ایول شما کنکورتو دادی؟؟؟!!!!1
خوشحالیم که از کمک شما هنوزم بهره مندیم
Printable View
ایول شما کنکورتو دادی؟؟؟!!!!1
خوشحالیم که از کمک شما هنوزم بهره مندیم
نه عزیز 4 مرداده ولی از این به بعد صبح ها در خدمتتونیمنقل قول:
شوخی کردم.
اما ممنون که به ما هم اهمیت میدید
ايول.....................خوش اومدي maggy_p جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:20:نقل قول:
درست شده...مرسينقل قول:
راستي چجوري ميشه فاميل رو عوض كرد؟؟؟؟؟فاميل من اول brown بود ولي وقتي پسرم با يه دختري تو دانشگاه آشنا شد و ازدواج كرد فاميلمون به sampson(فاميل دختره)تغير كرد!!!!!!چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟
و اين sims زندگي آپارتماني چه پكي هستش؟؟؟؟؟؟؟اصلا يه جور پكه؟؟؟؟؟؟؟؟
و چقدر زود يك ماه گذشت و maggy_p برگشت.......:31::31::31::31::31::31::31::31:: 31::18::18:
خوب چون دختره به پسره درخواست ازدواج داده! :دی !!نقل قول:
خب الان هيچ راهي نيست كه فاميلشون عوض شه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اين sims زندگي آپارتماني چيه؟؟؟؟؟؟
1-این به خاطر اینکه دختره با پسر شما ازدواج کرده نه پسر شما با دخترهنقل قول:
2-یه پک الحاقی هست که میشه از بیرون یا اینترنت تهیه کنی و پس از نسب سیمز2 اونو نسب کنی
خب اسم اصلي پكش چيه؟؟؟؟؟؟؟اصلا به درد ميخوره؟؟؟؟؟نقل قول:
و نسب اشتباه است........نصب درست است......نقل قول:
اسم پكش همينه ديگه:apartment life
راستم!!!!ببخشيد يادم رفت ترجمش كنم!!!!!!!!!:41::41::41:نقل قول:
سلامي دوباره!!!
از كجا ميشه اين سيمس زندگي آپارتماني رو دانلود كرد؟؟؟؟؟؟؟
میشه؟ وای اگه بشه که این پک جدیدا رو یک دوستی همشونو با همین فشردگی بذاره اینجا خیلی خوب میشه:8:نقل قول:
گفتم میای. :31::31::31: (به خاطر استرس)نقل قول:
میشه یه عزیزی بذاره با حجم کم:40::11:نقل قول:
مرسسسسسسسسی از جوابت اما لینکا باسم کار ندادن اگه آپلود کنی 1 دنیا ازت ممنون میشم.نقل قول:
دوست عزيزم من بيچاره 24 ساعت نشستم تا حجمش كم شه(10 مگ) ولي حيف.......نقل قول:
چون اگه يخواي از حالت فشرده درش بياري يا همون قدر طول ميكشه يا 2 برابر.......
يعني 2 روز كامپيوترت روشن باشه تا از حالت فشرده در بياريش!!!زياد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و free time هم 984 مگ هست!!!!!!اونم همين 12 مگ ميشه ولي باز هم در آوردنش از حالت فشرده 2 روزي
طول ميكشه!!!!اگه هم بخوام تا همين جوري upload كنمش متاسفانه با اين كه سرعت اينترنتم 300 كيلو بايت هست
ولي بازهم طول ميكشه...............جالبه كه در ايران به 25000ريال به فروش ميرسه ولي در دبي به 250000ريال
ميفروشنش..(سيمس فصل ها رو ميگم)(the sims 2 seasons)به هر حال.......متاسفم..اگه بخريش بهتره تا دانلودش كني...........:18::18::18::18::18::18:
نميشه!!!!چون كه براي خودتون بد هستش 2 روز كي وقت ميزاره تا از حالت فشرده بازي رو در بياره!!؟؟؟؟نقل قول:
به حر حال اگر خواستين بگين تا همين 10 مگي رو بزارم .ولي مواظب اين باشين كه 2 روز بايد وقت صرف كنين!!!!!!
من كه 1 روز طول كشيد تا فشردش كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
آقا اگه پكارو بخري بهتره!!!!
باي تا فردا.......................:31::31::31:
من رفتم از بچه های انجمن دانلود بازی درخواست کردم که این پک آخری رو برای دانلود بزاره ولی اونا گفتن که هنوز منتشر نشده!!
سلام!!!!
اگه تونستين بك ست آشپزخونه توپ بذارين ممنون ميشم......:31::31::11::11::10::10:
تویه وبلاگ مگی چند تا خوبش هستنقل قول:
متاسفانه چون با سیستم خودم نمیام ( جمع شده! :دی ) نمیتونم چیزی برای دانلود بزارم
آقا اين سيمس deluxeچيه؟من نصب كردمش هيچي نداشت!!!!فقط سيمس 2 بود و نايت لايف(night life)ايتم هاي
جديدي نداشت!!!!!من توي شبكه ي game one تو ديدم كه the sims 2 deluxe اصلا يه جور ديگه اي تقريبا مثل
the sims 3 يعني مال ايران تقلبي هستش؟؟؟؟
شما اینو نصبش کردید؟!! من هر کاری کردم نصب نشد! سیدی رو میزاشتم میگفت سیدی نایت لایف رو بزار وقتی اونو میزاشتم دیگه هیچی نمیومد!نقل قول:
مرضيه جان بازي شما 2 تا فايل crack داره كه بايد هر دوشو تو محل نصب بازي كپي كني..نقل قول:
و بايد در فايلي مه بازي رو نصب كردي اين فايلا وجود داشته باشه:
base-1
ep2-2
Support-3
اينايي رو كه بالا گفتم به صورت فايل هستن!بقيه چيزايي كه تو آدرس نصب هستن با فرمت :ico .exe و txt هستن..كه اونا مهم نيستن..
فقط اگه مال تو اون 3 فايل بالا رو داره به من بگو تا بگم چجوري اجراش كني!
مال من هم همينطور بود ولي وقتي گشتمش هر دو فايل crack رو پيدا كردم و كپي كردم تا اجرا شد ولي دوست عزيزم بازي شما چند سي دي هست؟
مال من 1 دي وي دي هستش!!!اصلا اين deluxe پك هستش؟؟چون من وقتي نصبش كردم همراش سيمس 2 هم نصب شد!!!!!!!وهيچ
آيتمي هم اضافه نشد....
اميدوارم سرت درد نگرفته باشه!!!
برای من درست نشد 4 بار امتحان کردم!نقل قول:
دوست عزيزم خب 4 بار امتحان كردي ولي 5 بار امتحان نكردي كه!!!!!!!نقل قول:
مال من دفعه ي سوم شد.......
من که دیگه اینقدر وقت ندارن که 10 بار برم بیرون و بیام دوباره توی خانواده!!!نقل قول:
دوست عزيزم خب 4 بار امتحان كردي ولي 5 بار امتحان نكردي كه!!!!!!!
مال من دفعه ي سوم شد.......
حق داري!!!خب وقتي بچت متولد شد بكشش (بعدش بچه بيار)چون اگه 2 بچه داشته باشي كه هيچكدومشوننقل قول:
به سن جواني نرسيده باشن اگه يكي رو بكشي بچه ي ديگه رو ازت ميگيرن بايد بچتو بكشي بعدش يكي ديگه
به دنيا بيار تا احتمالا جنسيتش عوض بشه!!
با تشكر.
امير
یکی از روشهایی که من خیلی برای کشتن استفاده میکنم اینه که یه اتاق میسازم که خودم اسمشو گذاشتم اتاق مرگ :33: که بیرون از خونه توی حیاط واقع شده. درش در معمولی نیست که وقتی میخوام در رو دیلیت کنم با مشکل مواجه نشم. درش از ایناس که فقط چهارچوب رو داره. بعد وقتی یه مادر مرده ای رو میبرم توش در رو دیلیت میکنم. یا اینکه توی استخر پله رو دیلیت میکنم. اما اون اتاقه بهتره برای کشتن بچه ها. شما هم نوزادتون رو ببرید اونجا و در رو فقل کنین اما فقط باید یه نوزاد داشته باشین که اون یکی رو نبرنش. چون اونطوری که من دیدم یارو که از پرورشگاه میاد از لای دیوارم رد میشه!!!!!!!!
نقل قول:
چون اونطوری که من دیدم یارو که از پرورشگاه میاد از لای دیوارم رد میشه!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه!
با چیت هم میشه کشت
boolprop testingcheatsenabled true
نگه داشتن Shift و انتخاب سیم و Kill
البته اینجوری مگسا می خورنش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد بعد از مدت ها ذیگه بچه دختر شد!
ولی حالا یه بچه دیگه آورده که دختره! حالا می ترسم از این به بعد همه دختر بشن!
وا !!!نقل قول:
شما چجوري دلت مياد جون يه آدميزاد رو بگيري هان؟؟؟:19::41:
سلام
تمام كارهاي شما عزيزان به غير از اون چيت خيلي وقت ميبره ولي اگه توي يك 4 ديواري چندتا گاز بزارين بعدش
بك بخچال هم جلوي 4ديواري بزارين و بگين توي گازها غذا درست كنه بعدش بگين ديگه از توي گازها غذا رو برنداره
اون موقع همه جا آتيش ميگيره و سيم شما ميميره!ولي مواظب باشين كه قبل از اين كه آتيش بگيره در 4 ديواري رو
بردارين!وبچه ي ديگه اي كه زير سن نو جواني باشه رو نداشته باشين كه پرورشگاه مياد برش ميداره!
و دوست عزيزمvahid_vaezinia تبريك ميگم!
باي!
راست ميگي ديگه simsهم داره خشونت به خودش ميگيره!!!نقل قول:
ولي شما دوست عزيزم شما راه بهتري سراغ داري؟؟؟؟؟؟؟؟
خجالت نكش بگو...اگه بلدي بگو!!!!!
ولي بچه ها فقط ديروز مگي نبودا ببينين چه قدر حرف از كشتن شدش!!!!:13::13::20::21:
سلامنقل قول:
فرنوش موش تو رو بخوره بچه
این چه کاراییه تو میکنی
دوستان روشهای کشتن سیمز ها در صفحات قبل هست
میتونید سرچ کنید
بیخیال مشکل ما بدون خون ریزی حل شد
ببخشيد ديگه آقا saiiddz.نقل قول:
چه راهي هست كه از پولت كم شه؟؟اگه ميشه يك كد تقلب بدين!!
نقل قول:
آره. اما من با خودم عهد کردم که دیگه چیت نزنم:31:
بابا تو دیگه چقدر دلت نازکه :40::31: فکر کنم جمعیت خونه هات خیلی زیاد باشه. ها؟:31:نقل قول:
خب این که برای غیر نوزاد و یه درجه بالاتره . ها؟ آخه ما برای نوزاد میخوایم جوری که اون زنه (از پرورشگاه) نیاد ببرتش و فقط بمیره.نقل قول:
بابا به نظر من که بازی اینجوری بیشتر حال میده. آخه خیلی تکراری و شل شلی شده بود.:19::13::8:نقل قول:
حالا بگرد و پیدا کن. من حوصله ی سرچ کردن ندارم:31:نقل قول:
ایول. :33: :33: :33:نقل قول:
boolprop testingcheatsenabled true . همونطوری که یکی از دوستان گفتن shift رو نگه دارید و بعد هم kill رو و فکر کنم به یه روش بیشتر نکشه و بوم......:8::8::8::5:نقل قول:
من قبلا که با این چیت آدم میکشتم چند تا روش داشت نه یکی. اما چرا الان فقط یه روش اونم با مگسها رو داره؟
راستی من همچنان دنبال گرگ کردنم اما نمیشه. کسی هست تا حالا تونسته باشه کسی رو گرگ کنه؟ اگه کسی نیست حد اقل یکی بیاد که با هم همکاری کنیم بلکه بشه.:20:
دوست عزيزم گرچه maggy_Pجان گفته بودن ولي باز هم من ميگم من تاحالا يكي از سيم هامو گرگينه كردم.نقل قول:
شبا كه يك گرگي شبيه به يك سگ سياه با چشمايي كه برق ميزنه مثل چراغ برو همش اذيتش كن ولي
كاري نكن كه فرار كنه اگه هم فرار كرد بعدا دوباره مياد بعدش باز اذيتش كن تا گازت بگيره.بعدش تو گرگينه ميشي.
و حاضر به همكاري هم هستيم!:20::20::10::10::2::2:
با تشكر
امير
خب دوست عزيزم بچتو رو تختش بخوابون بعدش به يك بزرگتر بگو كه يكي از گازها رو كه نزديك به تخت بچه هستنقل قول:
رو آتيش بزنه بعدش بچتم ميميره!البته تا بزرگتر غذا رو گذاشت ببرش بيرون و درو بردار.
و اگه هم نخواي عيبي نداره بچتو روي تختش نخوابوني رو همون زمين بزارش بعدش آتيش بزن تا.......
موفق باشي.
با تشكر
امير:20: