اخبار ورزشی گفت : 17:15 ....
از ساعت 5 ، tv رو روشن کنین :دی
اخبار ورزشی گفت : 17:15 ....
از ساعت 5 ، tv رو روشن کنین :دی
با توجه به اینکه بازی ساعت17:15 دقیقه شروع می شه اخرین مهلت برای پیش بینی بازی استقلال پگاه ساعت
16:45 خواهد بود
تا این لحظه این نفرات شرکت کرده اند
r4pbr4p پگاه 0 - استقلال 1
------------------------------------
FC Bayern اس اس 2 - پگاه 1
unartig استقلال 1 پگاه 0
amir_a استقلال 1- پگاه 0
AnarchAshkan استقلال 3 - پگاه 0
maryampaezi202000 استقلال 2-- پگاه 0
mahn90 استقلال 2 و پگاه 0
iman_s استقلال 2-1
LeBron 2-1 استقلال میزنه
emad64 پگاه 0 - 2 استقلال
saeed atletico استقلال 2-0 پگاه
iman84 پگاه 1 - استقلال 1
jamshidjap استقلال2- 1 پگاه
حاج جعفر استقلال 3 - پگاه 1
amirtaker استقلال2-پگاه0
m_r1986 استقلال 4 _ پگاه1
persian365 استقلال تهران 3-0 پگاه گیلان
Mohamma:D 0-0
Viren استقلال 3 - 0 پگاه
Nasser_ZRE استقلال 2- پگاه 0
EHHASSATNI استقلال 3 -پگاه 0
alireza001199 پگاه 3-1 استقلال
آرش-19 پگاه 1 -2استقلال
blue2006 استقلال 3 ___ پگاه 0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه اسم کسی از قلم افتاده تذکر بدید
پگاه 1-2 استقلال
نظر من اینه
عشق هست هفته 9 که پرسپولیس رو استقلال می خواد به قطبی بدوزه
انشالله بازی رو ببریم.
آقا پيش بيني ما رو هم بيافزاييد:
استقلال 3 پگاه 0
بايد اين بازي رو ببريم.
اين بازي خيلي حساسه.
:19:
منم امیدوارم این بازیو ببریم این بازی ازبازی بعدیمون که باسپاهانه حساستره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید خدا میبریم
از ترکیب خبر ندارید؟
پیش بینی من :
استقلال 2 - پگاه 0
ایشالا که می بریم ......
اگربخواید میشه حدس زدنقل قول:
من فکر میکنم ایناباشند
نامداری
منتظری قربانی کوشکی
اکبری امیرآبادی منیعی تقیپور حیدری
علیزاده اکبرپور
حدودا 2 ساعت و 18 دقیقه دیگه بازی شروع میشه. انشالله هم ببریم هم اینکه برق نره.
من میگم اینه باشه شاید.
نامداری
منتظری قربانی کوشکی
جباری امیرآبادی بیگزاده اکبری حیدری
علیزاده اکبرپور
برقانمیره باشون هماهنگ کردم :31:نقل قول:
شنبه هاکه هیچ وقت برق نمیره اینجا البته انشالله امروز هم نره.
معمولا جمعه ها به دلیل تعطیل بودن کارخانجات برقهانمیره :31:مگه شنبه کارخانجات شهرشماهم تعطیله :5:نقل قول:
جباری وبیگزاده احتمال بازی کردنشون ضعیفه :41:نقل قول:
من میگم اینا هستن.:دی
اشكان نامداري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، ابراهيم تقي پور، پژمان منتظري، خسرو حيدري، مجتبي جباري، مهدي اميرآبادي، سياوش اكبرپور، علي عليزاده و آرش برهاني
اكبري نيمكت نشين جديد تيم قلعهنويي
تركيب استقلال تهران براي ديدار با پگاه مشخص شد
خبرگزاري فارس: تركيب تيم فوتبال استقلال تهران براي ديدار امروز مقابل پگاه گيلان در هفته دوم ليگ برتر مشخص شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني استقلال تركيب نهايي اين تيم را براي ديدار با پگاه گيلان اعلام كرد.
تركيب آبي پوشان تهراني امروز به شرح زير است:
اشكان نامداري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، ابراهيم تقي پور، پژمان منتظري، خسرو حيدري، مجتبي جباري، مهدي اميرآبادي، سياوش اكبرپور، علي عليزاده و آرش برهاني
در تركيب استقلال نسبت به بازي هفته اول ليگ برتر چند تغيير ديده ميشود.
وحيد طالب لو و حسين كاظمي به دليل حضور در تيم ملي غايب هستند. يدا... اكبري نيز كه هفته گذشته برابر ابومسلم در تركيب اصلي قرار داشت، امروز نيمكت نشين است.
برهاني به تركيب اصلي بازگشته و سياوش اكبرپور به عنوان هافبك به ميدان ميرود.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
اكبرپور:به احترام سازمان ليگ ظاهرم را اصلاح ميكنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به دليل توصيه سازمان ليگ و براي احترام به قوانين، وضعيت ظاهري ام را اصلاح مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره اخطار سازمان ليگ مبني بر اصلاح ظاهر وي و سه بازيكن ديگر اظهار داشت به نظر خودم ظاهرم مشكلي ندارد؛ اما حتما كساني كه اين منشور اخلاقي را تنظيم كرده اند،مسائلي را در نظر دارند كه بهتر است ما بازيكنان هم به اين نظر احترام بگذاريم.
اين مهاجم افزود: به دليل عيبي كه در صورتم است و براي پوشش آن، اين مدل ريش را انتخاب كردم و مسئله ديگري وجود ندارد.
اين بازيكن ادامه داد: به فوتبال ايران بازگشتم تا خود را به تيم ملي برسانم و دلم نمي خواهد به دليل موضوعات كوچك و بي اهميت خود را از مسيري كه انتخاب كرده ام دور كنم به همين دليل به احترام مسئولان صورتم را اصلاح مي كنم.
اكبرپور خاطر نشان ساخت: اميدوارم آنهايي كه فقط دنبال مسائل حاشيه اي هستند گذشته مرا فراموش كنند و با نگاه ديگري به من و عملكردم بپردازند.
انتهاي پيام/
پيش از ديدار برابر پگاه
استقلال در هتل كادوس رشت تمرين كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال امروز و پيش از بازي مقابل پگاه گيلان، در هتل كادوس رشت تمرين كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم فوتبال حدود 29 دقيقه در محوطه هتل و زير نظر محمود فكري تمرين دكرد.
امير قلعه نويي و صمد مرفاوي نظاره گره عرق گيري بازيكنان بودند.
استقلال ساعت 45/17 امروز در رشت به مصاف پگاه خواهد رفت؛ آن هم در شرايطي كه وحيد طالب لو و حسين كاظمي را به دليل حضور در تيم ملي در اختيار ندارد.
انتهاي پيام/
هفته آينده پيمانكار باشگاه مشخص مي شود
مناقصه براي ساخت كمپ استقلال
خبرگزاري فارس: مديران باشگاه استقلال تهران براي احداث كمپ اختصاصي، اين پروژه را به مناقصه گذاشتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كلنگ كمپ اختصاصي 16 تير ماه و با حضور محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني به زمين زده شد.
عمليات عمراني كمپ هنوز به صورت جدي آغاز نشده و مديران باشگاه، ساخت اين كمپ را به مناقصه گذاشتند.
محمد سعيد نفريه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكشنبه آينده پاكات مناقصه بازگشايي خواهد شد. در اين روز پيمانكري كه قرار است اين كمپ را احداث كند، مشخص ميشود. پس از آن، عمليات اجرايي انجام ميشود.
كمپ استقلال در زميني كنار پارك ارم تهران واقع شده است.
انتهاي پيام/
1 ساعت و 45 دقیقه دیگه تا دومین برد و تداوم صدر نشینی :26:
آغاز رايزني ها براي ترانسفر مهاجم استقلال
اکبرپور در آلمان يا ايتاليا
علي فتح الله زاده در سفري که اخيراً به کشور آلمان داشت، مذاکراتي جدي را با يک باشگاه آلماني براي ترانسفر سياوش اکبرپور مهاجم اين تيم انجام داد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مديرعامل استقلال پس از بازگشت از آلمان اعلام کرد که سه بازيکن آبي پوش در آستانه ترانسفر قرار دارند اما نامي از آنها نبرد.
يک مقام آگاه در باشگاه استقلال درباره اين موضوع گفت: تنها يک بازيکن در آستانه ترانسفر قرار دارد و آن هم سياوش اکبرپور است که مديرعامل باشگاه در صدد انتقال وي به يک تيم آلماني مي باشد.
در حاليکه نام باشگاه مورد نظر استقلالي ها هنوز فاش نشده، خبر مي رسد که اخيراً مذاکراتي با يک تيم ايتاليايي نيز صورت گرفت و استقلالي ها تمايل دارند که سياوش را راهي کشور ايتاليا نمايند.
هر چند، موضوع ترانسفر اين بازيکن يک مخالف سفت و سخت به نام امير قلعه نويي دارد.
به انگيزه پگاه کاري ندارم،مي رويم تا سه امتياز را بگيريم
قلعه نويي: سه روز است به روانخواه فکر مي کنم
سرمربي استقلال قدم زنان در انتظار تماس سرپرست تيم بود.قلعه نويي که مي دانست زمان زيادي تا پرواز به رشت باقي نمانده است همچنان اميدوار بود که علي دايي به خروج ملي پوشان استقلال از اردو رضايت دهد،اتفاقي که هرگز نيفتاد.
قلعه نويي قبل از بازي با پگاه در گفتگويي با خبرنگار ورزشي برنا شرکت کرده که متن آن را در زير مي خوانيد:
* حتماً از عدم حضور ملي پوشان خود در رشت ناراحتيد.
- قطعاً خوشحال نيستم، البته اينجا بحث امير قلعه نويي مطرح نيست، بلکه موضوع مهم ميليون ها طرفدار استقلال هستند که انتظار دارند تيمشان با تمام قوا در ميدان حاضر شود.
* قرار بود سرپرست استقلال با علي دايي تماس بگيرد، آيا اين اتفاق افتاد؟
- بله، آقاي نظري تماس گرفت اما خب با درخواست ما موافقت نشد.
* در غياب وحيد طالبلو، اشکان نامداري دروازه بان اول استقلال خواهد بود؛ ازاين بابت نگران نيستيد؟
- اشکان يکي از آماده ترين بازيکنان استقلال است و من کارش را قبول دارم.
* مصدوميت اميدرضا روانخواه در ديدار با ابومسلم، ظاهراً اولين شوک بود براي شما.
- بله، به خاطر اين بچه خيلي ناراحت شدم، باور کنيد سه روز است که از فکر روانخواه بيرون نمي آيم و ناراحت هستم.
* اولين نمايش مجتبي جباري چشمگير بود و قطعاً شما را به آينده اين بازيکن اميدوار کرد.
- جباري يک بازيکن خاص است که حضورش در هر تيمي وزن تاکتيکي آن را بالا مي برد. خوشحالم که اين بازيکن امسال هم در استقلال بازي مي کند.
* وضعيت هاشم بيک زاده به کجا رسيد؟
- هاشم هنوز به شرايط مسابقه نرسيده است.
* در ديدار اول مقابل ابومسلم شما از امير آبادي راست پا در جناح چپ استفاده کرديد. اين روند ادامه خواهد داشت؟
- البته اميرآبادي يکي از بازيکنان خوب ما بود. در ديدار اول به دليل کمر درد ميثم منيعي نتوانستيم از او در ترکيب اصلي استفاده کنيم و با توجه به عدم آمادگي بيک زاده مجبور شديم امير آبادي را در منطقه چپ زمين به بازي بگيريم.
* درباره بازي امروز(شنبه) مقابل پگاه صحبت کنيد.
- بنده طي دو سه ماه اخير دو بار با پگاه گيلان روبرو شده ام و به خوبي از شکل بازي آن ها آگاهي دارم.
* پگاهي ها براي انتقام مي آيند و قطعاً با انگيزه بالايي با شما جدال مي کنند.
- بنده کاري به هدف آنها ندارم، فقط به ميدان مي رويم تا با برد از زمين خارج شويم.
* به عنوان آخرين سوال؛ خيلي ها مي گويندشما قصد نداريد مقابل علي دايي جبهه بگيريد.
- مگر قرار است جبهه بگيريم؟ وقتي پاي تيم ملي وسط مي آيد انسان بايد خيلي از مسائل را ناديده بگيرد.
یعنی چی ؟ دلمون خوش بود اکبرپور برگشته به استقلال..نقل قول:
اینا که دوباره میخوان بفرستنش !
به نظر من اینا همش شایعس.
ما سه امتیاز رو باید بگیریم. انگیزه منگیزه ی پگاه سرمون نمیشه..نقل قول:
آره، میتونه باشه.. منم واسه همین تعجب کرده بودم دیگه..نقل قول:
مثل شایعه ی اینکه میگفتن مجتبی رفته صبا باتری و حتماً قرارداد میبنده.. میخوان تیم رو ببرن تو حاشیه..
من تازه اومدم، پستا خیلی زیاده که بخوام بگردم.. بعداً میخونم..
بازی ساعت 17:15 برگذار میشه ؟
1 ساعت و نیم دیگه بازیه کم کم دیگه خودم رو باید اماده کنم که برق بره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17:45 شروع میشه. این چند بار. :دی
نترس.. این بار برق نمیره.. این بار همه باید شاهد برد استقلال باشن..نقل قول:
اس اس... اس اس
بابا مگه اخبار نگفت 17:15 ؟!!!!
من فکر نمی کردم مجی و آرش بازی کنند:31:نقل قول:
ترکیب خوبی بنظر میرسه.. فقط امیدوارم برهانی تعییر کرده باشه..نقل قول:
دلم واسه سیاوش میسوزه.. آخه تاحالا سیاوش رو بدون ریش ندیدم. نمیدونم که چه شکلی میشه..نقل قول:
آرش جان، آخه من اخبار رو ندیدم. ولی الآن تو هر سایتی که میرم، میبینم زده 17:15. واسه همین پرسیدم.نقل قول:
اگه 17:15 گفته پس همینه دیگه..
نه بابا اخبار گفت 17:45 .
اصلا شما از 17 بشین پای تلوزیون.
من میترسم برم پای تلوزیون برق بره.:دی
دعاکنید ببره میخواد برق بره میخواد نره :10:نقل قول:
نترس. گفتم که برق نمیره..نقل قول:
شبکه سه، فوتبال برتر از ساعت 17:00 شروع میشه و احتمالاً بازی ساعت 17:15 شروع میشه. آخه معمولاً 15 دقیقه قبل بازی، فوتبال برتر شروع میشه..
اینم جدول پخش برنامه های شبکه سه در روز شنبه :
کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&Itemid=102