من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه
Printable View
من گوشیم ورژن 30 هسن و rm 320 زبان عربی هم داره به نظر شما نیاز هست که آپدیتش کنم یا نه
نه .... گوشیتون آخرین ورژن هست .... البته اگر زبان فارسی میخواید ، میتونید گوشیتون رو با پروداکت کدی که زبان فارسی داره ، آپدیت کنید ......نقل قول:
سلام دوستان من یه ان 95 8 گیگ گرفتم چند تا سئوال داشتم..
1- برنامه با پسوند sis نصب نمیشه ا برنامه هم سیمباین ویرایش 3 است
2- من نرم افزار gps رو تو گوشی نصب کردم ایکن مورد نظر هم در قسمت مربوطه میره اما اجرا نمیکنه
3- من وقتی اهنگ mp3 رو گوشی میریزم به قسمت fail mgr میره و در قسمت sound dijetal میخوام از اون قسمت انتقالش بدم به گالری
4- وقتی با گوشی کار میکنم هر 10 ثانیه ای صفحه مانیتور پرش داره
تشکر از شما
دوست من شما میتونید با تغییر کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ....نقل قول:
1- دقیقاً اون اروری رو که میده بنویس ... در ضمن شیا برنامه ای که میخوای نصب کنی احتیاج به ساین داشته باشه ...نقل قول:
2- اسم نرم افزار چیه ...؟ برای استفاده از gps باید 1 2 دقیقه ای منتظر کانکت شدن به ماهواره باشه ... در ضمن جای باز و بدون سقف و ....
3- خدا وکیلی من که نفهمیدم مشکلت چیه .....
4- هر 10 ثانیه !!!!! سریع گوشیتو آپدیت کن ... حتی اگه آخرین ورزن هم باشه
سلام اسم برنامه gps GarminMobileXT وقتی برنامه رو تو گوشی میریزم شکل ایکن برنامه میاد اما اثلا اجرا نمیشه
در مورد سئوال اخرم گوشیم رو ابگرید جدید کردم verjen 30 هستش
اینو هم بگم که موقعی که گوشی رو خریدم کلی برنامه با پسوند sis و jar بود که فقط برنامه های jar قابل نصب بودن....اسم اروری هم که میده هر چی هست ارور نصب رو میده
مثلا بازی هایی که در گوشی هستش با پسوند sis اخطار میده {در قسمت fail mgr }
مطمئنی درست مراحل نصب رو انجام دادین ...؟ خودتون نصب کردید با بیرون انجام دادن ....؟نقل قول:
دوست من متا مطمئنی گوشی رو آکبند خریدی ...؟ گوشیه آکبند که برنامه روش نصب نیست ...!!!!!
حتما یه پول قلملبه ازش گرفتن یه مشت فایل ریختن تو رمش هر کدوم هم یه ایراد داره یا ساین می خواد یا تاریخ گذشتس یا واسه سیمبیان 7وهشته یا ..........نقل قول:
در مورد Garmin هم شاید فقط فایل اجراییش رو نصب کرده پوشه مربوطه رو تو مموری کپی نکرده.
دوست من پست اول این تاپیک رو با دقت مطالعه کن:
در مورد اون برنامه ها هم باید ارروری که میده بنویسی تا دوستان راهنماییت کنن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
من فکر میکنم این دوستمون 8 گیگ چینی یا تقلبی داره که بدون سیستم عامله و دوربینش 1/3 مگاپیکسله و فقط جاوا روش نصب میشه این احتمال بود خواهشا جبهه نگیرید ولی درصورتی که تونسته باشه گامین رو نصب کنه هرچند که اجرا نمیشه این احتمال هم وجود داره که نسخه اولیه گارمینو نصب کردی که احتیاج به وصل شدن مستقیم به کابل usb داره و از طریق نرم افزار خودش رو گوشی نصب میشه جهت رفع این مشکل اخرین ورزن رو نصب کن که این مشکلت مرتفع بشه
دوستان عزیز من گوشی رو اک گرفتم 445 تومن همون جا هم برام ابگرید کرد البته از من خواسی که ابگرید کنم یا نه 15000 تومن هم بابت ابگرید
در ضمن ما هم که این قد په په نیستم که گوشی چینی بهم بندازه من قبل از گرفتن تفاوت اصلی و کره ای رو خونده بودم در انجمنی
راستی رو باطریشم نوشته made in japon
من برنامه در پست اول نحوه راه اندازی gps دانلود کردم.........
بازم اینو بگم که برنامه رو از طریق کابل ریختم نصبم شد اما اجرا نمیشه شکل یه دایره ای...تو این مایه ها
خوب اگه اینجوریه که لابد اصله دیگه حالا درمورد نصب گارمین اینو بگم که از این لینک نصب برای گارمین استفاده کن گارمین راه بیوفته واسه بقیشم خدا کریمهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
سلام
من بین این گوشی و n96 گیر کردم که کدوم رو بخرم. لطفا راهنمایی کنید.
قبلا راجع به این مقوله بحث شده شما صفحات قبل رو مرور کن.نقل قول:
خوب حالا یه جواب داره دیکه. برو n96 بخر که لااقل خز نشده مثل 8 گیگ
نقل قول:
سلام دوست عزیز منم از همین لینک برنامه رو گرفتم نصب شد اما وقتی اجرا میشه یه دایره ای سیاه رنگ میاد که بعد از 2 ثانیه دوباره میره
گوشیت هک شدس اگه اینطوره از حالت هک خارجش کن و بعد تاریخ گووشیتو عقب جلو بکن
کنار دوربین جلو گوشی یه چراغ هست مثل n73 . مگه این چراغ نباید نور آبی رنگ بزنه مثل n73 . گوشی من اصلا نور چراغ نمیزنه از شما چطور اگه مشکل داره چیکار کنم
اون چراغ نیست ...... سنسور تنظیم نور keypad هست .......نقل قول:
مشکلت رو تو همون تاپیک مطرح کن.نقل قول:
دیگه همه ضعفها و معایب این گوشی(ان96) رو می دونن.:27::31:نقل قول:
سلام
من بین این گوشی و n96 گیر کردم که کدوم رو بخرم. لطفا راهنمایی کنید.
باشه برات دارم. اگه گذاشتی فعالیتمونو تو این فروم ادامه بدیم باز مثل اینکه بحث میخواد به جنجال بکشه و طبق معمول من رو ban کنن ول کن بابا اصلا تو راس میگی تو باهوشی تو نابغه ای تو پامادوری تو البالویی تو ایکیوسانی
دوست عزیز فکر نمیکنم برای فردی به سابقه شما مسخره کردن نام کاربری اعضا محترم سایت کار درستی باشه ...در ثانی تو این فروم دموکراسی هستش نه دیکتاتوری پس هر کسی میتونه نظرش رو به شرطی که به دیگران بی احترامی نشه بیان کنه ......تعصب بیجا هم روی گوشیتون نداشته باشین....نقل قول:
شما راست میگی. پستم ویرایش شد.نقل قول:
دوست عزیز شما رو با این طرز فکرتون تحسین میکنم و پیشنهاد میکنم عکس زیر اسمتونو عوض کنید
دوستان بابا بی خیال این حرفا بشید ... آفرین به مهدی جان که اشتباهشو قبول کرد و عذرخواهی کرد که این بزرگیشو میرسونه .. دوستان حالا یه درخواست داشتم ازتون ....
من زیاد اهل برنامه منشی روی گوشی نبودم تا حالا هم استفاده نکردم اما حالا تصمیم گرفتم نصب و استفاده کنم چون بالاخره لازم میشه ... حالا میخوام ببینم اگه کسی از شماها نرمافزار منشی خوب روی گوشیش نصب کرده و راضیه اسم یا لینکشو بده تا منم نصب کنم ... ممنون میشم .
شاید برنامه Best Answering Machine مفید باشه
کد:http://------------/Softwares/Software.aspx?software=1014
سلام
نمیدونم این گوشی چش شده.دیشب رفتم سر یه بازی ngage که قبلا نصب کرده بودم و بازی هم کرده بودم ولی تا انتخابش کردم نوشت در مموری پیدا نشد.رنگشم حالت مات شد مثل وقتی که نصب نیست و دیگه فقط گزینه delete داشت ..نه اجرا نه نصب.بقیه بازیهام هم همینطور..دوباره بازیو ریختم نصب کردم ..دوباره که اجرا کردم همینطور شد...نمیدونم چه مرگشه..حوصله#7370#* را حم ندارم که همه اطلاعات گوشیم پاک بشه.راستی قبلشم این skyfire را ریختم تو کشور ما جواب نمیده پاکش کردم
عزیز تو کلوپ ان گیج مطرح میکردی. شما کلاینت ان گیج رو دوباره نصب کن درست میشه. یه سری برنامه موقع نصب کلاینت نصب میشه احتمالا یکی از اونا رو از App.mgr پاک کردی.نقل قول:
ماله منم یک اینجوری شد.خود به خود. رو هر بازی میزدم مات میشد و میگفت پیدا نشد.
اما حجم رو اشغال کرده بود.
منم اسکای فایر ریخته بودم و گفت تو کشور شما نمیشه .پاک ش کردم .
فکر کنم ماله اون بود.
دوستی که مشکل منو دارید.فهمیدم چی شده.وقتی داشتم skyfire را برا اولین بار نصب میکردم دیدم Symbian OS PIPS را هم نصب کرد اینو قبلا داشتم توی app manager.ولی وقتی skyfire را پاک کردم اونم پاک شده...شما skyfire را دوباره نصب کن بعدش بازیهای توی n-gage را پاک کن دوباره نصب کن.درست میشه
سلام
من با هر نرم افزار مسنجر جاوا یا سیمبین (مثل slick )میخوام وصل بشم نمیشه.تنظیمات خاصی طوی گوشی لازمه؟من از سیم کارت راهزن اول(همراه اول)استفاده میکنم برای اینترنت.صفحه اینترنتی میاره.
برای بار اول یکم طول میکشه مثل اینکه از اونور حالت فعال سازی داره بعدشم ای دی یاهو مسنجرت رو اولا کنترل کن دوما با حروف کوچک تایپ کننقل قول:
برنامه GPS data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه
سلام به همگي...
براي گوشياتون آپديت اومده كه غير قابل هك هست...
ورژن 31...هر كس خواست آپ كنه..
من الان چک کردم. واسه چه پروداکت کدی اومده؟نقل قول:
من واسه 0550803 فارسی
و0550805 رو چک کردم همون 30.0.018 بود.
احتمالا" الان واسه اروپاس...بزودي واسه شما هم مياد..نقل قول:
مشخصات گوشی من این است
v 20.2.005
30-04-08
rm-421
nokia n95 (a6.02
با توجه به چیزهایی که آقای amini_bio گفتند گوشیم ماله کره است ولی توسایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میرم ومشخصات رو میدم میه گوشیم اصله
Information on IMEI
Type Allocation Holder Nokia
Mobile Equipment Type Nokia N95 (8GB)
2/2 GSM Implementation Phase
IMEI Validity Assessment Very likely
Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q1 2008
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
من که کیج شدم یکی منو روشن کنه اعصابم خورد شده
حالا اگه از شانس من گوشیم کره ای باشه بفروشمش یا نگه دارمش
گوشی اصل هست ولی ماله کره هست
فنلاند بودن که دلیل بر اصل بودن نیست
با سلام وخسته نباشید به شما دوستان عزیز
ببخشید من یه سوالی درباره ی گوشی Nokia N95 8GB داشتم :
من در فکر خرید این گوشی هستم اما می خوام بدونم که چطور میشه اصل بودن گوشی رو تشخیص داد
ونظر شما دوستان عزیز در مورد این گوشی چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان عزیز :10:
اصل؟!منظورت فلانده؟!الان دیگه بیشتر گوشی های نوکیا توسط چین ساخته میشه که اکثرشون درجه ی 2 هستن.نقل قول:
ولی یه سری موارد رو چک کنی خوبه!
به این تاپیک حتما یه سری بزن(دوست خوبم امینی زحمتشو کشیده) :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280071
هنوزم که هنوزه از بهترین های نوکیاست:5:.نقل قول:
با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیزنقل قول:
ممنون که به طور دقیق وکامل جواب منو دادین و از ادرس تاپیکی که برام گذاشتین ممنونم .:10::20:
یه چیز دیگه من هر کاری کردم که گزینه ی تشکر در تاپیکی که به من معرفی کردین بیاد (نیومد که نیومد )اگه
میشه شما از طر ف من حقیر از این دوست خیر خواه تشکر کنید
با ارزوی موفقیت هر دوی :شما دوستان عزیز
لطفا اطلاعات تخصصی این گوشی رو در اختیارم بذارین(مثلا از نظر نرم افزاری وسخت افزاری و........)نقل قول:
با تشکر :10::40::20: