با سلام
من وقتی می خوام وارد پارتیشن های کامپیوترم بشم پیغام access is denied می ده علت چیه ؟
Printable View
با سلام
من وقتی می خوام وارد پارتیشن های کامپیوترم بشم پیغام access is denied می ده علت چیه ؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2152161&postcount=2
این کار رو کردم ولی فایده نداشتنقل قول:
هیچ کاری بهتر از عوض کردن ویندوز نیست!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست من سیستم تون ویروسی شدهنقل قول:
باید به آنتی ویروس آپدیت شده اونو اسکن کنید.
اگه ویندوز رو عوض کنید مشکل به طور موقت حل میشه و بعد از پخش شدن ویروس در ویندوز بعدی بازم اتفاقات ادامه پیدا میکنه
موفق باشید :11:
سلام !
الان یه چند هفته ایه که وقتی ویندوز بالا میاد ، صفحه اصلی میاره و دیگه هیچ !
موس کار می کنه ، ولی ویندوز هنگ کرده ! باید چند باری ریست کنم تا درست بشه !!!
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
ممکنه دو برنامه نصب کرده باشی که تداخل داشته باشن بهتره باsafe مد یک بررسی کنینقل قول:
چجور بررسی بکنم ؟
سلام
من يه زيرنويس يه فيلم را دانلود كردم
ويندوزما كه عوض كردم به اين صورت نشون ميده:
1
00:00:41,460 --> 00:00:43,050
õï óçá íô
2
00:00:43,170 --> 00:00:47,380
í˜ æ äíã ãíáíçñï äýñ èñ ñæí
òãíä òäïí ãí ˜ñïäï.
بايد چيكار كنم؟
يقين دارم مشكل از ويندوزه
آخه ويندوز قبلي قشنگ نشون ميداد
شما unicode را روی فارسی تنظیم کنید
سلام
چطوری میشه بدون ویندوز یه درایو رو فرمت کرد ؟ مثلا باداس یا سی دی ویندوز .درحالتی که روی کامپیوتر هیچ ویندوزی نصب نشده باشه
سلام
وقتی میخام ویندوزم رو شات داون کنم ، اول این پیام میاد
بعد از زدن اون گزینه صفحه میپره و بعد از چند ثانیه دوباره آیکون ها برمیگردند ، این بار دیگه میشه خاموش کنم
ایراد از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال از explorer.exe است
ویندوز خودتون رل repier ( دوباره نصب ) کنید
کاری نداره ویندوز را وفقتی دوباره نصب کنینقل قول:
اون مرحله که درایو را فرمت می کنی
بعد از فرمت سیستم را ریستارت کن
ولی برای اینکار نرم افزارهای مخصوص به خودش رو داره
یک راه ساده تر هست از cd ویندوزشون فایل اکسپلورر را استخراج و در مسیرش ریپلیس کنن بدون دردسر!نقل قول:
چطوري؟!:11:نقل قول:
به لینک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=256990
مدتی است که باهنگ کردن بی دلیل و نا منظم ویندوز (پنتیوم 4 )مشکل روانی پیدا کردم ، فن cpu و فن پاور ، کارت گرافیکی ، رم عوض کردم مشکل حل نشده دیروز یادم افتاد که سرویس پک 3 نصب کردم ولی یادم نیست که قبل از نصب هم این مشکل داشتم یا نه !!!! بنظر شما میتونه این مشکل از سرویس پک 3 باشه ؟
تنها راهنمای هم وقتی ویندوز بالا میاد موزیک ویندوز با قطع و وصل به گوش میرسه؟!!! ولی بعدش همه چیز درست هست تا هنگ کنه!!!
اول نرم افزاري تست كنيد مثلا يه ويندوز ديگه كلا نصب كنيدنقل قول:
بعد هم سخت افزاري
احتمال اينكه از پاور هم باشه وجود داره با يه پاور ديگه تست كنيد يا اگه امكان داره قطعات جانبي رو كه لازم نيست از مدار خارج كنيد تا تغذيه بورد بهتر انجام بشه .
سلام
چند وقتی بود گه گداری این صفحه آبی معروف که زیاد شنیدم در موردش ولی نمیدونم چرا میاد ، میامد . ولی امروز اومد و هر کاری کردم بازم میامد و دیگه ویندوز بالا نیومد . آخر مجبور شدم ویندوز عوض کنم ... جریان این صفحه آبی چیه ؟ راه حل خاصی داره دیگه نبینیمش ؟؟؟؟
ممنونم . یا علی
سلام.نقل قول:
منظورتون از صفحه آبی، همون Dumping physical Memory هست؟
همونی که تا 100 میشمره بعدش هم ریستارت میکنه؟
خب دلایل مختلف نرمافزاری وسخت افزاری میتونه داشته باشه.
اگه شما اون کدی رو که در آخر صحفه بود، یادداشت میکردید، دقیقا میتونستیم بفهمیم که مشکل از چیه
Dumping physical Memory دقیقا به رم سیستم مربوط هست
حالا اینکه مشکل نرم افزاری باشه یا سخت افزاری، تشخیصش به عهده ی یوزر هست.
آیا نرم افزار سنگینی نصب کرده بودید؟
مثل گیم سنگین، یا نرم افزاری که خیلی از رم استفاده کنه....؟!؟
اگه بله مشکل نرم افزاری هست
همچنین، نصب کردن پیاپی نرم افزارهای حجیم، بدون ریستارت کردن، باعث به وجود آمدن این مشکل در ویندوز میشه
اگه با تعویض ویندوز این مشکل حل نشد، باید اقدام به تعویض رم ها تون بکنید (به ندرت سخت افزاری میشه)
موفق باشید:11:
چطوری میشه بدون ویندوز یه درایو رو فرمت کرد ؟ مثلا باداس یا سی دی ویندوز .درحالتی که روی کامپیوتر هیچ ویندوزی نصب نشده باشه
کسی نمیدونه؟
از طريق cd bootable xp ميتونيد به قسمت فرمت كه رسيد هر درايوري رو كه ميخواهيد فرمت كنيد . اگه چند درايور رو خواستيد فرمت كنيد بايد بعد از فرمت هر درايو سيستم رو دوباره ريست كنيد و مراحل رو دوباره طي كنيد و يه درايو ديگه رو انتخاب كنيدنقل قول:
ولي از طريق داس ميتونيد با يه cd bootable DOS مثل cd هاي ويندوز 98 و me و . . . داس رو بوت كنيد و اونجا با فرمان :A:>x دراينجا (x نام درايور مورد نظر هست ) وارد درايور مورد نظر شويد و بعد فرمان format رو تايپ كنيد.
البته format/q هم براي quick فرمت هست .
سلام.
چطوری میشه کل all programs در شاخه ی start رو با یک روش ساده پاک کرد ... ؟
اگه بخوام دونه دونه پاک کنم خیلی طول میکشه !
سلام
آپدیتهای ویندوز رو برای استفاده مجدد چطور میشه استخراج کرد ؟
c/ document and settings/ all users/start menu/programsنقل قول:
حالا همه برنامه هایی رو که نمیخوایند انتخاب کرده با یک کلیک پاک کنید.
اگر برنامه ای اینجا نبود ولی تو all programs بود همین مسیر رو این بار به جای all users در بقیه پروفایل یوزر ها چک کنید.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2812842&postcount=1063
علت اينكه تو ويندوز بعضي از اسامي فايلها آبي هست چيه ؟ مثل تصوير زير
البته از ويروس فكر نميكنم باشه چون كسپر رو سيستم نصب هست و آپديته .
نقل قول:
تصویرت که باز لود نمیشه. ولی فکر میکنم اگر درproperties هر درایو قسمت مربوط به
compress drive to save disk space چک خورده و روی فایل های درایو مربوطه اعمال شده باشه ابی میشند.
نقل قول:
نميدونم چرا تصوير لود نميشه وقتي داشتم اون پست رو ميذاشتم تصوير بود و مشكلي نداشت ولي الان برا خودمم لود نميشه . فكر ميكنيد مشكل چي هست ؟ ( اين هم خودش يه سواله ديگه :20:؟ )
در ضمن من تو persingig آپلود ميكنم ميتونه مشكل از اون باشه ؟
در مورد مشكل اسامي آبي اون تيكي كه شما گفتيد روي درايو من انتخاب نشده است ولي بازم , مشكل از چي ميتونه باشه دوست من ؟
تشكر
تصاویر رو من از up.ma آپ میکنم ومشکلی ندارم.نقل قول:
با این حال من فکر میکنم قضیه همون باشه. میتونی امتحان کنی. روی یک درایو تیک اون قسمت رو بزن و اوکی کن، بعد از چند ثانیه کنسل کن. میبینی که اسم تعدادی از فولدر ها یا فایل های اون درایو آبی شدند.
منم دقیقاً همین مشکل آبی بودن رو ندارم که فکر نکنم چیز خاصی باشه!!!
نقل قول:مورد همونیه که دوستمون امید اشاره کردن. این فایل ها و فلدر ها فشرده شدن. البته از طریق NTFS.نقل قول:
برای نرمال کردنشون در Properties شون دکمه Advanced رو بزنید و تیک Compress content رو بردارید و برای تمام محتوا Apply کنید.
سلام
چجوری میشه سرچایی که تو سایت گوگل زده شده از حافظه اینترنت اکسپلورر پاک کرد تا وقتی دوباره اول حرف اون کلمه رو زدیم تمام کلمه رو نیاره؟
البته ایترنت اکسپلورر تاپیک اختصاصی هم داره ولی شما tools رو بزنید بعد internet options بعد به قسمت content برید اونجا settings مربوط به auto complete رو بزنید درپنجره ای که باز میشه تیک forms رو بردارید و اوکی کنید.نقل قول:
delete auto complete history رو هم بزن
نقل قول:
كاملا درسته .
ولي اگه حوصله اين رو كه هميشه بخواي اينا رو ژاك كني ( مثل History , Temp Int File , Temp , cookies و فرمها رو ) مي توني يه نرم افزار مثل Privacy Shield نصب كني كه اتومات پاكشون كنه .
موفق باشي
من مي خوام بتونم محتواي فايل هاي Word رو توي كل سيستمم بگردم .
توي تاپيك مربوط به Word پرسيدم ، به من گفتن كه با نرم افزار Google Desktop ميشه . من هم دانلود كردم و . . .
ولي نميشه باهاش محتواي فايل ها رو جستجو كرد كه .
چكار ميشه كرد ؟
ممنون
سلامویندوز xp دارم و می خوام ویندوز 98 را نصب کنم با ید چه کاری انجام دهم؟؟؟ یکی از دوستم گفت یک راه حلی دارد ولی کاملا بلد نبود با ید چه کار کنم با تشکر
تا اونجايي كه من يادم هست اول 98 بايد نصب بشه و بعد xp چون سيستم عاملهاي قديمي مايكروسافت هميشه به جديد اولويت داره مثلا 98 به xp و يا xp به ويستا .نقل قول:
ولي شايد يه سري نرم از نرم افزارها مثل vista boot pro يا easy BCD ( براي xp ) باشند كه بتونند فايلهاي بوت ويندوز رو ويرايش كنند
فرمت درایو c تون چیه fat یا ntfsنقل قول: