود و پینگ تایم در طول روز متغیره البته نه خیلی زیاد
در سرویسهای اکو پهنای باند اشتراکی است مثلا بعضی موقع ها شما با سرعتی بیشتر از پهنای
باند واقعیتون میشه دانلود کنید مثلا با یک خط 512 میشه با سرعت 150 تا 200 کیلو بایت در ثانیه
دانلود کرد ولی فقط در تایم غیر مجانی چون البته بستگی به سایت مربوطه هم داره
( که هر 1 گیگ اضافه بالای 9 هزار تومن باید پرداخت کنید !)
در ساعتهای مجانی سرعت کم میشه و حداکثر همون پهنای باند خودتون رو خواهید داشت اما اینکه
شما می فرمایید با خط 128 میشه 250 کیلو بایت دانلود کرد ممکنه به صورت لحظه ای باشه چون من
چنین چیزی رو نه دیدم و نه شنیدم ! لطفا در تمجید از یک شرکت اغراق نکنید !
من از شاتل استفاده نمیکنم که بخوام تمجید کنم.نقل قول:
در ساعتهای مجانی سرعت کم میشه و حداکثر همون پهنای باند خودتون رو خواهید داشت اما اینکه
شما می فرمایید با خط 128 میشه 250 کیلو بایت دانلود کرد ممکنه به صورت لحظه ای باشه چون من
چنین چیزی رو نه دیدم و نه شنیدم ! لطفا در تمجید از یک شرکت اغراق نکنید !
ولی اگر مایل باشید فیلم دانلود 10 دقیقه ای با سرعت 230 تا 250 رو براتون بزارم؟
من سرعت روزانم از 200 کمتر نمیشه. دوستانی هم که شاتل دارند دقیقا براشون همینطوره.
اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)
البته صبا به مراتب از شاتل سرعت بالاتری میده.
به حرف من یک شرکت معروف نمیشه ولی چیزی که واضحه سرعت صبا و بعدش شاتل خیلی بیشتر از سرویسی هست که میگیرید.
عکسهای زیر رو ببینید. تقریبا همشون اواسط دانلود هست و نشون میده اتفاقی نیست سرعت بالای 200 کیلوبایت.
عکسها هیچ کدوم از یک سیستم نیستند و مربوط به بچه های همین تاپیکه و سرویس هم شاتل و صبا 128 کیلوبیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز!نقل قول:
ممنون از اطلا عاتی که دادید. اما چند نکته !
1) یک زمانی کار cache کردن رو توی دانشگاه انجام می دادند و احتمالا این شرکت ها نیز از این کار استفاده می کنند!
2) قرار نیست که بیان و هر فایلی که کاربر ا می گیرند رو cache کنند معمولا کاربرا فایلی رو که میگیرند شبیه هم هستن و از سایت های به خصوص دانلود می کنند همانند آنتی ویروس ها ...
3) این زشته که در طول روز و نه در شب! مثلا شما زنگ بزنید به شرکت و بگید سرعت پایینه در جواب شما بگن شما دارید از سرور کم سرعتی فایل میگیرید در حالی که شما از رپید شیر اون هم با اکانت فایل میگیرید!!!!
4) بسته به منطقه مخابراتی و نوع پورت شما و هم چنین فاصله تون تا مرکز باید در مورد سرعتتون قضاوت کنید.
5) قانون قانونه! شب یا روز نداره هر وقت شرکت منافع رو در خطر ببینه شروع به فعالیت های غیر مجاز همانند ! 1 به 10 کردن و ... ! نمونش "fair use policy" شرکت شاتل!!!!! که واقعا مسخره است.
6) شرکت موظف به تعهد به خدماتش حتی در نصف شب است!!!!!
7) پورت های 1 یا 2 مگابیت نوعی توهین به کاربران است!!!! حالا شما فایل میگیرید با سرعت بالا به بقیه هم فکر کنید شاید اون ها مشکل دارند...!
8) در ضمن اینها هیچ اطالاعاتی ندارند و حرف های عجیب و قریب می زنند!!!:18:
9) در مورد تورنت من به وضوح دیدم شرکت به طور اتوماتیک شروع به محدودیت می کنه حتی در طول روز!!!
سلام دوست من!
"اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)" این گفته شما من رو یاد یک موضوع میندازه!
بعضی از شرکت ها و نمایندگی ها مودم های خاصی رو به مشتریان می دهند اما اگه خدای نا کرده! شمات مودمی غیر از مودم مورد نظرشون داشته باشید آن ها نمی توانند به شما کمک کنند! میدانید چرا؟ زیرا به قول خودشون نصابشون نمی تونه این مودم رو کانفیگ کنه!!!:39: این موضوع کاملا واقعیه.
این تصاویری که شما ارایه کرده اید چند درصد کاربرانی رو شامل می شود که سرعت بالا دارند؟! اگر این طور می بود الان کاربران اینترنت رو رو سیستمشون پیاده می کردند! در ضمن من میتونم پهنای باند بقیه رو بگیرم ولی این کار از نظر اخلاقی درست نیست. که یک عده مثل شما سرعت بالا داشته باشند و عده ای(!) سرعت پایینی در شبکه داشته باشند. این هم به لطف قوانین استفاده از اینترنت می باشد! که شرکت ها وضع می کنند! در ضمن شما غیر از موارد دیگر مورد خاصی رو می دانید که با افت سرعت در شبکه مواجه بشیم؟ منظور من اینکه همه باید سرعت ایده ال داشته باشیم نه این جوری.
"شبکه ی P2P کاملا متفاوته." شبکه ی p2p بسته به upload و دانلود شما بستگی داره ! تا آپ ندی دانلود بهت نمیدن. البته تعداد seeder و leecher و هم چنین health تورنت مهم است اما اینها به کنار و provider هم به کنار!
مشکل اینجاست نمیشه ثابت کرد فیلم در چه ساعتی گرفته شدهنقل قول:
درست می فرمایید به گفته شما یک شرکت معروف نمیشه ولی یک نفر بدخت میشه. اگر هر نفر که بدبخت بشه یکنفر دیگه رو بدبخت کنه اون شرکت معروف میشه سیاست کثیفی که شاتل با کارتهای طلایی پیش گرفته.نقل قول:
به حرف من یک شرکت معروف نمیشه ولی چیزی که واضحه سرعت صبا و بعدش شاتل خیلی بیشتر از سرویسی هست که میگیرید.
تمام اینها رو قبول دارم.نقل قول:
3) این زشته که در طول روز و نه در شب! مثلا شما زنگ بزنید به شرکت و بگید سرعت پایینه در جواب شما بگن شما دارید از سرور کم سرعتی فایل میگیرید در حالی که شما از رپید شیر اون هم با اکانت فایل میگیرید!!!!
4) بسته به منطقه مخابراتی و نوع پورت شما و هم چنین فاصله تون تا مرکز باید در مورد سرعتتون قضاوت کنید.
5) قانون قانونه! شب یا روز نداره هر وقت شرکت منافع رو در خطر ببینه شروع به فعالیت های غیر مجاز همانند ! 1 به 10 کردن و ... ! نمونش "fair use policy" شرکت شاتل!!!!! که واقعا مسخره است.
6) شرکت موظف به تعهد به خدماتش حتی در نصف شب است!!!!!
7) پورت های 1 یا 2 مگابیت نوعی توهین به کاربران است!!!! حالا شما فایل میگیرید با سرعت بالا به بقیه هم فکر کنید شاید اون ها مشکل دارند...!
8) در ضمن اینها هیچ اطالاعاتی ندارند و حرف های عجیب و قریب می زنند!!!:18:
9) در مورد تورنت من به وضوح دیدم شرکت به طور اتوماتیک شروع به محدودیت می کنه حتی در طول روز!!!
مخصوصا پشتیبانی وحشتانک صبا.
من یه بار زنگ زدم صبا برای اینکه ببینم برای 1 گیگابایت چقدر پول به چه حسابی بریزم.
انقدر من رو پاس دادند که دقیقا 8 دقیقه گذشت و من خودم گوشی رو قطع کردم.
تورنت هم خیلی وضعش خرابه مثل همون Rapid Share.
ولی حرف من این نیست که این موارد بالا اشباهه. میگم شما اگر رویس 128 داری و از Rapid Share دانلود میکنی سرعتت زیر 16 کیلوبایته؟؟ معمولا من سرعت زیر 100 کیلوبایت رو میگم پایین و زیر 30 کیلو بایت رو میگم دیگه اصلا اینترنت قطع شه بهتره.
ولی خب سرعت اصلی باید 16 کیلوبایت باشه. توقع بیشتر از این یعنی اسب پیش کشی رو دندون شمردن.:31:
اما:
اینها رو قبول ندارم.نقل قول:
1) یک زمانی کار cache کردن رو توی دانشگاه انجام می دادند و احتمالا این شرکت ها نیز از این کار استفاده می کنند!
2) قرار نیست که بیان و هر فایلی که کاربر ا می گیرند رو cache کنند معمولا کاربرا فایلی رو که میگیرند شبیه هم هستن و از سایت های به خصوص دانلود می کنند همانند آنتی ویروس ها ...
دانشگاهها خیلی فرق میکنند. اینجا یک مملکته که دانشگاه حدود 5 درصد اینترنتش رو مصرف میکنه.
مگه فرقی میکنه؟ روز گرفته شده دیگه.نقل قول:
مشکل اینجاست نمیشه ثابت کرد فیلم در چه ساعتی گرفته شده
در ضمن فیلمی در کار نیست. میگم اگر میخواین براتون بگیرم.:46:
توی این حرفی نیست.نقل قول:
سیاست کثیفی که شاتل با کارتهای طلایی پیش گرفته.
ولی واقعا من تبلیغات نمیکنم. واقعیت رو میگم و چیزی رو که میبینم.نقل قول:
درست می فرمایید به گفته شما یک شرکت معروف نمیشه ولی یک نفر بدخت میشه
شما میفرمایید شاتل بده ولی خیلی از بچه های همین تاپیک میگن شاتل خیلی خوبه.
بعضی ها هم میگن صبا بده ولی من میگن نه خوبه.
سرعت شما و کیفیت سرویس تون بستگی به شرایطی داره که باید فراهم کنید.
تلفن بیسیم، نبود اسپیلیتر برای تلفن و مودم (مجزا)، سیمهای تلفن فرسوده ی آپارتمان، مودم ضعیف، سیستم ضعیف (مثلا ویروسی)، کانفیگ نشدن صحیح مودم و سیستم، دور بودن از ISP و هزاران چیز دیگه میتونه سرعت رو کم کنه.
حالا شاید یکی تمام موارد بالا براش صدق میکنه و این میشه که با سرعت 5 کیلوبایت دانلود کنه و بگه صد رحمت به همون دایل آپ.:13:
یکی هم از ین لحاظ ها مشکلی نداره و میشه مثل عکسهایی که گذاشتم.
ببینید اصلا اینطور نیست یک عده حق دیگری رو بخورند. شما هم با رعایت اون چیزهایی که در جواب دوستمون گفتم میتونی این سرعت رو داشته باشی.نقل قول:
ضی از شرکت ها و نمایندگی ها مودم های خاصی رو به مشتریان می دهند اما اگه خدای نا کرده! شمات مودمی غیر از مودم مورد نظرشون داشته باشید آن ها نمی توانند به شما کمک کنند! میدانید چرا؟ زیرا به قول خودشون نصابشون نمی تونه این مودم رو کانفیگ کنه!!!:39: این موضوع کاملا واقعیه.
این تصاویری که شما ارایه کرده اید چند درصد کاربرانی رو شامل می شود که سرعت بالا دارند؟! اگر این طور می بود الان کاربران اینترنت رو رو سیستمشون پیاده می کردند! در ضمن من میتونم پهنای باند بقیه رو بگیرم ولی این کار از نظر اخلاقی درست نیست. که یک عده مثل شما سرعت بالا داشته باشند و عده ای(!) سرعت پایینی در شبکه داشته باشند. این هم به لطف قوانین استفاده از اینترنت می باشد! که شرکت ها وضع می کنند! در ضمن شما غیر از موارد دیگر مورد خاصی رو می دانید که با افت سرعت در شبکه مواجه بشیم؟ منظور من اینکه همه باید سرعت ایده ال داشته باشیم نه این جوری.
کانفیگ مودم هم اصلا به درک که انجام ندن. این رو من به نمایتده ی صبا گفتم. گفتم من مودم دارم و مودم شما رو نمیخوام و نصاب هم نمیخوام. گفت پس خدمات بعدش نمیدیم. اگر زنگ بزنید بگین مشکل پیش اومده ما جوابگو نیستیم. گفتم به درک. ناراحت شد دیگه حرف نزد. تا الان هم مشکلی نداشتم.
خب تمام اینهایی که گفتید مربوط به P2p میشه. ISP ها اصلا این چیزها رو ندارند.نقل قول:
شبکه ی p2p بسته به upload و دانلود شما بستگی داره ! تا آپ ندی دانلود بهت نمیدن. البته تعداد seeder و leecher و هم چنین health تورنت مهم است اما اینها به کنار و provider هم به کنار!
[QUOTE=dodor;4763446]سلام دوست من!
"اگر سرعت شما پایین تره مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید. (نوع مودم، کیفیت سیمها، سیستم و غیره)"
/QUOTE]
دوست عزیز اگر کسانی که سرعتشون پایین هست مشکل از طرف خودشون باشه چرا فقط تو تایم رایگان مشکل دار میشوند و در ساعات دیگه که حجم کم میشود مشکل ندارند.
مثل اینکه کلا بحث های من و شما یک اشتباه باعثش شده.نقل قول:
دوست عزیز اگر کسانی که سرعتشون پایین هست مشکل از طرف خودشون باشه چرا فقط تو تایم رایگان مشکل دار میشوند و در ساعات دیگه که حجم کم میشود مشکل ندارند.
من تمام حرفهایی که زدم کلی بود و نه فقط برای شبانه. شاید من متوجه نشدم که منظور شما سرویس رایگان شبانه هستش. شبانه سرعتش پایینه چون پهنای باند مثل روز Free نیست و محدود میشه. حجم دانلود هم میره بالا و سرعت افت میکنه.
شبانه سرعت پایینه. عکسهایی هم که گذاشتم همگی روزانه بودند.
خیلی ممنون که صادقانه این موضوع رو گفتید ولی چون بیشتر کسانی که می خواهند سرویس بگیرند این موضوع رو نمی دانند در آمدن به شاتل بعدا پشیمان می شوند. در صورتی که هستند شرکتهایی که سرعت روزانه و شبانه آنها همیشه بالا هست ولی فقط زمانی که ترافیک کلیه مراکز پر می شوند شاهد افت سرعت می باشند نه مثل شاتل که همیشه کاربران رو در ساعات شبانه محدود می کند و در حین چت کردن مشکل رو از بالا بودن ترافیک مراکز می خواند.نقل قول:
اگر متوجه شده باشید محدودیت های شبانه که جدیدا بوجود اومده کلی نیست و فقط آپلود سنترهای معروف محدود شدن.نقل قول:
خیلی ممنون که صادقانه این موضوع رو گفتید ولی چون بیشتر کسانی که می خواهند سرویس بگیرند این موضوع رو نمی دانند در آمدن به شاتل بعدا پشیمان می شوند. در صورتی که هستند شرکتهایی که سرعت روزانه و شبانه آنها همیشه بالا هست ولی فقط زمانی که ترافیک کلیه مراکز پر می شوند شاهد افت سرعت می باشند نه مثل شاتل که همیشه کاربران رو در ساعات شبانه محدود می کند و در حین چت کردن مشکل رو از بالا بودن ترافیک مراکز می خواند.
همونطور که میدونید صبا هر یک ساعت DC میشه توی شبانه. من چند روز پشت سر هم توی هر ساعت 3 فایل صد مگی میگرفتم ولی بعد از 3 شب حتی یک فایل رو هم نمیتونستم توی یک ساعت بگیرم و قبل از دانلود DC میشد و فایل هم قابلیت ریزوم نداشت.
متوجه شدم که محدودیت ایجاد شده و این محدودیت کم کم زیاد شد و شروعش از Rapish Share - 4Shared و media Fire بود.
الان به Rapid Baz و سایتهای داخلی هم رسیده.
مثلا شما یک فایل رو با اکانت Rapid baz توی روز با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنید. ولی توی شبانه سرعت همین فایل میشه 30 کیلوبایت.
حالا توی روز فایل رو از یک سرور کم ترافیک تر (از لحاظ شرکت ارائه دهنده) مثل microsoft بگیرید مثلا با سرعت همون 200 کیلوبایت و شب اگر همون فایل رو دانلود کنید سرعتش تغییری نکرده و همون 200 کیلوبایت دانلود میشه. حالا یکم بالا پایین.
یعنی محدودیت ها کلی نیستند و فقط دانلود و بخصوص سایتهای معروف رو هدف قرار دادند.
مشکل اصلی این محدودیت ها اینه که اگر شما با UserName و Pass شبانه هم وارد نشین و از سرویس خودتون استفاده کنید باز هم این محدودیت تا پایان ساعت رایگان اعمال میشه و مهم نیست که شما پول میدین.
سلام دوست من! به نظر شما آیا این ارزش داره که اینجوری شرکت بخواد سرعت رو پایین بیاره اونم تو شب . علاوه بر اون بعضی اوقات موقعی که فایل رو دانلود میکنید با قابلیت resume بعد که فایل به حوالی ۸۰ ٪ می رسه یک هو از کار میفته و دیگه دانلود نمیکنه! من نمیدونم اینها چیکار میکنن فقط دارن وقت ادم رو هدر میدن . در ضمن من این فابل ها رو هم تو روز و هم تو شب می گرفتم کلا نمی شد. حجم بالایی نداشتند. اما بدیش همین بود که شما فایل رو باید چند بار از اول بگیری! قبلی رو هی خراب میکرد! آیا شما نیز علاوه بر مشکلاتی که خودتون میدونید به این مورد برخورد کردید! به نظر میاد سیستم سرورشون هوشمنده! یا اینکه اونی که طراحش بوده فکری خوبی داشته! در ضمن یک سوال هم داشتم شما دوستان در حالت دانلود معمولی (غیر از دانلود منیجر) سرعتتون چقدر است؟ا گر لطف کنید بگید ممنون میشم. راستی یک چیز دیگه ! الته باز اگر مورد قبول واقع نشه!!!! تا جایی که میدونم و خوندم کسانی که از اینترنت dialup اسنفاده میکنند باعث افته سرعت بقیه میشند . چون isp ها برای جبران هزینه هاشون با استفاده از این کاربران سرورهاشون رو شلوغ میکنند و باعق افت کیفیت خط ها میشند! به نظر شما این تا چه حد میتونه درست باشه؟نقل قول:
بعضی سایتها مثل Enterupload وقتی دانلود میکنید دانلود منیجر زده که قابلیت Resume داره ولی در حقیقت ریزوم نداره و وقتی یک بار از سرور قطع بشین و دوباره وصل بشین نمیتونید فایل رو دانلود کنید. حتی از اولش هم نمیشه دانلود کرد در مواقعی. دوباره باید اون مدت زمان بگذره و لینک جدید ساخته بشه.نقل قول:
بعضی اوقات موقعی که فایل رو دانلود میکنید با قابلیت resume بعد که فایل به حوالی ۸۰ ٪ می رسه یک هو از کار میفته و دیگه دانلود نمیکنه
حدود 100 تا 150نقل قول:
در ضمن یک سوال هم داشتم شما دوستان در حالت دانلود معمولی (غیر از دانلود منیجر) سرعتتون چقدر است؟ا گر لطف کنید بگید ممنون میشم
حتی اگر تمام کاربران Dialup فعال باشند بازم به ADSL مربوط نمیشن.نقل قول:
تا جایی که میدونم و خوندم کسانی که از اینترنت dialup اسنفاده میکنند باعث افته سرعت بقیه میشند . چون isp ها برای جبران هزینه هاشون با استفاده از این کاربران سرورهاشون رو شلوغ میکنند و باعق افت کیفیت خط ها میشند! به نظر شما این تا چه حد میتونه درست باشه؟
همونطور که شما میتونید در حال استفاده از ADSL به Dialup هم کانکت بشین بدون اینکه اختلالی پیش بیاد؛ البته کلا تمام کسایی که از اینترنت استفاده میکنند بالاخره یک پهنای باندی اشغال میکنند دیگه و دایل آپی ها و حتی وای مکس هم مستثنی نیستند.
در کل اینکه توی مرکز مخابراتی شما دایل آپی زیاد باشه مشکلی ایجاد نمیکنه و دایل آپ اونقدر واسه دولت سود دهی داره که الان تو سال 2010 وضع ADSL ایران اینطوریه.
سرعت چقدر پایین اومده !!!!!!!
سلام دوستان
من هرچی سعی میکنم نمیتونم با مودم(TP-Link) به صورت pppoe وصل بشم، هی تیک های مختلفی رو برداشتم و باز گذاشتم!:D
ADSL از مخابرات دارم ، ممکنه مخابرات نشه pppoe وصل شد؟
authentication method رو باید چی بذارم؟ هم auto تست کردم هم pap.
igmp باید enable باشه یا نه؟
Diagnostics مودمم اینجوری نشون میده:
Test the connection to your Internet service provider
Test PPP server connection: FAIL
Test authentication with ISP: PASS
Test the assigned IP address: FAIL
Ping default gateway: FAIL
Ping primary Domain Name Server: PASS
سلام دوست عزیز !نقل قول:
شما اگر قبلا از isp دیگری adsl می گرفتید و الان از مخابرات گرفتید باید مودم تون رو یه factory defualts settingsدر قسمت maintenance انجام بدیدچون من خودم همین مشکل رو داشتم که بعد از کلی ور رفتن با یک ریست مودم در داخل کانفیگ اون (192.168.1.1) درست می شود. در ضمن دوستان من از مخابرات رو حالت pppoe هم داشتن و فکر نمی کنم مشکلی بوجود بیاد شما این کار را انجام بدید و نتیجه رو گزارش بدهید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
بله من هم همین مودم TP-Link رو داشتم و با اینترنت مخابرات به هیچ عنوان نمیتونستم وصل بشم.
باید مودمت رو عوض کنی.
شما کلا نمیتونستین وصل بشین؟ یا با PPPoE?نقل قول:
سلام
بله من هم همین مودم TP-Link رو داشتم و با اینترنت مخابرات به هیچ عنوان نمیتونستم وصل بشم.
باید مودمت رو عوض کنی.
چون من با کانکشن broadband وصل میشم
ولی هستن که با مودم Tp-link وایرلس به صورت pppoe وصل شدن به مخابرات
یعنی با این TD-8841 هیچ راهی نداره؟
سلام دوست عزیز! شما مودم تون رو اگر قبلا رو ای اس پی دیگری تنظیم کرده باشید بخواهید بر روی یکی جدید تنظیم کنید این مشکل بوجود می آید. در ضمن چه ربطی دارد که مودم باید عوض شود!! ربطی نداره به اینکه مودم شما چه باشد تمام کانفیگ مودم ها همانند هم هستند و از هر نوع بخواهید من مودم کانفیگ کرده ام.... به نظرم شما باید در تنظیمات مودم خود را مجدد بررسی کنید ...نقل قول:
نقل قول:سلام دوست گرامی!نقل قول:
سلام دوست عزیز! شما مودم تون رو اگر قبلا رو ای اس پی دیگری تنظیم کرده باشید بخواهید بر روی یکی جدید تنظیم کنید این مشکل بوجود می آید. در ضمن چه ربطی دارد که مودم باید عوض شود!! ربطی نداره به اینکه مودم شما چه باشد تمام کانفیگ مودم ها همانند هم هستند و از هر نوع بخواهید من مودم کانفیگ کرده ام.... به نظرم شما باید در تنظیمات مودم خود را مجدد بررسی کنید ...
من تا حالا pppoe از طریق مودم به جایی وصل نشدم، برای همینم زیاد وارد نیستم.
اما به نطر خودم همه تنظیماتو درست تنطیم کردم،ولی نمیشه،چند بار هم مودمو ریست کردم و دوباره تنظیم، ولی نشد.
نمیدونم اشکال از authentication method میتونه باشه یا نه؟ چون مخابرات برای اینمورد فیلم زیاد داره که باید مثلا chap باشه و فلان تیک نداشته باشه و ...
البته من از طریق broadband وصل میشم ولی pppoe برای شیر کردن میخوام.
Diagnostics مودم اینجوری نشون میده:
Test the connection to your Internet service provider
Test PPP server connection: FAIL
Test authentication with ISP: PASS
Test the assigned IP address: FAIL
Ping default gateway: FAIL
Ping primary Domain Name Server: PASS
ممنون میشم راهنماییم کنین:46:
سلام
من شب نمی تونم با شبانه وصل شم. باید رو bridge بذارم دیگه ؟ بعد هم یک کانکشن با همون یوزر guest و ngsnet می سازیم دیگه نه؟ درسته؟
نمی شه رو حالت PPOEE بداریم و قسمت یوزز ایتا رو وارد کنیم؟؟ من دیشب این کار رو کردم اما صبح دیدم بک گیگ از حجمم کم شده:2: راستی این حجم اضافی و چطوری باید خرید اخه تو قسمت شارژ الکترونیکی نیس
ممنون می شم جواب بدین:8:
سلام دوست عزیز! اون جوری که من تحقیق کردم به نظر میاد که شما نباید authentication method را تغییر بدید چون با احتمال ۸۰ درصد مربوط به اون نیست . در سایت مربوط به مدل مودم شما خودش گفته بود. و از اونجایی که Test authentication with ISP: PASS درست انجام میشه احتمالا مربوط به یک قسمت دیگری خواهد بود . من بازم سرچ می کنم و نتیجه رو گزارش می دم.نقل قول:
الان 128 صبانت تو روز متوسط سرعت دانلودش چقدره؟ پینگش چطور؟
الان متوسط سرعت دانلود 128 صبا نت توی روز چقدره؟ پینگش چطور؟
امضای من ماله دیروزهنقل قول:
سرعت چقدر پایین اومده !!!!!!!
دوست عزیز هیچ راهی نداره. فقط باید مودمت رو عوض کنی. میتونی از همون مخابرات سوال کنی تا راهنماییت کنن چه مودمی رو بخری.نقل قول:
bad_stu جان مطمئنی که سرعت دانلودش اینقده؟
1 مگ در یک ثانیه O_o
پس چرا پینگش اینقدر بالایه؟
سرویست 128ه دیگه؟
برای اینکه شبانه در حالت PPPoe استفاده کنی همونطور که گفتی باید عمل کنی.نقل قول:
سلام
من شب نمی تونم با شبانه وصل شم. باید رو bridge بذارم دیگه ؟ بعد هم یک کانکشن با همون یوزر guest و ngsnet می سازیم دیگه نه؟ درسته؟
نمی شه رو حالت PPOEE بداریم و قسمت یوزز ایتا رو وارد کنیم؟؟ من دیشب این کار رو کردم اما صبح دیدم بک گیگ از حجمم کم شده:2: راستی این حجم اضافی و چطوری باید خرید اخه تو قسمت شارژ الکترونیکی نیس
ممنون می شم جواب بدین:8:
مشکلی نداره ولی شاید بعد از تنظیم کردن Save نکردی و یا مودمت رو Restart نکردی تا تنظیمات اعمال بشه.
برای شارژ مجدد با تلفن پشتیبانی تماس بگیر. فکر کنم 1775 بود دیگه. شماره حساب میدن میریزی و اعلام میکنی.
سرعتا كولاك شده:31:
راست میگه من با پارس انلاین شبانه با سرعت 140 تا 180 دان میکردم.یه فایل 300 مگی در کمتر 40 دقیقه.نقل قول:
سرعت شبانه صبانت از 20 کیلوبایت بالاتر نمیره ،.
سرعت بقیه سرویس دهنده ها در مشهد به چه صورته؟
رفیق مال من شبانش از روزانش بهتره:18:.با سرعت حداقل بالای 100.(البتهمن همون اولای رایگان وصل میشم سرعتم اینه دیگه از وسطاش خبر ندارم.) از پارس انلاین.نقل قول: