مانگای هفته دیگه تأخیر خورده...
Printable View
مانگای هفته دیگه تأخیر خورده...
راستی یک سوال :
توی انیمه اون قسمتی که ناروتو با پین مبارزه میکنه و کیوبی رو میخواد آزاد کنه , میناتو میاد و جلوی ناروتو رو میگیره بعد توی صحبت هاشون میناتو میگه که اون موقع که کیوبی به دهکده حمله کرد توسط همون شخص ماسکدار یعنی توبی کنترل میشده.
پس چطوریه که میگن توسط مادارا کنترل میشده؟!
میگفت توسط یه شخصی , بعد هم میگه که تنها کسی که همچین کاری میتونست بکنه مادارا هست.نقل قول:
یادم نیست دقیق ولی فکر کنم اسمی از مادارا نیاورد... چیزی که یادمه اینه که گفت یه شخص ماسک دار از اکاتسوکی بودنقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
یکی بره به صاحاب بخش بگه این نظر سنجی رو بردارن خیلی ضایست :دی
نه گفت یک شخص ماسکداری بود که کیوبی رو کنترل میکرد که میشه همین توبی.نقل قول:
میگفت توسط یه شخصی , بعد هم میگه که تنها کسی که همچین کاری میتونست بکنه مادارا هست.
پس اگه توبی میتونه کیوبی رو کنترل کنه پس حتما شارینگانی در حد مادارا داره که تونسته اونو کنترل کنه.
پس نتیجه میگیریم که این قضیه حمله کیوبی کار مادارا نبوده :31:
قبل از اینکه مادارا ریننگانش رو رو کنه فکر میکردم شارینگان توبی مال مادارا بوده ولی اگه بود که خب مادارا الان مجبور نمیشد برای دفاع از خودش سوسانو جمع کنه میتونست مثل توبی جسمشو خالی کنه و همه چیزو از خودش عبور بده... حالا این شارینگانه از کجا اومده معلوم نیست بخصوص که میتونه تلپورت کنه یعنی خیلی خفنه! :دینقل قول:
یه عکس فیک هم دیدم امروز ولی جالب درستش کردن گفتم خالی از لطف نیست شمام ببینین :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توبی توی مبارزه با کونان میگه که ریننگان ناگاتو مال منه و خودم اون چشم ها رو به اون دادم...برای همین میخوام اونو پس بگیرمنقل قول:
قبل از اینکه مادارا ریننگانش رو رو کنه فکر میکردم شارینگان توبی مال مادارا بوده ولی اگه بود که خب مادارا الان مجبور نمیشد برای دفاع از خودش سوسانو جمع کنه میتونست مثل توبی جسمشو خالی کنه و همه چیزو از خودش عبور بده... حالا این شارینگانه از کجا اومده معلوم نیست بخصوص که میتونه تلپورت کنه یعنی خیلی خفنه!
پس یعنی توبی ریننگان داشته یا شاید قبلا در اختیار کس دیگه ای بوده و حالا توبی بدستش آورده
البته تا اونجایی که میدونم فقط ریکودو سنین ریننگان داشته.
اصلا شاید این توبی همون ریکودو سنین باشه که حالا میخواد بیجوها رو دوباره جمع کنه و قدرت سابقش رو بدست بیاره.
چون با این قدرتی که اون داره تا حالا هیچ کسی حتی مادارا هم در سطح اون نیست
این عکس هم باحال بود...رایکاگه زده کله ساسکه رو کنده :27:
ریننگان که به احتمال خیلی زیاد و ممکن مال مادارا هست که بعد ازمرگش توبی که همکارش هم بوده برشون داشته وگرنه ریکودو کجا و توبی کجا اصلا معقول نیست... اینطور که به نظر میاد توبی اون ریننگان ها رو داده به ناگاتو از بچگیش چون هم ازوماکی بوده و چاکراش خیلی زیاد بوده و هم بدن ریکودو رو داشته یعنی مناسب برای ریننگان و شاید میخواسته با اونها مادارا رو احیا کنه چون مادارا اول بار که از تابوت درومد فکر میکرد که ناگاتو زندش کرده...نقل قول:
در ضمن فکر میکنم مادارا هم اونقدر ضعیف نیست که نتونه در برابر توبی بایسته هر چی باشه جفت چشمش هم ریننگان داره هم اترنال مانگکیو :27:
در مورد این که گفتم توبی ممکنه ریکودو سنین باشه تنها یک نظریه بود...ولی یک کم مشکوک میزنه...چون صحبت انچنانی در مورد ریکودو نشده و معلوم نشد زنده است یا مرده؟!
در ضمن ما که هنوز هیچ مبارزه ای از توبی ندیدیم که بتونیم قدرتش رو بسنجیم
حداقلش میدونیم که حملات فیزیکی تا اینجای کار روی اون اثری نداشته .. در اصل همه چیز از اون رد میشده
تکنیک انتقال و جابجایی اش هم که خیلی قدرتمنده.
ولی توی مانگا رایکاگه تونست به سوسانا مادارا ضربه بزنه و یکی از استخوان های اونو بشکنه.
ریکودو به نظرم یک شخصیت فرعی بود و فکر نمیکنم بخواد وارد داستان اصلی بشه...
اره درسته ولی همین ریکودو و یا در اصل دو پسر اون بنیانگذاران اصلی خاندان سنجو و اوچیها بودن
این عکس رو ببینید ... گفته شده مربوط به مانگای 565 هست
مثل این که چهره نوبی بدون ماسکه...چشم چپ رو داشته باشین :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین حدثی که میشه زد: یه چشم با تمام قابلیت ها از بیاکوگان تا ریننگان :دی یا مانگکیو ریننگان :دی
عجب بساطی شده ها...!
فکر کنم این طرف ما یعنی همون توبی در اصل برادر مادارا باشه
این چشم هم فکر کنم مربوط به همون پروژه یا هدفشون (ماه سرخ) باشه
باید ببینیم قابلیت این چشم چیه...فکر کنم توبی یک ایزاناگی باشه
خب اگه بخوایم مقایسه کنیم این چشم رو با بقیه دقیقا مثل این میمونه که ریننگان رو با شارینگان جمع کرده باشی
یعنی شارینگان یک خط دور مرکزش هست ریننگان بیشتر از یک ولی از اون ، ها نداره :دی
ولی خب دیگه چه فایده ای داره وقتی مادارا هر دو ریننگان و مانگکیو شارینگان رو داره این طرف ما حالا یه چشم شارینگان یه چشم ریننگان...؟!
و نکته بعد به نظر میرسه این توبی خان تو این عکسه دهنش اسفالت شده :دی کی زده؟
دهنش آسفالت نشده :31:
فکر کنم یک طرف بدنش پیوندی باشه یا ژن اون دستکاری شده باشه
اگه یادت باشه در جنگ با هانزو زمانی که توبی با گاردهای هانزو درگیر شد بعد هم وقتی دست راستش توسط گارد هانزو سمی شد بوسیله خود توبی دست راستش رو قطع کرد که وقتی دستش افتاد روی زمین از داخل دستش یک چیزی مثل خمیر یا مایع غلیظ به بیرون ریخت.
در هر حال به نظرم توبی از مادارا قوی تره :31:
اخه چهرش خیلی کرخته گفتیم شاید ناروتو یه راسنگانی زده بهش و قال قضیه رو کنده :دی
ولی در مورد مادارا اصلا موافق نیستم بخصوص که مادارا ادو تنسی هست و توبی حداقل زنده به نظرم مادارا قوی تره البته اگه این قضیه چشم چپ توبی درست نباشه
البته این رو هم در نظر داشته باشیم که موقعی که کابوتو مادارا رو توی تابوت کشید بیرون توبی خیلی ترسیده بود...
البته ممکنه این عکس فیک باشه...
زیاد به این دلخوش نباشین...فقط جنبه اطلاع رسانی و خبری داشت...بعدا یقه ی من رو نگیرید که چرا همچین چیزی گذاشتم
شما توبی رو نگاه کن...یک چیزی در حد ترفند ایزاناگی است که دانزو با جمع کردن شارینگان خاندان اوچیها روی دست خودش اونو اجرا میکرد و به نوعی فنا ناپذیر به نظر میومد.
کلا هر ضربه ای که به دانزو زده میشد بعد از کشته شدن هانزو دوباره صحیح و سالم جلوی ساسکه ایستاده بود
ولی مشکل ایزاناگی دانزو این بود که قدرتش محدود به اون ده شارینگان روی دستش بود
ولی توبی این فن رو هر بار با چشم های خودش اجرا میکنه و هیچ ضربه ای روی اون کارساز نیست
شاید با دیدن مادارا تعجب کرده باشه...چون انتظار نداشته بدن مادارا دست کابوتو باشه...دیدی که همونجا هم توبی به کابوتو میگه اینو از کجا گیر آوردی؟!
اون که میگی دانزوئه :) ولی یادم نمیااد توبی بدون اسیب ایزاناگی زده باشه... یادمه که توبی خودش گفت ایزاناگی فن خاص ریکودو سنین بوده که ریننگان داشته با بدن عالی ولی وقتی با شارینگان اجرا شه اون چشم کور میشه که تو جنگ توبی با کونان همونطور هم شد... اونی که الان انتظار دارم بدون اسیب ایزاناگی بزنه مادارائه چون هر دو چشمش ریننگانه و بدنش بدن سنجوئه
البته توبی هم بدن سنجو داره ولی یک چشمش ریننگانه نمیدونم مشکلی داره یا نه...
در مورد عکس هم والا سر اون قضیه Sakura no Sharingan داشتن کله ما رو میکندن :دی
بله دانزوئه...(پست قبل ادیت شد)
ایزاناگی هم درسته که کور میکنه...ولی اگه توجه کرده باشی من گفتم فن توبی یک چیزی در حد ایزاناگیه...نگفتم خود ایزاناگیه
در ضمن قدرت انتقال بسیار سریع توبی و همچنین رفت و امد به بعدهای مختلف رو هم در نظر بگیر
خود توبی هم گفته بود که علاقه زیادی به جمع کردن شارینگان داره...و توی انیمه هم نشون داد که توی مخفیگاهش چیزی نزدیک به 100 شارینگان پشت سر توبی و در ظرف های شیشه ای نگهداری میشد...خواستی عکسش رو میذارم
در ضمن توبی از مادارا زرنگتره...مادارا خشنه و فقط میخواد بکشه در حالی که توبی اولا خیلی باهوشه و تا زمانی که نیاز نباشه وارد مبارزه نمیشه و با فکر میجنگه.
اون که اره واقعا تکنیک توبی خاص خودشه :20:
حتی هوکاگه چهارم که اینقدر تکنیک flying thunder god ش معروفه بر اساس تکنیک هوکاگه دوم (مخترع این نوع تکنیک جابجایی) (منبع: ویکی ناروتو دات کام) درست شده ولی مال توبی یه چیز دیگست... :21: و البته بی شباهت به ایزاناگی هم نیست بخصوص که بدنش رو هم میتونه بی حجم میکنه یعنی مثل همون تلپورت منتها وقتی بدنش بی حجم شد تصویر بدن خودش رو جای دیگه ظاهر میکنه همونطور که گفتید مثل همون کاری که دانزو میکرد...
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
البته یه حدثی هم من میزنم اینکه توبی قصد خیانت به مادارا رو داشته یعنی یجورایی گولش زده :دی و میخواسته نقشه شون رو عملی نکنه... لاقل اینطور به نظر میومد
بالاخره مانگای جدید هم اومد...بریم برای مبارزه ناروتو و توبی :31:
کد:http://mangastream.com/read/naruto/66193960/1
این توبی باز هم مارو پیچوند ..عجب موجودی هستش !!! جالب تر اینکه از کارای کابوتوچیمارو خبر نداره ؟؟؟نقل قول:
بالاخره مانگای جدید هم اومد...بریم برای مبارزه ناروتو و توبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .......................................راستی این جینچوریکی ها مگه وقتی بیجوها از بدنشون خارج بشه نمی میرن !! پس چه جوری زندشون کرد و بهشون رینگان و شارینگان داد !!!! حالا شارینگان که یه انبار داشت ولی رینگان ها رو چه جوری زد یه جفت که بیشتر نداشت !!! راستی یکیش رو به خودش زد اون یکی رو کجا قائم کرده ؟؟
من این تیکه رو متوجه نشدم یادم هم نمیاد مانگای چندم بود که این جینچوریکی ها رو دوباره زنده کرد ؟؟؟ کسی اطلاعی داره از نحوه زنده شدن اینها ؟؟؟
.................................................. ................................
به قول معروف تا ناروتو بخواد با توبی برسه باید 7 خان جینچوریکی ها رو رد کنه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از خارج کردن بیجوها که مطمئنا این افراد مردن ولی شاید مقداری از چاکرای بیجو رو به جینچوریکی ها منتقل کرده تا از اونا در جنگ استفاده کنه
چون هیچ کسی به جز خود جینچوریکی ها نمیتونه به این خوبی از چاکرای بیجوها استفاده کنه
ادو تسنه که فکر نکنم زده باشه...شاید یک فن مخصوص توبی باشه
شارینگان رو که زیاد اشت ولی ریننگانی که به جینچوریکی ها داده فکر نکنم ریننگان واقعی باشه
فکر کنم به نوعی یک مدل تقلبی و ساختگی باشه برای تحت کنترل در آوردن و لینک کردن افرادی که این چشم رو دارن
مثل کاری که ناگاتو با پین ها میکرد
من که توی مانگا یادم نمیاد که چیزی در مورد زنده کردن جینچوریکی ها گفته باشه!
پاک اعصابمون به هم ریخته که این توبی و چهره پشت ماسک کیه؟!
امیدوارم توی مانگای بعدی چهره اش مشخص بشه :31:
منم با همینش مشکل دارم که بیجو ها برگشتن به بدن هاشون جالب اینه که چاکراشون رو هم تحت کنترل گرفتن... در مورد ریننگان که ممکنه بحث لینک باشه شارینگان هم که زیاد داشت ولی ممکنه اونا هم کپی پیست باشن :دی میمونه این که چطوری تکثیر کرده که اونم خودش نشون داد یه گیاهی داشت با اون تونسته بود هاشیراما رو تکثیر کنه و گفت یه بار که ناگاتو رو خودش تبدیل کرده به پین
ولی عمرا اگه ناروتو و بی بتونن 5 دقیقه دووم بیارن مگر با talk no jutsu :دی تا وقتی که ساسکه خان برسه بهشون
در مورد مادارا هم از یک him نام برد فکر میکردیم منظورش توبی هست ولی انگار... جالب شد! :دی
فکر نکنم چاکرای اونا دقیقا تحت کنترل خودشون باشه... توبی هم این وسط کاره ای هست
چون اگه اینطوری بود که کنترل جینچوریکی ها دست خودشون باشه که دیگه نیازی به حضور توبی نبود
اونا رو میفرستاد وسط میدون جنگ و خودش میرفت به کارهاش میرسید
این هم دقیقا شده مثل قضیه ناگاتو و پین ها که یکی باید روی اونا نظارت و کنترل داشته باشه
این توبی هم خیلی مرموز صحبت میکرد...اصلا نمیشه حدس زد که چه کسی پشت اون ماسکه !!!
درسته و احتمالا ریننگان ها واسه کنترلشونه ولی منظورم این بود که هر کدوم از جینچوریکی ها تونستن یک دم از بیجوشون رو از بدنشون بیرون بیارن یعنی perfect jinchuriki مثل بی که قبلا نمیتونستن... این هم باز کار توبیه
ممکنه این توبی خود ریکودو باشه که میخواد کارای خودش رو جبران کنه یعنی همین که به ملت یاد داد نینجتسو بزنن :دی که صلح بوجود بیاد ولی بدتر شد...
فکر نکنم چاکرای کامل بیجوها در اختیار جینچوریکی ها باشه
اگه چاکرای کامل در اختیارشون باشه و توی جنگ کشته بشن بیجوها آزاد میشن و کی میخواد این همه بیجو رو مهر کنه؟!
من هم قبلا گفتم که شاید این توبی خود ریکودو باشه :31:
ولی با این حال فکر نکنم اون باشه...فعلا که ناروتو به حالت ریکودو نزدیک شده...مانگای هفته بعد چه شود :8:
من که فکر می کنم همون فن مخصوص ناگاتو رو زده که کل دهکده رو بر گردوند !!! احتمالا قدرت اصلی رینگان این باشه که بشه روح افراد مرده رو از دنیای مردگان به جسم هاشون دوباره پیوند زد !!! مثل کاری که ناگاتو با پین ها کرد یا با اهالی کونوها !!!!نقل قول:
بعد از خارج کردن بیجوها که مطمئنا این افراد مردن ولی شاید مقداری از چاکرای بیجو رو به جینچوریکی ها منتقل کرده تا از اونا در جنگ استفاده کنه
چون هیچ کسی به جز خود جینچوریکی ها نمیتونه به این خوبی از چاکرای بیجوها استفاده کنه
ادو تسنه که فکر نکنم زده باشه...شاید یک فن مخصوص توبی باشه
من هم همین فکر رو می کنم ...دقیقا شده مثل کاری که پین ها با هم کرده بودند ..فقط اینکه چطور هم شارینگان زده هم رینگان تعجب بر انگیزه...یعنی الان این جینچوریکی ها می تونن تکنیک های چشمی اوچیها رو هم بزنن !!! پس باید بتونن تکنیک های خوب توبی یا اصلا خود ریکودو رو هم بزنن ...چاکراش رو هم که دارن !!!یه عالمه بیجو تا دلشون بخواد ...نقل قول:
شارینگان رو که زیاد اشت ولی ریننگانی که به جینچوریکی ها داده فکر نکنم ریننگان واقعی باشه
فکر کنم به نوعی یک مدل تقلبی و ساختگی باشه برای تحت کنترل در آوردن و لینک کردن افرادی که این چشم رو دارن
مثل کاری که ناگاتو با پین ها میکرد
یعنی میگی ساسوکه بیاد کمک ناروتو و کیلر بی !؟!؟!؟ فکر نکنم !! احتمالا کیلر بی این وسط می میره... ناروتو هم شاید چند تا جینچوریکی رو بکشه ولی نمی تونه جلوی همشون دووم بیاره ....یه تیکه توی این مانگای آخر کیو بی رو نشون داد که داشت لبخند می زد ( یا شاید هم تعجب کرده بود.. دقیق معلوم نبود ) شاید چاکرای کاملش رو بده نارتو و ناروتو اون تکنیک نهایی ناقصش رو بزنه یا تبدیل کامل به ریکودو بشه !!!!نقل قول:
ولی عمرا اگه ناروتو و بی بتونن 5 دقیقه دووم بیارن مگر با talk no jutsu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا وقتی که ساسکه خان برسه بهشون
جالبتر اینه که قبلا من فکر می کردم اینها دوتاشون یه نفر باشن و مثلا انتقال بدن زده باشن یا یه چیزی توی همین مایه ها ولی حالا معلوم شد که توبی از وجود مادارا تا زمانی که ناروتو گفت خبر نداشته و نمی دونسته که احضار شده ...اگه یکی بودن یعنی نمی تونست از روی چاکرای مادارا بفهمه که اومده ..کیوبی از تو ناف ناروتو فهمید ... توبی نفهمید !!!! احتمالا یه شخص دیگه هستش این توبی ..ولی هر کی هست از اوچیها هستش ..سنش هم که به هم دوره ای های ایتاچی نمی خوره و خیلی پیر تره ..یه تیکه پوستش رو به ساسوکه نشون داد کاملا تیره شده بود ..مثل زمانی که سوناده چاکراش تموم شد و پیر و چروکیده شد توی جریان حمله به کونوها !!! پس این اوبیتو هم نیست چون سنش نمی خوره به اوبیتو و خیلی پیر تره ...نقل قول:
در مورد مادارا هم از یک him نام برد فکر میکردیم منظورش توبی هست ولی انگار... جالب شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. .................................................. .......
مادارا باباش کی بوده ؟؟؟ ریکودو ؟؟( توی یه توضیح به ناروتو قبل از حمله که جلسه کاگه ها گفت که از نوادگان ریکودو هستش ) شاید هم داداشش باشه .... همون که چشمش رو مادارا برداشت .همیشه توی مانگا و انیمه نشون می ده که مادارا دست می بره تو چشم های داداشش ولی نشون نمی ده که دوتاش رو برداشته ؟!!؟!؟
آره مانگای هفته بعد جالب میشه..اون 5 تا کاگه دیوونه هم معلوم نیست می خوان با مادار چه کار می کنن که کیشیموتو فعلا بی خیالشون شده !!! ولی به قول اون تسوچیکاگه هیچ کس نمی تونه حدس بزنه قدرت 5 تا کاگه به هم چی میشه ...نقل قول:
ولی با این حال فکر نکنم اون باشه...فعلا که ناروتو به حالت ریکودو نزدیک شده...مانگای هفته بعد چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن ناگاتو فکر کنم یک گدو داشت ولی بقیه اش رو نمیدونم :31:نقل قول:
من که فکر می کنم همون فن مخصوص ناگاتو رو زده که کل دهکده رو بر گردوند !!! احتمالا قدرت اصلی رینگان این باشه که بشه روح افراد مرده رو از دنیای مردگان به جسم هاشون دوباره پیوند زد !!! مثل کاری که ناگاتو با پین ها کرد یا با اهالی کونوها !!!!
میگفتن قبلا ریکودو بوسیله ریننگان موجود زنده خلق میکرده :18:..شاید واقعا ریننگان همچین قدرتی داشته باشه
این که بتونن با شارینگان تکنیک بزنن رو من یکی نمیدونم ! ولی هیچی از این توبی بعدی نیست...هر کاری دلش میخواسته تا حالا انجام داده.نقل قول:
من هم همین فکر رو می کنم ...دقیقا شده مثل کاری که پین ها با هم کرده بودند ..فقط اینکه چطور هم شارینگان زده هم رینگان تعجب بر انگیزه...یعنی الان این جینچوریکی ها می تونن تکنیک های چشمی اوچیها رو هم بزنن !!! پس باید بتونن تکنیک های خوب توبی یا اصلا خود ریکودو رو هم بزنن ...چاکراش رو هم که دارن !!!یه عالمه بیجو تا دلشون بخواد ...
ولی فکر نکنم بتونن از شارینگان برای تکنیک چشمی استفاده کنن
ساسکه احتمالش هست که بیاد به کمک ناروتو...ولی فکر نکنم کیلر بی بمیره :31:
کیوبی هم شاید برای این که از دست توبی و نقشه های اون راحت باشه چاکراش رو به ناروتو بده...حالا اگه ناروتو کاملا به حالت ریکودو در بیاد یعنی باید چشمهاش به ریننگان تبدیل بشه !؟
توبی فکر نکنم از اوچیها باشه...چون زمانی که ایتاچی با ساسکه مبارزه میکرد توی صحبت هاش گفت که یک نفر توی خاندان اوچیها خیلی قدرتمند بود به نام مادارا که من میخوام از اون جلو بزنم و قوی تر بشم. پس شاید توبی از خاندان اوچیها نباشه.
اون کسی هم که مادارا چشمش رو بیرون کشید برادرش بود بنام ایزونا که جزو حدسیات خود من برای شخصیت توبی بود :31:
پدر مادارا هم ریکودو نبوده...دو پسر ریکودو هم نبودن
دو پسر ریکودو بنیان گذاران اصلی خاندان اوچها و سنجو بودن که از طرف ریکودو به هر کدوم اینا یک قدرتی به ارث میرسه.
فکر کنم اون پنج کاگه مادارا رو از بین ببرن...فقط این توبی بدجوری اعصاب کل مملکت رو به ریخته:31:
من بازم میگم ساسکه میاد کمک ناروتو چون این 2 تا به هیچ طریقی نمیتونن جلوی دار و دسته توبی وایسن
حالا قدرت های شارینگان همش به کنار فقط این که میتونن تمام حرکت ها و اتفاقات رو حتی یکم جلوترش رو ببینن کافیه و به قولی an eye for an eye این وسط ساسکه لازمه شرط میبندم سر این قضیه! ;)
ناروتو هم بدن ریکودو داره ولی برای اینکه ریکودو (6 طریقت) بشه به ریننگان احتیاج داره اونم حداقل مثل مادارا نه مثل ناگاتو که ریننگان ثابت باشه... که اگر بخواد این قضیه اتفاق بیفته ساسکه باید عروج کنه :دی
اگرچه شک دارم به اینکه ریکودو اصلی فقط ریننگان داشته احتمالا یه چیز کاملتر و خفنتر بوده... الان مثلا مادارا شارینگان و ریننگان داره ولی بیاکوگان نداره و یادمه کاکاشی یه بار گفت که شارینگان از بیاکوگان مشتق شده در طول زمان (تو انیمه کودکی ناروتو...)
در مورد بیجو ها و عروسک های توبی هم نظریه ای ندارم در حال حاضر :دی احتمالا کلکی تو کارش هست و بیجو ها رو مستقیم وارد بدن جینچوریکی های قبلیشون نکرده...
در مورد رابطه ناروتو با روباهه هم تو چند قسمت پیش خود روباهه گفت بین تو و مادارا تو رو انتخاب میکنم و حتی چاکراش رو بدون اینکه ناروتو به کیوبی مد بره بهش داد! یعنی تقریبا ناروتو هم جینچوریکی پرفکت شده چون تو حالت کیوبی مد 100% چاکرای روباه رو نمیگرفت و طبق گفته 8-دم یه سری محدودیت هایی وجود داره...
شاید این وسط جنگ با جینچوریکی ها و توبی کیوبی قدرت بیشتری به ناروتو بده و اون رو به ریکودو کامل تبدیل کنه
البته قبلا میگفتن که ریکودو ریننگان داشته و توی عکس ها هم اینجوری نشون داده شده
حالا شاید این وسط چشمهای ناروتو پیشرفت کرد و شد ریننگان یا یک چیز دیگه.
مثلا زمانی که میخواست بره با ناگاتو صحبت کنه در حالت ساگا و کیوبی بود که چشمش این دو حالت رو گرفته بود و وقتی هم وارد شد بدون این که عکس العملی نشون بده ناگاتو خشم ناروتو رو به شدت احساس کرد و کلی ترسید :31:
خیلی جالب میشه که ناروتو ریکودو بشه...مخصوصا حالا که نشانه هاش هم ظهور کرده
خوب پس با این حرف ناروتو باید بیجو های یا ده دم رو در داخل خودش مهر کنه و از بین بره ( تا اونجایی که یادمه یکی گفته که بیجو ها نه به وجود میان و نه از بین می رن و تنها راه مقابله با اونها اینه که کنترلشون کنی ... و گویا جناب ریکودو هم اون 10 دم رو نتونست کنترل کنه و مجبور شد که با فدا کردن خودش اون رو به ماه بفرسته و اونجا مهرش کنه ( طبق گفته های توبی ) و از چاکرای باقی مونده در اون نبرد این 9 تا جونور به وجوود اومدن !!!) ...!!!! به نظر میاد پایان جالبی باشه برای این شخصیت نارتو و کل داستان و اسمش هم جاودانه میشه .....نقل قول:
خیلی جالب میشه که ناروتو ریکودو بشه...مخصوصا حالا که نشانه هاش هم ظهور کرده
مانگای جدید هم اومد :
[HTML]
http://mangastream.com
[/HTML]
بالاخره مانگای 566 هم منتشر شد...بریم ببینیم کیلر بی و 8 دم چکار میکنه ؟! :31:
کد:http://mangastream.com/read/naruto/65982646/3
wOw!!! ! کفم برید! 2تا استاد و شارینگان و 2تا دم دار , در برابر شارینگان , رنینگان ! 7تا دم دارِ!!!! خیلی جالب شد , راستی آخرش مانگا انگار ناروتو یه چیزیش شد , جریان چیه؟؟
کلا کار خاصی نکردن! ناروتو قرار نیست تا زمان ورود ساسکه خشمگین بشه و قراره هی به سبک بروسلی کتک بخوره :دی
: )) پس نگو خشم اژدها هست , ناروتو نیست! : )) این ساسکه معلوم نیست کجاست؟! بیا مارو از بلاتکلیفی دربیار دیگه...
نقل قول:
با ورود کاکاشی من بازم مطمئن تر شدم که ساسکه میاد کمک ناروتو حالا ببین :21::26:
این پیشگوییه من پیشبینی سال میشه!!