وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.نقل قول:
Printable View
وقتي تيمت رو انخاب ميكني و زمين رو هم انتخاب ميكني در مرحله ي آخر يه جايي هست كه بايد زمان بازي رو تعيين كني اون پايين نوشته Ball بورو روش اينتر بزن بعد توپ دلخواهت رو انتخاب كن و اينتر بزن.بورو توي بازي.نقل قول:
اين ورژن بازي pes با ورژن هاي قديمي فرق داره. براي زميني زدن توي پنالي نبايد از ابتدا به طور مثال چپ و پايين رو بگيريد تا توپ رو به گوشه ي چپ و پايين بزنه بلكه بايد ابتدا كليد چپ رو نگه داشته و پس از زدن ضربه بلافاصله و قبل از اينكه توپ به دروازه برسد كليد پايين را فشار داده و نگه داريدنقل قول:
براي دروازباني هم به همين حالت
يكي از شايعاتي كه قبل از اومدن pes2008 توي دهن مردم افتاده بود همين بود كه بازيكن ميتونه پس از گلزدن لباسش رو از تنش خارج كنه اما اين امكان وجود نداره دوسته عزيزنقل قول:
اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست
دوست عزيز منظورم اين بود چطوري ميشه توپهايي غير از توپهاي داخل بازي رو وارد كنيمنقل قول:
مثلن من با توپهاي سري نايك خيلي حال ميكنم . كه اين بازي فقط تو لا ليگا اين توپو داره
اگه سايتي ميشاسين معرفي كنيد . اگه اطلا عات دارين لطفن! توپها ونحوه وارد كردنشون به بازي رو ياد بديد.مرسي:46:
برای درست کردن چهره از یه عکس باید از برنامه ی Game Video studio استفاده کنم؟نقل قول:
نقل قول:
اول اينكه شما بايد يه تكسچر از توپ داشته باشين و يه فايل مدل واسه اين توپ. من توي نسخه هاي قبلي اين كار رو كرده بودم. اما الان يادم رفته.
شما حداكثر بايد با مديوم بازي كني. در اين حالت در بعضي از صحنه ها تيك ميزنه، اما خوده گيم پلي مشكلي نداره.نقل قول:
نكته: در حالت High، تماشاچي ها 3 بعدي هستند، درحالت Medium تماشاچي ها 2 بعدي و در حالت Low هم بدون تماشاچي هستن.
اولاً Game Graphic Studio. دوما نه. اين برنامه فقط براي وارد كردنش هست. شما بايد از 2 يا سه برنامه استفاده كني كه مهمترينش OEdit هستش.نقل قول:
اطلاعات تكميلي در سايت:
تبلیغات در فروم خلاف قوانین است !
لطفا تکرار نشه !
sam fisher 08
ذوستان میدونم اینجا درباره ی نسخه ی pc این بازی بحث میشه ولی ممنون میشم کسی آدرسی یا لیستی رو به من بده که بتونم اسم واقعی بازیکنان(به خصوص کلاسیک) رو برای xbox 360 پیدا کنم
ممنونم میشم اگر کمکم کنید
سلام دوست عزيزنقل قول:
بايد سرچ كني.
من كه تا حالا نديدم. براي فيس ديدم، اما واسه اين نه
سرچ كن شايد پيدا كنينقل قول:
اقا براي اين صحنه اهسته برنامه اي نيست راستي چرا بازيكنان تيم ملي ايران چهره ها و اسماشون چرا اين طوريه عين خودشون نيست
سلام کسی میدونه چه طور میشه رفت یه لیگ دیگه؟
مثلا من الان تو لیگ ِ هستم
تا آخر باید تو همین بازی کنم؟
نمیشه رفت لیگ C یا B
شما باید بری سایت gamingaccess.comنقل قول:
اونجا هم توپ هست هم برنامش هم ...
بچه ها یه سوال داشتم.
چجوری میشه دو تا اپشن فایل رو توی Save هامون بریزیم که هر دوش کار کنه؟
وقتی هردوش رو میریزیم توی سیوها روی هم کپی میشن.
چه کار کنیم؟؟؟:19::19:
نقل قول:
ممنون اقا محمد
اصلا منطقی به نظر میاد؟دو فایل با یک اسم اونم یکجا؟معلومه که نمیشه.مگه اینکه دو تا رو جدا استفاده کنی.راهی ندارهنقل قول:
اگه منظورت توي مستر ليگ هست، هيچ راهي نيست، مگر اينكه از نو شروع كني!نقل قول:
نه، راهي نيست، چون مشكل بر مي گرده به قطعاتت. اما براي سئوال دومت.نقل قول:
ببين دوست عزيز، تمام اين تيم ها و بازيكنايي كه ميبيني درست هستند، همگي لايسنس دارند. يعني كونامي نيومده همينجوري سر خود اونا رو عيناً مثل خودشون بسازه. ساختن يه طرفه مسئله هست و كپي رايت يه طرف ديگه. شما اگر تيم آلمان رو نگاه كني دقيقاً مثل ايرانه، اما همه بازيكناي آلماني توي باشگاهاشون درست هستند (همه كه نميشه گفت، اما حرفه اي ها درست هستند.) توي ايران هم عملاً چيزي به اسم قانون كپي رايت وجود ندارد، حالا در هر زمينه اي مي خواد باشه. كامپيوتر، علمي، ورزشي و ...
مگه همين تيم ملي نيست كه شركتهاي زير زميني لباس پوما رو جعل كردن و شركت پوما هم به خاطر اين كار ايران رو تحريم كرد. در اين بازي هم تا زماني كه فدراسيون فوتبال با كونامي و فيفا همكاري نداشته باشه وضع همينه. باز جاي شكرش هست كه، كونامي حداقل يه اسمي از كشور ايران (كشوري كه قديمي ترين تمدن دنيا رو داراست و به نوعي مهد تمدن محسوب ميشه و يه زماني (زمان هخامنشي) توي دنيا سروري مي كرد) برده، اما سري بازي هاي فيفا كه همين كار رو هم نمي كنن!!!
كاملاً موافقم. حالا اين بازي به كنار، هر جاي ديگه هم توي كامپيوتر بخواي يه همچين كاري بكني فايل جديد جايگزين قبلي ميشه، چون 100% مشابه هستند و هنوز سيستم ها اونقدر پيشرفته نيستند كه محتواي داخلشون رو تشخيص بدن. پس عملاً اين كار قابل اجرا نيست و شما فقط از يه فايل مي توني استفاده كني!نقل قول:
همگي موفق باشيد.
فعلاً يا حق.:11:
یک راه هست.نه برای همه.اونایی که گرافیک سری 8 دارن(فکر کنم.شایدم همه) میتونن از درایور 165 رو بگیرن نصب کنن.اون موقع با اون ماله من حل شد.الان که 169 دارم دوباره مثه اوله!!!نقل قول:
نه، راهي نيست، چون مشكل بر مي گرده به قطعاتت. اما براي سئوال دومت.
راستی من لیست کامل فیس بازیکن و موها رو گیر اووردم.
+لیست بازیکنای کلاسیک با اسم واقعی.کسی خواست بگه بزارم.
نيكي و پرسش؟ همين جا بزار لطفاً.:11:نقل قول:
کدومو؟صفحه میاد پایین همرو بزارم!!
اما اگر بزارم همرو تو گوگل پیسی وورد میره از همه بالاتر فکر کنم:دی
اونجوري نزار. همرو توي يه فايل فشرده كن و بعد بزارنقل قول:
اسم صحیح بازیکنا در یک فایل تکست هست به همراه لیست مو و فیس بازیکنا(برای اونایی که می خوان ادیت کنن)کد:http://amin7256.persiangig.com/PES2008.rar
بازم بگم این آپن فایل و اینا نیست.یک فایل تکسته.
تو صفحه اولم میزارم.
پسوورد:
aminasterix
مر30. خيلي لطف كردينقل قول:
سلام حالا با این فایل تکست باید چی کار کنیم
من که رفتم یه قل دوقل بازی کنم؟؟؟
الان لبخند شیطانی دارم میزنم!!!
دوستان چرا تو مستر ليگ بخش تراينينگ (تمرين كردن) نداره؟
عزیز من فقط جهت اطلاع بود.که مثلا بدونی jgiufuyr6u کدوم بازیکنه و مثله این.خواستی میری تو بازی برا خودت وارد میکنی.(خیلیلا دنبال دونستن اسم بعضی از بازیکناش هستن)نقل قول:
فیس لیست و لیست مو هم که به درد هر کسی نمی خوه.
سلام دوستان
من به یک مشکل بد برخوردم
امروز اومدم سیو هام رو لود کنم دیدم سیو من که ماله ساله 2012 هست نمیاد!!
به جاش سیو ساله 2007 میاد!!!
رستارت هم کردم نشد....
چی کار کنم من حالا؟
داره.بايد صبر كني فقط توي فصل نقلو انتقالات ترانينگ داره.تمرين توي مستر ليگ مثل تمرين هاي معمولي نيست يعني خودت بازي نميكني شما به عنوان مربي به هر بازيكن يه برنامه ي تمرين ميده و بازيكن هم توي حيطه ي همون تمرين هايي كه شما بهش دادين پيشرفت ميكنه.نقل قول:
موفق باشي
جالبه!نقل قول:
تا حالا براي كسي اين مشكل پيش نيومده
آقا با این سیستم میشه های بازی کرد
cpu 2.8 celeron
vga 8400gt 256
ram 1gb+521mb
آره خوبم میشه.فک کنم رو مدیوم راحت اجرا شهنقل قول:
mohammad_dj_kazin .بايد صبر كني فقط توي فصل نقلو انتقالات ترانينگ داره.تمرين توي مستر ليگ مثل تمرين هاي معمولي نيست يعني خودت بازي نميكني شما به عنوان مربي به هر بازيكن يه برنامه ي تمرين ميده و بازيكن هم توي حيطه ي همون تمرين هايي كه شما بهش دادين پيشرفت ميكنه.
قربونت . خوشحالم كه اينجا هيچ سوالي بي پاسخ نميمونه :10:
دمتون گرم:20:
سلام يه جواب دقيق فرق پرو ساكر 2008 با وينينگ الون 2008 چيست حتما يه فرقي داره
دوست عزیز ونینگ الون با پرو هیچ فرقی نداره البت در کامپیوتر ولی در کنسول وضع فرق میکنه و اینکه تو کامپیوتر این دو به هیچ وجه ممکن با هم فرق نداره اینو مطمئن باش و شاید تنها فرقش این باشه که تو این سری کرک درست شده باشه و سیو ها واس همیشه داشته باشی نه تو هر بازی.........
سلام دوستان لطفا اموزش ساخت یکی تیم کامل با تمام جزیئات رو به من بدید
میخوام بازیکناش رو از تیم ملی دیگر کشور ها انتخاب کنم
مثل بوفون از ایتالیا
یا رنالدو از پرتقال
ممنون
سلام دوستان :
میخواستم بپرسم که میدونم تو صفحات قبل شاید گفته شده باشه ولی اگه دوستی گیم گرافیک7 رو بذارین واس دانلود بسیار ممنون میشم ............
توی edit.بعد register player.خوب از اونجا برو باشگاهی که می خوای رو انتخاب کن.برو توش.بعد اونجا جای اولین بازیکن(بالای اسم دروازه بان)add هست اونو بزن.بعد هر کیو میخوای اضافه کن.نقل قول:
اگر منظورت ساخت باشگاه بود راهش اینه.تیم ملی هم که نمیشه از چند ملیت ساخت.
به به احمد جون.بیا اینم گیم گرافیک 7:نقل قول:
8 هم خواستی بگو تعارف نکن فوقش نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15088
سلام من edit بازی رو میخوام که بتونم بازی رو بروز کنم آدرسش رو برای دانلود بذار اگه داری
منظورت از به روز كردن بازي تغييرات در تيم ها و عوض كردنه جاي بازيكنهاست؟نقل قول:
اگر منظورتون آپشن فایله آپدیت ترانسفراس بگین تا پیدا کنم.(البته ترانسفریم نشده)
شایدم منظورتون تصحیح اسما و اینا باشه.باز کردن تیما.
باز بداشت دیگه پچ خود کونامی هست برای باگهای بازی.
کدوم رو می خواین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا با این سیستمم رو مدیومم کم میاره
cpu 2.8 celeron
vga 8400gs- 256-64 bit -ddr2
ram 1gb+512mb
به نظر شما به جای ارون رمه 512 یه یک بزارم بهتره یا یه cpu 3.0 full 2mb cash بزارم بهتره؟
نقل قول:به نظر من رم 1 گیگ.به دو دلیل.یکی اینکه سیستمت مچ میشه.با 512 و 1 گیگ یک وقتایی بدترم میشه.نقل قول:
ولی خوب سی پی یو خوبیه خودشو داره.اما نظر من رمه.
راستی عجیبه که جواب نمیده ها!!8400 یعنی انقدر ضعیفه؟من با 8500 راحتم رو رزولوشن 1280*1024.البته رمم 2 هست و سیپی یو E6550
ولی گرافیکم زیاد فرق نداره:18: