خواهش میکنمنقل قول:
فکر کنم قابو عوض کنی درست شه
ولی مال من بعضیی موقع اینجوری میشه
اون زبونه که از پایین سیم کارت زده هوا رو پیچ گوشتی بنداز زیرش بدش بالا درست میشه
اگه درست شد بگو.... مال من که درست میشه
Printable View
خواهش میکنمنقل قول:
فکر کنم قابو عوض کنی درست شه
ولی مال من بعضیی موقع اینجوری میشه
اون زبونه که از پایین سیم کارت زده هوا رو پیچ گوشتی بنداز زیرش بدش بالا درست میشه
اگه درست شد بگو.... مال من که درست میشه
چجوری فارسیش کنم.... قبل آپدیت یه برنامه داشتم که تو مسیج Enable farsi داشت همونو میخوام پیداش نمیکنم
اون برنامه کریستال فارسی هست که دردسرهای نصب خاص خودشو داره به نظر من از این برنامه استفاده کن فقط کار کردن باهاش یه کم حوصله می خواد.نقل قول:
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3590589&postcount=9
ممنون همون کریستال فارسی رو پیدا کردمنقل قول:
farsi sms هم داشتم زیاد باهاش حال نکردم پاکش کردم ..... مسنجر خودش یه چیز دیگس...
روی فیلمبرداری که میرم پیغام HardWare failure :restart camera میده و حتی نمیشه رفت روی عکاسی
مموری رو که در میارم درست میشه ..... مموری رو فرمت کردم درست شد ، فیلم برداری کردم ذخیره کرد اما بعد از ذخیره دوباره همونجوری شد و پیغام HardWare failure :restart camera رو میده ...
من گوشیم رو آپگرید کردم پند وقت پیش و نرم افزارش آپدیت شدست
چیکار کنم ؟؟؟؟؟ n73 V 4.0839.42.0.1 25-09-2008
داداش دستت درد نکنه درست شدهنقل قول:
خیلی رو اعصاب بود
خدا یک در دنیا صد در آخرت بهت بده
خیلی خیلی خیلی ممنون:11:
خوب با يك مموري كارت ديگه امتحان كن ببين چي ميشه:31:........نقل قول:
سلام
می خواستم بپرسم چرا وقتی با گوشی n82 فیلمی گرفته شده و روی n73 می ریزی تصویرش را نشون نمی ده
فقط صدای فیلم می یاد ضمنا پسوندشون هم Mp4 هست
ممنون
چون سايزش منظورم پيكسلشه بزرگه,نشون نميده(از برنامه هاي جانبي پخش ويديو استفاده كن):31:........نقل قول:
مثلآ اگر با n73 شما فيلم بگيري روي w810 همينطور ميشه,موقع پخش فقط صداش پخش ميشه:5:.......
با سلام
وقتی در قسمت applications گزینه LifeBlog رو انتخاب می کنم تا وارد شوم با پیغام زیر روبرو میشم ...
و وارد این بخش نمیشه ...
cannot access lifeblog database
برای حل مشکل چکاری باید کرد ؟
دوست عزیز در مورد مشکل شما این سایت انگلیسی کمکت میکنه امیدوارم مفید باشه :
راستی با یه مترجم مثل بابیلیون خیلی روان معنی میشه!:46:کد:http://tenmov.es/2008/01/16/how-to-restore-nokia-lifeblog
نحوه دانگرید ان 73 و تبدیل اینترنت ادیشن به موزیکال رو کسی بلده؟
دانگرید نمی خواد دوست من:31:نقل قول:
نوشته شده توسط antonyomontanacuba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پروداکت کد یه گوشی me رو پیدا کن و کد گوشیتو با برنامه NSS به اون تغییر بده و آپدیتش کن.
برنامه NSS :
فیلم آموزشی تغییر پروداکت کد:کد:http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103814.zip
آپدیت هم که با NSU بلدی:46:کد:http://aydin.eb.googlepages.com/Firmware.rar
کردم نمیشه دوست عزیز مشکا همینه که میگه آپدیت شما نیومده چون یه ورژن بالاتر از موزیک ادیشن هست.
راستی همشو بلدم امتحان کردم جواب نداد که نداد :19:
خدا رو شکر که بلدی:31:نقل قول:
نوشته شده توسط antonyomontanacuba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به ورژن نداره موقع آپدیت اگر آپدیتی واسه گوشیتون وجود نداشته باشه گزینه Reinstall میاد. بازم تو فروم سرچ کن فایلهای مربوط به ورژنی رو که می خوای احتمالا هست.
ببخشید دوستان کسی قیمت آکبند n73 me رو داره ؟
خیلی وقته از قیمتش خبر ندارم . خواستم ببینم در چه حدودی هست .
دوست من فکر نکنم کسی اینجا آمار قیمت های جدید گوشی رو داشته باشه ....
اگه توی تاپیک قیمتهای گوشی مطرح کنی زودتر به نتیجه میرسی
دور و بر 260 تومن باید باشه. من اصلا توصیه نمی کنم بخری. با 260 تومن 6220 بخری بهتره.نقل قول:
دوست عزیز من تقریبا 1 سال بیشتره که n73 دارم !!! :31:نقل قول:
پارسال دی ماه خریدم 330 .:20:
سلامنقل قول:
من مدتی است که گوشی n73 خریدم ولی هنوز با یکسری از برنامه هاش هنوز آشنا نیستم و می خواستم بپرسم
که این LifeBlog چیه و چه کار می کنه
ضمنا چند تا آیکون دیگر هم که هست اسمهاش را می نویستم تا بلکه یک کمکی به من بشه
Im - PTT - Sync
اگه نوکیا دیتا لایف رو رو pc بریزی این نرم افزار راحت عکساو فیلمارو سینک میکنه...نقل قول:
دوست من اگه جدیدا آپدیت کرده باشی میبینی ری اینستال حذف شده خودت تست کن دیگه اینقدرم !!!! نیستم.
سلام به همه اساتید من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون می شم کمک کنید
با اینکه هیچی روی فون مموری ام نیست یه هو پر می شه و می نویسه delete some data
بعد که دوبار خاموش روشنش می کنم درست می شه
من گوشیم رو برای نصب یه برنامه قبلا هک کردم
ممکنه ماله هک باشه؟
ممنون
بله ممکنه .... گوشیتون رو از چه طریقی هک کردین ....؟؟؟؟
من این مشکل رو داشتم-با یه مستر ریست درست شد..نقل قول:
با binpdaنقل قول:
برنامه کنترل رو نصب کردم
یه بار مجبور شدم ریست 4 دکمه ای کنم
ممنون دوست عزیز یه بار ریست کردم اما بازم این مشکل برام پیش اومدنقل قول:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم...بهم گفتن که دلیلش اینه که نرم افزارهایی رو قبلا نصب کرده بودی که مشکل داشتن(مثلا مال دیگر گوشی ها بوده)...هم 3 کلیده ریستش کرد و هم با یه کد چند رقمی که الآن یادم نیست...
بچه ها كسي خبري از فريمور واسه اين گوشي داره........
دوستان گوشی من جدیدا اینطور شده که صدای طرف مقابل خیلی ضعیف میاد که بعضی وقت ها مجبور میشم بزنم رو اسپیکر و صحبت کنم به نظرتون مشکلش از کجاست
خوب شايد ولومش كمه با كليد افزايش صداي كنار گوشي صدا رو زياد كن:31:........نقل قول:
ما توي يه شهرك صنعتي كار ميكنيم كه يه آنتن BTS همراه اول اونجا هست.از ديروز عصر حدود ساعت 2 ديگه هيچكدوم از گوشي هاي N73 كه دست همكارامون هست نمي تونند صحبت كنند.وقتي ميخوان زنگ بزنند ميگه network busy و وقتي بهشون زنگ ميزنيم ميگه "مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد" هيچ گوشي ديگه اي اين مشكل رو نداره.
من كاملا گيج شده ام... كسي ايده اي نداره؟
نقل قول:
دمت گرم دیگه دادا
ولوم چسبیده به ماکسش
میگین مشکل از کجاست ؟ همیشه اینطوری نیست ولی بیشتر وقت ها اره !
یه اسپیکر خازنی (نمی دونم اسمش درسته یا نه) بخر خودت عوض کن 2500 الی 3000 تومن هم قیمتشه. منم ان95 که داشتم اینجوری شد ولی مال من خرخر می کرد.نقل قول:
یعنی دل و رودشو بریزم بیرون و لحیم کاری و از این حرفا ؟؟؟نقل قول:
بابا بی خیال ما این کاره نیستیم
دو سال پیش با گارانتی اصلی اتصالات گرفتم کسی میدونه ادرسش کجاست که ببرم درست کنن هرچند دیگه گارانتییش تموم شده
امین جان اتصالات در شرکتشو توی تهران تخته کرد و رفت .... مدیرشم استعفا داد ... توی تاپیک اخبار نوشتم ....
.
الان دیگه چیزی به اسم گارانتی در ایران معنی نداره ...
سلام
هر چی می خوام از ام پی تری به جای زنگ استفاده کنم not allowed میده ریست کردم بازم نشده
به نظر شما چه کار دیگه ای می تونم بکنم
ممنون از راهنماییتون
مگه ميشه:18:..نقل قول:
ببين با تمام آهنگهاي mp3 اين جوري ميشه:5:..
نه عزیز لحیم کاری نیاز نیست دو تا پایه داره که روی برد گوشی سوار میشه مثل کپسولی که پایین گوشی هست و صدای شما رو انتقال میده.نقل قول:
بله در تمام انها همینطوریهنقل قول: